עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, האם מישהו יודע \התנסה אם כדאי לקנות מחשב יד שניה מאופיס דיפו ובמיוחד את המחשב הבא: Dell, Latitude D420-משומש/יד שנייה – מחשב שהיה בשימוש של לקוח קודם, נבדק והושמש תפעולית במעבדות P.Y.COM יתכנו שריטות קלות בחלקים החיצוניים ניתן להחזיר את המחשב תוך 14 ימי עסקים ולבטל בהודעה בכתב את העסקה מעבד Intel Dual Core U2500 1.2GHZ ULV צג "12.1 רחב WXGA ברזולוציה עד 1280X800 פיקסלים זכרון פנימי מובנה 1GB סוללה 6 תאים לזמן עבודה ארוך מערכת הפעלה Microsoft® Windows® XP PRO אחריות 6 חודשים ע"י P.Y.COM האם ניתן להגדיל את הזיכרון (הן הפנימי והן ההרד דיסק)? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by norco,

אממ אז ככה, אני דיי חדש בסוגיית הלפטופים. אמרתי לעצמי אני יסתכל מה יש בשוק ואני יבחר...אבל המבחר כל כך גדול ויש כל כך הרבה חתכי שוק שזה בלבל אותי. בכל מקרה הנה הדרישות שלי: 1 ) אני מחפש מחשב שיהיה 14" - זו התפשרות בין גודל לבין קומפקטיות... 13 ניראה לי קטן מידי ו-15 כבד ומגושם מידי 2 ) השימוש העיקרי הוא לימודים - אני מריץ עליו תוכנות כמו matlab וdsp ועוד תוכנות יחסית "כבדות" למיניהן. אני מעוניין שבמידה ויש לי תוכנה או שתיים כאלו פועלות אני יוכל במקביל לעבוד על מסמכי pdf, word, excell וגם לגלוש במספר דפי אינטרנט ושזה יהיה ללא תקיעות. הכיוון שלי הוא מעבד i5 3 ) זכרון - אני מעדיף 4gb. - עקב המפורט סעיף קודם. 4 ) כרטיס מסך לא מעניין אותי - מצידי שיהיה הbuilt in של intel.…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by KoM,

מדובר במחשב אסוס N550JV, יש לי אותו כחודש וחצי וה-WEAR LEVEL עומד כבר על 9% (התחיל לדעתי סביב 4%. זה הגיוני ? זה נראה לי עולה כל יום ב-0.2% או משהו בסגנון.האם ניתן לבצע קליברציה לסוללה או משהו בסגנון ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Xtreme Sound,

אהלן, אני זקוק להמלצה למטרת שדרוג מחשב בתקציב של עד 2300+-. השימוש הוא כללי החל מסרטים, גיימינג מדי פעם, גלישה ותכנות! יש לי כבר את הרכיבים הבאים: 1. SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5 2. SSD 840 EVO 2.5-inch SATA 250GB 3. ST1000NM0011 ES SATA 6Gb/s 1TB Hard Drive אני צריך המלצה עבור: 1. מעבד Core i5/i7 + קירור טוב ושקט. 2. זיכרון 8 ג'יגה (בודד). 3. לוח אם עם חריצי הרחבה ושיהיה "מרווח", שיחזיק גם לעתיד. 4. מארז איכותי ושקט, עם אוורור טוב! 4. ספק כח שקט עם מספיק מחברים למקרה של שדרוגים בעתיד. 5. צורב. זה מה שיצא לי בניסיון ראשון: מעבד: : מעבד Intel Core i5 4460 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 780 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro rev2 בקניית מחשב חדש ₪ 103 x 1 לוח אם: …

5. שלום, אני איתן בן 15 ואני צריך את העזרה שלכם! אני מחפש להחליף את המחשב שלי ( duol core 2GB ram בקצרה) למחשב חדש, עיקר השימוש שלי הוא עריכה בפוטושופ שאני צריך להשתמש באופן יום יומי (מה שלא קל עם 2 ג'יגה ראם) אז אני אצטרך הרבה יותר ראם מזה, והייתי רוצה אפשרות להריץ משחקים אבל לא דברים רציניים (need for speed למיניהם). נכנסתי לאתר של KSP והשתמשתי בבניית המחשב שלהם תוך קריאה של מדריכים והסברים על לוחות אם, מעבדים כרטיסים וכ'ו והגעתי לכמה דברים שאני חושב שמתאימים לצרכים שלי. לא סיימתי עם זה כי יש דברים שהלכתי בתוכם לאיבוד ולא הבנתי מה לבחור אז אני אשמח אם תגידו מה טוב, מה צריף להחליף, מה צריך להוסיף וכל מה שאתם יכולים לעזור לי בו! יש לי מסך של פיליפס עם חיבור DVI אבל…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם, סטודנט מעוניין במחשב לעריכת וידאו hd כרגע ללמידה ובעתיד הקרוב לפרנסה , לא מתנגד לרכישה בסיסית כרגע עם אופציה לשדרוג בשנה הקרובה אם תהיה בכך תועלת כלכלית או מבחינת איכות החומרה. סעיפים שמחקתי מהנוסח המומלץ להודעה אינם רלוונטיים אליי. בנוסף אני יודע שהשאלה אינה קשורה ישירות לפורום זה אבל האם לדעתכם מחשב נייד באותו תקציב יכול לענות על הצרכים שלי? תודה מראש. 1.. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 אם ההבדל קריטי. 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו . א) תוכנות עיקריות. premiere , avid, after effects, photoshop לצרכי פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. צריך מפרט בתקציב של 6 וחציאלף,את המחשב אני אקנה באילת. * מטרות המחשב? אינטרנט,סרטים, משחקים כבדים(שיריץ את המשחקים החדשים בצורה חלקה וטובה)תכנות, תוכנות. * גודל המסך? 15.6 לא פחות מזה אפשר גם 17 * משקל רצוי? משקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גדול ומהיר * כונן אופטי? רצוי לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. עיקר העבודה על המחשב היא עבודה עם מסד נתונים (postgresql) בגודל של כמה ג'יגה ככה שנדרשות יכולות עיבוד וזכרון יחסית טובות. המחשב מחובר למסך 24 אינץ' ברזולוציה 2560*1440 (בנוסף לעבודה משרדית, אינטרנט וסקייפ). אין צורך בציוד היקפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכוונה להקציב כמה שפחות בשביל ביצועים מקסימליים והיה נראה לי סביר להקציב 4000. אם ניתן לעשות את זה בפחות מצוין, אם צריך קצת יותר אתגמש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועבודה עם תוכנות שמשתמשות בדאטהבייס postgresql א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Iv0ry,

היי, אני באוניברסיטה ואני רוצה לקנות מחשב נייד קומפטי. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ office חלק. אני צריך מחשב שיחזיק כמה שיותר זמן בלי הטענה (לפחות 5 שעות)? Acer Aspire One Notebook שווה בסביבות ה-500 ש"ח ? שמעתי שהסוללה שלו חלשה מאד, האם זה נכון? * מטרות המחשב? office נטו * גודל המסך? 10" ומעלה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? Nope * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 80 ג'יגה גם יספיק אבל רצוי 160 ומעלה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by LiorZi,

אתמול קיבלתי את הנטבוק שהזמתי מארה"ב - ASUS 1215B. http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/ יש לי כמה שאלות: 1. אני מעוניין לשדרג את הזכרון מ-2GB ל-4GB, האם השדרוג שווה את הכסף (בערך 200 ש"ח) והאם אני ירגיש הבדל בביצועים? 2. אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח ל-SSD, שוב, האם השדרוג שווה את הכסף (בערך 500 ש"ח) והאם אני ירגיש הבדל בביצועים? 3. אני רוצה לפרמט, יש לי דיסק מקורי של Windows 7 Home Premium 64 Bit שקניתי בארץ (גרסא באנגלית), כביכול זו אותה הגרסא בדיוק שמותקנת גם על הנטבוק. רציתי לשאול אם אולי יכולה להיות בעיה עם האקטיבציה בגלל שזה גרסא מהארץ והרי שהסיראל שרשום על גב הנייד הוא כביכול של גרסא מארה"ב, ונניח שתהיה בעיה, האם מיקרוסופט ישראל יעזרו לי לעשות אקטיבציה ב…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by imac,

מסך - XGA TFT 14.1 - אפילו 12 אינץ יספיקו לי זכרון - 256 DDR - לא צריך יותר מעבד - AMD AXP 1500+ - אני יודע שהוא זולל חשמל אבל אני מעדיף amd כרטיס רשת - Intel 10/100 - מתאים ל-ADSL שאני הולך לחבר מודם פקס - 56K דיסק קשיח - 20GB כרטיס מסך - ATi Radeon Mobilty 64 mb כונן - DVDx8 מערכת הפעלה - WinXP Home + Office 2000 מתנה עכשיו לשאלות: 1 - אני רוצה לחבר ADSL אז USB נכון? 2 - מחיר הוא 6299 ש"ח, טוב? המחשב הוא של Compaq דגם: Presario 907EA תודה מראש imac!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by roeel,

היי, החלטתי לקנות את ה- DELL E6400. אני אביא אותו מארה"ב, ואני עכשיו בשלב של בחירת המפרט באתר של DELL. השימושים הם בעיקר משרדיים וצפייה בסרטים, חשובה לי מאוד איכות הבנייה, אמינות המוצר ומשקל. כמה שאלות: 1. בבחירת כרטיס המסך, יש לי שתי אפשרויות (באותה עלות): NVIDIA Quadro NVS 160M With Express Card NVIDIA Quadro NVS 160M With PC-Card מה ההבדל ביניהם? 2. לגבי מהירות ה- HD, עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין 5400 לבין 7200 RPM? (תוספת של 55$) האם יש הבדל משמעותי במשקל? 3. עד כמה מורגש ההבדל בין שני המסכים (שווה עוד 100$?): 14.1" UltraSharp WXGA+ (1440x900) LED Display - Brush Metal Black 14.1" Widescreen WXGA (1280x800) LED Display - Brush Metal Black תודה, רועי.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by J0n1,

יש לי hp pavilion dv6000 ולפי Everest הטמפ' של המעבד היא 56, ושל הHDD היא 50. המחשב מחובר למטען ולא עובד הרבה זמן. אני שם אותו רק על השולחן (זכוכית) ולא על המיטה או על הרגליים. עכשיו שמתי לו מגש עם מאוורר 120MM ומעליו לוח אלומניום, ועדיין הטמפ' גבוהה. אני מפחד שזה מסוכן למחשב, מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by zeevlevi,

אחים שלי אני מבולבל ולכן נתתי לכם המומחים לעצב לי מחשב ב-7000 ש"ח כמו שאתם רוצים לא חשוב לי החברות אני צריך את המחשב למשחקים ועבודות אני סטודנט. וגיימר

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. האם כונן קשיח משולב SSD + SATA נחשב טוב? למשל, 128GB SSD + 1 T או שעדיף רק SSD 256GB? האם יש צורך בתכונות מיוחדות במפרט לצורך עבודה מהבית והתחברות לשרת חיצוני מרחוק? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום ביקשו ממני לנסות לקבל המלצה למחשב נייח עבור גרפיקה עיקר השימוש יהיה עם פרמייר (מתחילים עכשיו ללמוד את התוכנה בצורה רצינית) אשמח לקבל מפרט 1 או 2 (2 רמות מחיר) בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by nati.menash,

אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד....עדיפות עד 3300 אם ממש משתלם אפשר 3.5 * מטרות המחשב: שימושים בייתיים, המחשב לנערה בת 17 * גודל המסך: 15.6 עדיף * רזולוציית המסך: HD רצוי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: פחות קריטי. עד 2.3 יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לשימוש ביתי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס SSD מעולה. אם לא כמה שיותר גדול * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: מעדיף שכן. * האם יש…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. רוב הזמן המחשב יהיה בבית ולכן אין חשיבות למשקל או זמן סוללה. * מטרות המחשב: עבודה משרדית בלבד. * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: לא משנה - רוב הזמן המחשב מחובר לחשמל. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * בלוטות: עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250. * צורב DVD: עדיף. * אחריות בינלאומית: עדיף מאוד ובכלל עדיף שהאחריות תהיה לכמה שיותר זמן. * העדפה לחברה כלשהי: יש לי נסיון טוב עם Acer ו-Lenovo אבל לא קריטי תודה על העזרה!!!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by joniar,

לילדה בת 15 לביה"ס מה שאפשר להוציא בתקציב הנ"ל תודה....

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. גם קצת סרטים ואינטרנט לא צריך ציוד הקפי גם לא כרטיס מסך מחשב מבוסס מעבד INTEL מקט שם מוצר מחיר כמות BX80569Q9550 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box 1,161 1 31200 לוח אם Asus P5Q 584 1 ST31000520AS כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB 396 1 F2-8500CL5D-4GBPK זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK 406 1 GSA-GH22N צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD 111 1 80320-100-17 מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 335 460W 328 1 11494 מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm 50 1 סה"כ 3036 ₪ על השילוב בכללי ועל הדיסק תודהר בה אחים שלי

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מדובר בדגם הישן יותר של ASUS ה-4GB. הבעיה היא שכול השורה הראשונה של הכפתורים (F) כולל פתור ה-FN לא עובדים. שאר הכפתורים כן עובדים. פרקתי את המחשב כולל המקלדת, עשיתי נקיון יסודי, חברתי חזרה כמו שצריך, ודאתי שהמקלדת מחובר כמו שצריך, אבל עדיין הבעיה נמשכת. מה יכולה להיות הבעיה? מאיפה ניתן לקנות מקלדת כזאת בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום ותודה מראש לעוזרים. מחפש מחשב לאדם מבוגר ,בעיקר לאינטרנט ,קצת וורד ומשחקי אונליין (פקמן וכו...) כרטיס מסך לא ממש חשוב ציוד הקפי קיים מהמחשב הישן. (המחשב הישן פשוט לא זז כבר) ללא מערכת הפעלה (יותקן ווינדוס) התקציב עד 2000 שח אבל אשמח אם יהיה גם הרבה פחות. תודה רבה!

23. Started by lizer2121,

שלום, מעוניין בייעוץ לרכישת מחשב נייד עד 2000 ש"ח בלבד. השימוש בו ביתי, לסרטים. חשוב: 1. מסך בינוני (לא קטן שיהיה נוח לראות ולא גדול מדי). 2. מחשב לא כבד מדי. תודה רבה

24. Started by guuner,

היי,מבקש הערכת מחיר למערכת מבוססת I5 . מעבד i5 2310 לוח אם Gigabyte GAH61MD2B3 זיכרון 4gbx2 1600MHZ samsung D לא ידוע לו דגם ספציפי מארז Gigabyte Triton ספק fsp raider 750w צורב DVD LG ומחיר בנפרד לכרטיס מסך,שאני עוד לא יודע אם לקנות אותו או לחפש משהו קצת יותר רציני. point of view 550 ti איך המערכת הזאת בסך הכל? אפשר להרכיב עליה כרטיס מסך רציני כמו ה290 לדוגמא?,הבנתי שהלוח אם אולי הכי זול שיש כיום בשוק,במה זה מגביל אותי פחות או יותר?,איך המארז גם?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.