עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Rbix,

שלום לכולם, אז הנה אני, במסע אחר האולטרה-בוק המושלם עבורי. להלן הפירוט: * מטרות המחשב: הלפטופ ישרת סטודנט להנדסת תוכנה (אנכי) וכמובן כן ישמש לתכנות, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (אינטל 5500 זו לא מילה גסה). * גודל המסך: 13.3-14 - טאץ'. * רזולוציית המסך: עדיפות ל-FHD משיקולי סוללה (כמובן שלא פחות מזה). * זמן סוללה: 6-8 שעות בשימוש רגיל (גלישה ברשת, צפייה בסרטונים, תכנות קל, אופיס). * יציאות מיוחדות: HDMI, SD CARD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * מעבד : עדיפות ל-i5 בגלל המחיר (כמובן לא נמוך מזה. דור חמישי). * מערכת הפעלה: כולל. * הערות נוספות: קיימת אפשרות לרכישה באילת. לא פוסל אפשרות להזמין מחו"ל באמצעות חברת שילוח. * תקציב: 6000 ש"ח (אין חובה …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by 111111,

AMD A64 3000+ PIN 939 MSI K8N NEO2 PLATINIUM A-DATA 512MB 400MHZ X2 WD 80GB SATA 8 MB BUFFER ALBTRON 6800GT NOA SCORPIO Gaming PC SILVER Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan LG F700P זה המפרט שבניתי. המפרט הוא למשחקים וכול שאר הבולשיט הכול מסתכם ב8000 שקל *האם הלוח אם הזה הוא בזבוז כסף? (1000 שקל) ובעודף אפשר לקנות משהו? *בחרתי לא לחכות לnforce4 כי הבנתי שהוא לא כדאי מבחינת ביצועים (שני כרטיסי 6600 לא עוקפים כרטיס 6800GT אחד) *האם אפשר לסמוך על ה"חיקוי" הזה של נועה למארז של אנרמקס? אם יש לכם שינויים או הערות אודה לכם מאוד

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by perrikus,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 589.29 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 559.7 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 508.3 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 495.84 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 1569.96 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 261.68 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/He…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום כולם !!! מכוון שהתעסקתי הרבה רק באיי אמ די הזנחתי את אינטל חבר שלי בא לבקש ממני יעוץ ולא היה לי מה להגיד לו יש לו 4 אלף ש'ח הוא צריך הכל חוץ מסי די רום , פלופי,מסך , מקלדת ועכבר תודה לכל המשיבים ! נ.ב המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולמשחקים (הוא ממש לא גיימר) חשוב שיהיה במפרט ג'י פורס 4 TI4200 של לידטק... הוא רוצה... ושוב תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי?2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, אופיס, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 16, GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

6. Started by ambc,

שלום לעוזרים שוקל אפשרות לרכוש נייד חדש. ישנה אפשרות לרכישה בארה"ב כך שאשמח להצעות לדגמים רלוונטים גם שם השימושים במחשב הם : 1. אינטרנט 2. אופיס 3. עבודה מהירה 4. חיי סוללה סבירים פלוס 5. יכולת לצפייה בסרטי HD 6. מסך 13 (חשוב !) בלבד תקציב: מקסימום 500$

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. הנה הראשון, הוא מחשב לאחי הקטן... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: NZXT Tempest "AirflowKing" ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black הנה השני, זה בשבילי ^.^ מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX38-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 DDR3 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL קשיח למחשב שולחני: SEAGAT…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by shlomia,

מחפש לרכוש לבן 12 מחשב למשחקים. המטרה - מחשב שיחזיק לפחות לשלוש שנים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. חריגה רק אם יש בעיה במפרט או שלא עומד במטרה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וקצת עבודות בית ספר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חובה אבל כמובן ששקט יותר זה מבורך. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Kitt0s,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מסך 21', מקלד…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by AdamS,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בסין, הבנתי שהמחירים שם ממש זולים. אין לי ממש דרישות, אני בעיקר רוצה הכוונה או המלצה. חשוב לי שתהיה אחריות עליו גם בארץ (תמליצו גם על כאלה שאין, אבל תציינו את זה אם אפשר). שהמסך יהיה יחסית קטן, אפשר כמו של ה-VAIO 13.3 או 15.4, לא יותר גדול מזה. בקשר לשאר התכונות, מה שאפשר בתקציב הזה. תודה רבה לכל העוזרים, באמת. אדם

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום רב, אני מעוניין להחליף 4 רכיבים עיקריים במחשב: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרונות 4. כרטיס מסך ארבעת הרכיבים האלה עד סכום של 3000 ש"ח גג 3500 ש"ח,כמובן כמה שיותר קרוב ל-3000 ש"ח. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל ולא amd. כמובן שהמחשב הוא למשחקים וביתי כלומר להגשת עבודות וגלישה באינטרנט. מכאן עולה לי שאלה והתלבטות: השאלה שלי היא, האם כדאי לקנות מעבד רגיל כמו שהיה עד היום או עם שני ליבות? מה ההבדל בין מעבד עם ליבה אחת לשניים, והאם בעתיד הקרוב מאוד זה ישפיע לי על המחשב, כלומר אני יצטרך נגיד בעוד קצת פחות משנה להחליף מעבד לשני ליבות כי כל המשחקים כבר יתמכו בזה? והתלבטות שמתעוררת לי, האם אולי לקחת AMD לא יודע למה אבל יש לי פחד לנסות את ה- AMD למרות שלחבר שלי יש AMD והוא דיי מרוצה, …

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום סוף כל סוף רכשתי את מחשבי החדש!!! בקרוב כשאני אקבל את המחשב אני אצלם תמונות ואבדוק אותו על משחקים לכל המעוניינים לדעת מהו המפרט שנרכש: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1400 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 600W 52A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤464 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coo…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני רוצה שהמחשב יהיה חזק כדי שיחזיק לפחות 5 שנים. בלי מסך בלי OC האם כדאי ללכת על המעבד הזה של AMD או על ICORE5 ? אני לא יודע לגבי המארז והספק אבל אני רוצה שהמחשב יהיה שקט 7/10 מה דעתכם על המפרט הזה: מעבדי ‏AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך GIGABYTE 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים Apollo AP-02 Midi …

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  14. את החלקים הבאים כבר יש לי - כונן HD, צורב, מארז, וכל החברים בקשר לספק, יש לי HEC 300W ATR (או משהו כזה) אבל הכבלים שלו קצרים וגם יש לו רק 20 פינים, אם אפשר יהיה (ויהיה צורך) לדחוף ספק חדש, זה יהיה נחמד אני צריך - לוח , מעבד אינטל (סוקט 775), זיכרונות וכרטיס מסך (עדיף מקורר פסיבית או אחד ממש שקט) המחשב יהיה לעבודה רציפה, עדיף שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה + (אבל אני מאמין שכל דבר שהוא קצת יותר מתקדם מR9550 יעשה את העבודה), שירץ סרטים\ סדרות HD ולא ממש מתוכנן OC, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר. אם אפשר מחנויות באיזור ת"א, לא מKSP (אולי רק את הזיכרונות משם) וכמובן, לא חייבים לנצל את כל התקציב תודה

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום! לפני כמה ימיםפ פרסמתי פה הודעה בקשר למפרט של מחשב אמרתם לי שיהיה לי בעקרון אחלה מחשב אבל יש בו מה לשפר אז שיפרתי וגם זה בדיוק היה מבצע אצל KSP אבא שלי לא הביא לי תדף עם המפרט המדויק אני יגי לכם מה רשום בחשבונית שקנינו וגם תגידו לי איך המחיר שעשו לי אוקיי אז ככה (כמובן שזה מסודר בטבלה מסודרת במקור) 1) נחת חביל AMD 3000 64bit (s-939) + Abit AV8 כמות= -1 מחיר=282.05 ש"ח סה"כ= -282.05 ש"ח 2) AMD ATHLON 3000?(SOCKET 939) 64 BIT כמות= 1 מחיר=803.42 סה"ב= 803.42 3)הרכבת חבילה כמות=1 מחיר= 162.39 סה"כ 168.39 4) ExcelStor 80GB 7200rpm SATA כמות=1 מחיר=299.15 סה"כ= 299.15 5)CD-RW Aopen 52X32X52 כמות=1 מחיר =128.21 סה"כ= 128.21 6) מארז MACA STD 2202 שחור כמות=1 מחיר=136.75 סה"…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  16. * מטרות המחשב? המחשב מיועד לסטודנטית, בעיקר לכתיבה בזמן הרצאות, קבצי word/excel/powerpoint/pdf, צפייה בסרטים/סדרות, ריבוי כרטיסיות בכרום. * גודל המסך? "13.3 * רזולוציית המסך? מניח ש FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל ודק ככל שניתן, צריך להיות נוח לסחיבה יום שלם באוניברסיטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך (6-8 שעות ואפילו יותר אם ניתן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD אם ניתן להכניס בתקציב, מינימום 128-256 * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ***כן במידה והמ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. בPCH המחשב עולה בידיוק 6973 שקל! בחנות שאני קונה 90% מי החלקים יותר יקרים מי PCH ב 20-100 שקל הוא אמר לי שזה זול כי זה מי האנטרנט!יש להם יותר קונים והוא והם קונים את זה ביותר זול אז או אמר לי הרכבה 180 + התקנה של הווינדוס 250+ רבית על התשלומים 450+ עכשיו המחשב עולה 8300 שקל ככה זה צריך להיות? שאומרים 180 שקל זה כולל התקנה והרכבה?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by makakit,

אחרי שפרסמתי פה את המפרט שאני רוצה ואחרי שבחנתי מספר דגמים אני חושבת לקנות את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm הסיבות: 7200RPM i5 כרטיס מסך יותר חזק משל אינטל התקציב שלי הוא כ- 4K-5K. אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הסתייגות מהדגם הזה או משהו נוסף להציע. בנוסף האם מישהו יודע מה איכות הבנייה שלו? תודה!

19. Started by Ghtm,

אהלן ההורים החליטו לעשות סבב שדרוגים פה בבית ואני צריך מפרט כמעט מלא לפי הדרישות: - אין צורך בהארדיסק - מארז שקט שנראה טוב (למרות שזה עניין של טעם הכוונה לא סתם קופסא... פשוט אין לי רעיון למשהו ספציפי) - צריך עכבר, מקלדת ורמקולים - לא צריך משהו מאוד יקר, הם הולכים לאחותי לסימס ואינטרנט, אין צורך במסך - כרטיס רשת אלחוטי כל השאר כרגיל - צורב DVD (אפשר גם סתם כונן אבל עם המחירים היום אני לא יודע כמה זה רלוונטי), ספק שיחזיק את העסק, כרטיס מסך, זכרונות, לוח ומעבד וקירור לרכיבים מהנ"ל אם יש צורך בכזה... החלקים המודגשים הם אלו שספציפית ישמשו למשחקים ולעבודה היותר כבדה ולכן הם אלו בעדיפות גבוהה יותר מהשאר התקציב הוא 3500 - 4000, ה-4000 כבר ממש בלחץ אז אי אפשר לחרוג ועדיף גם מתחת.…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by nush,

אני מחפש מפרט למחשב בסכום של 2500-3000 ש"ח, חפשתי בפורום מפרטים, וראיתי שכל המפרטים בסכומים האלה הם עם מעבדי AMD, ואני רוצה מפרט עם מעבד INTEL(מודע לזה שהמחיר משחק לטובת ה AMD). המחשב יהיה לשימוש יום יומי, פייסבוק אינטרנט ומשחקים. לא צריך מסך, לא ציוד היקפי, לא עושה OC תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by eli_kats,

נמאס לי מה-DVD שבקושי קורא סרטי HD ואם בכלל מצליח. החלטתי להשקיע בקניית HTPC ופה אצטרך את עזרתכם, קצת חיטטתי באינטרנט ולא ראיתי מחשבים מי יודע מה. לא הבנתי למה שמים למחשב כזה 4GB זיכרון (מה לא בזבוז?!..) אז הדרישות שיעמדו מול המחשב זה: 1. להקליט תוכניות מהטלויזיה (כרטיס לכידת וידאו איכותי) 2. להקרין סרטי Full HD בלי תקיעות 3. שיעלה סביבות 3K ש"ח

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by bati6,

אני עובד עם המחשב(מחשב חדש בן חודש של DELL) ופתאום הוא התחיל לעשות רעש מהצד השמאלי למעלה והוציא מהצד אוויר חם, לאחר שתי דק הרעש נחלש והוא כמעט נפסק וכך גם האוויר, יצא הרבה פחות אוויר, זה הגיע לרמה שרק אם ממש מקריבים את האוזן שומעים את הרעש ורק אם שמים את היד מרגישים שיוצא אוויר. זה נורמאלי?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים ופיתוח. מגבלת המחיר היא 4,500 ש"ח כך שלא מדובר במפלצת-על אבל אני כן מנסה להגיע למשהו שלא יהיה עתיק עוד שבועיים... הדרישה מהמשחקים היא פשוט שהוא יוכל להריץ אותם כמה שיותר זמן הפיתוח יהיה בעיקר בסביבת visual studio ו- IDE של Java. בגדול אלו משימות טוחנות זיכרון בעיקר. כאמור, חלק מהרכיבים כבר נמצאים כך שאין צורך להכניס אותם במפרט: מסך צורב, עכבר, DVD, רמקולים. עדיף כרטיס רשת וכרטיס קול על הלוח וכרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים. מעבר למפרט שבניתי כאן אני זקוק לעצתכם בנושא אינטל ל- AMD: מעבר לשאלת המחיר, האם ה-hyper Threading של אינטל יביא לשיפור ביצועים ממשי בקומפילציות למשל? הסתכלתי קצת בפורום והגע…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודות תכנות והרצת בדיקות QA + הרצה של משחקים ומדיה בצורה סבירה פלוס, התקציב הוא 4500 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים. * מטרות המחשב? לימודים ומשחקים. * גודל המסך? 15.6, האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? רצוי 1980x1020, כמה שיותר גבוה יותר טוב בהתאם לתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB + SSD 128-256MB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אבא שלי רוצה לרכוש מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, מעט Word ומדי פעם הוא ירצה לערוך סרטים שהוא מצלם במצלמת הוידאו (לא לעיתים קרובות מדי) הוצע לו המפרט הבא: * Intel Prescott P4 3.0 * לוח אם Intel Avalon 915 + כ. מסך וכ. קול על לוח האם. * זכרון 256*2 (Dual) סה"כ 512. * דיסק SATA 80G * וכל השאר... מה דעתכם? 1. האם לא מספיק ללכת על 256Mb זכרון? 2. האם ישנם תחליפים טובים יותר ללוח האם? 3. אני לא מרוצה מכך שכרטיס המסך הוא משולב ומעדיף בנפרד, מה דעתכם? האם ולמה כדאי לשדרג? תודה.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים