ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS 3 , PES 2013,NEED FOR SPEED 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש נייד לשימוש עסקי (אקסל, וורד וכו'). כתיבת מסמכים, מצגות ושימושים מסוג זה. אין שום חשיבות להצגת סרטי HD, יציאת HDMI, איכות הרמקולים וכו'. אחריות ואמינות - הכי חשוב. אחריות של לפחות 3 שנים לחלקים + עבודה, מספק אמין. המחשב צריך להיות מסדרה או לפחות מיצרן בעל אמינות מוכחת. איכות ייצור, גימור ומראה - כן, זה שיקול : צריך להראות יוקרתי,לא צעצועי (בכל זאת, מוציאים אותו בישיבות...), עיצוב נאה יתקבל בברכה. מסך -בין 14.1 ל-15.6, רזולוציה גבוהה ככל הניתן. מסך מט איכותי לעבוד ממושכת. משקל - אני לא מסתובב איתו ע"ב יום יומי אבל אין לי חשק לקנות משקולת. עד 3 ק"ג כולל סוללות 6 תאים וכונן אופטי. מקלדת - נוחה ואיכותית (ברור לי שזה סוביקטיבי, אבל חלק מהניידים מכילים מקלדות באיכות נ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , זקוק בדחיפות לעצה. התקציב- 3000 שקל. הצורך- מחשב אולפני לעריכת סרטים ומוזיקה. מירב הפעןלןת שלו הם רנדרים כבדים לסרטים ותוכנות כמו פרימייר אפטר וקיובייס. מדובר בעמדת חירום אחרי שהמחשב הקודם קרס. יכולות עיבוד גבוהות, כרטיס מסך טוב, ברור שלא הכי מקצועי בתקציב הדל אבל משהו מינימאלי שלא יקרוס תחת עומס רנדרים. מי יכול להמליץ לי על חברה/תוצר ואיפה לקנות? תודה רבה במיוחד תומר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד עד 4000 ש"ח לעריכה בפוטושופ ואינטרנט שהביצועים והשמירה בפוטושופ יהיו מהירים. תודה, אורן
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף ברמת המחירים הזו? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הכוונה היאלGTX 650 TI BOOST כמובן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אשמח אם תוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות מחשב לגיימניג בשביל משחקים כמו - apex ,fortnite אין לי מושג איך בונים מפרט למחשב. התקציב שלי הוא עד 5000 ש״ח אבל גמיש אם צריך עוד טיפה תודה רבי מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בין 6000-7000,יש אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כמו visual studio וsolidworks ועוד (תוכנות של מהנדסים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כל מערכת הפעלה של ווינדוס 8. האם ישנה …
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהודעה המקורית חיפשתי מחשב חזק לתיכנות, ההודעה מצורפת, קיבלתי את המפרט שרשום למטה, רק שמאז גם עבר קצת זמן וגם נוספו שתי שאלות 1. DIABLO3 הולך לצאת מה שאומר שהמחשב חייב להריץ אותו 2. האם תוכנות עריכת וידאו ותלת מימד ירוצו על המפרט הזה Adobe® After Effects® ,Adobe® Premiere® Pro, Maya 3dMax נוספו לתקציב עוד 1000 שח ועכשיו הוא 4000 שח מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤922 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Tagan Monolize II 250mm Side Fan Black Rubber Coating כמות: 1 - מחיר: ¤261 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אשמח לקבל את חוות דעתכם על מפרט שקיבלתי, שימושים: - הרבה אינטרנט - הרבה סרטים / סדרות - משחקים בתקופות שיש זמן מפרט (כפי שנשלח לי באי מייל): מעבד: Intel i5 2500 3.3GHZ זכרון: kingston 1333 4GB Intel DH67 :לוח אם gforce gts 450 1gb +hdmi :כרטיס מסך כרטיס קול קריאייטיב 5.1 wd wd/sata 1TB 64 cache 7200 :כונן קשיח v hunt key 550 :ספק כח מערכת הפעלה כלולה במחיר מחיר: 3150 ש"ח לגבי מארז וקירור הבחור (שאני מכיר וסומך עליו) אמר שהוא יבחר לי משהו באיכות בינונית + מפני שבזה אני אפילו מבין עוד פחות ממה שאני מבין במפרטים בכלליות. אשמח לחוות דעתכם.. תודה. בן.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפייה בסרטים fullhd 1080p כשהוא מחובר למסך טלוויזיה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב מאחר ואני מתכוון לחבר אותו למסך של הטלוויזיה והוא אמור להיות רוב הזמן בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את המחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835550 האם הוא יספיק לדרישות שלי? אשמח לקבל הצעות אחרות שעונות לדרישות. בסך הכל אני צריך מחשב שאוכל לחבר אותו למסך של הטלוויזיה בחיבור HDMI ולצפות דרכו בסרטים באיכות 1080P ולגלוש באינטרנט. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב!! אני מעוניין במפרט מחשב בסביבות ה 3000 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט הורדת סרטים מוזיקה ואופיס וטיפה למשחקים כמו כן מעוניין שתהיה תמיכה ב bluetooth ו wifi וכרטיס רשת רגיל אין צורך בציוד הנלווה ולא ב HD ולא בצורב תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אתם יכולים להביא לי מפרט של מחשב גיימר סה"כ 2500-3500 שקל שיחזיק הרבה זמן ויהיה יציב למשחקי רשת (!) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה זה אמור ליהיות מפרט לגיימר כבד אוקיי אז תודה על כל עזרה בשינווים והציעו מה שבא לכם אני פתוח! אם אפשר טיפה להוריד גם במחיר יהיה עוד יותר טוב ! פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד AMD Athlon64 (S939) 3200+ *Venice* 64bit 2000MHz, 512kb 1600Mhz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 960 לוח אם Socket939 - nVIDIA nForce4-Ultra - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - 3Y Warranty 875 זיכרון פנימי 512mb PC3500 DDR-RAM - TWINMOS Speed Premium (BH5) CAS2.5 433MHz - 3Y Warranty 350 זיכרון פנימי - מודול שני 512mb PC3500 DDR-RAM - TWINMOS Speed Premium (BH5) CAS2.5 433MHz - 3Y Warranty 350 דיסק קשיח 200GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - WD HD160JJ - 3Y Warranty 700 כרטיס מסך PCX - GeFo…
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מעוניין להתחיל דיון מעט שונה מהדיונים הרגילים בפורום "ייעוץ". מחשבים ניידים באים בדגמים ובתצורות. כלומר, עבור דגם מסויים, תתכן תצורה עם מעבד חלש או חזק; פאנל נחות או פאנל איכותי; דיסק קשיח או דיסק SSD; וכן הלאה. עניין זה מקשה על איתור יעיל של השילוב שמתאים ביותר. מנוע החיפוש של ZAP לא מתמודד עם כל הפרמטרים השונים וכמו כן המנועים של רוב החנויות. אשמח אם באי הפורום ישתפו את התובנות שלהם לגבי: מהי השיטה שלכם לאתר תצורות שונות ודגמים שונים לפי הדרישות שעומדות בפניכם? מהן החנויות אשר מבחינתכן הן אלו בעלות מרבית הדגמים ה"מעניינים"? תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני לקנות לאשתי מחשב נייד אני כמו כל ישראלי ממוצע רוצה את הטוב ביותר בהכי פחות כסף הצרחים שלה דיי בסיסיים היא משחקת בסימס קצת אופיס וסרטים ולפעמים פוטושופ. תקציב טיפה מוגבל 2500+- כרגע עצרתי בחיפושים על הhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7165&CatCode=315 מחשב נייד "I5 MSI CR640 ויש לי לגביו כמה שאלות קודם איך נחשבת החברה הזאת בתחום הניידים ? לגבי הכרטיס מסך האם הכרטיס שבנייד הזה הוא בסדר ואם כן אז למה ניתן להשוות אותו ביחס לךכרטיס מסך של מחשב נייח? ומבחינת עלות מול תועלת המחשב משתלם ? אם לא אז אילו אלטרנתיבות ישנם בגבול המחיר שלו ? תודה דניאל.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ה-ג'יגבייט עשה עבודה מצויינת עד לפני כמה ימים, עבד ללא הפסקה ושימש לגלישה\סרטים\אופיס . כעט מחפש תחליף לשימושים דומים=מחשב מדיה לחדר שינה . בעקרון אני מחפש תואם NUC שיעבוד בתנאים דומים . מתחת לטלוויזיה עומדת שידה מה שאומר שאין מגבלת מקום. אני מעוניין סמחשב ללא זיכרונות כאשר יש לי SSD בגודל 240 ג'יגה עליו אתקין ווינדוס +אנדרואיד. ראם צריך לרכוש בנפרד- אודה להמלצה . ראיתי שפלונטר מוכרים מחשבים מעניינים מסוג ASROCK , מצד אחד יותר מהירים מ NUC ויותר גמישים לשדרוג עתידי ומצד שני בעלי מארז קומפקטי . התקציב הכולל =1400 ש"ח +- אין צורך בWIFI כי ישנה כבילה (1G) בבית. רצוי שיהיה חיבור בלוטוס -יש לי GAME PAD ומדי פעם אני …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני סגור סופית על 2600K למרות שיגידו לי שזה מיותר.(המטרה היא בעיקר סימולטור טיסה של מיקרוסופט וגם קצת עריכה גרפית. ולפי סרטונים ביוטיוב וגם לפי מה שקראתי היתרון של מעבד זה ,זה בעיקר התמודדות עם תוספים כבדים שרצים על הליבות הנוספות.חוץ צריכים לצאת לפחות שלושה סימולטורים חדשים אחד מהם של מיקרוסופט ואני מעריך שהם יידעו לנצל את היכולות של I7) מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY עם המהרה לבערך 4.6G לוח אם: GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 או אולי יש אחר מומלץ? זיכרון: KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 כרטיס מסך ?? בתחום של 700 עד 900 (אם אין ברירה אז עד 1000 ש"ח). קירור למעבד ?? שיהיה שקט ברמה סבירה מצד אחד וגם לא יקר מידי. ספק כוח ?? של 600W דיסק …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם. ברשותי חלקי מחשב שהביאו לי מחו"ל CPU: Intel Core i7-4770k Haswell SSD: Samsung 840 EVO 500GB RAM: Kingston HyperX Beast 16gb (4 * 4GB) 240-pin DDR3 GPU: Palit GTX550Ti 1GB אני זקוק לכל שאל החלקים כולל מארז(ומה שחסר בתוכו), מסך, מקלדת ורמקולים. חשוב לי ששאר החלקים כגון הלוח אם וכו' יהיו טובים אך לא מחירים בשמיים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חושב איזה מפרט לקחת וההפרש הוא 200 שקל האם יש במפרטים האלה הבדל גדול בגיימינג? או שאפשר להיתפשר? תודה הינה המפרטים : ( אני לא צריך צורב.) 1~ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למעבד: Intel Original for 1156 כמות: 1 - מחיר: ₪36 לוח אם: Intel Desktop Board DH61WW for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪291 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value…
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הזו למחשב לא כולל מסך ולא כולל מקלדת ועכבר שם המוצר: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz - HWB2 מספר מוצר: HWB2 תאריך תוקף: 03-11-2013 מחיר: 4283 ₪ עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. חבילת מחשב זו כוללת 3 שנים אחריות למעבד, ללוח אם, ולזיכרון. האחריות לדיסק הקשיח, לספק הכח, לכ. מסך, לצורב וכל ציוד נלווה אחר משתנה בהתאם ליצרן ומפורטת במפרט המלא של המוצר. [TABLE=width: 650, align: right] [TR] [TD]מקט[/TD] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]פריט[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD]27386[/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD]Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD]1[/TD] [/T…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אנשים אני צריך מיפרט במחיר של 7500 ש"ח, המיפרט יכול להתחלק מחלקים מכמה חנויות, מה הכוונה? אני רק צריך מחירים, כמה שיותר זול יותר טוב, כי אני מזמין ממישהו וצריך רק מחיר דוגמא בערך, בלי מסך וציוד היקפי. השאלה היא גם אם כדאי לחכות ל-R600 ובינתיים לקחת כרטיס מסך בינוני(7600, X1600XT) או משהו כזה. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 825 צפיות
-
-
<p>שלום,</p><p>יש לי נייד של דל E1405/640m בעל המפרט הבא:</p><p>Intel Core Duo T2400 @ 1.83Ghz</p><p>2X512MB DDR2 533Mhz</p><p>Intel 945 Chipset</p><p>כרטיס מסך הכלול בצ'יפסט - Intel GMA 950</p><p>סה"כ אני מרוצה ממנו הבעיה היא בהרצת משחקים. הוא לא מריץ אפילו משחקים ישנים על הגדרות נמוכות! זה מדהים כמה שהוא חלש. חשבתי אולי יש אפשרות לעשות OC קטן למעבד, לזכרון או לכרטיס מסך (אם אפשר לקרוא לזה בכלל ככה). מה אתם חושבים? האם זה אפשרי והאם דבר כזה יכול לעזור לשפר במעט אפילו את הביצועים?</p><p>תודה רבה מראש!</p>
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי, יש כרגע מבצע של סטודנטים בבק לאומי,נטבוק לנובו ב 1500 שח קישור למפרט http://students.leumi.co.il/LeumiCnt/MediaServer1/208018_lenovo_netbook.pdf בעיקרון זהמעבד N280 עם זיכרון 1 גיגה ו דיסק 160 גיגה, סוללה 6 תאים השאלה האם מישהו התנסה עם המחשב הזה בעבר? ישלו ביקורת המלצה? או דגם אחר במחיר דומה או טיפה מעל, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המטרה שלי מהמשב שהוא יהיה כמה שיותר מהיר מכל הבחינות, המחשב לא למשחקים, אלא לעבודה שותפת, עם הרבה תוכנות ואינטרנט וחשוב לי שהוא יעבוד מהר גם בעומס כבד של תוכנות ודפדפנים, שלא יתקע לי הדפדפנים גם בעומס כבד. אז הכי חשוב לי מהירות, כרטיס מסך אפשר עד 300 שקל אם בכלל צריך, אפשר גם 200 מעבד אני רוצה I5 2500 או I5 2500K לוח אם: GIGABYTE GA -Z68X-UD4-B3 מחפש מארז טוב ומתאים עם אוירור טוב וספק כוח גדול שיתן מספיק כוח גם בזמני מאמץ גדול של המערכת. זיכרון 4 גיג'ה או 8 לא החלטי כוננים: 1 טרה בכרטיס טוב ואיכותי של חברה טובה (RPM מהיר) וכונן CD טוב, עם DVD וצורב וכל מה שצריך. דרך אגב - צריך גם כרטיס קול וכרטיס רשת? מודם? צריך קרור למעבד? אשמח לקבל מפרט מלא הכי טוב ומתקד…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב כאשר מארז של קולר מאסטר המצורף בזאת כבר יש ברשותי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11208 ובנוסף כבר יש ברשותי כונן SSD של סמסונג EVO840 בעקרון אני כבר יודע מה אני רוצה ומי שמעוניין לענות ולעזור לי עם מפקט שתומך אז שיעזור ומי שמעוניין לרדת עלי וכו וכו ולהגיד שזה לא שווה אז שיילך לאשכול אחר ושייקדח שם.. מה שאני מבקש במפרק הזה זה מה שאני רוצה ולא לנסות לדחוף לי לדוגמא I5 מי שבא לו לעזור שיעזור ומי שלא אני מדגיש שיילך לאשכול אחר וייקדח שם ש"לא כדאי" שאני "פאן בוי של I7" וכו. תודה לכל מי שירצה כן לעזור.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2…
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-