ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
https://pcpartpicker.com/list/Xwq6gn מה קורה אז אלו הרכיבים שאני מתכנן להביא ולבסס אותם על המחשב והכרטיס מסך שיש לי עכשיומי שחושב שאני יכול לשנות משהו אני אשמח שתעזרו מבחינת לוח אם קירור וכו בעיקרון הכרטיס מסך שיש לי עכשיו זה אותו כרטיס מסך שיש וגם הקירור שיש לי שם בקישור וכל השאר אלה שידרוגים אשמח שתשלחו קישורים לחנויות בארץ כמו KSP IVORY /TMS וכו... אני צריך להחליף גם את קופסא של המחשב אז אותו הדבר גם לגבי זה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך, אם ההבדל בין שני hardwares נמוך אך ההבדל במחיר גבוהה אשמח אם יצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה שעות רצוף. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, PUBG, Dark souls 1 2 3, Skyrim +ENB, Mount And Blade 2 Bannerlord. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שהמחשב נייד שלי מתכבה למצב ירח (אחרי שעה שלא נוגעים בו) האינטרנט wireless מתנתק זה מצב טבעי או שיש בעיה בנייד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט הוא מפרט שידרוג שלא כולל HDD,CDROM,CASE וציוד היקפי אחר.......<כיוון שאת כול אלה יש לי!!! אין צורך להרכיב לי מפרטים אחרים-אני צריך רק חוות דעת לפני קנייה ואולי הצעות לשיפורים מעבד: Intel E8400 3.0Ghz Box מחיר:785¤ לוח אם: Asus P5QL-E מחיר:527¤ זיכרון: 2x1GB Kingston 800Mhz מחיר:198¤ כרטיס מסך: MSI 8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 HDTV PCI-E 2.0 מחיר:688¤ ספק כוח: תוצרת Spire דגם Jewel Silent הספק 550W מחיר:249¤ סה"כ:2447 ¤ כרגע יש לי מסך 17" ואולי כנראה אשדרג אותו ל-22" אני צריך חוות דעת מקצועית והצעות לשיפור אחרונות לפני הקנייה!!! תודה מראש לכלל העוזרים! אני זמין גם באי סי 219122127
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
HP עורכת recall על סוללות של מספר לא קטן של דגמים (ביניהם חלק מסדרות ה-dv6xxx וה-dv2xxx הפופולאריות). הסוללות מהוות סכנה להתלקחות. אם יש לכם כזה מחשב שווה בהחלט לברר, חוץ מהעובדה שלהתלקח זה בטח לא מצב רצוי תקבלו גם סוללה חדשה שתרענן את המחשב. http://bpr.hpordercenter.com/hbpr/M14.aspx
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרטים: מה כדאי לי לקנות???? Hp pavilion dv5 1190 חנות: ksp מעבד Intel® Core2 Duo Processor T9400, 6MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB זיכרון 4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB כונן קשיח 320 GB (5400 מסך 15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600M GT, Up to 1791 MB (512 MB dedicated כונן אופטי Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support רמקולים Altec Lansing speakers תקשואת אלחוטית 802.11b/g WLAN Bluetooth קורא כרטיסים 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory Stick, Memory Stick Pro, or מערכת הפעלה Genuine Windo…
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם... שוב אני צריך עזרה בקנייה של מחשב לחבר בתקציב של 12,000 ש"ח. המפרט מחשב שנתנו לי הצעה טובה עליו הוא: מעבד:AMD Athlon XP 2800+ Barton לוח אם:ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 זיכרון:CORSAIR CMX-3500 512MB DDR CAS2 גוף קירור:Thermalright SLK-600 ארד דיסק:Western Digital 120GB 7200 RPM 8MB Buffer או Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA כרטיס מסך:ATI Radeon 9800 PRO 128MB DDR Retail כרטיס קול:Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card + External Rack כונן דיסקטים: TEAC 1.44MB 3,5" Floppy Drive כונן דיוידי:TOSHIBA DVD X16 X48-RETAIL צורב:Lite-On 52/24/52 Black Retail CD-RW מסך:19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor, 2048X1536+ USB Hub עכבר+מקלדת:LOGITECH MX CORDLESS SET- BL…
-
- 60 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אז ככה,המחשב ניהיה קצת חלש לאחרונה וברצוני לשדרגו כדי שיפיק גרפיקה טובה יותר ושיהיה חזק יותר-במילה אחת-למשחקים. המפרט הוא כזה: לוח אם :asus p4xp-x uayz ddr מעבד:intel pentium® CPU 2.66Ghz כ.מסך :ג'יפורס 440MX זיכרון :512 מגה האם יש אפשרות להחליף מעבד? אם כן אז תנסו לקזז את זה עם כ.מסך וכו'... בקיצור שיהיה יותר חזק בתודה אליעד
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
לעבודות תלת מימד (max maya maxwell וכו') ורינדורים אשמח להצעה למחשב מבוסס intel ולמחשב מבוסס amd כולל הכל (מעבד לוח אם ספק קירור וכו') לא צריך מסך מקלדת ועכבר תודה מראש וחג שמייייח אוהד
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
ביררתי כאן לא מזמן לגבי רכישת מחשב נייד, ירדתי מזה ועכשיו אני רוצה לסגור את הסיפור. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד המיועד למטרות לימודים (תוכנות אופיס שונות, אקסל בעיקר), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים באמצעות האינטרנט. התקציב הרצוי הוא 2,000-2,500 ₪ (אפשר לחרוג קצת אם זה יצדיק). מבחינת גודל מסך, אני מתלבט בין 13.3 עד 14 שבאמת יהיה נייד לבין 15.6 שיהיה נוח לצפייה בכמה חלונות במקביל. בכל מקרה שלא יהיה כבד מדי. אשמח לשמוע תובנות. מבחינת ביצועים, לא נראה לי שהמטרות הצפויות דורשות משהו מיוחד אבל הייתי רוצה משהו קצת גבוה מהממוצע, שלא יגביל את העבודה וירוץ חלק גם בעבודה על כמה יישומים במקביל. ראיתי כמה אפשרויות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=854186 http://www.zap.co.il/mod…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
התקשרתי לחברה לשנות את המפרט ההגעתי למפרט הזה מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF-939 או abit kn8 s939 מה יותר שווה לי? זיכרון 512MB DDR 400Mhz בסטיק אחד דיסק קשיח יצרן: W.D/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 160 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB מארז hec ci 6a21 או 6a19 מה יותר שווה לי? כרטיס מסך ati x300-se או PCX-6200 UPTO 256MB TURBO CACHE מה יותר טוב לי ?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לעזור לחברה שלי לקנות נייד. אני אפרט את הדרישות שלה מהמחשב: 1)משקל נמוך... 2)אין צורך שיריץ משחקים 3) צורך בסיסי לסחוב כמו שצריך תוכנות SOLIDWORKS MATLAB MAPLE וכו. בקיצור תוכנות של סטודנט 4)שיהיה אפשר לראות סרטים בסבבה 5)מחיר סביב 4000 ש"ח 6)מחשב שיהיה יציב (הכוונה באריזה שלו) 7) של חברה אמינה עם שירות טוב יש המלצות? חשבתי על: Dell Vostro 1400 VM-RD09-2004 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1400.htm
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, לפני כמה שבועות פתחתי טרד על מפרט מחשב ,ובעזרתכם הגעתי להחלטה סופית מה אני רוצה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241772.20 העיניין שמי שאני קונה את המחשב ממנו אמר לי שכרטיס המסך, הQuadro FX1400 הוא דגם ישן יותר ויש להם רק את ה Quadro FX1500 שלא מתאים לי גם הסכום וגם לצרכים. השאלה אם עדיף לי כבר להזמין לבד את הכרטיס או שאני אקח כבר כרטיס אחר? ואם כן אז מה הייתם ממליצים במקום? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
צריך מפרט חזק למשחקים, שיהיה כרטיס מסך ממש חזק... ושהמארז יהיה יפה ושקט.. מפה בבקשה: www.foxpc.co.il תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי שוב וארחיב בדיוק מה אני מחפש: מחשב כמה שיותר חזק (לוח אם מעבד זכרון פנימי מערכת קירור וכו') שיאפשר יכולות מולטימדיה מרשימות (במסגרת התקציב -כ.מסך וכ.קול) הן בסאונד והן בווידאו. הדגש הוא יותר על היציבות והחוזק של המחשב ולא על יכולותיו בביצעיו במולטימדיה שיכנס באיזור ה3000 שח לא כולל מסך! ...........
