ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,479 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי רוצה להתיעץ אתכם לגבי המפרט הבא לגיימינג שני דברים שלא ישתנו זה המעבד והמארז. השאר נתון לדיון. https://pcpartpicker.com/list/xvprrv נועד בעיקר למשחקים כמו: cod: warzone dcs world microsoft flight simulator הרצה עם vr. מה דעתכם? למי שיותר נוח בתמונה:
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אשמח להצעה למחשב איכותי שיתן לי שקט בזמן הלימודים. העדפה לחברDELL/LENOVO אשמח לעזרתכם 🙂 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 אם שווה את הכסף מוכן להשקיע יותר.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכנים במחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי עכבר.. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים מחפש המלצה למחשב נייד מעולה לעריכה. אני עורך סרטי טלוויזיה, קבצים כבדים, והמון חומר. בעיקרון מעדיף דווקא DELL כי יש לי פחד משאר החברות משתמש בתוכנת פריימיר. אני עורך במקומות שונים, אז אני חייב נייד. תקציב עדיף בסביבות ה8000, אבל לא שווה לי להשקיע במשהו שאני יהיה פחות ממרוצה ממנו. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה המחשב שבניתי העלות שלו 4960. אשמח לדעת מה אני צריך לשנות במידה ומשהו לא מתאים למפרט. מה אני יכול להוריד ולחסוך כסף במידה ופריט מסויים לא ינצל את המקסימום במפרט הזה. והאם אתם מכירים חברה שתציע פחות כסף על מפרט כזה או דומה לזה. תודה מראש ! http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57b1f8c340a6f
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא צריך HDD מעבד: INTEL 4570 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - BOX ₪967 לוח אם: GIGABYTE GA-Z87X-UD4H ₪1064 זיכרון: G.SKILL DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 Ares - זמין במלאי ₪509 כרטיס מסך: GIGABYTE HD7790 "OC" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪725 צורב DVD: LITE-ON DL-8A4SH-01 x8 Slot Loading ₪229 מארז: ZALMAN Z12 PLUS (USB3) w/o PSU ₪462 ספק כוח: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan ₪566 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER i30 ₪197 תקציב 5000 תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן , מחפש מחשב נייד חזק שיחזיק למספר שנים ושיתן עבודה למשחקים ולתיכנות. מחיפוש בארץ ראיתי שהמחירים בשמיים באיזור ה9 -10 אלף שקל, לכן מתלבט אם לקנות מחול ? חושב על כרטיס 1070 האם כדאי משתלם? חושב על אופציה של מחודש? חשבתי על האופציה של dell alienware 17 r5 תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תנו חוות דעת על המפרט הנ"ל. עדיפויות שלי הן (בסדר מהכי חשוב לפחות חשוב): * חייב להיות מאוד שקט. יעבוד 24x7 בחדר שישנים שם. * חייב להיות אמין ולספק את כל צרכי למשך לפחות 5-7 שנים (מקסימום שאני אסכים להחליף בעתיד זה כרטיס גרפי). * חייב להריץ באופן סביר משחקים, לדוגמה: NewerWinter Nights 2 או Heroes of Might and Magic 5. * מארז חייב להיות די יפה מבחינה חיצונית. * ככל הנראה OC יהיה די קטן (אם בכלל). * ממש לא מזיז לי שאני לוקח רכיבים אולי קצת מיושנים ולא "את הדבר החם ההוא, שהגיע רק אתמול לישראל". המפרט: לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX קירור למעבד: SunBeam TUNIQ TOWER 120MM זכרון: OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special…
-
- 37 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא חייב לנצל את כל התקציב כמובן :-) פירטתי את כל מה שנראה לי רלוונטי, אם השמטתי משהו, אשמח להשלים. תודה רבה מראש ! מחפש מפרט למחשב פיתוח (Microsoft .NET Development) חזק ומהיר. חשבתי על QUAD עם לפחות 2 ג'יגה זכרון (אולי אפילו יותר ?). המחשב ישמש לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט (הדברים הנ"ל כמובן שוליים), ובעיקר לפיתוח. אין צורך בהתחשבות במשחקים (אולי אריץ פיפא או NBA), ולכן כרטיס מסך סטנדרטי יספיק. גם מבחינת סאונד אין צורך במשהו מיוחד, לדעתי מספיק מובנה בלוח האם. חשוב לי שהוא יהיה שקט, ולא ירעיש, אין צורך במארז מרהיב מבחינת לדים וחלונות, אלא שיהיה מעוצב יפה, נקי ומודולרי. חשוב דיסק קשיח אחד גדול ואחד קטן יותר, או שנים בינוניים (למשל, 2 דיסקים של 250), כאשר אחד ישמש בעיקר את…
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי 6 שנים המחשב הנייד שלי (ספציפית המסך) החזיר את נשמתו לבורא המחשבים. כעת מחפש תחליף.... קונה בארץ, לא באילת, תקציב של 5K אבל במקרה ממש מיוחד אפשר למשוך ל5.5. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וסטודנטיאלית, גלישה באינטרנט (פותח המון המון המון טאבים בפיירפוקס), סרטים/סדרות * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך מגע, נדמה לי שכל מסכי המגע מבריקים (לצערי). * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג. אולטראבוק שמנמן לא מרתיע אותי . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר ארוך אבל כל דבר בסביבות 3 שעות ומעלה בא בחשבון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר HDMI ,USB . * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג ש…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש שיבוסס על הGTX460 ב-400 שקל... הבנתי שזה מציאה לכרטיס הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיובי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (אם באמת ה-300 שקל ישנו משמעותית את המפרט) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (אני בצבא,כך שאני אשחק בו בסופ"שים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב בעיקר משחקי ספורט ויריות בגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (מסך 19 של סמסונג, הוא יחובר לפעמים גם ל32 אינץ למטרת …
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום סוף כל סוף רכשתי את מחשבי החדש!!! בקרוב כשאני אקבל את המחשב אני אצלם תמונות ואבדוק אותו על משחקים לכל המעוניינים לדעת מהו המפרט שנרכש: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1400 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 600W 52A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤464 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤344 כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coo…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי בסוף להזמין מחשב ישירות מהאתר של לנובו ועלו לי מספר שאלות כיצד מתבצע המשלוח? קראתי שדרך ups, האם יש משהו נוסף שאני צריך לדעת? האם זה יגיע עד לדלת הבית? האם יש אחריות למשלוח? מה בנוגע לאחריות? אני רוצה להזמין את האחריות הבסיסית אך עם הרחבה לשנתיים (במקום שנה). האם זו אחריות בינלאומית? כיצד ניתן לקבל שירות אם חס וחלילה קורה משהו? המלצות נוספות כלשהן? דרך אגב- המחשב הוא w540 עם שדרוג ל16 גיגה ראם ו258 גיגה SSD
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~70844~14~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~71124~14~0.htm שהאמת לא ראיתי את ההבדלים בינהם, אשמח לדעת אם שמתם לב.. הג'יגה בייט, שעל פני השטח נראה כמחשב הרבה יותר טוב, אך במחיר זול משמעותית מהדל. השאלה היא מה איכות החומרים. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6768 הדל, שאני יודע שאיכות החומרים גבוהה מאוד, אך השאלה היא איך הג'יגה בייט. תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הנייד שלי hp pavilion pv4 מרעיש מאוד מכיוון המאוורר זה ברמה שאם אני מכוון שהלפטופ יעיר אותי אני מתעורר מהרעש לפני שהמוזיקה מתחילה. יש פתרונות אם כן איזה מאוורר מתאים ??? מה צריך לעשות ????? הלפ ???
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מניח שבין 7-10 אלף ש״ח יהיה סביר, אשמח לגלות שאפשר לשלם פחות. ניתן לשלם מעט יותר, אבל רק אם יש הצדקה. עדיף לשלם פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. כרגע World of Warcraft, אך מעונין גם לנסות Overwatch, Fortnite, Pubg, Call of Duty, Battlefield, וכו׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. ניתן להניח שבונים לגמרי מאפס. ספציפית: צריך מסך, עכבר ומקלדת. רמקולים יכולים לחכות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לראשונה בחיי קונה AMD וזקוק לעיצות. איך המפרט הבא: MOTHERBOARD: ABIT NF7-SL CPU: ATHLON 64 3000 MEMORY: TWINMOS 256X2=512MB ATI RADEON 9550 SE 128MB CASE: COMPUCASE 6129B (HEC 300W) DISC: WD 120GB SATA תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
amd athlon 64 3200 2ghz ,1024 kb cache memory, socket 939 asus a8v-e deluxe socket 939 pdp systems 2*512 mb ddr 400 mhz 184 pin seagate 120 gb sata pine technologe geforce 6600, 256 mb, 256 bit המחשב ישמש למשחקים, ו O.C אבל לא רציני אני גם צריך המלצות למארז+ספק וקירור נוסף עם צריך
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, לפני התשובות לשאלון אציין שאני חסיד של אסוס כי אני אוהב את המוצרים שלהם אבל אם יש מחשב אחר מומלץ יותר אני פתוח להצעות (אשמח להסבר למה).. *מטרות המחשב- משחקים כבדים, צפיה בסרטים, עריכת סרטים (פרימייר, אפטר אפקט ושות') * גודל המסך- משפחת ה 15", מסך מבריק (הבנתי שיותר נעים לראות בו סרטים). * רזולוציית המסך- כמה זה קריטי ומה ההמלצה? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - לא משהו מיוחד * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - לא פחות מ 750 ג'יגה כונן קשיח..RAM עדיף…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב ייעודי לסימולטור טיסה הישן של מייקרוסופט Flight Simulator X (FSX)ׁ, הוותיק והחביב. בשל היותו ישן, הסימולטור מתבסס בעיקר על עוצמת המעבד ולא על ה GPU כנהוג היום. להלן הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סימולטור טיסה, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).FSX,Android studio -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).20X2 …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורך בשדרוג המחשב הקיים שלי, לא בבניית מחשב חדש לחלוטין. 1. התקציב שלי נע בין 4000 ל-5500 שקל, כשאשמח אם לא יהיו חריגות ממנו (גם אני לא רואה סיבה, אני צריך מרכיבים מסויימים בלבד). 2. המחשב ישמש לעריכה תלת מימדית, וכן ב VFX, בתוכנות הבאות : Adobe : After Effect, Premire, Photoshop, Illustrator, Encore בנוסף בתוכנת התלת מימד Autodesk Maya. אני עובד עם התוכנות האלה באופן קבוע, ולרוב נאלץ להשתמש בהן בו זמנית, מה שלפעמים מאט לי את העבודה במחשב. 3. אין שום צורך בציוד היקפי. אני כרגע עם מארז Thermaltake Armor+ MX Middle Tower שמעולה לצרכים שלי, ואשמח אם לא יהיה צורך לקנות חדש. בנוסף אין לי צורך בכוננים פנימיים (יש לי TB 1 פנימי לצורכי עבודה ואני עובד עם כוננים חיצו…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימיםפ פרסמתי פה הודעה בקשר למפרט של מחשב אמרתם לי שיהיה לי בעקרון אחלה מחשב אבל יש בו מה לשפר אז שיפרתי וגם זה בדיוק היה מבצע אצל KSP אבא שלי לא הביא לי תדף עם המפרט המדויק אני יגי לכם מה רשום בחשבונית שקנינו וגם תגידו לי איך המחיר שעשו לי אוקיי אז ככה (כמובן שזה מסודר בטבלה מסודרת במקור) 1) נחת חביל AMD 3000 64bit (s-939) + Abit AV8 כמות= -1 מחיר=282.05 ש"ח סה"כ= -282.05 ש"ח 2) AMD ATHLON 3000?(SOCKET 939) 64 BIT כמות= 1 מחיר=803.42 סה"ב= 803.42 3)הרכבת חבילה כמות=1 מחיר= 162.39 סה"כ 168.39 4) ExcelStor 80GB 7200rpm SATA כמות=1 מחיר=299.15 סה"כ= 299.15 5)CD-RW Aopen 52X32X52 כמות=1 מחיר =128.21 סה"כ= 128.21 6) מארז MACA STD 2202 שחור כמות=1 מחיר=136.75 סה"…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי. אני מחפש מחשב גיימינג עם כרטיס מסך GTX2080TI. תקציב 10,000 אבל אפשר לחרוג (אין משהו מוגדר אבל לא להגזים) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 עם חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני לא צריך לא HDD ולא SSD ולא מסך ולא שום ציוד הקפי אחר, וכמובן לא DVD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ-1 עד 10 חשוב 9 (היה לי NH-D15 במחשב קודם והייתי מבסוט ממנו) 6. האם מתוכ…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אנשים, אני מעוניין במפרט מחשב הכולל מארז, השימוש העיקרי במחשב הוא גיימינג ושימושי מדיה [שכל מחשב גיימינג בסיסי יכול להסתדר איתם כמו לראות סרטים, להוריד תכנים וכדומה]. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000, מעוניים להקדיש מתוכם עד 700 שקל לציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך, כמובן אשמח לשמוע את האופציות וכמה ההבדל רציני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני מדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- כל מ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-