עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by the kli,

CPU : Intel Pentium IV 3.2C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1732.88 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) [ ¤ 1142.24 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3200 EL Optiomized Dual Channel Kit [ ¤ 1467.78 ] 1 CPU Cooling : Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD [ ¤ 259.6 ] 1 Hard Discs : Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 1098.63 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800XT D3 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2999.99 ] 1 Sound Cards : Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card [ ¤ 565.41 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive …

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היי! אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולהזמין חלק מהרכיבים מחול. ספציפית חשבתי על המפרט הזה: https://tms.co.il/builds/349028 בתוספת זכרון DDR5 ו-4070ti מאמזון. אשמח לשמוע דעות נוספות תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - כרגע WARZONE2 וHogwarts Legacy 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD, וכמו שכתבתי - גם כרטיס מסך וזכרון שזולים …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. הנה הראשון, הוא מחשב לאחי הקטן... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מארז: NZXT Tempest "AirflowKing" ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black הנה השני, זה בשבילי ^.^ מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EX38-DS4 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 DDR3 512MB X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL קשיח למחשב שולחני: SEAGAT…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. יש דרישות חדשות בהמשך השרשור מחשב מחשב נייד לסטודנטית * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.5-14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 אם אפשר יותר אז FHD וחשוב touch * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 1.5 מאד קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנטית בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולכם! אז כמו שאתם רואים אני חדש כאן ושמעתי רבות על האתר ולבסוף החלטתי להיכנס ולהירשם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש מאד בקרוב!! (מחר). ואני אשמח לשמוע על המלצות ומפרטים שאתם ממליצים עליהם. 1.התקציב המקסימלי הינו 2900 ש"ח. לצערי, לא ניתן לעלות על התקציב הקיים וכן אפשר לחסוך..אך לא חייב. 2.המחשב נועד בעיקר להעברת הזמן במשחקי רשת. א.המחשב יופעל באופן תדיר. כל יום. ב. *המסך לא כלול במפרט. הרזולוציה הנוכחית של המסך הינה 1366X768 *המחשב החדש מיועד למשחקי רשת. בעיקר של חברת המשחקים STEAM. *ההגדרות הגרפיות אליהם אני שואף הינם בינוניות-גבוהות. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.יש לי צורב במחשב. אך אני בכל זאת רוצה שהמחשב החדש יכלול לי צורב חדש. אם יש אפשרות לשני כוננים: אחד של דיסקים…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by LittleNicky,

מעוניין למכור ביד 2, כמה שווה להערכתכם? 15.6, i7-4700HQ, gtx 850m, 8gb ram, כונן 750gb 7200rpm, כולל צורב dvd.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. מפרט 1: I5 2300 Intel h61m s2v Kingston 4096 ddr3 1333mhz 500gb hd 500w ספק Dvd-rw lg x22 sata Saphire ati 6570 2gb מפרט 2: אותו מפרט רק עם מעבד i3 2100 Gt 440 1gb nvidia כרטיס מסך איזה מפרט יותר מומלץ מבחינת ביצועים, כרטיסי מסך, האם באמת דרוש למפרט כזה ספק כוח 500? תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים וצפייה בסרטים. * מטרות המחשב? אני סטודנט למדעי המחשב, צריך מחשב שיוכל להריץ בקלות תוכנות כבדות. שימוש נוסף יהיה צפייה בסרטים באיכות גבוהה. - מחפש מחשב חזק. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מבין בזמני סוללה אבל שיהיה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף שכן אבל לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? לא יודע למה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע למה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL\LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מח…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. מחשב להקלטה ועריכת מוזיקה בקיובייס , תוכנה שדורשת מעבד חזק, חשבתי על מעבד 860 או 930 אשמח להערכות מחיר המפרט לחבר תודה....

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 שקלים . עדיף לא לחרוג. עדיף מעבד אינטל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה/צפייה בסרטים, משחקים (דרוש כרטיס גרפי ממוצע-עדיף לא ONBOARD), עריכת מולטימדיה, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך,עדיף 22 אינצ' , רמקולים מקלדת ועכבר ממוצעים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? על כונן כונן דיסקטים אפשר לוותר כמובן... 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריט…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום! לפני כמה ימיםפ פרסמתי פה הודעה בקשר למפרט של מחשב אמרתם לי שיהיה לי בעקרון אחלה מחשב אבל יש בו מה לשפר אז שיפרתי וגם זה בדיוק היה מבצע אצל KSP אבא שלי לא הביא לי תדף עם המפרט המדויק אני יגי לכם מה רשום בחשבונית שקנינו וגם תגידו לי איך המחיר שעשו לי אוקיי אז ככה (כמובן שזה מסודר בטבלה מסודרת במקור) 1) נחת חביל AMD 3000 64bit (s-939) + Abit AV8 כמות= -1 מחיר=282.05 ש"ח סה"כ= -282.05 ש"ח 2) AMD ATHLON 3000?(SOCKET 939) 64 BIT כמות= 1 מחיר=803.42 סה"ב= 803.42 3)הרכבת חבילה כמות=1 מחיר= 162.39 סה"כ 168.39 4) ExcelStor 80GB 7200rpm SATA כמות=1 מחיר=299.15 סה"כ= 299.15 5)CD-RW Aopen 52X32X52 כמות=1 מחיר =128.21 סה"כ= 128.21 6) מארז MACA STD 2202 שחור כמות=1 מחיר=136.75 סה"…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by moshe 123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4800-5806 רק עם באמת שווה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אדיף לחסוך עם באמת ישנה אופציה, אני מעוניין במחשב לפחות ל-7 שנים כמו המחשב שלי עחשיו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4800-5806 רק עם באמת שווה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו /simcity /sims 3/ sims 4 /red alert 3 /GTA 5 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Master Collection CS6 בעיקר כצאת Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג כבד הסיבה שאני רוצה מפרט טוב הוא בגלל GTA שאר המשחקים שאני משחק לא דורשים הרבה (…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכה דו מימדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ ולייטרום באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. …

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. רענון מסך, עברתי היום על כמה מחשבים ניידים בכמה חנויות ובכולם הייתה רק אפשרות של 60 מגה הרץ יש 75+? תודה איל

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום חבר שלי הולך ליקנות מחשב חדש הוא מאוד אוהב משחקים (גם הכבדים ביותר כמו crysis ) אני אמרתי לו שהמיפרט הזה עד 3k הו לא מיפרט מספיק חזק מה דעתכם בתודה מראש לכל המשיבים נ.ב הזיכרון הוא 2 גגיגה והמסך שלו 17" והו לא רוצה מקלדת רמקולים עכבר וכו... רק את המחשב Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS - 3 Years Warranty P5K/EPU s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרונות‏ DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2/1G) כרטיסי מסך‏ GIGABYTE - 3 Years Warranty 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital - שלוש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מאר…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?2600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, אופיס, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 16, GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

17. Started by FlameThrow,

שלום לכם אני מחפש מחשב מבוסס קונרו e6700 או 6600 למטרת משחקים (כבדים) בלי ציוד היקיפי רק שיהיה צורב dvd וכונן dvd מהסוג הפשוט ביותר אולי אני יעשה אוברקלוק למעבד ודא אל תביאו לי ksp או ivory בבקשה הם מוכרים חלקים מחודשים וזה ידוע תודה 1. Nvidia geforce 7950x2 1gb לא בטוח איזה לקחת leadtek או gigabyte או לא יודע 2. רק קונרו 6600 או 6700 תעזרו לי לבחור בבקשה 3. שיהיה 2gb ddr 2 4. קירור מים ד"א עם אתם מכירים חברות/אנשים אמינים תנו לי את הפרטים שלהם תודה

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. היום קיבלתי דרך שליח מחשב נייד חדש HP .המדבקה שעל הקרטון תלושה .המחשב מבפנים נראה בסדר .מה זה יכול להיות?האם זכותי לקבל קרטון סגור הרמיטי או שלפעמים זה כך?נתתי לשליח לכתוב בתעודת המשלוח שהקרטון לא היה סגור.המחשב נקנה מאתר וואלה שופס.האם כדאי בכל מקרה להחליף לאחד בראיזה סגורה?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by tttig,

שלום, על איזה מחשב נייד תמליצו? . מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט, סרטים און ליין ועבודה משרדית (office). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by keisyjons,

שלום לכולם... יש ברשותי מחשב נייד מחברת HP. הכונן דיסקים שלו לא מזוהה במחשב ובהתקנים הוא עם סימן קריאה צהוב. בנוסף, כאשר אני מנסה לעדכן דרייבר הוא מודיע לי שהגירסה שלי עדכנית. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אם יש לכם 1400 דולר מיותרים ותיאבון למשחקים, זה המחשב בשבילכם. המפרט שלו: -מעבד quad-core Intel Core 2 Extreme QX9300 2.53GHz, 12MB cache -מערך CrossFireX עם שני כרטיסי מסך HD3870 -שני HDD של 500GB(לאחסון של 150 משחקים או 250 סרטים) -4GB של זיכרון DDR3 1066MHZ -מסך 17' -כונן Blu-ray כמובן. -כרטיס טלוויזיה מובנה -מערכת הפעלה ויסטה 64bit

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).זה לא לפרנסה אבל מעוניין שהתוכנות יוכלו לעבוד במקביל ושזמן הרינדור יהיה סביר. משתמש בהן באופן די קבוע. משתמש בPHOTOSHOP , PREMIERE PRO , AFTER EFFECTS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אז ככה... אני רוצה לקנות מחשב חדש לחדר... השימושים שלו יהיו סרטים,מוזיקה ומשחקים... (איכות הסאונד נורא חשובה לי כי הוא ישמש במקום מערכת קולנוע ביתית לחדר). בניתי לי כאן מפרט והייתי רוצה לדעת האם הוא טוב? ואיך אפשר להוריד במחיר מבלי לפגוע בביצועים(לדוגמא: למצוא לוח אם שלא כולל כרטיס מסך מובנה , מכיוון שאני קונה כרטיס בנפרד...) כמו כן, המחשב לא כולל מסך וזאת בגלל שהמחשב שלי יהיה מחובר לטלוויזית 26 אינץ' LCD בחדר.. שאלות נוספות שעולות הן: האם הכרטיס מסך הזה מאפשר חיבור לטלוויזיה כמו שצריך? האם החיבור לטלוויזיה יפגע ברזולוציה? האם ניתן להקליט מהטלוויזיה אל ההארד דיסק של המחשב? האם צריך ספק כח חזק יותר? האם צריך קירור כלשהו? אני צריך רמקולים 5.1 שאני אוכל לפזר ברחבי החדר... א…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב 3500 - 4000. מעבר לכך - לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה אונליין, הקרנת סרטונים בפורומים מקצועיים, עבודה מחוץ לבית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שימוש במצלמת ווב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. 8. האם ישנה העדפה לר…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI. עם המחשב הגיע מטען של 90 וואט. כעת, יש באפשרותי להשתמש גם במטען של 65 וואט (במקום שאני עובד בו, ככה שאני לא אצטרך לקחת את המטען שלי כל הזמן), החיבור שלהם הוא אותו חיבור וגם המחשב שלי מזהה אם אני מחבר מטען של 90 וואט או 65 וואט. האם יש איזשהי מגבלה להשתמש במטען של 65 וואט? האם יש סיכון שהמטען יתפוצץ חס וחלילה?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים