ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון, יש לי מחשב במפרט הבא: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ Scythe JAPAN KATANA 3 Gigabyte GA-Z68AP-D3 FSP 700W 80GHN 120mm Kingston 4GB DDR3 1333 x2 Samsung 1TB Sata II 32MB SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI SONY NEC DVDRW DVR x 24 התפנו לי כ400 ש"ח לשידרוג. על מה ממליצים? ssd או אולי משהו אחר? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג אבל גם סרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המטרה להריץ BF3 על מדיום בלי נפילות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך-בינוני * האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אוקי, יש לי 400 ש"ח ספייר לחג ואני מתכנן לשדרג משהו, רק לא יודע מה.. אם אני אשדרג רכיב כלשהו אז אני אמכור את הקודמים לו, כך שבפועל התקציב גדול יותר, בהתאם לרכיב. 1) זכרונות איכותיים לאוברקלוק. 2) מארז מרווח שנוח לעבוד עליו, היות ואני משדרג דיי הרבה ואני צריך מקום עבודה. 3) חשבתי על לקנות עוד קשיח ולעשות RAID 0, רק שהלוח שלי לא תומך ב RAID אז מה אני גם אחליף לוח? (כל זה נשמע קצת מסובך מדי אבל RAID 0 יתן לי ביצועים הרבה יותר טובים באופן מורגש). 4) כרטיס קול (למרות שאני לא יודע אם אני ארגיש הבדל באמצעי האודיו שלי, ראו מפרט). 5) Accelerio Twin Turbo-קירור לכרטיס המסך. 6) לשדרג מעבד. 7) לשדרג כ.מסך ל HD5850.
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב E6300 עם כרטיס מסך GF9600 GT . ברצוני לדרג קלות את המארז, ספק כוח וקירור למעבד. המחשב חופר לי במוח בלילה ובתור התחלה של שידרוג אז ככה... מאווררים וגופי קירור Scythe Price Units Total Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 195 1 195 מארזים Antec Price Units Total Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU) 295 1 295 ספקי כוח SeaSonic Price Units Total 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) 370 1 370 סה"כ 860 ש"ח מה דעתכם? תודה, משה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Lenovo z580 (כזה: http://www.cdsoft.co.il/products/217478 )הייתי רוצה לשדרג אותו ל16 ג'יגה ראם, אך ראיתי במפרטים השונים שאפשר עד 8. האם זו הגבלה של לוח האם או שאם אני אשים זה יעבוד? (כלומר זו המצאה של לנובו) האם אני יכול לשים סלוט אחד של 8? (אם ככה נשמע הגיוני שאני אוכל לשים 2) יש מישהו שניסה להתחכם עם הוראות היצרן? אשמח להשערותיכם.תודה,עמית.
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, המחשב בן 3 ואני רוצה לשדרג לו את הראם מ4 ל8 ואת הSSD ל250GB או 512GB. תמונה מCPU-Z: http://oi64.tinypic.com/21o6cdf.jpg אני רואה בארץ שסטיק נוסף של 4GB עולה 149 ש"ח (בKPS ובTMS). איפה יש בחו"ל סטיקים דומים שמהירים כמו הסטיק שכבר יש לי במחירים טובים יותר? כדאי לחכות ל"חג הרווקים" או לשישי השחור? כמה עולה SSD בנפחים של 250GB-500GB? (בממוצע) איך קוראים לחיבור של הSSD ללפטופ? אני לא בטוח מה אני צריך לחפש. תודה, Zinger777.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]אין טעם לחרוג[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]משחקים[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. [glow=red,2,300]FPS כמו קרייסיס 3 [/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=red,2,300]1680X1050[/glow] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, - מעוניין להחליף לוח אם ומעבד - מעוניין להשאיר מארז, כרטיס קול , ספק כח ומסך (בעתיד לשדרג) די סגור על מעבד i5-2500 - מתלבט אם: 1. להוסיף זיכרון או להחליף ל DDR3 .מעוניין להגיע ל 4 GB 2. להשאר עם כרטיס המסך הנוכחי GeForce 7900 GS בשלב זה או שהוא יאיט לי את הביצועים? 3. רוצה להוסיף כרטיס טלוויזיה 4. לא מתכנן OC. 5. מחשב שקט - 8-9. מוכן להשקיע בקירור נורמלי בשביל שקט. 6. מחוברת גם מצלמת רשת אלחוטית 7. האם יש שוק ללוח המעבד והזכרונות שלי או שהם ג'אנק? התקציב המקסימלי? למחשב 3K .ללא כרטיס מסך תקציב לכרטיס 1.5-2 K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גמיש מוכן להשקיע על לוח טוב וזכרון טוב , השימושים הצפויים של המחשב משחקים -Team Fortress 2. ב) במיד…
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן כולם, בעיקרון כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש לעשות שדרוג למערכת קיימת. כרגע המערכת כוללת: E8400, X48-DS4, 4gb Gskill, HDD Seagate 500 gb, Corsair 450W, Crossfire of twin 4850HD, CoolerMaster CM690. המטרה שלי היא לשמור על המארז, הדיסק הקשיח והזיכרונות ולהחליף את כל השאר. אין צורך בשום אביזר גיימינג נוסף (מסך 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, עכבר DeathAdder ומקלדת של Microsoft) - אז בעיקרון אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך, לוח אם, מעבד וספק. אם אתם חושבים שמשהו נוסף זקוק לשדרוג, אשמח לשמוע. כמו כן, לא מתוכנן כל OC. אשמח לקבל הצעות מחיר עד 3,000 ש"ח - אעדיף פחות אם אפשר. אני גם מעוניין להחליף את המאווררים במארז, אז אשמח לשמוע הצעות גם פה. רעש לא מפריע לי בשום צורה שהיא, ר…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה רכיבים חדישים ואיכותיים: מארז + הארד דיסק SSD + ספק כוח 600W, כולם דרך אגב נקנו לפי המלצות הפורום פה. השבוע גם התחדשתי במסך 1920X1080. עבר זמנו של לוח האם הצולע שלי, מקל זכרון אחד כנראה הלך, ואני מניח שזו כבר הזדמנות גם להשתדרג מהמעבד E8400 שיש כרגע. אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח אם זה שווה את תוספת האמינות והביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מרובה-ליבות, מכונות וירטואליות, גיימינג קל עד בינוני, אופיס עם גליונות נתונים, גלישה עם הרבה טאבים פתוחים. א) במידה והמ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, ומשתמש במחשב Asus דגם UX310U עם הרכיבים הבאים: i7 6500U 940mx 16gb ram 120gb MVMe 520gb HDD SATA 2 לאחרונה המחשב שלי נהיה איטי מאוד, הוא כבר עמוס בקבצים, רובם חשובים עבור הלימודים, ואני שוקל לשדרג לו את גודל הזכרון. אני לא מצליח למצוא מידע באינטרנט על הדגם הזה ועל המגבלות חומרה של הדגם הספציפי הזה כי הוא כבר בן שש, ולכן אני פונה אליכם כאן, אולי מישהו יודע: - האם יש הגבלה על כמות ה RAM שאפשר להוסיף, ולמהירותו? - האם אפשרי להחליף את הHDD בSSD בנפח גדול יותר? מה המגבלה? - האם אפשרי להחליף את ה MVMe לנפח גדול יותר? מה המגבלה? אם דעתכם היא שכדאי לי לקנות מחשב חדש במקום לשדר…
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
מעבד כפול ליבה לHDTV. כרטיס מסך למשחקים על המסך Dell2407WFP וספק שיחזיק את כל זה. תקציב 0 2K+-. תלוי בכמה אני אמכור את הלוח והמעבד הנוכחי- במפרט. מי שמעוניןן שיצור איתי קשר. זכרונות מה שיש לי עכשיו. אחליף בעתיד. אופציית אוברקלוק.
-
- 12 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, המחשב לא נדלק, אני סבור שהבעיה היא בלוח האם הדי מיושן שלי (Gigabyte GA-P67A-UD3-B3), משום שהספק דווקא חדש יחסית ואיכותי. להבנתי, זה אומר שאני אצטרך להחליף גם את המעבד והזכרונות. כרטיס המסך הנוכחי הוא G1 GTX970. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי כרגע ברשותי I5 750 עם 12 גיגה זכרון בן 5 שנים, ולאחרונה שדרגתי את הקשיח ל SSD דגם samsung 850. 2 SSD ב RAID1 ובנוסף 2 קשיחים ב RAID1. ספק FSP GREEN 300 כרטיס Geforce 8400gs שנאלצתי להוסיף מתישהו בגלל בעיות עם הכרטיס המובנה, או חוסר ביציאה דיגיטלית, כבר לא זוכר שימוש עיקרי: עבודה משרדית עם המון טאבים פתוחים בפיירפוקס, פוטושופ, Dreamweaver, מדי פעם אילוסטרייטור. אפס גיימינג. המחשב הוא הכלי החשוב ביותר אצלי והעבודה מולו כל היום. חשוב שיהיה אמין, לכן גם ה RAID1, וביצועים טובים עוזרים להפחתת מצבי קריזה ברצוני לשדרג שילוש, במיוחד לאחר שאני מקבל די הרבה BSOD לאחרונה והתקנה מחדש לא עזרה, והמצב הולך ומחמיר. ללא קשר, מעוניין לשדרג לאחר 5 שנים, למערכת שתשרת אותי 5 שני…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: מעבד: E7400 2.8 @ 3.5 לוח אם Gigabyte (שכחתי את הדגם. לא יודע כמה זה רלוונטי) זיכרון: 4GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: 460GTX 768MB ספק: Enermax 500W אני צריך מעבד מרובע ליבות חזק יחסית למשחק MMORPG, אבל אני לא רוצה לקרוע את הכיס. חשבתי לשדרג למעבד מרובע ליבות בתושבת 775, אבל אינטל שכחו לעדכן את המחירים בשנתיים האחרונות. AMD נראים כאופציה מעניינת, אבל אני לא מכיר מספיק טוב את המעבדים. Core I5 מאוד יקרים. לא בתקציב, אבל אולי מומחי הפורום יצליחו להרכיב משהו טוב. אני מחפש מפרט שיחזיק את המשחקים החדשים בשנתיים הקרובות. תוכנות לא רלוונטיות. אני לא עוסק בקידוד/עריכה. אפשרות לשדרוג בעתיד לא כל כך רלוונטית. ממילא עוד שנתיים לא תהיה תאימות.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, הגיע הזמן לשדרג את הגרוטאה שלי למכונת משחקים נורמלית. כרגע יש לי: Axthlon XP 2500+ 2*512Mb PC3200 Abit NF7-S V2.0 Gifa FX 5900XT WD 120Gb SATA ViewSonic VP930 2 Optical Drives (DVD-RW + CD/RW), wireless card מארז HEC 6A19 עם הספק המקורי מלפני שנתיים (אני לא משוכנע מה ההספק שלו). הייתי רוצה לשדרג אותו למשהו בסגנון C2D E6300 ~1050NIS לוח אם סביר ~ 550NIS 2* 1Gb DDr ~ 800NIS Gifa 8800GTS 320 ~1700NIS שאלות: 1. האם הספק שלי יסחוב או שכדאי להחליף אותו? אם צריך להחליף אותו - מה האפשרויות הנורמליות (עד 400-500 שח)? אם לא צריך להחליף ספק, אני כנראה אקנה בכסף עוד דיסק קשיח. 2. באילו חנויות הכרטיס מסך בכלל זמין \ יהיה זמין בשבועיים הקרובים, רצוי במחיר סביר? שתי המחשבים האחרונים…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המפרט מצויין בצד עכשיו יש לי כמה התלבטויות הראשונה האם לשדרג את הכרטיס מסך או לשדרג את השילוש מעבד זכרונות לוח אם ?(הכרטיס שלי די חזק ואת השילוש לא החלפתי כבר 3 שנים ) (לפי מה שראיתי כאן: http://hardforum.com/showthread.php?t=1472067 החלפת השילוש נותנת תוספת משמעותית במיוחד והמעבד שלי ללא OC בעוד שבמבחני ביצועים יש OC ) שנייה : במידה ואני משדרג האם לקחת AMD או אינטל ?אני יודע שלAMD יש הרבה יותר אפשרוית לשדרוגים עתידיים וזה כן חשוב לי שלישית :האם לחכות עם השדרוג ולראות מה קורה לאחר יציאת המעבדים החדשים בסוף השנה התקציב יכול לגדול במעט בהתחשב בזה שאני אמכור את החלקים שאני אחליף
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אילו המחשבים שיש לי בבית : 1. מחשב משחקים ואינטרנט מעבד פנטיום 2 , 333 MGZ לוח אם מתוצרת asos CD + צורב זכרון 160 ספק כוח חדש דיסק 14 GIGA פה ההתלבטות פחותה. המחשב הזה צריך שדרוג וניעור רציני. התכנון הוא כזה : החלפת מעבד לפנטיום 4 (סלרון) - 3.0 החלפת HD ל WD80 GIGA הוספת כרטיס מסך רציני יותר - Gforce או ATI האם פה אזדקק להחלפת לוח האם למרות שהנוכחי מצויין ? תקציב למחשב הזה 1500 שח 2. מחשב עבודה + משחקים מעבד פנטיום 3 , 800 MGZ לוח אם מתוצרת לא ידוע CD זכרון 160 דיסק 80WD GIGA (חדש) באתי לשחק עליו עם SIMS2 וזה לא עלה. מה המלצות השדרוג שלכם ? נא להתחשב שזהו מארז FLEX (ז"א מארז קטן !). האם אצטרך שדרוג רציני או שמספיק להוסיף כרטיס מסך נורמאלי ? תקציב פה , 500 שח
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שוב... אחרי חקר של כל הפורום והביקורות הגעתי למפרט הבא יש לי ברשותי כבר מארז רגיל שקניתי ב-IVORY לפני שנתיים הרד דיסק וצורב יש גם. מסך 22" LG לא מעוניין ב-CF אולי באתיד OC עם יהיה בעיה בביצועים אני הולך צחר להזמין ב-IVORY יש מצב לרדת בתקציב אולי עם הלכתי על משהו מיותר ? תקציב התחלתי היה 2500 פשוט וחרגתי כבר ב 500 מה שנשאר זה החלקים הבאים : עם כמה שאלות ? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q - העם עדיף ה- GA-EP43-DS3 של GIGABYTE ? ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP -פה גם העם כדי להוסיף 50ש"ח ולקחת 4-4-4-12 ¤205 כמות:1 ht…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש ברשותי מחשב גיימינג מזדקן שמבוסס על: מעבד: AMD Phenom 2 955 לוח אם: Gigabyte GA-770TA UD3 כרטיס מסך: AMD HD5850 זיכרון: 4GB ADATA 1600Mhz רציתי להחיות מעט את המחשב כדי שיריץ את בטלפילד 3 ו-4 בצורה טובה (אפילו טובה מאוד!). שקלתי לשדרג את הכרטיס מסך ואולי להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון. האם ניתן לשדרג את המחשב הזה או שהוא כבר מיושן מדי?? אם אחליף כרטיס מסך, המעבד עלול להוות צוואר בקבוק? בכל מקרה, הייתי מעוניין להקצות לשדרוג משהו כמו 700 ש"ח. תודה אנשים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל, אני לא מבין יותר מדי, אז באתי לבקש עזרה :-\ הרבה זמן אני רוצה לקנות מחשב חדש, והיום סוף סוף היה לי זמן לחפש חלקים... לא ידעתי מה לעשות עם המאיץ גרפי, וגם אני לא יודע ממש מה ההבדל בין Midi Tower לבין Tower. בעיקרון המטרה של המחשב זה משחקים כבדים [לא יותר מדי] ומולטי טסטינג. בינתיים זה מה שיש לי מכמה חנויות שמצאתי בזאפ: לוח אם של gigabyte - GAEP35CDS3R בקשר למעבד, צריך להחליט אם Q6600 או Q9550, נראה בסוף [אלא אם יש למישהו הצעה] דיסק קשיח WD3500AAKS ראם Kingston KVR800D2N5 2G שכאלו אני אקח 2 אני לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי מסך 20 אינטש של סמסונג אשמח לעזרה והצעות ותודה מראש לא נתתי תקציב בגלל שאני לא יודע מה מהחיר של מאיץ גרפי טוב, מארז וספק... אני חו…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מחשב על הפנים לא משהו ואבא שלי לא רוצה לקנות לי אחד חדש כי יש לנו הרבה הוצאות וכל זה אז בנתיים הוא לא מעוניין... :'( :'( אז חשבתי שאולי עוד מעט יהיה לי 1500 ש"ח ואוכל לשדרג את המחשב שלי למשהו שיספיק לי בהחלט. אז כך המחשב שלי כרגע הוא CPU: INTEL PENTUIM III 866 MHZ MOTHER BOARD: asus cuv4x VIDEO CARD: Geforce 2 MX400 32 MB MEMORY: 128 MB SDRAM זה בעיקר הפרטים החשובים... וכמו שאתם רואים אני לא יכול לעשות עם המחשב הזה כמעט כלום :'( :'( אז הייתי רוצה את ההצעות שלכם לשדרוג בסכום שמעל הדבר הכי חשוב זה המעבד אני רוצה שהוא יהיה AMD 2500 + BARTON לפחות (טוב אני מניח שאני לא אוכל יותר מזה עם כזה תקציב... אז אני חושב שכתוצאה מכך אני אצטר להחליף גם לוח אם וכל. אז הייתי רוצה א…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. עברתי על רשימת המפרטים אבל אני מחפש משהו אחר. יש לי מחשב ישן (פנטיום 2) אבל יתר הדברים חדשים. יש לי - דיסק קשיח 40G , צורב , כונן DVD , מסך חדש , מקלדת ועכבר , כרטיס רשת , כרטיס קול עם יציאה ל-4 רמקולים. אני מחפש לשדרג רק את המארז,לוח אם,מעבד וזיכרון. (עדיפות ללוח אם שיש עליו כרטיס מסך , קול ורשת). אני צריך את זה לגלישה באינטרנט , תוכנות שיתוף וצריבה. יש המלצות? בתודה מראש , אמיר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חזק אבל יש אופציה לשדרג אותו אולי. למישהו יש הצעות? המפרט הוא (לא כולל זכרונות) Core i7 7700k Raedon rx580 16 gb SSD חשבתי על כרטיס המסך אולי, יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1 INTEL P4 1.8AGHz 478PIN 512k 910 ש"ח 1 ABIT IT7 MAX 916 ש"ח 1 Corsair CMX256A-2700C2PT 651 ש"ח 1 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 527 ש"ח 1 Lite on x 52 OEM black 143 ש"ח 1 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 435 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 137 ש"ח סה"כ 3,719 ש"ח אני משדרג את מחשבי למפרט שהוספתי למעלה המפרט נבנה לאוברקלוקינג כרטיס מסך יש שנים חדשים ששוכבים בבית ולא צריך מסך כנ"ל צורב לא צריך יש במחשב השני,את המארז והכוננים אני לא רוצה לשנות ואני לא צריך עוד מקום באהרדיסק. הזיכרון ישונה ל512 כרגע פשוט עשיתי טעות בקיצור מה דעתכם על החלקים אללו -לוח אם,זיכרונות,מעבד וספק כוח. תודה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-