עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofer_fas,

שלום, אחרי חצי שנה של דחיה, אני כבר צריך לקנות את המחשב הזה... צרכים: עבודה משרדית, אינטרנט אולי סרטים (לא משהו רציני) רכיבים: אני לא צריך מסך וציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים...) אני כן צריך את המחשב עצמו ועוד צורב DVD. העדפות: אין.. פשוט לא משנה, כל עוד זה לא זבל. בתודה מראש, FAS.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ros007,

שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב אשר ישרת אותי לצרכים משרדיים + גלישה באינטרנט וצפייה לעיתים רחוקות בסרטים. כמו כן אני מעוניין כי ניתן יהיה בעתיד לשדרג את המחשב. שאלתי האם המפרט שמוצע להלן מתאים לי והאם יש מומלץ לי לשדרג מספר רכיבים ואם כן למה? מחיר המפרט המוצע הינו 1600 ש"ח. כמו כן בהמשך מצורפים רשימת הרכיבים שאני יכול לשדרג ומחירם. אני אציין כי אני בכל אופן אצטרך מסך תודה מפרט המוצר · דיסק קשיח· יצרן: WD/HITACHI S.ATA 2 · טכנולוגיה: · נפח איחסון: 80 GB 7200 RPM · מהירות: · זכרון מטמון cache: 8 MB 3 שנים · אחריות: · לוח אםGIGABYTE GA-VM900M · דגם: · סוג ציפסט: via 1066 MHz · מהירות FSB: · כ.מסך משולב: VIA P4M900 Chipset VIA Chrome9 …

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. Started by moranhoresh,

אני מחליף מחשב אחת ל-5 שנים בערך. השימוש העקרי שלי במחשב הוא כדלקמן: העברת סרטים מפורמטאחד לשני, אינטרנט, עבוד תמלילים ואקסל. כמעט ללא משחקים. רציתי לדעת מבחינת ביצועים/מחיר האם כדאי לי לקנות מעבד 4 ליבות כעת ולעשות לו OC או להמתין חודש ולקנות את ה-Core7i 920. לפי דווחים שונים מחירו יהיה כ-284$, שזה כ-1000 ש"ח. האם Q6600 שעשו לו OC מתקרב לבצועי 920 ללא OC? כמובן שבמחיר יש לכלול את העובדה שזכרונות ולוח אם ל-920 יעלו הרבה, (כ-600$) נכון?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  4. שלום\ מביאים לי מחול מחשב נייד, אני מחפש את המחשב הטוב ביותר עם כל הפיצ'רים והתוספות שאפשר לקבל, מחפש אותו לא כמחשב שולחני אלא כמחשב נייד, שניתן לקחת איתי(לא באופן יומי) חשוב שיהיה מהיר, חזק, עם כונן חיצוני, שלא יהיה גדול מידי, 15אינצ זה בסביבות המקסימום אין לי בעיה עם ניידים קטנים, רק שלא תהיה מקלדת בגודל של עכבר. חשבתי על הסוני vaio CS / TT אבל הבעייה היחידה היא שאין אחריות לסוני בארץ האם זה משנה? באמת אני רוצה את המחשב הכי טוב, ונייד, שלא יהיה גוש כבד, תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by Roni_H,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. משחקים - אני מעוניין להריץ את המשחקים החדשים בלי תקיעות, לא אכפת לי להוריד כמה פלטרים ולשחק ברזולוציה נמוכה יחסית. יש לי היום מסך 17 אינץ' עם הרזולוציה 1024*768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צורב 6. מ1…

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  6. שלום זה המחשב שאני רוצה לקנות המחשב למשחקים ללא OC שיהיה שקט אם אפשר חוות דעת לא להתיחס לכרטיס מסך אם אפשר להתיחס לכל השאר טלויזיה 32 אינץ HDREADY ויש לי עוד 100 ש"ח בתקציב אז חשבתי לשים את המעבד AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪839 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1116 במקום המעבד שלמטה האם כדאי או להחליף משהו אחר תודה רבה מודה לכולם Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪744 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. שלום שלום, אשמח להמלצה על מפרט למחשב לעבודה משרדית ועריכה גרפית קלה. המאפיין החשוב ביותר הוא שהמחשב חייב להיות שקט לחלוטין. שלא יוצא הגה. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים בודדים אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית רבה וממושכת הכוללת בעיקר עבודה בהשתלטות מרחוק על מחשבים אחרים. ועריכה גרפית קלה בתוכנות פשוטות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך ל…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  8. המחשב הנוכחי (מפרט בצד) סוחב כבר כמעט 4 שנים מעבד ישן. אני מעוניין במרובע-ליבתי שיתאים ללוח האם הנוכחי, למשחקים ועריכת וידאו. וגם כונן קשיח עם הרבה מקום. את הקנייה אני מבצע בחנות הקרובה לאזור מגוריי כך שאין צורך בתגובות הממליצות לקנות ממקום כלשהו. זו הצעת המחיר שקיבלתי: intel quad core Q 8200 724 ש"ח WD 1.5 TB (WDC 1245 558 ש"ח תקציב עד 2000 ש"ח האם יש אולי מעבד אחר, משתלם יותר? לא אכפת לי אם הוא יעלה קצת יותר. בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by mrsph666,

שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בתחילת אוקטובר לצורך גיימינג. האם כדאי לכלול במפרט כרטיס GTX570 או שני HD6870? אבקש 8GB זכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עכשוויים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  10. ניצלתי את הירידה במחירים ותגידו לי אם יש יותר טוב מזה במחיר הזה.. (מחשב מיועד למשחקים ו-OC) קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1420 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 548 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 391 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 255 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 446 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 41 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤ 407 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 401 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Reta…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני ראיתי את שאר העמודים בפורום ומודע לכך שאני שואל את אותה השאלה, אך סלחו לי אני קצת בור בעניין ופוחד שההודעות האחרות בנויות לזמן אחר, מחירים אחרים ורכיבים אחרים.. לכן אני אשאל בעצמי למפרטים שנראים לכם הגיוניים. כל הציוד ההקיפי קיים. אני מעוניין ב4 גיג'ה זיכרון RAM זריז יחסית (לא חייב את המהיר בשוק) כרטיס מסך ... אני בעיקר שואל בין G-FORCE 9800 למקביל ב ATI אני לא ממש מבין בזה ובגלל זה מבקש את עצתכם. אגב בעניין הכרטיס מסך, אני מתעניין לדעת אם יש אפשרות לפיצול מסכים מאסיבי באחד הכרטיסים אללו (EXTEND ליותר מ 2 מסכים) ואם לא ובלי קשר למודעה... איך אני מסיג וכמה עולה כרטיס מסך (רצוי חיצוני) שמסוגל לבצע עבודה שכזו.. זיכרון פשוט , אני מחפש זיכרון זריז יחסית אבל הנפח פחות…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total K8N-E-Delux 750 1 750 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 470 1 470 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV 1790 1 1790 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA 600 1 600 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 460 1 460 מארזים? Price Units Total ATX FullTower Supertalent alum. 450 1 450 מארזים? Power Supply Price Units Tot…

• 61 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. אני רוצה מעבד AMD ולוח אם הכי טוב שיש שהמחשב גם יכלול מערכת הפעלה אני גם רוצה מארז טוב עם הרבה מאוורים שישמור על קור ושיהיה שקוף אני רוצה גם רמקולים טובים צורב DVD וגם מסך דק LCD אני גר בירושלים אז רצוי חנות מהעיר שלי או קרוב תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן חברים צהריים טובים אני רוצה לרכוש מחשב חדש, מחשב שמיועד בעיקר לצרכים הביתיים של אדם ממוצע. קצת משחקים, אינטרנט וכו'. יש לי מספרות שאלות: א. לוח אם - מהו הצ'יפסט הטוב ביותר שקיים כיום עבור מעבדי AMD 64 ו-Athlon XP? ב. מהן הטכנולוגיות (אני מתכוון צ'יפסט ו-GPU) המומלצות כיום עבור מחשבים שהיעוד שלהם הוא כפי שציינתי? אם זה אפשרי - לצרף קישורים למדריכים או השוואות באינרטנט, ופירוט לגבי כל שאלה כך שאני אוכל קצת להבין מה עומד מאחורי התשובה. בתודה מראש ויום טוב.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BattleMan,

שלום לכולם אני בונה לאבא שלי מחשב וחלק מהחלקים יעברו ממני ומאחי, אז המפרט שאני רושם לכם הוא חלק למחשב החדש וחלק לי ולאחי אני צריך את החלקים הבאים * מעבד * לוח אם [כולל כרטיס רשת וכרטיס קול] * מארז * ספק * הארד דיסק 80GB IDE [לאחי] המעבד, לוח אם, מארז וספק הם לאבא שלי. השימושים שלו הם ממש ממש מוגבלים. ככה שהביצועים יכולים להיות אפילו יחסית גרועים. רק שיוכל להתקין XP לגלוש ברשת ולהפעיל וידאו כלשהו [ברמה ממש בסיסית] אני רק אזכיר, מדובר במחשב חלש, אז לא להתפרע ווזהו, תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  16. שלום לכולם. כבר כמה שנים שלא הייתי פעיל, אז סליחה מראש אם הכותרת איננה עניינית. בכל אופן, בן דוד שלי מגיע לביקור מארה"ב, אני מעוניין שיביא לי משם מחשב נייד מBest buy בטווח מחירים של 400-500$. גודל מסך של טווחי ה15-16 אינץ.. והשאלה שלי אם קיימת אפשרות שהמחשב יריץ משחקים חדשים (גם אם לא באיכות גבוה). המחשב בגדול לצרכי לימודים ופנאי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by iem,

אהלן אנשים ! ;D אני מחפש מחשב ללימודים שיהיה פעיל באזור ה-8-10 שעות ביום וצריך שיהיה לו קירור טוב (כלומר לא נטבוק נכון ?!)... מה מומלץ? אני נוטה לכיון לנובו אבל אין לי מושג כי זה עבור מישהי ולא בא לי לפשל אחרת ...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Gal1992y,

יש לי RAEDEON X800XL אני לא יודע אם זה מתאים .... אבל סתם לפרוטוקול ... תנו לי מפרט עם כ.מסך ובלי סביר להניח שזה יהיהי כרטיס מובנה אבל לא משנה [br]פורסם בתאריך: 19.11.2008 בשעה 14:49:59 אופס זה בטעות בפורום הזה תעבירו למפרטים בבקשה*לא צריך ציוד היקפי

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  19. מתלבט לגבי מחשב מותג HP OMEN בבלאק פריידי של KSP כי יוצא זול יותר מהרכבת מחשב באחת מהחנויות הטובות והזולות (TMS, PC CENTER, יהב מחשבים, START PC) - i7-11700K, 32GB, SSD 0.5TB+1TB, RTX 3080 10GB ב-9,100 ש"ח. (לא ניתן לפרסם לינק) אגב, בבאג יש את אותו המחשב רק עם מעבר דור קודם i7-10700K ב-8,100 ש"ח - מה דעתכם?

20. Started by orenc17,

אני מחפש מחשב לאבא שלי כדי שלא יחרוש לי על המחשב שלי בלילה וייתן לי לישון רוב השימוש במחשב הוא גלישה באינטרנט ללא משחקים חוץ מסוליטר :nutty: חשבתי על סמפרון עם לוח M.ATX שיש בו כרטיס מסך על הלוח מסך יכול להיחשב כאופציה תודה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by Kay.,

בחרתי לקנות את הנייד הזה: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=6153&catid= וממה שראיתי נייד נייד מציעים אותו בהכי זול. החנות הקבועה של המשפחה זה KSP, לא קניתי אף פעם במקום אחר. אז רציתי לשאול אם מישהו קנה בנייד נייד וכמה אמינים הם.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by sharonarchi,

שלום לאחר שנתיים מעולות עם המחשב הישתדרגתי בחדש כך שאני מעוניין למכור את היישן המחשב הוא ALIENWARE M14X שנקנה בחו"ל לפני כשנתיים מעבד - I7 2860QM הארד דיסק - SSD 256 כ.מסך - NVIDIA GT 555 3G זיכרון - 8G 1600 MHZ מ. הפעלה - WIN 7 ULTIMATE 64BIT יש את כל הדיסקים המקוריים, המחשב ללא אחריות המחשב אבל הוא עובד מעולה ללא בעיות ובמצב שמור מאוד אשמח לחוות דעת תודה

23. שלום לכולם אני כרגע בארצות הברית לתקופה מסויימת אני מעוניין לרכוש מחשב עד 1500 דולר לא חשוב מאיזה חנות ומאיזה מקום רק תרשמו בבקשה את הדגם של המחשב. לא משנה לי איזה חברה שיהיה מחשב חזק ומהיר,למוסיקה,סרטים חיבור לlcd,משחקים,תוכנות עבודה,אינטרנט,. מעבד רצוי i5 או i7 זיכרון 4 ומעלה כרטיס מסך שיהיה חזק הארד דיסק לא חשוב מה הגודל רק שיהיה 7200rpm מחכה להמלצות תודה מנחם

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by omfglol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח - רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק משחקים. עובד עם VISUAL STUDIO לפעמים אבל זה לא כזה משנה לפי דעתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  25. רכיבים קיימים: מעבד קיים I5 3450 זיכרון 8 גיגה ספק סיסוניק 620 כרטיס מסך GTX 650TI זה המארז http://raidmax.com/product/sagitta.html כרגע יש בתוכו 5 דיסקים 2 TB +2 חיצוניים.. תקציב עד 1000 ש"ח. המחשב משמש לקולנוע ביתי וגיימינג לא כבד.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.