ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות מחשב עוד איזה כמה חודשים ואני קצת לא מעודכן יהיה שווה לי לקנות מחשב על בסיס AMD?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לשימוש יומיומי. אינטרנט, סרטים ולימודים. חשוב שירוץ חלק בלי להיתקע ושהסוללה תהיה חזקה. התקציב הוא עד 3000. יש לי אפשרות לקנות מחו"ל וראיתי תמחשב הזה: https://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-730-2-in-1-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-iron-gray/6201040.p?skuId=6201040 המחשב הזה טוב? אשמח לשמוע על אופציות אחרות במחיר הזה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט , אני צריך אותו יותר לכיוון המוסיקה וסרטים HD ועומס על המחשב. התקציב שלי זה 4500 -5000 ש"ח. עם חרגיה של עד 150 שקל. מסך: [..] SAMSUNG LCD LED 23" S23A300B 5ms DVI WIDE - זמין במלאי ₪886 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪917 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 ₪497 זיכרון: [..] CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 "XMP" : CMZ8GX3M2A1600C9 - זמין במלאי ₪409 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GT430 2GB DDR3 - RETAIL ₪410 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] NZXT PHANTOM (BLACK) w/o PSU ₪663 סט מקלדת ועכבר: [..] LOGITECH CORDLESS DESKTOP WAVE ₪387 ספק כוח: [..] SEASONIC …
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אחרי עדכון ביוס בToshiba Satellite a215-s4747 המחשב לא רץ בלי סיסמה גם לא מריץ דיסק אתחול חיפשתי באינטרנט ומצתי שאם אני מקצר פין C652 זה מוריד את הסיסמה, האם זה נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לא חדש שיש בעיה של רכיבים חדשים אבל כזה דבר לא ראיתי חברות יוצאות במוצרים חדשים ואין להשיג ההפרשים בין ישראל לאמזון או NEWEGG גבוהים פניתי ל- TMS לא חזרו אלי דוגמא 5900 AMD במחיר 1600 ש"ח +מעמ בישראל 2800ש"ח ( בארה"ב אפילו אין תאריך לחזרה של 5900 ) תעשו חשבון מחשב שלם ותקבלו הפרשים כרטיס מסך 6800XT בכלל לא מצאתי ואם יגיע מחיר גבוהה... גם בחישוב מיסים והובלה
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אחרי שנתיים של ניסיונות תיקון ולקראת סוף האחריות כתבתי את המכתב שצרפתי ואני שולח לHP, מה דעתכם? שלום רב באוקטובר 2008 רכשתי מחשב נייד HP PAVILION DV5-1060ej ולמעט מספר החודשים הראשונים שלאחר הרכישה אני חווה לא פחות מאשר סיוט בלתי נגמר של תקלות ובנוסף טירטור מתמשך ובלתי מתקבל על הדעת כתוצאה מאיטיות וחוסר מקצועיות של שירות התיקונים (חברת CPM). קניתי את המחשב שישרת אותי ככלי עבודה בלימודי, בחרתי מחשב יקר מהמתקדמים שHP הציעה בזמנו למגזר הפרטי, במחשבה שאוכל לסמוך עליו ועל האחריות של HP. תיקון 1- אחרי פחות משנה המחשב פגש לראשונה את שרות התיקונים (CPM) יחד עם רשימה שכללה מקלדת תקולה, ספק כוח שלא טוען, וכונן CD מקרטע, לכאורה תקלות פשוטות...אחרי 3 שבועות ארוכים חזר המחשב, אבל כמוב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לכל סוג של עזרה משום שאני עייפתי מלנסות לדלות פרטים מהרשת או לסמוך על מוכרים למיניהם, אשמח לשמוע ממביני דבר. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לחלוטין (מלבד מסך) למטרות עריכה, אנימציה (גם תלת) ובאופן כללי גרפיקה - בלבד - לא למשחקים. וקשה מאוד למצוא ביקורות חומרה שלא מיועדות או לשחקני משחקים או לאנשי משרד. אני עובד במקצוע אך לא מעוניין במערכת מקצועית הרדקור שעוברת את עשרות אלפי השקלים, ולא מעוניין בענייני אוברקלוקינג. המטרה היא לעבוד בנחת עם די מקום ומהירות כדי להספיק לכל הצרכים הביתיים ואלו של העבודה, ואני יודע שזה אפשרי ומעבר לכך במחיר של סביבות ה 4000 ש"ח מקסימום. אני יודעבאופן כללי שאני רוצה הארדיסק של 500 ג'יגה, זיכרון של 3-4, מעבד ארבע ליבות שהוא גם טוב( q660…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רבותי מתכוון לקנות מחשב נייד, שבבית יחובר לתחנת עגינה (docking station) שתיהיה מחוברת לחשמל, כך שהוא יישאר דולק 24 שעות ביממה (לפחות כאשר הוא בבית, אני לא מדבר על סיטואציה שאני בחוץ ונגמרת הסוללה - מן הסתם). א. האם במצב שהמחשב בבית מחובר לתחנת עגינה ומחובר לחשמל - זה עדיין מכלה מחיי הסוללה? או שכשאשר המחשב בחשמל הסוללה לא מנוצלת אפילו במאומה (שזה טוב, בהתחשב בכך שאורך חיי סוללות הוא לא יותר משנה-שנתיים אם הבנתי נכון. תקנוני בבקשה אם אני טועה). ב. יש טעם לקנות אל-פסק למחשב נייד? נכון שהוא מחובר לסוללה, אבל הבנתי שבנפילות מתח זה לא תמיד מציל. אז לקנות מייצב מתח זה לא בעיה, השאלה אם שווה גם להשקיע באל פסק. כי אם יש הפסקת חשמל כאשר אני לא בבית, ונגיד קרה המצב ה"טוב" שהמחשב לא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב דווקא לא ממש ישן .. שנתיים או 3 אצלי אם אני זוכר טוב אז המפרט שלו זה INTEL CORE 2 E6300 לוח אם אני לא זוכר אבל משו חמוד של ג'ייגאבייט זיכרון 1GB דיסק קשיח 160GB SATA II כרטיס מסך GEFORCE 6600GT של ג'יגה בייט וזה נראה לי מה שחשוב לא? אז אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ולהרחיב את הזיכרון ראם תמליצו לי על דברים תקציב משו כמו 1500 שקל תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני מחפש להביא מחשב נייד מחו"ל. איזה מותגים נותנים בארץ שירות במסגרת אחריות למחשב שהגיע מחו"ל ולא נקנה בארץ? אשמח לדעת. תודה על כל מידע בנדון!
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת באיזה נתונים כדאי להשקיע כשרוצים מחשב נייד שמיועד לתלת מימד? (הניידות עצמה פחות חשובה לי, אבל אני כן מעוניין במחשב נייד). השאלה שלי בעצם אם מעבדי ליבה כפולה t9600 הם מספיקים, או שעדיף מעבדי 4 ליבות, או IE7? וכנ"ל לגבי 8GB RAM וכרטיס גרפי של 512MB לעומת 1GB. המטרה שלי היא לא להגיע לOVER KILL אלא רק להשקיע בנתונים שעושים את העבודה וזהו. זה ת'רד שיותר מיועד לברר את הנתונים עצמם יותר מאשר לקבל המלצת מחיר וכו' אבל למען הסר ספק התקציב שלי לדבר הזה הוא בסביבות ה(12K-10K)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1908&scat=313&tcat= עדיף עם 3 שנות אחריות
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אם אין כרטיס קול ורשת במפרט של מחשב, זה אומר שלא יהיה חיבורים לסאונד והוא לא יקלוט WIFI? או גם בכבל? תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לדוגמא ראיתי שמישהו פירסם את האתר הזה, ואמר שהם עושים משלוחים לארץ. אני חייב מחשב גיימניג ומאוד מאוד קשה לבחור בזמן הזה מחשב נורמלי במחיר שפוי, אני יכול להוציא 6,000-7,000 ברצון אם המחשב שווה את זה. הבעייה אני לא יודע איזה כיוון, אם זה גי'פורס אז באופן עקרוני רק מהסידרה 480M שהוא עולה הכי יקר אבל עדיין בטווח 7,000 מחו"ל. לדוגמא http://www.xoticpc.com/sager-np8850-built-clevo-w880cu-gaming-laptop-p-2798.html אם זה פחות מזה אז ללכת על או 5870M או GTS360M וגם ראיתי 425M חדש באחד מהמחשבים באתר הזה. עכשיו אני רוצה מחשב לפחות שיפעיל לי משחקים ברמה תמיד הכי גבוהה, בדקתי מחירים בארץ והם סתם 2,000 שקל יותר מכל מחשב בחו"ל ברמה שלו. השאלה קודם כל איזה מחשב לבחור, והאם באופן הכי לא מ…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
הי לכולם, זה המפרט שלי כרגע: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB האם אני צריך לשדרג? (או לחכות לסידרה הבאה של המעבדים?) יש לי קצת בעיות בOC והייתי צריך להוריד אותו כדי שהמחשב הפעל בצורה טובה. עוד משהו המאוורר המים שלי של קרוסייר הוא על מצב וורוד ולא על הלבן שהיה פעם מישהו יודע למה? וגם אני מחפש להוסיף שני מסכים במקום 1 בשביל עבודה (בעיקר בתוכנות ופוטושואפ) יש המלצה לגבי זה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש.. הדבר הכי חשוב לי זה שהוא יריץ את NBA 2K12 באיכות הכי גבוהה.. עכשיו עשיתי כמה בירורים והבנתי שבמחשב (המפרט מוצג בהמשך) ASUS G53SW-A1 אין 3D.. השאלה שלי היא אם אני קונה את הערכה של NVIDIA של ה-3D (עם המשקפיים וכאלה) ומתקין על המחשב אני אוכל לשחק NBA 2K11-2K12 בתלת מימד עליו? ואם כן באיזה איכות? זה המפרט של המחשב: 2GHz Intel Core i7-2630QM Quad-Core 8GB RAM 750GB 7200rpm Hard Drive SuperMulti DVD Burner nVIDIA GeForce GTX 460M 1.5GB GDDR5 GPU 15.6" LED Backlit Widescreen DisplayIntegrated Camera and Microphone Bluetooth 2.1+EDR, 802.11b/g/n Wi-Fi Windows 7 Home Premium (64-bit)7.9 lb וזה קישור לערכה של NVIDIA: http://…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אז איך יש דרך לראות מה שם הליבה שלו? אני רוצה לקנות athlon 64 3200 חדש.. ויש 2 ליבות.. הישנה יותר שנקראת winchester או החדשה שנקראת venice... האם יש דרך לדעת את שם הליבה רק מהתבוננות על הקופסא? כי אני לא רוצה לקנות מעבד חדש ואז בבית להפעיל cpu-z ולגלות שזאת הליבה הישנה בכלל ועוד שאלה אחרונה.. מה לגבי סטפינג? האם יש אפשרות לדעת מתי ייצרו את המעבד הזה? שוב, רק אם אני בחנות. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה אפשרי אם אני קונה כונן קשיח 2.5" ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
כותרת כולל ציוד היקפי ומסך lcd 19 אני רוצה מחשב שיריך ממשחקים הכי חדשים של בערך 5 שנים הבאות כמה אצטרך להשקיע?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
וגם על החנות למי שיש ניסיון. תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר גם להוריד את הצורב מהמפרט .... תודה!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
INTEL PENTIUM 4 2.6 Ghz FSB 800 Mhz ASUS P4P 800 motherboard 512 Mb DDR (400 mhz) Samsung ATX מארז+ ספק כוח sony cd-rw X 52 Geforce 4 MX440 128Mb HD - 80 Gb W.D. +8mb כל זה כולל מע"מ יוצא לי 5020.. אין לי מחיר מדוייק של כל דבר. זה מאיזה חנות (בירולשים, צג) ההרדיסק אני יודע, 700 שקלים כולל מע"מ, זה יקר קצת לא? הבנתי שמבחינת סאונד.. יש און בורד..זה מספיק טוב? (בכל מקרה אני יכול להביא כרטיס ממקום אחר ולא אקנה, זאת סתם שאלה) אודה לכם על שיפורים למפרט, והמלצה אם זה יקר מידי ואם כן מאיפה אני יכול למצוא ביותר זול לקנות משהו כזה. בלי מסך. סך הכל המחשב למטרות עבודה עם גרפיקה.. תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1064 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 356 ¤ Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard 1 609 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 2 676 ¤ Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 435 ¤ Computer Assembly 1 155 ¤ Sapphire Radeon X1600Pro PCI-e 256MB Retail Video Card 1 624 ¤ סה''כ: 9 4212 ¤ יש למשהו משהו לשנות? והחנות שאני קונה ממנה היא www.logicpc.co.il מהסיבה שאני לא סומך על KSP :\ ,אני קונה מ KSP רק מסך את ה1970HR של LG שני MS 19 אינץ הייתי רוצה אולי הצעה למארז אחר אם יש משהו טוב יותר עד 500 ש"ח עם זרי…
-
- 18 תגובות
- 908 צפיות
-
-