עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shimon-med,

שלום, הוצעו לי שני המפרטים הבאים להוריי. מדובר על שני אנשים מבוגרים אשר משתמשים במחשב בעיקר לאינטרנט, אופיס בסיסי וסקייפ, עם מעט משחקי מחשב בסיסיים ביותר, כאלה של ווינדוס. האם המחיר מתאים והמחשב נראה לכם מתאים? תודה מחשב ראשון: INTEL G41RQ RAISIN CITY intel core dou E6500 2GB DDR2 800 SAMSUNG HITACHI 320gb 7200 1668 Atx 500w DVDRW x22 SAMSUNG keyboard PS2 optical mouse 1300 ₪ שלוש שנות אחריות מחשב שני: INTEL G41RQ RAISIN CITY intel core 2 E7500 2gb ddr2 800 kingston 500gb sata2 1120 Atx TZAG 500w DVDRW x22 SAMSUNG keyboard PS2 optical mouse 1670 ₪ שלוש שנות אחריות

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  2. מצאתי באתר הזה את המפרט הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~35670~88~0.htm?x=1 ורציתי לקבל חוות דעת ממי שמבין על המחשב הזה המחשב מיועד בעיקרון לקצת משחקים כמו COD וכו' ולעבודה פשוטה על האינטרנט אבל שיהיה מהיר מאוד ולא איטי בעיקרון אני לא מבין איך המפרט הוא כל כך זול למפרט שנראה יחסית טוב מבחינתי למשחקים ודברים כאלה יש לו מעבד שנראה לי מאוד טוב יש לו 8GB RAM כרטיס מסך אני חושב שהוא בסדר לא משהו מטורף אבל סביר יש דיסק קשיח קצת קטן אבל לא משהו נורא ההרחבות היחידות שאני חושב שצריך זה דיסק קשיח יותר גדול ויותר זיכרון RAM נגיד להרחיב ל16 GB רציתי לדעת איך זה הגיוני שמחשב כזה שהוא נראה מצוין כזה זול? והאם זה מחשב טוב לשימושים שתיארתי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by galexia1000,

שאלה לי עליכם! האם המפרט הבא יעבוד בסימביוזה ויספק את המקסימום של הרכיבים אחד מהשני?צריך מאווררים נוספים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 800 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 590 512MB 400MHz A-DATA/VT 1 280 HEC Compucase CI-6A21 400W 1 360 1 GeForce 6600GT- 128MB PCI-X 831 1 19" Samsung 959NF Diamondtron Monitor 1994 סה"כ 4855 ש"ח תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. איך המפרט הזה למשחקים, סרטי HD צריך להשאר בערך באותו מחיר,מה יש לשפר\להוריד מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1081 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤489 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤764 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤315 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1141 כונן אופטי: LG GH22NP DVD-RW x22 Dual Layer IDE Black כמות: 1 - מחיר: ¤129 סה"כ: ¤4028

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  5. שלום שאלה על מפרט מפרט משרדי/ביתי בסיסי מתוך המפרטים המומלצים באתר (http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137584&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99). אני מחפש מחשב בתקציב נמוך לשימוש של אופיס, אינטרנט וקצת סרטים. שאלותי: 1. איך המארז במפרט הזה מבחינת השקט? (לפי הדירוג של המפרטים - 1-10, 10=שקט). 2. הם ניתן במחיר הזה (בפחות יותר טוב...) לשים למחשב הזה גם יציאת HDMI בלוח אם? תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by davido,

מעבד E5300 לוח אם INTEL DG41RQ L775 זיכרון DDR2 PC 800 2GB דיסק קשיח 320GB צורב DVD כולל הרכבה נקנה באיזור הגולן תודה

7. לחבר שלי יש מחשב שמסתבר שאין לו כרטיס מסך ולכן הCS עובד על 11 FPS ... בקיצור המפרט שלו הוא intel e6300 Asus P5VD2-MX 2 gb memory 500 watt נראה לי ג'נרי ניסינו לדחוף fx5700 ישן למקרה שאולי זה AGP אבל זה PCIE אז איזה כרטיס מסך נראה לכם מתאים? הכי זול שיש? או שתוספת 100 שקל אפשר לקבל משהו נורמלי?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by Danits1,

אני מתלבט בין 2 סוגי מחשב: הראשונה מערכת מבוססת על G640 והשניה על i3 העניין הוא שאני מוכן להוציא 1600 ש"ח בלבד, ובמערכת מחשב מבוססת G640 אני מקבל בסכום הזה מערכת יותר מאוזנת והגיוניתובמערכת מבוססת i3 אני מקבל מערכת שנראית יותר חזקה אך פחות מאוזנת. השאלה היא: מה עדיף? מעבד חזק יותר או מערכת מאוזנת יותר? חשוב לציין כי השימושים הנדרשים הם בעיקר אופיס, אינטרנט ומשחקים פשוטים (כגון פיפ"א 2011 או משחקים באינרטנט). המערכות (שחלק מהן נלקחו מהפורום) הן כדלהלן: מבוסס על G640 (הורכב בTMS] מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪273 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪311 מארז: באנ…

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  9. ***פירסמתי את ההודעה הזאת פה כי אין מקום אחר*** אני יודע שכול יום יוצא משהו חדש ובמיוחד למחשבים ואין דבר כזה מחשב שלא יצא חזק ממנו אבל ... יש לפעמים יוצאים דברים חדשים שמשנים את הכל כמו מרובה הליבות או ה DX10 וכאלה עכשו השאלה שלי ככה : "אני מתכוון לקנות מחשב חדש ב2007 (אולי בינואר אולי בעוד חודשיים מינואר) והתקציב שלי הוא 10 אלף ש"ח(שישמם למשחקים מוזיקה וגלישה ....) אז האם בזמן הזה שאני רוצה לקנות בו מחשב יצאו דברים חדשים שמשנים את השוק כמו שהזכרתי למעלה או לא ???(כי אני לא רוצה לקנות מחשב ואחרי חודש ה DX10 יצא או מרובה הליבות וכאלה .....) תודה על העזרה

10. בסרטון הזה ביוטיוב מראים מחשב Lenovo T410 מריץ סרטים ב720p בצורה יפה אבל 1080 הוא מקרטע מאוד. זה מחשב עם מעבד i5 הכי חדש בשוק וכו'. לפי מה שראיתי בתגובות פה רוב החברים בפורום כותבים שמחשבים הרבה יותר ישנים מסוגלים להריץ 1080p בלי בעיה. אז מה פשר הסרטון הזה? הערה: יש שם באחת התגובות למטה בסרטון מישהו שמדבר על coreAVC. לא יודע מה זה, אבל אולי יש בעיה אחרת של קודקים וכו' שגרמה למחשב הזה לא להריץ טוב את הסרטים. בכל מקרה הייתי מעוניין לדעת איזה מחשב צריך בשביל להריץ 1080p. שאלה נוספת: האם אפשר לחבר מחשב נייד דרך HDMI למסך LCD ולהגדיר שהרזולוציה שתצא לLCD תהיה 1080p? במחשב שהרזולוציה שלו הרבה יותר נמוכה? תודה

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by baruch28,

ראיתי מפרט מעניין ואני יודע שהוא מספיק לי השאלה שלי היא לגבי הפלטפורמה שלו, האם היא ישנה? המסך שלו, איך הוא? מחשב נייד ''15.6 מעבד T4400 זיכרון 3GB DDR 3 דגם: TOSHIBA Satellite L450 מעבד מהיר Intel® Pentium Dual Core T4400 * חבילת זיכרון ענקית ומהירה 3GB DDR 3 במהירות 1066MHz * מ.הפעלה Windows® 7 אפשרות לבחירה 32bit/64bit * דיסק קשיח בנפח ג-ד-ו-ל 320GB * מסך מחשב "15.6 Toshiba TruBrite® HD TFT * צורב DVD Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW * תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by Donkijoni,

שלום חברים. אני מתעניין במחשב נייד חדש. אחד הדברים שחשובים לי זה שיהיה מסך מבריק. (אני יודע שיש הרבה שלא סובלים את זה אבל אני אוהב את זה...) ככל הידוע לי מסכים מבריקים יש רק ל HP ול LG. אינני רוצה מחשב HP מה שנשאר זה LG . אשמח מאד לדעת מה דעתכם על טיב המחשבים שלהם (מכל הבחינות: איכות חומרים, הרכבה, עמידות, התחממות/הנדסת מחשב) וכמו כן מה רמת השרות של היבואן... ??? בתודה רבה מראש נ.ב. לא שמתי לב שיש פרום משנה על ניידים - אנא העבירו שאלה זאת לשם

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by d100,

חיפשתי אותם בחנויות בישראל ושמתי לב שכמעט ולא מוכרים אותם בינתיים. האם הם עוד לא הגיעו לארץ? חוץ מזה, מה דעתכם על הסדרה? האם היא יותר טובה מ - N100?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by p_uriel,

שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  15. ראיתי הצעות מחשבים שיש בהן מעבדים שבאים עם קירור (box) ומארזי מחשב שבאים עם ספק כוח. מה יותר מומלץ, לקחת כזה או להוסיף קירור בנפרד וספק כוח בנפרד? מבחינת מחיר זה יהיה יקר יותר להוסיף, אבל יש לזה יתרון מבחינת איכות או רעש?

16. Started by shlomiu,

איזה ספק מומלץ בתקציב של 300-400 ש"ח מ-KSP או חנות טובה באיזור השרון? מה רע במארז THERMALTAKE סופרנו? האם הלוח DS3 הוא טוב? כמו כן ישנן תלונות בפורום שלסדרה החדשה של גיגהבייט יש בעיות. האם זה נכון? האם הלוח כדאי?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by bordo,

היי כמה שאלות בנוגע לפירמוט עם ויסטה. יש לי PRODUCT RECOVERY CD בלבד שקיבלתי עם המחשב ויסטה היה כבר מותקן ומוכן לSETUP האם הויסטה וכל הדרייברים מותקנים ב CD? כשאני אעשה BOOT? עוד שאלה , הבנתי שלמחשב שלי יש IP פנימי (בלי קשר לזה שהמודם יוצר כל פעם בחיבור לחשמל) האם הIP הזה ישתנה עם הפירמוט האם אפשר לשנות את הIP הזה גם בלי פירמוט טואטלי? האם יש דרך פשוטה לפרמט?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. Started by pazer005,

אני רואה הרבה חנויות באינטרנט שמוכרות חלקי מחשב, ואני מדבר על חנויות בחו"ל. המחירים שם אומנם בדולרים אבל הרבה יותר זולים בסיכום הכללי מכל חנות ישראלית. השאלה היא אם שווה לקנות מחו"ל או שיש כאן איזה טריק על המשלוח או מס שאני לא רואה. נ.ב. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול אז אם לא תעבירו את ההודעה לאן שנראה לכם.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by ilanZx,

נגיד אני מזמין מחשב נייד טוב למשחקים... ב10אלף + מהאתר של ALIENWARE או ASUS חשבתי בכוון של asus g71gx אם אני יקנה את זה דרך האינטרנט כמה כסף יעלה לי ? ( המס וכל זה.. ) ונגיד אני יקנה את זה מחול מחנות שאני יחזור מהארץ אני יצטרך לשלם מכס?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי אולטראבוק שקניתי לפני 3 שנים UX31A של אסוס. בזמן האחרון הסוללה שלו כבר התחילה די לזייף והיא נגמרת ממש מהר. היות ולא היה איזה שינוי מדהים בעולם הלפטופים שנים האחרונות והמשקל של האולטראבוק ממש נוח לי, החלטתי שבמקום לקנות לי לפטופ חדש אני פשוט אחליף לזה סוללה ואנסה לשדרג אותו במידת האפשר. ממה שכתוב באתר של אסוס, הזיכרון באמת מולחם ללוח, ניסיתי לבדוק באמצעות CPU-Z אם ה-4 ג'יגה יושבים בחריץ אחד ובכלל כמה חריצים יש לי (הייתי רוצה להוסיף עוד 4 ג'יגה) ממה שאני רואה תחת SPD הכל ריק. אין מידה על אף אחד מחריצי הזיכרון. מצד שני, תחת memory אני רואה שכתוב Channel# Dual. יש סיכוי שיש לי עוד חריץ? ועוד שאלה קטנה, יש לי כיום מעבד i5 3317U, יש אפשרות לשדרג את המעבד ל i-…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ishaymosco@gmail.com,

באתי להזמין לנובו T400,160G,2G וביקשתי לשדרג ל4G והבחור אמר לי שגם אם אשדרג,מערכת ההפעלה תזהה ותתן לי להשתמש רק עם 4G אם אני זוכר נכון המערכת היא ויסטה הום פרמיום,יש משהו בדבריו? יש איזו מערכת שאני יוכל להתקין והיא תזהה לי את ה4G? תודה (:[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 22:21:36 התכוונתי שהיא תזהה לי רק 2G...

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד של TOSHIBA דגם SAO50-109 (אני חושב): Intel®Centrino mobile technology, mobile intel pentium m 725 250mb+250mb (ביחד 500mb זיכרון) intel Extreme Graphics 2 for Mobile (אני חושב שזה השם) דיסק קשיח 40GB (4200 RPM) מסך XGP 15 TFT SCREEN DVD/CD-RW COMBODRIVE 56K MODEM/LAN WIRELESS LAN (802.11B/G) 1.מה דעתכם על המחשב? 2.האם אפשר לשדרג במחשב זה? 3.אם אפשר והאם צריך לשדרג, מה אתה ממליצים לשדרג?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  23. היי, יש לי פה שרשור מוקדם יותר לגבי מארז HTPC. אני רוצה לקנות את לוח האם הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=60&Cat2ID=0&pid=AMD1239 ולהוסיף את כרטיס מסך הזה: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=32612 התכנון הוא להוציא וידאו מהכרטיס מסך וסאונד מלוח האם. האם השילוב הזה יעבוד? לקחת אחד מפה ואחד מפה? הבנתי שהכרטיס מסך הזה מעביר סאונד בחיבור DVI HDMI. זה אומר שהוא יעביר סאונד ישירות לפלזמה? וגם סאונד יעבור מלוח האם לרסיבר במקביל? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה להארד דיסק הכ שקט שיש 500 GB תודה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by saarsa,

ASUS A42JA יכול להריץ את cod bo?? רעיתי ב youtube את הסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=eoPECKcxwaY&feature=fvwrel ויש לו אותו מעבד וכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום. יש לי חבר שהוא סטודנט לאדריכלות. הוא הולך להשתמש במחשב בעיקר לתכנות כמו AUTOCAD ו SKETCH UP. מכיוון שההבנה שלו במחשבים שואפת לאפס, הוא מבולבל מכל הצעות המחיר שהוא קיבל מאנשים שונים. אני נחשב טיפה מבין, אבל אני לא כל כך מעודכן. השאלה שלי היא שאלה עקרונית - מה יותר חשוב במחשב שמשמש אדריכל - מעבד או כרטיס מסך. אשמח גם לעזרה בבניית מפרט למחשב נייח יכותי - שיאפשר עבודה מהירה על התכנות הנ"ל במחיר סביר - של כ 4K ש"ח. נייח!!!! לא נייד. תודה מראש כולם! ואני מתנצל שפתחתי נושא חדש אבל מהנושאים שקראתי בעיקר היה המלצות על מפרטים, ואני מחפש תשובה עקרונית בכדי לעבוד עם ספק מחשבים שאנחנו אישית מכירים וסומכים על האיכות, למרות שהוא בעצמו לא ידע לענות לנו איפה כדאי להתרכז. ישי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים