ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מהם שימושי המחשב? א) תוכנות ואופן השימוש: פרנסה, PREMIRE CS6, AFTER EFFECTS CC 2015, Photoshop, Illustrator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב, 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש …
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ להורים שלי (בני 70) - שימוש:סקייפ/גלישה באינטרנט/אופיס/צפייה בסרטים(מעונין לחשוף אותם לקודי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FHD זה במק…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד 17 אינץ עד לסכום של 6500 ש"ח כמובן שאשמח לזול יותר, האם יש עדיפות למחשב שנותן 3 שנות אחריות? הדרישות הם: אינטרנט,אופיס,סרטים,משחקים. כמו כן ברצוני מחשב חזק ואמין לאורך זמן רב, יש לציין שהמחשב לא יצא מהבית אני פשוט רוצה להחליף את המחשב הנייח הישן שלי(נמצא אצלי כבר 10 שנים)למחשב נייד לפינת העבודה ובכך לחסוך בחוטים וליצור פינת עבודה נקייה ומסודרת יותר. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש אלברט
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש ואני רוצה ללכת בגדול על מחשב גיימינג וגם עריכה גרפית. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד CoolerMaster Hyper 212X 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 1x16GB DDR4 3000MHz CL15 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1070 ROG Strix 8GB GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Purple 1TB 64MB Sata III WD10PURX 1 כונני SSD: כונן קשיח Corsair MP500 C…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף כרטיס 1060 עם 6 ג'יגה כונן SSD כרגע יש מעבד Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 6MB 95W 3.1Ghz מארז חברת ANTEC דגם Tower Mini NSK4450B + ספק 450W צריך ספק חדש? מה לגבי המעבד האם יהיה צוואר בקבוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים. חדש בכל התחום הזה תסלחו לי. בנוסף לעזרה בבחירת מפרט , אשמח אם תענו לי על שאלה נוספת. עדיף לקנות מחשב יד שנייה אבל יותר "חזק" או חדש ופחות טוב (מבחינת תקציב)?? 1..מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ופנאי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. counter …
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד 17 אינץ עד לסכום של 6500 ש"ח כמובן שאשמח לזול יותר, האם יש עדיפות למחשב שנותן 3 שנות אחריות? הדרישות הם: אינטרנט,אופיס,סרטים,משחקים. כמו כן ברצוני מחשב חזק ואמין לאורך זמן רב, יש לציין שהמחשב לא יצא מהבית אני פשוט רוצה להחליף את המחשב הנייח הישן שלי(נמצא אצלי כבר 10 שנים)למחשב נייד לפינת העבודה ובכך לחסוך בחוטים וליצור פינת עבודה נקייה ומסודרת יותר. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש אלברט
-
שלום לכולם, אני סטודנטית לעיצוב גרפי.. חושבת לקנות את המחשב הבא : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=935008 מחשב נייד Dell Inspiron 5578 IN-RD33-9872 הבעיה היחידה שלי איתו היא הכרטיס הגרפי.. מישהו יודע האם יש אופציה להחליף את הכרטיס הגרפי לאחד חזק יותר של NVIDIA ? תודה לעונים ולממליצים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לגרפיקאי. לא משהו מפלצתי מדי, אבל אין הגבלת תקציב ממש, כך שאני מעדיף ללכת על משהו איכותי. עבודות גרפיקה סביב פוטושופ בעיקר ושאר התוכנות של InDesign, אבל פחות רינדור וידאו ותלת מימד כבד. הנה משהו שבניתי מהאתר של KSP, אשמח לקבל חוות דעת, וכל הערה/הארה תתקבל בברכה כמובן. תודה מראש! http://i.imgur.com/LRGPg4C.jpg
-
להלן השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , גלישה ביתית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר כנראה לטלוויזיה 37' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מחשב נייד חדש. זקנתי וחשוב לי שהמחשב יהיה קל מאוד. ולצורך כך, אני מוכן לוותר על דברים מסויימים ובעיקרם כמובן, גודל המסך. המחשב מיועד לעיסוק משרדי אינטנסיבי (כולל דפדפן פתוח בהרבה כרטיסיות, קבצי אקסל מרובי נתונים, נוסחאות וגליונות ותוכנות שונות בו זמנית) בנוסף חשוב לי שהוא ידע לעבוד טוב גם על תוכנות גרפיקה (כמו אינדיזיין, אילוסטרייטור ופוטושופ) אם כי העיסוק בגרפיקה הוא לא אינטנסיבי. אבל כשצריך שיתן מענה... אם אפשר שהמטען שלו יהיה נייד וקל. בטריה טובה שיכולה להחזיק זמן סביר + מסך איכותי ברזולוציה טובה ולכאורה עדיף מט. רצוי אחריות לטווח ארוך ובאתר הלקוח. תקציב 4,000-6,500 (תלוי כמובן במוצר) עד היום בד…
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כל סכום א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבור אדריכלית, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה- אוטוקד, סקצאפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם י…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח להצעות לשפר או מפרטים אחרים משחקים כגון: overwatch dark souls 3 BF1 CSGO לא כולל מסך כולל מערכת הפעלה תודה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=96539
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מספר חלקים ברשותי ואני מעוניים לבנות מחשב סביבם, אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל ייעוץ בקקשר לחלק מהחלקים. *דרוש רק מחשב, יש לי כבר את כל הציוד ההקיפי* השגתי בזול דרך חבר שעובר באינטל את ה 7700K, יש לי כבר כונן קשיח גדול ו SSD של 128GB הכיוון הוא לקנות 970-980 WINDFORCE יד שנייה ולבנות מערכת עם כרטיס מסך אחד ו16GB ראם (2X8), ובהמשך כשיהיה עוד כסף להוסיף עוד ראם 2X8GB ועוד כרטיס מסך בSLI וגם SSD גדול יותר... כרגע השימוש העיקרי הוא לשחק BF1 ו BF4 על מסך 1080P, אבל הכיוון הוא שהמחשב הזה ישמש לגיימינג ב4-5 שנים הקרובות וכניראה שבשלב מסויים אחליף גם מסך. התקציב הוא 3K למארז, לוח אם, קירור למעבד, ראם וספק כוח (ואולי מערכת הפעלה...) לא חייבים …
-
- 18 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
חיפשתי בפורומים, ולא הצלחתי למצוא תשובה לשאלה, אז צריך לשאול. אני מחפש מחשב נייד לצילום וגיימינג קל - כלומר יפעיל לייטרום, פוטושופ, ועוד כל מיני תוכנות עריכת תמונות. **לא מתוכננת עריכת וידאו**. מעבר לכך, מבחינת גיימינג - מה שבא ברוך הבא. המחשב יטייל הרבה, לכן חשוב שיהיה קל ככל האפשר. נכון שאין סיכוי שיהיה קל *באמת*, ונכון שזה פרמטר שאפשר להתפשר עליו, אבל אם יש שני מחשבים בפער של 100 שקל ו-300 גרם, אקח את הקל יותר. הנטיה כרגע היא למחשב 15.6, כי לפי מה שאני רואה הם נותנים הכי הרבה Bang for Buck סביב 2.5 קילו פחות או יותר. המון תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
לאחר קריאה והתייעצות פה בפורום גיבשתי את המפרט הזה. דיסק קשיח אני אתקין wd black ויש לי ssd evo 850. מה שחשוב לי זה ביצועים גבוהים ושקט כמובן, ואני חושב שהמפרט הזה עונה לי על הדרישות. אשמח לקבל אישור\דעה לפני הזמנת המפרט שתתבצע היום או מחר. כרטיס מסך של פאליט בחרתי בגלל שקראתי עליו ביקורות טובות ושהוא מאוד שקט. מעבד: 1579 ₪ - * חדש במבצע * - Quad Core i7 7700K Kaby Lake 4.2Ghz S1151 לוח אם: 780 ₪ - * חדש * - Gigabyte Z270X-UD3 Kaby Lake S1151 זכרון: 590 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX Red DDR4 3000Mhz CL15 כרטיס מסך: 2050 ₪ - * מבצע * - Palit GTX1070 8G D5 1632MHz-1835MHz SUPER JETSTREAM באנדל (מארז + ספק): 719 ₪ - * מבצע * - Fra…
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקצת אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בראש ובראשונה - תוכנת 3dMax לצורך מידול + אנמציה, אפטר אפקט ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בהתחלה כמזדמן אבל יכול להיות בעתיד ככבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למטרת משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 אינט'ש זה מספ…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום . אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים מסוג לנובו יוגה 710 , הם בעצם כמעט אותו דבר רק הבדל בין I5 לI7 וגודל SSD http://ksp.co.il/?uin=35519 - זה בעל I7 ו512SSD לבין http://ksp.co.il/?uin=35827 - בעל I5 ו256SSD קונה באילת , הבדל של 700 ש"ח בינהם ! הבדל יחסית גדול שווה את ההפרש ? או להסתפק בזול יותר . שימושים : סרטים , גלישה , הורדות , ומשחק LEAGUE OF LEGENDS בלבד .
-
- 22 תגובות
- 6.3k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות, פיתוח בUnity ובvisual studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio - שימוש כבד Unity - שימוש כבד VMware - שימוש תדיר Blender - שימוש תדיר Photoshop - מזדמן עריכת וידאו - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיתוח משחקי מחשב קלים בUnity. רזולוזציית מסך Full HD - 24" 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקציב הוא כעד 3000 מחשב לשימוש יומיומי - אופיס, סרטים(HD), גלישה, מבחינת גודל לא קריטי , כי רב הזמן הוא יהיה מחובר למסך(או לטלוויזיה לחילופין). בנייד (הגוסס) הנוכחי יש לי EVO 840 250GB , מניח שניתן להעביר אותו למחשב שארכוש(וניתן להוזיל עלויות אם זאת אופציה ראלית). אין חובה למערכת הפעלה עם המחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית \ גלישה ביתית וצפייה בסרטי HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
CPU: Intel Core i7-6700K 4.0GHz Quad-Core Processor ($329.99 @ SuperBiiz) CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler ($27.88 @ OutletPC) Motherboard: Asus H170 PRO GAMING ATX LGA1151 Motherboard ($112.88 @ OutletPC) Memory: Corsair Vengeance LED 16GB (2 x 8GB) DDR4-3000 Memory ($104.89 @ OutletPC) Storage: Seagate Barracuda 3TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($89.69 @ OutletPC) Video Card: NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB Video Card ($446.38 @ Amazon) Case: Corsair Crystal 460X RGB ATX Mid Tower Case ($139.99 @ B&H) Power Supply: Corsair RMx 1000W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply ($139.99 @ New…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, מסך 15 אינץ׳, שישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס. גם קצת עריכת תמונות ווידאו אבל רק להכנת אלבומי תמונות וכו׳, לא לשימוש מקצועי, ולכן לדעתי לא צריך להשפיע על המפרט. פרט ל-SSD אני לא חושב שיש משהו במפרט הטכני שהוא הכרחי - האם אני טועה? ראיתי שיש מוצרים מתחת ל-2K (בעיקר Ideapads) אבל אני לא יודע אם הם משתלמים. אם יש מוצרים מומלצים (או להפך) אשמח לשמוע. אם יעד המחיר שלי לא סביר וצריך להעלותו ל-2.5 או 3 כדי לקבל מוצר משתלם גם אשמח לשמוע. להלן השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שי…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הי, מבקש המלצה לשידרוג כרטיס מסך וזכרונות. הייעוד - יישומי אנטרנט בעיקר אבל הכרטיס מסך המובנה מרגיש לי איטי עד כדי כך שעכבר מחשב אלחוטי זז בצורה מרצדת לעיתים (לא קורה עם אותו עכבר במחשב אחר, משתמש ברזולוציה 1920 על 1080). אני חושב ששידרוג כרטיס מסך וזכרונות יפתור זאת. האם כך? מצ"ב פרטי הלוח אם והזכרונות. התקציב - נמוך, סדר גודל של 500 ש"ח לשני הפריטים, עדיפות באייבורי. תודה זיו
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מצאתי את המחשב הזה והשאלה שלי אם זה מחשב טוב לתכנות, הרצת משחקים לא גדולים מדי, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 לדעתי הוא ממש טוב אבל אני אשמח לחוות דעת שלכם. בנוסף שמתי לב שבאתר: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18356 ובאתר https://www.pc365.co.il/product-8152-Asus_N552VW_FI068T?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap יש הבדל בין הסוג מסך. בראשון זה LED ובשני זה IPS, זה אמור להיות IPS אז למה מצויין אחרת? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP AUTOCAD SKETCH UP 3D MAX פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-