ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני רוצה לקנות כמה רכיבים בתקציב של 2200 ש"ח. השימושים: בעיקרון מחשב שמיועד להכל, משחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות (1024X768), תוכנות משרדיות למיניהן וכו'. אין שימוש מיוחד כלשהו. קניתי כבר את הציוד הבא: antec 200 Seasonic S12 520W צורב דיסק קשיח אני לא צריך אותם ולא ציוד הקפי. מה שנשאר לי לקנות זה לוח אם, מעבד, זיכרונות וכרטיס מסך. הכי נוח לי לקנות מ- KSP. מה דעתכם על המפרט הבא? דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10560 לוחות אם למעבדי AMD: ASUS M4A88T-M AM3, 880G, DDR3 1333, VGA ATI HD4250, PCI-E, CrossFireX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי קצת עזרה בבחירת רכיבי ליבה למחשב לגיימר בינוני(מסך 19" רחב של NG) וכרטיס מסך חדש. כל השאר כולל מארז קיים ושמיש ודי במצב חדש ישנו ספק 400 וואט גנרי. אחרי שפשפשתי קצת ברחבי הפורום הבנתי שהזרם הולך לכיוון המפרטי AMD והרכבתי את המפרט הבא: מעבד AMD Athlon II X4 630 Box ₪571 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX630WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770TA-UD3 ₪513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Gold ₪466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3408K כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ₪812 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX48701GBD5 הרכ…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני עוד מעט נוסע לניו יורק ובדקתי והשוותי ומצאתי את המפרט הבא: intel duo core 2 e6300 212.22$ pqi turbo 512*2 667mhz 140$ x800gto 2 GDDR3 256 198.08$ total 550.03$ או 2420 ש"ח כעת יש לי מספר שאלות האם לקנות 2 סלוטים של זכרון ואז להשתמש בdual chanel או לקנות סלוט אחד ואופציה לשדרוג בעתיד אני צריך לוח אם, הרד דיסק , מארז, ספק (יש לי צורב DVD חדש של LG) למפרט הזה ראיתי גם כרטיסי מסך יותר טובים כמו x1800 וx1900 לסוגיהם אך הם יקרים נורא 300-400$ איך כרטיס המסך nvidia 7600GT 256 250-300$ לעומת הכרטיס במפרט שלי בבקשה תגובות לקראת הטיסה...
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש להחליף את הנייד בנייח. XPS 9310 משנה שעברה, עם 32GB RAM, i7 1165G7, הוא מדהים אבל אין לו כרטיס מסך וזה מעיק עלי.. כרטיס מסך לא צריך להיות מוגזם כי [אין תקציב וגם כי] הוא יהיה בשימוש יחסית רגוע - קצת עריכות וידאו\אפקטים ומשחקים מדי פעם. יש לי רכיבים שאפשר להשתמש בהם [ספק כוח 450W, מארז MID, דיסק SSD], במידה ויתאימו. היה לי רק Intel עד עכשיו, אבל לא חשוב לי דווקא להשאר שם. מקווה שיכולים להמליץ לי על שילוב של לוחאם + מעבד + כרטיס גרפי שיעבדו טוב יחד...? תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיף להשאר מתחת 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה מש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מעבד QUAD 9550 INTEL, וכרטיס מסך HD 4890 1GB. אני רוצה להתאים להם לוח אם טוב וזכרון. לגבי הלוח אם - האם יש לוח אם מומלץ שיתאים ל2 רכיבים אלה, או שכל לוח אם שמתאים ל775 יעבוד? לגבי הזכרון - האם נכון להגיד שכל עוד אין לי מעבד I7 ההבדל בין DDR2 לDDR3 הינו קטן? במחיר של 4 GB DDR 3 אני יכול לקנות הרבה 6 או אפילו 8 GB DDR2. לגבי מארז ספק ומאוורר - קודם כל אני מבין שעבור המעבד כדאי לקנות מאוורר במקום זה שיגיע מאינטל. לגבי המארז - מה הדגשים שצריך לשים לב אליהם? כנ"ל לגבי הספק - איזה ספק יתאים לכרטיס מסך הנ"ל? כמה וואט, ואיזה חיבורים צריכים להיות לו?
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום רב. מעוניין להרכיב מחשב חדש עם הרכיבים הבאים האם תהיה התאמה ביניהם במחשב ישמש לאינטרנט וקצת משחקים קלים כמו PES10 FIFA10 וכדומה. מעבד Q9550 BOX לוח GB P45 UD3L זיכרון 4 ג'יגה 800MHZ דיסק קשיח WD 1T 32MB כרטיס מסך משהו כמו SHPPIRE HD4850 515/1024 שאר הרכיבים כמו צורבים מארז וספק קיימים מהמחשב הישן. אם יש הצעות לשיפור או תיקון אשמח לדעת .
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך רכיבים למחשב ואני לא צריך מסך מקלדת ומארז כי אותם אני יקנה כנראה בארץ אני מאמין שאני יקנה מnewegg ואני חושב לשלב את הכרטיס מסך של 8800gts חשבתי על הכרטיס של הevga כי הוא בא אם משחק אבל עם עדיף משהו אחר אז תרשמו תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לוח-אם: Gigabyte GA-EP45-DS3. זכרונות: 2x2 GB 1600Mhz DDR 2. מעבד: core 2 quad Q6600 @ 2.4Ghz. + קירור אוויר(לא של אינטל, אלא אחד טוב שקניתי בזמנו) כ. מסך: Radeon HD 6950. האם יש לרכיבים האלו שוק? אין לי בעיה גם להוסיף מארז פשוט, דיסק קשיח וספק כח, ולמכור את זה כמחשב כולל, השאלה אם מישהו יקנה את זה ממני ובכמה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קונה רק קופסא ללא מסך וללא ציוד הקפי נלקח מהאתר שלnewegg מעבד intel duo core 2 e6300 213$ זכרונות kingston 2*512 667mhz 84$ כרטיס מסך ati x1800xt 256mb 260$ ס"כ:557$ - 2450.8 ($-4.4) רכיבים בארץ: לוח אם GA965PDS4 Gigabyte 1180 הרד דיסק wd 250GB sata2 16mb 490 מארז + ספק antec sonata 2 450W הרכבה + התקנה 250 ס"כ 2740 ס"כ כל המחשב 5190.8 אם יש איזה שהם המלצות או שינויים ששווה לעשות כי אני נוסע בעוד שבועיים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב?צפיה בתכני HD, גלישה, אופיס, אולי תכנות בסביבת Visual. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: לא משהו שעולה לי בראש - בכל מקרה המחשב Core2Due שלי הספיק לכל דבר שהשתמשתי בו בעבר אז אני לא צופה פה לבעיה - גם שעבדתי עליו עם מטלב וסימולציות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 32 אינץ FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, בתקציב נפרד (אשמח להצעות על מקלדת אלחוטית ועכבר טובים למדיה סנטר). 4. האם …
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, משחקים, עבודה משרדית וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלאב וסוליד וורקס מזדמן +, אוטוקאד מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -אני חושב על קניית מסך כלול בתקציב, אחרת מפורט למטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני גר בראשון לציון, ושוקל לקנות מחשב מחנות בעיר אחרת בהזמנה דרך האינטרנט. לאחר הקנייה צפוי שיהיו מספר בעיות/סיבות אחרות שיעלו את הצורך לקחת את המחשב ולנסוע איתו לחנות בה קניתי אותו. איך אתם מתגברים על בעיות כאלה? כמה מכם באמת טורחים להגיע אל אותה חנות ממנה קניתם את המחשב כדי שיטפלו בו? מומלץ/לא מומלץ לקחת את המחשב לחנויות אחרות כדי לחסוך את הנסיעה? תודה לכולם :]
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון להזמין בארה'ב (יש לי מישהו שמגיע לארץ ויביא לי) ואני ממש לא מכיר את שוק המישבים הניידים על שלל המותגים והיבואנים...(תמיד הייתי טיפוס של נייחים, אבל כסטודנט צריך נייד) א. מישהו יודע לומר על המותגים העיקריים (דל, טושיבה, אסוס, HP, לנובו) האם האחריות שלהם תקפה בישראל במידה והמחשב נרכש בארה'ב? ב. כמו 70% מהפוסטים כאן- גם אני מתקשה להחליט. אבל אצלי זה לא בגלל שאני לא יודע מה אני רוצה, אלא בגלל שאני לא מכיר את המותגים כדי להחליט מה מומלץ ומה לא. מבחינת מטרה, אני רוצה שהוא ירוץ לי חלק לכל מה שקשור לתכנות והרצה של קימפולים, מה שאומר i5 ומעלה, ו8גב ראם, כבונוס, הייתי רוצה כרטיס מסך כלשהו שיוכל להריץ קצת משחקים (לא הכי כבדים בעולם) כי זה מן הסתם יהפוך להיות המחשב ה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש חלקים מ https://www.bhphotovideo.com מישהו קנה מהם? על פניו זה נראה 600 ש"ח חסכון כמעט מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אז ככה, אני לפני רכישה של מחשב מדל ארה"ב ורציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני עושה את זה. אז הבנתי כבר שפייפאל ישראלי הם לא מכבדים אבל האם בתשלום עם כרטיס אשראי (Mastercard) בינלאומי אני עלול להתקל בבעיות? האם בכלל יתנו לי לבצע את העסקה? אחריות כבר הבנתי שאני יכול להרחיב אבל אני רוצה להיות בטוח לגבי זה שאקבל אישור לתשלום אצלם באתר. יש משהו שהתנסה לאחרונה בהזמנה מהחנות האמריקאית שלהם? במידה ולא, באיזה אתרים אמריקאים ניתן לעשות הזמנה ושליחה דרך חברה מקשרת לארץ (דוגמאת ushops). המון תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, ראיתי באתר של DELL מבצעים ומחשבים ממש טובים (של XPS M1550 במחיר של 1500$). אני מעוניין להזמין מהארץ את המחשב לקרובים בארה"ב ולאסוף אותו כאשר אני אהיה שם (אני טס לשם בעוד כשבועיים). האם זה אפשרי להזמין באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי? התמיכה שלהם בצ'אט אונליין אמרה שזה לא אפשרי. האם מישהו ניסה ובכל זאת זה עבר? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם אציין את הרכישה. יש לציין שהרכישות נעשו ב eBay, כל המוצרים חדשים. המוצרים נשלחו לחבר מהעבודה שכרגע מבקר בארה"ב לשבועיים והוא יחזור איתם לארץ בימים הקרובים (משמע חיסכון של דמי משלוח + מכס\מע"מ מה שזה לא יהיה ). הנייד עצמו באמת יצא מכרז מעולה ב eBay. --- Dell Studio XPS 16" - 1080p Edge-to-Edge RGBLED Screen 1920x1280 2.53GHz Intel Duo 2 Penryn P8700 - 1066Mhz FSB RAM: 4GB DDR3 ATi Radeon 3670HD 500GB 7200RPM HD SATA 2.0 כמובן שיש פה את כל הפיצ'רים של כונן בלו-ריי (שלא ממש נחוץ בתכלס, אבל שיהיה), סראונד 5.1, מקלדת מוארת, ווינדוס וויסטה 64, וכו' וכו'. ---- + עכבר Logitech VX Revolution Wireless + תיק נשיאה של Case Logic Slimline 17" + אוזניות Senheisser MX4…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, לפני כחודשיים-שלושה התעניינתי ברכישה של לפטופ, כאשר התקציב שהגדרתי לעצמי היה עד 4000 שקלים כולל הכל. אחרי לא מעט התלבטויות ומספר דיונים כאן בפורום, החלטתי לרכוש את הלפטופ שלי מארה"ב, כאשר הדגם שרציתי היה ה-Dell Studio 1555. בחרתי במפרט שמתאים לי, וראיתי שהמחיר מתאים גם כן. לצערי התמיכה של Dell באתר שלהם דיי גרועה. 3 נציגים אמרו לי שאם אני קונה אחריות 3 שנים אני אקבל אחריות בין-לאומית, ושניים אמרו לי שאין אפשרות לרכוש שם אחריות אשר תהייה תקיפה לישראל. לי אישית הייתה חשובה מאוד האחריות למחשב כיוון שכל תיקון בסיסי ככל שיהיה יעלה לפחות כמה מאות שקלים. אני יודע שחלקכם רכשו שם מחשבים עם אחריות NBD וקיבלו אחריות בישראל, כנראה שמדובר היה על מחשבים מהסדרה העסקית כיוון…
-
- 20 תגובות
- 19.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד, אשר יחליף את המחשב הנייח אשר ברשותי. הלפטופ יהיה מחובר למסך עכבר ומקלדת חיצוניים בבית. וכך אוכל להנות גם מניידות במידת הצורך. השימושים העיקריים הם: סרטים, מוסיקה, משחקים (ברמת גרפיקה בינונית-נמוכה),אינטרנט וישומיי אופיס. לאחר סקר מחירים קצר, הבנתי כי הפרש המחירים בין קניה של מחשב בארץ לקניה של מחשב זהה ב ebay יכול להגיע לכ- 2000 ש"ח. אין צורך ליידע אותי כי המשלוח יקר וכי יתכן ואצטרך לשלם מכס, יש מי שיביא לי אותו מארה"ב. להלן מפרט המחשב: HP Pavilion dv6-1362nr Laptop Windows 7 Home Premium (64-bit) Intel® Core2 Duo Processor T6600 (2.2GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Di…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב נייד שישרת אותי קצת מעבר לגלישה באינטרנט וחבילות אופיס למינהם, רציתי לדעת עם מחשב נייד וPavilion dv5061 1.8GHz 512b טוב מספיק או הוא יותר מידיי ואם כן אז מה יכול כן להתאים לי תודה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , בעוד חודשיים אני נוסע לטיול בארה"ב פעם ראשונה, והדבר הראשון שחושבים עליו, איך לא? קניית מחשב נייד. אז אחרי הרבה חיפושים, השוואות וכו' החלטתי ללכת על המחשב Dell xps 13 2015. אני דיי חושש לגבי קנייה בארה"ב, אז רציתי לשאול כמה שאלות. דבר ראשון מאיפה הכי כדאי לקנות את המחשב? אני אהיה בניו יורק, אולנדו, מיאמי ולאס וגאס. הבנתי שלחברת דל יש אחריות בינלאומית, אז אין בעיה לרכוש אחריות מורחבת לשלוש שנים במקום שאני קונה את המחשב או להגיע לארץ ולעשות את זה פה? עוד דבר שמטריד אותי זה המטען של המחשב, אם אני קונה שם את המחשב הוא מגיע בטח עם חיבור לחשמל ומתח שמתאים לארה"ב ולא אירופאי, מה עושים עם זה? דבר אחרון זה כדי לא לשלם מע"מ בכניסה לארץ אני צריך לזרוק את כל הקופ…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את המחשב נייד, הזקן התחיל לעשות לי בעיות, המחשב משמש אותי לצפייה בסרטיo/מוזיקה/ גלישה קלה בלבד. רכישה יחד עם דיסק 500 מכני, ו4 גיגה זכרון. אשמח אם תרשמו לי אלטרנטיבות של חברות אחרות, כרגע אני חושב על NUC עם מעבד פנטיום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני וידאו ב1080/720p , יוטיוב , מוזיקה, גלישה קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בוקר טוב. בסופ"ש הקרוב אהיה באילת, ואני רוצה לקנות שני לפטופים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הכולל הוא כ-6500ש"ח. אפשר לחרוג מעט, אבל אם לא הכרחי, גם לא חייב לנצל את כל התקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב א. עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית. מחשב ב. אותו הדבר - בתוספת ממש מעט עריכת וידאו חובבנית (פעם או פעמיים בשנה) - אם זה מוסיף הרבה למחיר, אז אין צורך. בשני המחשבים תהיה צפייה בתכני HD (נטפליקס?) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונ…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות ל2 מחשבים. הראשון, מיועד לשימוש משרדי וביתי, בעיקר גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים. תקציב: 1000 ש"ח לא כולל מסך. השני, מיועד לשימוש ביתי וגם למשחקים. לא מדובר בGAMER רציני, ולכן אין צורך בכרטיס מסך מהשורה הראשונה. תקציב: 2000 ש"ח לא כולל מסך. אודה על הצעות.
-
- 6 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום , קיבלתי "משימה" של הרגע האחרון לרכוש ארבעה מחשבים ניידים למחלקת מכירות שתקום בקרוב. מאחר ומדובר במחלקה ניידת בעיקר - המחשבים צריכים להיות קלים ונוחים לנשיאה מאוד , אך חשוב שיהיה בהם כונן DVD במידה ויצטרכו להציג מצגת או להכניס דיסק. כמובן מערכת הפעלה עסקית .ושיתמכו בכל הדברים הבסיסים ושמדובר במחשב חזק וטוב. אין חשיבות למחיר... עכשיו לבעיה העיקרית - איזה דגם. באשכול אחר שפתחתי ציינתי בפני tgolin שאני מעדיף לנובו , גם בגלל ניסיון וגם מאחר וכל מחשבים הניידים שיש לי הם של IBM . אז השאלה אם יש דגם טוב שעונה על הדרישות - קל טוב וחזק מסדרת לנובו. כמו כן אשמח להמלצה גם על דגם של DELL בכל זאת לא רוצה לשלול אופציה טובה יותר , הספק שאני עובד איתו הציע לי דגם של DELL מסדרת Lat…
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-