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
*העלתי את זה שוב כי הנושא עבר דף* אחותי מחפשת מפרט לאופיס. המפרט צריך ליהיות מספיק טוב בשביל תוכנות צ'אט [אי סי קיו ובלה בלה בלה...] תוכנות גרפיקה קלות [כמו פוטו שופ] החזקת תמונות רבות, והורדת שירים וסרטים באימיול. [לא כמו שלה שמתפרק עוד רגע חחח :D] שהמפרט יהיה מורכב כבר עם הגעתו ושעבר בדיקה. מפרט ללא מסך. ונא להביא קישורים לאתר.... נ.ב כמה שפחות כסף יותר טוב!!! [היא לא עשירה כן...]
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, בשבועות האחרונים אני שובר את הראש איזה נייד כדאי לי לקנות. הנייד אמור להיות מחשב משני למחשב קבוע (וטוב למדיי) שנמצא בבית. אמור לשמש בעיקר לגלישת אינטרנט, שימוש באופיס ומוזיקה (לא קריטי לסרטים היות ואני משתמש בסטרימר בבית). בהתחלה חשבתי ללכת על האסוס 1005p אבל בהנחה שמשדרגים את הזכרון שלו לשני ג'יגה, המחיר שלו מגיע כבר לסביבות ה - 2400 ש"ח. אח"כ חשבתי (ואני עדיין נוטה) ל - 1201n אבל הוא קצת יקר והסוללה שלו פורקת מאוד מהר. בין לבין חשבתי גם על ה - compaq c61-410 אבל לגביו לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת נורמאלית או סקירה מהעולם (נראה בכלל שרוב ההתיחסויות עליו הן מהארץ). יש למישהו הצעה למחשב נורמאלי בסכום סביר (עד 3000)? תודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה למצוא מפרט למחשב שישמש לצרכי עבודה בלבד, אמור לשמש כמחשב משרדי לכל דבר, שימוש נרחב בתוכנת אקסס. התקציב 1800 לא צריך ציוד היקפי ולא מסך(צריך מסך אבל זה בתקציב אחר יותר גמיש גם פה אני אצטרך המלצה למסך עם VALUE טוב לכסף כי התקציב עד 700 ש"ח). הבעיה שלי היא שאני תמיד בונה מפרט, מוסיף דברים שאני לא בטוח שצריך אבל בגלל שהמחיר שלהם הוא כלכך קרוב אני לוקח את היותר יקר ואין אני לא מצליח לרדת מ 2100 שקל בערך, לדוגמא מעבד I3-2120 - אני שם בהתחלה ואז אני רואה שמוסיפים 80 שקל מקבלים: I3-3220 זכרונות - סטיק אחד של 4G ב 110 שקל, לעומת 2 סטיקים של 2 שהבנתי שיותר טוב ב 190 שקל. לוח אם ג'יגהבייט H77-DS3H מול H77-D3H בתוספת קטנה. ספק 350 או 400 בתוספת קטנה. בקיצור מלא…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משתחרר ואני לא בקיא כ"כ בחומרה ואני כבר כמה ימים שובר תראש מחשב פועל 24/7, כ-2 משתמשים אינטנסיביים.. משחקים, הורדות, אינטרנט(+רשת).. שימוש די אינטנסיבי והציפיות פה גבוהות מה כבר ביקשתי 100fps OC - מעניין אותי ולכן אשאיר אופציה פתוחה לתחום הזה ועדיף לקחת חלקים שיתאימו ל OC עתידי D: amd/intel-עד היום הייתי חסוד של אינטל, אבל האלטרנטיבה ש AMD מציעה מעניינת אותי מאוד ;] 2gb ram - ראיתי שזה הכי משתלם... case - יפה, מאוורר, עדיף עם חלון, ומוכן להשקיע +200 על מד טמפרטורות שיציג לי מה הולך בפנים.. לוח אם סוס עם ביוס סוס בטח יש לכם לינקים לכל מיני בנצ'ים של חומרה.. link me אם אפשרי.. עכשיו בגדול התקציב הוא 4,4.5 5 יהיה כואכ לשלם אבל בטח שמשתלם... כאמור, הרבה זמ…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר עכשיו לרכוש אותו ב6000... http://zap.co.il/model.asp?model_id=377153 הHP DV5614 , שהמפרט שלו יותר מתקדם (כפול ליבה 1.66, 1G זיכרון וכ.מ. 6400 ) ב 6400 בערך... בין שניהם אני מהסס קשות... אשמח לשמוע המלצות, דיעות וכו'...
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב, חברים אני עוד חודשיים מטייל לדרום אמריקה ל4 חודשיים.חשבתי לקנות DVD נייד לכל הנסיעות. אך חיפוש קצר באיבי מצא לי מוצרים סייינים של מחשבי נוטבוק זולים שעובדים על זיכרון פלאש. הצרכים שלי זה להפעיל פייסבוק להעלות תמונות ולצפות בסרטים. זה המקסימום שאני יעשה במקביל. האם מחשב זה יספק לי את הצרכים בצורה מספקת? כמה זמן הסוללה תחזיק לי בערך. מוכן להשקיע עד 400 שקל. אחרי הכל אין לדעת אם המחשב ישרוד או ייגנב במהלך הטיול. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
Hp elitebook workstation נייד לגרפיקה ועריכות כמו נייח!!!! 15.6 full hdI7 2720qm 8 giga 500 הרדיסק Quadro 1000m 2 giga 128 bit!!!! כרטיס גרפי נפרד מורכב על הלוח אם!!!
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בסביבות ינואר כאשר יצאו המעבדים החדשים מסדרת kaby lake. אני מתכנן לקנות את ה-7700K ולוח אם תומך מסדרת z270. עכשיו צצה לפני הזדמנות לקנות יד שנייה לוח עם מעבד ב2500 ש"ח (ללא פריטים נוספים). הלוח אם והמעבד היו בשימוש של כחודשיים ויש אחריות על המוצר (את הבחור שמוכר אני לא מכיר אז מפחד לא ליפול ) Intel® Core™ i7-6800K Processor ROG STRIX X99 GAMING | Motherboards | ASUS כרגע אין לי זכונות וספק מתאימים וכל זה בכדי לבדוק אם עובד. הבחור הציע לי לבוא אלי עם זכרונות שלו וספק וכל זה להראות לי שעובד. עכשיו לשאלה, האם כדאי לי לקנות את המעבד והלוח אם במחיר הנ"ל למרות שזה יד שנייה? או לחכות עד ינואר שי…
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=52476&item=5116263806&rd=1#ebayphotohosting שווה לקרוא הכל על המפרט, דיי מעניין. אמנם יצאו כמה חידושים מאז הצעת הביד הזה למכירה אך עדיין זו מערכת לא נורמאלית.. שווה??
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-