עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שבוע טוב, אחרי ששיגעתי אתכם פה עם מחשב נייד לשימושים האלה, אני מתחיל לחשוב אולי בכל זאת להמשיך עם נייח. המחשב הנייח שלי נפח את נשמתי (כנראה לוח האם), ולכן צריך לשדרג (וכן, עדיין שוקל נייד, אבל עכשיו רוצה לראות אופציות אחרות). אז מארז - יש. ציוד היקפי - יש. דיסק קשיח (כולל SSD למערכת הפעלה) -יש. וננסה לצמצם את התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,200ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם נותן ערך מוסף גבוה - אפשרקצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + פוטושופ + פרמייר - ברמה חובבנית ולא יומיומית. א) במידה וה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב? 2500-3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו Call of Duty 4, עוד מעט יוצא 5 אז אני רוצה כמובן שגם הוא יעבוד לי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? חשוב לי עיצוב יפה למארז ושיהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במידה בינונית+. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? ממש לא. 11. ב…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 שקל מקס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הורדות ומשחקים קלים כרגע (minecraft roblox משחקים steam חינמים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כרטיס מסך שאני מקווה שלא נשרף ביחד עם הלוח NVIDIA 1660 רגיל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by fc_bunker,

שלום ותודה מראש, התקציב באזור ה4000 ש"ח, אפשר להתגמש קצת אם יש הצדקה. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? אני עתיד להיות סטודנט לרפואה, לכן עיקר השימושים יהיו משרדיים ולא תובעניים מדי. סרטים (בHD) מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על משהו בטווח של 13.3-14 אינץ'. אפשר לשקול אולי גם 12.5. נראה לי שיש לי עדיפות קלה למסך מט, אבל זה לא מאוד קריטי. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב. מעדיף שלא לעלות מעל ה1.9 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי זמן סוללה ארוך. שיפיק ליום לימודים (מהבוקר ועד שעות אהח"צ) …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. זה המחשב שבניתי העלות שלו 4960. אשמח לדעת מה אני צריך לשנות במידה ומשהו לא מתאים למפרט. מה אני יכול להוריד ולחסוך כסף במידה ופריט מסויים לא ינצל את המקסימום במפרט הזה. והאם אתם מכירים חברה שתציע פחות כסף על מפרט כזה או דומה לזה. תודה מראש ! http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57b1f8c340a6f

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. היי, אני מעוניין לקנות מחשב, יש לי תקציב של 5000 ש"ח (לא זקוק למסך ולזכרון). אני כן מעוניין בכל הרכיבים שאציג במפרט שלי, אני רוצה שהם יהיו איכותיים במסגרת התקציב. עשיתי מחקר קטן ואני מעוניין בדעתכם הכנה והמלצותיכם. רכשתי זכרון 16GB 2400MHZ ולכן איני זקוק לזכרון במפרט. השאלה העיקרית האם המפרט שאני מציג פה הוא איכותי ובעיקר שווה את הסכומים שמושקעים בכל קטגוריה. האם יש משהו שאני משלם עליו פה יותר מדי ולא שווה את הכסף? תודה מראש! מק"ט מוצרים כמות מחיר C6700T Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray 1 ₪1488 AFACO-12000-GBA0…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה4000-4500 תודה עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FALLOUT GTA IV כל המשחק…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אם יש לכם 1400 דולר מיותרים ותיאבון למשחקים, זה המחשב בשבילכם. המפרט שלו: -מעבד quad-core Intel Core 2 Extreme QX9300 2.53GHz, 12MB cache -מערך CrossFireX עם שני כרטיסי מסך HD3870 -שני HDD של 500GB(לאחסון של 150 משחקים או 250 סרטים) -4GB של זיכרון DDR3 1066MHZ -מסך 17' -כונן Blu-ray כמובן. -כרטיס טלוויזיה מובנה -מערכת הפעלה ויסטה 64bit

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. את החלקים הבאים כבר יש לי - כונן HD, צורב, מארז, וכל החברים בקשר לספק, יש לי HEC 300W ATR (או משהו כזה) אבל הכבלים שלו קצרים וגם יש לו רק 20 פינים, אם אפשר יהיה (ויהיה צורך) לדחוף ספק חדש, זה יהיה נחמד אני צריך - לוח , מעבד אינטל (סוקט 775), זיכרונות וכרטיס מסך (עדיף מקורר פסיבית או אחד ממש שקט) המחשב יהיה לעבודה רציפה, עדיף שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה + (אבל אני מאמין שכל דבר שהוא קצת יותר מתקדם מR9550 יעשה את העבודה), שירץ סרטים\ סדרות HD ולא ממש מתוכנן OC, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר. אם אפשר מחנויות באיזור ת"א, לא מKSP (אולי רק את הזיכרונות משם) וכמובן, לא חייבים לנצל את כל התקציב תודה

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אנא הביאו את כל הסוגים, מן הסתם אני מעדיף לשלם כמה שפחות אבל גם משהו קל מאד אבל יקר בא בחשבון. חיי סוללה טובים.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. לילה טוב לכולם טוב, אחרי הרבה עבודה - שרבים מכם עזרו לי בה - מסתמן המפרט הסופי שלי המטרה מולטי טסקינג + HTPC ללא גיימינג כלל. אשמח להערות והצעות מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ₪ 945 לוח אם: Gigabyte P35-DS3L Conroe Support GP35DS3P ₪ 600 מארז NZXT Duet No PSU 393 שני מאווררים 120 מ"מ (חשוב השם?) קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 238 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V 399 זכרון PQI DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 285 קשיחים: SAMSUNG HD501LJ 670*2 1340 כרטיס מסך Gigabyte ATI RADEON 2600Pro 512MB Bulk 500 צורב - אחד מהבאים עדיפות לפי הסדר המחיר של כולם כ- 200 ש"ח Samsung SH-S203 …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שח עם חריגה קטנה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש למשחקים לדוגמא: דיאבלו 4, cyberpunk, starfield 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כבר הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

13. Started by Gil28,

שלום, אני מתכוון לקנות לאחי מחשב בקרוב ומאחר שיש משפחה שבאים לבקר מארה"ב אני כמובן קופץ על המציאה. אחי מתחיל ללמוד בקרוב ולכן צריך לפטופ (וגם שיעזוב את שלי ) דרישות: ניידות גבוהה - לכן אני חושב על אולטרבוק. מקלדת מוארת. זמן סוללה סביר (3-4 שעות) משחקים ברמה של פיפ"א. גלישה ותכנות קל. אחריות בינ"ל - יתרון. ראיתי את ה-Toshiba Portege Z835 והמחיר שלו נראה כמו מציאה, אותו מחיר של V131 בארץ: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834214595 מה ההבדל בינו לבין ה-Z830 שנמכר בכ-300$ יותר?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by g1zey,

אני מתכנן לקנות טלויזית LCD לחדר ואחד הרעיונות היה לחבר אותה למחשב כדי לראות סרטי HD שאני אפעיל במחשב על מסך הטלויזיה. המחשב שלי הוא ישן יחסית .. פנטיום 4 2.4 , 1G DDR 400Mhz , FX 5200 חבר שלי אמר לי שהמחשב לא יריץ סרטים באיכות HD בצורה חלקה .. רציתי לשאול אם זה נכון ואם כן אז עם איזה מחשב בערך אני אוכל להריץ סרטי HD בצורה חלקה ..(מחשב כמה שיותר פשוט .. לא מתכנן להשקיע יותר מדי כסף בזה) *מצטער אם זה לא הפורום הנכון .. לא ידעתי לאיזה פורום זה הכי מתאים .. תמיכה טכנית נראה לי האופטימלי ביותר*

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by perrikus,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 589.29 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 559.7 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 508.3 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 495.84 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 1569.96 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 261.68 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/He…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים ופיתוח. מגבלת המחיר היא 4,500 ש"ח כך שלא מדובר במפלצת-על אבל אני כן מנסה להגיע למשהו שלא יהיה עתיק עוד שבועיים... הדרישה מהמשחקים היא פשוט שהוא יוכל להריץ אותם כמה שיותר זמן הפיתוח יהיה בעיקר בסביבת visual studio ו- IDE של Java. בגדול אלו משימות טוחנות זיכרון בעיקר. כאמור, חלק מהרכיבים כבר נמצאים כך שאין צורך להכניס אותם במפרט: מסך צורב, עכבר, DVD, רמקולים. עדיף כרטיס רשת וכרטיס קול על הלוח וכרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים. מעבר למפרט שבניתי כאן אני זקוק לעצתכם בנושא אינטל ל- AMD: מעבר לשאלת המחיר, האם ה-hyper Threading של אינטל יביא לשיפור ביצועים ממשי בקומפילציות למשל? הסתכלתי קצת בפורום והגע…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. מופיע בעמוד הבא...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by NivOlym,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, פחות או יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג ממנו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון Assassin's Creed Unity\Assassin's Creed Syndicate. בסגנון הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by kola,

שלום, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר לעריכה גראפית. לא מדובר בעריכה גראפית בתוכנות תלת מימד אבל מה שכן מדובר בעריכה גראפית בעיקר בפוטושופ ופלאש. התקציב הינו 3500 ש"ח... ללא ציוד הקפי! ניתן לחרוג עד 4000 ש"ח ראיתי את המפרט הבא: השאלה עד כמה הוא עדכני נכון להיום? והאם המחירים ירדו השתנו וכד'? http://hwzone.co.il/specslist/view/103/ בנוסף ראיתי שהם ציינו שמה 2 הארדיסקים אני חושב שזה מיותר. וגם עם המחיר של הזכרונות אפשרי לשנות אותו ליותר זול תודה רבה

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום חברים חבר שלי מעוניין לרכוש לאמו המבוגרת מחשב נייד בגודל 14" - 15.6" המעבד לעבודה הכי בסיסית שיש ובעיקר בשביל לראות סרטים (המחשב גם יחובר לטלוויזיה עם HDMI) לפי הבדיקה שערכתי הניידים הכי משתלמים היום בשוק במחיר לא יקר הם 2 הדגמים הבאים של לנובו אשמח לחו"ד... אני לא מכיר את המעבדים של AMD http://ksp.co.il/?list_compare=.27648..27647. תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Dark Phoenix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (עם אפשרות חריגה ל3700). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון ה3500. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו (שתיהן לא בצורה מקצועית), משחקים (לא דברים כבדים מדי), עריכת וידאו בצורה קלה מאוד (פשוט שלא יקרוס, יש ברשותי מחשב אחר לעריכת אודיו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר. לייטרום - תדיר. סוני וגאס פרו - כבד. קיובייס - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין כפי שכתבתי - מיועד למשחקים לא כבדים…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by yooooni9,

שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... בתקציב של עד 5000 שקל גג. גודל מסך "15.6 אשמח להמלצות. תודה רבה!! נערך לאחרונה על ידי yooooni9; היום

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. הנה הראשון, הוא מחשב לאחי הקטן... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: NZXT Tempest "AirflowKing" ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black הנה השני, זה בשבילי ^.^ מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX38-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 DDR3 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL קשיח למחשב שולחני: SEAGAT…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by shlomia,

מחפש לרכוש לבן 12 מחשב למשחקים. המטרה - מחשב שיחזיק לפחות לשלוש שנים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. חריגה רק אם יש בעיה במפרט או שלא עומד במטרה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וקצת עבודות בית ספר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חובה אבל כמובן ששקט יותר זה מבורך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Ran B,

אוקי אז אמא שלי הביאה לי דף עם מפרט, והיא ביקשה ממני לדעת מה יותר טוב. או יש דברים יותר טובים, חלקים יותר טובים באותם מחירים. 2 המפרטים הם : 1: מעבד - intel pentium 4 2.667GHz 533FSB 512K לוח אם - מאוד מוזר שלא רשום, אולי זה לא מגיע עם? זיכרון מטמון - Integrated 512-KB Level 2 cache (full speed) זיכרון (כמות 2) - 2GB DDR (4 X 512MB) DDR 333 כרטיס רשת - 2X intel PRO/100+Server Network connection כרטיס מסך - Integrated ATI RAGE XL Video Controller with 2-MB sdram Video Memory בקר SCSI - זה : Signle Channel U320 SCSI adapter כונן קשיח (כמות 2) - 36GB 10K U320 UNI HDD כונן דיסקטים - FLOPPY 1/44MB DISK DRIVE כונן תקליטורים - 52X IDE (ATAPI) CD-ROM Drive מאר…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים