ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריכה לקנות מחשב נייד טוב וזול יחסית(סטודנטית). הדרישות הן שsolidworks יעבוד טוב במחשב. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום מעוניינת ברכישת מחשב נייד בלבד. מטרות השימוש: תכנות רק בג'אווה וגיימינג (משחקים כמו fortnite). מערכת הפעלה שתהיה windows 10. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
לאחר מספר בדיקות, מצאתי המחשב המצ"ב באיביי. האם הקנייה כדאית? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170639425009
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לחברה שלי מחשב נייד לצורך לימודים. אני לא מבין גדול במחשבים החדשים ואשמח לקבל עצה מכם. מה אני מחפש : - מחפש מחשב קל (14 אינטצ') - לא מחשב יקר מדי: אני לא יודע מה המחירים היום בשוק אבל נראה לי שסביבות 3000 ש"ח זה סביר (עדיף כמה שפחות). - שיהיה מחשב טוב, לא מחפש מחשב high end אבל מחשב טוב ואמין שאפשר להריץ בו משחקים מדי פעם (סימס למשל). - עדיפות למחשב לבן ויפה . - עדיפות לא מסך מגע! ממש תודה לכל מי שקרא ומוכן לייעץ(: ותודה גם למי שסתם קרא (: עדכון : מילוי הטופס מהחוקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך 2. מה ש…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! אני מתחיל ללמוד משפטים בסוף אוקטובר.. אני צריך לפ-טופ... משהו בסביבות ה-4.5 -5 אלף שקל. רוב השימוש יהיה אינטרנט וכתיבת מאמרים. יחד עם זאת אם כבר אקנה נייד צריך שיהיה משער גם כונן DVD (לא?) צריך להיות ממש מהיר - די קל (לסחיבה בין כל הקורסים ) ) וכמובן אמין. שמעתי בינתיים על LGLS50A אומרים שהוא ממש טוב.. צריך עזרה דחוף! ":0) תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כותרת: רכישת מחשב נייד - עד 3000שח - שיהיה אפשר לתכנת ולקחת ללימודים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500שח 2. מה שימושי המחשב ? לימודים => עבודה משרדית. (כל מה שמחקתי מהשאלון התשובה היא לא) 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך שהמשקל שלו לא יהיה כבד מדי על מנת שיהיה נוח לסחיבה. => לכן הגודל מסך כנראה חייב להיות 13/14 אינץ' (לא מכיר 15אינץ שלא שוקלים הרבה). חיי סוללה חשובים כמובן. מעבד i3 טוב יספיק לי. (אם נשאר מקום בתקציב אז i5) 8 ראמ 500גיגה הארד 128גיגה SSD חובה! כרטיס מסך סביר. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עומדת לרכוש מחשב נייד. המחשב מיועד לשמש כמחשב עסקי - במשרד הוא יחובר למקלדת ומסך ואילו כשאצא מהמשרד המחשב ייצא יחד איתי. לצורך העבודה נדרש בעיקר שימוש בכלי Office, קבלה ומשלוח של מיילים (Outlook), וחיפושי מידע באינטרנט. לפעמים יצויירו במחשב שרטוטים פשוטים (בעיקר תרשימי זרימה וכד'). אין צורך בתוכנות גרפיות כבדות, ולא ייעשה שימוש במחשב לצורך משחקים ו/או עיבוד תמונה. תקציב: כ- 4,000 ש"ח, לא כולל Windows ו- Office. מכיוון שהמחשב ישמש גם כמחשב נייד מחוץ למשרד וגם במקום desktop במשרד, הוא חייב להיות אמין. המשמעות של "אין מחשב" עקב תקלה תהיה אובדן שעות/ימי עבודה. שמעתי שיש מחשבים שמתחממים ומפסיקים לעבוד וזה יהיה אסון מבחינתי. מסך: 13.3 יתאים לי. נדמה לי שאני רוצה מסך מ…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - Photoshop, illustrator, indesign, html5, google web designer. רמת השימוש היא לפרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 49 אינץ' של LG. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - לא קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 17". השימושים העיקריים הינם גלישה באינטרנט, עבודה (מייל ואופיס בגדול), צפייה בסרטים/סדרות וקצת משחקים (אני משחק בעיקר CS:GO בתכלס). מאוד חשוב לי שהוא יהיה 17" ולצערי אני לא יכול לקנות נייח. אחד הדברים שראיתי בסגנון זה המחשב הנ"ל - https://ksp.co.il/?uin=38034&select=.268..271..1358..413.. האם יש לכם המלצות בנושא? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון.. מחפש לקנות מחשב עם הכי הרבה ערך לפרוטה ונראה שמחשבי SAGER הם הדרך לעשות זאת. אז.. האם אני מחמיץ משהו? יש סיבות להתרחק מרכישה באמאזון או ממחשבים של החברה הספציפית?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן, אודה לעזרתכם בייעוץ לרכישת מחשב נייד. אלו הפרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי ביתי בעיקר, סרטים, מוזיקה, אינטרנט, אופיס, מדי פעם שימוש ב Lightroom ולעיתים רחוקות ב Adobe Premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מוכר אמין באיביי. בנוסף למשלוח ישנו מס שמתווסף לתשלום בסך 234$. האם המס הזה יפתור אותי מכל תשלום עתידי? כלומר התשלום שכעת אשלם יהיה התשלום הסופי ולא אצטרך להוסיף אפילו עוד שקל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני בארה"ב ומחפש מחשב נייד משתלם לקניה פה, חשוב שיהיה אחריות בינלאומית בארץ, השימושים הם רגילים, עדיפות למהירות (אם צריך נרכוש SSD בנפרד), ראם גבוה, עדיפות למחשב שיחזיק 3 שנים לפחות. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני בארה"ב ומחפש מחשב נייד משתלם לקניה פה, חשוב שיהיה אחריות בינלאומית בארץ, השימושים הם רגילים, עדיפות למהירות (אם צריך נרכוש SSD בנפרד), ראם גבוה, עדיפות למחשב שיחזיק 3 שנים לפחות. תודה 1. מה התקציב המירבי? 400-700$ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים שוטפים, עבודה משרדית, צפיה ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם המחשב מגיע ללא SSD ארכוש בנפרד …
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי בארה"ב אז אני אנצל את ההזדמנות ואזמין מחשב נייד. אני צריך המלצות ל2 מחשבים: 1. מחשב לסטודנטית - אני מאמין שהוא צריך להיות קל - אמין - יעבוד מהר(שהמחשב לא יהווה מגבלה, שהוא לא יהיה איטי או לא יסתדר עם עומס של מספר מסמכי WORD) - התוכנות שיותקנו עליו: אני מאמין שרק אופיס,אייטונס ואינטרנט 2. מחשב בשבילי - משקל לא משנה - צריך להיות מסוגל להריץ ויז'ואל סטודיו טוב - לא למשחקים - שיהיה מסוגל לעבוד עם מספר תוכנות במקביל אם אתם מכירים חנויות אשר עושות מבצעים טובים כמו הנחה על המחשב השני, או משהו במתנה(HP עושים מבצע שברכישת מחשב ב700$ מקבלים XBOX מתנה) *אם יש מבצעים מיוחדים לאנשי צבא/סטודנטים יש לי אפשרות לקבל אותם. תודה!! *******ושוב מארה"ב*******
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה לגבי רכישת מחשב -בארה"ב בתקציב של 400-500 $ (עדיף קרוב ל 400) עדיפות ל HP או LENOVO ודגם שנמכר בארץ עבור האחריות הבינ"ל. * מטרות המחשב? שימוש משרדי בסיסי(OFFICE) , הרצת סרטי HD , תחליף למחשב השולחני. אין צורך בכרטיס מסך חזק עבור משחקים. * גודל המסך? 15.6'' מעדיף * משקל רצוי? ומשקל לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן בטריה לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. יספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI - יש צורך ב HDMI * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב DVD. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאו…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב בתקציב של 1000$ (אפשר לחרוג) למטרות גלישה באינטרנט/אופיס וצפיה בסרטים. בנוסף, אשתמש לעיתים בתוכנה Visual Studio (תוכנה קלילה יחסית). המחשב לא ישאר הרבה במקומו, ולכן חשוב לי שיהיה קל וקטן (רצוי מסך "13.3). ארצה מאוד בחיבור DVI/HDMI לצורך העברת תכני HD והקרנתם במקור חיצוני. כמו כן, אם אפשר שיתמוך בקריאת כרטיסי זיכרון. נפח הכונן הקשיח הרצוי הוא לפחות 160GB. פרט לכך, גם צורב DVD יהיה שימושי. סלחו לי אם הקשתי עליכם. תודה לעוזרים בבחירה.
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים, בעיקרון לשימושים שלי אני לא חושב שיהיה צורך בתקציב שציינתי .. מעדיף שיהיה באיזור ה 1500 ש"ח כי זה מארה"ב. חבר שלי בארה"ב יכול לקנות לי לפטופ בשלושה הימים הקרובים אז זה די דחוף מהחנות הבאה Frys.com * תקציב- עד 2000 שח בארהב. * מטרות המחשב- בעיקר אינטרנט ולראות סרטים וסדרות באיכות טובה full hd 1080p. * גודל המסך - 15" * רזולוציית המסך- לפחות 1080p. * משקל רצוי- מעדיף שיהיה קל יחסית כי אשים אותו עליי במיטה רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך- יותר ארוך מהרגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- Hdmi, אם usb3 לא מייקר מדי גם סבבה. * Bluetooth- כן .. יש לי רמקול חיצוני של jbl שארצה לחבר אותו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- הסוג פחות חשוב, 320 מינימום. * כונן אופטי- לא …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזה מאפיינים יש לבדוק ברכישת מחשב נייד בארצות הברית לשימוש בישראל? למשל, האם יתכן שסוג/תדר ה-wifi עלול להיות שונה? אם כן, איזה סוג/תדר יש לבחור כדי שיתאים להפעלה בישראל?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו יודע האם מחירי המחשבים הניידים בהונגריה זולים יחסית לישראל ? ואם כן, האם תתוכלו להמליץ על חנויות ספציפיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרובים מגיעים אליי מגרמניה בקרוב ובדיוק שקלתי לרכוש מחשב נייד. האם מחשב נייד בגרמניה יעלה פחות? הסתכלתי קצת על המחירים בamazon.de והם נראו די זהים לארץ... האם זה המצב או שלא הסתכלתי במקום הנכון? אשמח אם כל מי שיודע משהו, אפילו המידע הכי קטן יגיד כי זה קצת דחוף לי... תודה מראש לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מעוניין לקנות מחשב באמריקה או בריטניה, לאור סוגיית האחריות הבינלאומית, אני מעוניין להמלצות על טיב האחריות שהחברות הנ''ל נותנות על הדגמים הללו בארץ: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA4P04MY1914 Asus http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834315187(Acer) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834299297 (Alienware) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834233083 (Gigabyte) תודה!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? הרצת תוכנות כבדות כגון מאטלאב, orcad. חישובים מהירים. * גודל המסך? 13~14 אינץ' * רזולוציית המסך? לא כל כך מבין, שיהיה HD. * משקל רצוי? אפשרי ultrabook אבל לא על חשבון המהירות. עדיפות ראשונה זו המהירות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DB9-serial port. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 128GB * כונן אופטי? לא מחייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלא יהיה מסך מגע. בתכלס, מה שחשוב לי זה מהירות המחשב. שיהיה cache memory גדול. תודה לעוזרים,
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש מחשב נייד מסגרת התקציב היא כ-4,500 ש"ח (+-500) המחשב נועד למטרות עבודות משרדיות וכן פיתוח תוכנה כולל עבודה עם תוכנות כגון MATLAB . המחשב לרוב יהיה בבית , ולא נועד לנשיאה יומיומית. אולם יתכן כי מדי פעם ינשא ולכן לא יותר מ3 ק"ג. דרוש חיבור בלוטות לסנכרון . אין צורך בכונן קשיח מאד גדול , יש כונן קשיח אחר אליו ניתן לגבות ולהוריד חלק מהחומר. עדיפות למחשב HP אולם פתוח גם להצעות אטרקטיביות בחברות אחרות ( DELL , LENOVO) כמו כן חשיבות למקום הקנייה בהיבטי שירות ואחריות מלאה ל3 שנים לפחות. - אשמח להמלצות תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי אני מתחילה ללמוד עוד כמה שבועות ואני רוצה לרכוש לי מחשב נייד חדש *אני מתכננת לקנות את המחשב פה בארץ * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (הכי כבד זה סימס 2לא יודעת אם הוא נחשב כבד או לא ), צפיה בסרטים ושימוש בפוטושופ * גודל המסך- 14 -15.6 יותר חשוב לי המשקל מאשר גודל המסך * משקל רצוי - כ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נדרש לזמן סוללה ממוצע של 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - נדרש ליציאת HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - לא ממש מבינה בזה * צורב DVD?- כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא עדיפות לאחריות של שלוש שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - שמעתי שDELL מומלצים אבל אני לא נעולה על…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-