עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rubib,

החלטתי ללכת על המפרט הבא: לוח אם - p5Qpro ASUS מעבד - INTEL CORE2 QUAD Q6600 זכרון(4ג'יגה) - 2*2048 DDR2 OCZ or G.Skill or Geil אגב, האם כדאי ללכת על זיכרון מהיר יותר מ800? דיסק קשיח - SEAGATE 500GB 32MBST350032AS, SATA3 כרטיס מסך - HD4870 ATI קירור למעבד - Arctic Cooler freezer XTREME או Thermaltake bigtype120 צורב DVD סטנדרטי לא סגור לגבי מארז וספק. המחשב חייב להיות שקט מאד. נשאר לי בערך 1000 שקל בתקציב. חסר לי עוד משהו שאני לא יודע עליו? מה אתם אומרים??

• 11 תגובות
    • 795 צפיות
  2. אני מדבר שתשוו את המפרטים לאחר שכול אחד מהם נותן את המקסימום הכוונה כולל כול ה OC שהוא יכול וכול הכול שהוא יכול לתת אי פעם איזה אחד יגיע לביצועים יותר טובים המערכת של ה AMD ?? המערכת של ה P4 ??? איזה מערכת תעבוד יותר מהר ותעלה משחקים והכול יותר טוב ?? ועל איזה מערכת אתם ממליצים יותר ??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי חברים עבר קצת זמן מאז שביקשתי את עזרתכם במפרט מחשב ורק עכשיו אני הולך לרכוש אותו ורציתי לדעת אם משהו השתנה האם יש חלק שכדאי להחליף במפרט הנ"ל או להמשיך לרכישה עם מה שהוצע לי פה : מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464303 - Intel - i7-4770 Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1362/ 1335 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H87-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel H87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 447/438 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... כמות: - 1 - 328/32…

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by muki1234,

היי לכולם אני רוצה לקנות היום את המחשב הזה. אשמחש לקבל הצעות/הערות לפני הרכישה. (כרטיס גרפי מהמחשב הישן RADEON 9200SE). כמות מוצרים סה"כ 1 INTEL Pentium 4 - 2.8E Prescott - 1MB Cache, 800Mhz FSB - RETAI 1,180.08 ש"ח 1 ASUS P4P800-E Deluxe (865PE) - ATX 777.78 ש"ח 2 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 598.98 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 576.63 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 2510A x8 DUAL LAYER - bulk 540.87 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.64 ש"ח 1 LITEON CD ROM X52 - Black 125.16 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6919 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 397.83 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.86 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,420.83 ש"ח …

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  5. זה מה שהציעו לי מוכן ב KSP core 2 qued q8400 1333MHZ s 775 4 MB Tray כרטיס מסך zotac 9600gt synergy 1gb gddr3 dx10 hdtv dvi pci-e לוח אם : gigabyte ep45-ud3l s775 c2q 1600 MHZ INTEL P45 DDR 2 1066 PCI-E 2.0 מאווררים וגופי קירור generic cpu cooler for s775 זכרונות ddr 2 800mhz 2gb kingston value אם אני יוסיף 150 שקל יהיה 4 ג'יגה ואני יוסיף.. צורבים lg dvd +-rw gh22ns x22 blach sata כרטיס קול on board 7.1 chennel audio ספק כוח hec 500te-tf 500w 2x*8cm fan 24 pin 2960 ש"ח יקלול גם עכבר רמקולים ומקלדת ואני יוסיף 150 שקל לעוד 2 ג'יגה ראם... תודה מראש לעוזרים תציעו דברים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by Guy31,

בניתי לחבר מפרט ב3 אלף איך הוא? אוקי רק מעבד מרובע ליבות משחקים על רוב הדברים אני לא יכול לענות כי הוא לא מחובר כרגע מחר אני יערוך!

• 14 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by zehava482,

יש מחשב זעיר עם צורב שנקרא:[table][tr][td][table][tr][td]‏ZBOX HD-ID11-E, 6xUSB, 6-in-1 Card Reader, eSATA, HDMI, DVI‎ איךהמחשב הזה? חזק?יכול להריצ סרטים?שיחות ודיאו?גלישה איכותית?מה שמצא חן בעיני זה הגודל שלו. הוא ממש קטן .[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  8. שלום.. עד עכשיו אם רציתי לאפס לוח אמ למשל סיסמא או משהו כזה אז ההיתי מזיז את הגאמפר של ה COMOS והכול היה מתאפס עכשיו יש לי משחב נייד של ACER רציתי לשאול איך אני עושה זהות במחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by VesTaX-,

שמעו ישלי מחשב רגיל אני חשוב מה לשפר בו הינה המפרט : Amd Athalon 64 Processor +3000 1.81 GHz 512 RAM Redeon X300SE אני עוד כמה ימים מרחיב RAM ל 1 GB תמליצו לי מה עוד לשפר במחשב

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  10. ברצוני להחליף את הכרטיס רשת אלחוטי הפנימי שבא ללוח .. עכשיו יש לי 2שאלות 1-האם תקן N ביכולת האלחוטית בכרטיס ישפר משהו והנתב עדיין משדר G ואם לא אפשר מחשבה עתידית בהחלפת הנתב לשידור N 2-ראיתי שבכרטיס תקן N יש 3 אפשרויות של פינים לחיבור כבלי האנטנה ובעוד תקן G יש רק 2 כבלי אנטנה אצלי יש G וראיתי 2 כבלי אנטנה אז השאלה אם אקנה תקן N ויש לו 3 פינים לאנטנה ואתה מחבר רק 2 כי זה מה שיש במחשב האם זה יעבוד בסדר או יחסר איזה משהו בשידור ותיפקוד הכרטיס , ניסיתי לראות בהוראות הרכבה של מחשב חדש אז רשום שם לחבר או באופצייה של 2 או 3 מה שיש במחשב אבל לא רשום אם זה יתפקד טוב או לא כל כך טוב בפחות כבל אחד , וגם לא רשום אם יש 2 כבלים לאיזה מתוך ה 3 לחבר ? אצרף תמונה דוגמא ,,,שימו לב לסד…

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by zaroor,

רציתי לדעת לגבי אפשרות השילוב של הדרייבר SATA ליצירת הדיסק ,במדריך יש קישור לקובץ לתוך אתר INTEL ,אבל ראיתי שיש גם באתר של המחשב (דגם DELL E5500) שני דרייברים לSATA אחד גודל 20 MB והשני 370 KB ושניהם לפי הדגם של המחשב אפילו לפי המספר שלו , השאלה מה לבחור מתוך 3 האפשרויות האלה ??? שאלה שנייה אולי זה קשור היות ובנתיים הכנסתי את ה WIN XP דרך שינוי בביוס מ AHCI ל > ATA כמובן שהמערכת כרגע עולה ופועלת רק במצב ה ATA , אז יש לי סמל קטן למטה בשורת המשימות של הוצאת חומרה במצב בטוח כמו של USB כל זה במצב שלא..מחובר שום אביזר חיצוני למחשב ....ושאני מצביע עליו אז הוא רושם אפשר להוציא חומרה במצב בטוח- אבל רשום את הכונן של הצורב/ CD שיש למחשב המקורי ... מה הסיפור של זה ואיך ניתן לס…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכולם... יש לי מחשב נייד מסוג LG LSE5-LE50. יש לי עליו 512 מגה זיכרון פיזי. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד זיכרון, פתחתי את הסלוט מאחורי המחשב ומצאתי שהוא ריק. איך אני רואה את הסלוט זיכרון שכרגע מותקן לי, או שאני צריך לפתוח את כל המחשב בשביל זה? תודה יבגני

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  13. אהלן קיבלנו נייד HP מדוד שלי ויש קטע שמעוד מפריע לנו שסוגרים את המסך הוא מבצע כניסה למצב שינה וזה משגע אותנו עכשיו חיפשתי שמה בהגדרות ולא מצאתי איך לשנות את זה ואני מתאר לעצמי שיש דרך מישהו יכול לעזור לנו? אנחנו לא רוצים שהוא לא יתנתק מהמשתמש ולא כלום ממנו שסוגרים (פיזית) תמסך תודה

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by BENNY-L,

Hiper Type-R MK2 880W ראיתי שקיבל המלצות חמות השאלה כזאת מאיפה אפשר להשיג אותו ואם רק מחו"ל אז נאיזה חנות אני יודע שהחשמל בחול זה 110 ובארץ 220 אז מה עושים בנידון

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  15. משיחה שערכתי עם נציג של DELL הומלץ לי על STUDIO 15 , עם כמה שינויים קטנים , השימושים: אינטרנט , סרטים , קצת תוכנות , משחקים , יש מצב לחיבור לטלויזיה , לפחות סוללת 9 תאים , האם המחשב הנ"ל שהומלץ לי , מתאים לצרכים שלי? http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-1555/pd.aspx?refid=laptop-studio-1555&cs=19&s=dhs בנוגע למסך , הוא LED , יש גרסאות של 720P , 900P ו 1080P , האם ההבדלים ביניהם הם רציניים ושווים השקעת כסף? כי בגודל זה אותו דבר. .. 15.6 ושאלה כללית בנוגע ל DELL, יש להם מלא דגמים בסיסיים , מה ההבדלים העיקריים ביניהם? למי הם משווקים אותם? אני מדבר על : lattiude vostro studio inspirion precision xps למי כל אחד משווק בעיקרון? * המחשב מיועד לקנייה …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום, רציתי לשאול : אם רכשתי מחשב נייד של דל בארה"ב ויש לי אחריות של שנה עליו. האם אני יכול לממש את האחריות גם בארץ מול דל ישראל? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by hope,

שלום, אתמול קיבלתי את המחשב החדש ללא צורב נילווה! כרגע מותקנת במחשב vista אבל אני מעוניינת להתקין את הדיסק של הxp pro שקיבלתי בתוך הערכה. ניסיתי להעתיק את הדיסק לתיקייה משותפת במחשב הראשי שלי ואז להפעיל דרך הasus את ההתקנה, אבל לא הצלחתי. ההודעה שהתקבלה היא שלא ניתן להעתיק את winpe.iso because of i/o device error אשמח לעצות איך להתקין את הxp .

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by lior24,

שלום.. יש לי asus 1215n והשאלה שלי היא שאני מפעיל משחק אז הוא אומר לי שהכרטיס מסך לא תומך ואז שאני מחבר את היציאת hdmi והמשחק עובד, אני יודע שזה בגלל שהכרטיס מסך לא נכנס לפעולה השאלה היא האם יש אפשרות להפעיל את הכרטיס מסך ידנית ולא לחכות שהוא יפעל אוטומטי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by iquitos,

היי, שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לחברה שלי (המוטיב הזה חוזר פה די הרבה בפורום (: ) כאשר הדברים שחשובים לה הם כמובן מחשב אמין מחברה טובה, מסך LED טוב לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט והמשקל שחייב להיות קל. אחרי נבירה ארוכה באינטרנט מצאתי את הדגם הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 הבעיה שלא מצאתי עליו שום חוות דעת באף אתר, ומה גם שמחירו יחסית נמוך באופן שמעלה תהיות... אז אם מישהו פה יכול לעזור לי בבקשה אני מאוד אשמח (:

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by LI,

אם אתם במקרה זוכרים את הת'רד שלי אז אתם יודעים שקניתי את המחשב הנ"ל. אחד הדברים שמפריעים לי בו זה המקלדת- הדפס לבן על גוון ברונזה (בהיר על בהיר) גורמים לכך שרוב הזמן קשה מה הוא מה במקלדת. בכל אופן, אם תכנסו לקישור למטה ותבחרו במחשב (מצד שמאל) תראו שכתוב ש:"לוח הבקרה מואר באופן קסום באפקט "כרום"". ואני אומרת- WTF?? התחושה שלי שהם מתכוונים לפס המתכת הרגיש למגע, היכן שמשנים ווליום וכד', אבל מה דעתכם? יש מצב שהכוונה למקלדת? (אין סיכוי, נכון? :-\) מה אפשר לעשות כדי לראות מה כתוב במקלדת? זה קצת בעייתי העיניין. ואגב, הסוללה של המחשב הזה די מאכזבת לטעמי. בדקתי את הביצועים של ואלו התוצאות: לאחר טעינה מלאה היא נגמרת לחלוטין (מחשב נכבה) לאחר 51 דקות ו-28.52 שניות של משחק ב-BioShock.…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by mayhem,

חברים שלום, לחברה שלי יש לפטופ lenovo 3000n200 והייתי רוצה לדעת האם אפשר לקבוע במשטח המגע (במידה ואני לא ברור הכוונה לחלק שמדמה את העכבר) את האופציה של קליק שמאלי של העכבר כשלוחצים במרכז ההמשטח.. האם יכול להיות שדרייברים מסויימים לא הותקנו או שזאת בעצם הוראה שצריך להפעיל בויסטה או שלחילופין פשוט אין את האופציה הזאת בלפטופים של lenovo. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. מה ההבדל העיקרי בין סידרת הt400 וה- r400 שניהם נראים זהים, השאלה מה ההבדל בין הסדרות, ומה עדיף?

23. Started by liavliavliav,

לדוד שלי יש את ה S7010 והוא נתן לי לבדוק לו אותו והארדיסק שלו דפוק .. משהו יודע איפה אני יכול להשיג הארדיסק חדש ? ואיזה כבל זה?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by dudu2683,

יש לי מחשב נייד HP DV6105 פירמטתי אותו והתקנתי עליו XP ...יש לי איתו שלט רחוק וממה שקראתי באינטנרנט אני צריך שיהיה לי גירסה של WINDOWS Media Center על מנת שהוא יעבוד....מישהו יודע אם יש Media Center Pack שאפשר להתקין אחרי שמתקינים את מערכת ההפעלה?? או יש למישהו רעיון איך להפעיל את השלט... תודה

25. Started by h4mudi,

היי כולם אני מעוניין לקנות כונן SSD. רציתי לדעת איזה חיבור אני צריך כדי להתקין אותו במידה ויש לי LENOVO FLEX 2 15? ואם אפשר להתקין אותו בנוסף לכונן HD הרגיל שיש לי כרגע? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.