עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Jarhead,

היי, אני צריך המלצה למחשב נייד למטרות מולטימדיה עד 5000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by yoni66,

הצעות טובות למחשב נייד עד 6300 ש"ח למישחקים עדיף dell אבל לא מחייב

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by assaf17,

אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שיהיה בעיקר לסרטים (אין צורך בתלת מימד) ועבודה (תכנות, קצת פוטושופ ועריכת מוזיקה) וגם קצת למשחקים (נניח פיפא, מנג'ר ודברים בסגנון). גודל המסך הוא לא דבר קריטי, 15" זה האידיאל לדעתי אבל זה לא יותר מידי חשוב. אם יש אפשרות שיהיה מסך מט ולא מבריק אני אשמח. FHD די חובה היום לדעתי. מאוד חשוב לי שNUMPAD כן יהיה במחשב בשביל התכנות. לגבי משקל אני לא הכי יודע כי זה נייד ראשון שלי רצוי שבכל זאת הוא יהיה נייד ואני לא אצטרך להסתובב עם סלע. הייתי רוצה שמבחינת זמן סוללה אני יוכל להעביר איתו איזה שעתיים בלי טעינה עם שימוש סביר (נגיד איזה סרט או קצת תכנות ושירים). יציאת HDMI אני חייב וBT גם מאוד רצוי אם כי לא חובה. כונן קשיח אני חייב לפחות 1TB ואופטי…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  4. Started by Mistery,

מחשב לפטופ יותר חזק מאשר נייד :תקציב: 5000-6000 מדינה: ישראל מטרות המחשב: שימוש של סטודנט יותר בבית,אין צורך רב בלהביא אותו לאוניברסיטה, משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 15 אינץ זמן סוללה:האמת אני לא כל כך בקיא,לפי מה שקראתי הבנתי שמה שאפשר לצפות מקטגוריה זאת זה 3-4 שעות? יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש בלוטות: אין חשיבות גדולה זיכרון:180 ומעלה מעבד:i5 או i7,למרות שאני לא בטוח אם התקציב מספיק לI7 כונן: CD DVD לא חובה צורב כונן BLUERAY -לא חובה לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 חברה:לא באמ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shacharoren,

אהלן, שאלה פשוטה, אני מחפש נייד של DELL ואני עדיין לא יודע מה מי ומו, איפה המקום האמין והטוב ביותר לרכוש DELL??? תודה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by aviko78,

חג שמח לכולם יש לי אפשרות לקנות נייד של טושיבה A200 1la במחיר די טוב( 5100 ש"ח ), למעשה קניתי רק שהקפאתי את הקנייה ויש לי אפשרות לבטל עדיין מדובר במעבדt7300 זכרון 2 גיגה, הרד דיסק 2 של 200 גיגה סה"כ 400 גיגה כרטיס מסך hd2600 ומסך 15.4 הבעיה היחידה שלי עם המחשב הוא שגיליתי שמהירות סיבוב ההרד דיסק הוא 4200 במקום 5400 הסטנדרטי שאלתי האם זה קריטי,מעיד על מחשב מיושן, ואם הייתם ממשים את הקנייה בתודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הי, אני מתחיל ללמוד באוקטבר ולכן צריך לעבור למחשב נייד. אני ממדל גם בתור תחביב אז אני צריך * מטרות המחשב? תכנון ובניית מודלים בתלת מימד בעזרת autocad, revit, sketchup ובעתיד אני משער שגם תוכנת אחרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי הבדיקות שלי, במסגרת התקציב רק 15.6 מתאים. אני מעדיף מסך מט. * רזולוציית המסך? האם יש שימוש וטעם ל4k? אם לא אז FHD יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אני לא יודע, בכל מקרה אני גדול ואין לי נסיעות ארוכות מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מעדיף שכן, אני מבין שזה תלוי שימוש 4 שעות זה יהיה מעולה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אם אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mS…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, אפשר לחרוג 100-200 שקל אם יש הצדקה.. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, מניח שהחדשים שיוצאים... COD Warzone וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, 24-27 אינץ', לא חייב קעור 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט, לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא צריך אורות 7. האם …

9. Started by fillabong,

אהלן חברים, רציתי לקבל המלצות לשידרוג או קנייה של מחשב חדש. זה הישן: הוא בן 6 שנים בערך Intel(R) Core(TM) i5-6600 CPU @ 3.30GHz NVIDIA GeForce GTX 970 Gigabyte Technology H170-D3H-CF או לקנות חדש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K אפשר לחרוג בעוד 500 {אפילו 1000 אם ממש שווה} 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות, ומשחקים 3. הא…

10. Started by goodspeed,

LG P1-JACKE PRO EXPRESS DUAL המצב הוא כזה: הסוללה שלי כנראה מתה, מספיקה ל40 דקות וקופצת בפתאומיות מ60 אחוז ל15 אחוז(לפני ההיברנייט). המטען עובד, אבל הבידוד של החוט מהשנאי אל הלפטופ יצא מהמקום כך שהמוליכים חשופים וזה לא נראה לי בטיחותי במיוחד. קראתי על מקרה המקפיא מהיוטיוב ולא בא להתחיל לעשות ניסויים, רוצה משהו על בטוח. אני רוצה לקנות כאלה מן הסתם בזול. אצל היבואן קבוצת חי זה עולה 300+600 שח פעם אחרונה שהייתי שם וזה יקר מאוד. יש מקומות שאני יכול להשיג את זה ביותר זול משמעותית? כולל אתרים אמינים בארץ ובחול, ו/או חנויות פיסיות בארה"ב שאני יכול לבקש ממכרים לקנות לי שם מעדיף מקורי, אבל גם תחליף איכותי יספיק

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  11. Started by feffer,

יש לי מחשב נייד Lenovo G550 והסוללה שלו כבר ישנה ומתרוקנת מהר, חיפשתי באייביי סוללה חדשה ומצאתי כמה נחמדות שההספק שלהם אפילו יותר גדול מהסוללה שלי. האם זה בטוח לקנות ככה סוללה ? ואם כן איזה עוד פרטים אני צריך לבדוק לפני זה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by omer-m,

שלום, בזמן האחרון אורך חיי הסוללה של הנייד שלי קטנו פלאים, ועומדים כרגע על חצי שעה. 1. האם יש מה לעשות? (המחשב בן 3.5 שנים בערך) 2. איפה ניתן לקנות סוללה במידה ואין ברירה? (מחשב של LG) תודה עומר

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by lior46,

אני רוצה לקנות סוללת 9 תאים שתחזיק לי יותר מהסוללה המקורית, איזה דגמים של סוללות יתאימו לי?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by simhilon,

ברשותי נייד של Dell vostro 1320 בעלת 6 תאים. בגלישה עם המודם הסלולרי הסוללה פשוט נשאבת. האם כדאי לי לרכוש 9 תאים 7200MA בעלות של 80$ ?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  15. Started by MrCow,

אני רוצה לקנות את הRM850X מאמזון ארהב אבל הוא מן הסתם מגיע עם כבל אמריקאי.. השאלה אם אני יכול אפילו לקנות את הכבל הזה בלי שיהיו לי בעיות? עריכה: לא ראיתי שיש פורום אחר שקשור לספקים אבל אם מישהו יודע את התשובה אני אשמח

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by SHIMSHI,

שלום, איך ניתן לדעת האם צורב מתאים לנייד שלי? הדגם של הנייד: [h=1]Acer Aspire 6930G[/h]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני טס לארה"ב בקרוב, והבנתי ששם מחירי הרכיבי מחשב זולים מהארץ. אני מעוניין לקנות שם את הרכיבים הבאים: לוח אם מעבד (כפול ליבה או מרובע ליבות) זכרון כ. גרפי יחידת קירור. המחשב צריך להיות מספיק חזק לויסטה ועריכת וידאו. את המארז, כוננים קשיחים, כ. טלויזיה וציוד הקפי, אני מתכוון לקנות בארץ או להשלים מהמחשב ה"ישן" שלי. מקש את חוות דעתכם על המוצרים שאני מתכוון לקנות בחו"ל, או שמשתלם בכלל לקנות אותם בארץ, אם לשנות משהו בהחלטה שלי. אני מתכוון לטוס בעוד חודשיים, אבל רוצה להגיע לשם מוכן אחרי בירור מחירים, ולא לקנות ולהחליט באותו רגע. אשמח לשינויים, מחירים, ולמה כדאי לשים עין, מבחינת רכיבים, חברות וכו. עריכה: תקציב, מעוניין בטווח של 1000-1500 דולר (אפשר לחרוג קצת). אבקש בנוסף כ…

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  18. נשרף לי המעבד במחשב המיושן שלי (AMD Duron 1300Mhz) ואין לי אפשרות לקנות מחשב חדש כרגע. אני צריך מחשבים בעיקר למשחקים. האפשרויות שעומדות בפני: - לחפש מעבד שיתאים ללוח (Gigabyte 7VTX) - עד Athlon XP 2600+, משימה לא קלה... - להשקיע עוד קצת ולקנות לוח אם מבוסס nForce 2 ומעבד Sempron מתאים. משומשים כמובן. לכל אחת מהאופציות אני אוסיף כרטיס מסך משומש, ככל הנראה GeForce 4 Ti או כרטיס מקביל של ATi. השאלה היא - איזו אופציה עדיפה כפתרון זמני (מבחינה כלכלית הראשונה טובה יותר כמובן) וכמה זמן היא תצליח להריץ משחקים באופן סביר, אם בכלל? או שבכלל כדאי להמשיך לחכות ולקנות חלקים חדשים כשיתאפשר? התקציב, אגב, הוא עד 1000 שקל, כמה שפחות יותר טוב. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  19. שלום חברים, אני קונה שני מחשבים אחד לסטונדית עם דרישות רגילות של סטודנטים (מסמכים, סרטים אינטרנט וכדומה) והמחשב השני גם לסטודנט אבל נועד גם להריץ משחקים (לא מטורפים אבל שיסחב סבבה) * מטרות המחשב? מחשב א' - עבודות משרדיות, אופיס, סרטים, אינטרנט שירים מחשב ב'- כל מה שמחשב א' + משחקים (BF, GTA5 ירוץ סבבה) * רזולוציית המסך? רוצה ששניהם יהיו 1080p, 1920x1080, במיוחד מחשב ב', מחשב א' יכול להיות גם 720p * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מחשב א' - לא משהו מיוחד מחשב ב' numpad * משקל רצוי? מחשב א' - כמה שפחות (המשקל חשוב לסטודנטית) מחשב ב' - כמה שפחות (פחות קריטי, אבל שלא יהיה משקולת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב א',ב' - כמה שיותר, לפחות 3 שעות בעבודה משרדית…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי, המחשב הראשון הוא לחברה שלי, שהוא עד 2500, היא צריכה אותו למטרות עבודות במהלך התואר ובין היתר למדיה, כי היא צופה הרבה בסדרות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (מעל עד 3000 זה חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר כמו וורד, PDF ועוד דברים שהיא צריכה במהלך התואר ובין היתר אפשרות לצפייה בסדרות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני מתאר לעצמי שמערכת הפעלה יש בכל מחשב נייד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ajl,

יש לי חברה שנמצאת בארה"ב ואני רוצה שהיא תביא לי תחנת עגינה, ראיתי באתר של דל את התחנה הזו http://accessories.us.dell.com/sna/products/Docking_Station/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=430-3114 בעלות של 140$! באתר של notebookclub הוא עולה 1400 ש"ח! שאלתי היא האם תחנת העגינה תתאים לארץ? ואם יש משהו שאני צריך לבדוק לפני הרכישה?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  22. אם הייתי רוצה לקנות מחשב נייד של ACER ללא מערכת הפעלה, האם ניתן לעמוד על כך שיורידו לי ממחיר סופי את מחיר של מערכת הפעלה? האם ניתן לאיים עם בית משפט אם מסרבים להוריד במחיר ולהוריד את מערכת הפעלה? ראיתי פה כמה נושאים בנושא זה, אך לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת ואני עדין לא מבין איך זה הולך בצורה משפטית.. בתודה רבה מראש לעונים..

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. צריך להחליף סוללה במחשב . ראיתי באייבי סוללה מקורית שהמוכר בסין האם אפשר לסמוך על המקוריות שו שזה מזויף? קישור לדוגמא http://www.ebay.com/itm/Original-Dell-Inspiron-battery-1310-T112C-312-0725-1320-Genuine-9-Cells-New-/260956760990?pt=Laptop_Batteries&hash=item3cc23c2b9e יש לי ניסיון בהזמנות רק מ- DX . המסחר דרך איביי ממוכרים סינים אמין הדברים מגיעים?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by EagleX2,

אוקיי אז יש לפני תקציב של 3800 שקל להחלפת השילוש המקודש כמוןב שהייתי מוסיף כרטיס מסך אבל תלוי במחיר (אני חולם על ati readon 9800) אז בבקשה תציעו הצעות גם AMD וגם אינטל יתקבלו בברכה ***הערה לא מתפשר על פחות מ 512 מגה בייט ראמ איכותיים***

• 82 תגובות
    • 7.4k צפיות
  25. שלום לכולם, אז אחרי 6 שנים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, בהתחלה הצצתי קצת ב KSP בקטגוריה של "מחשבי גיימינג מומלצים" והמחשב הזה צד לי את העין הן מבחינת המפרט והן מבחינת התקציב. הדרישות שלי מהמחשב הן בעיקר גיימינג, משחקים חדשים וגם קצת ישנים, סטייל wolfenstein\call of duty\GTA\NFS\far cry וכו' לאחר יום יומיים של התלבטויות התחלתי להשתעשע עם הרעיון של להריץ את רשימת החלקים באמאזון כדי לראות מה ההפרשים ובגלל שיש לי אופציה שיביאו לי אותם מארה"ב לקחתי את זה יותר ברצינות וגיליתי שאני יכול לחסוך מעל 4000 ש"ח בקניה של החלקים האלה מאמזון (למעט מארז שאקנה בארץ). בגלל שהידע שלי כבר לא מה שהיה ואני לא באמת מעודכן בכלום, רציתי להתייעץ איתכם הא…

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.