ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
היי , בתור מתנת שחרור מהצבא לעצמי :yelclap: רציתי לקנות מחשב. בעיקרון התקציב המקסימלי שלי הוא 10K ולא שקל יותר :} (כי גם ככה אני הולך לעשות את זה בכמה תשלומים , ואז זה יצא יותר מעשר אלף. אבל לא משנה) קיצר , יש איזה סיכוי שתצליחו לבנות לי מארז עם החומרה הזאת? amd 64 3500 939 לוח אם , אין לי מושג , בחירה שלכם. 512X2 memory כרגע יש לי סטיק של קורסייר 512 מגה 3200 XMS CL2 שעולה 800 שקל. חשבתי לשמור אותו ולקנות עוד סטיק אחד ... אבל זכרון במהירות של 3200 יספיק? (אני כנראה ירצה לעשות אובר קלוק קטן , בכל מקרה , נתון לשכולכם) כרטיס מסך : מתלבט בין ה X800XT \ 6800U או שכדאי לחכות עם זה ולהשאר בינתיים עם ה R9700pro שלי? עוד משהו לשכולכם. מסך : LG19 אינץ…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה להתיעץ אתכם לגבי המפרט הבא לגיימינג שני דברים שלא ישתנו זה המעבד והמארז. השאר נתון לדיון. https://pcpartpicker.com/list/xvprrv נועד בעיקר למשחקים כמו: cod: warzone dcs world microsoft flight simulator הרצה עם vr. מה דעתכם? למי שיותר נוח בתמונה:
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בסטים, לפעמים בפוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, No Man Sky, Watch Dogs 2, GTA V, DOOM ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף כמה שפחות, כמה מאיות לא יפגעו אני מניח אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?השימוש העיקרי הוא המשחק AION, משחק רשת מאוד כבד לפי דעתי, ככה שאם מישהו מכיר מעולה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? AION -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב טוען הרבה. אתקין אותו מחדש. אוכל גם אעשה OVERCLOCKING אם אסתדר עם זה. יש לי תחושה שצוואר הבקבוק הוא הכונן הקשיח. האם כדאי להשקיע בכונן SSD עבור מערכת ההפעלה? (כונן הDATA יישאר HDD) אם כן, איזה כונן מומלץ? תודה. נתונים על המחשב כאן:
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב הצרכים שלי מפעולות המחשב די בסיסיים חשוב לי שיהיה זמן סוללה ארוך ואחריות לתקופה ארוכה מה עדיף? Dell vostro 15 3568 i5 או asus x556ua-i5-7200u או asus k541ua-go1048t אשמח גם לפרט ולהסביר למה עדיף את מי שעדיף תודה רבה מראש, מנחם
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
משיחה שערכתי עם נציג של DELL הומלץ לי על STUDIO 15 , עם כמה שינויים קטנים , השימושים: אינטרנט , סרטים , קצת תוכנות , משחקים , יש מצב לחיבור לטלויזיה , לפחות סוללת 9 תאים , האם המחשב הנ"ל שהומלץ לי , מתאים לצרכים שלי? http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-1555/pd.aspx?refid=laptop-studio-1555&cs=19&s=dhs בנוגע למסך , הוא LED , יש גרסאות של 720P , 900P ו 1080P , האם ההבדלים ביניהם הם רציניים ושווים השקעת כסף? כי בגודל זה אותו דבר. .. 15.6 ושאלה כללית בנוגע ל DELL, יש להם מלא דגמים בסיסיים , מה ההבדלים העיקריים ביניהם? למי הם משווקים אותם? אני מדבר על : lattiude vostro studio inspirion precision xps למי כל אחד משווק בעיקרון? * המחשב מיועד לקנייה …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, 3500 - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, יהיה מעולה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 , PUBG, Kingdom Come: Deliverance, Far Cry 5 וכל משחק שדורש בסגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, קניתי נייד חדש ועל כן אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את הישן. מדובר בHP Pavilion DV6700. 4 GB ram... ופשוט המפרט הרגיל של המחשב - http://www.engadget.com/products/hp/pavilion/dv6700/specs. המחשב ממש ממש שמור. הוא לא יצא מהבית כמעט והוא באמת במצב מעולה. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח במשרד. יש המון משחבים ניידים בשוק ואין לי מושג איך לבחור ומה עדיף יותר ממה. המטרה לנייד היא כי מדי פעם אני יוצא מהמשרד. כמו כן אני אקח אותו מדי פעם לעבוד בבית. לפיכך חשובים כמה דברים : מסך גדול. מקלדת מלאה. דיסק קשיח גדול ככל האפשר. זכרון של לפחות 3 גיגה. אפשר גם כרטיס מסך חזק. חשוב לי שהמחשב ירוץ ללא בעיות , יעלה במהירות ויגיב מהר לפתיחה של כמה תוכנות יחד בו זמנית. אין חשיבות למשקל כי לרוב הוא יישאר במשרד. תקציב- סביבות ה 5000 ש"ח.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת כמה יעלה בערך כזה מחשב ואיפה אני יכול ליקנות אותו במחיר הזול ביותר מעבד: אינטל פנטיום 4 ,3 ג'יגה הרץ (1024 זיכרון קש) לוח אם: ASUS Intel 875P 800 deluxe (זה הכי טוב שאני מכיר) זיכרון: 1024 DDR (תוצרת קינגסטון) 400 מגה הרץ (512*2) כרטיס מסך:ראידון 9800 אקס.טי של ATI + יציאה לטלביזיה (מקורי!!!) צורב: קומבה (צורב די.וי.די) דיסק קשיח: 160 ג'יגה תומך SATA עם 8 זיכרון פנימי (ווסטרן דיגיטל WD , מאקסטור) די.וי.די כונן דיסקטים 1.44 כולל מארז מקלדת עכבר ורמקולים
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים! הספק של המחשב הישן שלי שווק חיים, ואני חושב שהגיע הזמן לקנות אחד חדש. אודה על שיתוף הפעולה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K זה התקציב הרישמי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ותוספת של עד 500 שקל תשפר את המפרט משמעותית אשמח לדעת על כך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר למשחקים, מדובר במשחקים כמו farcry, diablo 3, sc2, wow, skyrim, חשוב שהמחשב יריץ משחקים כאלו ומשחקים עתידיים באיכות גרפית גבוהה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 21" של AOC, בגלל שהמחשב הנוכחי שלא לא פועל…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד טוב, שיוכל להחזיק תוכנות כמו פלאש, פרימייר, פוטושופ ואילוסטרייטור בדגש על פלאש ופרימייר. אשמח להמלצות ולדעת מה טווח המחירים למחשב כזה. תודה רבה רבה לכל עזרה שהיא. יאיר
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Code Model Chipset G965PDS4 GA-965P-DS4 Intel 965 CODE TYPE MODEL E6300T CORE 2 DUO E6300 Code Model Speed GD21G667 1Gb VALUE DDR2 667 כפול 2 .. Code Model Credit WD2500KS Western Digital 250Gb 16MB Code Model PX79GT256 PX7900GT-TD256 Leadtek Code Model Credit H10NK LG H10NK x16 Bulk BLACK Code MODEL Credit VB1000BWS THERMALTAKE SOPRANO BLACK + WINDOW DUAL 120mm FAN הזמנתי את זה כבר אבל אני יכול לשנות עד מחר כי הם שולחים רק ביום ראשון.. אז תעזרו לי אם משהו לא במקום..
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מפרט 1: I5 2300 Intel h61m s2v Kingston 4096 ddr3 1333mhz 500gb hd 500w ספק Dvd-rw lg x22 sata Saphire ati 6570 2gb מפרט 2: אותו מפרט רק עם מעבד i3 2100 Gt 440 1gb nvidia כרטיס מסך איזה מפרט יותר מומלץ מבחינת ביצועים, כרטיסי מסך, האם באמת דרוש למפרט כזה ספק כוח 500? תודה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
טוב אז הגעתי ל2 מועמדים סופיים בבחירת מחשב נייד. מצד אחד חשוב לי שיהיו קלים ודקים ככל האפשר וגם ללא כונן DVD. התקציב שלי די נמוך עד ה5000 גג. עכשיו השאלה איזה משניהם עדיף. חשוב לי מאוד מסך IPS, כרטיס מסך 960M גם ככה, כמובן שיתחמם כמה שפחות, שהרמקולים יחסית יהיו טובים, ומאוד חשוב שלא ירעיש בזמן עבודה. באתר http://www.notebookcheck.net/ שמתי לב שACER קיבלו ציון גבוה יותר, אך אני לא יודע אם לסמוך על החברה הזו. מה אומרים ? יש למישהו ניסיון עם אחד או שניים מהדגמים ?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שבוע טוב! האם מישהו מכיר ויכול להמליץ או שלא להמליץ על כרטיס המסך שבכותרת. אני מתעניין במחשב נייד Dell Precision m4700 ואני רואה שהוא מופיע הרבה עם הכרטיס הנ"ל. ראיתי כאן בפורום שממליצים דוקא על Quadro K2000M אשמח לשמוע! (המחשב מיועד לעבודות גרפיקה כבדות, לעובד שאין לו רגע סבלנות לחכות לתגובה מהמחשב...)
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני מפרטים שהופיעו כאן בימים האחרונים, תוכלו לעזור לי ? מפרט 1 : מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice ¤990.00 לוח אם DFI Infinity nForce4 Ultra Motherboard ¤620.00 זיכרון Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 * 2 ¤540.00 דיסק קשיח - Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD ¤315.00 כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk ¤1,100.00 צורב LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD ¤240.00 מארז Foxconn TLA475 Silver 350Watt ¤229.00 מפרט 2: AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 550 ¤ DFI NF4 ULTRA INFINITY 620 ¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz*2 540 ש"ח WD 160GB 7200RPM 8MB S…
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: מבוסס INTEL 2.6GHz 800FSB זיכרון: 512MB - 2x256MB Samsung DDR PC3200/400 לוח אם: EPOX EP-4PDA3I (865PE) - ATX כ. קול: 5.1 משולב בלוח האם הכולל יציאה דיגיטלית, אופטית וקואקסילית כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: Power Color ATI Radeon 9800SE 128MB (256BIT) - TvOut - DVI דיסק קשיח: WD 80GB - 7200RPM - 8MB - ATA100 צורב: LITEON 52x32x52 שחור כונן דיוידי: MITSUMI DVD-ROM drive X16x50 שחור כונן דיסקטים: 1.44 שחור מארז: COMPUCASE CI-6a19 - 300w MIDI ATX שחור לא כולל מקלדת עכבר רמקולים ומערכת הפעלה. אחריות לשנה במשרדינו. (אחריות מורחבת למעבד, זיכרון, דיסק קשיח וללוח האם) * כול המערכות מורכבות ועוברות בקרת איכות ע"י עבודה של 8 שעות עבודה רציפות ה…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אופיס, אינטרנט. חובה שירוץ חלק ושיריץ סרטים ומדיה באיכות HD חלק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר. משהו לא יקר ואיכותי. לא זבל וגם לא משהו מפוצץ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? windows 7, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט, סרטים, אופיס, מוזיקה וכד') בתקציב של עד 3500 ש"ח. גודל מסך 14-15.6. סוללה שתחזיק מעמד לפחות לכמה שעות. עדיפות למקלדת מוארת. עדיפות לאחריות מורחבת ושיבוא עם מערכת הפעלה. חובב DELL, אז מעדיף כמובן. מצאתי את המחשב הבא: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1237 שתי שאלות לגבי המחשב הזה: 1. מה זה אומר מחשב מוחדש? אני יכול להיות בטוח שזה באמת עודף מלאי ושהמחשב באמת באריזה ואף אחד לא נגע בו? 2. זה המחשב הראשון שאני מוצא שמגיע עם זיכרון פנימי של 12GB... מישהו פעם שמע על זה? זה הגיוני? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב של אחותי (LENOVO) שאני פותח את המחשב יש לי הודעה בצד שמאל למטה (איפה שהשעון) "פרופיל המשתמש שלך לא נטען כראוי!. נכנסת למערכת עם פרופיל זמני. שינויים שערכת בפרופיל זה יאבדו כאשר תצא מהמערכת. לקבלת פרטים עיין ביומן האירועים או פנה אל מנהל המערכת." עכשיו בעיקרון מה שקורה שאין את אותו שולחן עבודה, אלא שולחן עבודה ריק, כמו אחרי התקנת החלונות. שאני מנסה להיכנס אל תקיית המשתמש שלה רשום לי "אין גישה אל.. (התיקיה) הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה". ניסיתי לשחזר את המערכת אבל רושם לי "הדיסק c(:sw_preload) מכיל שגיאות. windows זיהה השחתה במערכת קבצים ב c(:sw_preload). עליך לבדוק את קיימות שגירות בדיסק לפני שתהיה אפשרות לשחזר אותו. זה התחיל בזה שהמחשב…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי בניתי מחשב עבור ריצה של מכונות וירטואליות + עבודה עם פוטושופ . מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?וירטואליזציה- LINUX שרת ORACLE , עבודה עם פוטושופ ביום יום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ו- כמעט ולא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-