ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אילו המחשבים שיש לי בבית : 1. מחשב משחקים ואינטרנט מעבד פנטיום 2 , 333 MGZ לוח אם מתוצרת asos CD + צורב זכרון 160 ספק כוח חדש דיסק 14 GIGA פה ההתלבטות פחותה. המחשב הזה צריך שדרוג וניעור רציני. התכנון הוא כזה : החלפת מעבד לפנטיום 4 (סלרון) - 3.0 החלפת HD ל WD80 GIGA הוספת כרטיס מסך רציני יותר - Gforce או ATI האם פה אזדקק להחלפת לוח האם למרות שהנוכחי מצויין ? תקציב למחשב הזה 1500 שח 2. מחשב עבודה + משחקים מעבד פנטיום 3 , 800 MGZ לוח אם מתוצרת לא ידוע CD זכרון 160 דיסק 80WD GIGA (חדש) באתי לשחק עליו עם SIMS2 וזה לא עלה. מה המלצות השדרוג שלכם ? נא להתחשב שזהו מארז FLEX (ז"א מארז קטן !). האם אצטרך שדרוג רציני או שמספיק להוסיף כרטיס מסך נורמאלי ? תקציב פה , 500 שח
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שוב... אחרי חקר של כל הפורום והביקורות הגעתי למפרט הבא יש לי ברשותי כבר מארז רגיל שקניתי ב-IVORY לפני שנתיים הרד דיסק וצורב יש גם. מסך 22" LG לא מעוניין ב-CF אולי באתיד OC עם יהיה בעיה בביצועים אני הולך צחר להזמין ב-IVORY יש מצב לרדת בתקציב אולי עם הלכתי על משהו מיותר ? תקציב התחלתי היה 2500 פשוט וחרגתי כבר ב 500 מה שנשאר זה החלקים הבאים : עם כמה שאלות ? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q - העם עדיף ה- GA-EP43-DS3 של GIGABYTE ? ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP -פה גם העם כדי להוסיף 50ש"ח ולקחת 4-4-4-12 ¤205 כמות:1 ht…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש ברשותי מחשב גיימינג מזדקן שמבוסס על: מעבד: AMD Phenom 2 955 לוח אם: Gigabyte GA-770TA UD3 כרטיס מסך: AMD HD5850 זיכרון: 4GB ADATA 1600Mhz רציתי להחיות מעט את המחשב כדי שיריץ את בטלפילד 3 ו-4 בצורה טובה (אפילו טובה מאוד!). שקלתי לשדרג את הכרטיס מסך ואולי להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון. האם ניתן לשדרג את המחשב הזה או שהוא כבר מיושן מדי?? אם אחליף כרטיס מסך, המעבד עלול להוות צוואר בקבוק? בכל מקרה, הייתי מעוניין להקצות לשדרוג משהו כמו 700 ש"ח. תודה אנשים!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל, אני לא מבין יותר מדי, אז באתי לבקש עזרה :-\ הרבה זמן אני רוצה לקנות מחשב חדש, והיום סוף סוף היה לי זמן לחפש חלקים... לא ידעתי מה לעשות עם המאיץ גרפי, וגם אני לא יודע ממש מה ההבדל בין Midi Tower לבין Tower. בעיקרון המטרה של המחשב זה משחקים כבדים [לא יותר מדי] ומולטי טסטינג. בינתיים זה מה שיש לי מכמה חנויות שמצאתי בזאפ: לוח אם של gigabyte - GAEP35CDS3R בקשר למעבד, צריך להחליט אם Q6600 או Q9550, נראה בסוף [אלא אם יש למישהו הצעה] דיסק קשיח WD3500AAKS ראם Kingston KVR800D2N5 2G שכאלו אני אקח 2 אני לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי מסך 20 אינטש של סמסונג אשמח לעזרה והצעות ותודה מראש לא נתתי תקציב בגלל שאני לא יודע מה מהחיר של מאיץ גרפי טוב, מארז וספק... אני חו…
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי מחשב על הפנים לא משהו ואבא שלי לא רוצה לקנות לי אחד חדש כי יש לנו הרבה הוצאות וכל זה אז בנתיים הוא לא מעוניין... :'( :'( אז חשבתי שאולי עוד מעט יהיה לי 1500 ש"ח ואוכל לשדרג את המחשב שלי למשהו שיספיק לי בהחלט. אז כך המחשב שלי כרגע הוא CPU: INTEL PENTUIM III 866 MHZ MOTHER BOARD: asus cuv4x VIDEO CARD: Geforce 2 MX400 32 MB MEMORY: 128 MB SDRAM זה בעיקר הפרטים החשובים... וכמו שאתם רואים אני לא יכול לעשות עם המחשב הזה כמעט כלום :'( :'( אז הייתי רוצה את ההצעות שלכם לשדרוג בסכום שמעל הדבר הכי חשוב זה המעבד אני רוצה שהוא יהיה AMD 2500 + BARTON לפחות (טוב אני מניח שאני לא אוכל יותר מזה עם כזה תקציב... אז אני חושב שכתוצאה מכך אני אצטר להחליף גם לוח אם וכל. אז הייתי רוצה א…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. עברתי על רשימת המפרטים אבל אני מחפש משהו אחר. יש לי מחשב ישן (פנטיום 2) אבל יתר הדברים חדשים. יש לי - דיסק קשיח 40G , צורב , כונן DVD , מסך חדש , מקלדת ועכבר , כרטיס רשת , כרטיס קול עם יציאה ל-4 רמקולים. אני מחפש לשדרג רק את המארז,לוח אם,מעבד וזיכרון. (עדיפות ללוח אם שיש עליו כרטיס מסך , קול ורשת). אני צריך את זה לגלישה באינטרנט , תוכנות שיתוף וצריבה. יש המלצות? בתודה מראש , אמיר
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חזק אבל יש אופציה לשדרג אותו אולי. למישהו יש הצעות? המפרט הוא (לא כולל זכרונות) Core i7 7700k Raedon rx580 16 gb SSD חשבתי על כרטיס המסך אולי, יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1 INTEL P4 1.8AGHz 478PIN 512k 910 ש"ח 1 ABIT IT7 MAX 916 ש"ח 1 Corsair CMX256A-2700C2PT 651 ש"ח 1 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 527 ש"ח 1 Lite on x 52 OEM black 143 ש"ח 1 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 435 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 137 ש"ח סה"כ 3,719 ש"ח אני משדרג את מחשבי למפרט שהוספתי למעלה המפרט נבנה לאוברקלוקינג כרטיס מסך יש שנים חדשים ששוכבים בבית ולא צריך מסך כנ"ל צורב לא צריך יש במחשב השני,את המארז והכוננים אני לא רוצה לשנות ואני לא צריך עוד מקום באהרדיסק. הזיכרון ישונה ל512 כרגע פשוט עשיתי טעות בקיצור מה דעתכם על החלקים אללו -לוח אם,זיכרונות,מעבד וספק כוח. תודה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לעשות. מה שבטוח הוא שאני לא רוצה להוציא הרבה כסף. אז ככה. יש לי היום פנטיום3 800MHZ עם כרטיס מסך GeForce4 MX440 (זה חשוב להמשך), שטוב לי מאד היום. אני לא גיימר רציני. אולי משחק מדי פעם איזה משחק חדש שהורדתי, אבל לא באופן קבוע (אני אבא לשני תינוקות!). אז ככה. אני צריך את עזרתכם בהחלטה על איזו טכנולוגיה ללכת. האם ללכת על ה-PCI-E במפרט הזה: CPU: Intel P4 LGA775 3GHZ FSB HT 1MB Board: Avalon BLKD915GAVL DDR 100Mbps Screen card: GeForce 5300 PCI-E*16 128MB שימו לב שבתצורה הזו אני חייב להחליף כרטיס מסך בגלל ששלי לא מתאים לPCI-E. עלות: 2435 ש"ח או ללכת על תצורת AMD בכלל, זולה בהרבה במפרט הזה: Athlon XP 3000+ FSB400 Asus A7N8X-X NForce2 400 פה אני אשתמש ב…
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הי,שלום לכולם מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי כדי שיתאים לעריכת וידאו משתמש בתוכנה : Adobe Premire Pro CC מפרט נוכחי: M: Gigabyte - GA-770T-USB3 Processor: AMD Phenom II x4 945 4CPUs 3.0GHZ Memory: 4GB RAM ( שני סטיקים שונים אחד קינגסטון והשני אוסיזי, לא רשום עליהם את הסדרה או DDR) Display - AMD Radeon HD5700 דיסק קשיח - 500GB מעוניין בעוד 1TB יש ברשותי (לא מותקן במחשב) 4GB RAM GSKILL DDR3 - 1333 pc3 - 10666 2GBX2 SPD CL9-9-9-24 אפשר להשתמש בו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD א)…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע: AMD 64bit 3000+ VeinceCore GigaByte K8NF-9 [K8Triton Series] 512RAM Dual Channel [256X2] GeForce 6200 TC 256mb זה מה שבאמת חשוב לי שמחשב... אז ככה אין לי תקציחב כמעט בכלל אבל החלטתי שאני חייב לגרד כסף איכשהוא ולשדרג! או את הכרטיס מסך או את הזיכרון! בגלל שבמחשב משמש אותי בעיקר לעיצוב גרפי כבד ומשחקים כבדים... ובגלל שכ"מ שלי לוקח זיכרון פיזי אז יש לי מלא Memorey Lost... אז ככה מה יותר כדי לשדרג כרגע? ואיך? ולאיזה? כרטיס מסך? [אני חשבתי על ה7600] או זיכרון?? תביעו את דעתכם ותביאו את האופציות הכי טובות לדעתכם!!! תודה לכל העוזרים!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
צריך עזרה בשדרוג ? מפרט מחשב: CPU Type DualCore Intel Pentium E2160 Motherboard Name Asus P5KC (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Liberty ELT620AWT 620W ZALMAN 9700 LED 2GB OCZ Reaper HPC OCZ2RPR800 DDR2 ATI Radeon HD 4550 ATI Radeon HD 2600 XT (RV630 Maxtor 6L250R0 ATA Device ST3500320AS ATA Device Optical Drive LITE-ON DVDRW SOHW-1673S ככה המחשב שלי מחובר ל-3 מסכים , שאני עובד איתם , ועוד מקרן אני רואה בו סרטים . אני בעיקר שומע מוסיקה , רואה סרטים ,ועושה עבודות גרפיות בפלאש ופוטושופ . בגדול הכל עובד סבבה אבל אני לפעמים נתקע שאני עושה פעולות מסויימות בפלאש ובפוטושופ לוקח המון זמן. מה כדאי לי לשדרג ? מעבד+לוח אם , כרט…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כבר בערך 3 שנים...וכנראה שדי חלף זמנו בכל הנוגע למשחקי המחשב: כרגע יש לי AMD athlon 2600 xp 512 DDRam וGeforce 5600FX **השאלה המרכזית היא האם צריך כבר באמת מחשב חדש (בסביבות ה4000 ש"ח) או שיספיק לשדרג רק את הזיכרון וכרטיס המסך? לצורך העניין כרגע המשחקים שאני מכוון אליהם הם Oblivion 4 ו NeverWinter nights 2 ולמשחקים נוספים שיבואו בז'אנרים של משחקי תפקידים ואסטרטגיה. **עוד נושא שעולה זה כמה זמן השדרוג יחזיק? תודה.
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא פחות או יותר 4000 ש"ח. אני צריך רק את החלקים הבאים: לוח אם זכרונות מעבד כרטיס מסך ספק מחפש מחשב שלא אצטרך להחליף ב 3 השנים הקרובות לפחות (לכן אולי הוא צריך להיות אוברקיל לצרכים שלי) הצרכים: 1. עבודה עם מספר תוכנות כבדות בו"ז פוטושופ(עם קבצים כבדים) , פלאש, דפדפן עם המון טאבים. 2. ובנוסף שלא תהיה לי בעיה להריץ משחקים ב 3 שנים הקרובות כמו שהם אמורים להיראות. חשוב לציין שאני לא גיימר וגם לא משחק הדוק אבל לא רוצה להתבאס כשיצא כבר משחק שנורא אוהב נגיד. 3. שיריץ סרטים בכל איכות שהיא בצורה מושלמת מסכים: t220p פול HD 1920*1200 בנוסף, טלויזית LCD 1260*768 (משהו כזה) לגבי העדפות: חשבתי ללכת כבר על i7 נראה לי שכבר אין טעם משהו ישן יותר וא…
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי מחשב קיים בן 8 שנים שאני יכול להוציא ממנו חלקים. במה כדאי לי להשתמש כדי לחסוך כסף. כרטיס מסך ומעבד בוודאות אני רוצה להחליף ואני לא צריך כונן SSD מחיר Price כמות Qty תאור Desc. מקט SKU 931…
-
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הלך לי אחד מה HDD במחשב (יש 3) ודווקא זה עם מערכת ההפעלה התוכנות והמיילים המחשב קצת ישן (Q6600 + arctic 7 pro + GA-P35-DS3L + 4GB OCZ 800Mhz + GT9600) וחשבתי בהתחלה להחליף רק את ה HDD אבל אולי כדאי כבר לשדרג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גראפי ופיתוח לווב ומובייל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב לסטודיו ובעיקר פוטושופ, אילוסטרטור, PHP וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לעיתים רחוקות…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ATHLON 64 3200 עם 512 זיכרון DDR, כרטיס מסך GEFORCE 6200 TC וכו... השאלה שלי היא האם עדי לי פשוט לשדרג אותו (זיכרון וכרטיס מסך אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך שלא יהיה "צואר בקבוק" עם המעבד) או למכור אותו כמו שהוא כיד שניה ולקנות אחד חדש (אשמח אם תמליצו לי על מפרט למשחקים לא יותר מ-3000 ש"ח) :s05:. תודה מראש, יונתן ל
-
- 14 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי... קניתי את המחשב הזה לפני כשנתיים והוא בא עם VISTA עליו.... עכשיו אני מעוניין לשדרג ת הויסטה ל WIN7 או לשנמך לXP... עכשיו שמעתי שיש מחשבים ניידים שאם למשל קניתי אותו עם ויסטה, אני יכול לשים עליו רק ויסטה... רציתי לדעת האם זה נכון ואם כן איך אני יכול לבדוק את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בוקר טוב וגשום לכולם, הפורום הזה סייע לי מאוד בזמנו בקניית המחשב הנ''ל ואני מקוה שהוא יוכל לסייע לי גם כעת. בשנת 2014(!) קניתי מחשב סלוני אך ורק לצורך חיבור לטלויזיה וצפיה בסרטים - המפרט מצורף מטה - והכל היה אחלה עד שמתה לי הטלויזיה. רכשתי טלויזיה חדשה (סמסונג 55 4k) ומשום מה כל צפיה בסרט מלווה עכשיו במין גמגום ותקיעות קטנות. אני ממש לא מבין גדול בתחום אבל מקריאה הבנתי שזה יכול להיות מאוד שכרטיס המסך לא עומד בזה יותר . אשמח מאוד לעצתכם האם יש מה לשדרג במחשב או שצריך להחליף את הכל, כמו כן, אם לדעתכם כדאי לשדרג משהו ספציפי, כמו SSD וכו'. תודה רבה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני שוקל לקנות את ה-4000 DualCore של AMD, להושיב אותו על לוח אם של ASUS מדגם M2A-VM ולהרכיב לו זכרון Transcend 2GB. יש לי HDD של 80 ג'יגה שאני לא מעוניין להחליף כרגע וכרטיס מסך AGP שמאוד הייתי שמח אם היה ניתן להשיג עבורו מתאם PCIe ל-AGP כי אני לא מתכוון להוציא כסף על כרטיס מסך בשלב זה. כמובן שאני אוסיף מארז (Raidmax APEX 2x120mm) וספק (FSP Basic SI 400W). האם אני יכול לוותר על המארז וספק הכוח האלו לטובת מה שכבר יש לי כרגע? מארז נוכחי - Foxconn TLA436SB ספק נוכחי - HEC-400TR-TF * אני בהחלט שוקל להוסיף ככל הנראה כרטיס מסך מסוג Radeon 1950GT או HD2600XT עם נטייה לשני או שמא הראשון עדיף בהרבה? ** העדפה ל-TMS בגלל המחירים, לא כיף לקנות מחשב עם משכורת רעב
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שאלון: שלום לכולם, נפל לי סכום כסף בלתי מתוכנן וזה די מתאים כי אני צריך מחשב למשרד חדש שפתחתי. כרגע יש לי מחשב די טוב שאני מרוצה ממנו עם חלקים לא רעים בכלל ובנוסף שידרגתי לא מזמן את הציוד ההיקפי שלו + מסך המחשב. לכן נפלה לי המחשבה לשדרג את המחשב האישי שלי במספר רכיבים חדשים עם טכנולוגיות חדשות שיאפשרו לי בעתיד המאוד רחוק לשדרג ומצד שני לקצור מתוכו את החלקים הישנים ולהצמיד אותם לרכיבים פשוטים יותר כדי להרכיב לי מחשב למשרד. זה המפרט שלי היום: OS: Windows 8.1 Pro 64bit CPU: Intel Core i5 2500K Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 Internal Memory: G.Skill Sniper 4X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit Graphic Card: MSI GTX750Ti Twin Frozr OC 2GB DVD Multi Drive: LG GH24NS BT Dongl…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי: לוח אם AGP מעבד 2.6HT 512MB 400MHZ 80GB SATA אני רוצה לשדרג כרטיס מסך(ואז אני צריך ספק אז גם כבר מארז) מארז ,ספק ,הארד דיסק של 200GB SATA או יותר תקציב 2400 2500 שקל ככה כמובן הכרטיס מיועד למשחקים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים, עם מעבד די חלש לגיימינג Dual Core E5700 3GHz כ.מסך (שאני יודע מה טיבו כיום) Radeon HD5750, 1024RAM 4G RAM 1333ghzאני רוצה לשחק מחשקים כגון COD MW3, Battlefield3 בגרפיקה טובה (לא חייב להיות הכל על הכי גבוה, אבל שתהיה סבירה ומשחק חלק לחלוטין)אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, ואת הישן להשאיר ולהשתמש בו כמחשב משרדי, כך שאוכל לקחת ממנו זכרון אחד (2G) ואת הכ.מסך.התקציב שלי הוא כ1300 ש"ח ללא ציוד היקפי/
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי בכותרת, אני מחפש מחשב חדש או לשדרג את המחשב שלי. תקציב 4000, בעיקר משחקים וסרטים.. אין צורך בציוד הקפי. כרגע המפרט שלי: מעבד AMD 3200 לוח אם MSI K8N DIAMOND כרטיס מסך MSI GeForce 7900GT זכרון 1GB אבל אם אני לא טועה הוא נחשב איטי.. הארדיסק 80GB מארז Thermaltake Soprano Black מסך AOC LCD 19" תודה מראש.
-
- 38 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני כל יום מרגיש יותר ויותר, שהגיע זמני לשדרוגון קטן, והנה, כמובן מתיעץ איתכם. אז ככה: המפרט שלי רשום בצד. מה שאני מתכנן לעשות, זה הדבר הבא: להחליף את לוח הקיים שלי ב DFI LANPARTY ULTRA D SLI ולקנות איזה 8800GTS340 נחמד. הפחד שלי, זה החוסר מאזן ותופעות צבר-בקבוק למיניהם. האים לדעתכם שווה ? PS אין צורך לשאול על OC, תקציב וכו' . על הדברים האלה אין פה מקום לדיון. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-