עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by סתיו,

6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול 2. מה שימושי המחשב, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש אוטו קאד סקאצ אפ 3 די מקס וי ראי פוטו שופ הכול לפרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא. ו/או הרכבת מחשב בחנות כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית הייתי מעוניין לקנות באילת על מנת לחסוך את המע"מ. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב מיידי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן לא 11. האם חשוב לשמור על אופ…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by beekiller,

שלום לכולם הלוח נראה טוב עם כל מיניי צינורות קירור וכו , אבל מה הקטע של הטמפרטורה במנוחה 45 מעלות ממוצע במאמץ הלוח מגיע גם ל 56 מעלות מה קורה למה זה מגיע לכזה חום למרות כביכול כל הפיצרים המיוחדים .

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  3. Started by lironir,

אני רוצה לקנות לאשתי מחשב נייד קטן מעולה, שיהיה הכי קל שאפשר, עם מסך טוב (כמובן שהוא חייב להיות קטן), שיריץ בקלות את כל תוכנות ה-OFFICE אבל שיהיה באמת הכי טוב בתחומו (גם כאן התקציב לא משנה) וכאן הקטע, צבע, שתהיה אפשרות לקחת צבע ורוד נניח או כאלה. כאן בזמנו המליצו על ה-ASUS EE אבל אני לא יודע אם הוא טוב ואם יש טובים יותר. תודה תודה תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by Unix,

מה אתם אומרים על השרת הבא: Dual Xeon Quad Core server no:IBM BLADE 4G chipkill 150G HDD SAS המחיר לקנייה 12,000. האם שווה?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  5. אהלן, הינה מפרט שבחור באייבורי הרכיב לי: ספק כוח 550W לוח אם P43 מעבד Q8400 זכרונות 2X2GB DDR3 1066Mhz GEIL כ.מסך POV geforce 9600 GT דיסק קשיח 1TB C-Gate 7200RPM צורב Lightscripe של LG המחיר הוא 3904 ש"ח ועם כרטיס מסך 9800GT הוא בסביבות 4100 ש"ח... השאלה שלי איך המפרט, איך המחיר... ואם המפרט מצדיק ספק כוח שכזה... תודה.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by davenos,

Intel® Core 2 Duo T9300 2.5GHz מעבד 2GB Dual-Channel DDR2 RAM - 2DIMMs 512MB NVIDIA® GeForce® 8600M GS כרטיס מסך 17.0" WXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display 320GB SATA 5400RPM Hard Drive (2x160GB) הארד דיסק LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer support כונן ???? משתלם זה מחול עם אחריות לשנה אפשרות להוסיף 2GB ב 100$ ועם ויסטה שאני בכלל לא רוצה ... אפשר להתקין עליו XP?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by rad,

אני מחפש מחשב קל יחסית (עד 2 קילו, נניח) מסך 13.3 או 14 בעדיפות שנייה, אחר הקלות, נמצא מאיץ גרפי ויכולת להריץ משחקים חדשים יחסית (פולאאוט 3) אחריות לשלוש שנים היא יתרון אך אינה חובה מערכת הפעלה איננה חובה גם היא בסה"כ אני מחפש את החבילה הכי טובה שיש בטווח המחירים שבין 5000 ל-6000 ואשמח להמלצותיכם

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג קל-בינוני. המחשב ישמש רוב הזמן כמחשב נייח עם מסך קבוע, ומדי פעם לגלישה וכתיבת מסמכים מהספה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, אפשר לחרוג עד 4500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל-בינוני, הזרמת מדיה, גלישה, עבודה על מסמכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב. 6. האם ישנה הג…

9. התקציב גמיש, אפשר לעלות עד 2500 ש"ח בערך... חשוב שזה יהיה מחנות למיר !!! www.lamir.co.il עקב אילוצים שונים למיניהם זה חייב להיות משם... מחשב לעבודה רגילה, צריך צורב DVD, זיכרון 1GB, מעבד ליבה כפולה, עדיף לוח אם עם כרטיס מסך OB, לא צריך ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. תודה לעוזרים (;

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000, אבל להערכתי אין סיבה להתקרב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים אקדמאים רעיית חשבון כך שאין צורך בביצועים מעבר לאופיס וזום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 (בטווח בין 1-10) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף mini tower או קטן יותר 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

11. היי עקב מלא בעיות לאחרונה אני מחפש לקנות מחשב חדש .... הגיע הזמן באמת חחחח.... התקציב הוא 2000 שקל.... עדיף לא לחרוג... השימושים הם: אינטרנט,אופיס (יש 2 סטודנטים), סרטים פה ושם..... בקשר למשחקים יש לי XBOX360... אז אין לי כל כך מה לעשות עם משחקים אבל אם יהיה אפשר להריץ משחקים מטופשים חח כמו WORMS.CS. ומשחקים כאלה קטנים יהיה נחמד.... (כנראה שיותקן עליו VISTA), אני מחליף את המחשב כי אני רוצה סוף סוף מחשב שרץ ולא נתקע. אז תתחשבו במעבד ובזכרונות... תודה. חנות לקנייה: KSP. או כל חנות באיזור רמת גן... אפשר גם ראשל"צ ותל אביב אין צורך ב DVD ( יש לי dvd לבן) מסך: Chimei CMV 221D (22inch)

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by tamiravigan,

היי אז ככה, הלך לי הלוח אם(ישן, תומך רק P4) וכבת המון זמן חשבתי לחליף מחשב אז עדיף להחליף הכל. בכל מקרה אני קונה אותו מסקאי פיסי לעבודה יומיומית בפוטושופ, ולפעמים קידודי XVID. וגם צפייה במחשב בHD. לא למשחקים. לא צריך בכלל HDD, יש לי 2 מהמחשב הישן. גם צורה וציוד הקפי לא צריך. רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, מארז+ספק(אפשר גם בנפרד) וקירור למעבד. ושיהיה INTEL! וחשוב שהוא יהיה שקט, לא סופר שקט אבל שקט... וגם שהמארז יהיה איכותי וקצת "יפה/אורות". תקציב 2500 ש"ח מ-SKYPC. עדיף כמה שפחות!! תודה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by ido-nava,

המחשב למשחקים והוא לא כולל מסך אך כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים. המחשב צריך להיות עם 2GB זיכרון ומעבד 6300E. ולא מיועד לו אוברקלוק. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by orez14,

שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד 3500 שקל כולל מערכת הפעלה,ללא ציוד מסביב ,אין לי בקשות מיוחדות,הכי חשוב לי הכרטיס משחק,אני משחק אולי ב-2 משחקים גדולים לדוגמא פרו 2012,בפעם הבאה שאקנה מחשב זה יהיה לפחות בעוד 4-5 שנים אז גם בעתיד שלא יקרוס לי,אפשר לחרוג טיפה מהתקציב.תודה רבההה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. קיבלתי הצעה למחשב חדש מארז- p-4 inwin 350w לוח אם- intel g-33 frostburg מעבד- core2dou 2.4 quad q-6600 8m 755 זיככרון- 2048 pc8500/hyper memory-1066mhz-kingston mem כרטיס מסך - gigabyte geforce 8800gt 512 mb דיסק קשיח - seagate-500gb sata2 32m כונן-dvdrw x20 s.ata +מקלדת ועכבר לוגיטק סה''כ 4690 המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט אייסקיו מסן ואימיול איך החלקים? כדאי לקנות אותו?, איך המחיר? הוא יפעיל לי ויסטה טוב והאם כדאי לשפר משהו? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. אני צריך מחשב למשחקים שיכלול רק מסך בנוסף אליו של 20" דק (מה שיותר כדאי רחב 9:16 או רגיל 3:4) לא צריך מקלדת רמקולים וכל השטויות שיש בחוץ...

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  17. אחרי שלוש שנים שהמחשב שירת אותי לא רע בכלל הגיע הזמן לפנק אותו בשדרוג מסויים. המחשב שברשותי הינו: P4 2.4Ghz 256*2 MB Ram ג'נריים לוח אם של Gigabyte וכרטיס מסך Innovision GeForce 5700LE. מכיוון שאיני רוצה לקנות מחשב חדש עדיין ואני לא גיימר כבד שחייב כרטיס מסך High End אז אני אסתפק בכרטיס מסך AGP חביב, בסגנון ה-6600GT. כמו כן, חשבתי להחליף את הזכרונות ל-512*2 או לסטיק אחד של ג'יגה. האם אתם חושבים ששדרוג זה של הזכרונות כדאי ויהיה שינוי ממשי בהרצת אפליקציות בסיסיות ומשחקים ברמה טובה? התקציב שלי עומד על 1500 ש"ח והחילוק בין חלקי המחשב הוא 900-1000 ש"ח לכרטיס מסך ו-500-600 ש"ח לזכרונות. מקווה שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by assos,

שלום יש מכרז באינטרנט באתר WALLA מצורף קישור http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI46008600 מה דעתכם על המחשב ואם כדאי לשדרג ומה לשדרג אני קצת מוגבל בתקציב תודה רבה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  19. חבר שלי עובד וגר בארה"ב ובחודשים הקרובים יחזור לארץ, וראיתי שיש פה הרבה ח'ברה עם ניסיון בתחום. הוא מחפש מחשב עם מסך '15.4 בסביבות 800$ עם אחריות פה בארץ, הוא היה ב- best bay אבל הבנתי שיש להם אחריות של החנות עצמה וגם נראה לי שאין את הדגמים (תת דגמים)פה בארץ וזה בעיה עם האחריות. הדגם: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9150483&type=product&id=1218036667529 המחשב ישמש בעיקר לאינרנט ואופיס וחוץ מזה לקצת משחקים. הוא מחפש מחשב חזק יחסית ובאיכות טובה הוא חושב בעיקר על DELL . הבנתי מהצעות שלכם שממליצים על דגמים E6500/E6400 ושבדרך כלל אין איתם בעיות אחריות בארץ. אשמח לשמוע על דגמים דומים שמתאימים לו, הכי טוב אם תתנו לי קישור לחנות ספציפית שמוכרת דגם שמתאים. תוד…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (GTA IV, NEED FOR SPEED, FIFA 2012) ותכני HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. Started by KF,

שלום לכולם, רציתי לשאול האם משתלם/יש צורך לשדרג כרגע המפרט שברשותי ? אם כן במה? האם הייתם מחליפים את המערכת לI5 ? או שבעצם המערכת כרגע מספיק טובה ועדיף יהיה להמתין עוד כשנה בערך ולהחליף את כל המערכת כולה. המחשב בערך בן שנה וחצי ומטרתו העיקרית משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  22. שלום, דיברתי עם אמא שלי ,והחלטנו (90%) שאני קונה מחשב בחנות : IqPc http://www.iqpc.co.il אני נוסע לחנות שנמצאת באשדוד מדפיס את המפרט ואומר להם שירכיבו לי את המפרט שתביאו לי. מטרות המחשב : * גלישה באינטרנט. [מהירות הגלישה 1.5 מגה] * משחקים כבדים. [קארבון,ג'יטיאי החדש,צי הנינג'ה,קאונטר סטרייק,ועוד..] * הפעלת תוכנות הרצת תוכנות יחד למשל סקייפי עם דפדפן. [סקייפי,איסיקיו,דפדפן אקספלור,תוכנות כבודות] * מוזיקה האזנה לשירים מוזיקה [לא צריך כרטיס קול מפואר רגיל אבל טוב איכות יפה] תקציב: 3.000 אפשרות חריגה: אך ורק ב 100 שקלים,לא יותר אסור לי. קניית המחשב: נסיעה ולקיחה מהחנות . עדיפות,הערות: גדלתי עם מעבדי Intel אני מקווה תוכלו לבנות לי מפרט טוב בתקציב הנמוך הזה עם מעבד Intel Duol C…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  23. Started by Michael Markov,

1. מה התקציב המקסימאלי-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-אשמח לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)-משחקים,עריכת ווידאו וסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FALL OUT 4,RAINBOW SIX בעיקר כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560 x 1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד מקסימליות …

24. Started by azoulai,

שלום לכולם, המחשב הבייתי מקרטע (נמצא בשימוש כבר 7 שנים) וכעת דרוש מחשב חדש, מביקור ואייבורי ושיטוט בפורום קיבלתי הצעה למחשב הבאה: האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך צורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? המחשב נמצא בחדר שינה לכן השקט חשוב יחיסת, בערך 8. לנסות שהמחשב יהיה שקט כי הוא יעבוד בלילה. 7. האם מתוכנן אוברק…

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  25. מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1222 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤277 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38489 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤336 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤212 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT Silent 512MB PCIe ¤684 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44402 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Thermaltake Soprano RS 101 ¤245 כמות:1 http://www…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים