ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5200 כולל מסך וצורב 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים,גלישה באינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1024*746 שימושי המחשב הם בעיקר למשחקים כבדים על המסך Dell 2209WA 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך Dell 2209WA 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? דיסקטים לא צריך צורב צריך 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, ר…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעסק בצילום אז אני מחפש משהו שיתאים לי לעיסוק. לצורך:תוכנות כגון פוטושופ,לייטרום וכו',אינטרנט,שיהיה מהיר ,כרטיס מסך טוב וזיכרון גדול. המחיר כולל מסך טוב.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב חדש לעבודה יריץ בעיקר מסמכי אקסל כבדים מאוד ותוכנות פיננסיות שונות תקציב 8-10 דרישות: גודל 14-13, כמה שיותר קל (ישמש לנסיעות בעיקר) אם אפשר אחד גם עם מטען קל וסוללה חזקה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב עיצוב, וזקוק למחשב נייד שיוכל לתפקד טוב עם תוכנות עיצוב ועריכה. הייתי מעדיף משהו שיהיה מעט מעל דרישות המינימום. בהתאם לחוקים, מצורפות תשובות לשאלון. תודה! 1. תקציב מירבי 6000, מעדיף שלא לחרוג מזה 2. עריכה גרפית, עיצוב בתלת מימד (Photoshop, Illustrator, Blender) 3. אשמח להמלצות על מקלדת, עכבר, עמדת עגינה ומסך 4. - 5. אין חשיבות לרעש שהמחשב עלול לעשות 6. אין הגבלה או העדפה לגבי גודל המחשב ומשקלו 7. אין צורך במערכת הפעלה או חבילת תוכנות 8. איזור חולון (ראשל"צ-ת"א) 9. מתכנן לרכוש בחודש הקרוב 10. אין בקשות מיוחדות 11. המחשב ייחובר לעמדת עגינה, וממנה למסך
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
בניתי את המפרט המצורף מ- IQPC. המחשב מיועד לתכנות,אינטרנט,מוסיקה (האזנה , לא עריכה). לא מיועד למשחקים , לא מתכנן OC. לא זקוק לציוד היקפי. שאלות: 1.האם להסתפק בזכרון של 1G?יורגש הבדל מול ה2G?(ה2G לא יקר -933 ש"ח) 2.חשוב לי שהמחשב יהיה שקט - האם להוסיף קירור למעבד -(ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO)? 3.איך המסך? 4.איך המפרט בכללי? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ניתן לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: Warzone, Battlefield - משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הנייד הבא,המחשב הוא מחשב חזק וגם יכנס לי בתקציב,המחשב ישמש לתוכנות ואינטרנט,ללא משחקים. Dell - Studio XPS Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor - Obsidian Black המפרט: Intel® Core™2 Duo mobile processor P8700 4GB DDR3 memory 13.3" CCFL-backlit WXGA edge-to-edge widescreen display 500GB Serial ATA hard drive (7200 rpm) Integrated NVIDIA 9400M graphics Weighs 4.9 lbs. and measures just 1.4" thin Slot-loading multiformat DVD±RW/CD-RW drive Microsoft Windows 7 Home Premium Edition 64-bit operating system preinstalled מחיר $879.99 מה את אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20397 https://ksp.co.il/?uin=22809 תתעלמו מהמחירים, המחשב של DELL זול יותר ב300 ש"ח וגם מקבלים את האוזניות שבקישור. ראיתי שהבדל העיקרי הוא שבלנובו יש SSD ובDELL אין.. האם הSSD הוא מרכיב משמעותי? בDELL יש גם 3 שנים אחריות, עד כמה זה חשוב? כמו כן, האם יש עדיפות לקנות בבאג ולא בKSP/IVORY מחבינת אמינות? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת מפרטת היטב את תוכן ההודעה. הכנתי תקציב למחשב חדש שאני יקנה בקרוב (חודש... אולי פחות). התקציב שלי הוא 5500 ש"ח המפרט שהכנתי הוא מפנדה אך ירכש כנראה ממקום אחר. המפרט לא עומד בתקציב אלא יקר בכ 600ש"ח משהו שאני מקווה שישתנה בעוד חודש. המערכת היא לעבודה משרדית/תחנת עובדה (שם יפה יותר) שתריץ ישומים כמו עורכי תמלילים (ל HTML/PHP/CSS/ETC) שרת אינטרנט מסד נתונים paint shop וכו'. כמובן שהיא לא תשרת בתור שרת אינטרנט אלא רק למטרות עבודה ולכן אני לא מצפה לאלפי פניות למסד-הנתונים ושרת האינטרנט או דברים כאלה. פשוט הרבה ישומים שיפעלו במקביל על Windows XP/Linux ולכן מצוידת ב 512mb זיכרון. כיוון שאני חלש בכל הקשור ל Sound/DVD/mouse/keyboard/screen וכו' (דברים הקפיי…
-
- 24 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי ימים רבים של חשיבה וגלישה רבה בפורום הגעתי להחלטה על המפרט הבא רציתי לקבל חוות דעת עליו ואם יש הצעות לשיפורים/שידרוגים/שינויים המחשב כולל את המסך של Dell 2007 FP [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב נייד בתקציב של בין 5000 ל- 6000 ש"ח. אני רוצה ויסטה... לכם אקח זיכרון של שני ג'יגה. ואשמח למעבד ליבה כפולה במהירות של 2 ג'יגה הרץ. מסך מט ולא מבריק כמובן... לא אלך על הקטנים כי הם יקרים, לכן אני מניח שהגודל הוא 15.4 אינץ'. שימושי אינטרנט ומעט תוכנות גרפיקה. יש למישהו המלצה גורפת על מחשב ש"כולם מרוצים ממנו"? יש כל כך הרבה!!! ההתלבטות היא בעיקר בין HP ל בין DELL אינספיריון החדש... למרות ששמעתי שהמסך שלו גרוע. או ששמעתם על משהו אחר... יש המלצות??? אני אובד עצות! תודה רבה לכולם....
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי לפי Speccy Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X4 925 39 °C Deneb 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 36 °C Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) LCD MONITOR (1680x1050@60Hz) 1024MB ATI AMD Radeon HD 5670 (ATI AIB) 64 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device (SATA) 34 °C 1863GB Western Digital WD Ext HDD 1021 USB Device (USB (SATA)) 37 °C Optical Drives EREH A7WHIJC SCSI CdRom Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio AMD High Definition Audio Device אני רוצה להימנע מלהחליף את כל המחשב כי אני דיי מרוצה מהב…
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב של גרפיקאי מקצועי, לצורך עבודה בתוכנות כגון פריאנד, פוטושופ וקורלדרו. התקציב הוא 9000 ש"ח פלוס מינוס, הוא צריך ליכלול מעבד, זיכרון, לוח אם, 2 דיסקים אחד למערכת ההפעלה והתוכנות ואחד לחומרים, צורב DVD, כרטיס מסך, מארז, ספק ומסך 19" רצוי רחב. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim COD קיצר רוב המשחקים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אחרי 20 שנה ויותר על מק החלטתי לקנות PC כדי לעשות מצגות ב אפטר אפקטס ו Proshow producer ומדי פעם גם פרמייר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב ? אפטר אפקטס וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש יום יומי photoshop Indesign לעיתים קרובות Proshow producer מזדמן Aftereffects premier 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן, עכבר לייזר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הבנתי שההבדלים הטכניים ביניהם הם לא גדולים, ובכל זאת אני אשמח לשמוע על המלצות לדגמים ספציפיים.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לשותפה שלי (היא 'קצת' נודניקית אז אני חייב לעזור לה). אז זה מה שהיא רוצה: התקציב: 4000 ש"ח המטרה: מחשב לגלישה באינטרנט ותוכנות אופיס ואולי מדי פעם צפיה באיזה סרט ב-dvd (במחשב) דרישות מיוחדות: צורב dvd ,מסך LCD תודה מראש על העזרה
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כל מה שמצאתי היה עם מעבד גרפי של אינטל... תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
צהריים טובים! אני מחפש לקנות מחשב נייד (למען האמת, שלושה...). להלן הפירוט: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית- תמונות. * גודל המסך: רצוי 15.6. בכל זאת, עריכת תמונות. * משקל רצוי: לא יותר מ- 3 ק"ג. * זמן סוללה": 4- 5 שעות בהחלט יכול להספיק. * יציאות מיוחדות: רצוי HDMI (כדי לחבר לטלוויזיה...) * בלוטות: כן! * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * צורב DVD: רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. המחשבים ירכשו בארץ. * העדפה לחברה כלשהי: לא. הומלץ לי על toshiba, אבל אין לי העדפות מיוחדות. אין גמישות בתקציב. ההעדפה היא ל- windows 7. חשוב שיהיה מספיק RAM לעיבוד התמונה. אשמח גם להמלצות על חנויות מחשב, רצוי מהמרכז. אני גר במודיעין, אז …
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם בהכנת מפרט עבור ילדים בגילאים 12-13 תקציב: עד 1500 ש"ח, עדיף לא לחרוג אבל אפשר ב 50-60 ש"ח. שימושים: בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, ומשחקים פשוטים ביותר אם בכלל (המקסימום פיפא וגם זה בספק. אם זה לא אפשרי במסגרת התקציה אז זה עדיין בסדר אבל רצוי לשמור על אפשרות לשדרג בעתיד לתוספת כרטיס מסך low/middle level). ציוד היקפי: ללא חנויות: עדיפות לאיזור המרכז (גר בפ"ת). שונות: לא מתוכנן overclock, יותקן win7 64bit. בנוסף אבקש המלצה בנפרד למסך זול 21' ומעלה בסביבות 600 שח. ראיתי שבניגוד לעבר קשה להכין מפרטים של AMD בתקציב הזה. זה מה שניסיתי לעשות עם Intel: מעבד Intel Pentium G620 2.6Ghz Tray, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היום קיבלתי דרך שליח מחשב נייד חדש HP .המדבקה שעל הקרטון תלושה .המחשב מבפנים נראה בסדר .מה זה יכול להיות?האם זכותי לקבל קרטון סגור הרמיטי או שלפעמים זה כך?נתתי לשליח לכתוב בתעודת המשלוח שהקרטון לא היה סגור.המחשב נקנה מאתר וואלה שופס.האם כדאי בכל מקרה להחליף לאחד בראיזה סגורה?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי אני מחפש מחשב למשחקים וצפייה בתכני HD ללא דק"ש וללא צורב. תקציב עד 3K עם עדיפות לחסוך. OC רק מהחנות. לגבי רזולוצייה: אני אשמח להמלצה על מסך FHD בתקציב של +-800 שקל.. תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪804 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪115 לוח אם: Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪406 מארז: Antec Sonata 2 + FSP 500-60GHN PSU - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪471 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪112 כרטיס מסך: Sapphire ATI Rade…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק מפרט למחשב בתקציב של 3.5K-3.8K , בשביל משחקים כבדים (ut3, crysis, gears of war....), ללא ציוד היקפי. צריך בנוסף צורב DVD פשוט, ושהמחשב יהיה די שקט (לא הכרחי יותר מדי). הערה: אני מאוד רוצה 8800GT 512mb PCIe אז אני מעדיף מפרט שיצמצם את בקבוק הצוואר עד כמה שניתן עם התקציב הזה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בכללית המחשב מיועד רק לשימושים משרדיים. לפי מה שהבנתי כל מחשב נייד מגיע עם וינדוס ועם אופיס, במידה ולא גם הם כלולים בתקציב. תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-