עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AMD-ALI-G,

יש לי תמחשב הבא intel 2.4 asus p4xp-x seires 256 mb mx440 יש לי 1200 שח לשדרג הצרכים שלי כלליים מאוד אינטרנט, מחשקים קלים-בינוניים, icq כו' אז תשתעשעו עם החלקים כמה שאתם יכולים ואני גם רוצה צורב ולא להשקיע מעל 9200 (הכרטיס מסך).

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  2. שלום, ברשותי המפרט בפרופיל- עם סייג אחד: הכרטיס מסך הוא ASUS 8800GS TOP. למרות שאני כן נהנה ממנו, אין ספק- יש צוואר בקבוק רציני. אני רוצה להחליף שילוש. את הזכרון נעזוב כרגע. השימושים שלי במחשב הם כללים. הכל מהכל. אבל כשאני קונה מעבד, אני שם דגש על הביצועים במשחקים. זה פחות מפריע לי אם קידוד ימשך 10 שניות יותר מאשר שמשחק יעבוד פחות טוב. התקציב הוא נמוך- כ 700 ש"ח (אם יש משהו ממש משתלם ואני אצטרך להוסיף קצת, אוסיף). OC בהחלט בא בחשבון, אם אני מעדיף לא להסתמך עליו לחלוטין ברכישה. חשבתי על השילובים הבאים: ‏Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ 295 שח ASUS ‏M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E‎ 374 שח סה"כ: 669 ש"ח. או מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E2180, Bus800Mh…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by reuven61,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]MB75MAE33[/TD] [TD=width: 45%]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪283[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]G2030T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪258[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]D34G1600CR[/TD] [TD=width: 45%]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪177[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]E41759-002[/TD] [TD=width: 45%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 9…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  4. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בבית שני מחשבים אחד שקנתי לפני שנה ואחד ישן בין איזה 5. ובעיקרון אח שלי משחק במשחקים די קלים (בעיקר קאנטר סטרייק וקונקר). אז חשבתי אולי אני אשדרג את המחשב הישן כדי שבשביל לשחק הוא יוכל ללכת אליו. אז אני יודע בערך איזה חלקים יש בו אבל עדיף שמשהו יתן לי קישור לתוכנה שמראה את הרכיבים כדי שאני אוכל לתת לכם פרטים מדויקים. ניסיתי את התוכנה EVEREST Ultimate Edition 2006 v4.00 וכנראה כבר נגמר לי הרשיון הזמני. ואת התוכנה Sandra 2007 לא מצאתי בגירסא לווינדוס 2000. בעיקרון המשחקים עולים על המחשב כבר עכשיו לא בצורה מעולה אבל נחמדת ביותר(יחסית למחשב. האמת לא האמנתי שזה יעבוד). המפרט: מעבד P4 1.7GHZ לוח אם אני חושב P4S533 ASUS זיכרונות אני חושב 256 מגה ולא יודע איזה חברה או…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by asilbob,

רציתי בתחלה להחליף לוח ומעבד עכשיו אני רוצה שבשביל להחליף אותם צריך להחליף את כול המחשב אז יוצא לי הרבה כסף .......... אז אמרתי נעשה דבר כזה זה המפרט שיש לי שלמטה .. אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון המעבד עצמו שלי זה AMD 2500 והלוח זה Asus A7N8X-E Deluxe אני רוצה להחליף רק מעבד וזיכרון במחיר כמה שיותר נורמלי .... כי זה מה שניראה לי שיביא לי הכי הרבה תוצאות אני מוכן להשקיע עוד 1500 שקל אפשר לעלות Motherboard CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award (02/04/04) Communic…

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  6. Started by InFecT[0]r,

שלום יש לי פה הודעה שכתבתי אבל לא נסחתי את עצמי מספיק טוב אז אני ינסה שוב... יש לי את הספק הזה: http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm יש לי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm מסך,מקלדת,עכבר,כוננים.H.D. מה בעצם אני רוצה זה להחליף את ה לוח אם זיכרון כרטיס מסך ומעבד.. התקציב הוא 4000 פחות או יותר השימוש במחשב הוא: אוברקלוקינג.משחקים. (אני רוצה AMD אין לי שימוש בכפול ליבה ושיצאו תמיכות אני יקנה את הדור החדש של AMD עד אז אין צורך) חשבתי על: מעבד: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136&products_id=14109 לוח אם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5596 זיכרון: http://www.noacomp.co.il/product.…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי בן 5 שנים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לצורך אנליזות CFD תוכנות גרפיות כגון autodesk REVIT ומשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע הרכיבים שנשארים במחשב הם: מסך dell 2209WA דיסק קשיח 1 TB של סמסונג. מארז cooler master RC690.…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  8. בימים האחרונים עשיתי מלא בלאגן במארז שלי אני לא יחפור בכל מקרה הנה המפרט הנוכחי שלי שעוד לא חיברתי כי אני לא יודע איך אבל אחי טכנאי והוא יטפל בזה בכל מקרה לדעתכם עכשיו המערכת SLI תעבוד כמו שצריך? הכוונה 16X מכל חריץ ותפוקה מלאה? המפרט הכללי Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray - עוד מאוור רצחני לא זוכר את השם של ARCTIC Gigabyte GA-P55A-UD4 P55 CHIPSET Palit Geforce 460GTX 1GB - מערך SLI שתי כרטיסים אותו דבר Kingston 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 מטרה עקרית שלי היא גיימינג לא ברמה הכי מטורפת אבל שירוץ לשנה הקרובה בביצועים בין הטובים ... מה דעתכם?

9. מפרט המחשב: MacBook Pro ,13 Retina ,i5 2.6Ghz ,8G DDR3, 512G Flash נגיד ואמרו לכם שיש לכם אפשרות לשידרוג אחד. ל- i7 2.8Ghz או 16G DDR3 מה הייתם בוחרים? השימושים שלי מהמחשב יהיו ללימודים,תוכנות עריכת מוזיקה ו-Traktor ומדיי פעם משחקי מחשב. נ.ב אין אפשרות לשדרג בעתיד את הזיכרון פנימי מה שנבחר במעמד הרכישה זה מה שיהיה. תודה מראש :]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by avielkoz,

שלום , כרגע אני עם מחשב שבחודש הבא חוגג 4 שנים של מסירות רבה ועבודה נאמנה ידוע לי שהוא בימיו האחרונים כיוון שהלוח M שלו התגלה כסדרה פגומה ושלי אחד מהבודדים ששורד עד היום (ברוך ה') CPU - I5 750 2.66GHZ MOBO- GB P55-USB3 RAM - kingstone 2X2GB 1333MHZ HDD1 - 500GB WD BLUE CAVIAR HDD2 - 1TB WD BLUE CAVIAR HDD3 - 2TB MYBOOK GPU - RADEON HD6850 1GB sapphire PSU - CHIEFTECH NITRO 500Watt CASE - CM storm sniper אני בהתלבטות אם לתת לו להמשיך לחיות עד שיתפגר ולקנות בסוף השנה מערכת חדשה לגמרי כי יוצאים מעבדי brodwell וסדרה GTX800 של נוידיה או רק לשדרג לו זכרונות וכרטיס מסך ? אשמח לדעות נורמליות ולא כמו "יש לך חרא מחשב" ו"תמכור את החלקים"

11. המחשב שלי נכון לשנתיים וחצי-שלוש האחרונות: Intel E5200 2.5@3.75GHZ DFI Lan Party P31 T2R G.skill DDRII 1333mhz 2GB*2 Gainward GTX260 896mb 216SP OC ספק SeaSonic 500W, לא זכור לי הדגם המדוייק, אבל מדובר בספק שעושה את העבודה. מסך 22 אינץ' ברזולוציה של 1680*1050 עד עכשיו יוצאים משחקים חדשים שרצים אצלי יפה גם אם אני הולך רחוק עם ההגדרות, אבל כמובן שלא כולם, ובלי AA\HBAO וכ'ו. BF3 עובד מעולה בסינגל, בהגדרות גבוהות יחסית, אבל משום מה במולטיפלייר מקרטע מעט בשרתים עמוסים כשכל ההגדרות על המינימום. אני מניח שכרטיס מסך חדש יפתור את זה. השאלה היא האם שווה לשדרג ב1000+- ש"ח, עם הלוח והמעבד הקיימים? יש לציין שאני עומד על 3.75GHZ למעבד יציב לחלוטין. אשמח לשמוע דעות והמלצות. תודה רבה! [=

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  12. היי ! אני דיי מתחיל בכל העניין של אוברקלוקינג ו אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (ראה מפרט שלי) כדי שאני יוכל לעשות קצת דברים רציניים איתו אני צריך לשדרג רק את הדברים הבסיסים (מעבד,לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך ) יש למישהו הצעות???

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by FPSbanana,

יש לי מחשב של לנובו מהסדרה של הC200 מחפש HD לא פחות מ80GB 7200 8MB טוב עדיף IBM או Toshiba 512 MB DDR2 533 סוללה שתחזיק 3שעות לבצפר אני רק מקליד יש אפשרות להחיליף כרטיס מסך??

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Or1,

שלום לכם חבריה, צורכי המחשב-אני רוצה

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by it_amit,

מישהו יכול להגיד לי אם משווקים את מחשבי LG בארה"ב? ואם יש חנות ספציפית בניו יורק? ראיתי את הדגם P300 בבאג ונדלקתי עליו, נראה לי מחשב מצוין אך לא מוכר כ"כ. יש למישהו חוות דעת עליו? הדגם המדויק הוא: P300-U.AB29E

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  16. שלום לכולם.. יש לי נייד של HP שנקנה בארה"ב. מפרט די צנוע: מעבד AMD TL-62 וערכת שבבים NVIDIA 7150/NFORCE 630. בקיצור העניין הוא כזה.. הביוס של המחשב די "מסורס" ואין אפשרויות לשנות פונקציות של הSATA או לשלוט על כמות ליבות שיופעלו. יש דרך לשנות גרסת ביוס שתתפתח פונקציות כמו שציינתי או שלא כדאי להתעסק עם זה מראש? גרסת הביוס שלי היא F 0.8 תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  17. איך מטיילים עם המחשב בתיק ? רדום? כבויי? ובכלל מה ההבדל בין שינה למצב שינה בווינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  18. Started by +Eliran+,

איך אני יכול לעשות שיחות וידיאו דרך האייסיקיו בנייד של LG? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by Anonymics,

שלום.. ראיתי שלהרבה מחשבים ניידים יש כניסה לכרטיס סים.. רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה תוכנה שדרכה אני יוכל לעשות שיחות טלפון מהמחשב הנייד..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by asafwas,

שלום לכולם מאחר והנטבוק של לנובו S10E המעולה החל להיות איטי ביותר. אני מעונין לפרמט אותו חזרה להגדרות יצרן. שאלתי היא האם גם הווינדוס שהגיע איתו יהיה מותקן? איך עושים פירמוט למחשב זה כך שבסיום המחשב יעלה את ווינדוס ואופיס המותקנים בו כרגע? אשמח להתייחסות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by asi148,

שלום יש לי מחשב של טושיבה ,למי שמכיר המחשבים של טושיבה מגיעים עם מחיצת גיבוי בכונן D היית לי בעיה עם המחשב והתקנתי ווינדוס חדש, אחרי שתקנתי את הווינדוס אני ניסיתי להפעיל את השחזור של המחיצה בכונן d (היא לא נמחקה) אני רואה שזה לא ניתן בלי התוכנה toshiba ricovey wizard חיפשתי בכל מקום ואין את התוכנה דיברתי עם טושיבה ישראל וגם להם אין את התוכנה מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת להפעיל את הגיבוי אשמח לכל עזרה תודה ויום מצויין

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  22. שלום חברים, אני רוצה אולי למחוק את מחיצת השיחזור של היצרן, מהסיבה שמעבר לזה שאני חושב שלא יהיה לי בה צורך, אני גם לא מצליח להשתמש בה. אני רוצה להעלות את מערכת ההפעלה משם (אני יודע שזה ימחק הכל מהכונן, הכל מגובה לשמחתי), ולראות אם יש שם משהו שאני עלול להצטרך בעתיד. מישהו מוכן להגיד לי איך אני משחזר את ההתקנה הזו? העלתי את ה-restore בתפריט ה-F8 בתור admin (מה שלקח קצת זמן), אבל אין לי שם את האפשרות שאמורה להיות לפי ההוראות של המחשב. אגב, האם לדעתכם יש בכלל צורך במחיצת השיחזור הזו? אומנם היא רק 15ג'יגה שזה לא הרבה, אבל אם אין בהם צורך אז חבל שזה סתם תופס מקום.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by zvikaz,

שלום רב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש שאמור לשמש כ"מחשב שולחני", ומתלבט לגבי סוג ההארדדיסק. אני רוצה את המהירות של ה SSD, אבל צריך את הנפח (והעלות) של מכאני. ההגיון שלי אומר שהכי טוב יהיה לשלב את כל העולמות - SSD של 128, או 256 שעליו תשב מערכת ההפעלה וכל התוכנות. ובנוסף, דיסק מכאני רגיל של 1T שעליו יהיה את כל השאר... ניסיתי קצת לחפש בגוגל לגבי השילוב הזה, ולא מצאתי ביקורת שלילית עליו. מצד שני, בחיפוש בחנויות קשה מאד למצוא אותו. מחיפוש (לא מאד יסודי, מודה) ב KSP, שניידר, ו newegg (רק כדי לראות מפרטים שהם מציעים, לא נראה לי שבאמת אצליח לקנות מהם) המחשב היחידי שמצאתי שמוצע עם שני דיסקים הוא https://www.pc365.co.il/product-133…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום חברים, במסגרת עבודתי אני עוסק בעיבוד ואנליזת מידע ותמונות רפואיות. לאחרונה קרס המחשב הנייח וגם הנייד לא ממש מצליח להתמודד עם המטלות ועל כן חשבתי לשדרג לתחנת עבודה חזקה (בתקציב מוגבל) לעבודה מזדמנת מהבית. קבצי המידע ענקיים (לעיתים קרובות >1GB) ועליהם אני מבצע עיבודים וחישובים מתמטיים שונים (לא בזמן אמת או 3D) בעיקר בסביבת MATLAB 2010 ולעיתים קרובות ב PHOTOSHOP CS5 64bit ותוכנות image analysis דומות. מערכת הפעלה Win7 64bit רוב היישומים שלי מתבססים בעיקר על CPU חזק וינצלו היטב ריבוי ליבות ( 4 ליבות בוודאות - לא ברור לי אם ינצלו היטב מעבר לכך) . כנ"ל גם כמות גדולה של RAM (לפחות 6-8GB) - ורצוי רוחב ערוץ רחב למעבד (DDR3). תמיכה ב CUDA הכרחית לכלים השימושיים ביותר…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מצטער על הכותרת, אם לא הקפדתי על הנהלים המקובלים. מחר בבוקר אני הולך לחנות אחרי שכבר נתתי להם כסף על החשבון. בהרחבה משני סלוטים של 1 ג'יגה ל-אחד של 2 ג'יגה ואחד של 1 ג'יגה. עכשיו, הבנתי שב-DUAL יש יתרון, הן באופי ההעבודה והן במהירות. השאלה עכשיו היא, אם עדיף את ה-DUAL של שני סטיקים של 1 ג'יגה או סטיק אחד של 1 ג'יגה ואחד של 2 ג'יגה ובעצם 3. תודה רבה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 18:42:12 חברים,בבקשה עזרה.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים