עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by momo777,

כשאני בונה מפרט: 1)איך אני יכול לדעת שהחברה שמייצרת את הכטיס מסך,זיכרון וכו' היא אמינה ואיכותית? 2)איך אני בודק לגבי מארז אם הקירור שלו מספיק לאותו מחשב, אם הוא יהיה שקט ואיפה ממוקמים המאווררים שלו. 3)מה ההבדל בין לוחות האם השונים? האם כדאי להשקיע שם הרבה כסף? כשאני קונה מחשב אני מעדיף בעצמי להבין איך הכל עובד ולהיעזר במפרטים מהפורום ולא ללכת בעייניים עצומות אחרי מפרט שמישהו הציע לי. ואיזה חנויות אתם ממליצים לקנות מחשב באיזור המרכז? מבחינת אמינות, מקצועיות, שירות ומחיר. תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  2. Started by BRPOQNT,

1) האם כונן SSD מומלץ בגלל שמערכת ההפעלה יושבת עליו,או גם לאחסון של סרטים או תמונות ? 2) מישהו מוכן אולי להסביר מה היציאות האפשריות מהמחשב ולמה משמשת כל אחת ? 3) האם החלפת כרטיס מסך בעוד מספר שנים אפשרית עם אותו לוח אם ? הכרטיסים לא שונים בגודל ובצורה מכרטיסים ישנים יותר ?

3. Started by BRPOQNT,

הסתכלתי על מפרטים של המתחרה שלכם,FXP, ובכל המפרטים שלהם אין את הדבר ששמו קירור למעבד. בכלל.NEVER EVER. האם זה לא הכרחי ? למה לוחות אם של ASUS לא קיימים בשום מפרט ? זו אמורה להיות חברה ממש מוצלחת בתחום של לוחות אם או שאני לא מעודכן ? האם לכל הלוחות יש יציאת HDMI ? האם יש כמה סוגים של יציאה כזו ? האם חיבור למסכים גדולים מצריך יציאה מסוג אחר ? הביצועים של AMD ושל אינטל אולי זהים,פלוס מינוס,אבל מחשב שהיה לי עם AMD - השבב הלך פייפן לאחר 3.5 שנים. המחשב הנוכחי שלי,עם אינטל,חי וקיים מ 2011 ועד היום (מפרט שלכם ומאד מוצלח). קצת איטי,אבל 8 שנים והדבר היחיד שהתקלקל היה מאוורר שהחלפתי לפני שנה. ביצועים זה לא…

4. Started by Ron707,

רציתי לקנות את המחשב הזה, הייתי די סגור עליו.. אבל בכללי אף פעם לא ראיתי נטבוק (רק ביוטיוב) ומה הוא מסוגל/לא מסוגל לעשות.. וביוטיוב אומרים שהוא לא מסוגל להריץ אופיס ופוטושופ.. בוא נגיד שהמחשב לצורך גלישה, מסנג'ר, עריכת תמונות בפוטושופ, אופיס, סקייפ, בבילון סרטים ומשחקים פשוטים.. בעיקרון מחשב שאני יכול לקחת אותו לטיסות לחו"ל, ובגלל זה חשוב לי כל הדברים האלה, וקורא כרטיסים מובנה גם מאוד יועיל.. לפי מה שהבנתי הוא גם על תקן N שבחלק מהמוקות בעולם יכול להיות די שימושי.. עוד כמה דברים שאני לא יודע.. המעבד של המחשב הוא N280 1.66Ghz, סינגל קור.. פנטיום 4 2.4Ghz חזק ממנו? ולאיזה כרטיס גרפי אפשר להשוות את הכרטיס שמגיע עם המחשב geforce fx 5200?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by Duckion,

שלום, אני מתלבט לגבי מחשב נייד ויש לי כמה דרישות דיי רציניות ומעט מאוד מחשבים שעונים עליהם asus ux305 הוא היחיד שראיתי שבערך ענה לי על הדרישות אבל אם יש רעיונות למחשבים נוספים אשמח לשמוע הדרישות שלי מהמחשב - אני סטודנט וצלם סוללה חזקה, בימים של 6 שעות אני לא רוצה להסתובב עם מטען - חשוב מאוד זיכרון - 8 ג'יגה ראם הארד דיסק - לפחות 256 ג'יגה,לא חובה ssd מסך - פאנל IPS מדוייק מעבד שיתאים לעריכה בסיסית של תמונות בlightroom (מי שמכיר ללייטרום יש אפשרות לעריכה גם על מחשבים יחסית חלשים מבחינת מעבד, smart preview) - חשוב מאוד משקל עדיף מחשב קל אבל לא הכי קריטי מחיר - מעדיף לא לחרוג מה4.5, ועדיף כמה שפחות מן הסתם יש שנ…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by nigger84,

שלום לכולם... דבר ראשון שרציתי לשאול, איך אפשר למדוד את טמפרטורת המעבד של הנייד? speed fan אמורה לעשות את העבודה? (המעבד הוא t9300) שאלה שניה, האם אפשר למדוד את טמפרטורת כרטיס המסך? ושאלה אחרונה, שהיא ספציפית לגבי הדגם שלי, קיימת אופציה של "ניהול חכם" של הסוללה (תוכנה קטנה שמגיעה עם הנייד) לאחר שמתקינים אותה, ניתן לבחור מתוך 3 אופציות לגבי טעינת הסוללה: טעינה מלאה, טעינה 75%, טעינה 50%. כאשר בוחרים טעינה חלקית (75,50) הטעינה נעצרת לאחר שהיא מגיעה לאותו מצב. לטענת היצרן, טעינה של 50% אמורה לשמור על חיי הסוללה לזמן ארוך יותר, מכיוון שאינה גורמת לטעינת יתר. כאשר שמים אותו על מוד של 75 או 50 ניתן בלחיצת כפתור (כפתור מיוחד שקיים בחלק העליון מחוץ למקלדת) להתחיל תהליך של טעינה מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Oray Lola,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים לגבי המחשב הזה, אני מעוניין במחשב לסרטים, עבודה קלה ובעיקר לגיימינג בינוני, אך אני די מוגבל בתקציב. מפה לשם מצאתי את הדגם Lenovo IdeaPad Z70-80 , ב3400 ש"ח באילת כמובן, ורציתי לקבל חוות דעת עליו . בנוסף, רציתי לדעת כמה קריטי עניין האחריות ואם מישהו יודע כמה שנות אחריות יש עליו מקיי אס פי ( לפי הקישור , כי אני לא כל כך הבנתי). תודה רבה , על שיתוף הפעולה וזמנכם היקר. http://ksp.co.il/?uin=29935

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yosko,

הי, אני מעוניין במחשב נייד במשקל קל ללימודים. להלן המפרט ולאחר מכן המחשבים שאני מתלבט ביניהם: * מטרות המחשב? שימושים קלים יחסית - עבודות משרדיות/לימודיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ובתמונות (מולטימדיה) * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? רצוי עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לצרכי לימודים, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא הכרחי * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא בטוח, 300GB ומעלה נראה לי יספיק * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן, ניתן לשקול גם כונן חיצוני לצורך חיסכון במשקל * …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב ומתלבט בנוגע לזכרון שלו. המחשב ישמש אותי להרצה במקביל של תוכנות אופיס רבות (כמה חלונות של WORD, EXCEL ו-POWERPOINT), הרבה לשוניות של דפדפן וכן תוכנה סטטיסטית כבדה (SPSS, למי שמכיר, ואולי עוד כמה). חשבתי לרכוש את המחשב הזה: http://www.night-net.net/product/מחשב-נייד-dell-inspiron-15-5567-n5567-7340/ אלא שאני מתלבט בנוגע להרחבת זכרון. בהמלצות להרצה של SPSS נכתב שמומלץ 8 גי'גה של RAM. אבל מאחר ובמקביל אצטרך להריץ גם הרבה דברים אחרים, אני חושב שאולי זה לא יספיק ושאולי כדאי לרכוש עוד 8 ג'יגה. השאלה שלי היא האם זה באמת ישנה. כלומר האם רכישה של צ'יפ נוסף תוביל לשיפור משמעותי בביצועים? להבנתי צ'יפ נוסף מאפשר הרצה יותר חלקה…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by orninyo,

שלום, כמה שאלות לגבי SSD. האם למחשב עם ivy bridge ו8 RAM , צריך להשקיע גם בזיכרון SSD? מדובר במחשב שיעבוד מאוד קשה 24 שעות. השאלה בעצם האם ההפרש הכספי יהיה שווה את ההשקעה כאשר כבר הושקע במעבד ivy וזכרון 8RAM (וכנראה גם דיסק 7200 RPM) שאלה נוספת מחשב בו קיים דיסק רגיל ובנוסף דיסק SSD, איך בדיוק זה עובד ביחד? האם מערכת ההפעלה עובדת על הSSD והדיסק הרגיל משמש לאחסון מולטימדיה בלבד? כמה SSD מספיקים למערכת ההפעלה? האם מחשב עם 8G SSD מספיק? תודה!

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. היי חבר'ה.. אני רוצה לרכוש מחשב נייד של דל מסדרת studio 1537, P8400 ויש לי כמה שאלות... 1. רציתי לדעת אם יש אפשרות בארץ לבנות את המפרט של המחשב כרצוני (Configured to Order), כמו באתר של דל העולמי, רק ששם ההזמנה והמשלוח מתבצעים בארה"ב. אם כן, באיזו חנות/מורשה אפשר לעשות זאת? 2. נכנסתי להשוואת מחירים בזאפ, ורציתי לדעת אם החנויות שמופיעות שם הם אמינות כמו:נייד נייד, נוטבוק קלאב,גאמא אופיס ומחשבים, גולטופ וכ"ו.. , או שעדיף לקנות ממשווק מורשה שהמחירים בו יותר יקרים. דרך אגב, באיזה חנויות אתם ממליצים לקנות ניידים?... תודה מראש על העזרה!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by roshman32,

רציתי לשאול איך המחשב הזה , אם הוא טוב , יש לו מערכת מובנת משלו להקלטה והכל .. רציתי לשאול דעות איך הוא , מישהוא קנה ?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  13. היי, אני רוצה לקנות לפטופ נוסף קטן, לצרכים בסיסיים אבל קצת יותר מגלישה/אופיס (לא למשחקים). חשבתי על הנטבוק Asus Eee PC 1015PEM‎, עם מעבד חדש Atom Pineview N550 1.5 Ghz Dual Core, שעולה בסביבות 2000 ש"ח. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11164 אבל שמתי לב שי ב-2400, יש את ה-Lenovo ThinkPad Edge 11 NVZ3BIV, מחשב שנראה יותר מתקדם, עם מעבד AMD Athlon™ II Neo על-1.7 Ghz (יש גם גרסה יותר יקרה עם i3-380um). http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=11140 שאלות: - איך הביצועים היחסיים של ה-AMD? הוא מתקרב יותר ל-netbook או ללפטופ בינוני? - איך הביצועים של ה-N550? מרגישים הבדל משמעותי בינו לבין N450 ממוצע? (שניהם עם אותו זיכרון, וכו'). - אפשר להגיד שה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by tronado,

המחשב שלי הוא כזה Intel Intel® Pentium® 4 CPU 1400MHz pga 423 INTEL D850GB 384 MB RDRAm 800 mhz geforce fx 5200 128 bit 128 mb cretive soundblaster audigy אני מעוניין להליף את המעבד לוח אם והזיכרון בתקציב של 2500 שקל וזה מה שאני הרכבתי כמות. מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Stepping E6 891 ש"ח מה ההבדל בין הE6 לרגיל? 1 MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 676 ש"ח 1 GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 719 ש"ח 1 Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 166 ש"ח אין לי תקציב לכרטיס מסך טו אז אני מעדיף לקנות לוח agp ועוד כמה חודשים לקנות כרטיס מסך טוב יד שניה כגון 6800אולטרה א…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by noni7070,

מעבד: 829 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 359 ₪ - * בלעדי בסטארט * - Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150 זכרון: 189 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1679 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 519 ₪ - * מבצע * - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ציוד היקפי: 99 ₪ - * מבצע * - HP Wireless Desktop C6010 …

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב נייד HP 530 עם זיכרון 1GB ומערכת הפעלה Windows Vista Basic. אני רוצה עכשיו להרחיב את הזיכרון ל-2GB (אפשרי). הזיכרון שיש לי עכשיו (לפי cpu-z - מצורף) הוא: Samsung PC2-5300 (333MHz) 1024MB בסלוט מס' 1 וסלוט מס' 2 ריק. יש לי מספר שאלות? 1. האם אמורה להיות בעיות לקנות זיכרון כלשהו של 1GB או שצריך זיכרון עם תכונות זהות ו/או של אותה חברה? 2. עד כמה זה מסובך, אם בכלל, להוסיף זיכרון (יש לי נסיון של התעסקות עם חומרה של מחשבים נייחים אך לא עם ניידים)? 3. אם זה מסובך ו/או צריך זיכרון זהה לחלוטין, כדאי לעשות את זה דרך HP? בתודה מראש, רון. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Gliding,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב מאתר DELL ולייבא אותו באמצעות חברה מתווכת. קראתי את הסטיקי וכמה הודעות פה בפורום, ועדיין נותרו לי מספר שאלות: 1. האם מישהו מכיר את GLOBALSHOP וייבא דרכם מחשב? האם הם חברה אמינה שאפשר לסמוך עליה? 2. האם קיימות עוד חברות, מומלצות ומוכרות יותר? 3. איזו אחריות עליי לרכוש באתר כך שתהיה תקפה גם בארץ? 4. האם ניתן לרכוש הרחבת אחריות (גם כיסוי וגם שנים) דרך דל ישראל? 5. המס היחיד המוטל בארץ על מחשב ניד הוא המע"מ, או שעליי לצפות למיסים מונפצים נוספים? אני בטוח שיש שאלות רבות אחרות ואשמח אם אנשים שכבר ייבאו מחשב יוכלו לענות ולתאר את התהליך ואת המקומות שעליי לצפות בהם בעיות תודה רבה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by yuvr23,

אחד השיקולים שלי לגבי קניית נייד הוא סוג החיבור למסך חיצוני (של טלוויזיה) לפי מה שבדקתי רוב הניידים שראיתי כוללים יציאת VGA בלבד (שכנראה מתאים היום לפלזמות, ונדירים (ישנים) כוללים S-VIDEO ונדירים (חדשים) כוללים HDMI רציתי לדעת האם בהנחה שבדירת הסטודנטים שלי לא תהיה פלזמה או LCD אלא טלוויזיה אנלוגית עם במקרה הטוב RCA איזה יציאה בדיוק אני צריך שתהיה קיימת לי בנייד כדי לחבר אותו למסך שלה. והאם איכשהו עם מתאמים כאלה ואחרים אפשר להסתדר רק עם VGA

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. ענו בבקשה על השאלות שבהם יש לכם ידע. כתבתי בראש כל שאלה על מה אני מדבר כדי שתדעו על אילו שאלות לענות על סמך מה שאתם מבינים. http://www.ksp.co.il/hmain.php 1.זכרונות - אילו זכרונות כדאי לי לשים בINTEL D ? האם DDR 400 של חברה מוכרת כמו SUMSONG (של 512*2) או DDR II 533 של חברה לא מוכרת כמו ELIXIR ? 2.לוח אם -בהנחה שעניתם על שאלה 1 ואתם יודעים מה עדיף, איזה לוח אם הכי טוב למעבד INTEL D, בתקציב של בסביבות ה500 ש''ח? לא לOC, ולזכרונות שהצעתם בשאלה1. (אשמח אם תפרטו למה הלוח אם שבחרתם הוא טוב) 3.כרטיס מסך - אני רוצה לקנות כ.מסך בתקציב של 800-900 ש''ח, אבל בכל פעם שאני שם את 7600GS כולם משתגעים ואומרים זבל זבל...אפשר כרטיס מסך יותר טוב מ7600GS בתקציב הנתון? 4.מארז - האם משתלם לקנו…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  20. בלי לחפור יותר מדי אגש לעניין: * גודל המסך? 14+ אינץ', עדיפות לרזולוציה גבוהה ולזווית צפייה יותר גבוהה ממה שיש בדר"כ בניידים. אני רוצה להתעסק איתו בעריכת תמונות עם קבצי RAW (של מצלמת DSLR) והדבר האחרון שאני צריך זה צבעים וקונטרסט לא אמינים בגלל שהזווית בין המסך למחשב עצמו שונתה ב2 מעלות (כמו בלאפטופ compaq קצת יותר ישן של אחותי)... שוב זה רק עדיפות, לא הייתי מתאבד על זה (כי ב700+- ש"ח אני יכול לחבר אחלה בחלה של מסך חיצוני) * משקל רצוי? לא קריטי (בחור גדול) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם הוא יכול להחזיק שעה וחצי מבחינתי זה מעל ומעבר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וeSata זה שני דברים שאני לא מוכן לוותר עליהם * בלוטות? לא מעניין *…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by fredy2,

אני צריך מפרט למחשבים לשימוש כללי עם מעבד חזק והרבה זכרון -- אני לא מתכון לעשות שימוש לגימינג אבל אני רוצה לשמור את האפשרות להוסיף כרטיס מסך בעתיד ולהעביר את המחשב הלאה. הרכבתי מספר מפרטים לפי ההמלצה הכללית באתר, אבל אני לא בטוח לגבי הפרטים ואנחנו יודעים ש the devil is in the details מספר שאלות לגבי המפרטים: 1. שמתי לב שבהרבה מקרים המחירים הממולצים באתר נמוכים מהמחירים באתרים השונים, ושבאתרים שונים מחירים עבור אותם חלקים יכולים להיות שונים דרסטית. זה בסדר? 2. אף פעם לא השתמשתי במארז micro-atx האם הוא יתאים לדרישות שלי, והאם הספק שבחרתי מתאים? --ואולי כרטיס מסך בינוני בעתיד הרחוק. 3. קירור למעבד, הייתי בחנות היום והמליצו לי לא ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mushon26,

בעיקרון זה המפרט הייתי רוצה לשאול כמה שאלות אולי לתיקון קל אבל זה בעיקרון הסכום שאני מתכוון להוציא מצטער מראש על כל השאלות תנסו להיות סבלניים איתי אני רוצה להיות בטוח במה אני קונה ומה לבקש שאני מגיע לחנות. שם מוצר מחיר כמות סה''כ Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 449.00 ¤ 1 449 ¤ NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 339.00 ¤ 1 339 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 929.00 ¤ 1 929 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 529.00 ¤ 1 529 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 139.00 ¤ 1 139 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Soc…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני מתכנן מחשב לשימושים משרדיים שאמור גם לשמש כ HTPC וגם להריץ תוכנות תיב"מ (סוליד וכדומה). אני מעדיף מערכות מבוססות AMD, והשתכנעתי ש 780G זו האופציה המתאימה מבחינתי כרגע, השאלה היא עם איזה מעבד? ראיתי את ההמלצה כאן ל BE2350 ואני לא לגמרי מבין אותה, הוא עולה כמו ה 5000 ונותן ביצועים של 4200. ב IDLE הוא לוקח בדיוק אותו הספק כמו האחרים והייתרון שלו בא רק בעומס אבל שם גם הוא חלש משמעותית מה 5000... ככה שיוצא שכל זמן שהמחשב סתם עובד לו לא הרווחתי כלום, וכשהוא כן מתאמץ הוא נותן ביצועים פחות טובים. מה גם שיכול להיות שה 5000 יעלה את מהירות המאוורר רק בשלב יותר מאוחר כי הוא לא מתאמץ כ"כ... יש כאן משהו שאני מפספס לגבי ההמלצה הגורפת למעבדי 2350? שאלה נוספת נוגעת למארז אנטק- 2480- ק…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. בונה מחשב לאינטרנט ואופיס... תקציב עד 2000 ש"ח Albatron KM51G-754 SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Tray CPU Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F BL Front USB 300W DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD הוצע לי המפרט הזה ב2025 שקלים. רציתי לשאול האם לשנות פה משהו או שהוא בסדר?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by Clint Eastwood,

שלום רב! מטרת המחשב הזה הוא בעיקר אינטרנט/אופיס/פוטושופ אבל אם כבר קונים מחשב חדש יהיה נחמד להינות מהמשחקים הקיימים בשוק. השאלה היא איזה מפרט לקחת? 2500 של עריכה גרפית/משרדי או למשחקים? בינתיים התמקדתי על המשחקים (למרות שהכרטיס גרפי שם מאוד יקר ואולי כדאי להשקיע בתוספת זיכרון?) אך אם דעתכם שונה בעניין אשמח לשמוע אותה מספר שאלות בנוגע למפרט: 1.במידה ובחנות שאני רוכש את המחשב אין את גוף הקירור המוצע במפרט, במה אני יכול להחליף אותו? 2.המעבד יעשה את העבודה או שכדאי להשקיע כסף נוסף בשביל אינטל? 3.אני מודע לחשיבות של המארז אבל זה לא מוגזם להשקיע 16% ממחיר המחשב על מארז? זה לא איזה מחשב על... 4.ולקינוח- סתם שאלה כללית: למה DDR2 ולא 3? ואם כבר למה לא 1066MHz? טוב יש כאן …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.