עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בסרטון הזה ביוטיוב מראים מחשב Lenovo T410 מריץ סרטים ב720p בצורה יפה אבל 1080 הוא מקרטע מאוד. זה מחשב עם מעבד i5 הכי חדש בשוק וכו'. לפי מה שראיתי בתגובות פה רוב החברים בפורום כותבים שמחשבים הרבה יותר ישנים מסוגלים להריץ 1080p בלי בעיה. אז מה פשר הסרטון הזה? הערה: יש שם באחת התגובות למטה בסרטון מישהו שמדבר על coreAVC. לא יודע מה זה, אבל אולי יש בעיה אחרת של קודקים וכו' שגרמה למחשב הזה לא להריץ טוב את הסרטים. בכל מקרה הייתי מעוניין לדעת איזה מחשב צריך בשביל להריץ 1080p. שאלה נוספת: האם אפשר לחבר מחשב נייד דרך HDMI למסך LCD ולהגדיר שהרזולוציה שתצא לLCD תהיה 1080p? במחשב שהרזולוציה שלו הרבה יותר נמוכה? תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by baruch28,

ראיתי מפרט מעניין ואני יודע שהוא מספיק לי השאלה שלי היא לגבי הפלטפורמה שלו, האם היא ישנה? המסך שלו, איך הוא? מחשב נייד ''15.6 מעבד T4400 זיכרון 3GB DDR 3 דגם: TOSHIBA Satellite L450 מעבד מהיר Intel® Pentium Dual Core T4400 * חבילת זיכרון ענקית ומהירה 3GB DDR 3 במהירות 1066MHz * מ.הפעלה Windows® 7 אפשרות לבחירה 32bit/64bit * דיסק קשיח בנפח ג-ד-ו-ל 320GB * מסך מחשב "15.6 Toshiba TruBrite® HD TFT * צורב DVD Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW * תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by Donkijoni,

שלום חברים. אני מתעניין במחשב נייד חדש. אחד הדברים שחשובים לי זה שיהיה מסך מבריק. (אני יודע שיש הרבה שלא סובלים את זה אבל אני אוהב את זה...) ככל הידוע לי מסכים מבריקים יש רק ל HP ול LG. אינני רוצה מחשב HP מה שנשאר זה LG . אשמח מאד לדעת מה דעתכם על טיב המחשבים שלהם (מכל הבחינות: איכות חומרים, הרכבה, עמידות, התחממות/הנדסת מחשב) וכמו כן מה רמת השרות של היבואן... ??? בתודה רבה מראש נ.ב. לא שמתי לב שיש פרום משנה על ניידים - אנא העבירו שאלה זאת לשם

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by d100,

חיפשתי אותם בחנויות בישראל ושמתי לב שכמעט ולא מוכרים אותם בינתיים. האם הם עוד לא הגיעו לארץ? חוץ מזה, מה דעתכם על הסדרה? האם היא יותר טובה מ - N100?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by p_uriel,

שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. ראיתי הצעות מחשבים שיש בהן מעבדים שבאים עם קירור (box) ומארזי מחשב שבאים עם ספק כוח. מה יותר מומלץ, לקחת כזה או להוסיף קירור בנפרד וספק כוח בנפרד? מבחינת מחיר זה יהיה יקר יותר להוסיף, אבל יש לזה יתרון מבחינת איכות או רעש?

7. Started by shlomiu,

איזה ספק מומלץ בתקציב של 300-400 ש"ח מ-KSP או חנות טובה באיזור השרון? מה רע במארז THERMALTAKE סופרנו? האם הלוח DS3 הוא טוב? כמו כן ישנן תלונות בפורום שלסדרה החדשה של גיגהבייט יש בעיות. האם זה נכון? האם הלוח כדאי?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by bordo,

היי כמה שאלות בנוגע לפירמוט עם ויסטה. יש לי PRODUCT RECOVERY CD בלבד שקיבלתי עם המחשב ויסטה היה כבר מותקן ומוכן לSETUP האם הויסטה וכל הדרייברים מותקנים ב CD? כשאני אעשה BOOT? עוד שאלה , הבנתי שלמחשב שלי יש IP פנימי (בלי קשר לזה שהמודם יוצר כל פעם בחיבור לחשמל) האם הIP הזה ישתנה עם הפירמוט האם אפשר לשנות את הIP הזה גם בלי פירמוט טואטלי? האם יש דרך פשוטה לפרמט?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. Started by pazer005,

אני רואה הרבה חנויות באינטרנט שמוכרות חלקי מחשב, ואני מדבר על חנויות בחו"ל. המחירים שם אומנם בדולרים אבל הרבה יותר זולים בסיכום הכללי מכל חנות ישראלית. השאלה היא אם שווה לקנות מחו"ל או שיש כאן איזה טריק על המשלוח או מס שאני לא רואה. נ.ב. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול אז אם לא תעבירו את ההודעה לאן שנראה לכם.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by ilanZx,

נגיד אני מזמין מחשב נייד טוב למשחקים... ב10אלף + מהאתר של ALIENWARE או ASUS חשבתי בכוון של asus g71gx אם אני יקנה את זה דרך האינטרנט כמה כסף יעלה לי ? ( המס וכל זה.. ) ונגיד אני יקנה את זה מחול מחנות שאני יחזור מהארץ אני יצטרך לשלם מכס?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי אולטראבוק שקניתי לפני 3 שנים UX31A של אסוס. בזמן האחרון הסוללה שלו כבר התחילה די לזייף והיא נגמרת ממש מהר. היות ולא היה איזה שינוי מדהים בעולם הלפטופים שנים האחרונות והמשקל של האולטראבוק ממש נוח לי, החלטתי שבמקום לקנות לי לפטופ חדש אני פשוט אחליף לזה סוללה ואנסה לשדרג אותו במידת האפשר. ממה שכתוב באתר של אסוס, הזיכרון באמת מולחם ללוח, ניסיתי לבדוק באמצעות CPU-Z אם ה-4 ג'יגה יושבים בחריץ אחד ובכלל כמה חריצים יש לי (הייתי רוצה להוסיף עוד 4 ג'יגה) ממה שאני רואה תחת SPD הכל ריק. אין מידה על אף אחד מחריצי הזיכרון. מצד שני, תחת memory אני רואה שכתוב Channel# Dual. יש סיכוי שיש לי עוד חריץ? ועוד שאלה קטנה, יש לי כיום מעבד i5 3317U, יש אפשרות לשדרג את המעבד ל i-…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ishaymosco@gmail.com,

באתי להזמין לנובו T400,160G,2G וביקשתי לשדרג ל4G והבחור אמר לי שגם אם אשדרג,מערכת ההפעלה תזהה ותתן לי להשתמש רק עם 4G אם אני זוכר נכון המערכת היא ויסטה הום פרמיום,יש משהו בדבריו? יש איזו מערכת שאני יוכל להתקין והיא תזהה לי את ה4G? תודה (:[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 22:21:36 התכוונתי שהיא תזהה לי רק 2G...

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  13. יש לי מחשב נייד של TOSHIBA דגם SAO50-109 (אני חושב): Intel®Centrino mobile technology, mobile intel pentium m 725 250mb+250mb (ביחד 500mb זיכרון) intel Extreme Graphics 2 for Mobile (אני חושב שזה השם) דיסק קשיח 40GB (4200 RPM) מסך XGP 15 TFT SCREEN DVD/CD-RW COMBODRIVE 56K MODEM/LAN WIRELESS LAN (802.11B/G) 1.מה דעתכם על המחשב? 2.האם אפשר לשדרג במחשב זה? 3.אם אפשר והאם צריך לשדרג, מה אתה ממליצים לשדרג?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  14. היי, יש לי פה שרשור מוקדם יותר לגבי מארז HTPC. אני רוצה לקנות את לוח האם הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=60&Cat2ID=0&pid=AMD1239 ולהוסיף את כרטיס מסך הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=32612 התכנון הוא להוציא וידאו מהכרטיס מסך וסאונד מלוח האם. האם השילוב הזה יעבוד? לקחת אחד מפה ואחד מפה? הבנתי שהכרטיס מסך הזה מעביר סאונד בחיבור DVI HDMI. זה אומר שהוא יעביר סאונד ישירות לפלזמה? וגם סאונד יעבור מלוח האם לרסיבר במקביל? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה להארד דיסק הכ שקט שיש 500 GB תודה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by saarsa,

ASUS A42JA יכול להריץ את cod bo?? רעיתי ב youtube את הסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=eoPECKcxwaY&feature=fvwrel ויש לו אותו מעבד וכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. יש לי חבר שהוא סטודנט לאדריכלות. הוא הולך להשתמש במחשב בעיקר לתכנות כמו AUTOCAD ו SKETCH UP. מכיוון שההבנה שלו במחשבים שואפת לאפס, הוא מבולבל מכל הצעות המחיר שהוא קיבל מאנשים שונים. אני נחשב טיפה מבין, אבל אני לא כל כך מעודכן. השאלה שלי היא שאלה עקרונית - מה יותר חשוב במחשב שמשמש אדריכל - מעבד או כרטיס מסך. אשמח גם לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח יכותי - שיאפשר עבודה מהירה על התכנות הנ"ל במחיר סביר - של כ 4K ש"ח. נייח!!!! לא נייד. תודה מראש כולם! ואני מתנצל שפתחתי נושא חדש אבל מהנושאים שקראתי בעיקר היה המלצות על מפרטים, ואני מחפש תשובה עקרונית בכדי לעבוד עם ספק מחשבים שאנחנו אישית מכירים וסומכים על האיכות, למרות שהוא בעצמו לא ידע לענות לנו איפה כדאי להתרכז. ישי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. אם מועלות כאן הצעות למפרט במחירים זהים, האם תמליצו על אותו מפרט? או שלפי מצב הרוח באותו רגע? אני שואל מכיוון שאם אני מנסה להקיש ממפרטים של אחרים בסכום הדומה לסכום שאני חושב להשקיע, ואני חושב שניתקלתי במספר וריאציות וזה מבלבל.

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by Elad H,

שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב ויש לי שאלה עקרונית בעניין המעבד. בהנחה שהמחיר זהה, האם מבחינת ביצועיים עדיף לקנות i7 דור 7 או i5 דור 8? האם השיפור המשמעותי הוא בין סוג המעבד או בדורות? אם זה משנה אני מכוון למעבד U

19. skypc ksp iqpc וכו' המחירים שם הם אחרי מע"מ? תודה.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  20. אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון בחודש הקרוב בערך. ואני מתלבט בין להרכיב מפרט בעצמי ולקנות פשוט את החלקים או ללכת על מחשב ייעודי. המחשב היעודי שהכי קסם לי ביינתים זה: ASUS Eee Box EB1501P הוא עולה ב newegg 520$ ויהיה לי איך להביא אותו משם. הנה לינק לאתר שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16883220050 יש לי היום את ה Eee 1005ha וטפו טפו טפו אין על האמינות שלו. אני מאמין שבמחיר שלו אני אצליח לקנות מחשב יותר חזק השאלה אם כדאי לי ? ומה אני מפסיד מכך שאני לוקח את המחשב הזה ? תודה

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  21. היי, אני רוצה לקנות את זה באמזון ארה"ב: https://www.amazon.com/dp/B0B87ZX1RG?ref_=cm_sw_r_apan_dp_SCVDJV2AWGPCFR2WGT2S&th=1 מצ"ב תמונה שמתארת את צריכת החשמל וההספק של המוצר. המוצר מגיע עם מתאם של 12v. האם המכשיר יעבוד בארץ? האם אני צריך להשיג מתאם כלשהו? תודה רבה!

22. Started by avieini,

תודה רבה!! שאלה קטנה: הקירור למעבד הכרחי או שזה תוספת? נא למחוק יצא מהקשרו....

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by scratch,

שלום, רציתי לדעת האם ב GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) AMD ישנם כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים? האם משתלם לקנות גם סידירום וגם צורב דיוידי בנפרד, או שרק צורב יספיק ובמקרה של העתקת דיסקים לעשות image?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by shu sha,

Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 473.62 ¤ 473.62 ¤ CD-ROM Sony x 52 99.00 ¤ 1 99 ¤ AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz Tray CPU 568.34 ¤ 568.34 ¤ Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP 60.01 ¤ 60.01 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 55 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 390.00 ¤ 390 ¤ ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard 549.99 ¤ 549.99 ¤ A-Data 256 MB DDR 3200 Memory 253.39 ¤ 2X 506.78 ¤ Multimedia M-693 400W P.M.P.O Speakers 39.02 ¤ 39.02 ¤ Gigabyte Geforce FX6600GT 128 mb Retail 1308.36 ¤ 1308.36 ¤ 4050.1 ¤ סוג תשלום: מזומן 1 -2% הובלה: ללא הובלה 0 ¤ 11 3969.12 ¤ …

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  25. Started by JezpeRR,

שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב תוך כמה ימים.... המפרט הוא כזה: AMD Athlon 3200+ 64 Venice - מעבד DFi LanParty Ultra-D - לוח אם Gygabyte 7800 GTX - כרטיס מסך Mushkin 1 GB 2x512 XP4000 2-2-2 Redline - זכרונות WD 120 GB 7200RPM SATA2 - הארד דיסק NEC ND-3540A Dual Layer DVD+R/W/DL 16x Black Bulk - צורב די וי די Thermaltake SViking VA4000 Black - מארז Thermalright XP-120 For Pentium 4 AMD Athlon 64 - היטסינק למעבד Thermaltake Thunderblade 120MM LED FAN Blue A1926 אחד למעבד ואחד לזכרונות..(בגלל שהבנתי שהם מתחממים בגלל מהירות העבודה שלהם.) עכשיו אחרי כל הבילבולי מוח שלי.... השאלה שלי היא זאת האם הספק הזה: OCZ 450W MODSTREAM יספיק .... ותחשבו על העתיד....למשל אובר…

• 12 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.