עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://skypc.co.il/pl_product~70844~14~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~71124~14~0.htm שהאמת לא ראיתי את ההבדלים בינהם, אשמח לדעת אם שמתם לב.. הג'יגה בייט, שעל פני השטח נראה כמחשב הרבה יותר טוב, אך במחיר זול משמעותית מהדל. השאלה היא מה איכות החומרים. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6768 הדל, שאני יודע שאיכות החומרים גבוהה מאוד, אך השאלה היא איך הג'יגה בייט. תודה לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה דו מימדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ ולייטרום באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. …

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI. עם המחשב הגיע מטען של 90 וואט. כעת, יש באפשרותי להשתמש גם במטען של 65 וואט (במקום שאני עובד בו, ככה שאני לא אצטרך לקחת את המטען שלי כל הזמן), החיבור שלהם הוא אותו חיבור וגם המחשב שלי מזהה אם אני מחבר מטען של 90 וואט או 65 וואט. האם יש איזשהי מגבלה להשתמש במטען של 65 וואט? האם יש סיכון שהמטען יתפוצץ חס וחלילה?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by beyle,

טוב אחרי חפירה. הגעתי למסקנה שזה המחשב שיתן לי את כל מה שאני צריך במחיר נורמלי. רציתי לקבל ממכם סוג של "אישור" שבאמת ברמת מחיר הזאת לא אוכל להשיג משהו טוב יותר... המטרות: 1. משחקים - (בעיקר FPS). 2. עבודה במכונות וירטואליות לטובת עבודה. המחשב שאני מתכוון הוא הדגם Y50-70 עם ה specs הבא: * מעבד 4720HQ. * מסך 4K IPS. * 256 SSD. * 16 GB RAM. * כרטיס מסך GTX 960M. המחיר: 6500 ש"ח. (רוכש באילת, אז תורידו אלפייה על המע"מ - 5.5K)

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. תקציב התקציב לרכישת המחשב:6000 חריגה מקסימלית מהתקציב:6500 שימושים מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד מאוד והרבה אינטרנט או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תוכנות בהן אתה תשתמש: באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 או 64 ביט):64BIT האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב (כן או לא):מקורית של HOME PRIMUM 64BIT. שימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): אם כן, לאילו רכיבים? לא, אני לא אוהב להתעסק בזה. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): אין טעם. ציוד היקפי מהי רזולוציית המ…

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by eli_kats,

נמאס לי מה-DVD שבקושי קורא סרטי HD ואם בכלל מצליח. החלטתי להשקיע בקניית HTPC ופה אצטרך את עזרתכם, קצת חיטטתי באינטרנט ולא ראיתי מחשבים מי יודע מה. לא הבנתי למה שמים למחשב כזה 4GB זיכרון (מה לא בזבוז?!..) אז הדרישות שיעמדו מול המחשב זה: 1. להקליט תוכניות מהטלויזיה (כרטיס לכידת וידאו איכותי) 2. להקרין סרטי Full HD בלי תקיעות 3. שיעלה סביבות 3K ש"ח

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. הנה הראשון, הוא מחשב לאחי הקטן... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: NZXT Tempest "AirflowKing" ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black הנה השני, זה בשבילי ^.^ מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX38-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 DDR3 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL קשיח למחשב שולחני: SEAGAT…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. מפרט 1: I5 2300 Intel h61m s2v Kingston 4096 ddr3 1333mhz 500gb hd 500w ספק Dvd-rw lg x22 sata Saphire ati 6570 2gb מפרט 2: אותו מפרט רק עם מעבד i3 2100 Gt 440 1gb nvidia כרטיס מסך איזה מפרט יותר מומלץ מבחינת ביצועים, כרטיסי מסך, האם באמת דרוש למפרט כזה ספק כוח 500? תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. היום קיבלתי דרך שליח מחשב נייד חדש HP .המדבקה שעל הקרטון תלושה .המחשב מבפנים נראה בסדר .מה זה יכול להיות?האם זכותי לקבל קרטון סגור הרמיטי או שלפעמים זה כך?נתתי לשליח לכתוב בתעודת המשלוח שהקרטון לא היה סגור.המחשב נקנה מאתר וואלה שופס.האם כדאי בכל מקרה להחליף לאחד בראיזה סגורה?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by is180e,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ראיתי את המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-8530.htm האם הוא מומלץ ? ואם לא, איזה מחשב נייד מומלץ ? השימושים שלי הם: תכנות (visual studio, sql server) ומשחקים כמו pes או fifa תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Justlog,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בכולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 נשמע סביר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הTriple A, The witcher, Rainbow Six Siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\גבוהו…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by kola,

שלום, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר לעריכה גראפית. לא מדובר בעריכה גראפית בתוכנות תלת מימד אבל מה שכן מדובר בעריכה גראפית בעיקר בפוטושופ ופלאש. התקציב הינו 3500 ש"ח... ללא ציוד הקפי! ניתן לחרוג עד 4000 ש"ח ראיתי את המפרט הבא: השאלה עד כמה הוא עדכני נכון להיום? והאם המחירים ירדו השתנו וכד'? http://hwzone.co.il/specslist/view/103/ בנוסף ראיתי שהם ציינו שמה 2 הארדיסקים אני חושב שזה מיותר. וגם עם המחיר של הזכרונות אפשרי לשנות אותו ליותר זול תודה רבה

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אני רואה הרבה מחשבים ניידים שיש בהם את כרטיס המסך המובנה Intel HD Graphics with dynamic frequency. השאלה שלי היא מה אפשר להוציא מכרטיס מסך כזה, איך הוא יריץ משחקים כמו lord of the rings online או WoW? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי?20K כולל מסך רזולוצית 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל סוגי המשחקים מכל הזמנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מחפש מסך (אני מניח שהרזולוציה 4K היא 4096X2160), לפחות 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by biton,

אני מתכוון לקנות inspiron של Dell דרך החנות של Dell בארה"ב. יביאו לי אותו לארץ. אגב, כמה המכס אם עוצרים ? השאלות הן לגבי האחריות : - האם האחריות של דל היא בינלאומית ? לא מצאתי אמירה מפורשת לגבי זה באתר. - אילו פרטים צריך למלא בזמן ההזמנה (שם, כתובת וכו') כדי שהאחריות תהיה תקפה לישראל ? - אם אני עובר יותר מאוחר למדינה אחרת האם ניתן להעביר את האחריות באופן קבוע לכתובת החדשה ? - האם כדאי לרכוש אחריות מעבר לשנה או שיותר כדאי להאריך את התקופה כל פעם ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by z94x2,

שלום, אשמח לקבל מפרט לחבר בתקציב הנ"ל. רוב השימושים הם ליישומי אופיס+גלישה, לעיתים קרובות שימוש בMathLab(תוכנת מתמטית), ומשחקים ברמה הממוצעת(לא גיימר שרוף) ההתעקשות היחידה(לא מובנית לי, אבל ככה הוא רוצה) זה למעבד Intel מהחדשים(לצורך העניין, מוכן להתפשר על הכרטיס מסך) המסך צריך להיות סטנדרטי(22 אינץ'). לגבי הרעש, שלא יהיה טרקטור, מארז Mid-Tower שקט וקריר(לא מהיקרים אבל גם לא מהזבל - למשל המארזים של אייבורי) הוא גר באזור תל אביב, אז חנות באזור(ראשון ודומיה) תהיה נוחה הארד דיסק - עדיף 500 יציב מהיר ושקט מ1T גרוע 1. מה התקציב המקסימלי? 4.2K ניתן לחרוג עד 4.5K(רק אם זה ממש נדרש) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צוורך בציוד הקפי למעט המסך 7. ה…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by oRBenDavid,

שלום, אני מעוניין לקנות Surface Pro 4 בתור נייד עסקי שישמש אותי גם במשרד עם התחנת עגינה שלו וגם בחוץ בתור טאבלט קליל. יש חנות מומלצת לקנות את המכשיר ? או חנות שאפשר לראות אותו בתצוגה ? ובכללי אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את המוצר, שזה לא סתם גימיק והוא מתפקד טוב כמכשיר היברידי

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by JAKY1,

שלום לכולם. קיבלתי לפטופ 7 אינצ' (סיני) , עם מערכת הפעלה WIN CE 6. אנגלית בלבד!!! האם יש סיכוי להפוך את המערכת לעברית או לפחות תמיכה עברית כדי שאוכל לגלוש באתרים ישראליים בעברית? :'( תודה מראש לכל העוזרים. ג'קי

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. גודל מסך- הכל בין 13 עד 15.6 מבנה- אולטרה\סליק בוק בדגש על דק וקל רזולוציה-FULL HD מעבד- I7 SSD- חובה כרטיס מסך אפשר גם מובנה. זיכרון- 16gb תקציב- 3 עד 6 אשמח להצעות!!!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Oranl,

היי, זקוק לעזרתכם.. כאמור בכותרת - נדרשת מערכת מחשב למסחר בורסאי כבד ב-3K. העבודה על המחשב תהיה רבה ורציפה, תוך הרצה במקביל של תוכנות שונות למסחר בבורסה ובמט"ח. הדרישות העיקריות שניתן לסמן כרגע הן: אפשרות לחיבור של 4 מסכים בגדלי 24-22 אינץ' (דורש 2 כרטיסי מסך?). כונן SSD גדול (250GB). נפח אחסון גדול בנוסף (3TB). הרכבת המפרט ב-KSP (יירכש באילת). ניתן לחרוג מהתקציב בכ-300-200 שקלים.. אין צורך כרגע בציוד היקפי כלל. כמובן שלא מתוכנן OC. אשמח לשמוע הצעות כי אני לא בטוח איזו מערכת עשויה להתאים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. במקרה נתקלתי במוצר הזה ברשת באג . http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6402&perur=0 לכל החברה כאן שקנו מחשבים ניידים וגילו שהנייד שלהם מחזיק בקושי שעתיים (ואחרי חצי שנת שימוש בקושי שעה ), סוף סוף נימצא הפיתרון בדמות סוללה חיצונית . נכון שהפיתרון יקר ,אולם יתרונו הגדול הוא שהוא אוניברסלי ובעל חיבורים במתחים שונים שמאפשרים להמשיך להשתמש במכשירים אלקטרוניים שונים ,גם אם הסוללה המובנת התרוקנה וכמובן גם במקביל לטעון את הסוללה של המחשב הנייד וגם הרבה מכשירים אחרים כמו פלאפונים (3.7 וולט ) נגני mp4 \mp3 (מתח usb וולט 5.3 ). הדבר שימושי בין היתר לכל אלו שקנו את ה-wind באיבורי וגילו שהם קיבלו עם הנייד ,סוללת צעצוע שלא מספיקה לשום דבר . על פניו נראה אחלה פיתרון , אולם לא הצלחתי…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by rafi1212,

מפרט : מעבד : Intel Core i5 3570K@4.2Ghz קירור למעבד : Scythe MUGEN 3 REV B לוח אם : MSI Z77A-G45 מארז : Fractal Design Define R3 ספק : Seasonic S12 620W PSU זכרונות : Kingston 8GB 1600 דיסק קשיח : Seagate 1TB Hard Drive 7200RPM כרטיס מסך : Gigabyte HD7950 Windforce [h=1]מסך מחשב Dell U2312HM ‏23[/h]המחשב נרכש בחברת TMS ועבר אוברקלוק למעבד ע"י החברה עם כל הבדיקות . יש בידיי את כל הקופסאות , והמחשב שמור מאוד . המחשב נקנה לפני שנה ו 8 חודשים . במחשב מותקן כרטיס הקול asus xonar d2x שמשמש אותי נהדר , לרציניים אני מוכן לתת אותו כמתנה .

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. מפרט שהרכבתי (בעזרת ההמלצות שקיבלתי פה) למולטימדיה ולמשחקים בתקציב של עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי... המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS - 500GB 32MB Buffer SATA2 זיכרון: Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 (TWIN2X4096-6400C5) כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe לוח אם: ASUS P5QL-E מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box ספק כוח: Corsair VX450W חשוב שיהיה שקט... ולא מתוכננים OC וCF....! 1) מה דעתכם? 2) לגבי לוח האם: שמעתי שיש לו סידור בעייתי.. בכל אופן הוא אחד הבודדים שעונים לדרישות שלי מבחינת חיבורים, תמיכה בטכנולוגיות ומחיר (עד 600 ש"ח), לכן אם מישהו יכול להעריך כמה הבעיה הזאת תפריע, אם בכלל,…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by yehmer,

שלום <b style="color: rgb(51, 51, 51); text-align: right;"><br>* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים<br>* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3- 14, מסך מבריק,<br>* רזולוציית המסך? לא חשוב<br>* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת<br>* משקל רצוי? קל משקל<br>* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות ומעלה<br>* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא<br>* Bluetooth? כן<br>* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, אבל לפחות ssd-256 ,hdd-500<br>* כונן אופטי? לא <br>* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא<br>* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות גבוהה שכן<br>* ה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל לא יודע להרכיב בעצמי ככה שאני צריך להזמין. איפה אני יכול למצוא מקום שבו אני בוחר איזה רכיבים יהיו למחשב שלי ואוכל להזמין ממנו?

דיונים חדשים בפורומים