עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לעבודות תלת מימד (max maya maxwell וכו') ורינדורים אשמח להצעה למחשב מבוסס intel ולמחשב מבוסס amd כולל הכל (מעבד לוח אם ספק קירור וכו') לא צריך מסך מקלדת ועכבר תודה מראש וחג שמייייח אוהד

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  2. Started by alergic,

צריך את מפרט החלומות שלכם + דברים מהצד כמו עכבר וכו' מחשב למשחקים להורדות לצפייה בסרטים בעיקר למשחקים כבדים שיצאו או יצאו(בעתיד) יאללה תתפרעו!!

• 47 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by tzay,

ביררתי כאן לא מזמן לגבי רכישת מחשב נייד, ירדתי מזה ועכשיו אני רוצה לסגור את הסיפור. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד המיועד למטרות לימודים (תוכנות אופיס שונות, אקסל בעיקר), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים באמצעות האינטרנט. התקציב הרצוי הוא 2,000-2,500 ₪ (אפשר לחרוג קצת אם זה יצדיק). מבחינת גודל מסך, אני מתלבט בין 13.3 עד 14 שבאמת יהיה נייד לבין 15.6 שיהיה נוח לצפייה בכמה חלונות במקביל. בכל מקרה שלא יהיה כבד מדי. אשמח לשמוע תובנות. מבחינת ביצועים, לא נראה לי שהמטרות הצפויות דורשות משהו מיוחד אבל הייתי רוצה משהו קצת גבוה מהממוצע, שלא יגביל את העבודה וירוץ חלק גם בעבודה על כמה יישומים במקביל. ראיתי כמה אפשרויות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=854186 http://www.zap.co.il/mod…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by avi.hagit,

התקשרתי לחברה לשנות את המפרט ההגעתי למפרט הזה מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF-939 או abit kn8 s939 מה יותר שווה לי? זיכרון 512MB DDR 400Mhz בסטיק אחד דיסק קשיח יצרן: W.D/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 160 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB מארז hec ci 6a21 או 6a19 מה יותר שווה לי? כרטיס מסך ati x300-se או PCX-6200 UPTO 256MB TURBO CACHE מה יותר טוב לי ?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  5. טוב אז ככה אני רוצה לעזור לחברה שלי לקנות נייד. אני אפרט את הדרישות שלה מהמחשב: 1)משקל נמוך... 2)אין צורך שיריץ משחקים 3) צורך בסיסי לסחוב כמו שצריך תוכנות SOLIDWORKS MATLAB MAPLE וכו. בקיצור תוכנות של סטודנט 4)שיהיה אפשר לראות סרטים בסבבה 5)מחיר סביב 4000 ש"ח 6)מחשב שיהיה יציב (הכוונה באריזה שלו) 7) של חברה אמינה עם שירות טוב יש המלצות? חשבתי על: ‎Dell Vostro 1400 VM-RD09-2004‎ http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1400.htm

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. היי חברים, לפני כמה שבועות פתחתי טרד על מפרט מחשב ,ובעזרתכם הגעתי להחלטה סופית מה אני רוצה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241772.20 העיניין שמי שאני קונה את המחשב ממנו אמר לי שכרטיס המסך, הQuadro FX1400 הוא דגם ישן יותר ויש להם רק את ה Quadro FX1500 שלא מתאים לי גם הסכום וגם לצרכים. השאלה אם עדיף לי כבר להזמין לבד את הכרטיס או שאני אקח כבר כרטיס אחר? ואם כן אז מה הייתם ממליצים במקום? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  7. צריך מפרט חזק למשחקים, שיהיה כרטיס מסך ממש חזק... ושהמארז יהיה יפה ושקט.. מפה בבקשה: www.foxpc.co.il תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני אסביר את עצמי שוב וארחיב בדיוק מה אני מחפש: מחשב כמה שיותר חזק (לוח אם מעבד זכרון פנימי מערכת קירור וכו') שיאפשר יכולות מולטימדיה מרשימות (במסגרת התקציב -כ.מסך וכ.קול) הן בסאונד והן בווידאו. הדגש הוא יותר על היציבות והחוזק של המחשב ולא על יכולותיו בביצעיו במולטימדיה שיכנס באיזור ה3000 שח לא כולל מסך! ...........

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  9. *העלתי את זה שוב כי הנושא עבר דף* אחותי מחפשת מפרט לאופיס. המפרט צריך ליהיות מספיק טוב בשביל תוכנות צ'אט [אי סי קיו ובלה בלה בלה...] תוכנות גרפיקה קלות [כמו פוטו שופ] החזקת תמונות רבות, והורדת שירים וסרטים באימיול. [לא כמו שלה שמתפרק עוד רגע חחח :D] שהמפרט יהיה מורכב כבר עם הגעתו ושעבר בדיקה. מפרט ללא מסך. ונא להביא קישורים לאתר.... נ.ב כמה שפחות כסף יותר טוב!!! [היא לא עשירה כן...]

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by tomersp,

שלום, בשבועות האחרונים אני שובר את הראש איזה נייד כדאי לי לקנות. הנייד אמור להיות מחשב משני למחשב קבוע (וטוב למדיי) שנמצא בבית. אמור לשמש בעיקר לגלישת אינטרנט, שימוש באופיס ומוזיקה (לא קריטי לסרטים היות ואני משתמש בסטרימר בבית). בהתחלה חשבתי ללכת על האסוס 1005p אבל בהנחה שמשדרגים את הזכרון שלו לשני ג'יגה, המחיר שלו מגיע כבר לסביבות ה - 2400 ש"ח. אח"כ חשבתי (ואני עדיין נוטה) ל - 1201n אבל הוא קצת יקר והסוללה שלו פורקת מאוד מהר. בין לבין חשבתי גם על ה - compaq c61-410 אבל לגביו לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת נורמאלית או סקירה מהעולם (נראה בכלל שרוב ההתיחסויות עליו הן מהארץ). יש למישהו הצעה למחשב נורמאלי בסכום סביר (עד 3000)? תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  11. אני כבר כמה ימים מנסה למצוא מפרט למחשב שישמש לצרכי עבודה בלבד, אמור לשמש כמחשב משרדי לכל דבר, שימוש נרחב בתוכנת אקסס. התקציב 1800 לא צריך ציוד היקפי ולא מסך(צריך מסך אבל זה בתקציב אחר יותר גמיש גם פה אני אצטרך המלצה למסך עם VALUE טוב לכסף כי התקציב עד 700 ש"ח). הבעיה שלי היא שאני תמיד בונה מפרט, מוסיף דברים שאני לא בטוח שצריך אבל בגלל שהמחיר שלהם הוא כלכך קרוב אני לוקח את היותר יקר ואין אני לא מצליח לרדת מ 2100 שקל בערך, לדוגמא מעבד I3-2120 - אני שם בהתחלה ואז אני רואה שמוסיפים 80 שקל מקבלים: I3-3220 זכרונות - סטיק אחד של 4G ב 110 שקל, לעומת 2 סטיקים של 2 שהבנתי שיותר טוב ב 190 שקל. לוח אם ג'יגהבייט H77-DS3H מול H77-D3H בתוספת קטנה. ספק 350 או 400 בתוספת קטנה. בקיצור מלא…

12. אני משתחרר ואני לא בקיא כ"כ בחומרה ואני כבר כמה ימים שובר תראש מחשב פועל 24/7, כ-2 משתמשים אינטנסיביים.. משחקים, הורדות, אינטרנט(+רשת).. שימוש די אינטנסיבי והציפיות פה גבוהות מה כבר ביקשתי 100fps OC - מעניין אותי ולכן אשאיר אופציה פתוחה לתחום הזה ועדיף לקחת חלקים שיתאימו ל OC עתידי D: amd/intel-עד היום הייתי חסוד של אינטל, אבל האלטרנטיבה ש AMD מציעה מעניינת אותי מאוד ;] 2gb ram - ראיתי שזה הכי משתלם... case - יפה, מאוורר, עדיף עם חלון, ומוכן להשקיע +200 על מד טמפרטורות שיציג לי מה הולך בפנים.. לוח אם סוס עם ביוס סוס בטח יש לכם לינקים לכל מיני בנצ'ים של חומרה.. link me אם אפשרי.. עכשיו בגדול התקציב הוא 4,4.5 5 יהיה כואכ לשלם אבל בטח שמשתלם... כאמור, הרבה זמ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Bypass,

אפשר עכשיו לרכוש אותו ב6000... http://zap.co.il/model.asp?model_id=377153 הHP DV5614 , שהמפרט שלו יותר מתקדם (כפול ליבה 1.66, 1G זיכרון וכ.מ. 6400 ) ב 6400 בערך... בין שניהם אני מהסס קשות... אשמח לשמוע המלצות, דיעות וכו'...

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by BindeR,

שלום רב, חברים אני עוד חודשיים מטייל לדרום אמריקה ל4 חודשיים.חשבתי לקנות DVD נייד לכל הנסיעות. אך חיפוש קצר באיבי מצא לי מוצרים סייינים של מחשבי נוטבוק זולים שעובדים על זיכרון פלאש. הצרכים שלי זה להפעיל פייסבוק להעלות תמונות ולצפות בסרטים. זה המקסימום שאני יעשה במקביל. האם מחשב זה יספק לי את הצרכים בצורה מספקת? כמה זמן הסוללה תחזיק לי בערך. מוכן להשקיע עד 400 שקל. אחרי הכל אין לדעת אם המחשב ישרוד או ייגנב במהלך הטיול. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. Started by אורי סלמן,

Hp elitebook workstation נייד לגרפיקה ועריכות כמו נייח!!!! 15.6 full hdI7 2720qm 8 giga 500 הרדיסק Quadro 1000m 2 giga 128 bit!!!! כרטיס גרפי נפרד מורכב על הלוח אם!!!

16. Started by golanbendor,

שלום יש לי התלבטות, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בסביבות ינואר כאשר יצאו המעבדים החדשים מסדרת kaby lake. אני מתכנן לקנות את ה-7700K ולוח אם תומך מסדרת z270. עכשיו צצה לפני הזדמנות לקנות יד שנייה לוח עם מעבד ב2500 ש"ח (ללא פריטים נוספים). הלוח אם והמעבד היו בשימוש של כחודשיים ויש אחריות על המוצר (את הבחור שמוכר אני לא מכיר אז מפחד לא ליפול ) Intel® Core™ i7-6800K Processor ROG STRIX X99 GAMING | Motherboards | ASUS כרגע אין לי זכונות וספק מתאימים וכל זה בכדי לבדוק אם עובד. הבחור הציע לי לבוא אלי עם זכרונות שלו וספק וכל זה להראות לי שעובד. עכשיו לשאלה, האם כדאי לי לקנות את המעבד והלוח אם במחיר הנ"ל למרות שזה יד שנייה? או לחכות עד ינואר שי…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by -ox-,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=52476&item=5116263806&rd=1#ebayphotohosting שווה לקרוא הכל על המפרט, דיי מעניין. אמנם יצאו כמה חידושים מאז הצעת הביד הזה למכירה אך עדיין זו מערכת לא נורמאלית.. שווה??

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by אורי סלמן,

מודעה בפייסבוק . מחשב במצב מעולה לאחר פרמוט כולל ווינדוס 10 מארז שחור חברת antec עם 3 מאווררים יציאות USB מקדימה ומאחורהמעבד intel core i5 cpu 650 3.20 ghzזיכרון ram 4 gb ארדיסק 500 gb לוח אם של asus כולל hdmi מובנה הכל נקי מבפנים יש לציין כי חסרה הלוחית האחורית בלוח ראו תמונה שאלות בפרטי אני צריך מחשב בשביל עבודה אינטרנטית . סקייפ ועריכת תמונות בoffice 365 שווה 900 שקל ? תודה לכל העוזרים עריכה : המחשב ללא כרטיס מסך לכן הוא כתב חסר לוחית מאחורה הוא התכוון שאחת הפחיות חסרה מאלה ששמים לכרטיס המסך

19. Started by BEN903,

כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX66128DP2 GeForce 6600 128MB CLOCK 1000 MHZ DDR3 PCI Express bulk ¤810.00 לא GT לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard ¤650.00

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=792349 האם המחשב הנ"ל שווה את המחיר המבוקש עליו? השימושים הם כאמור כלליים...אינטרנט משחקים לייט ושאר הירקות. תודה.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  21. Started by gamingcomputer,

שווה את המחיר??? CM8068403358316 - Intel i7-8700 Coffee Lake Six cores CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.6 GHz - Intel UHD Graphics 630 - Socket LGA1151v2 - 14nm - 12MB cache - 65W TDP - Tray שלוש שנים אחריות 1 ₪ 1436 ₪ 1436 PRIME-H370M-PLUS - ASUS 1151 V2 - H370 - 4x DDR4 2666MHz - HDMI - DVI - VGA - CrossFireX - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x4 - 2x PCIe 3.0 x1 - 2x M.2 - 6x SATA - 2x USB 3.1 Gen 2 Type-A - 5x USB 3.1 - 6x USB 2.0 - mATX שלוש שנים אחריות 1 ₪ 511 ₪ 511 EL…

22. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב ניידDELL שיש בו את הכרטיס מסך: Intel® Graphics Media Accelerator 950 אני לא גיימר במיוחד אבל חולה על משחקי ספורט חדישים שדורשים כרטיסי מסך חזקים משחקים כמו NBA LIVE , FIFA האחרונים שיצאו לשוק גם במשחקי אסטרטגיה למיניהם ועוד חוץ מזה מעוניין בלראות סרטים באיכות גבוהה בנייד ורזולוציות נוספות האם הכרטיס מסך הזה יהיה לי טוב או שאני צריך לחשוב על מחשב מסוג אחר? המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות: מעבד Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 מסך רחב 15.4 WXGA (1280 X 800 רזולוציה) UltraSharpTM דיסק קשיח 120GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 512MB DDR2 667MHz 8.5 GB/s with dual channel Memory, Maximum 4GB כונן אופטי DVD-…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ccc,

יש לי אפשרות לקנות אותו זה מארז MASTEL I KU SILVER עם 2 מאווררים +ספק 400 ואט ומנורת ניאון קרה זה מידי יענו 4 מקומות לכוננים עם דלת לסי די רום המארז חדש עולה לי 250 שקל הנה המארז: שווה או שיש משהו במחיר דומה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by roia007,

Quad Core i7 6700K Skylake 4.0Ghz S1151 מעבד Asus MAXIMUS VIII HERO GAMING ROG S1151 לוח אם 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 זכרון GeForce Gigabyte GTX980Ti EXTREME 1216Mhz 6G DDR5 פלוס 2 כרטיס מסך Samsung SSD 512GB 950 PRO M.2 PCI-E X4 דיסק קשיח Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warrantyדיסק קשיח LG DVD-RW X24 GH24SCO כונן אופטי Corsair Graphite 780T Black מארז Seasonic X-Series 1050W GOLD Modular ספק כוח Corsair Hydro H110i GTX Extreme קירור מים למעבד Logitech Hyperion Fury FPS G402 עכבר corsair strafe mechanical gaming keyboard מקלדת תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. זה המחשב שלי כיום, משמש בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט, לפעמים לצפייה ועריכה של קטעי ווידאו קצרים לצורך הוראה - עם ווינדוס XP: Main Board Model ASUS P4S533MX Main Board BIOS Award Software, Inc. Award Modular BIOS v6.0 ASUS - 42302e31 20030611 Processor: Intel Celeron 2000 Mhz Graphics Description SiS 651 Memory Installed 1024 MBs Memory Slots 2 slots Memory Configuration 1024;DIMM DRAM Synchronous דיסק קשיח 160 ג'יגה. הוא מספיק לי, חוץ מהווידאו שמגיב לאט ולפעמים חלק מהמסך מכוסה קווים - אני מניח שזה בגלל כרטיס המסך המיושן. האם אני צודק? אם בכלל יש כרטיס מסך להחלפה ללוח אם הזה, הוא יקר - האם שווה להחליף כבר ללוח אם (עם כרטיס מסך מובנה) ומעבד ליבה כפולה? לפי ההמלצות באתר, אנ…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.