עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הנה המפרט שלי intel pentium 4 2.4 Mhz Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-8ST800(-L) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Field Value System Memory 256 MB (DDR SDRAM) Field Value Video Adapter Inno3D GeForce4 MX 440/440SE (64 MB) אז ככה אני רוצה לשדרג תמחשב חוץ ממעבד והרד דיסק בהתייחסות לכרטיס מסך שיהיה עד 600 שקל הנה המפרט שלי מה אתם מציעים ? והתקציב שלי הוא עד 1500 שקל

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  2. שלום לכולם כמה אפשר לקבל על הרכיבים הנ"ל (אם אפשר), בנפרד או ביחד? לא עברו אוברקלוקינג לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R מעבד Intel i7-930 זכרונות Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX) (אגב - רוצה לשדרג ל Gigabyte GA-Z170X-Gaming-3 i5-6600 HyperX HX421C14FBK2-16 (2X8GB DDR4 2133Mhz אשמח לחוות דעתכם על הדרך)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. קניתי לפני שנה וחצי-שנתיים מחשב בנוי מבאג אם הבטחות די שקריות שהוא יחזיק להרבה זמן על משחקים חזקים ומה לא, אחר כך הסבירו לי שהייתי צריך לבנות מחשב ומה לא ושיצאתי פראייר, לא הייתי מאוד בקיא אז וקצת מיהרתי ברכישה כנראה, בכל מקרה כבר היום הוא לא ממש מריץ משחקים שאני רוצה להריץ, ומשחקים כמו Far Cry 3 נגיד הוא מריץ על ההגדרות הכי נמוכות בFPS לא נעים, די נמאס לי ואני רוצה להריץ משחקים כמו Watch Dogs וAC4 ומה לא, קיצר השדרוג ובנייה ממש מבלבל אותי ואני רוצה לדעת אם אפשר לשדרג מחשב שנקנה ולא נבנה? ואם זה יוצא משתלם או שעדיף פשוט לבנות מחשב חדש? זה המחשב שקניתי: HP Pavilion p6-2300sj Desktop PC Product Specifications באג מחקו אותו ולא מצאתי כבר חנויות שמוכרות אותו אז זה מה שמצאתי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by HunterVee,

טני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי לGV-3D1 של GIGABYTE האם שווה ? וכה יעלה לי העסק??? בתודה מראש קובי

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. היי, יש לי את המחשב dell inspiron 17r special edition רציתי לדעת אם אני מחליף את כרטיס מסך החיצוני אני יוכל לשחק במשחקים רציניים (GTA V, ac-unity, witcher 3 וכו...)? ואם זה לא משתלם אז לאיזה מחשב נייד אני יכול להשתדרג ולא לעבור את ה- 6000ש"ח Processor 2.3GHz Intel Core i7-3610QM Memory 8GB, 1,600MHz DDR3 Hard drive 1.0TB 5,400rpm / 32GB SSD Chipset Intel HM77 Graphics Nvidia GeForce GT 650M / Intel HD 4000 Operating system Windows 7 Home Premium (64-bit) Screen size (diagonal) 17.3

6. ANTEC ATLAS 550W EPS 1100 (noa) ASUS P5B Deluxe WiFi-AP 1540 (noa) Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU 2050 (logic) Zalman CNPS9500 LED 92mm Fan Cooler for PIV/AMD 319 (pclogic) CD-ROM Asus x 52 88 (logic) EVGA e-Geforce 7950GX2 01G-P2-N592-AX 1024MB DVI Video Card 3770 (logic) Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card 740 (logic) Seagate 250GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ S-ATA II HDD 560 (pclogic) זה בגדול המפרט חסר לי זכרונות כדי שאני אוכל לעשות OC למעבד כדי שיגיע ל- 3GHZ... מה אתם ממליצים בנוסף אם משהו לא נראה לכם מהמפרט אנא הפנו אותי לחלופה אחרת...

• 38 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. חברה של אבא שלי היא מעצבת תכשיטים ועובדת בחברת תכשיטים ידועה.. אתם בטח יודעים שהחברות שקונות את המחשבים האלה באמת קונות ג'אנק אז רציתי לשאול אותכם חוות דעת לגבי המפרט הבא ואם תוכלו להגיד לי מה אפשר לשפר באותו סכום כסף. המחשב מיועד בעיקר לעיצוב כבד בPS (הם קונים את התוכנה ב4700 שקל D:) אוקי המפרט: לוח אם: EATONVILLE-915GEVL 800Mhz, PCI Express, 4 PCI, 6 USB Invtel P-IV 3GHz 800FSP 2 cache A775 DDR 2 512MB 533MHz כרטיס מסך PCI EXPRESS 6600*256*64 (לא ממש הבנתי מזה אבל ככה זה כתוב ) תתיחיחסו רק לדברים האלו כי אני מעריך שכל השאר לא באמת משנה. תודה.

8. שלום לכולם. להלן מחשב הקיים ברשותי מזה שנתיים: Microsoft Windows XP Home Edition AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Gigabyte nVIDIA nForce4 GA-K8NF-9 זיכרון יש לי ש GeiL Dual Channel 1024 (512x2) nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E (128 MB) Raidmax Scorpio 868 (או שיש מצב שזה 668?) זה בערך מה שיש לי.. עכשיו, אני רוצה להיכנס למשחקים חדישים כגון supreme commaner והם עולים באיטיות.. או בקושי עולים כלל וכלל. בשל בעיה כלכלית (אני גיימר בן 15) אני מעוניין לשפץ את המחשב אט-אט במקום לקנות מחשב חדש בבת אחת כי את זה אין לי (את הכסף). אני מניח שהבעיה הרצינית נמצאת במעבד ובכרטיס מסך. יש לי אפילו 2000 שקל אם אני רוצה לכרטיס מסך.. השאלה היא איפוא, האם עדיף לשלם את ה2000 שקל על הכרטיס מס…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sahargt,

היי אני רוצה לשפר את המחשב המפרט בחתימה חשבתי להחליף את המעבד שלי למשהו יותר טוב אני צריך מעבד של אינטל בגלל הלוח רציתי לדעת אם אפשר לשים את המעבדים החדשים של אינטל על הלוח שלי 478 רציתי לדעת אם יש מתאם שמתלבש על הלוח בשביל שאני יוכל להשתמש במעבדים החדשים סוקט ודבר שני אני רוצה להחליף גם את הכרטיס מסך שלי חשבתי על 7800 אבל הלוח שלי לוח תומך ביצא אז רצית לדעת אם יש גם בזה מתאם תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לשפר את המחשב. אני גיימר. מעבד לא ניראה לי שצריך כל כך.. מה שכן אני רוצה כרטיס מסך.. עד 1.5K המפרט בצד. תודה.

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by Swed,

שלום לכולם. אני רוצה לשפר את המחשב ביומולדת הקרובה ולהחליף חלקים אני לא יודע מה כדי לי להחליף מעבד לוח אם וזכרון או כרטיס מסך המפרט שלי היום הוא מעבד:AMD +3000 לוח אם : k8 ultra מסדרת נפורס 4 זכרון:1.5 גיגה כרטיס מסך:ניבידה 6600 עכשיו אני לא יודע מה כדי להחליף מעבד לוח אם וזכרון או כרטיס מסך. צריך עזרה. אם אתם בוחרים מעבד תגידו איזה כדי אבל שלא יהיה יקר מידי יש לי סכום של עד 1500-2000 שקל אני מאמין שאני יקבל את המחיר הזה !. אני חשבתי על משהו. מעבד:‏Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB‎ לוח אם:‏P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ זכרונות:1 גיגה של קינקסטון ועוד 512 כרטיס מסך: ‏8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ תגידו לי עצות אחרות בינתם…

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by delpierox,

שלום חבר'ה.. בזמן האחרון עם יציאת ג'י טי איי: סאן אנדראס ובכלל כל המשחקים הכבדים הללו שדורשים דרישות די גבוהות רציתי לשפר את המחשב שלי. קודם כל אני צריך המלצה לקניית כרטיס מסך טוב (אני בעניין של קניית ג'יפורס 6600 או משהו כזה) אבל בכדיי לקנות את הכרטיס הזה צריך לוח אם שיתמוך בו. אז רציתי לדעת אם אפשר לקבל המלצות ללוח שיתמוך בכרטיס הנ"ל אבל גם שיהיה זול ומצדי הכי זול שאפשר, וכמובן המלצה לכרטיס הזה של הג'יפורס. כרגע המחשב שלי הוא כזה: AMD AthlonXP 2000+ Geforce4 MX 440 512MB DDR ולוח אם ממש ישן של אסוס שאפילו לא תומך בFX5900.. לא זוכר את הדגם המדוייק. בקיצור אם אפשר את ההמלצות של החבר'ה המבינים כאן אני ממש אשמח כי היום אפילו יש לי אפשרות לשפר תמחשב ובגדול.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  13. שלום רב. יש לי מחשב מסוג P4 3.0G לוח אם של אסוס P4S800-X זיכרון 1GB DDR צורב משולב DVD (לא צורב DVD רק קורא) של LG דיסק קשיח 120GB WD SATA כרטיס מסך של ATI RADON 9200 128MB אני רוצה לשפר אותו במקצת, מה הייתם ממליצים לי להוסיף\להחליף ע"מ לשפר אותו?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אוקי, פתחתי דיון לגבי התלבטות שלי בין שני דגמים. אני פותח דיון חדש ללא תלות בדגם. אני רוצה את המחשב הטוב ביותר לפי הדרישות הבאות: דרישות: מחשב HP, מכיוון שיש לי הנחה רצינית דרך המשווק בישראל. כלומר אני קונה במחיר עלות-יצור או משהו בסגנון ולא מחיר חנות כי אני קונה ישר מהמשווק דרך אנשים שאני מכיר. בקיצור הסיבה לא באמת משנה אבל הסברתי בכל זאת סתם שתבינו למה אני נעול עליהם. זכרון: 3 גיגה לפחות. כונן קשיח: 250 גיגה לפחות, אני יודע שמרבית הדגמים מציעים אפילו 320. כרטיס מסך חזק וטוב שיריץ כל משחק בכיף. מסך : 14-15.4 אינץ'. בקיצור בואו נגיד שהולכים על HP מה המחשבים החזקים ביותר שלהם? שמתאימים לכל פעולה? כי בינתיים הכל בא על חשבון השני למשל מעבד מעולה אבל כרטיס מסך שאי אפשר לעשות …

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by קוניםמחשב,

טוב, אני רוצה מחשב ב8-10 אלף שקל. צריך שיהיה טוב למשחקים, כולל צורב DVD, כולל מסך LCD נראה לי שעדיף,כונן קשיח של מינימום 120 GB כי אני רוצה למשחקים, אממ וכרטיס מסך טוב למשחקים, רמקולים לא כל כך חשוב, טובים אבל לא Dolby 5.1 או משהו , עכבר אופטי, מקלדת נורמלית, שיהיה עם Windows XP ושיתקינו אותו במעבדה כי אני עצלן . תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by m-o-r,

זה המחשב שלי אני רוצה מחשב חדש יש לכם המלצות

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  17. אני כרגע עם המפרט שבצד ואני רוצה מחשב חדש צריך ש BF3 יעבוד חלק על מקסימום על 1680X1050 . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 אם זה ממש שווה2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקסימליות 3. האם…

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  18. שלום! המחשב הנוכחי שלי נדפק ואני מעוניין לקנות חדש.. בגדול אני צריך רק מארז + התוכן: לוח אם כולל LAN וכ. קול, מעבד (שמעתי שעכשיו עדיף AMD 64), מה עוד.... גיגה RAM, הארד דיסק וכרטיס מסך... כרגע יש לי כ. מסך 9700 PRO והוא מת לגמרי אז... 5200 הוא שפוט מדי ו- 9800 הוא יקר מדי.. אולי משהו באמצע.. תודה!

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  19. כמובן כולל OC

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by taz many,

מה עדיף לי AMD או אינטל ומה עדיף בשביל משחקים את סדרת האקסטירים או הסדרה הרגילה?

21. Started by galz,

בלי מסך, בלי רמקולים, בלי מלקדת, בלי עכבר. רק מחשב. היא גולשת באנטרנט, אייסקיו מסנג'ר וכו. לא משחקת משחקים. המפרט שבמומלצים לא נראה לי... אני מעדיף מעבד מסדרות הדגל ולא סמפרון. עדיף המפרטו שתביאו יהיה מלוג'יק http://logicpc.co.il/heb/default.aspx, כי משם אני מעדיף לקנות. תודה.

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by ofek77,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים אולי עריכת וידאו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למישחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920:1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו? חדשים, מלחמה,יריות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  23. אני בקרוב רוצה לקנות מחשב בסביבות המחיר הזה. במקרה מומלץ אני אהיה מוכן לחרוג קצת במחיר. המחשב מיועד גם למשחקים ולאינטרנט ולא צריך אותו לתוכנות כבדות במיוחד או למשחקים כבדים.רק העיקר שהמחשב יפעיל את pes09 במצב טוב ברזולוציה גבוהה במסך 24 אינץ {ועל איזה רזלוציה בדיוק זה לא משנה כלכך לא מתפנק שיראו מיוחד. רק מה שחשוב שיראו טוב ברמה בינונית ויותר} אני מוכן להשקיע בכרטיס מסך עד 300 ש"ח כי בקרוב שיצא pes10 אני רוצה להחליף אותו ולקנות שוב כרטיס זול ב300 ש"ח שיפעיל את ה pes10 במצב טוב{תקנו אותי אם אני טועה} אז תנו מפרט

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by devek,

הכוונה למשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי מקסימליות לא ממש יודע מאיפה להתחיל כי אני לא כזה מבין במפרטים כרגע יש לי מעבד I7 מהסדרה הכי ראשונה כרטיס מסך HD5850 וזיכרון 8GB והמשחקים החדשים עובדים לי על מדיום ומטה האם 3-4 אלף יכול להספיק בשביל להביא משהו טוב בשביל להריץ הכל על הכי גבוהה שיש? -לנצל כל התקציב -ניתן לחרוג עד 1000 -משחקים חדשים ברמה הכי גבוהה -אין צורך בדיוק היקפי -שקט חשוב מאוד- 9-10 -בלי אוורקלוק או שדרוגים -אין צורך בתוכנות נלוות -אין העדפה לחנות ספציפית -מעוניין לרכוש עכשיו

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by Some2,

אני רוצה מחשב נייד לעבודה שוטפת, בעיקר לפיתוח תוכנה ולפעמים משחקים (לא חדשים, וגם לא צריך בהגדרות הכי גבוהות). אני מריץ תוכנות כבדות אז אני רוצה שהמחשב יהיה חזק. אני רוצה להשתמש בו בתור המחשב הנייח שלי גם ובגלל זה חשוב לי שתיהיה לו עמדת עגינה טובה. גודל מסך - לא קטן מדי לא גדול מדי בערך 15 - 14 אינטץ משקל רצוי - אני לא מתכוון להסתובב איתו יותר מדי אז המשקל לא כל כך חשוב, שיהיה סביר. רצוי זמן סוללה ארוך כונן קשיח - משהו בינוני עד גדול אני רוצה שיהיה עם צורב וחשוב מאוד - עמדת עגינה טובה תקציב - 7500 כולל עמדת העגינה יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.