עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, במסגרת עבודתי אני עוסק בעיבוד ואנליזת מידע ותמונות רפואיות. לאחרונה קרס המחשב הנייח וגם הנייד לא ממש מצליח להתמודד עם המטלות ועל כן חשבתי לשדרג לתחנת עבודה חזקה (בתקציב מוגבל) לעבודה מזדמנת מהבית. קבצי המידע ענקיים (לעיתים קרובות >1GB) ועליהם אני מבצע עיבודים וחישובים מתמטיים שונים (לא בזמן אמת או 3D) בעיקר בסביבת MATLAB 2010 ולעיתים קרובות ב PHOTOSHOP CS5 64bit ותוכנות image analysis דומות. מערכת הפעלה Win7 64bit רוב היישומים שלי מתבססים בעיקר על CPU חזק וינצלו היטב ריבוי ליבות ( 4 ליבות בוודאות - לא ברור לי אם ינצלו היטב מעבר לכך) . כנ"ל גם כמות גדולה של RAM (לפחות 6-8GB) - ורצוי רוחב ערוץ רחב למעבד (DDR3). תמיכה ב CUDA הכרחית לכלים השימושיים ביותר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני עומד לקנות 3 מחשבים ואני נעזר לשם כך במדור המפרטים: http://hwzone.co.il/specslist/main.php המדור עודכן לאחרונה לפני כמעט חודש ורציתי לדעת אם היו שינויים משמעותיים מאז. הסיבה שאני שואל היא שאני לא ממש מבין בזה ומתכוון לבסס את הקנייה שלי על המפרטים המוצעים. השאלה רלוונטית למפרטי העבודה המשרדית (עם וללא מסך) ב-2500 ש"ח, ולמפרטי המשחקים עד 3500 ש"ח. תודה רבה.

3. בעיקרון אני מחפש מחשב למשחקים שיוכל להריץ בפעולה חלקה (שלא יתקע) העיניים שלי דפוקות כך שאני כמעט ולא יכול להבדיל בין גרפיקה טובה מאוד למעולה, אז כרטיסי מסך לא מענינים אותי -מה שכן אני דורש שהמשחק יעבוד בכל מקרה (גם אם באיכות נמוכה יחסית) הסדרה גי-פורס 7000 ומעלה (כרטיס מסך אני מקצה לעד 1000 ש"ח). לא רוצה כרטיס ריידון וכל אלה של החברה של ריידון (שכחתי את שמה), הכרטיס עם גוף קירור ללא מאוורר (אני מקווה שברור שאני מדבר על חיבור PCIE). מעבד-רק של אינטל!!! (לא רוצה של AMD). לא הבנתי את השיטה החדשה של המספור שלהם (E6300 וכו') אז בסגוריים תכתבו שווה ערך למעבד פנטיום 4 3 GHZ או 3.2 GHZ וכו'. זיכרון-אני לא מתמצא כלכך בין החברות השונות שמייצרות אותם אבל שיהיה 1024 מ"ב זיכרון…

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by mind5,

כמה שיותר להשקיע בכרטיס מסך !!! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by flesh2,

אני צריך שלושה מפרטים, שמכילים רק את הרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק המחשב לא צריך להפעיל משחקים על הצד הטוב ביותר, אבל רצוי שיוכל להפעיל משחקים באופן כללי. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by ben060,

מכיוון שנעלו לי את הטרד הקודם אני נאלץ לפתוח חדש. אני מחפש מחשב טוב למשחקים בתקציב די נמוך. בין 4000 - 4500 שח חשוב לציין כי זה כולל מסך LCD חשבתי על המפרט הבא פחות או יותר E6300 - 1100 NIS GIGA BYTE 965P S3 - 950 NIS TWIMOS 1GB 667MHZ - 650NIS PX7600GT - 850NIS נשאר לי 1000 שח שלשם נכנס רק מסך. מה עושים במצב כזה?

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  7. אני צריך המלצה ל: כרטיס מסך מעבד זיכרון ולוח אם אני מזכיר מחשב למשחקים מה יכול להתאים... תודה רבה לעוזרים

8. Started by pet4a,

ברשותי ibm thinkpad x60 במקום לרכוש כונן SSD יקר אני רוצה להחליף את הדיסק הקשיח בסרטיס קומפק פלאש, כנראה 16 גיגה בעל מהירות של 233 מישהו ניסה את המוד הזה ? אני יודע שניתן להעלות את לינוקס אבל אני מעוניין ב XP ובעתיד 7 האם כונן CF יכול לשרוד כמה שנים או שם היתבלא במהירות ?

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by bbbbarus,

היי חיכיתי שיצא הSANDY BRIDGE כדי לבנות מחשב התוכנות העיקריות שאני משתמש הן maya photoshop after affects zbrush ושירץ קצת משחקים אני צריך רק מחשב בלי כל המסביב משהו בסביבות ה 4500-5000 שקל מבוסס על SANDY BRIDGE I7 המליצו לי על : לוח של Gigabyte או ASUS להשקיע בקירור המעבד זיכרון של GSKILL לא פחות מ 8 גיגה וספק כוח שלא עובר את ה 500 שקל תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בעקרון זה הדגם http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834101176 השאלה היא האם יש אחריות פה בארץ על מחשבים של Gateway ? ואם לא האם כדאי לקחת נייד אחר / עד תוספת של 200$ על מנת שתהיה לו אחריות בארץ ?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  11. Started by matttav,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים, עם דגש על משחקי VR. למחשב יהיה מחובר אקולוס ריפט ורצוי שירוץ כמה שיותר חלק ובהגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלות תקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר משחקי VR באוקולוס ריפט. ההגדרות הגרפיות צריכות להיות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב השקט. 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם ה…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  12. צריך המלצה למפרט ב 2000-2500 ש"ח לעבודה משרדית שיריץ משחקים כמו GTA: SA... עדיפות למחשב מבוסס אינטל, תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  13. Started by ytoledano,

אני קונה עכשיו מחשב שיריץ שאילתות SQL על מאגר מידע בינוני (כמה ג'יגות). מNewegg קניתי בינתיים את הX2 3800 וגם שני מקלות של ג'יגה DDR400, בארץ המחירים של הדברים האלה לא שפויים. מישהו סחב את זה עד לכאן, אז לקחתי רק את הדברים הקטנים והיקרים. עד שזה מגיע אני צריך להתארגן על לוח, הארד דיסקים, כ. מסך ופריפריילז (לא מעניין). הנה מה שחשבתי עד עכשיו, אבל אני פה להתייעצות: לוח: אביט AN8 אולטרה בגלל קירור פאסיבי וNVRAID הארד דיסקים: 60 GB SATA של מקסטור, אבל אני מתלבט בין 4 בתצורה של RAID 0+1 או 3-4 בתצורה של RAID5 (התצורה השנייה אומרת RAID מובנה בחלונות). ממישהו שהתנסה - מה עדיף, 0+1 או 5 מבחינת ביצועים ואמינות? לא אכפת לי לעבוד גם בRAID5 עם דיסק "חם". כרטיס מסך: משהו PCIEX פשוט - …

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  14. אהלן, אני ממש לקראת הזמנה של מחשב ורציתי להיסגר על עצמי לפני ההזמנה. מאיפה עדיף להזמין-RSM או TMS? אני מבאר שבע. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט, סרטים אונליין, סרטי HD וכ'ו. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280 על 1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, TEST DRI…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח פלוס מינו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים,סרטים(נטפליקס יוטיוב כדומה),משחקים( כבונוס אבל לא חוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). drive word java asmbler matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heartstone cuphead ועוד ברמה גרפית נמוכה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עם רצון…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by saarxee,

שלום לכם, לאחרונה התקנתי WIN8 במחשב הנייד שלי ומאז אחי מתלונן על כך שהמחשב פשוט נכבה פעם בכמה דק'.. מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס מסך של אינטל. לפי HWMONITOR, המעבד הגיע ל-68-70 מעלות בערך וזאת בזמן שהדפדפן בלבד היה פתוח. זה בסדר? האם זה קשור? תודה. )

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by shlomi295,

תתייחסו בבקשה לכל החלקים ושילובם ביחד. לגבי שינויים בחלקים נמקו בבקשה למה. לגבי המארז אהבתי את הצורה שלו ויש לי את הקייזר של טרמלטייק(ישן) והוא בסדר גמור וזול.המסך שלי הוא מסך 17 גרפי מדהים שעלה 3.5K ולא יוחלף ובכל זאת אני רוצה מחשב חזק למרות גודלו של המסך. מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box ¤1307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1297 לוח אם Gigabyte GA-MA790X-UD4P ¤657 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950711 כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528AS זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-24 XMS ¤458 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.a…

• 10 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by pwntigo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאמין ששאין צורך, אפשר אפילו לחסוך האמת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן לילדים, גלישה, סקייפ סרטים וכו... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ממש לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים שמתאימים לילדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by mr.Man,

שלום לכולם.. דודים שלי באים לביקור מחו"ל עוד חודש וקצת... השאלה שלי היא האם כדאי לי להגיד להם שיביאו לי חלקים (או מחשב שלם) משם... מה ההבדלי מחירים? הסכום שאני מוכן להשקיע על מחשב (בלי מסך) זה (761 $)3500 לא שקל (או דולר במקרה הזה) יותר המחשב צריך להיות לעבודות שגרתיות (אופיס, אינטרנט וטיפה משחקים), בואו נגיד את זה ככה שה FX5200 שיש לי עכשיו (על פנטיום 2.8HT) מריץ GTA:SA טוב מאוד בשבילי) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by LiranUdi,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל בצורה הכי טובה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מקסימום למרות שעדיף כמה שפחות.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים [במיוחד] א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני יקנה מסך חדש עד אז כי המסך שלי גוסס אז כנראה שבסביבות ה19 - 23 אינץ' [עד עכשיו הכי נוח שהיה לי זה 768X 1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BFBC2 , BLACK OPS , crysi…

• 35 תגובות
    • 9.1k צפיות
  21. האים אני יכול לשדרג בכרטיס hd7770 במחשב הזה במקום הקיים צירפתי תמונה מקוה שזה יעזור . הספק הנוכחי הוא 350 wat אשמח לעזרה מהמבנים שבינכם הנה המפרט Part Number:0884116030072 [h=2]General[/h] Desktop type Budget desktop system, Small-form-factor PC Packaged Quantity 1.0 Platform Technology Intel vPro Technology Type Personal computer Recommended Use Corporate business, Small business Product Form Factor Small form factor Built-in Devices Speaker Embedded Security Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip Localization English / United States [h=2]Processor / Chipset[/h] Type Intel Core 2 Duo E8400 / …

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by eyalkay,

שלום לכולם ,אני דיי חדש ! בתור אדם שרגיל בבוקר לקום ולהדליק את המסך עם קפה שחור ביד ,החלטתי שאני חייב מחשב נייד ,כי אני עובר כרגע למעונות . התקציב שלי הוא כמו שאמרתי 3500-+ השימוש במחשב , אופיס ,אינטרנט wifi ,וכמובן שאני רוצה לראות בו תוכניות טלויזיה וסרטים .לא להקליט וידאו או משהו ,פשוט להשכיר דיוידי ולראות ,או לראות איזה תכנית בפורמט avi או משהו .. זהו ,אין לי צורך ביותר מזה ,אני לא משחק במשחקים ,או עורך וידאו ותמונות. אני כן רוצה שהמשקל לא יעלה מעל 3 קילו ,וסוללה נורמלית שלא תיגמר לי מהר ,אתם תגידו מה זה מהר ומה זה לאט כי אין לי מושג . ואשמח גם להמלצות של מה שצריך לתחזוק המחשב ומה יהיה יעיל בשבילי בנוסף ,כמו עכבר בלוטוט או סטנדאלון . תודה רבה

23. התקציב הוא בין 5000 ל 6000. המחשב מיועד למשחקים כבדים. צריך מסך CTR, מקלדת פשוטה ועכבר MX518. וכמובן המחשב עצמו צריך הרכבת מחשב במעבדה אני חושב. שכחתי להגיד המפרט צריך להיות מפאנדה. תודה מראש.

24. אז ככה, אני צריך לקנות להורים מחשב בסיסי לגלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, מוזיקה, באמת שהכל בסיסי, לא גיימינג וכד', באיזה מפרט הייתם בוחרים ׁ : כל המפרטים עם כרטיס מסך סטנדרטי שמובנה בלוח אם. ₪ 1,195 GIGABYTE H55M-S2V INTEL I3-540 500GB 1333 2GB DVD-RW SATA X22 ATX w/DVI ₪ 1,280 GIGABYTE H55M-S2V INTEL I3-540 500GB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/DVI ₪ 1,380 GIGABYTE H55M-S2V INTEL I3-540 1TB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/DVI ₪ 1,240 GIGABYTE H55M-D2H INTEL I3-540 500GB 1333 2GB DVD-RW SATA X22 ATX w/HDMI ₪ 1,320 GIGABYTE H55M-D2H INTEL I3-540 500GB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/HDMI ₪ 1,430 GIGABYTE H55M-D2H INTEL I3-540 1TB 1333 4GB DVD-RW SATA X22 ATX w/HDMI ₪ 1,450 …

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. המחשב שלי כבר בקושי מריץ את המשחקים של היום(למרות ה-6800GT שעלה לי בזמנו 2200 שקל!!!!). אני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לעשות איתו ב-2000 שקל. אני לא צריך: לא מארז(המארז רשום במפרט והוא אמור להיות טוב נראה לי, אם לא אז תגידו) לא ספק(הספק רשום במפרט שלי, הוא יספיק גם לכרטיסי מסך החדשים לא?), ולא ציוד היקפי. בקיצור, רק זיכרון, לוח אם, מעבד וכרטיס מסך. אני יודע שזה יהיה קשה אבל אם אפשרי להכניס את זה ב-2000 שקל אני אשמח. תודה רבה אלעד

• 5 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים