ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
יש מעבדה או חנות או בנאדם פרטי שעושה תיקונים לנזק חיצני ללפטופ?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי בן פחות משנה, נפל נפילה ושרד ! נפצע פציעה שטיחת (ראו תמונה) בעקרון למחשב יש לי שלוש שנים אחריות - למרות שאני לא מאמין שזה רלוונטי לתקלה הזו. מישהו יודע מה עלות הטיפול בתקלה הזו אם בכלל זה אפשרי ? המחשב סמסונג והאחריות במעבדות IBM. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
צהריים טובים ושלום לכולם ! ברצוני להתייעץ בנוגע למחשב יחסית קצת ישן. AMD Athlon64 3800+ Socket 939 2 גיגה זיכרון לוח אם מיקרו קטן של גיגהבייט וכרטיס מסך מובנה. אחותי מורה המחשב המשמש אותה לצורכי אינטרנט,וורד,אקסל וכו'. השבוע המחשב לא נדלק לה היא לקחה אותו לבדיקה ואמרו לה שהלוח אם מת והמחיר של חדש בסביבות 400+. לפני שהיא נתנה את האווקי לתיקון היא שאלה אותי ואמרתי לה שלא משתלם לה להשקיע את הכסף בתיקון לוח אם ישן. אמרתי לה שכדאי להוסיף עוד 300 ש'ח בערך ולשדרג לוח אם,מעבד וזיכרון וככה היא תיהיה מסודרת לעוד הרבה זמן. השאלה שלי אליכם היא האם אני צודק ? כי לפי מה שראיתי ה400 ש'ח שהחנות רוצה לגבות בעבור הלוח אם, הם מחיר של מעבד הרבה יותר מתקדם. חשבתי על הצעה כזאת: מ…
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב לנובו שנקנה לפני כשנה וחודשיים. לפני מספר חודשים התחילה אצלי בעיה עם הקובץ nvlddmkm.sys אשר כל פעם נתקע והפסיק לעבוד. לפני כחודש המסך התחיל לרצד ולא היה מצליח להראות את הכתוב. שלחתי את המחשב לIBM - שחזרו אלי ואמרו לי שצריך להחליף את כרטיס המסך (nvidia geforce go 7300) לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. ועל זה הם רוצים 1400 ש"ח. להוציא את הכעס על כך שאין סיבה שכרטיס מסך יהרס לאחר שנה וחודשיים (!!!) לא ברור לי המחיר הזה. האם IBM יקרים בצורה לא רגילה? או שאלה המחירים בשוק? האם אני יכולה לעשות זאת אצל טכנאי אחר? (מישהו מכיר וממליץ) או שאולי עדיף לי לתת להם להחליף את הכרטיס מסך ואת שאר העבודה לבצע אצל טכנאי פרטי? אשמח לתשובות, כי הסכום נראה לי מוגזם…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, נשבר לי החיבור של האוזניות במחשב הנייד שלי (הפלסטיק מפנים לפי מה שאני יודע). עכשיו אני צריך להחליף את החלק הזה, כמה פחות או יותר זה יכול לעלות לי ? והאם מישהו מכיר מעבדה או בן אדם אמין ומיקצועי שעושה את העבודה הזו באזור חיפה \ קריות. שיהיה חג שמח, תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם המגעים של המסך בזוויות מסויימות המסך הופך ללבן. מישהו מכיר מעבדת מחשבים מומלצת בבאר שבע?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן חברה ושבוע טוב אני צריך את עזרת המומחים יש לחבר שלי 2 מחשבים ניידים אחד של DELL ואחד של GIGABIT במחשב של DELL צריך להחליף מסך במחשב GIGABYITE צריך להחליף מקלדת ולשים הרדיסק חדש ולשים 2 קליפסים כדי לפתוח את המחשב אין לו בעיה לשלם כסף העיקר לתקן את המחשב השאלה שלי היא כמה זה יעלה ואיפה אפשר לתקן את זה ? אני גר באזור ירושלים ואני לא מוצא שום מעבדת ניידים באזור וגם אין לי הצעת מחיר תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין WIN7 על מחשב זה שהתקנתי בו הרד דרייב חדש. כיוון שה- CD ROM בלפטופ לא תקין ניסיתי לעשות BOOT מUSB STICK וגם מ CD ROM חיצוני . כל נסיונותי לא צלחו - או שהמחשב לא זיהה את ההתקן החיצוני או שגם כאשר ההתקן מזוהה אני פשוט רואה מסך שחור עם אנדר סקור מהבהב...בשום שלב ה-SETUP לא מתחיל. יש למישהו רעיונות איך להתקדם מפה? פתוח גם לקבל המלצות למישהו מקצועי .... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם מישהו זוכר נשבר לי הציר של המסך במחשב הנייד וזאת מסתבר בעיה נפוצה בסידרה הזאת, מצאתי חלק מקורי באמאזון והזמנתי, 30$, ורוצה להחליף את החלק בעצמי, ולעבוד לפי הסרביס מנואל של המחשב, מה צריך בשביל זה? מה מומלץ בשביל זה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי לפני שבוע מחשב נייד מסוג סוני VAIO בארה"ב ( BEST BUY ) אחי הביא לי אותו לארץ ולשמחתי לא עצרו במכס אבל ... שאני פותח את המחשב ושם את המסך בזווית המקסימלית כל המסך מתעוות וממש יש מריחה של כל הצבעים על המסך דיברתי בטלפון עם BEST BUY והם הציעו להחליף את המחשב . אחי חוזר לארה"ב בשבוע הבא והוא יוכל להחליף לי אותו האם שהוא ישלח לי אותו חזרה לארץ אני אהיה חייב לשלם מע"מ ?? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום הייתי אצל טכנאי מחשבים על מנת לתקן את המחשב אסוס שלי, והוא אמר לי שהפלסטיקה שמחזיקה את הציר נשברה(2 השושבינות משהו כזה) ויהיה קשה לו למצוא את החלק הזה והפנה אותי לשלוח את זה לחברה, המחשב נייד שלי באחריות וכבר שלחתי אותו פעם לתיקון בשביל תקלה פשוטה יחסית כמו מקש שלא עובד כמו שצריך ולקח להם יותר מחודשיים להחזיר לי את המחשב נייד(חודשים בשבילי היום בלי מחשב זה מצב לא אפשרי) לכן אני מאוד לא רוצה לשלוח את המחשב נייד לתיקון שלא נדבר שהפעם זה שבר שבחיים לא יקחו על זה אחריות ויבקשו ממני מחיר, אם המחיר בדיקה הוא 200 שקל אני לא רוצה לחשוב איזה מחיר מנופח יקחו ממני על תיקון של זה. חשבתי להזמין את החלק מהאינטנרט, ודבר ראשון אני מקווה שמישהו הבין לאיזה חלק אני מתכוןן שצריך …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירקתי את לוח המקשים ממחשב נייד כדיי לנקות את המקשים. אחר כך שמתי אותם לייבוש והפעלתי מעליהם מנורת הלוגן שיתייבשו מהר יותר ל 2 מהמקשים (? ה) היה חם מדיי והם התעקמו בצורה מעוותת איך ניתן להחזיר אותם לצורה המקורית ? )אני חושב אל לחמם ולנסות לסדר כשהם קצת רכים) הבעיה היא שהחומר הזה (פוליסטירן ?) מתעוות בהתאם למתיחות הפנימית שלו בכל נקודה שבה הוא מספיק חם או האם ניתן להשיג 2 מקשים ל dell inspiron 1300 במחיר נמוך (נמוך יותר מלוח מקשים חדש)
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב IBM T43 15 אינץ הדגם הסטנדרטי עם מעבד גרפי אינטל. הסוללה היא לא הסוללה המקורית של המחשב והיא מקורית של IBM והיא בגודל הסטאנדרטי. סוף האחריות שלה נגמר בשנת 2004. עכשיו הסוללה דיווחה עד לפני שבוע שהיא מחזיקה שעה היום היא כבר מדווחת על 40 דקות אלה שבפועל היא תחזיק 10-15 דקות יותר. עכשיו יש לי כמה שאלות על הבטרייה 1) איך סוללה שיוצרה לפני 8-9 שנים עובדת? שמעתי על מחשבים בימינו שהסוללה נידפקה לגמרי אחרי שנתיים. 2) למה אחרי שפורקים את הסוללה לגמרי היא מדווחת על אורך חיים יותר קצר. 3) שמעתי פעם על חידוש תאים של סוללה מישהוא יכול להסביר על זה 4) למי שיש ניסיון אז כמה נראה לכם היא יכולה להחזיק אחרי חידוש תאים?. 5)האם יכול לקרות מצב שהאם אני יגמור את הסוללה לגמרי ה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי מחשב נייד של HP (ישן, לא משהו עם אחריות וללא סוללה) ויש לו בעיה בפין החשמלי (טיפה רופף) - החיבור של המטען אל המחשב. בנוסף צריך להחזיק את החיבור של המטען בצורה מסויימת כדי שהמחשב ידלק. לאחר שהוא נדלק הא עובד יופי. זה לא בעיה במטען, בדקתי עם מטען חדש ואותה בעיה. מצאתי מקום שאומר שיכול לסדר את זה ב300-250 ש"ח, השאלה היא אם יש מקומות שיכולים לסדר את זה בפחות? בכל אופן, מה מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אבא שלי קנה את הMSI WIND והעביר לי הנייד הישן שלו - 15' של ACER. הTOUCHPAD לא עובד (מסבר שהוא אף פעם לא עבד ואבא שלי פשוט לא טרח לתקן את זה לפני שפגה האחריות - הוא העדיף להשתמש בעכבר בכל מקרה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים אבל שום דבר לא מגיב , לא המשטח ולא הכפתורים של הTOUCHPAD. אני מניח שחייבים להחליף את כל המערך של הTOUCHPAD. מישהו יודע איפה אפשר לבצע כזה תיקון? האם צריך מעבדה מתמחה או שכל מעבדה תדע לבצע החלפה כזאת? וכמה אמור כזה תיקון לעלות לי?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים מחשב חדש ואני רוצה חוות דעת מה להוסיף למחשב ומה לשנות... (לא לחרוג מהתקציב, 4,600 שקל) מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3R ₪775 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950203 כונן קשיח Westren Digital WD6401AALS 3.5" 640GB SATA2 32MB ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1240 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 2000Mhz CL 9-9-9-27 Ripjaws ₪620 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-16000CL9D-4GBRH כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪954 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5770G1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום שלום =) הכנתי לאחרונה מפרט, למחשב חדש(שימוש ביתי/שרת) להלן המפרט: לוח אם TYAN Tiger K8W (S2875) - 1787nis מעבד(ים) AMD Opteron DP Server (TROY) Model (246) - 1MB Cache -Retail - 1530nis AMD Opteron DP Server (TROY) Model (246) - 1MB Cache -Retail - 1530nis מאיץ גרפי Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB Retail AGP - 1083nis סה"כ: 5930 שקל כרגע, מה שחסר זה: זיכרונות(דרוש 1G ECC REG - לא יעבוד בלי), הארדיסק(80G SATA), מארז(אחד שנראה טוב) וספק כוח. אני כנראה משיג זיכרון ב-170 דולר, לא סגור יום טוב ותודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ביום רביעי אני הולך להזמין מלוג'יק את המפרט הבא: Simbadda 8088 Blue 480W USB 2.0 Front Case w/X-Window 313.77 ¤ 1 313.77 ¤ Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ Asus P5GD1 Intel LGA775, 915P Chipset Motherboard 976.83 ¤ 1 976.83 ¤ GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade Value Memory 544.66 ¤ 2 1089.32 ¤ Gigabyte Radeon X700PRO 256 mb PCI EXPRESS VIVO bulk 1462.29 ¤ 1 1462.29 ¤ סה"כ 4960.21 ¤ אנא מכם חוו דעה על המפרט שאמור לשמש למשחקים, פוטושופ ותכנות. מספר בקשות 1. ההחלטה לקנות מפרט אינטל היא סופית לכן לא לשנות ל AMD 2. אם אפשר אחרי התיקונים לא לעבור את ה 5000 שקל (גם ככה אני כבר בחריגה) 3. אם ישנה הצעה לכרטיס מסך …
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
טוב אוקיי אחרי שהבאתם לי המלצה למפרט אני שיניתי קצת ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים + כמה דברים: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤452 לוח אם: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 מחיר: ¤604 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160811AS מחיר: ¤419 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL מחיר: ¤223 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤635 מארז: THERMALTAKE SOPRANO SILVER MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000SWS + WINDOW w/o PSU מחיר: ¤435 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD מחיר: ¤107 עכבר: LOGITECH MX-518 GAMING GRADE OPTIC…
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם יש מוצר שעדיף יותר מבחינת שמירה על המחשב? למען האמת, תהיה אצלי תחלופה של תיקים, ולכן אני נוטה ללכת על הנרתיק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב נייד Lenovo מדגם: N100-3000 1) המחשב ממש איטי ואני לא יודע למה..... מה יכולה להיות הבעיה? 2) יש לי תיקיית WINDOWS.OLD ששוקלת 13 גיגה ותיקיית WINDOWS ששוקלת 6 האם אפשרי למחוק את תיקיית OLD? אם לא למה ואם כן מה זה התיקייה הזאת? תודה מראש, אבנר.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן, רוצה לקנות בנובמבר נייד. סגור על HP, הבעיה שלא יודע על איזה דגם ספציפי ללכת. מוכן להשקיע עד 5K ש"ח. הנה הדרישות שלי מהמחשב: * מטרות המחשב- גלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים [DVDRip, HDRip], הורדה בעזרת Orbit ו-eMule, אופיס, משחקים: MMO למניהם וסימולטור של LOMAC ו-Microsoft fligh simulator. * גודל המסך- 15'' מינימום * משקל רצוי- לא קריטי * סוללה- לא קריטי * יציאות - חיבור ל-LCD * בלוטות- לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 250G - 1T * צורב DVD- חובה * אחריות - 3 שנים בארץ רכיבים כולל עבודה. * העדפה ל-HP בעיקרון המחשב הזה אני צריך אותו כתחליף לנייח, כרגע אנחנו 3 אנשים על מחשב אחד ואין לי מקום קבוע בבית לשבת בו מול המחשב. השאלה זה בתור אחד שאוהב XP - יש אפ…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ושלא יהיה קשור בOC פשוט שיהיה טוב... תודה!!!
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-