ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מחשב נייד של אסוס: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23471&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הוא אמור להגיע היום או מחר. כיוון שאני הדיוט במחשבים, רציתי לדעת מה עליי לעשות בהפעלה הראשונה שלו כאשר אקבל אותו. המלצות לגבי טעינה ראשונה, איך להשתמש בסוללה בהתחלה, איך להתקין את מערכת ההפעלה וכו'.
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי התקלקל וע"פ המעבדה צריך להחליף מעבד, לוח אם וספק כוח. זה מוביל אותי ככל הנראה להחלפת המחשב כולו. הרכיבים שאני לוקח מהמחשב הישן לחדש: כונן SSD, כונן קשיח רגיל וככל הנראה גם כרטיס מסך שהוחלף לפני פחות משנה: GTX 750 TI. כרטיס מסך חדש יישקל בהמשך, כרגע זו הוצאה לא מחוייבת המציאות. ביקשתי הצעת מחיר למחשב חדש למטרות גיימינג וזה מה שקיבלתי: מק``ט שם מוצר מחיר מחיר IntI56500-TRAY מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 885 …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לשדרג או להחליף את המחשב הקיים שלי, מעדיף לשדרג אם המפרט באמת יכול להגיע לרמה גבוהה, אם לא אז אין בעיה לקנות חדש ולהביא את הנוכחי להורים:) נקנה לפני 6-7 שנים אם אני לא טועה המפרט הנוכחי: כרטיס מסך: ATI Radeon 4890HD לוח אם: P55M-UD2 ראם: 8GB 1333hrz ddr3 מעבד: I7 860 כונן קשיח: HDD 1000gb ספק כוח: 650w גיימינג כבד ועריכת וידאו ותמונות ברמה חובבנית. תקציב 2000-3000 - לשדרוג 7000 לחדש תודה רבה למי שעוזר:)
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח ל-2 האפשרויות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים פשוטים כמו DOTA 2 , תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOTA 2, Hearthstone -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13.3 - 14, לפחות FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם …
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , תוכנות כבדות , 2 מערכות הפעלה (לינוקס+וינדוס) , מעט למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: עדיפות לכרטיס חיצוני Nvidia 940mx (בסגנון הזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13-14 אינצ (לא יותר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ש"ח 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם אופציה למשחקים כמו פיפה 2017 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אקסל , תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יתכן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפה 2017 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920*1200 DELL U2415 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, הייתי רוצה עצתכם לגבי המפרט הנ"ל מ-KSP (אני מעדיף לקנות שם). בעיקר הייתי רוצה לדעת אם הלוח אם טוב, והזכרונות. אין לי צורך בכרטיס מסך. המחשב בעיקר לעבודה, ומדי פעם גם למשחקים שלא דורשים כרטיס גרפי. תודה מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מאוורר למעבד: מאוורר למעבד Zalman Mini-ITX CNPS2X 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-A/M.2 LGA1151, Intel B150, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400Mhz CL14 1 כונני SSD: כונן קשיח Kingston SSDNow UV400 SUV400S37/240G 240GB SSD SATA III 1 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 ספ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב חופשי בעיקרון לא ניראלי שיש יותר מדי מה לחרוג פה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים דרך הטלווזיה הרבה כרטיסיות אופיס ודברים כאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ותכנות בקטנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? חשוב שיריץ סרטי 4k לעתיד. האם צריך כרטיס מסך חיצוני? כי לא תכננתי על זה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מאיזה חנות כדאי לי לקנות מפרט שאני ירכיב התקציב שלי 4000-5500 בבקשה תענו לי אני צריך שהחנות תיהיה זולה ככל שאפשר ואמינה תודה למי שעונה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד 14''. מעבד I7 דור 7 זיכרון 16 (או 8 עם אפשרות הרחבה ל16) כרטיס מסך Nvidia (עדיפות למשהו כמו 940MX) כונן SSD *המחשב ישמש בעיקר ללימודים (תכנות ותוכנות כבדות) מעט למשחקים *יריץ 2 מערכות הפעלה windows+linux חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=36451&select=.268..271..214..2185..442..432. זה הכי נראה לי כרגע. עדכון : יש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=35562&select=.268..271..2185..853..442..2775. שנראה לא רע. אני לא ממש יודע מה ההבדל בין המסכים שלהם אשמח לדעת יש משהו אולי יותר טוב (גם מamazon.com) באותו מחיר. אשמח לשמוע המלצות *חשוב ש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere, aftereffect מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייח למטרות משחק עד 7000 שקל. הנה המפרט שאני מתכנן לקנות ואשמח לחוות דעת. מעבד - I7 6700K לוח אם -GA-Z170-Gaming K3-EU זכרונות - 8GB HYPER-X FURY > פעמיים כרטיס מסך GV-N1080G1 GAMING-8GD מארז -Corsair Carbide 300R ספק - CX750M 80+ BRONZE Modular
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד שיעבוד כמחשב נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס + כרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3.…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים :-) חבר החליט שהוא קונה מחשב חדש ונתן לי את המחשב הישן שלו (שקנה לפני כשלוש שנים). המחשב הנוכחי שלי די ישן כבר (7 שנים), אבל שקניתי אותו - דאגתי לבחור חלקים טובים יחסית (זה למה 7 שנים אחרי אני עדין יכול לשחק איתו בצורה "סבירה"). חשבתי אולי לקחת מהמחשב של החבר חלקים מסוימים, אבל אחרי שבדקתי מה החומרה שלי אני לא בטוח שזה כדאי בכלל (למרות ההפרש שנים בניהם): המחשב הישן שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 Asus P5Q 8GB RAM 400Mhz DDR2 5/5/5/15 Gainward Radeon HD 4850 המחשב של החבר: Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5Q 4GB Ram ZOTAC Geforce 9600 GT DDR3 Pci Express 2 נראה מבדיקת Benchmarking …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב I7-6700 16GB RAM איזה כרטיס מסך לקחת לעריכה גרפית ? PNY Quadro K620 או GTX1050 Ti GAMING X 4G
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. מחפש מחשב חדש להורים. השימושים הם גלישה באינטרנט וקריאת אימיילים דרך אאוטלוק. שום דבר יוצא דופן. מחשב פשוט יעשה את העבודה, הם משתמשים כבר 7-8 שנים במחשב קופסא של IVORY שעשה את שלו. ראיתי את המחשב הזה: http://www.g-tech.co.il/pl_product~core-i3-6100-2~18~111.htm מדובר על מחשב בלבד בלי ציוד היקפי וברור לי שיש פשרות במחיר. אבל האם ניתן להרכיב בסכום כזה משהו טוב\אמין יותר? פרטני או בקופסא מוכנה. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, התקציב שלי עד 1000 ש"ח. אני צריך יציאת HDMI ומסך מ-13 אינטש ומעלה. ראיתי כל מיני דגמים בזאפ במחיר הזה, איזה דגם הכי מומלץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר טוב מחפש מחשב נייד בתקציב שנע בין 3 ל-6 אלף לאחר שהמחשב הנייד שבק לו חיים בתקופת מבחנים קריטית.. מבחינת דרישות לנייד,הוא מעוניין בתנאים הבאים: 1.גודל מסך- לאחר שעשה את הטעות ורכש מחשב נייד עם מסך 17' הוא מעוניין במסך 13.3' או באיזור הזה. 2.משקל- The less the better,המחשב הוא כלי הלימוד הכמעט בלעדי שלו ולכן נושא הניידות והמשקל קריטי עבורו. 3.SSD- אני לא יודע אם אפשר למצוא משהו בממשק PCI-E בטווח מחירים הזה,אבל תמיד תהיה העדפה לנפח על פני ביצועים בקטגוריה הזו,אני צודק? 4.מבחינת ביצועים,אין צורך במשהו יותר מדי מפוצץ.,בעיקר אני מניח יש צורך בכמות מספקת של RAM בשביל טאבים בכרום,מספר תוכנות ברקע,etc..גיימינג אין שום צורך. …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
4000 שקל, נייד, משחקים קלים טאצ' זה בונוס רוצה רמוקלים ממש טובים לא מפריע להתפשר על חיי סוללה, גודל או משקל
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייח לסבא וסבתא שלי. מחשב שיעבוד זמן רב (הנוכחי עבד כ-7 שנים) שימושים הם SKYPE WORD ואינטרנט. לא משהו מטורף. חשוב אבל שיעבוד מהר ולא ייתקע כל פעם שופתחים דפדפן וזה... שתהיה תמיכה גם לוינדוס 10. אין צורך לכלול וינדוס במפרט. (אבל אשמח אם תציינו כמה יעלה אם כן לכלול עותק חוקי) יש צורך שיהיה בו CD/DVD. דיסק SSD אולי גם כדאי שיעבוד חלק? מחיר: אין מחיר ספציפי אבל לא ייקר, בכל זאת לא גיימרים או מריצי תוכנות מטורפות. כ-2000. אולי שעכשיו יש BLACKFRIDAY יש גם מבצעים? הערה: מקלדת, רמקולים ומצלמה כבר קיימים. בתודה, אלי.
-
- 20 תגובות
- 7.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתחיל בזה שאומר שהצורך שלי הוא כתיבת קוד, עבודה עם אופיס, אינטרנט, סרטים, hearthstone ו-dota2. כיום יש לי מחשב בן 4 עם מעבד I5 דור 3 ו-8GB RAM שלא מצליח להתמודד עם המשימות הללו. יש לי בעצם התלבטות כפולה. חשבתי על 2 אפשרויות: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UX330UA-FB109T http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=80VQ002TIV בעיני I5 עם 8GB RAM יספיק, אבל תקנו אותי אם אני טועה. המחשב של אסוס מגיע רזולוציה גבוהה מאוד. אמר לי חבר שבגלל הרזולוציה הזיכרון לא יספיק ולכן עלי ללכת עד דגם עם 16GB, במקרה הזה מחיר קופץ לפה: http://www.pcmarket.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=6142049 …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי מפרט אני לא בטוח שהוא יספק אותי צרכים גיימינג בינוני עד כבד תקציב 4000-4300 כולל מערכת הפעלה הגבלות אין חוץ ממחיר נייח החנות היא מערכות START מחשבי גיימינג כולל הSSD והDVD ואני מוסיף מערכת הפעלה חלונות10 בעברית מעבד + מאוורר Intel i5 6500 3.2Ghz + Arctic Alpine 11 Rev 2 לוח אם MSI B150M PRO-VD DDR4 זכרון Kingston 8G DDR4 2133Mhz דיסק קשיח Seagate 1T 3.5'' SataIII Barracuda 7200RPM כרטיס מסך Gigabyte GTX1060 6G G5 1556MHz-1797MHz WindForce2 OC מארז Antec GX300 Window + …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכל מחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. הפעלה של תוכנות עריכה גרפית כגון PS במקביל לתוכנות אחרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS בעיקר- משתמש כבד. גם תוכנות יותר פשוטות לעריכת וידאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני צריך לדעת 2 דברים 1 המפרט הזה מספיק טוב בשבילי אני גיימר מתחיל אבל אני רוצה מחשב כמה שיותר טוב אבל ב4000 שקל כולל מערכת הפעלה ואני די מכור 2 אני לא הבנתי אם המסך בחינם או לא.. כי כתוב .00 אז בבקשה תגידו לי החנות היא גולדטופ ואת המפרט הזה אני הרכבתי ואני קונה מחשב את זה או אחר בפסח מארז מיני טאוור שוכב Cooler Master Elite 361 RC-361-KKN1 Mini Tower1193.25 ש"ח דיסק קשיח פלאש סאן דיסק SanDisk Z400s SD8SBAT-128G-1122 128GB SSD 2.5'' SATA3 6 GB/S HDD1215.21 ש"ח לוח אם מיני אסוס Asus MotherBoard AH61MK LGA1155 Chipset Intel H611229.91 ש"ח מעבד אינטל Intel® Pentium® Processor G1620 2M Cache, 2.7GHz Tray1202.03 ש"ח ספק כוח אנטק A…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני לגיימינג - אודה להמלצות תודה להלן שאלון לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 13000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD בעתיד אולי 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - מאוד …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-