עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב נייד LG LW20 Express, סרטי 720p לא מנגנים עליו באופן חלק (יש השהייה של חצי שניה לעיתים תכופות) Pentium M Processor 750 1.86GHz, 512MB RAM האם החומרה פשוט חלשה מידי, או שיתכן ופירמוט של מערכת ההפעלה והתקנה של קודקים (איזה) אחרים, יפתרו את הבעיה ? אגב, האם אפשר להרחיב למחשב הנ"ל את הזכרון ? האם זה אמור להשפיע ?

2. שלום אני לקראת קניה ומה שעוצר אותי כרגע זאת הבעיה שהבנתי שקיימת בגלל הרזולוציה הגבוהה יש תוכנות שבהן הכפתורים נראים ממש קטנים. אני עומד להשתמש במחשב לצרכי תכנות, סטודנט למדמ"ח, ורציתי לדעת עד כמה זה בעייתי. מישהו כאן יכול לומר מנסיון אישי? אשמח לדעת גם לגבי התוכנה intellij אם קיימת שם בעיה. תודה רבה מראש! שי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום קניתי מחשב נייד מדגם hp touch smart tx2 1375 dx עכשיו פגשתי חבר שיש לו את אותו מחשב והוא אמר לי שיש לו בעיות חימום ולשני חברים שלו הוא נשרף. ושכדי לי להרחיב את האחריות. הורדתי תוכנות לבדוק את החום שלו מגלישה באינטרנט הוא מגיעה מ 60 ל75 מעלות דיי בקלות. רציתי לדעת אם למישהו יש מושג כמה רמת חום זה סביר זה מעבד amd turion ואם מישהו יש מושג מה לעשות אם צריך בכלל

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by סעדה,

אהלן. בקרוב אני מתכנן להביא מחשב חדש עקב התיישנותה של העגלה הנוכחית שלי, והופנתי לפורום של יודעי דבר מחבר שלי שמבין במחשבים אמר לי לקבל חוות דעת. אני כנראה הולך לחכות לדור הבא של INTEL, יש תחזית לעלות/כוח שלהם? ומתי הם יצאו כמובן. ועוד דבר, במפרט של 8~9K בערך יהיה ניתן להכניס 16GB RAM מעבד מהחדשים של INTEL ו980GTX (אלא אם כן יש כרטיס יותר חזק מ980GTX? או שיבוא דור חדש? מי יודע..) אין צורך בSSD כך שהעלות מדברת רק על מעבד כרטיס מסך ולוח אם ברובה המכריע. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. לפני כחודש לערך החליפו לי לוח אם(שכולל את הכרטיס מסך) לאחר שקיבלתי אותו עשיתי ריענון לתוצאה והיא נשארה כמו שהיא,לאחר מכן שהגעתי לביתי עדכנתי את הכרטיס מסך מWINDOWS UPDATE והתחלתי את המחשב,ואז הלכתי לדירוג תוצאות והוא כתב לי למעלה שזוהתה שינוי במערכת וצריך לעדכן את התוצאה האם זה בכלל עדכון הכרטיס מסך או יכול להיות שהמחשב בדילי והחליפו לי במעבדה למשהו אחד? תודה לעונים אני שואל כי פתאום שמתי לב שכאשר אני שם מצב שינה הוא כותב לי לשמור את המחשב והלעביר את המחשב למתח נמוך כדי שתוכל להתחיל אותו במהרה(כלומר היברנייט)אבל לפני זה הוא כתב לי כאשר עברתי על איפה שכתוב שינה הוא כתב לי משהו אחר של שינה רגיל.וכאשר אני לוחץ על שינה הוא לא פועל לי הוא כותה EROR RECOVERY ומתחיל מחדש את המחש…

6. Started by anarchio,

יש לחברה שלי מחשב נייד של חברת notebook והלך לה הארדיסק, ואין לי מושג איזה הארדיסק חדש יתאים לה למחשב כי אני לא מכיר את החברה הזו של ניידים. אשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by amitseg,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, כנראה שהוא יהיה Lenovo I deaPad U430p. וההתלבטות שלי היא בנוגע לכונן הקשיח, האם 1T של זיכרון "רגיל" ו- 16GB של זיכרון SSD אמורים להספיק? או שכדאי זיכרון SSD גדול יותר (כמובן שגם המחיר יהיה גבוה יותר). הזיכרון של המחשב הוא 8GB. מישהו יודע מה גודל החתימת זיכרון של הווינדוס ושל האופיס? הם השימוש העיקרי שלי במחשב מבחינת התקנות עליו, בנוסף מספר תוכנות של שפות תכנות שונות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, יש לי מחשב נייד לגיימינג כבר יחסית מיושן ASUS G73jh. המחשב הגיע עם 4 כרטיסי זיכרון זהים של 2GB. נתוני הכרטיסים: Memory type DDR3 Module format SO-DIMM Manufacturer (ID) Hyundai Electronics (AD00000000000000) Size 2048 MBytes Max bandwidth PC3-10700 (667 MHz) Part number HMT325S6BFR8C-H9 Manufacturing date Week 47/Year 10 Number of banks 8 Nominal Voltage 1.50 Volts EPP no XMP no AMP no התחלתי ללמוד ולצערי 8gb של זיכרון לא מספיקים לי יותר (עקב שימוש במכונות וירטואליות) ואני מעוניין לשדרג ל16GB לפחות. עכשיו כאן אני קצת בבעיה ו…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by dog,

עומד לרכוש חלקים למחשב חדש שיורכב על ידי אחד הספקים. הלוח תומך עד מהירות 2666 , ללא אפשרות ל O.C.( אותה גם אין לי כוונה לעשות). שתי שאלות. נאמר לי על ידי מישהו בחנות שבעצם זיכרון שתומך עד 2666 מגיע על ידי היצרן כדיפולד עם מהירות 1333 והם מכוונים אותו ל 2666. האם זה נכון ומה הסיבה לכך? שאלה שניה, האם לסט הנל יש איזה יתרון לזיכרון מהיר יותר, נניח 3000, או 3200 , גם אם בסופו של דבר הוא לא יעבור את ה 2666, אולי אמין בנוי עמיד יותר למהירות גבוהה וכדו?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, ברשותי מחשב נייד ASUS G51VX-RX05 שנרכש לפני כ4 שנים. כרגע יש לי HDD בנפח 320GB במהירות של 7200RPM ואני מעוניין לשדרג לSSD. השאלה היא איך אני יודע אם במחשב שלי יש חיבור SATA1 או SATA2? כשביצעתי חיפוש היה רשום שיש במחשב SATA 300, משהו כזה שלא הצלחתי להבין ממנו בדיוק מה זה. שאלה שניה, האם רכישת SSD באמת תשפר את הביצועים אצלי? (במידה ויש SATA1 ולא SATA2) תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי(HP) לטלויזיה באמצעות כבל HDMI. למחשב יש יציאת HDMI והטלויזיה היא HDMI READY. איך אפשר לברר האם יש כניסה של HDMI בטלוזיה?ומהו צורב DL?מהם היתרונות ומה החסרונות שלו?אם יש.. ושאלה אחרונה האם כרטיס מסך:NVIDIA GeForce Go 8400M GS graphics with 256MB יעביר את הHDMI בצורה טובה? תודה מראש וסופ"ש נעים

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  12. אהלן, יש לי ALIENWARE M11X R2 ורציתי לסגור אותו כאשר הוא מחובר בHDMI למסך אחר ושהמסך עדיין יציג את המחשב?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by ofirrjd,

פה כתוב שהכרטיס הוא NVidia GeForce G105M: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4560&CatCode=315 ופה כתוב N10M-GE1: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=5146 האם מדובר באותו כרטיס? ההפרש בין החנויות הוא 300 ש"ח. חלק מהחנויות מראות אם הכרטיס הראשון וחלק עם השני, מה קורה פה? הנוגע ל G105, ראיתי מבחני ביצועים שלו והוא נראה דוקא כרטיס טוב. http://www.youtube.com/watch?v=ROpwX9-5mP4 תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by kuri,

שלום אני מתחיל את לימודי בסוף אוקטובר ואני מתכנן לקנות נייד שאלתי היא האם בחודש הקרוב צפויה ירידת מחירים לכפול ליבה הרגיל בעקבות יציאת המעבדים החדשים של אינטל או שירידת מחירים שכזו תתרחש רק מאוחר יותר? תודה

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-6750 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל לא בהגזמה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 3, bioshock, battlefield, watch dogs, starcraft... ועוד בסגנון הנ"ל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1050X1680 בערך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בי…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  16. אהלן רציתי לשאול האם יש אפשרות לקחת כרטיס מסך רגיל ולחברו למחשב נייד כך שהמחשב ישתמש בו כGPU ולא בכרטיס המובנה שנמצא בנייד?

17. Started by cold fire,

מה ההבדל בין x1400 לx1450 כי אני חפשתי אבל לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by Marcoman,

אהלן חברים, אני מרכיב את המפרט למחשב שלי, ואני שם לב שכל הלוחות אם מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם יש לוחות אם ללא כרטיס מובנה כיום? מחפש לתושבת 1151 ותמיכה בDDR4, לדוגמה: http://ksp.co.il/?uin=28353 אבל כולם באתר מראים עם כרטיס מסך מובנה. אשמח לשמוע האם היום זה סטנדרט?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by מיכל דביר,

שלום, מחפשת לפטופ קל-משקל עם מסך מגע שיודע להתקפל לחצי ב180 מעלות ולהפוך טאבלט. מכירים? אין דרישות מיוחדות כמו גרפיקה או קיבולת זיכרון, אבל כן דרושה האפשרות לכתיבה עם עט מגע על המסך. תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  20. Started by NewRig,

האם הספק שמגיע עם המארז הבא בסדר או לא ? Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black True Power 450W FSP Case

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. במדור המפרטים המומלצים מופיע מספר פעמים מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz ובנוסף גם נטען בכותרת " עם תמיכה ב-64 ביט " לעומת זאת, במאמר אליו מפנה הקישור רשום בין השאר: " with a reduced L2 cache and disabled AMD64 technology" כלומר נראה לי שמדובר במעבד שיש בו טכנולוגיית 64 ביט אבל בעצם היא לא מאופשרת. פיספסתי משהו ? הסבר יתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  22. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מיד שנייה: רציתי לשאול שאלה ספציפית: האם T23 במחיר 1500 ש"ח זו עסקה משתלמת? ושלא הכללית: כמה כדאי להשקיע בנייד P3? כמה כדאי להשקיע בנייד P4? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  23. היי, לא סגור אם זה קשור לפורום הזה.. אבל הביאו לי מחשב של GATEWAY - ZX6971-UB20P http://us.gateway.com/gw/en/US/content/model/DO.GDGAA.002 זה הדגם לא הבנתי מהמפרט הנ"ל אם יש כרטיס מסך . ניסיתי להוריד גם AIDA32 או אוורסט אבל הם לא מזהים את רוב החומרה של המחשב.. מישהו אולי יודע? תודה!

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  24. קניתי היום מחשב נייד חדש, כרטיס מסך nvidia מה שאני לא מבין זה אני רואה שמותקנים שלי 2 הכרטיסים אחד של המחשב עצמו של אינטל HD והשני של nvidia השאלה שלי היא איך אני יודע שדברים אצלי רצים מהכרטיס מסך של ניבידיה? ולא שהם רצים לי דרך הכרטיס מסך הבסיסי של המחשב כי שניהם מותקנים כמו שצריך ושניהם רשום שהכרטיס רץ כמו שצריך האם יש מקום שאני בוחר באיזה כרטיס מסך להשתמש? או שהמחשב יודע להשתמש בו לבד

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  25. Started by erezb84,

שלום, אני מתכנן להרכיב מחשב סלוני בסיסי עם מעבד אינטל i3 השאלה שלי, בהנחה שכיום אין לי מערכת סאונד ואני מתכוון לחבר בכבל hdmi גם לצורך סאונד וגם וידאו האם מספיק לי מעבד ולוח אם? או שאני צריך גם כרטיס מסך וכרטיס קול? בנוסף האם לכל הלוחות יש היום יציאת hdmi? תודה!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.