ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתחיל לחסוך ברצינות כי יש לח חלק מהתקציב אז האם תוכלו לבנות לי מחשב בתקציב של 15000 שקל? וחשוב: שיהיה redaon 9700/9800 ורק מתוצרת ATI ולא כל האחרים
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבוע טוב, אחרי ששיגעתי אתכם פה עם מחשב נייד לשימושים האלה, אני מתחיל לחשוב אולי בכל זאת להמשיך עם נייח. המחשב הנייח שלי נפח את נשמתי (כנראה לוח האם), ולכן צריך לשדרג (וכן, עדיין שוקל נייד, אבל עכשיו רוצה לראות אופציות אחרות). אז מארז - יש. ציוד היקפי - יש. דיסק קשיח (כולל SSD למערכת הפעלה) -יש. וננסה לצמצם את התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם נותן ערך מוסף גבוה - אפשרקצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + פוטושופ + פרמייר - ברמה חובבנית ולא יומיומית. א) במידה וה…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
hey there. well, this new computer will be mostly used for multimedia (has to have a tv-out), internet & office, graphic design (photoshop mostly), and some video editing (mostly ripping DVDs and converting videos to ipod format). I'm also going to use it for some gaming so I want it to be able to run new games well - but it's the least important thing. I already have a DVD burner and DVD drive so there's no need for new ones. I also have a hard drive but I want to add another one - at least 250GB. I don't really have a budget limit, but keeping it under 1000$ would be nice. I'm in the United States right now and I will be coming back in a few weeks so I thought I'd u…
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים כבדים לדוגמא BF4 BL2 ומשחקים חדשים שיצאו, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ולפחות 2 usb * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB או יותר ולגבי SSD לא כזה חשוב אם יש או אין * כונן אופטי? לא משנה לי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מבין בניידים הרבה אז כל עוד זה טוב אין בעיה * כל…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים. אני מעוניין במפרט חזק, אני מעוניין במחשב למשחקים, ומחשב מהיר! מה יש לכם להציע לי. תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: מבוסס INTEL 2.6GHz 800FSB זיכרון: 512MB - 2x256MB Samsung DDR PC3200/400 לוח אם: EPOX EP-4PDA3I (865PE) - ATX כ. קול: 5.1 משולב בלוח האם הכולל יציאה דיגיטלית, אופטית וקואקסילית כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: Power Color ATI Radeon 9800SE 128MB (256BIT) - TvOut - DVI דיסק קשיח: WD 80GB - 7200RPM - 8MB - ATA100 צורב: LITEON 52x32x52 שחור כונן דיוידי: MITSUMI DVD-ROM drive X16x50 שחור כונן דיסקטים: 1.44 שחור מארז: COMPUCASE CI-6a19 - 300w MIDI ATX שחור לא כולל מקלדת עכבר רמקולים ומערכת הפעלה. אחריות לשנה במשרדינו. (אחריות מורחבת למעבד, זיכרון, דיסק קשיח וללוח האם) * כול המערכות מורכבות ועוברות בקרת איכות ע"י עבודה של 8 שעות עבודה רציפות ה…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לומד מדעי המחשב כך שרוב העבודה שלי זה לקריאת מסמכים ותיכנות.. אני צריך מחשב שלא יתקע לי אם הרבה תוכניות פתוחות עליו.. משחקים בכלל לא חשוב לי אני אפילו סוליטר לא משחק.. מה שכן חשוב לי זה שהמחשב לא יתחמם בטרוף אם עובדים עליו או שישמיע רעשים מיותרים * מטרות המחשב? תיכנות בעיקר אבל גם אני רואה הרבה סרטים אז הייתי רוצה שהוא יצליח להריץ סרטים בלי להתקע * גודל המסך? 14 אינטש * משקל רצוי? לא חשוב.. עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכמו כן אני רוצה לחבר את המחשב למסך רגיל שיש לי בבית.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא ח…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
תודה רבה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : מעבד Intel Core i7 4790K Tray בקניית מחשב חדש ₪ 1600 x 1 קירור למעבד: : Scythe Ninja 3 RevB SCNJ3100 ₪ 185 x 1 לוח אם: : לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 ₪ 704 x 1 מארז: : מארז מחשב NZXT Phantom 410 ₪ 463 x 1 ספק כוח: : ספק כח Seasonic X-650 650W Modular ₪ 565 x 1 זיכרון: : Corsair 8GB (4Gx2) 1600MHz DDR3 CL9 Vengeance PRO CMY8GX3M2A1600C9 ₪ 480 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Western Digital RED 2000GB WD20EFRX ₪ 495 x 1 SSD: : Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW בקניית מחשב חדש ₪ 640 x 1 כרטיס מסך: : Sapphire R9 290 4G DDR5 TRI-X PCI-E HDMI OC בקניית מחשב ח…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בקיצור היום נסעתי לב"ש הגעתי לשם ב6 ועשרה בערך למקום חיכיתי בתור בגלל העומס שיש באייבורי וב7 בערך התפנה אליי נציג . התחלתי לדבר איתו וזה וזה בהתחלה שיחקתי אותה ראש קטן בסוף הראתי לו את המפרט הסופי שהכנתי כאן בעזרת מספר אנשים טובים ולאט לאט היה שיפוצים פה ושם ולסוף הורכב המפרט שנקנה . זהו המפרט שנקנה : מסך : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=501178 הכי זול בזאפ 1098 ש"ח מעבד : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=479894 הכי זול בזאפ 717 ש"ח כרטיס מסך : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=492307 הכי זול בזאפ 897 ש"ח לוח אם : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=423232 הכי זול בזאפ 496 ש"ח זיכרונות : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=484797 הכי ז…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל מפרט באופן הבא: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? המחיר הוא 3800 שקלים חדשים בתשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ואינטרנט. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא נצרך ציוד היקפי (עכבר+מקלדת, רמקולים ומסך). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. צריך רק צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרגע לא, מה שניכנס בתקציב. אם 940BE ייכנס זה יהי…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משיחה שערכתי עם נציג של DELL הומלץ לי על STUDIO 15 , עם כמה שינויים קטנים , השימושים: אינטרנט , סרטים , קצת תוכנות , משחקים , יש מצב לחיבור לטלויזיה , לפחות סוללת 9 תאים , האם המחשב הנ"ל שהומלץ לי , מתאים לצרכים שלי? http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-1555/pd.aspx?refid=laptop-studio-1555&cs=19&s=dhs בנוגע למסך , הוא LED , יש גרסאות של 720P , 900P ו 1080P , האם ההבדלים ביניהם הם רציניים ושווים השקעת כסף? כי בגודל זה אותו דבר. .. 15.6 ושאלה כללית בנוגע ל DELL, יש להם מלא דגמים בסיסיים , מה ההבדלים העיקריים ביניהם? למי הם משווקים אותם? אני מדבר על : lattiude vostro studio inspirion precision xps למי כל אחד משווק בעיקרון? * המחשב מיועד לקנייה …
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, פחות או יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג ממנו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון Assassin's Creed Unity\Assassin's Creed Syndicate. בסגנון הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מדובר על מחשב לבעל מקצוע, אלא לחובבן - תוכנות כגון Vegas ו Premier ו Photoshop. ניתן לחרוג בתקציב עד 250ש"ח המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי אין הרבה משמעות לרמת הרעש של הקירור הרכבתי את זה על סמך פשפוש בפורום ואשמח לחוות דעתכם: :] http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=527ceb75c37f3 תודה לכולם וסופ"ש נעים!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מתחילה ללמוד אנימציה ואני מחפשת מחשב נייד עד 5 אלף שקל. * מטרות המחשב: משחקים ( כבדים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד) * גודל המסך: 15.6" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה מומלץ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : מעדיפה מקלדת מלאה המליצו לי על 3 מחשבים : 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8477 2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9828 3. ועוד מחשב שקיבלתי אליו הצעת מחיר למייל מחשב נייד DELL Vostro 3560 i7 . (כרטיס מסך:[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]AMD Radeon™ HD 7670M 1GB רציתי לדעת איזה מחשב כדאי לי לקנות אם בכלל או שאתם ממליצ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי פה 2 מפרטים שאחד מבוסס על כרטיס מסך ואחד מבוסס על מעבד אני רוצה לשאול אותכם מה אתם חושבים שיותר כדאי למשחקי רשת וגיימינג כבד (כעיקרון אני משחק COUNTER STRIKE SOURCE לרוב - שעובד על המעבד) אבל גם משחק בדירט וCOD ועוד כמה משחקים 1 - כרטיס מסך : מפרט הורכב מRSM : שילוב מנצח MSI 760GM-P33 760G+SB710 CHIPSET + AMD athlon 2 X3 450 + Crucial DDR3 2GB - שקל 689 עוד 2 גיגה Crucial 2GB DDR3 1333Mhz CL9 CT25664BA1339 - שקל 92 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - שקל 188 צורב LG GH22 SATA x 22 Black - שקל 116 Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI ברכישת מערכת - שקל 705 Cooler Master Elite 370 + Antec VP450 450Watt - שקל 379 סה"כ - 2169 שקל. או 2 - מע…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מסך 21', מקלד…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב טוען הרבה. אתקין אותו מחדש. אוכל גם אעשה OVERCLOCKING אם אסתדר עם זה. יש לי תחושה שצוואר הבקבוק הוא הכונן הקשיח. האם כדאי להשקיע בכונן SSD עבור מערכת ההפעלה? (כונן הDATA יישאר HDD) אם כן, איזה כונן מומלץ? תודה. נתונים על המחשב כאן:
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לגיימינג ופיתוח, המסך שברשותי הוא 27" 4k. חשוב לי לקחת 32 ג'יגה זיכרון בגלל שאני עובד הרבה עם מכונות ויטואליות ככה שאם יש לי 16 הוא נגמר לי או שאני ממש על הקצה (ואז הכל איטי). שאלה: האם כדאי לי ללכת דווקא על AMD ולא על אינטל או שזה יהיה בסופו של דבר זניח בביצועים ? המפרט הורכב בזיגזג: שם הפריט מחיר יחידה כמות סה"כ מעבד Intel Core i7-7700 Box ₪1,281 ₪1,499 (כולל מע"מ) 1 ₪1,281 ₪1,499 (כולל מע"מ) …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop מזדמן, visual studio תדיר, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש בשוק (לא בהכרח על הגדרות מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים בשנים הקרובות על הגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט מחשב למשחקים. התקציב הוא כ-6,500 ש"ח. ניתן לחרוג במעט אם הסיבה טובה. המחשב ישמש למשחקים עתירי גרפיקה ברובם. אין צורך בציוד היקפי (יש לי מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים). יש צורך בצורב DVD. אין צורך במערכת הפעלה. על המחשב להיות שקט באופן סביר, בלי לפגוע בביצועים אם ניתן. לא מתוכנן OC אי-פעם, כך שאין חשיבות ליכולות ה-OC של המרכיבים. המחשב אמור להיות שימושי כמו שהוא למשך כמה שנים. שידרוג יתכן, אך לא מתוכנן. (מחשב המשחקים הנוכחי שלי נקנה ע"י מפרט שהוכן בפורום הזה, ומחזיק בכבוד כבר יותר מחמש שנים) שאלות: - האם ישנה טכנולוגיה חדשה שעומדת לצאת וכדאי לחכות לה? - האם כדאי להשקיע ב-SSD בנוסף ל-HDD, או במקומו? - באיזו חנות כדאי לקנות? אין עוד אף ח…
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI. עם המחשב הגיע מטען של 90 וואט. כעת, יש באפשרותי להשתמש גם במטען של 65 וואט (במקום שאני עובד בו, ככה שאני לא אצטרך לקחת את המטען שלי כל הזמן), החיבור שלהם הוא אותו חיבור וגם המחשב שלי מזהה אם אני מחבר מטען של 90 וואט או 65 וואט. האם יש איזשהי מגבלה להשתמש במטען של 65 וואט? האם יש סיכון שהמטען יתפוצץ חס וחלילה?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סופסוף קיבלתי את הלנובו החדש שלי W500. עושה רושם טוב למדיי אבל יחד איתו קיבלתי התקנה של מלא תוכנות. יש למישהו מושג איזה תוכנות צריך ואיזה אפשר להוריד? זה תופס הרבה מקום על ההארד דיסק וגם אלה שעולות באיתחול זוללות משאבים ללא בקרה... תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים !! חבר של אבא שלי הציע לו מחשב נייד בן 3 שנים שעוד לא נפתח אפילו, חדש מהאריזה. המחשב הוא של IBM דגם: c40 . לא הצלחתי למצוא על הדגם הזה מידע באינטרנט, ואני לא יודע את המפרט שלו. המחשב מיועד בעיקר להוריי שצריכים רק אינטרנט ואופיס. אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת הנתונים הטכניים של המחשב הזה, ואם הוא שווה 1000 ש"ח. תודה רבה וסופ"ש מענג !
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה חשבתי על זה... AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 Twinmos 1024MB (512x2) DDR400 PC3200 Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM Compucase Super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue עכשיו השאלה שלי היא...האם הספק טוב בשביל המערכת...(HEC 400W) ויש עוד מפרט או כזה AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 Twinmos 1024MB (512x2) DDR400 PC3200 XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM Compucase Super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue ההבדל הוא בכרטיס מסך ובלוח....עכשיו המפרט הזה יחזיק על ספק 400W של HEC?..ואינ …
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-