עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by desman,

שלום, אני סטודנט לעיצוב, עובד המון עם אפטר, מאיה ו3D מקס, אני רוצה לקנות מחשב בחודשיים שלושה הקרובים בתקציב של 10 12 אלף הבעיה שאני לא מבין כל כך במה הולך עם מה ואיזה מעבד הולך כם איזה כרטיס אם וכו..אני יודע שיש את ה QUAD של מק אבל עולה 20 אלף, השאלה שלי אם יש כזה לפיסי כי ראיתי רק את הדואל..האם הולך לצאת משהו כזה בחצי שנה הקרובה? לגבי כרטיס מסך ראיתי שיש גם כרטיסים ב 4 אלף, השאלה אם הם מנוצלים כמו שצריך? בכל אופן אני דיי צריך עזרה בהכוונה ומה נראה לכם, כמובן שאני אברר עד הפרט שאחרון לפני שאני קונה אבל מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד, תודה רבה. תודה ל הטיפ, פשוט חדש פה

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  2. לא יודעת איך משנים כותרת בכל אופן התקציב 5000 ולא כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך זה מצויין אך לא על חשבון הביצועים, מצד שני אם לצורך העניין SSD לא ישפר דרסטית את הביצועים אז לא חייב להוסיף אותו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש לצורך פרנסה המחשב יעבוד הרבה (בעז"ה כמובן) תוכנות: פוטושופ אילוסטיירטור אינדזיין בלבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לא הבנתי אם יש בתוכו מיקרפון מבונה או לא(מכיון שמנהל של חנות מחשבים ליד הבית שלי אמר שלכל מחשב נייד יש מיקרפון מבונה) מה שמצאתי בספר הוראות זה חיבור למיקרפון ועוד שאלה בהנחה שאין מיקרפון מבונה ,איזה מיקרפון במחיר סביר כדי לקנות כדי להקליט הרצאות באונברסטיה (משהו שלא היה בולט ואם איכות קול סבירה) תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. קניתי מחשב נייד hp pavilion מהסדרה החדשה המפרט הוא כזה: amd dual core 2.26 64 bit ati 3670 512mb 2g 800hz vista sp1 64bit משחקים כבדים ירוצו עליו קרייסיס far cry 2 ועוד?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  5. קניתי את המחשב הזה : http://www.elive.co.nz/hp-pavilion-dv5-1209ax-laptop-t11757.php?utm_source=priceme&utm_medium=cpc אני רוצה לדעת אם יש לי עליו אחריות גם בארץ? ואם לא מה אני עושה בכדי שיהיה לי אחריות? יש לי עליו את כל הקבלות ופירוט הקניה אם צריך.. ודרך אגב איך המחשב הוא טוב מבחינת הרצת משחקים ומדיה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by ronen320,

* לפטופ "15.4" LG *לוח אם מסוג DDR2 SATA * המספר הסידורי של הנייד 10341-MS *דגם - LG NAPA FS-2A3DE 1. כמה עולה לוח אם של LG חדש 2. כמה עולה לוח אם של LG משומש 3. כמה עולה לוח אם מאותו דגם של חברה אחרת אשמח מאוד לאודות לתורמים בידיעתם ! ronen

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  7. INTEL Pentium D - 2.8 (820) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PI (1620 שקל) INTEL Sorento (945G) -LAN - DDR2 - ATX (659 שקל) 1GB (512 X 2) GEIL DDR II - 533 - DUAL CHANNEL KIT (713 שקל) Gigabyte 6600-DP 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK (631 שקל) WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA (347 שקל) סה"כ ללא ספק / מארז והדברים הקטנים : 3970 המחיר המקסימלי שברצוני להשקיע הוא כאמור לעיל - נושק ל4000 שקלים האם לדעתכם המחשב חזק לקידוד / עריכת מוסיקה ומשחקים... או שעליי לותר על הליבה הכפולה וללכת על מעבדי 64 ביט מקווה לתשובתם , בתודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. אני צריך 3 מחשבים 2 חזקים למשחקים ואינטרנט ואחד לאבא שלי ב2000 שקל מחשב 1 ב 2000שח מחשב 2 ב 3000שח מחשב 3 ב 4000שח אשמח לקבל את המלצותיכם המנוסות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  9. אז ככה נהרס לי הלוח והמעבד והחלטתי לשפר את המחשב שלי קצת אז יש לי תקציב של 2000 שקל לקנות לי לוח מעבד זיכרון וכרטיס מסך pcie אני חשבתי ללכת בכיוונים הבאים : ati sapphire pci-e x1550 512m ddr2 dvi 128bit 500nis ddr 2 1gb 800mhz cl5 twinmos 412nis --G965PDS3 GA-965P-DS3 revision 3.3 Intel 965P/ICH8 ATX PCIx3 3xPCIE 1x PCIEx16 - 1333 6x SATA2 1 xPATA - Marvell Gigabit Dual Channell DDR2 800 Sound, CONROE SUPPORT Solid Capacitor 570nis 900 nis-- E6300B CORE 2 DUO E6300 1.86 Ghz BOX 2MB 65W 775/1066 3 YEARS הכל יוצא לי משהו בסביבות אה 2300 בגלל זה אני זקוק לעצתכם אני פשוט לא בטוח שזה הלוח שאני יקח וגם אני לא בטוח האם לקנות AMD או intel :\ השמח לדעת מה אתם חושבים

• 15 תגובות
    • 989 צפיות
  10. שלום לכולם אני שמח לגלות את האתר המקצועי הזה ואת האנשים המקצועיים שנמאים בפורום. אני צריך עזרה בהלטה על מחשב אני מצרף 2 קבצים עם מפרטים שניתנו לי אנא עיזרו לי לבחור. *בקשר למפרט של AMD נאמר לי שלא כדאי להתקרב לAMD אם אני רוצה מחשב לטווח ארוך, מה דעתכם? *בקשר למפרט של INTEL כ נאמר לי שכרטיס מסך לא איכתוי מספיק. מה דעתכם? ברמת העיקרון אני צריך מחשב רב תכליתי שיחזיק תקופה הגונה כמוש אר המחשבים שקניתי, אך גם מחשב שישמש למחשקים כי הוא מיועד לאחי הקטן. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  11. שלום אני יש ברשותי את המחשב הנ"K של HP, http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=769 אני רוצה לקנות לו משטח קירור, אשמח לקבל המלצות למשטחים, ראיתי שהרבה ממליצים על המשטחים האלה: מגש קרור למחשב נייד Cooler Master NotePal W1 R9-NBC-AWBK http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24492 מגש קירור למחשב נייד Zalman ZM-NC1000 Silver http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18620 אשמח לקבל ביקורות על המשטחים האלה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Eddi S,

קונה לבית החדש שלי מערכת HTPC המחשב לצרכים מאוד בסיסים + סרטים BLUE-RAY + HD מאפינים : אין הגבלת תקציב!!! שיהיה הכי שקט!!! אין פשרוט באיכוט!!! עד עכשיו קניתי כבר כמה חלקים: 1) Zalman HTPC Case HD160XT Black 2) Seasonic X-460FL 460W PASSIVE 0db 3) Logitech DiNovo Mini Cordless Bluetooth כל שער הדברים עוד לא קניתי, אני מעדיף AMD אך לא חייב.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  13. * לפטופ "15.4" LG *לוח אם מסוג DDR2 SATA * המספר הסידורי של הנייד 10341-MS *דגם - LG NAPA FS-2A3DE 1. כמה עולה לוח אם של LG חדש 2. כמה עולה לוח אם של LG משומש 3. כמה עולה לוח אם מאותו דגם של חברה אחרת אשמח מאוד באם תסייעו לי במציאת כמה אופציות ללוח האם כפי שצוין דלעיל

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. שלום רב לכולם, אני מחפש מחשב שיהווה מחשב מרכזי לבית. ללא דגש על פונקציות מסוימות. פשוט מחשב טוב ואמין שישמש גם לסרטים, גם למשחקים בסיסיים, גם למוזיקה, גם להפעלת אופיס, וכו'. אמינות ועמידות המחשב יותר חשובה לי מהשאר אם כי יש לי ילדים בבית שכשרוניים בלהרוס מחשבים. המחיר יכול לנוע בין 1500-3000 ש"ח. כמובן שחשוב לי שהמחשב יהיה הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  15. שלום רב, ראשית תודה רבה מראש, נעזרתי בכם מאוד בעבר, ומנסה שוב. הדרישה היא מחשב משרדי, חזק. שימוש בגרפיקה. וכן תוכנות עריכת סרטים וכד'. (יש לציין שתחום עריכת הסרטים הוא נלווי, ולא המקצוע העיקרי) הדרישה עבור מערכת קומפלט כולל מסך טוב. אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם. כמו"כ אם כבר היה דיון בעבר בנושא הזה, גם קישור יעזור לי. חייבת לציין שאם התקציב צריך מעט יותר, בשביל תוספת משמעותית באיכות, זו לא תהיה הגבלה המון תודה

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  16. שלום, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט שאותו אני מתכוון להזמין מארה"ב, עקב בואו של קרוב משפחה לארץ, חשוב לי לסיים את המפרט הנ"ל בשבועיים הקרובים מקסימום, אני מתכוון להסתמך על כל מה שיאמר כאן במדיוק, ולהגיע להחלטה הנכונה ביותר בעזרתכם כמובן,המחשב בעיקר למשחקים, עבודות,וכו',ללא מסך, אלו הרכיבים: (אני אעדכן את הפרטים כאן לעיתים קרובות) *סופי, עכבר מייקרוסופט http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826105177 *סופי,מקלדת מייקרוסופט http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16823109148 *סופי,מארז - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811146018 *סופי,ספק כח ocz http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817341002 לוח אם, - מתלבט איזה…

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  17. קודם כל תודה שהקדשתם מזמנך להכנס לאשכול שלי. כמו שציינתי בכותרת חברה שלי מתחילה ללמוד השנה , היא הולכת ללמוד אדריכלות. ואני מחפש מחשב נייד שיעזור לה בלימודים(מתנה). כמו שאני יודע היא הולכת להשתמש בהרבה תוכנות גראפיקה ועיצוב למיניהם אז חשוב לי נורא שהמחשב יהיה מספיק חזק בשביל להריץ את התוכנות בסגנון, וכמו כן הייתי רוצה שהרזולוציה של המסך תהייה כמה שיותר גבוהה (1920x1080). אני מחפש מחשב שהוא עם מסך גדול יחסית(15.6 ולא המיני למיניהם) וגם למרות שזה סותר אני מחפש מחשב כמה שיותר קל מכיוון שעדיין הוא מיועד לבחורה. גם הסוללה חשובה שתהייה כמה שיותר חזקה ומצד שני שתהייה כמה שפחות מזיקה ( שתפלוט כמה שפחות קרינה!!) וכמובן שאני מחפש המצלה למחשב של יצרן טוב ( לפי מה שידוע לי זה DELL ) …

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  18. אני חדש כאן, לא ידעתי בכלל על קיום הפורום עד לפני דקות אחדות, חבר המליץ ואמר שיש פה קהילה שלמה של ניידים. אז כמו שהבנתם אני מעוניין בנייד, אני מתלבט בין שני מחשבים כרגע: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXCQ61280EJ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61020ej&af=2051 שני המפרטים הנ"ל תואמים את הציפיות שלי מהמחשב, גם מסך הHD והיציאת HDMI חשובה לי. הראשון חזק יותר[סדרה כלשהי של HP?] , אך השני של HP, ולדברי חבר שלי "בלי להסתכל בכלל" לקחת את הHP. אני לא ממש מבין בזה התקציב שלי הוא עד 3500 שח. אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין המעבד T6500 לT4200 והאם זה משמעותי בכלל? אשמח לקבל את דעתכם, רשמים אישיים מהמחשב אם ברשותכם אחד כזה או אף להציע מחשבים נ…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  19. שלום, אשמח לקבל עזרה בנוגע למחשב במחיר של 3,500 פלוס מינוס עם דגש על תקן N, אין לי מושג אם קיים כזה מחשב או שעדיין אין במחירים הללו מחשבים ניידים. אשמח לדעת שעדיין לא קיים מחשב במחיר הזה עם תקן כזה. ואם באמת עדיין אין אחד כזה, אשמח לדעת מה מבין אלה למטה כדאי לי לקחת בתור מחשב שלא ישחקו בו אלא נועד רק לגלישה ואימיילים (התחברות לעולם החיצון מכל חור שהוא). וכביכול הדרישות המינימליות הן מסך 15 אינץ מינימום וזיכרון 2 ג'יגה. Dell Inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2450-160gb.htm Dell Inspiron 1525 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6419&perur=2&t=1&c=441 וכמובן אם יש המלצות אחרות, למרות שיש עזרה מועטה לאלו המבקשים עזרה במחשבים עם סכו…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  20. שלום רב, מחפש מחשב נייד 15.6 אינץ עם מסך איכותי במציג ברזולוציה 1900*1080 המחשב יהיה מיועד לסטודט עיצוב\אדירכלות.( לשימוש בתוכנות כגון:AUTOCAD) תקציב: אני הבנתי שהמחשבים האלה יקרים בהרבה ממחשבים רגילים שמציגים 1366X768. ובכל זאת אינני מחפש להוציא הון של כסף, אז בגדול מחפש מחשב שיביא תמורה יחס/מחיר כמה שיותר טוב ( ואם בכל זאת לציין תקציב אז עד6K עם חריגה קלה) נתונים נוספים : מעבד לפחות i5, כרטיס מסך בינוני + ( לא מובנה של אינטל) , 4-6GB DDR3 , זיכרון קשיח : לפחות חצי טרה. עדיפות למחשבים של Dell.( אבל לא חובה, פשוט זה מה שאני הבנתי שהכי טוב, אם אני טועה תתקנו אותי בבקשה) תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. המחשבים לא ישרתו אותי. מחשב אחד לחברה שלי והשני לחבר. קראתי את כל הפוסטים האחרונים והלא אחרונים, אני מכיר את הדל וסטרו ואינספייר, קראתי על בעיית wifi באחד מדגמי הווסטרו. בכל אופן הבחירה הקלה תיהיה לקחת ווסטרו.אשמח לדעת אם יש הצעות מעניינות. לגבי הבת זוג שלי, היא צריכה מחשב שהשימושים העיקריים שלה יהיו תוכנות אופיס למיניהם(וורד, אקסל, פאוורוינט ושאר ירקות), כמו כן, רצוי שהמחשה ידע להריץ סרטים. מעבר לזה אין לה דרישות אך מה שאני מכיר זה שכדאי שהרזולוצית עבודה תיהיה גבוהה(1920*1200, תקנו אותי אם אני טועה). אבא שלה ביקש שהמחשב יהיה מעל הממוצע ויותר מהסטנדרט. לגבי החבר, אני מאמין שהוא צריך אותה חומרה אך הוא מתכנן ללמוד עיצוב ויהיה לו צורך שהמחשב יריץ חזק וחלק פוטושופ . אם איני …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן חברים. מחפש מערכת מחשב למשחקים שתעלה משהו כמו 2500 שקל. חשוב שתריץ את הכותרים האחרונים ברמה טובה מאוד. מה אומרים על המערכת הזו? מעבד Intel Core i3-2120 3.3GHzקירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2V-B3זיכרון G.Skill DDR3 4GBכונן קשיח WD Caviar Blue 500GBכרטיס מסך Sapphire Radeon HD6770 512MB DDR5צורב LGמארז Rosewill R220 2 Fansספק כח איכותי Thermaltake 400W[/l][/l] בזיגזג מחשבים מוכרים אותה ב2700 ש"ח במערכות מוכנות שלהם באתר. ולהלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכ…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לאחר שנים עם מחשב חלש P3 933 גיפורס 4 440mx החלטתי להשקיע במפרט הבא ... רגע לפני שאני מזמין אותו רציתי לשאול בחורים רציניים כמוכם על המפרט הנ"ל כמובן שתפקיד המחשב העיקרי הוא להרצת משחקים שבטופ! 1 Teac Floppy Drive 1.44 - מחירו 65 1 Mag 17 CRT 786 PFs -מחירו 712 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 -מחירו 312 1 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM- מחירו 519 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box - מחירו 1,110 1 Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 - מחירו 556 2 Twinmos 256MB DDR400 PC3200 - מחירם 500(2 סיטים) 1 Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP - מחירו 1,350(כרטיס חזק לא ? ) סה"כ 5000 שקל לאחר הנחה קטנה שעשו לנו אבקש את דעתכם כי אני עוד היום רו…

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  24. שלום רב, נכנסתי לפה על מנת להיעזר בכם בקניית מחשב נייד. אני סטודנט, ומטרת המחשב תיהיה בעיקר בתחום הלימודים. וורד אקסל תוכנות גרפיקה וסטטיסטיקה וכו'. אני צריך מחשב חזק מהיר ואיכותי שיש לו מרכיבים טובים. חשוב לציין שאני מעדיף ביצועים טובים על פני ניידות ומשקל מכיוון שהמחשב יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן וינוע אחת לשבוע. מחיר המחשב צריך לנוע בין 6000-7000 ש"ח. מה אתם אומרים? איזה מחשב/ מרכיבי מחשב כדאי שיהיו לי? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  25. בכל אופן שלום, יש לי בערך כ 5500 אלף שקל... איזה מחשב נייד הכי מומלץ? יש לציין שאני כן משחק משחקים...(אז צריך לוותר על הכרטיסי מסך המשולבים) ואגב, חשוב לי שיהיה בו בלוטוס.. צורב DVD כמובן. רמקולים טובים, והייתי רוצה שיהיה לו גם מצלמה מובנית(אבל זה לא חייב). בטריה טובה שתחזיק הרבה. (טוב את כל אלה יש כמעט בכל מחשב) ושיהיה לא יותר מ 15.4''.(ולא פחות) כל שאר הדברים שלא כתבתי פה אם יהיו זה יהיה רק + בשבילי. נ.ב שלא יהיה HP, שמעתי שהשירות שלהם על הפנים. תודה רבה !!! יעקב. יום טוב.

• 7 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים