עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by danke,

רציתי לשאול את דעתכם בנוגע ל acer Aspire 1652WLMi: " Mobile Intel® Centrino Technology with Intel® Pentium® M 740 (1.73GHz) processor, Microsoft® Windows® XP Home Edition, 15.4" WXGA CrystalBrite TFT Display, ATI Mobility Radeon® X300 with 64MB of VRAM, DVD-Dual - Double layer drive, 60GB Hard Disk, 512MB DDR II RAM(2*256), 8 Cell Li-ion Battery, 10/100 Fast Ethernet, Integrated Intel® PRO/Wireless 2200BG, Acer Gridvista, Acer Arcade, Microsoft® Works " מחיר של 6,200 ממישהו אמין. שדיפדפתי ראיתי גם acer Aspire 1652WLMi קצת אחר: " Mobile Intel® Centrino Technology with Intel® Pentium® M 740 (1.73GHz) processor, Microsoft® Windows® XP Home Edition, 15.4" WXGA CrystalBrite T…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by AOF,

שלום לכולם רציתי להתייעץ עם המומחים פה על רכישת לפטופ באיזור ה5K. 1 מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עשרות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, עבודה עם תוכנות הקלטה,קיובייס,פוטושופ וגם תכנות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בימים הקרובים. 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dekektam,

היי לכולם אני באילת ורוצה לקנות לפטופ חדש לשימושים כלליים אינטרנט, קצת תכנות ומדיה. חשוב לי מאד חיי סוללה ארוכים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 באילת אפשר לחרוג קצת אם זה קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בסיסיים- אופיס, אינטרנט, מדיה וקצת תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  4. Started by Zvika12,

היי, אודה לעזרתכם בבחירת לפטופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיף שלא ועוד מעט יש מבצעי PrimeDay באמזון או בלאק פריידי כך שאולי יהיה ניתן למצוא מציאה בתקציב הזה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדית וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. יש חשיבות לעמידות של המחשב ל6-7 שנים לפחות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פרמטר שאפשר להתפשר עליו. 6. האם י…

5. שלום לכולם אני מחפשת לרכוש לפטופ לשימוש בייתי של צפייה בנטפליקס וגלישה. שיהיה מהיר (i5 לפחות), זכרון של לפחות 500ג"ב ושיהיה אמין. התקציב הוא עד 650 דולר. אשמח לשמוע מה יש לכם להמליץ וגם איפה בארצות הברית הכי כדאי לקנות?

6. Started by yuvalb59,

מבקש המלצות לקניית לפטופ אמין חדש . המטרה: גלישה באינטרנט, סרטים, אופיס, מצגות. לא משחקים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. היי לכולם, אני עוד כ3 חודשים מסיימת את לימודיי בעיצוב גרפי, מתכננת להפוך את זה למקצוע צדדי להכנסה נוספת עד שאצבור ניסיון וידע רב יותר. מעוניינת לקנות מחשב שיחזיק לי לזמן רב ויכיל את כל המבוקש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר 3. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 4. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר + אופיס ואינטרנט 5. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ,אינדיזיין, אנימייט- …

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by 123Bambi,

שלום, אשמח לעזרה בנוגע לרכישת לפטופ ללימודי מדעי המחשב. קיבלתי הצעת מחיר ללפטופ של חברת TOSHIBA דגם A30-D-16D (מפרט טכני - *13.3 אינץ׳ *i7 *7500U *8GB *256SSD *1.2KG) המלצות? דיס-המלצות? :) תודה רבה!

9. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תציעו את האפשרויות אם זה יוצא דופן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודות משרדיות, ומדיה (מוזיקה וסרטים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - כתבנים בעיקר - VisualStudio, Webstorm, Pycharm וכו', יכול להיות שיהיה צורך במכונה וירטואלית אז מעבד טוב ו-RAM יתקבלו בברכה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לכולם, אז נרשמתי ללימודי מדעי המחשב, ואני עכשיו צריך לרכוש לפטופ בעיקר לצורך הלימודים. כמובן גם שאשתמש בו נגיד בהרצת נטפליקס וצפייה בסרטים אבל פחות להרצת משחקי מחשב. מאוד חשוב לי שהוא יחזיק הרבה זמן, ולא שימות לאחר שנתיים... הרבה המליצו לי על דגמי המקבוק עם 512Gb..וכרגע ההתלבטות שלי עם לרכוש 13"/15". התקציב שלי הוא בערך 9k. אשמח לדעתכם ועזרתכם.. האם כדאי לי בכלל אפל או מחשב שמריץ ווינדוס? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. טוב הסיפור די פשוט. אחותי שגרה בקליפורניה שבארה"ב באה לביקור עוד שבועיים בערך, עכשיו אני רוצה שהיא תקנה לי נייד. איך אני יכול לדעת על מבצעים חמים באיזור המגורים שלה בשביל להנחות אותה לאן ללכת ? g0vner_x3

12. Started by atarazur23,

שלום, אני מעוניינת לקנות לפטופ אשר יחזיק לי מעמד לאורך זמן, עדיפות לDELL corei i5. אשמח לשמוע המלצות כי אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל. * מטרות המחשב? לשימוש ביתי, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפייה בסרטים, * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA , HDMI * בלוטות? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך תהיה אחריות של היבואן לכמה שנים * …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by נורופן,

היי, אני צריך לקנות מחשב לפטופ, שישמש כפרוקסי בסביבת לינוקס, בשל אילוצים המחשב יהיה דולק כל הזמן. אני צריך המלצה על לפטופ טוב שיוכל לעמוד בזה שהוא דולק כל הזמן ולא יקרוס.

• 0 תגובות
    • 343 צפיות
  14. Started by hilafar27,

שלום רב אני מעוניינת לרכוש לבת שלי בת 6 מחשב נייד מתלבטת בין אסוס מעבד i3-7020u לבין לנובו מעבד Intel Pentium silver processor N5000 האם זיכרון 4 gb מספיק או כדאי לקנות 8 gb? האם מספיק או שחייב משהו יותר חזק? אשמח לעזרתכם בהקדם.תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  15. Started by .Imri,

היי לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חדש לצרכים די בסיסיים של וורד ומיילים אך חשוב לי גם שיהיה חזק ולא ייתקע. לאחר בירורים החלטתי לרכוש כנראה את המחשב הזה, מאייבורי באילת - מחשב נייד "14 HP Notebook 14-CF1001NJ 6PC62EA i5-8265U בצבע לבן, כונן 256GB SSD, זכרון 8GB ומ.גרפי AMD 530. רציתי לדעת מה דעתכם לגבי החברה (HPׂ), מפרט המחשב והשירות של אייבורי. פרטים נוספים לגבי המפרט הטכני מצויים בקישור הבא - https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=30114&cantAdd=-1&label=tooMuchOfCat תודה מראש על העזרה !

16. Started by ronab,

אני מחפשת לקנות מחשב נייד קל. שימושיי העיקריים הם לגלישה באינטרנט ושימושי אופיס. אני מתלבטת בין רכישת טאבלט עם תחנת עגינה לבין לפ טופ. הדבר החשוב לי הוא המשקל מכיוון שבמחשב מיועד לנשיאה מחוץ לבית. אשמח לעצתכם, תודה!

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by Benjanana,

חברים,אני מחפש לקנות מחשב ואשמח ליעוץ,לא משנה לי נייד או נייח(ללא מסך,עכבר,מקלדת). חשוב לי שיהיה בו hdmi,SD ושתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ יעבדו ללא תקיעות.לא מבין במאפיינים,ככה שאתם יכולים פשוט לזרוק לי דגם מסויים. מחיר באזור ה3000 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by עמיחי3,

היי, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש ללימודים, ככה שהשימוש יהיה בעיקר גלישה באינטרנט ויישומי אופיס. ממש חשוב לי שהמחשב יהיה קליל מבחינת משקל, שהמטען שלו יהיה קליל (כי לאחרונה נתקלתי במטענים גדולים שלא באמת נוח להסתובב איתם) ושהסוללה שלו תחזיק לי לאורך זמן. ההתלבטות שלי היא בין שני מחשבים- מקבוק אייר 2020, i5 מסדרה y, הוא 256 גב, 8גב ראם או הזנבוק החדש ux325ea, הוא גם i5 אבל דור 11(!), 512 גב, 8 גב ראם כמות הזיכרון בפועל לא קריטית לי, אני כבר 6 שנים כמעט עם הזנבוק שלי ולא מגרד את המקסימום של 256 שיש לי כרגע ברור לי שהזנבוק יותר מהיר, השאלה אם ליישומים שאני צריך זה בכלל רלוונטי. בנוסף, יש לי אייפון ואייפד ויהיה נוח אם הם יתמשקו עם המח…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לגיימינג בעיקר, כאשר 99% מהזמן הוא נייח. האם יש מחשב נייד, בתקציב סביר (נניח עד 4K), שאני יכול לשפר את הביצועים שלו בעזרת תחנת עגינה? לא אכפת לי שהוא יכיל כרטיס מסך חיצוני וכאלה, בזמן שהוא נייד אני צריך אותו רק ללימודים ולא למשחקים. יש חיה כזו? באותה נשימה, האם הדיל הבא משתלם?: http://www.store.asat.org.il/deals/636

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  20. Started by franklin22,

שלום, אני לפני רכישת מחשב, ורציתי חוות דעת על המפרט הסופי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  21. אשמח לעזרתכם, עדיפות לרכישה באילת על מנת להוזיל\ לקבל מחשב יותר טוב באותו סכום :-) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גרפית, משחקים כשימוש משני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD 1TB צריך בנוסף עוד 2TB רגיל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

22. שלום לכולכם, עזרתכם,ברצוני לרכוש מחשב מסוג all in one של חברת acer עם מסך מגע מחירו 4000. המחשב ישמש אותי לצורכי גלישה,מוסיקה וידאו וכתיבת עבודות - לא למשחקים - אולם חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד מהיר (כי אני פשוט לא סובל איטיות ומעדיף לא לקנות אם המחשב לא עובד מהר מאוד בריבוי משימות) המעבד קיבל בבנצ'מרק ציון של 3826 - האם זהו ציון טוב ? האם המעבד טוב ומהיר ויפעיל את מערכת מהר מאוד תחת עומסים לאורך שנים ? במידה ולא האם יש מחשב אחר עליו אתם ממליצים (כמובן גם all in one עם מסך מגע ועד 4500 שקלים) ? Processor Manufacturer Intel Processor Type Core i5 Processor Model i5-3210M Processor Core Dual-core (2 Core) Processor Speed 2.50 GHz Memory Standard Memory 6 GB Maximum Memory 8 …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by keshet,

שלום, תכננתי לקנות במקור את המחשב של דל מדגם Dell XPS9360 https://www.amazon.com/Dell-XPS9360-5642SLV-PUS-Laptop-Graphics-Silver/dp/B06X9T246R/ref=sr_1_2?s=electronics&rps=1&ie=UTF8&qid=1499523311&sr=1-2&keywords=Dell+XPS9360&refinements=p_85%3A2470955011%2Cp_n_condition-type%3A2224371011 אך אני נתקל בחוות דעות שונות על המחשב ובכאלו שחוו תקלות איתו. אשמח לשמוע ממכם אם למישהו יש אותו מה דעתו. במידה ולא אקנה את המחשב הנ"ל האופציה השניה שלי היא: https://www.amazon.com/dp/B01M18UZF5/ref=psdc_13896615011_t1_B071R3VL1V אשמח לשמוע כל דעה והמלצה שיש לכם. נ.ב האם האתר הבא אמין לקבלת …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אורח Nir
    Started by אורח Nir,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב Gameing חדש בתקציב של 5000 ש"ח יש לי גם כמה שאלות בעקבות המעבדים החדשים שיצאו השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23״ …

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by NightsSpirit,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב Gameing חדש בתקציב של 5000 ש"ח יש לי גם כמה שאלות בעקבות המעבדים החדשים שיצאו השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? overwatch א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23״ …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.