ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב מאתר DELL ולייבא אותו באמצעות חברה מתווכת. קראתי את הסטיקי וכמה הודעות פה בפורום, ועדיין נותרו לי מספר שאלות: 1. האם מישהו מכיר את GLOBALSHOP וייבא דרכם מחשב? האם הם חברה אמינה שאפשר לסמוך עליה? 2. האם קיימות עוד חברות, מומלצות ומוכרות יותר? 3. איזו אחריות עליי לרכוש באתר כך שתהיה תקפה גם בארץ? 4. האם ניתן לרכוש הרחבת אחריות (גם כיסוי וגם שנים) דרך דל ישראל? 5. המס היחיד המוטל בארץ על מחשב ניד הוא המע"מ, או שעליי לצפות למיסים מונפצים נוספים? אני בטוח שיש שאלות רבות אחרות ואשמח אם אנשים שכבר ייבאו מחשב יוכלו לענות ולתאר את התהליך ואת המקומות שעליי לצפות בהם בעיות תודה רבה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אחד השיקולים שלי לגבי קניית נייד הוא סוג החיבור למסך חיצוני (של טלוויזיה) לפי מה שבדקתי רוב הניידים שראיתי כוללים יציאת VGA בלבד (שכנראה מתאים היום לפלזמות, ונדירים (ישנים) כוללים S-VIDEO ונדירים (חדשים) כוללים HDMI רציתי לדעת האם בהנחה שבדירת הסטודנטים שלי לא תהיה פלזמה או LCD אלא טלוויזיה אנלוגית עם במקרה הטוב RCA איזה יציאה בדיוק אני צריך שתהיה קיימת לי בנייד כדי לחבר אותו למסך שלה. והאם איכשהו עם מתאמים כאלה ואחרים אפשר להסתדר רק עם VGA
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
ענו בבקשה על השאלות שבהם יש לכם ידע. כתבתי בראש כל שאלה על מה אני מדבר כדי שתדעו על אילו שאלות לענות על סמך מה שאתם מבינים. http://www.ksp.co.il/hmain.php 1.זכרונות - אילו זכרונות כדאי לי לשים בINTEL D ? האם DDR 400 של חברה מוכרת כמו SUMSONG (של 512*2) או DDR II 533 של חברה לא מוכרת כמו ELIXIR ? 2.לוח אם -בהנחה שעניתם על שאלה 1 ואתם יודעים מה עדיף, איזה לוח אם הכי טוב למעבד INTEL D, בתקציב של בסביבות ה500 ש''ח? לא לOC, ולזכרונות שהצעתם בשאלה1. (אשמח אם תפרטו למה הלוח אם שבחרתם הוא טוב) 3.כרטיס מסך - אני רוצה לקנות כ.מסך בתקציב של 800-900 ש''ח, אבל בכל פעם שאני שם את 7600GS כולם משתגעים ואומרים זבל זבל...אפשר כרטיס מסך יותר טוב מ7600GS בתקציב הנתון? 4.מארז - האם משתלם לקנו…
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בלי לחפור יותר מדי אגש לעניין: * גודל המסך? 14+ אינץ', עדיפות לרזולוציה גבוהה ולזווית צפייה יותר גבוהה ממה שיש בדר"כ בניידים. אני רוצה להתעסק איתו בעריכת תמונות עם קבצי RAW (של מצלמת DSLR) והדבר האחרון שאני צריך זה צבעים וקונטרסט לא אמינים בגלל שהזווית בין המסך למחשב עצמו שונתה ב2 מעלות (כמו בלאפטופ compaq קצת יותר ישן של אחותי)... שוב זה רק עדיפות, לא הייתי מתאבד על זה (כי ב700+- ש"ח אני יכול לחבר אחלה בחלה של מסך חיצוני) * משקל רצוי? לא קריטי (בחור גדול) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם הוא יכול להחזיק שעה וחצי מבחינתי זה מעל ומעבר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וeSata זה שני דברים שאני לא מוכן לוותר עליהם * בלוטות? לא מעניין *…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשבים לשימוש כללי עם מעבד חזק והרבה זכרון -- אני לא מתכון לעשות שימוש לגימינג אבל אני רוצה לשמור את האפשרות להוסיף כרטיס מסך בעתיד ולהעביר את המחשב הלאה. הרכבתי מספר מפרטים לפי ההמלצה הכללית באתר, אבל אני לא בטוח לגבי הפרטים ואנחנו יודעים ש the devil is in the details מספר שאלות לגבי המפרטים: 1. שמתי לב שבהרבה מקרים המחירים הממולצים באתר נמוכים מהמחירים באתרים השונים, ושבאתרים שונים מחירים עבור אותם חלקים יכולים להיות שונים דרסטית. זה בסדר? 2. אף פעם לא השתמשתי במארז micro-atx האם הוא יתאים לדרישות שלי, והאם הספק שבחרתי מתאים? --ואולי כרטיס מסך בינוני בעתיד הרחוק. 3. קירור למעבד, הייתי בחנות היום והמליצו לי לא ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיקרון זה המפרט הייתי רוצה לשאול כמה שאלות אולי לתיקון קל אבל זה בעיקרון הסכום שאני מתכוון להוציא מצטער מראש על כל השאלות תנסו להיות סבלניים איתי אני רוצה להיות בטוח במה אני קונה ומה לבקש שאני מגיע לחנות. שם מוצר מחיר כמות סה''כ Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 449.00 ¤ 1 449 ¤ NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW 339.00 ¤ 1 339 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 929.00 ¤ 1 929 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 529.00 ¤ 1 529 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 139.00 ¤ 1 139 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Soc…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן מחשב לשימושים משרדיים שאמור גם לשמש כ HTPC וגם להריץ תוכנות תיב"מ (סוליד וכדומה). אני מעדיף מערכות מבוססות AMD, והשתכנעתי ש 780G זו האופציה המתאימה מבחינתי כרגע, השאלה היא עם איזה מעבד? ראיתי את ההמלצה כאן ל BE2350 ואני לא לגמרי מבין אותה, הוא עולה כמו ה 5000 ונותן ביצועים של 4200. ב IDLE הוא לוקח בדיוק אותו הספק כמו האחרים והייתרון שלו בא רק בעומס אבל שם גם הוא חלש משמעותית מה 5000... ככה שיוצא שכל זמן שהמחשב סתם עובד לו לא הרווחתי כלום, וכשהוא כן מתאמץ הוא נותן ביצועים פחות טובים. מה גם שיכול להיות שה 5000 יעלה את מהירות המאוורר רק בשלב יותר מאוחר כי הוא לא מתאמץ כ"כ... יש כאן משהו שאני מפספס לגבי ההמלצה הגורפת למעבדי 2350? שאלה נוספת נוגעת למארז אנטק- 2480- ק…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
בונה מחשב לאינטרנט ואופיס... תקציב עד 2000 ש"ח Albatron KM51G-754 SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Tray CPU Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F BL Front USB 300W DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD הוצע לי המפרט הזה ב2025 שקלים. רציתי לשאול האם לשנות פה משהו או שהוא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב! מטרת המחשב הזה הוא בעיקר אינטרנט/אופיס/פוטושופ אבל אם כבר קונים מחשב חדש יהיה נחמד להינות מהמשחקים הקיימים בשוק. השאלה היא איזה מפרט לקחת? 2500 של עריכה גרפית/משרדי או למשחקים? בינתיים התמקדתי על המשחקים (למרות שהכרטיס גרפי שם מאוד יקר ואולי כדאי להשקיע בתוספת זיכרון?) אך אם דעתכם שונה בעניין אשמח לשמוע אותה מספר שאלות בנוגע למפרט: 1.במידה ובחנות שאני רוכש את המחשב אין את גוף הקירור המוצע במפרט, במה אני יכול להחליף אותו? 2.המעבד יעשה את העבודה או שכדאי להשקיע כסף נוסף בשביל אינטל? 3.אני מודע לחשיבות של המארז אבל זה לא מוגזם להשקיע 16% ממחיר המחשב על מארז? זה לא איזה מחשב על... 4.ולקינוח- סתם שאלה כללית: למה DDR2 ולא 3? ואם כבר למה לא 1066MHz? טוב יש כאן …
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המפרט הבא ויש לי כמה שאלות לפני קנייה המחשב אמור לספק עבודה משרדית ומידי פעם משחקים (יש לי מסך 22'') מעבד - E7500 קירור מקורי למעבד לוח אם - Gigabyte GA-G41M-ES2L זיכרון - סטיק בודד של 2G DDR2 800MHz של סמסונג דיסק - seagate barracuda ST3500418AS 500Gb DVDRW - Sata X22 כרטיס מסך 9600gt 512Mb DDR3 של Gigabyte ספק כח 400 וואט - ss-400ET של Seasonic מארז - raidmax apex שאלות - האם הספק (שנחשב "אמיתי") אמור להחזיק את המערכת? אשמח לתשובה ע"פ ניסיון ופחות ע"פ תיאורייה. האם המארז מומלץ כי יש באותו מחיר את RC-355 של coolnmaster - מי עדיף? תודה, ליאור
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום הנכבדים מה דעתכם על המפרט הבא? AMD Athlon 64 (4200+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 276.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (AMD 780G) - mATX 449.00 ש"ח 1 OCZ DDR2 VISTA PERFORMANCE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL 510.77 ש"ח 1 GIGABYTE 4850 512MB GDDR3 - RETAIL 969.00 ש"ח 1 Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb - Sata 353.00 ש"ח 1 PIONEER DVR-215DBKx20 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 126.61 ש"ח 1 ANTEC MicroATX tower case NSK3480 - 380W - mATX 388.77 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,073.18 ש"ח המחשב ישמש את אחי בעיקר למשחקים ועבודה משרדית (גלישה, עבודות לביה"ס וכדומה). לא החלטתי עדיין אם יריץ XP או ויסטה 1. לקחתי את ה-4200 משום שהוא…
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, בדרך כלל את המחשבים שלי אני קונה מ iqpc בהתאמה אישית ומכיר מפה ומחוויות על בשרי את השירות של אייבורי לכן דיון זה נכתב אך ורק לשם סקרנות. ראיתי את המפרט הזה בעיתון במחיר המצויין למטה ורציתי לשאול אם אתם רואים איזה שהו קאטצ' שפיספסתי. מבדיקות שעשיתי רק המעבד לבד עולה בסביבות ה 1400 שקל לכן נראה לי מוזר המחיר הכולל של מפרט זה. מעבד Intel® Core™ i7 2600 3.4GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H61M-D2-B3 דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2 \ SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz מארז CoolerMaster 371 ספק - ג'נרי כונן אופטי צורב LG SATA DVD מחיר: 2160 ש"ח
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש לבנות מחשב HTPC שישמש בעיקר לצפייה ב-HD ולגלישה באינטרנט (לא גיימינג). הסתכלתי על המפרט המומלץ הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680§ion=293 , שנראה לי ממש אחלה. יש לי כמה שאלות: 1. יש לי 3TB של אחסון חיצוני, אז חשבתי האם כדאי לי לשים כונן SSD? האם אני ארגיש בהבדל מהירות כשאני אריץ תוכנות (XBMC, דפדפן..) 2. האם יש מארז וספק מומלצים יותר מאשר ה-Antec NSK1480 350W? קראתי שהספק שלו קצת מעפן. 3. בהינתן המעבד והלוח אם, אין צורך בכרטיס מסך נכון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אין זאת הפעם הראשונה שאני בוחר להתייעץ איתכם, בכל מקרה, אבא שלי עומד לרכוש (זה נדחה מספר פעמים), מספר מחשבים חדשים למשרד שלו (ראיית חשבון), והוא מעוניין לקנות מספר מחשבים שיחזיקו לאורך שנים, הן ברמת החומרה והן ברמת התמיכה שלהן בתוכנות השונות. בכל מקרה אני יודע שגם מעבדים "פשוטים" יותר כגון CORE 2 DOU אמורים להספיק לטווח הארוך, אבל אני מחפש יותר משהו בכיוון של I3 או I5, עם כמות זיכרון שתספיק להרצה חלקה של חלונות 7 (אשמח להמלצה על גרסה מתאימה לרואה חשבון), עם מסך (רצוי WIDE), ועם כרטיס מסך סביר. דברים נוספים שרצויים זה צורב (לצד כונן נוסף DVD), פלוס כונן פלופי 1.44 (בכל זאת למשרד יש תחלופה של דיסקטים), ועדיפות למארזים לא בצבע שחור (עדיפות ללבן\צבע בהיר). בכל מק…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף תמחשב, הבעיה בעיקר הוא התקציב, משהו בסביבות ה-3 אלף אבל גמיש. לשאלות: * מעבד - Athlon64 3000+ (S-939)?, עכשיו מה ההבדל בין הVENICE לרגיל, בKSP הוא יותר זול אבל לא VENICE. * לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX, אני רוצה את הNF4 בגלל כל הפיצ'רים שלו, אבל שמתי לב שיש לו מאוורר,עד כמה הוא ירעיש? * זכרונות - 1 GB, מתלבט בין 2*512 AData או 1GB של סמסונג http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=3009 מה עדיף? קודם כל מה יותר מהיר, כ אין פירוט על הזכרונות, ודבר שני אני יודע שיש דואל צ'אנל בלוח אם, אבל עד כמה זה ישפיע? כי בעתיד אני מתכנן להוסיף זכרון. * כרטיס מסך, אין לי מושג מה לקנות, אני לא ג…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש, החלטתי שאני אלך על ה E6400. עכשיו מה שנשאר לי זה הקונפיגורציה המדוייקת ולכן רציתי לשאול אתכם לגבי כמה נושאים. קודם כל נתחיל במעבד, מה ההבדל בין P8400 ל P8600? ראיתי שה8600 עולה אותו הדבר ללא תוספת מחיר, איך זה הגיוני? איזה מעבד נחשב יותר טוב מבחינת סוללה-ביצועים? אני אישית לא חושב שאני צריך מעבד יותר טוב מזה, אבל סתם לשאול, מה אתם חושבים על המעבד? הוא יספיק לעבודות של תכנות ו VISUAL STUDIO? אחת ולתמיד, מה ההבדל בין כרטיס מסך 4500HD מובנה לבין ה NVIDIA NVS 160? אז הבנתי שהNVIDIA יכול לנגן 1080P והמובנה רק 720P, וחוץ מהעובדה שאחד מבונה אז זה SHARED MEMORY, האם יש עוד הבדל? האם יש הבדל בצריכת הסוללה? כמה בערך? האם יש הבדל בביצועים? (לא שאכפת לי ממשחקי…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום כשאני מסתכל בזאפ על דגמים שונים של מחשבים ניידים אני רואה הרבה תתי-סוגים של אותו דגם שאני לא רואה הבדלים בנתונים שלהם אבל יש הבדלים משמעותיים במחיר. איך זה יכול להיות? בנוסף, אני רואה תתי סוגים שונים של מעבדים, למשל i3 יכול להיות 2330M ,2310M ,380M וכן הלאה. מה זה אומר? האם ההבדלים משמעותיים? בין הדגמים Samsung 300VA3 ,Dell vostro 3350, HP Probook 4330, Toshiba stellite L735/635 מה הייתם ממליצים (או אולי משהו אחר מהסוג הזה?) תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בקרוב אבקר בארה"ב ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב נייד. אני מחפש מחשב חזק יחסית - corei5/7 דור שלישי או רביעי (לא U), לפחות 8GB זכרון, מסך מט וכרטיס מסך נפרד. כרגע שמתי עין על סדרת ה latitude ב dell outlet. האחריות שהם מציעים באתר (האאוטלט של דל): 3 Year ProSupport and 3 Year NBD on-site service after remote diagnosis בהנחה והדגם (Latitude כלשהו) נמכר בארץ, יש דרך לדעת אם האחריות תקפה בארץ (חוץ מלהתקשר אל דל ישראל)? נניח שראיתי דגם עם 4GB זכרון, זו בעיה להוסיף עוד 4GB מבלי לבטל את האחריות? והחלפת כונן אופטי בדיסק קשיח או SSD? (מגיגול אני רואה שבארה"ב זה לא ישפיע על האחריות, לא מצאתי מידע לגבי הארץ) כל עוד רשום Anti Glare זה אומר שהמסך מאט? יש דרך לדעת מה הפאנל של ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, מישהו יודע מה המחיר המומלץ של מעבדה לבצע עבודה של החלפת מעבד למחשב נייד? אני מתכנן לקנות אחד ולעשות שדרוג למחשב שלי (ביררתי שאכן יש תאימות עם הלוח) בנוסף, האם סביר שASUS משתמשים בדבק תרמי? או שבד"כ ההחלפה של המעבד לא אמורה להיות בעייתית?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד לקראת הלימודים באוקטובר (אבל גם למשחקים). בהתחלה הייתי נעול על XPS16 של דל, אבל מסתבר שיש לו בעיות throttling רציניות, לכן אני לא מתקרב. שני הדגמים שאני חושב עליהם הם Envy 14 החדש ו-dv6tse. השאלות שלי הן: 1) האם אני מקבל דיסק התקנה של Windows? לפי סרטונים באינטרנט, אני לא רואה ש-HP מביאים עם המחשבים שלהם בכלל דיסקים. אני משלם למערכת הפעלה מקורית, אבל לא מקבל דיסק התקנה?! (ואני לא רוצה דיסק Recovery שימחק לי את המחשב ושלא יהיה לי בו שימוש לאחר שאני אזרוק את המחשב). 2) סביר להניח שעל ה-Envy 14 אין אחריות בארץ כי לא ראיתי מקום שמשווק אותו. מול מי אני יכול לברר איזו אחריות תהיה לי על כל מחשב? מי נותן האחריות בארץ? 3) האם כדאי לקנות את ה-Envy 14 …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם. עבר המון המון זמן מאז שקניתי מחשב חדש ואפשר להגיד שאני מתחיל מאפס. מבחינה הבנה. התחלתי לעקוב אחרי אתר בשביל לקנות מחשב חדש. ואני חושב שהגיע הזמן. לאחר.... זה השאלות. המטרה מחשב למשחקים שהיה בטופ. לפי הבנתי העדפה אינטל. מה הדור המתקדם ביותר? 7700k ראיתי שיש עוד תושבת 22Xxx מה הבדל? עד כמה השפעה של הרץ במעבד? כי הבדל הוא 200₪. לגבי כרטיס מסך הפעם אני ילך על אנבידיה. 1080 זה הדור החזק הפעם. עד כמה הבדל הוא מ-1070? ואם זה שווה את זה ברמת $$$. לצורך הבנה כמה זמן עבר... בוא נגיד שהמחשב האחרון שקניתי היה ב 2002 החזיק 10 שנים.... עברתי ל ps3 וקיבלתי מחשב משרדי.... …
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הי לכולם. עבר המון המון זמן מאז שקניתי מחשב חדש ואפשר להגיד שאני מתחיל מאפס. מבחינה הבנה. התחלתי לעקוב אחרי אתר בשביל לקנות מחשב חדש. ואני חושב שהגיע הזמן. לאחר.... זה השאלות. המטרה מחשב למשחקים שהיה בטופ. לפי הבנתי העדפה אינטל. מה הדור המתקדם ביותר? 7700k ראיתי שיש עוד תושבת 22Xxx מה הבדל? עד כמה השפעה של הרץ במעבד? כי הבדל הוא 200₪. לגבי כרטיס מסך הפעם אני ילך על אנבידיה. 1080 זה הדור החזק הפעם. עד כמה הבדל הוא מ-1070? ואם זה שווה את זה ברמת $$$. לצורך הבנה כמה זמן עבר... בוא נגיד שהמחשב האחרון שקניתי היה ב 2002 החזיק 10 שנים.... עברתי ל ps3 וקיבלתי מחשב משרדי.... …
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. מעבד טוריון 64 ולפי הביוס זה מעבד ML-32 זה מעבד כפול ליבה? 2.כרטיס מסך X200 זה כרטיס טוב למחשב 3. בנתיים אני לא בארץ אבל אבא שלי קיבל את המחשב היום והוא נתקל בבעיות בהתקנת WIN ?איך אפשר לתקן אותה מה שאני יודע עכשיו קשמתקינים את הדיסק של הWIN לא קורה שום דבר רק יש דבר וכתוב לעשות ריסטרט זה בנתיים מה שאני יודע אז מה אפשר לעשות האם צריך למחשב ניד WIN מיוחד למחשב נייד? והמחשב אם 512 מגה בקיצר מחיר של 3200 זה מחיר טוב אין לי עוד פרטים כי שכחתי את האתר שמראה את הניתונים של המחשב אם אני יזכר אני יתן את האתר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הרבה שאלות לפני ההזמנה, אז סליחה אם אני חופר ותודה מראש. שאלות מפרט: 1. שאלת היסוד - רציתי 14'' חזק, אמין ומאד נייד. כיוון שיש לי אנטי ל Dell זו היתה האופציה הכי טובה שמצאתי, אבל אם יש משהו אחר שלדעתכם עשוי להיות טוב, אני אשמח לשמוע. 2. אני לא חושב שאני צריך Discreet Graphics, אבל כן רציתי לשדרג את המעבד מ i5-2520M ל i7-2640M, כיוון ששניהם באותה מעטפת כח זה נראה לי שווה. הבעיה היא שהשדרוג הזה זמין רק בדגם שכולל כרטיס. השאלה היא כמה "עולה" לי הכרטיס מבחינת משקל וזמן סוללה. Lenovo אומרים שיש להם מנגנון חכם שמשתמש בכרטיס רק מבקרה הצורך, כך שלכאורה זה לא אמור לעלות הרבה מבחינת סוללה, אבל אני לא יודע כמה לסמוך על זה... 3. יש לי אפשרות להשיג SSD של אינטל בזול. האם הדיסק …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. המחשב קצת מיושן, לאחר פירמוט, איזו גירסת Windows להתקין עליו? XP? ויסטה? 7? 2. מניסיון העבר, סביר להניח שיהיו חוסרים בדרייברים לאחר הפירמוט וההתקנה (אלא אם אתקין 7, טרם ניסיתי), מישהו יכול לצרף לינק להורדת הדרייברים הנדרשים, ע"מ שלאחר הפרמוט יעבוד כרטיס הרשת, יציאות ה USB, וכו'? 3. במידה וארצה להחליף גם סוללה, איזו סוללה חלופית/מקורית מתאימה וכמה אמורה לעלות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-