עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה: התקציב שלי כמו שאמרתי הוא בערך 7K אני די גמיש בקטע (מוכן להשקיע יותר) אבל אני ישמח לקצץ למחירים נמוכים יותר אם אפשר אני רוצה מחשב שיעבוד לי עם המשחקים העדכניים ביותר ויעבוד לי בצורה חלקה יעילה ושקטה. בנוסף אני גם רוצה שיהיה לו פוטנציאל לעתיד הרחוק יותר (לא רק בשנה הקרובה) וזאת הסיבה שאני מתעקש לקנות מעבד Q6600 שהבנתי שהוא אומנם לא הכי יעיל כיום מבחינת ביצועים ביחס למחיר, אבל עם הזמן ינצלו אותו יותר ואז הוא יהיה יתרוני (אני צודק?) בינתיים יש לי כבר רמקולים, מקלדת, עכבר ומסך שאני מרוצה מהם מאוד. המסך הוא מסך WIDE, הוא יתאים לי למשחקים? כמו שאמרתי, אני מעדיף 'מעבד' Q6600. 'כרטיס גרפי' מסדרת GTS8800. אני לא בטוח איזה אחד כדאי בשבילי אז אני אשמח להמלצות בעניין. …

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכל המומחים. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט מחשב לפי העקרונות הבאים: רכיבים חשובים ושאלות 1[מעבד אינטל דואל קו 2 ליבות (נראה לי שעדיף 4MB) 2. לוח אם איכותי עם מספיק חריצי הרחבה, חיבורי USBלרוב. שאלה? האם יש לי צורך ב- בתמיכה ב- FireWire 400/800? 3. זכרון פנימי רצוי גדול ומהיר כדי שלא יהווה את החוליה החלשה ( 2 גיגה?, יותר/ פחות?) איזה מומלץ? אגב, אני רואה שבמפרטים המומלצים ל- HTPC הם ממליצים על : 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc. 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty וזאת ללא קשר למעבד (ומהירותו)האם הוא הכי מומלץ? 4.נפח איחסון גדול! מתכוונת לעשות הרבה לכידה כך שאולי כדאי 2 כרטיסי 500 5.צורב DVDראיתי שהמליצו במפרטים על: …

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by tinkerball,

המחשב ישמש אותי בעיקר למשחקים,סרטים(בגלל זה ההארד דיסק הגדול כי אני מוריד בכמויות),וגם לאיזה OC עצבני. בנוסף אח שלי אמור להביא לי שבוע הבא מארה"ב איזה ערכה של חנקן נוזלי. AMD Athlon XP 3200+ Barton (512K, 400Mhz) BOX CPU ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) Thermalright SLK-600 Cooler for AMD Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3200 Low Latency Memory Kit ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM Video Card Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Case (P/S not included) CD-ROM Liteon x 48 Black ! Lite-On 52/24/52 Black Retail CD-RW Samsung Black 1.44MB 3,5" Floppy …

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של "Lenovo" מדגם : "ideapad z360". יציאת האוזניות שבמחשב נדפקה: המחשב מסמן שאוזניות מחוברות לשקע האוזניות למרות שבפועל, האוזניות לא מחוברות. כתוצאה מהבעיה אני לא מצליח לשמוע דרך הרמקולים המובנים שבמחשב.אני מעוניין לפתור את הבעיה ע"י החלפת שקע האוזניות אשר "יושב" על כרטיס האם של המחשב. (הדגם של כרטיס האם: LL7A MBASSY HM55/N11MGE2 1G/100L", FRU number: 11012402) שאלתי היא : איך אני יכול להשיג את מחבר שקע האוזניות, באותו דגם בדיוק כפי שקיים אצלי במחשב ? (באיי-ביי יש לא מעט דגמים של הפריט הזה) תודה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by daniel.asu,

שלום, מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית (מיליון קבצי אופיס וPDF פתוחים במקביל), גלישה מרובת טאבים וסרטים לפעמים. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 10-13.3, עם עדיפות ל-11.6. עדיף מאט אם ריאלי בטווח המחירים. רזולוציית המסך? לא קריטי דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מוארת, אבל שוב, לא קריטי. משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, אבל עדיף משמעותית כמה שיותר נמוך. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות יספיקו, אבל כרגיל, כל המרבה הרי זה משובח. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שתי כניסות USB, שלפחות אחת מהן היא 3. כמו כן, DP גם עלול לעזור בעתיד. Bluetooth? לא קריטי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיגיע עם HDD, אחליף בעצמי לSSD. אם יש אפשרות ל-mSATA או NGFF M.2 – עדיף. בכל מקרה, הכונני…

6. Started by Roee Ekman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Office, Visual Studio/Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמעט ולא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, לא יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. עשרים וארבע או עשרים ושבע אינץ', טרם הוחלט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מבין בזה, מיועד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם בזמנו (לפני שנה וחצי..בערך) התייעצתי לגבי שדרוג, ולא הוצאתי את זה לפועל ובצדק כי המחשב עדיין החזיק יפה מבחינת גיימינג. כיום אני כבר מרגיש את הירידה בביצועים, ואני שוקל האם כדאי לשדרג, וכמה יעלה שדרוג ראוי. אני לא מחפש מחשב שיריץ הכל על 240 FPS, אבל לפחות שיעבוד בצורה חלקה ויחזיק לשנה-שנתיים הקרובות. אם שדרוג לטובת המטרה הזו יצרוך החלפה של יותר מדי רכיבים, האם יהיה עדיף לרכוש מחשב חדש וזהו? אשמח לדעתכם בנושא בנושא התקציב לשדרוג, מניח שעד 1.5-2K, אבל מעדיף כמה שפחות. דבר נוסף, יש תקלה בספק הכוח במחשב. הדגם שלו הוא FSP HYPER 600, וכשאני מדליק את המחשב הוא עושה רעשים שמפסיקים אחרי כמה דקות, ולעיתים רחוקות הרעשים חוזרים ומפסיקים אחרי דקה. זה לא…

8. Started by p00ter,

שלום, אני מחפש מחשב נייד 15" , עדיפות לHP בעל חיי סוללה כמה שיותר ארוכים. השימוש העיקרי שלו יהיה לתוכנות OFFICE, גרפיקה ותיכנות. יש עדיפות למחשב שיכול להריץ משחקי מחשב כבדים, אבל לא חייב. אני נוהג לעבוד עם הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית, אז עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יתחמם כמה שפחות. יש למישהו המלצות בשבילי?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. לי כבר יש מפרט אבל רוצה לראות מה תתנו כאן. ושתיהיה מהחנות סקאי פיסי. המפרט הוא רק חומרה. למשחקים כבדים.סרטים אינטרנט זהו.

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  10. יש שני מחשבים שראיתי שהמליצו עליהם אבל הבעיה שלי איתם זה שיש להם רק 2 ג'יגה זיכרון: HP ProBook 4520s XT988UT מחשב נייד Fujitsu Siemens Lifebook AH530-10 2.4GHzמה מביניהם עדיף? אם יש לכם המלצה למחשב אחר אפילו בתוספת של כמה מאות זה גם טוב, המחשב צריך להיות נוח כי הוא מיועד לילדה בת 14 שתשתמש בו לאינטרנט רוב הזמן.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by noamav,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה (פוטושופ), תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Divinity וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by canonnn,

היי חברים אודה לעזרה מחפש מחשב נייד בעל המאפיינים הבאים לטובת עריכת תמונות ועריכת וידאו לעיתים רחוקות (AVID AND PHOTOSHOP) 1.. מסך 15.6 - על מנת שלא יהיה גדול מידי לנסיעות לחו"ל 2. 8 גיגה זיכרון עדיפות ל 16 3. מעבד I7 לכל הפחות, עדיפות למעבד חזק לטובת עריכה 4. כרטיס מסך חזק יחסית (לא למשחקים אלא לעריכה) עדיפות ל4 ליבות או 2 ליבות עם 2 גיגה 5. הרדיסק SSD אין לי צורך בכמויות אכסון גדולות זה בעיקר מחשב עבודה לשטח, ככה שכל הרדיסק מעל 32 גיגה יעשה את העבודה, העיקר שהיה מהיר SSD 6.עדיפות לבעלי מקלדת מוארת לעבודה בחושך מודה מראש

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שני המפרטים מחניות שונות, SKYPC וTMS אבל לא תתייחסו לזה, בחרתי בשני חנויות כי המלאי אצלם שונה. אל תתייחסו למחירים תבחרו לי בבקשה לפי איזה מארז יותר טוב מבחינת כל החלקים ביחד. לא לעשות לי מפרט חדש, היה על זה כבר דיון בפעם האחרונה שהבאתי מפרט. ההבדלים במפרטים : מארז, מאוררים, כרטיס מסך, מחירים. המפרטים : SKYPC : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤644 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-640…

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  14. הנה מה שאני הרכבתי: אם זה טוב אז תשלחו תגובות והצעות חדשות מעבד AMD Sempron 2500+ 1750MHz , 256Kb 333MHz FSB - BOX - with stock fan470 לוח אם Intel® 865PE - ABIT IS7-E495 זיכרון פנימי 256mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS 400MHz CL2.5 - 5Y Warranty 230דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Seagate 8mb Buffer Cache - 5Y Warranty 380כרטיס מסך Radeon 9250 (240/400) 128MB DDR DVI, 64bit 4-Pipes - TUL Powercolor - 3Y Warranty 330כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan 340ספק כוח כלול במארז 0 מאווררים 120mm Case Fan 45 סה"כ 2245 מה שמודגש זקו תחתון זה המחיר תודה מראש(-:

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by cold fire,

יש לי פנטיום 4 מעפן בטירוף וכרטיס מסך fx5200 שפשוט הגיע זמנו... בקיצור הגיע הזמן לשדרג אני רוצה לעבור לe6300 לגבי החלקים אני כנראה להתחלה לא יצטרך כוננים יש לי CD-rom של 52 לכמה חודשים הוא יספיק לי עד שיהיה כמה גרושים לצורב DVD לגבי הדיסק קשיח להתחלה אני ישים 20GB ב ide ושוב בעוד מספר חודשים אני ישדרג... לגבי OC חשבתי על זה הרבה וחלטתי למה לא חיים רק פעם אחת....חחחח לא צריך ציוד הקפי ומסך ובנוגע לשדרוג לdx10 אם אפשרי לדחוף liberty 400W אז בכלל סבבה אם לא אז לפחות hec 400W TRT

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ben_shi,

דודה שלי אמרה לי להשיג לה מפרט עד 4,000 שקל עדיף שיהיה מבוסס AMD לעבודות משרדיות ומשחקים(עם כרטיס מסך טוב אבל בלי מחיר גבוה)

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  17. לוח גיגה ביט 875 GA 8IK1100 מעבד אינטל 3 גיגה זכרונות 512 DUAL CHANEL HD SATA 37 גיגה הדגם המהיר 10,000 כרטיס מסך NVIDIA 5800 DDR2

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by johny,

אני לראשונה בחיי קונה AMD וזקוק לעיצות. איך המפרט הבא: MOTHERBOARD: ABIT NF7-SL CPU: ATHLON 64 3000 MEMORY: TWINMOS 256X2=512MB ATI RADEON 9550 SE 128MB CASE: COMPUCASE 6129B (HEC 300W) DISC: WD 120GB SATA תודה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היי, לאחר משהו כמו 7 שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להשתדרג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך תוך מתן נימוקים הגיוניים מדוע X הזול יותר ולא Y היקר יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני מחוץ ללופ, אבל בגדול שיריץ בכבוד כותרים גדולים ב3-4 השנים הקרובות. -מהי הרז…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. ספויילר שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש התקציב שלי זה 1500 שקל מפרט של המחשב שלי . I5 6600k Asus z170-a 16 g זיכרון אני לא יודע איזה ספק לשים 750w או 860w תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by gggil,

1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בשאיפה לחסוך כמה שיותר. גם אם זה אומר לקנות מחו"ל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה תלת מימדית, ככה שצריך מעבד וכרטיס מסך חזקים לרינדור קצר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי (פרימייר, אפטר אפקטס) בנוסף למאיה, בלנדר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בדברים הבאים: מקלדת, עכבר…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by _xyz,

האם קיים ציפוי נגד השתקפות שאפשר להדביק על מסך מבריק, ושגורם לו לפעול כמו מסך מט? ולהפך?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. Started by DanyL,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ומה שאני צריך לשדרג הוא: לוח אם מעבד (בסוקט 775 או AM2, מכיוון שיש לי כבר קירור) כ.מסך וזכרונות. כמובן שאני מרכיב את המחשב עצמאית, ככה שתורידו דמי הרכבה. אגב, אתם יכולים להמליץ לי על ספק מודולרי עד 350 ש"ח? ועכבר בלוטוט'\RF, לשמאליים (ז"א שלא יהיה מותאם לימניים, עדיפות לסימטרי), עד 150-170 ש"ח. תודה מראש!

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  24. היי, לאחרונה חיפשתי לעצמי מחשב נייד שישמש אותי גם בין היתר למשחקים. לכן חיפשתי מחשב עם כרטיס מסך כמו 9600 או משהו בסגנון. לפניי כמה ימים גיליתי שמכר שלי טס לארה"ב אז חשבתי שזוהי הזדמנות נפלאה לקנות משם מחשב. יש לי כמה שאלות לגביי זה: 1.) איך הולך העניין עם המכס? כמה אחוזים? האם צריך לשלם? (או איך אני גורם לזה שאני לא צריך לשלם...) 2.) מה אתם אומרים על המחשב הבא? http://www.amazon.com/Pavilion-HDX16T-16-0-Inch-Brightview-Fingerprint/dp/B000GLCMV8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1236182637&sr=8-1 אשמח גם להצעות חלופיות...אולי למחשבים יותר "משתלמים". 3.) מה העניין עם האחריות? האם ניתן לקבל אחריות על המחשב הנ"ל גם בארץ? אם כן, כיצד? אם לא, על אילו מחשבים אני כן מקבל אחריות ואי…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by arkins,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 מהירות 3.2 Ghz 2 ג'יגה זיכרון ראם DDR1 אני חושב שאין כרטיס מסך, אולי מובנה - און בורד... אני מצלם במצלמת רפלקס מקצועית (d80) ועורך את התמונות בפוטושופ ובcapture NX. זה הולך יותר מדי לאט במיוחד כשאני שומר את הקבצים מה לדעתכם אפשר לשדרג בסכום סביר - נגיד 800 שקל כך שאצליח לעבוד בפוטושופ באופן חלק ומהיר? האם בכלל כדאי להשקיע בשדרוג?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.