עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alergic,

משדרג מחשב מאוד ישן מה שנקרא מחליף כמעט הכל. אני לא מעודכן לצערי במעבדים לוחות אם וצ'יפסטים עדכניים אז צריך עזרה עם כל אלו. החלקים שיש: Seasonic 620 ספק כח SSD של סנדיסק 64GB כרטיס מסך RX 470 4G D5 4GB GDDR5 חלקים שאני צריך: מעבד I5 משתלם מהדור האחרון ללא אוברקלוק. (BOX) או TRAY עם קירור זול מומלץ. לוח אם מתאים ללא אוברקלוק או פיצ'רים מיוחדים. (צ'יפסט ביניים) זול ומומלץ. זכרון 8GB DDR4 סטיק 1 הכי זול ומומלץ. מארז - פה התלבטות קטנה וצריך עזרה של אנשים בעלי ניסיון, אני מעדיף לשדרג למארז קטן יחסית השאלה אם כרטיס המסך יתאים, ואילו מארזים קטנים מומלצים בימינו. אם הכרטיס לא יתאים אז אילו מאר…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by bob24,

אהלן, אז המחשב שלי כבר בן - 3 וצריך שדרוג, הכרטיס מסך שלי שודרג לאחרונה והוא מספק אותי מבחינת ביצועים אך המעבד, זיכרון ולוח אם כבר בעייתים. המפרט: מעבד: intel core 2 duo e6600 2.4ghz לוח אם: intel dg965ss זכרון: twinmos 1gb x2 ddr2 800 mhz דיסק קשיח:segate 250gb 7200fpm ספק: HEC 500TD-TF PSU 500W הדרישות שלי הן: מעבד כמה שיותר טוב, לוח אם לא משנה - רק שיתמוך במעבד ובכל שאר החלקים של המחשב, זיכרון חדש (4GB) כמה שיותר זול אך טוב כמובן. (המערכת תשודרג לWINDOWS 7 64 BIT) נ.ב במעבד - רצוי אינטל! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by Eonblueapoc,

מחשב בן 6 שנים... מכיוון שאני בצבא אין לי טעם לקנות מחשב חדש עד שאני משתחרר (חצי שנה). לכן אני רוצה לשדרג אותו שיוכל להריץ משחקים כבדים על 1680X1050 בכמה שפחות כסף, תקציב מקסימאלי 2000 ש"ח. ntel Core 2 Duo E6300, 1.8Ghz ( OC 2.333 GHz) Gigabyte GA-945P-S3 v1 (Intel Lakeport i945P) G Skill 2 GB DDR2-800 DDR2 Kingston 1 GB DDR2-800 DDR2 NVIDIA GeForce GTS 250 (512 MB) Dell 2209WA (Digital) [22" LCD] ST3500418AS ATA Device (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) WDC WD1600JS-55NCB ספק כוח 400W (שחכתי את שם היצרן אבל אני יודע שהוא לא ג'נרי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מ…

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  4. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בסכום של עד 2000 ש"ח.. עדיף עד המחיר הזה, אם יש צורך ביותר שיהווה שדרוג משמעותי, אז אפשר חריגה עד 3000 ש"ח. תלוי כמה המפרט ישתדרג ביחס למחיר הנוסף. המטרות שלי הן בעיקר אינטרנט ועבודה משרדית, אני אשחק גם כן, אבל עדיין לא סגור כמה אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ לי דיאבלו 3 (כשייצא..).. מעבר לזה כנראה שלא אשחק יותר מדי במשחקים חדשים.. בכל מקרה הייתי רוצה כרטיס מסך טוב.. (אני משחק כרגע על מסך של 19 אינץ' ככה שאני לא יודע איזה מהכרטיסים ייחשב כבר מיותר לגודל המסך הספציפי) בנוסף אני רואה סרטים וסדרות דרך המחשב בטלוויזיה, כלומר חיבור HDMI חובה, שאני מניח שקיים כיום בכל מחשב.. המפרט הקיים כרגע הוא מארז Hec Compucase 6a21 ספק Hec 400W (לא זוכר פ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by parker8,

מחפש שדאוג טוב שיהיה למשחקים כבדים ועוד...לאח שלי... מעבד: INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ לוח אם: ABIT BH7 V 1.11 דיסק קשיח: 80 GB זכרון: 512 MB כרטיס מסך: NVIDIA FX 5200 המחשב די מקרטע ולא מריץ משחקים רבים למרות פירמוט שהוא עבר... *בין 1500-2000 ש"ח. תודה לעוזרים נ"ב המחשב כבר בן שנתיים....

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by I21I21,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ,אבל אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Metro Last Light, Far Cry 4, Assassins Creed Unity -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' , 1920:1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by vovalol,

שלום, קניתי מחשב לפני כשנה וחצי לפי מפרט שהביאו לי כאן ואני רוצה לשפר את הביצועים שלו במשחקים. זה המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]C3470T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪889[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]E41759-002[/TD] [TD=width: 55%]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]MB75MAE33[/TD] [TD=width:…

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by אליאור27,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עד 200 שח המפרטי הנוכחי שלי הוא: לוח אם:gigabyte ep43-ds3l מעבד :intel daul core 2 e8400 כרטיס מסך:nvidia ge9800 זיכרון:2GBX2 (לא זוכר איזו חברה נראה לי קינגסטון) וקירור למעבד (מאוורר) zalman ספק כוח: Antec Earthwatts EA-500 500W מארז:ANTEC SONATA 3 והנה טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by aga123,

אני מעוניין לשדרג את המפרט שלי,אני צריך לוח אם חדש,כרטיס מסך חדש,מעבד חדש,וספק כוח... אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט ביותר. הרזולוציה שלי זה: 1024*1280 אני רוצה להריץ הכל על HIGH ובלי תקיעות(מעוניין שהFPS שלי במשחקים כמו NBA2K10,The Saboteur™ יהיו בדרך כלל לפחות 60...) קיצר בלי תקיעות.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  10. Started by smoke_man,

בוקר טוב החלטתי לשדרג את המחשב בתקופה הקרובה (שבוע וחצי פלוס מינוס) השדרוג יכלול : לוח אם , מעבד , זכרונות , קירור למעבד , ספק כוח הכרטיס מסך שברשותי הוא 6850 של ג'יגבייט ו-2 דיסקים קשיחים של WD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת הצורך לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by giliboy,

אני חשבתי ללכת על: לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 696 ש"ח מעבד: AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz , 512KB Cache [939 PIN] Processor ,BOX 955 ש"ח זכרון: OCZ DDR 256Mb PC-3200 / 400MHz / Premier Series CL2.5-3-3-7 280 ש"ח *2 סה"כ 2211 ש"ח מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (ניתן לתשלום באשראי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?נצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 1 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ShaharSi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 אבל בתכלס הפריטים ייקנו באילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ולא ולחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים GTA V middle earth shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by Chymes,

Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 - 2,077 GIGABYTE GA-945P-S3 (945P) - ATX - 670 LEADTEK - PX7600 GS TDH 256MB DDR2 - PCX - Retail - Classic - 688 512MB TWINMOS DDR II - 533 - TWINMOS Original -247 סה"כ 3685 ש"ח באשראי. הערות: לדעתי אין טעם לקחת לוח אם ב-1000 ש"ח כי אני גם ככה לא הולך לנצל את האפשרויות המיוחדות. כרטיס מסך 7600GS יענה על צרכי. אין טעם לקנות כרטיס יקר יותר כי בקרוב יצא DX10. E6600 כי מעבד קונים פעם בדור, להבדיל מכרטיס מסך שמחליפים כל שנה - שנה וחצי וגלל זה אני מעדיף להשקיע במעבד חזק. וכי אני לא מתעסק עם OC אז אל תגידו לי לקנות E6300 ולעשות OC. 512MB זיכרון בגלל אילוצי תקציב. מה דעתכם? הערות יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by KRS1,

בעיקרון יש לי את כל הרכיבים מהמחשב הקודם שלי (amd 1700+), רק שלושה דברים אני רוצה\צריך לשדרג: מעבד, לוח אמ וזכרונות. לגביי הספק והמאווררים לא נראה לי שיש בעייה (תקנו אותי אם אני טועה). תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EL-Fenomeno,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, מעדיף לנצל 2000 ש"ח מהתקציב.. אבל אם צריך עד 3000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. APB Reloaded(חשוב לי במיוחד שירוץ חלק על ההגדרות הכי גבוהות), Batelfield3, COD3, Far cry3 ושהמשחקים הכבדים ביותר שקיימים ושיצאו בעתיד הקרוב-רחוק ירוצו חלק על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by lowlow1001,

שלום אני מעוניין לשדרג מחשב שלא עובד כבר 3 חודשים (כנראה לוח אם+זכרון) המטרה רגיל משחקים+אינטרנט+סרטים המסך 1280X1024 ספק ENERMAX 420W NOISETAKER מארז ANTEC 1050 כמובן שיש לי HDD 2X250GB +DVD מה שאני מחפש זה לוח אם+זכרונות+מעבד+כרטיס מסך+קירור למעבד מעבד AMD Phenom X4 9950 Black Edition Box ¤927 לוח אם GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ¤536 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤348 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤867 סה"כ 2678 ש"ח הסיבה שהלכתי על המפרט הזה כי בלוחות אם של AMD יש ESATA וFIREWIRE במחיר הגיוני השאלה האם יש מפרט של אינטל משתלם יותר בתודה מראש נ.ב. אני צריך גם קירור

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by Pika007,

לילה טוב כל מי שער עקב דחיה מטורפת בגיוס שלי (שנה! אני כבר שנה בבית כי קפצתי כתה וסיימתי בי"ס בגיל 17, ועכשיו משאירים אותי עוד שנה! ביקשתי להקדים- עד עכשיו אין קול ואין עונה) החלטתי לשדרג את המחשב, כי יש לי ים של זמן לחרוש עליו המחשב הקשיש בצד כבר לא סוחב הכל, אז אני מעוניין לשדרג. התקציב בכותרת השימושים- 1- עריכות וידאו כבדות והמרה/קידוד של וידאו ב HD. עם זאת, לא חייב מרובע ליבה, אבל מן הסתם חשוב שכרטיס המסך יתמוך בהאצת H264 חומרתית. 2- משחקים כבדים, אני מתכנן שהשדרוג הזה יחזיק לי את פאר קריי 2 שעומד לצאת כמו שצריך..... 3- OC אפשרי. עוד לא סגור על זה, אבל קחו בחשבון בבקשה. העדפות: דבר ראשון, להימנע בכל מחיר מכרטיס מסך של NV, בגלל כמה סיבות 1- משום מה הכרטיסים …

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by eladbar,

היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב, בן 4 כמעט, המחשב משמש/ישמש למשחקים (CIV5, FM2014, skyrim) והרצת שני vmware עם SQL Server המפרט כרגע: מעבד: i5 750 2.66ghz לוח אם: GA-P55A-UD3 זיכרון: 12Gb 1600mhz כונן קשיח: SSD 256GB + 1TB WD black מארז: antec six hundred כרטיס מסך: GTX 470 1280MB ספק כוח: enermax prou82+ 625w מסך עם רזולוציית 1920*1080 מערכת הפעלה: WIN7 Home Premium אני חושב על שידרוג של מעבד (ולוח אם - אין ברירה) וכרטיס מסך, האם יהיה שיפור בביצועים לשימושים שציינתי? עדיפות לחנות בראשון לציון או קרוב יחסית. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by swisaman,

1. מה התקציב המקסימאלי?באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עד כמה שידוע לי מגיע דור חדש של משחקים(ובראשם BF4) ולכן אני זקוק לשידרוג,המחשב בנתיים סוחב על הגדרות בינוניות ונמוכות בחלק מהמשחקים אבל אני לא מסתפק בכך ורוצה לעלות רמה(כך גם במשחקים החדשים שיגיעו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by I21I21,

מעוניין לשדרג מעבד , הבנתי שאני אצטרך לקנות גם לוח אם וזכרונות מעוניין לקנות את ryzen 9 3900x מעוניין לקנות שני זכרונות של 16 GB צריך לקנות ספק כוח חדש או ששלי יספיק? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח , אני לא יודע כמה הכל יעלה לי ,אז אם אפשר יותר או פחות אני לא יודע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,RAGE 2 וכל החדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?…

22. Started by U DUN,

מעבד: AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AMD Box לוח אם: Gigabyte GAM59SLIS5 זכרון: Twinmoss DDR2 1024MB 667MHZ CL5 ספק: FSP350-60GLN 350W ACTIVE PFC מארז: Compucase 6A19 מסך: Sony SDMX95F כרטיס מסך כבר יש לי והוא Geforce 6800 רגיל הייתי רוצה לדעת אם החבילה שאני עומד לקנות היא טובה, כי זה מה שמצאתי לפי ההמלצות בפורום , וגם האם הספק יחזיק את המערכת אם אני לא מתכוון לעשות OC אלא רק לשמש את המחשב לסרטים, מוזיקה ואולי משחקים. כמובן שאם אפשר להחליף משהו עד הסכום הנ"ל אז אני אשמח לשמוע את ההצעות.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by yuri886,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך OO ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +CAD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר (SOLIDWORKS ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אמת ויציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. D3 swtor gta V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by ELNino,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר להשאיר חלקים מהמחשב הנוכחי ללא פגיעה בביצועים אז מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 4, APB Relodaed, Battlefield 4 ושיוכל להריץ משחקים כבדים אחרים על הגדרות גבוהות בכבוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by arad gonen,

שלום, הינה המפרט של המחשב שלי לוח אם: asus m2n-tvm מעבד: AMD ATHLON X2 4400 2.21GHZ צורב: OPTIARC 20X 7200S SATA דיסק קשיח: hitachi 160gb כרטיס מסך:LEADTEK PX 6800 GS 256MB GDDR3 מארז: סטנדרת ספק כוח:HEC-3004R-TF 300W זיכרון: 2GB 667MHZ מסך: LG FLATRON W2042T(רזולוצייה מקסימלית:1680על 1050 פיקסלים) אני רוצה להפוך את המחשב שיפעיל כול משחק ושיעלה בין 700-600 ש''ח (ואם אפשר גם לכתוב את הדגמים)

• 2 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים