עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני רוצה לקנות מחשב מיני ( בגודל של ממיר פלוס מינוס). תקציב עד 3000 שקל. השימוש שלי הוא בעיקר למדיה, צפיה של סרטים, סדרות וכדומה, הרצה של משחקים ברמה בנונית, שימוש בפוטושופ ואפשרות להריץ אמולטורים ( כמו בתוכנה אנדרואיד סטודיו) בנוסף הייתי רוצה שתהיה תמיכה ב4k ב120 fps. ראיתי את המחשב הזה: Asus Mini PC PN64 ASUS ExpertCenter PN64 Mini PC Barebone with Intel Core i5-12500H Mobile Processor, up to 64GB DDR5 RAM, Dual Storage Design, WiFi 6E, Bluetooth, USB-C with VESA Mount https://a.co/d/df8GUQC רק יש לי כמה שאלות לגביו: - האם הוא יענה על הדרישות שלי? -האם יש תמיכה ב4k ב120 fps? אם כן אני מחפש …

2. Started by Idan-h,

שלום חברי הפורום, אני מתחיל ללמוד עוד חודש לימודי מדעי המחשב והבנתי שהמחשב הנוכחי שלי לא יכול לשרת אותי כראוי (15.6 אינץ'). לאחר התלבטות קלה ובעזרתו של חבר הפורום Chevy הגעתי למסקנה שאני רוצה ללכת על הVostro V131. ראיתי את המחשב פיזית ומאוד התרשמתי ממנו. השאלה אם ללכת עם הגרסא עם הi3-2310 או ללכת כל הi5-2410. אם עיקר העיסוק היה אינטרנט אופיס וכו' לא הייתי חושב פעמיים והולך על הi3, אבל בגלל שמדובר פה בתכנות נראה לי שעדיף ללכת על הi5. ההבדל במחיר: 400-450 שקל בין דגמים מקבילים. השאלה שלי היא אם ההנחה שלי לא מוטעית וללכת על הi3 לא תהיה טעות גדולה מידי. (ממה שראיתי ההבדל ביצועים הוא בערך 25% יותר לטובת הi5).

3. משום מה בארץ רק מוכרים את ה 9310 ובדגמי ה 15 ו 17 אינץ' של ה XPS החדשים (דור 11) לא ראיתי שמוכרים בארץ, אין לי כ"כ זמן לחכות אז אני רוצה להזמין...הבעיה היא ששמעתי שצריבת מקלדת הורגת את האחריות. האם זה נכון? אני רואה שדיי הרבה אנשים קונים בימינו מחשבים מחו"ל, איך כולם פותרים את הבעיה הזאת בלי לוותר על האחריות של המחשב? תודה

4. אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 4000 ש"ח ללימודים בעיקר אבל גם קצת למשחקים כמו ג'נרלס וסרטים. חשבתי על המחשב הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=907&CatCode=315 מה אתם חושבים עליו?? יש מחשב אחר עדיף באותו טווח מחיר??? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. בבקשה אשמח לשמוע תגובות אני רוצה להשתמש במחשב לאינטרנט משחקים וכל השאר תקציב 4000 אלף. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  6. שלום, כבר היתייבש לי התחת לחפור ברשת בנושא הזה.. התקציב שלי הוא כ 1000~1250$ אני מעניין לקנות מחשב לגיימינג מאה"ב אבל רוצה שיהיה כיסוי אחריות גם בארץ נכון לעכשיו לא הצלחתי למצא מחשב אם אחריות בינלאומית של יותר משנתיים לרוב מחשבים של ASUS ב AMAZON יש אחריות רק שנה אחת - לדג הבא יותר חלש אבל אם אחריות של שנתיים - קישור וזה גבולי מבחינת מחיר. המחשב נראה סבבה אבל בכלל אין מילה על אחריות - קישור ראיתי כאן בפורום מישהוא מזכיר רכישת מחשב MSI מאתר של xoticpc. ממה שהבנתי שם ל-MSI רק שנה של אחריות ביינליומית.. לעומת זאת בארץ אפשר למצא מחשבים יותר חלשים באותו תוך מחיר אבל אם אחריות של 3 שנים. קישור לדג מה האחריות המקסימלית שאני יכול לצפות למצא ? האם זה שווה את זה בכלל ? אנא עזרו.…

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  7. אני סטודנט/גיימר ואני רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים חושב לקנות את הדגם הנ"ל מה דעתכם עליו והאם יש משהו אחר עדיף עליו? http://ksp.co.il/?uin=28858

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by noamb600,

היי, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג טוב שיריץ לי בסביבות ה200 fps באיכות 2k בפורטנייט. אשמח לקבל המלצות.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by liord,

אתם יכולים להמליץ לי על משהו שהוא לא יקר מאוד.. אבל רואים כמו שצריך? אני מכיר את הKSP מרדנית וכדומה. אני לא יודע אם מותר לפרסם פה קישור לאתרים אבל אם אתם יכולים לראות מה יש בKSP ולהודיע לי מה טוב שם אז אני אודה לכם מאוד! דרך אגב הפורום הזה נראה פצצה והאתר בכלל!

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  10. רציתי לדעת אם שווה לקנות אותו? כמה הוא עולה? אני צריך מחשב טוב בעיקר לאייסיקיו אימייל מסנג'ר אינטרנט.. ואם אפשר אז גם למשחקים עד 3000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מעדיף חנות KSP או אייבורי או לפחות משהו במרכז שקל להגיע אליה מזבוטינזקי. זה מחשב לחבר ,וזה התקציב שלו. הוא רוצה את המחשב לתוכנות (לא כבדות),סרטים,וקצת למשחקים. דיסק קשיח מספיק לו חצי TB(אם מדובר בהפרש קטן אז תכניסו 1TB) אם יש חומרה שמומלצת להוסיף עליה סכום כדי לקבל ביצועים משמעותיים,אז תנצלו עליה את כל התקציב. אפשר לחרוג ממש קצת 50-100 ש"ח רק אם ממש מומלץ. הבחור אוהב משחקים כמו far cry וכדומה, אבל לא בשביל לחרוג הרבה מהתקציב. יש לו מסך 19. ללא ציוד היקפי. ללא אוברקלוק. אין צורך בתוכנות כמו ווינדווס,אופיס וכדומה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  12. רוצה לקנות מחשב ALL IN ONE אבל מחכה ל DDR5 RAM מתי מגיע? אם יגיע אחרי אמצע 2020 כבר אקנה עכשיו. מישהו יודע פחות או יותר מתי אמור להגיע?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום!אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל,עולה לי 7000 שח מה דעתכם? מעבד INTEL DUAL CORE2 2.4GHZ לוח אם GIGABYTE GA965P S4 דיסק קשיח SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB זיכרון TWINMOS 1024M X2=2048 צורב LG GSA H22N X16 כרטיס מסך ATI RADEOM X1950XT 256MB מסך LG L1932TG 4ms מארז RAIDMAX SAGITA מאורר FSP 350W מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS T100 רמקולים LOGITECH X350 ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W אל פסק GAMETRONIC I-COMPACT 700VA LINE INTERACTIVE אני צריך את חוות דעתכם על המפרט ואם יש אז גם הצעות מחיר תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by foxil,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש מולטימדיה בינונית במחיר 4500 ש"ח פחות או יותר, עם מערכת הפעלה אובונטו של לינוקס. שיהיה מסך דק עם WIDE 16:9 ראיתי 5MS WIDE ACER בגודל "19 הם טובים? ומה זה MS? האם מסך WIDE 16:9 בסדר או לא מומלץ? (אם ממליצים רגיל אז מסך באורך "17) כרטיס מסך עם 2 יציאות למסך דק ולטלוויזיה חשוב שמערכת הפעלה אובונטו (של לינוקס) ייתמך גם יציאת טלוויזיה כרטיס קול משהו טוב עם 5.1 בלי שכלולים מחיר אינו כלל מקדלת ועכבר. תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב ואני גר באיזור חיפה- דבר ראשון- אשמח להמלצה על חנות ולא רק על מפרט כי ראיתי שהרבה פעמים אנשים מקבלים מפרט טוב ובסוף קונים בחנות גרועה, ודי חבל, בינתיים חשבתי על מרדנית ובטוח שלא על KSP. לגבי המחשב- אני לא מבין ב OC ולא רוצה להתעסק בזה, אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר וכו'. (פרסמתי לפני כמה זמן הודעה ועניתם לי אבל הדרישות טיפה השתנו אז אם למישהו יש דז'ה וו זה בסדר... ) אני רוצה בשלב הזה לקנות מחשב חזק יחסית ועם כרטיס מסך בינוני או אפילו חלש יחסית כי חוץ מלראות סרטים וכאלה- אני לא מריץ עליו משחקים. אבל- ממה שקראתי- יש טעם להשקיע במארז וספק כח כי זה נשאר איתך ולכן אני מוכן להשקיע בזה. אני מניח שעוד שנה וחצי כשאני אסיים ללמוד אנ…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  16. מיועד למשחקים מתוכנן OC אני רוצה שני כרטיסי מסך 9600GT שיעבדו ב-SLI אבל לוח האם שבחרתי הוא nforce 750i ואמרו לי שהוא מחלק את הX16 בין שני כרטיסי המסך כך שיעבדו בX8 כל אחד אבל כתוב בתכונות של לוח האם "2x16 pci-express support" אז בבקשה תגיבו!!! ואני צריך גם חוות דעת על המפרט שבניתי... תודה מראש!!! ;D EVGA 123-YW-E175-A1 ATX Intel Motherboard $189.99 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz LGA 775 Processor with Rosewill RCX-Z5-Ultra 92mm x 2 Two Ball + Long Life Sleeve CPU Cooler $249.98 Leadtek GeForce 9800 GTX(G92) PX9800GTX Video Card $294.99 COOLER MASTER Stacker 830 Evolution RC-830-KKR3-GP Black Aluminum ATX Full Tower Computer Case Real Power Pro 1000W Power Supply $379.9…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  17. אני רוצה לקנות מחשב שיעבוד בו פיפא וסימס 2 בסביבות 1500 שקל, בלי מסך, לא צריך יותר מדי דיסק קשיח, 80 ומעלה כרטיס מסך טוב כדי שיעבדו בו משחקים, גלישה טובה באינטרנט דרך ראוטר, צפייה נורמאלית בסרטים , הורדה רגילה. ואם שכחתי משהו תוסיפו. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בסכום של 4500 ש"ח שישרת אותי נאמנה לאורך זמן.. עם ביצועים טובים שיחזיק משחקים כבדים, ושיהיה נוח לתפעול. פרטים בסיסים שהמסך יהיה באזור ה15.4 אינץ פלוס מינוס. עוד פרטים? בכל מקרה תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. קניתי כרטיס קול חיצוני firewire 410 ואני צריך להוסיף כרטיס pci של TI צריך מארז שקט בטירוף!!! צריך מסך וציוד הקפי. תודה לתותחים שיענו לי... [br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 13:13:19 בבקשה תשובות, אני צריך לקנות היום!! [br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 13:28:33מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 960 1 960 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 990 1 990 זכרונות‏ DDR II 800 Price Units Total 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 370 4 1480 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 500 1 500 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 320GB 7200RPM, 16MB,…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  20. Started by amitshefif7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch ואני רוצה על איכיות הכי גבוהות שאפשר וnba2k17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא כל כך מבין בזה אבל זה הדגם dell u2211h/u2311h flat panel monitor -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הכיוון הוא בערך 10K אפשר יותר בשביל לשלב 3080 ומסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה צילום גיימינג כבד, הרבה אקסלים וורדים פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1440P/4K מה שנחשב סטנדרט גבוה יחסית, רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by MasterPlayGameTM,

דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i7 8700 3.2Ghz - GMR THANOS מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 PLUS לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus PRIME B360M-K LGA1151v2, Intel B360, DDR4, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY Red 16GB DDR4 2933MHz CL17 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1070 TURBO 8GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E כונני SSD: כונן קשיח Transcend SSD220S TS480GSSD220S 480GB SSD SATA III 1 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 600W 80+ SS-600ET מארזים:…

23. Started by BarVaZ,

ממממ אז ככה אני רוצה מחשב למשחקים אז כמובן AMD תקציב כמו שאמרתי 4200 ש"ח שלא יעבור את המחיר הזה בבקשה =] ואני מודה לכל העוזרים תודה =]

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by brighi,

ואני די סגור על מחשב של APPLE, עכשיו מצאתי את המחשב הזה: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/stats/macbook-core-2-duo-2.26-white-13-polycarbonate-unibody-late-2009-specs.html עם מחזור אחד של טעינה (ז"א שהוא יד שניה). כמה הוא אמור לעלות והאם הוא בכלל טוב? בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים, סרטים ואינטרנט. משחק קטן פה ושם לא יכול להזיק.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. Started by Ninja,

ערב טוב,ברצוני לקנות מחשב חדש - מ-א 'ועד ת' (זאת אומרת הכל פרט למסך.) כאמור אינני מתפשר על טיב ואיכות הרכיבים. אני שואף תמיד להכי מתקדם,הכי איכותי,הכי חזק (תוכלו לראות מפרט מצד ימין) התרגלתי לעבוד עם מחשב אמין ויציב כך שלא אוכל להרשות לעצמי עכשיו לחסוך פה ושם אלא אצטרך להשקיע מכל הכיוונים כי כשאני קונה מחשב זה לכמה שנים טובות(3 לפחות) - אי לכך נשאלת השאלה : האם עכשיו,זאת אומרת בתקופה הזאת-זה זמן טוב לקנות מחשב? איך המחירים? הטכונולוגייה נחשבת ליציבה? או שמחר ייצא איזה סוקט\חריץ\או שבב שלא יתאים לחומרה של מחר? במידה וזה זמן טוב,אפשר לבקש מכם שתבנו לי מפרט שיכלול את הפרטים הבאים : לוח - שיידע לעמוד ב OC,שיכלול כמה שיותר פצ'רים,ותמיכה טובה של דרייברים,ביוסים וכיו"ב…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.