ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי מגוון הכולל בעיקר, גלישה יומיומית בעשרות טאבים אשר פתוחים במקביל,הורדה וצפייה של סרטים, פעם בשנה משחק מעט משחקים ישנים (gta4 וכו') יש לציין שבמחשב הקודם היה לי 600 gb וזה לא הספיק לי, לכן נדרש לפחות 1 tb של אחסון (אפשרי שילוב של 1TB SSD/256 GB SSD+1TB HDD) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מקסימום 3000 (אפשרי חריגה של 100-200 שח פלוס מינוס) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה בעשרות טאבים בו זמנית בכרום, עבודה משרדית במייל, הורדה וצפייה של סרטים וסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
קניתי אותו לפני שנה מפלונטר ויש עליו אחריות עוד שנתיים http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2044&lid=1
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם. בחנתי את המפרטים המומלצים ושמתי לב להמלצות השונות למעבד AMD לעומת אינטל. אני תוהה מה עדיף לשימושים שלי מבחינת יתרונות וחסרונות של כל אחד מהמעבדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000. אפשר גם בפחות אבל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת וידאו ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. המחשב יעבוד בחדר 24/7. 6. האם מתוכנן או…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
hey there. well, this new computer will be mostly used for multimedia (has to have a tv-out), internet & office, graphic design (photoshop mostly), and some video editing (mostly ripping DVDs and converting videos to ipod format). I'm also going to use it for some gaming so I want it to be able to run new games well - but it's the least important thing. I already have a DVD burner and DVD drive so there's no need for new ones. I also have a hard drive but I want to add another one - at least 250GB. I don't really have a budget limit, but keeping it under 1000$ would be nice. I'm in the United States right now and I will be coming back in a few weeks so I thought I'd u…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ועכשיו כמו שאתם יודעים זה מגיע גם עם תוכנה לזיהוי פנים בכניסה למחשב .... עכשיו בטעות ניסיתי להתקין windows 7 שהורדתי ... וזה הצליח אבל עכשיו אני רוצה לחזור למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב (זאת שדל שמו לי ) המערכת ההפעלה הקודמת הייתה גם ווינדויס 7 אבל יותר טובה ... היא הייתה Home Premium ... מה אני עושה איך אני מחזיר למערכת ההפעלה שקיבלתי עם המחשב... אין לי גיבוי רק מי שיודע שיענה , תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לבנות מפרט שישמש בעיקר ל htpc .. אך גם לשימוש כללי.. ארצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן , ושיהיה לי אפשרות שדרוג בעתיד.. המחשב לא ישמש למשחקים , אך ארצה שהאופציה לאו סי תיהיה פתוחה לכן לקחתי כאן את המוגן 2.. האם המעבד הוא בעל פוטנציאל לאוסי? האם הלוח והזיכרון לא יגבילו אותי? כדאי לעלות במעבד ל 955? השקט חשוב - אבל לא עד כדי כך נגיד רמה 10\7 .. איך הכרטיס מובנה שעל הלוח יתן לי להציג סרטים ב fullhd חלק? ההארדיסק חשוב שיהיה לפחות 2 טרה, שיוכל להכיל הרבה סרטי hd ששוקלים הרבה היום, אם אתקין עליו את מערכת ההפעלה הוא יסחב טוב למרות ה5400 סלד? התקציב הוא 3000, רצוי לחסוך כמה שיותר, אם זה לא יפגע בביצועים .. המחשב יחובר לlcd 32 samsung br81 מעבדי AMD Athlon I…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
OK שלום לכולם .אני קונה מחשב חדש, המפרט שלי הוא כזה : לוח אם : MSI K8N NEO 4 PLATINUM מעבד : ATHLON 64 SOCKET 939 3200+ זיכרון : GIGA 400MHZ [KINGSTON] כ.מסךMSI ATI RX850XT TD256E PCX הארד דיסק : WD 160GB SATA DVD צורב - מארז THERMALTAKE S VIKING 9K+מסך AOC19" א. אני צריך מאוורר שקט למעבד וספק שיחזיק טוב את הכרטיס מסך ושיהיה שקט אני לא רוצה לשלם עליהם ביחד יותר מ-600 שח (שוב חשוב שיהיו שקטים) ב.איך ההארד דיסק מבחינת רעש , הוא שקט? ג.האם הייתם ממליצים על איזשהם שינויים? תודה רבה לכולם :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מע"מ, בערך 3500 בלי מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (OW בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OverWatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני משתמש ב Dell Latitude E6430s, עם Intel Core i5-3320M, 16GB RAM, SSD מעוניין לשדרג בעיקר בגלל שהמסך שלי קטן מידי (14') עם רזולוציה מיושנת 1366x768. השימוש העיקרי שלי הוא ללימודים (הנדסת תוכנה). יש אפשרות לרכוש את המחשב בארה"ב ושחבר יביא לי אותו לארץ. (מגיע עוד כחודשיים). * גודל המסך: לפחות 15.6, FullHD (אין צורך במסך מגע) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח או $1350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעוניין לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב: משמש ללימודים בעיקר, סרטים ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיו…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הלן חברים, יש ברשותי 20 מחשבים ניידים, המפרטים: IBM ThinkPad R51 2887-AVG: CPU: Intel Pentium M Processor 715 (2M Cache, 1.50 GHz, 400 MHz FSB) LCD: 15" TFT 1024 x 768 CHIPSET: Mobile Intel 855GME GPU: Intel Extreme Graphics 2 IBM ThinkPad R61i 7650-D7G/D6G CPU: Intel Core2 Duo Processor T5450 (2M Cache, 1.66 GHz, 667 MHz FSB) LCD: 15.4" TFT 1280x800 CHIPSET: Mobile Intel GM965 GPU: Intel Graphics Media Accelerator X3100 hp Compaq nx7300: CPU: Intel Core2 Duo Processor T5500 (2M Cache, 1.66 GHz, 667 MHz FSB) LCD: 15.4" TFT 1280x800 CHIPSET: Mobile Intel 945GM GPU: Intel Graphics Media Accelerator 950 המחשבים הם מעסק שנסגר (מעבדה), רובם כוללים סוללה, אך אני לא יודע מה …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד למטרת לימודים כלליים, אולי קצת גיימינג אבל זה לא העדיפות. גודל: עד 14", אולי גם 15.6 כל עוד הוא עומד ברזולוציה מספיק חדה (תצוגה טובה חשובה מאוד). כובד: עד 2 קילו. מחיר: עד 3000, חריגה של 200 ללא מערכת הפעלה. מפרט נדרש: i5-8250, 8 gb ddr, 256 ssd לפחות, 150 mx במידת האפשר, ומחשב עמיד ומוכח בשוק עם ביקורות קיימות. כמו כן מחשב יחסית פריק שניתן לשדרג לו זכרון בעתיד ללא הרבה בעיה. מאמין שזה מספיק הסבר. מתכוון לקנות עד סוף החודש ולכן פתוח להצעות מיום הרווקים או bf. אין לי בעיה שזה ישאר כתרד פתוח להצעות לפטופים משתלמים בחודש זה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אחרי כמה וכמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב חדש אשמח לכמה מפרטים או בכלל למפרט תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4/5/6 חריגה אפשרית אבל מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר עריכה גרפית מימינלית (photoshop,ilussturitor בעיקר) המשחקים שישחקו כנראה יהיו משחקים כגון world of warcraft רוצה להריץ אותו על בינוני ושהמחשב ישרוד בראיה למרחק ובכללי בריידים ולא יקרוס counter strike/overwatch /המשחקי יריות לא אכפת לי להריץ על איכות נמוכה אבל שיהיה FPS וירוץ טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד לבת זוג שלי לאוניברסיטה, לקנייה בשבוע הבקרוב, אפילו בימים הקרובים . תקציב של 4000 ש"ח. חשוב שהמחשב יהיה בעל סוללה חזקה (לפחות 5 שעות), שלא ייגמר בשעה וחצי כי הוא צריך לשמש להרצאות ארוכות. מסך עד 14'' ושיהיה קל, ובצבע אלגנטי, לא אדום ורוד וכאלה. כונן קשיח- 500GB אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי אני מאוד ישמח . השימושים - OFFICE, אינטרנט, קצת מוזיקה וסרטים. ובכלל, שיעבוד טוב ולא יקרטע אם שני דפים באינטרנט וWORD דלוקים במקביל. תודה לעוזרים , רוי.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לצורך לימודי, וקיבלתי במייל הצעה לעבור חשבון בנק לבנק אחר (אני גם כך מתכנן זאת, מסיבות האישיות) כאשר מקבלים מיני לפטופ במתנה. מישהו יכול לומר לי אם המחשב המוצע הינו מחשב שמתאים ללימודים? https://www.mizrahi-tefahot.co.il/cgi-bin/bvisapi.dll/Mizrahi/navigate/campaign.jsp?id=356331149
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים אשמח לעזרתכם: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח (כולל מסך מחשב) אפשר לחרוג ב 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אקסל/וורד, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מחשב 23 אינץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא היברידי לא הארלי דיווידסון. רגיל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני לפני קנית מחשב רציתי לדעת האם שווה לחרוג ולקנות את המחשב הזה? http://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X500/X505-Q8100X כולל משלוח + מיסים + ביטוח מחיר +-6106.41 ILS יש פה מסך 18.4 אינץ!!!! ^^^^^^^ http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/product/pdf_files/detailed_specs/qosmio_X505-Q8100X.pdf או עדיף לקנות את המחשב הזה? HP Pavilion dv6-6020ej תודה רבה!!!! :-*
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים המחשב שלי מתאבד רשמית בקרוב אני צריך מחשב חדש לגיימינג כבד אחו... מספר דרישות פשוטות מעבד 6500 i5 כרטיס מסך gigabyte 1060 זיכרונות 16 גיגה לוח אם שפתוח לשדרוגים בעתיד הארד דיסק טרה 7200 rpm Ssd 120 גיגה ללא מערכת הפעלה ללא ציוד היקפי ללא כונן דיסקים מחיר מפרט 4000 חורג בשבילכם 200 שקל אני רוצה להריץ משחקים כמו Gta v csgo ולראות סרטים וסדרות במחשב. המחשב יוחבר לשני מסכים 1. 23" dell 2. 40" Panasonic לא אעשה אוברקלוק אבל אשמח שהכרטיס מסך עצמו יהיה אפשרות לשנות למצבים oc mode או gaming mode או normal mode. המיקום שלי - רמת גן, מבקש שהחנות תהייה קרובה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אנחנו מחפשים מחשב לאחותי, המחשב צריך להריץ את המשחק The Sims 3 כמו שצריך וכמובן גלישה באינטרנט 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 אם אצטרך אוסיף בעצמי עוד 300 שקל שיגיע לתקציב של 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Sims 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung SyncMaster 17…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
AMD A64 3000+ PIN 939 MSI K8N NEO2 PLATINIUM A-DATA 512MB 400MHZ X2 WD 80GB SATA 8 MB BUFFER ALBTRON 6800GT NOA SCORPIO Gaming PC SILVER Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan LG F700P זה המפרט שבניתי. המפרט הוא למשחקים וכול שאר הבולשיט הכול מסתכם ב8000 שקל *האם הלוח אם הזה הוא בזבוז כסף? (1000 שקל) ובעודף אפשר לקנות משהו? *בחרתי לא לחכות לnforce4 כי הבנתי שהוא לא כדאי מבחינת ביצועים (שני כרטיסי 6600 לא עוקפים כרטיס 6800GT אחד) *האם אפשר לסמוך על ה"חיקוי" הזה של נועה למארז של אנרמקס? אם יש לכם שינויים או הערות אודה לכם מאוד
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סליחה על הטופס המוזר!!! האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא משנה בכלל איפה... מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ.. תקציב: 4500יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 4700 יד ראשונה\שניה: ראשונה! זמן אחריות רצוי: שנה לפחות חברת המחשב הניד המועדפת: לא משנה כל כך שיהיה משהו מוכר (לא TOSHIBA) נראה לי ישעדיפות לHP... מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 גודל כונן קשיח מועדף: לפחות 500 משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל עדיף (לא כל כך משנה תכלס...) גודל הצג::עדיף 13.3אבל אפשר גם 15.6 זמן סוללה רצוי: לפחות 3-4 שעות צבע המחשב הרצוי: לא וורוד או משהו אפשרויות נוספות במחשב:שיקרר את עצמו טוב ויחזיק הרבה זמן! מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזי…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מבקש חוות דעת על מפרט שהרכבתי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית ווידאו חובבנית (photo shop, pro show producer) + משחקים של הילדים (minecraft, fortnite, overwatch) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך '24 + מקלדת ועכבר בסיסיים לגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) HDD 2T ושני SSD 500G יועברו ממחשב ישן 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב למשחקים הכי כבדים ברזולוציות הכי גבוהות CRISYS 2 וכו' הרעיון הוא לבנות מערכת לתלת מימד במשחקים סרטים וכו' למערכת הזאת אני מוסיף את הטיונר של nvidia ויוצאת לי מערכת תלת מימדית אני קונה אותה מנועה מחשבים סומך עליהם ורציתי להתייעץ עם אנשים מקצוענים כמוכם. השקט הכי חשוב! 10 אפשרות גמישות בתקציב ואופצייה למערך sli בעתיד לא מחייב אין צורך בשום ציוד היקפי אין צורך באוברקלוק ואין צורך בצורב ודיסק קשיח תקציב מקסימלי 9000 עדיף שיהיו כמה שיותר הצעות ואופציות תודה רבה לכם באמת. AMD PHENOM II X6 BLACK EDITION 1090T 3.2GHZ 125W 9MB AM3 1530 Coolit ECO A.L.C CPU Water-Cooling System 265 Innovision Ge Force GTX480 1536mg GDDR5 2450 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, משחקי מחשב הם סוג של אהבה אצלי, גיימר אפשר להגיד. בכל כמה שנים אני קונה מחשב HIGH END בכדי שיחזיק 2-3 שנים עם משחקים חדשים שיוצאים לשוק מבלי להתפשר אל האיכות הויזואלית של המשחק. כרגע זו המערכת שלי Intel i5 760@2.80GHZ 4G RAM GeForce 465GTX 1G אני רוצה לתת שדרוג קטן,כי הפעם אני קצת קצר יותר בכסף. חשבתי לקנות את ה GeForce 660GTX 2G של אלביט שהמליצו עליו פה באתר,ולהוסיף 2 G ראם. זה יספיק? חוות דעת מביני עניין...מה לעשות וכיצד לפעול. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-