ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אז ככה חשבתי על זה... AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 Twinmos 1024MB (512x2) DDR400 PC3200 Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM Compucase Super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue עכשיו השאלה שלי היא...האם הספק טוב בשביל המערכת...(HEC 400W) ויש עוד מפרט או כזה AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 Twinmos 1024MB (512x2) DDR400 PC3200 XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM Compucase Super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue ההבדל הוא בכרטיס מסך ובלוח....עכשיו המפרט הזה יחזיק על ספק 400W של HEC?..ואינ …
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני התשובות לשאלון אציין שאני חסיד של אסוס כי אני אוהב את המוצרים שלהם אבל אם יש מחשב אחר מומלץ יותר אני פתוח להצעות (אשמח להסבר למה).. *מטרות המחשב- משחקים כבדים, צפיה בסרטים, עריכת סרטים (פרימייר, אפטר אפקט ושות') * גודל המסך- משפחת ה 15", מסך מבריק (הבנתי שיותר נעים לראות בו סרטים). * רזולוציית המסך- כמה זה קריטי ומה ההמלצה? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - לא משהו מיוחד * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - לא פחות מ 750 ג'יגה כונן קשיח..RAM עדיף…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז אחרי ששגעתי פורום שלם, נולד מפרט סביר שעדיין יש מה לשפר. הינה המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2290 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4-D 820 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 600 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 CREATIVE LIVE 5.1 210 ¤ 1 SONY CDROMX52 100 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 400 ¤ 1 CHANNEL WELL TECH 400W ATX V2.0 290 ¤ 1 סט מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי מיקרוסופט 140 ¤ 1 כרטיס רשת 10/100 PCMCIA 140 ¤ 1 CREATIVE SBS 240 70 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 235 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7035 המחיר הסופי הוא:6865, עכשיו תורידו את המעבד , את המעבד אני קונה מארה"ב ככה שיורד לי 2200 שקל, ובסו…
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש המלצה לסט אוזניות גיימינג בעיקר עבור משחקי FPS כמו באטלפילד. תקציב - 650-750 ש''ח חובה עם חיבור של כבל או חיבור USB למחשב - אין לי bluetooth מובנה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תשובה: תכנות- Visual Studio 2010, Flash משחקים כבדים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio משתמש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, crysis 2, battlefield3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23 אינץ המומלץ בפורומים. -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤737 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤334 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤188 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD2600XT 512MB PCIe ¤416 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-XT262ZDD צורב LG GSA-H55L X20 DVD ¤146 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H55L מארז ללא ספק HEC 6C28 ¤144 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6C28-NPS ספק כח HEC 4…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי חברים, לצערי בסופ"ש האחרון נשפכו לי מים על המחשב, ולאחר בדיקה מקיפה שעשיתי הבעיה או בלוח אם או במעבד. החלטתי שאם כבר אחד מהם הלך זו "הזדמנות" לשדרג. חשבתי לשדרג לintel I9 וללוח אם שיוכל בעתיד לשלב גם 3080RTX (או 4080 כשיגיע היום) אודה לעזרתכם בבחירת לוח אם ומעבד - קנייה מTMS או plonter זו המערכת הקיימת- תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב ללא הגבלת תקציב (הכל על חשבון העבודה) המחשב צריך גם ביצועי דיסק וגם עיבוד ב 3dstudio ולגבי איחסון אין צורך ביותר מ 800 גיגה כלומר כבר חשבתי על 2 דיסקים של 150 RAPTOR ב RAID ואחד של 500 לאיחסון לגבי כל השאר אני אשמח ליעוץ
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב?אינטרנט אופיס סרטים וגם גיימינג. כל הכותרים הגדולים של העבר והעתיד הקרובים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ'. אם אפשר להכניס מאט בתקציב, מה טוב. * רזולוציית המסך? HD גם יספיק רק שהמסך יהיה איכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אפשרות לSSD עתידי יהיה נחמד * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממה שראיתי הכרטיס הכי …
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש ברשותי מחשב נייד מחברת HP. הכונן דיסקים שלו לא מזוהה במחשב ובהתקנים הוא עם סימן קריאה צהוב. בנוסף, כאשר אני מנסה לעדכן דרייבר הוא מודיע לי שהגירסה שלי עדכנית. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי דיברתי עכשיו עם השכן שלי, והוא מעוניין לקנות מחשב עכשין ב14k הוא מעדיף אינטל כי הוא עוסק בקידוד סרטים ועריכה וכו' והבן שלו גם משחק משחקים גי כבדים אז רצוי שמחש יתאים גם למישחקים. אז תנו מפרט ב14k אפשר לחרוג קצת (לא ניראה לי שצריך :) תודה רבה לעוזרים install אהה ושחכתי במחשב לא יתבצע שום אוברקלוק
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה של DELL ב 1450 : Inspiron E1505: Intel® Core 2 Duo processor T7200 (4MB Cache/2.00GHz/667MHz FSB) Operating System (Office software not included): Genuine Windows® XP Professional WPXP LCD Panel: inch UltraSharp Wide Screen SXGA+ Display with TrueLife 15SXGA Memory: 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHZ, 2 DIMM Hard Drive: 80GB 5400rpm SATA Hard Drive 80GB [341-3108][420-5449] 8 Combo or DVD+RW Drive: 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability 8XDVDRW [313-3959][420-5775][420-5901] 16 Video Card: 256MB ATI MOBILITY RADEON® X1400 HyperMemory 256ATI [320-4655] 6 Sound Options: Integrated Audio IS [313-4217] 17 Network …
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום !!! אני שוב מחפש את עזרתכם אני וחבר שלי מתחילים ללמוד בטכניון בתחילת נובמבר ושניינו נצטרך לקנות מחשבים ניידים אבל הראשון בסכום של 8 אלף והשני 6 אלף (פלוס מינוס) כמובן !!! אז לדעתכם איזה שני מחשבים הכי כדי לקנות בשני הסכומים הנ"ל ?? וכמובן אם כבר כדאי לקנות מקבוק (APPLE MACBOOK) שוב אני מדגיש שני המחשבים לסטודנטים !! יום טוב ותודה :
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4800-5806 רק עם באמת שווה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אדיף לחסוך עם באמת ישנה אופציה, אני מעוניין במחשב לפחות ל-7 שנים כמו המחשב שלי עחשיו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4800-5806 רק עם באמת שווה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו /simcity /sims 3/ sims 4 /red alert 3 /GTA 5 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Master Collection CS6 בעיקר כצאת Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג כבד הסיבה שאני רוצה מפרט טוב הוא בגלל GTA שאר המשחקים שאני משחק לא דורשים הרבה (…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן , מחפש מחשב נייד חזק שיחזיק למספר שנים ושיתן עבודה למשחקים ולתיכנות. מחיפוש בארץ ראיתי שהמחירים בשמיים באיזור ה9 -10 אלף שקל, לכן מתלבט אם לקנות מחול ? חושב על כרטיס 1070 האם כדאי משתלם? חושב על אופציה של מחודש? חשבתי על האופציה של dell alienware 17 r5 תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, על איזה מחשב נייד תמליצו? . מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט, סרטים און ליין ועבודה משרדית (office). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ASUS חדש עם יציאות DVI ו- HDMI כשברצוני לחבר אותו לטלויזיה ישנה עם יציאת בננה RCA ו S-VIDEO. איזה כבלים צריך ומה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקציב: 2000-2500 ש"ח אפשרות חריגה עד 3000 עדיף כמה שיותר זול כמובן😁😁 שימוש:כרגע תוכנות אופיס למיניהם ובעיקר וורד אבל אני מתכנן ללמוד תכנות בקרוב ואני לא רוצה להחליף מחשב כלכך מהר אז עדיף מחשב שמתאים לתכנות גודל/משקל: שלא יהיה כבד יותר מ2.5 ק"ג הגודל לא משנה (כמובן עדיף מחשב קטן אבל ראיתי שבניידים יותר גדול יותר זול) מערכת הפעלה: ווינדוס 10 לא משנה home / pro מתי מתוכננת הקניה: בחודש הקרוב חנות מועדפת / איזור מגורים:אין חנות מועדפת איזור פרדס חנה כרכור (אני כרגע בצרפת אם יש פה משהו במחיר טוב) חיבורים: HDMI ו usb 3.1 (למרות שמין הסתם יש אותם ברוב המחשבים כבר) אפשרות לשדרוג: עדיף א…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורך בשדרוג המחשב הקיים שלי, לא בבניית מחשב חדש לחלוטין. 1. התקציב שלי נע בין 4000 ל-5500 שקל, כשאשמח אם לא יהיו חריגות ממנו (גם אני לא רואה סיבה, אני צריך מרכיבים מסויימים בלבד). 2. המחשב ישמש לעריכה תלת מימדית, וכן ב VFX, בתוכנות הבאות : Adobe : After Effect, Premire, Photoshop, Illustrator, Encore בנוסף בתוכנת התלת מימד Autodesk Maya. אני עובד עם התוכנות האלה באופן קבוע, ולרוב נאלץ להשתמש בהן בו זמנית, מה שלפעמים מאט לי את העבודה במחשב. 3. אין שום צורך בציוד היקפי. אני כרגע עם מארז Thermaltake Armor+ MX Middle Tower שמעולה לצרכים שלי, ואשמח אם לא יהיה צורך לקנות חדש. בנוסף אין לי צורך בכוננים פנימיים (יש לי TB 1 פנימי לצורכי עבודה ואני עובד עם כוננים חיצו…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי כולם! שאלתי פה לפני כחודשיים, והמלצתם לי להמתין מעט, אז אני שואל שוב, הפעם כדי לסגור עניין אשמח להמלצה על מחשב נייד לצרכי תכנות. הדרישות הן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, אם יביא להבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרויד, ווב, מטלאב, מכונות לומדות. צריך להיות מסוגל לעיבוד נתונים מהיר ועבודה עם קבצים גדולים. 2. צריך להיות מסוגל לסחוב בצורה טובה מספר סביבות פיתוח פתוחות וגלישה בכרום במקביל. 3. עריכ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז הנה אני, במסע אחר האולטרה-בוק המושלם עבורי. להלן הפירוט: * מטרות המחשב: הלפטופ ישרת סטודנט להנדסת תוכנה (אנכי) וכמובן כן ישמש לתכנות, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (אינטל 5500 זו לא מילה גסה). * גודל המסך: 13.3-14 - טאץ'. * רזולוציית המסך: עדיפות ל-FHD משיקולי סוללה (כמובן שלא פחות מזה). * זמן סוללה: 6-8 שעות בשימוש רגיל (גלישה ברשת, צפייה בסרטונים, תכנות קל, אופיס). * יציאות מיוחדות: HDMI, SD CARD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * מעבד : עדיפות ל-i5 בגלל המחיר (כמובן לא נמוך מזה. דור חמישי). * מערכת הפעלה: כולל. * הערות נוספות: קיימת אפשרות לרכישה באילת. לא פוסל אפשרות להזמין מחו"ל באמצעות חברת שילוח. * תקציב: 6000 ש"ח (אין חובה …
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחשב 1: P4 1.5GHz ASUS MOBO 128MB RDRAM Maxtor 20GB ATI VGA מסך MAG זה כל מה שידוע לי על המחשב, כמה אתם אומרים שווה לשלם עליו? האם המחשב הזה יכול להריץ WinXP חלק? האם המחשב הזה יריץ סרטים? המחשב שלי לדוגמא עושה בעיות עם סרטים. מה דעתכם על RDRAM? אני הבנתי שזה יקר. מחשב 2: P4 1.8GHz MSI MS-6547 Kinston 256MB DDR400 Geforce 4 64MB 40GB HD 1.44 Floopy CDRW&DVD מארז ATX כרטיס קול כרטיס רשת זה כל מה שידוע לי על המחשב, כמה אתם אומרים שווה לשלם עליו? האם המחשב הזה יכול להריץ WinXP חלק? האם המחשב הזה יריץ סרטים? המחשב שלי לדוגמא עושה בעיות עם סרטים. בנוסף, מה דעתכם על מסך 17 אינץ' FLATRON F700P של LG? כמה הוא שווה? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית, תודה.
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
AMD A64 3000+ PIN 939 MSI K8N NEO2 PLATINIUM A-DATA 512MB 400MHZ X2 WD 80GB SATA 8 MB BUFFER ALBTRON 6800GT NOA SCORPIO Gaming PC SILVER Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan LG F700P זה המפרט שבניתי. המפרט הוא למשחקים וכול שאר הבולשיט הכול מסתכם ב8000 שקל *האם הלוח אם הזה הוא בזבוז כסף? (1000 שקל) ובעודף אפשר לקנות משהו? *בחרתי לא לחכות לnforce4 כי הבנתי שהוא לא כדאי מבחינת ביצועים (שני כרטיסי 6600 לא עוקפים כרטיס 6800GT אחד) *האם אפשר לסמוך על ה"חיקוי" הזה של נועה למארז של אנרמקס? אם יש לכם שינויים או הערות אודה לכם מאוד
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר 8 שנים הגיע הזמן להחליף את המחשב:) אשמח לעזרה בנתונים ודרישות חשובות למחשב ביתי שאינו מיועד למשחקים, אלא בעיקר תמונות, סרטים, מסמכים, אופיס וכו' איזה כרטיס מסך? זכרון מומלץ? וכו'
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעוניין למכור את המחשב. המחשב עצמו אומנם קרס כמה פעמים, אבל סך הכל הוא לא עושה בעיות היום. לפעמים הוא קצת מתחמם יתר על המידה אבל רק עם משחקים כבדים. בנוסף יש לו חיבור usb אחד שהוא שבור. בכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-