עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Unstoppable,

אני קצת חדש פה אז מצטער אם הכותרת לא עניינית >< עכשיו לנושא: אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, ואני צריך שתמליצו לי על דגם, חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק ומהר, לא מבחינת משחקים כבדים וכו', אני בעיקר מריץ תוכנות כגון: Photoshop,visual C#, microsoft office (וורד, פאוור פוינט, אקסס). וחשוב לי מאד שזה יעבוד חלק, בלי להיתקע באמצע, או שיתחמם יותר מדי. עוד דבר שחשוב לי זו האחריות, אני מעדיף אותה ארוכה ככל האפשר, ובחברה אמינה, שלא יהיו לי בעיות איתו וגם אם יהיו אז שיהיה לאן לפנות. חשוב לי שהמסך לא יהיה בגודל קטן יותר מ15.4 אומנם המשקל לא משנה לי בכלל. זיכרון לא קטן מ1 ג'יגה (אפילו 2 אבל אני לחוץ על תקציב). ומעבד ודיסק קשיח טוב ככל האפשר. התקציב שלי הוא 5000 שקל (אין לי ממש אפשרויות…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by iliagildin,

שלום התקציב שלי עומד על 8 אלף יכול להיתגמש מתרות המחשב: MATLAB, ADS, CST,C גודל המחשב 15.6 אינץ דרישות מיוחדות לעמצאי הקלט: מיקלדת מוארת בלילה ועם הגנה (אחריות) נגד שפיחות קפה עליה משקל: לא אכפת לי זמן סוללה: לא אכפת לי רוב הזמן יחובר לחשמל בעבודה יציאות מיוחדות WiFi VGA HDMI גודל מינמלי של כונן קשיח 1TB תמיכה בתחנת עגינה: אין צורך מערכת הפעלה: רצוי ללא לא רוצה לבזבז כסף מה שכן חייב דיסק התקנה לדרייברים בישביל פירמוט מלא ועם התוכנות שלי כך שחייב צורב ורוצה גם מצלמה בישביל skype אחריות: לכמה שיותר זמן כמובן

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  3. Started by Itzik 007,

שלם, כמו שכתבתי בנושא, אני מתכנן לקנות השבוע מחשב נייד עד סכום של 5300 ש"ח. גם זה חריגה מבחינת וגירוד תקרה. השאיפה היא לקנות מחנות שקרובה לבית ולכן - KSP, אייבורי או חנות ממשית ולא אינטרנט (למרות שלא תמיד זה ככה). מבחינת מה שחשוב לי במחשב: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... מחשבים שראיתי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&cat=2187 האחרון - HP Pavilion DV6-1340…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום , אני נוסע בקרוב לרוסיה ולפי חברים שלי שהיו שם יש שמה מחירים זולים מאוד על אלקטרוניקה בכללי , בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב שבכותרת , מסך בסיבת ה15 אינטש- ועם ביצועים גבוהים יחסית אובראול היתי רוצה לראות כמה דגמים שכדאי לי לחפש אותם ובנוסף לזה גם אם למישהו יש לנסיון אז מקומות שאפשר לקנות בהם בזול יחסית (נראה לי זה סביר למצוא מחירים כמו שיש באמזון? ) עריכה : ותודה רבה לעונים כמובן

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  5. היי חברים, מחפש מחשב חדש עם אופציה להזמנה מחו"ל (זו העדיפות). מתלבט לגבי הנייד הזה של Dell : http://www.dell.com/us/p/inspiron-15r-se-7520/pd או כל אחד מהסדרה של ה-15R. * מטרות המחשב?,משחקים לימודים ותכנות (לא גרפי) * גודל המסך? 14-15.6. * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות, אבל לא קריטי כי הנייד ישמש כנייח רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כדאי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB, לא משנה הסוג, כל עוד הוא סביר. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא, אבל יכול להיות נחמד אם תהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי אבל מ…

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by ptyahoo,

שלום חברים. אני עומד בפני קניית מחשב נייד חדש, אחרי שהאחרון עושה סימני מוות כבר כמה שבועות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש נורמטיבי. לא גיימר, אך מידי פעם צריך לעבוד עם תוכנת עריכה Pro Engineer,תוכנה סופר כבדה גרפית, סרטים ומתחיל להכנס לתחום יצירת סאונד, אז Cubase. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מניח שאעבוד עם FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (ל…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by boss,

* מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים כבדים גם קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית לא חייב תלת מימד תלוי תקציב שלי * גודל המסך? 17-18 HD 1920*1080 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמממ 4-6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI HDMI USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? יהיה SSD 128GB או יותר * צורב DVD? כן הוסיף קורא BLU RLY רגיל ללא צרוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  8. Started by mishoos,

אני מעצב מוצר ואני צריך מחשב נייד חזק, כמובן עם כרטיס מסך חזק! האם מישהו מכיר מקום אמין וזול לקנייה של מחשבים ניידים? אני עובד עם תוכנות כבדות כמו-PHOTOSHOP ,SOLIDWORKS, 3D SMAX

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  9. שלום חברים אני מחפש לקנות נייד לעבודות ואינטרנט התקציב שלי הוא 2500 כמה שאפשר אודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט טוב אם אפשר שיהיה מבוסס על דור הi3 ושתהיה חנות במרכז תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  10. טוב אז אני משתחרר עוד חודש ויוצא ללימודים עכשיו אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי מספר דברים. -איזה שילוב עדיף יש לי 10000 שקל לבזבז על המחשב עכשיו מה עדיף מחשב גיימינג שיהיה בבית בסביבות 5K ונייד נוח לעבודה בסביבות 3-4K או נייד שיהיה גם ללימודים וגם למשחקים?(יש לציין שאת הנייד אני קונה מארה"ב אז התקציב לנייד גיימינג 2K ולנייד רגיל 1K). עכשיו בקשר לנייד גיימינג,האם המחשבים של alienware מומלצים ?יש באתר שלהם את המחשב הבא - http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx יש גם את המחשב הבא שמומלץ שם http://www.dell.com/us/p/alienware-m11x-r3/pd.aspx?ref=M11x - מה אתם אומרים עליו ?יש להם שם עוד מספר מחשבים האם יש אחד יותר מומלץ ? - האם מחשבים עוצמתיים לגיימינג יהיו נוחים גם …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום רב, אני עומד בפני קניית המחשב הנייד הראשון שלי בספטמבר. המחשב ישמש אותי כסטודנט למדעי-המחשב באוניברסיטה. המחשב לא ישמש למשחקים ולא לעיצוב גרפי או הנדסי. רק פעולות של גלישה, כתיבה, סרטים מדי פעם וכמובן - תכנות. יש לי שתי קושיות בעניין: 1. יש לי תקציב גבוה למרות המטרות הצנועות, רוצה מחשב טוב וזריז שיטיס את הויסטה. האם יש המלצות לחיזוק של רכיבים ספציפיים במחשב לטובת משימת התכנות? האם צריך יותר מ2 ג'יגה זכרון פנימי? (יש כסף...) מהירות של המעבד כפול הליבה- יש משמעות ל 2.2 ג'יגההרץ לעומת סתם 1.8, גם במבט לעתיד ? האם אתם יכולים לחשוב על סיבה לקחת מסך 15.4 ולא 14.1, שהוא קל וקומפקטי לסטודנט נייד, ובהנחה שסרטים נראה בחיבור לטלוויזיה? 2. חוץ מעיצוב חיצוני (לנובו משע-מם), סידו…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by avishem,

שלום לכולם, אני נוסע לארה"ב בשבוע הבא, ומעוניין להחליף את המחשב הנייד הנוכחי שלי (dell xps m1730). אחלה מחשב אבל נשרף לו אחד מכרטיסי המסך ולא עובד יותר ה-SLI כך שהוא מקרטע לי ברוב המשחקים. מטרת המחשב הנה להיות מחשב נייד למשחקים מכל הסוגים כבדים יותר ופחות (crysis 2, NFS, assasins creed brotherhood) בראש ובראשונה ולאחר מכן שאר הדברים. הצורך הנו בשל העובדה שיש לי 2 בתים שרוב תזוזת המחשב הנה מהבית לאוטו, פריסה בבית השני ומשחק כשהוא מחובר לחשמל. הייתי קונה 2 מחשבים אך זה מעצבן לסנכרן כל פעם בין השמירה של המשחקים. ואני רגיל לתצורה הנוכחית עם המחשב הזה וזה עובד אחלה. לא צריך סוללה מעבר לחצי שעה. חייב רזולוציה של 1900X1080 ומעלה. עדיפות למסך 17". עשיתי חיפושים רבים באינטרנט, קרא…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם, אני זקוק למחשב לשימושים בסיסיים של גלישה באינטרנט וכתיבת עבודות. יהיה נחמד אם אפשר לראות בו סרטים אבל לא חובה. מה שכן חשוב לי זה שהוא לא ייתקע כל פעם שאני עובד על כמה דברים במקביל או שייקח לו שעות להוריד איזה קובץ מהרשת. ועוד דבר חשוב מאד - שיהיה אמין, ז"א אומרת מינימום התעסקויות בתקלות וכו'. במגבלות התקציב שלי נראה לי שיש לי 5 אפשרויות: 1. לקנות נייד מהקצה התחתון של הסקאלה - ראיתי כאלו כבר בסביבות ה-2500 כמו פוג'יצו סימנס (לא זוכר את הדגם אבל זה דואל-קור ו2 מג"ב ראם) ברשת אייבורי או במודעות שונות ברשת. כאן השאלה היא האם הזול לא ייצא בסוף יקר? שמעתי כבר על הפוג'יצו הזה שהוא מתחמם מאד - כמה זה קריטי אם אני שם אותו בעיקר על שולחן? האם כדאי בכלל לקנות באינטרנט? 2…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by Tom Snir,

שלום, מעוניין לקנות מחשב לרופאה שישמש בעיקר לעבודתה. פרטים נוספים בשאלון למטה, תודה מראש לכל מי שיעזור: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3000, חריגה עד 500 נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - הרבה MICROSOFT OFFICE, קריאת מאמרים, כתיבת דוחות וכו'. לפעמים גם ניתוח תמונות (MRI וכו') אז אם אפשר מסך איכותי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט…

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  15. שלום, מתכנן לרכוש מחשב נייד בקשות : מעבד מהדור החדש של אינטל (I3-2330) 4 גיגה זיכרון 320 + הרדיסק 3 שנות אחריות כרטיס גרפי לא קריטי בכלל (יש מחשב ראשי למשחקים כבדים מקסימום ) מסך :15.6 חשבתי ללכת על זה : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19037 מה אומרים ? ראיתי את האייסר ב 2200 שח ,אחלה מפרט יש לו אבל רוצה משהו יותר אשמח לדעות עצות על האסוס תודה

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by langa,

שלום לכולם. השאלה שלי קצת כללית. אני רוצה לקנות נייד מארהב. התקציב שלי הוא עד 650 דולר. חשוב לי שתהייה יציאת DVI/HDMI. כי זה לא מגיע בכל דגם וגם כרטיס מסך בינוני ומעלה. אתם יכולים להמליץ לי על דגם? כמו כן מישהו מכיר אתר זול ואמין שכדאי להזמין דרכו. יש לציין שאני לא שולח לארץ אלא שולח לחבר בארהב שיביא לי אותו. אני מודה לכם על כל תשובה. ערן

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  17. DELL VOSTRO 1400 C2D T5270 160GB 2GB DDR2 גרפי X3100 מסך 14.1 משקל 2.45 קילו הפעלה ויסטה הום בייסיק ב 549 דולר או Sony VAIO VGN-NR160E/T C2D T5250 160GB 1GB DDR2 גרפי X3100 מסך 15.4 משקל 2.82 קילו הפעלה ויסטה הום פרימיום ב 599 דולר איזה מחשב כדאי לי לקחת?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by orengore,

שלום לכולם אני קונה נייד חדש רציתי לשאול כמה שאלות למי שיודע: 1. מי שהזמין פעם, רציתי המלצה לחנויות. 2. קראתי בסטיק ולא הבנתי כל כך, מי שמזמין מחו"ל (דרך הדואר), לא משלם בכלל מכס אלא רק מע"מ? 3. המחשב שאני רוצה זה HP מסדרת PAVILON. הבנתי שיש עם זה קצת בעיה בארץ מבחינת אחריות. ידוע למישהו על זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by danr,

אהלן, אמא שלי היא מעצבת גראפית עצמאית (עסק משלה) עם סטודיו אישי בבית. היא מעוניינת לקנות מקבוק ומכיוון שבארה"ב הוא זול הרבה יותר עלתה השאלה הבאה: אם היא מזמינה מAmazon למשל ושולחת לארץ באמצעות FEDEX\UPS, היא יכולה להכריז על זה כהוצאה מוכרת? אם כן, ממה היא פטורה? רק מה16% מע"מ? גם מהמשלוח? כי הבנתי שלניידים אין מכס, רק מע"מ. ואני לא מתכוון שהם יחזיקו את זה אצלם יותר מדי (אל תחשיבו דמי אחסון) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. שלום לכולם, כרגע אני חייל המשרת בתוך יחידת הנדסה בחיל האוויר. היציאות שלי זה חמשושים ואני משתמש הרבה במחשב. כרגע יש לי מחשב נייח(פנטיום 4 עם חומרה ישנה ביותר) אשר לפי דעתי הגיעה הזמן להחליפו. כמו שראיתי ישנם מחשבים ניידים אשר הביצועים שלהם לא רעים כלל ואפילו מתקרבים למחשבים הנייחים. יש לי דוד שנוסע לארה"ב ממש עוד יומיים והוא יכול להביא לי את המחשב. ויש לי כמה התלבטויות אשר אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט לגביהם. ההתלבטויות הן: 1) האם בכלל לקנות מחשב נייד כל עוד אני בצבא 2) הזדמנות טובה להביא מחשב מארה"ב במחיר זול בהרבה מאשר בארץ 3) פירמוט והתקנה, התאמת המחשב לארץ, אחריות וכו' 4) כסף כסף ועוד פעם כסף, אולי לחכות עד שהמחשב הנייד שלי יחדל לפעול ואז רק לקנות מחשב, אך מצד שני ל…

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by cold fire,

שלום לכולם כבר מזמן שלא הייתי פה בפורום(לימודי תואר ראשון שהסתיימו סוף סוף) החלטתי לקנות לעצמי מחשב נייד ואני זקוק לדעתכם, השימושים העיקרים מהמחשב למשחקים(לא הכי כבדים אבל עדיין אני מצפה שיריץ אותם על מדיום), תכנות(בעיקר בvisual studio, mysql ואולי בתכנות virtual machine) חשוב לי שהסוללה תספיק לפחות ל3-4 שעות לפחות וגם שרזלוצית המסך תיהיה יותר גבוהה מ1366x768 קראתי הרבה ביקורות באינטרנט לגבי הניידים לעיל המתחרה הראשון Alienware m14x תיאור המפרט: System Color Stealth Black with Soft Touch Finish Operating System Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Processor Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz (2.9GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Memory 4GB Dual Channel DDR…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות נייד מארהב לטובת הפעלת תוכנות לעיצוב מטבחים המלצות בבקשה עד2000 דולר

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  23. הייתי מאוד רוצה לשחק משחקים על המחשב * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה, שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר מינימום 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by gtx980sli,

שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד גימינג שיסתדר עם רוב המשחקים הנוכחיים. התקציב שלי הוא עד 3500 וקצה היכולות היא 4000 אני מצאתי את הacer v15 nitro black edition בNEWEGG מחודש ב800 דולר, יש לי משהו בח"ול שיכול לקנות לי. האם שווה לי לקנות מחודש בחול? האם יש מחשב יותר משתלם ממנו? האם יש מקום בארץ שמוכר בכאלא מחירים? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by neta_co,

היי יש נייד יחסית חדש לפביליון שרק בעוד כחודש אמור לצאת עם משווק מורשה דרך hpישראל.. היתרון שלו על פני קודמיו הוא בעיקר היחס בין המשקל/מסך השם שלו בסדרתו החדשה הוא HP Pavilion dm4-1350 יש כמה חנויות כמו קומבינטור ודי.סי.טק שמוכרות אותו בארץ אבל במחיר יקר ובסדרה נמוכה יותר (dm4-1060us)... [glow=red,2,300]השאלה מה כדאי לעשות[/glow]? לרכוש נייד מהאתר של היצרן בחו"ל ולייבא אותו איכשהו לארץ? או שלדעתכם כדאי לרכוש אותו בסדרה נמוכה יותר מכפי שרשום באתר של היצרן בארץ ופשוט להרחיב את המפרט הקיים ( למשל שינוי כרטיס מסך, הגדלת זיכרון, וכו') או שפשוט לחכות שיהיה אותו באתר של היצרן בארץ ולהתפלל שזה יהיה במחיר הכי נמוך? להלן המפרט באתר בחו"ל ( שם כמובן אפשר בלחיצת עכבר לשנות את המפרט כ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.