ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד לאינטרנט, אופיס וגם משחקים בסביבות 1000 עד 2500 ש''ח בבקשה תעזרו לי... ארד
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אנשים! בעקבות העובדה שאני עומד לעבור לבאר-שבע בשביל להתחיל ללמוד לתואר, הגיע הזמן לעזוב את הנייח האהוב שלי ולהתחדש במחשב נייד. - תקציב משוער - בסביבות 4500-5000, כמובן שכמה שפחות יותר טוב - מטרות המחשב: אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, אבל אני רוצה שהוא יצליח להריץ משחקים כמו BF3/4, WoW, Skyrim והלאה, על איכות גרפיקה גבוהה - גודל מסך וסוג מסך לא משנים במיוחד, מעדיף מסך מט ולא גדול מאוד, 15.6 קצת גדול מדי... - המשקל הרצוי הוא כמה שיותר נמוך, אבל לא קריטי. 1.9 קילו הוא אידיאלי. - זמן סוללה ארוך - כן כן כן! אני מקווה למחשב שיחזיק 5 שעות בשימוש אינטנסיבי לפחות, וכמובן שעדיף יותר. - עדיף עם USB 3.0, חשוב לי שיהיה VGA וHDMI. - לא משנה לי אם יהיה בלוטות'. - כונן HDD …
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
התקציב המתוכננן הוא 3000ש"ח אם צריך להגדיל או להקטין בהתאם למפרט שאני מבקש תגידו לי בבקשה מתכננן לקנות בישראל אבל מחפש המלצה מאיפה בישראל לקנות? רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים קלים, סרטים HD ובנוסף למכללה ללימודים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.4 עדיף, לא יודע מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלויזיה לראות סרטים. * Bluetooth? אין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB, אם אפשר גם SSD. * כונן אופטי? מה זה? CDROM? א…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שציינתי מעוניין לרכוש מחשב נייד באיזור ה-3000 ש"ח למטרות משרדיות (אופיס, פוטושופ, אינטרנט), לא ירוצו על המחשב משחקים. זמן סוללה לא חשוב במיוחד כי רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, גודל מסך כמה שיותר גדול ככה יותר טוב. עדיף Lenovo או Dell... אשמח לכל הצעה מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725950
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר חנות טובה לקניית מחשב נייד באילת? האם זה משתלם יותר מקנייה באחת מהחנויות האינטרנטיות? תודה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, בשבוע הבא אני נוסע לארה"ב ואני שוקל לנצל את ההזדמנות כדי לקנות שם מחשב נייד. השימושים במחשב יהיו שימושים כלליים ולימודים (אופיס, אינטרנט, סרטים), כאשר יכול להיות שבשלב מסויים ארצה להפוך אותו לתחליף לנייח בכך שאחבר אותו למסך, מקלד ועכבר חיצוניים, והוא יעבור לבלות את מרבית זמנו בבית. לא מאוד חשוב לי שהוא יהיה קל, והייתי רוצה מסך של 15 אינץ' לפחות. כדאי שהסוללה תהיה סבירה פלוס לפעמים שכן ארצה לקחת אותו איתי לנסיעות. מסך מגע זה נחמד אבל ממש לא חובה. מאוד חשבו לי שהמחשב יהיה רלוונטי לאורך זמן. ממש לא מתחשק לי לשדרג אותו אחרי שנתיים כי אין מספיק זיכרון/כוח עיבוד כדי להתמודד עם מערכות ההפעלה/התוכנות העדכניות. חשבתי לקנות מ-bestbuy, או מחנות א…
-
- 11 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד קטן וקל לשימושים של אינטרנט ואופיס בעיקר יש איזה שהוא דגם מומלץ מארה"ב ? התקציב עד 800$ בערך תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם!! צריך את עזרת הפורום המכובד הזה (לא משתתף הרבה בתגובות אבל עוקב כבר שנים) בבחירת לפטופ חדש. באפשרותי לקנות בארה"ב ולחסוך אולי עוד כמה שקלים שיופנו לפרמטרים אחרים בנייד וצריך לקחת בחשבון נושא של אחריות וכדומה מטרות המחשב- עיקר העבודה תהיה אינטרנט ואופיס אבל אחוז לא מבוטל לסרטים (רצוי שיסחוב HD ללא מאמץ) ואם אפשר קצת עריכה גרפית (פוטושופ) גודל המסך- עדיפות ראשונה ל- 13.3 או 14 (הקודם שלי 15.6 והוא לא כל כך נייד) משקל רצוי- בסביבות 2 (אם אפשר פחות אפילו עדיף) האם נדרש זמן סוללה ארוך -כמה שיותר , 4-5 שעות בעבודה סבירה (לא אינטנסיבית) האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI יהיה נחמד ו-SD חובה גודל מינימלי של כונן קשיח- 256-500 כונן CD/DVD, צורב- אפשר ג…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אחותי נמצאת בארה"ב והתכנון הוא שהיא תרכוש שם מחשב נייד ותביא אותו לארץ כמחשב אישי. חשבתי על אחד מהדגמים של HP. האם יש לכם המלצות לחנויות בארה"ב, ודגמים של HP שיכנסו בתקציב הנ"ל ?
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מפרט למחשב נייד שהוא עתיד לקנות בארה"ב בחודש הקרוב. תקציב של 700$. המחשב ישמש בעיקר לעבודות משרדיות (אופיס, אינטרנט) וקצת צפייה בסרטים. מסך מט רגיל (לא רחב) בין 13" ל14". משקל עד 2.5kg מעבד core 2 duo עם מהירות שעון של 1.8Ghz לפחות. זמן סוללה של לא פחות משלוש שעות. הארד דיסק של לא פחות מ100 ג'יגה. צורב דיוידי. לפחות שנה אחריות. [אם תוכלו גם לתת את דעתכם על דגם מסויים שהוא ראה: Toshiba Satellite U305-S2816 13.3" Laptop קישור: http://www.electronicscult.com/product_info.php?cPath=45&products_id=464] תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש איזשהי בעיה בחיפוש... אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב ושיהיה לו אחריות בארץ.. איזה חברות נותנות אחריות בינלאומית שניתן לממש בארץ? IBM, DELL, HP...? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה. דוד שלי גר שארצות הברית והוא יכול להזמין לי מחשב מ newegg ולהביא לי אותו לארץ. נתחיל בשאלה הקטנה יותר: איך מסתדרים עם העניין של המקלדת? נראה לי שהפתרון של הדבקת מדבקות עם האותיות בעברית הוא קצת בעייתי מבחינתי, כי אני די בטוח שהן יתקלפו (+ זה פחות יפה). דבר שני, על איזה מחשב אתם ממליצים? מה שחשוב לי במחשב הוא: שיהיה בעל יכולת עיבוד טובה - אם אני הולך ללמוד הנדסת תוכנה אני אריץ עליו visual studio + sql server וכו'. שיהיה נייד - חשוב ביותר. לא בא לי לסחוב מחשב כבד שלא יהיה קטן מדי, ולא גדול מדי - נראה לי שלא יהיה לי נוח להסתדר עם מסך 12'', מצד שני, צריך שיהיה נייד. שהסוללה שלו תחזיק לאורך זמן - כדי שאני לא אצטרך להטעין אותו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני טס ללימודים בארה"ב- וצריך לקנות שם מחשב (מן הסתם נייד). הדרישות שלי מהמחשב הן לא גבוהות, אבל כן עלולות להיות מורכבות. העבודה עליו תהיה סטנדרטית למדי: גלישה באינטרנט, סרטים, ללא תוכנות כבדות, ללא משחקים. הדגש הראשון הוא: משך חיים כמה שיותר ארוך- כלומר שאוכל להישאר עם המחשב הזה כמה שיותר שנים. שני: אורך סוללה וניידות (משקל)- מה הגודל ( 13,14או 15 inch) שנותן הכי הרבה ניידות אל מול נוחות עבודה (צריך מקלדת בגודל סביר)- אני אשתמש בו גם כמחשב נייד אבל גם כמחשב שולחני (גם סרטים מן הסתם). שלישי: אחריות כמה שיותר ארוכה +בינלאומית (כלומר לישראל) רביעי: עלות- אם אפשר להוריד עלויות מתחת ל750 $ זה יהיה מבורך. ואם יש לכם רעיונות לדגמים ספציפיים מוצלחים- זה יהיה מבורך. מלא מלא…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי הזדמנות לקנות מחשב נייד משומש (כמעט חדש) דרך EBAY במחיר מצויין, עם אחריות, והמוכר מוכן לשלוח את המוצר לארץ. מה לגבי המכס בשליחת נייד משומש ? האם יש עליו מכס בכלל? אני צריך להצהיר משהו בפני המשרד? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, החברה מחפשת מחשב לתחילת הלימודים. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ולגלישה... המחשבה שלי היא לכיוון אולטרה בוק, 13.3 , שיהיה קליל עם סוללה טובה. בנוסף, אם יש אפשרות לבחירת צבעים היא מאוד תשמח המחשב יקנה בארה"ב, אין העדפה מסוימת... Amazon, Newegg , יש אפשרות לחנות פיזית אם יש צורך... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 , עדיפות למאט * רזולוציית המסך? 1366X768 יספיק לדעתי, יש אפשרות ליוצר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין בקשות מיוחדות * משקל רצוי? העדפה לקל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שיל…
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי משפחה שמגיעה בתחילת דצמבר מארה"ב ואני רוצה להזמין דרכם מחשב נייד. התקציב שלי הוא סביב 1500$ (כמובן שאם יעלה פחות אז מעולה). * מטרות המחשב? :סרטי HD, הרצת תוכנות כמו מטלאב, שימושיים משרדיים ולעיתים משחקים. * גודל המסך? - 13-14. המחשב לרוב יהיה מחובר למסך גדול יותר או לטלויזיה * משקל רצוי? - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיף שתהיה יציאת HDMI *מעבד? - אני לא יודע אם יהיו הבדלים בביצועים בין i5 לi7 *זכרון? - 8 גיגה לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 256 SSD (אני אקנה הארד-דיסק חיצוני נוסף) *USB? - לפחות 2 יציאות USB 3.0 * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? ייתכן * האם…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים! יש לי אפשרות לרכוש מחשב נייד בארהב ותהיתי באם תוכלו לייעץ לי לאיזה כיוון ללכת או אפילו דגמים ספציפיים אם אפשרי. אני סטודנט ומחפש מחשב נייד שהסוללה שלו תחזיק הרבה זמן מעמד, מסך לא קטן (בין 16-17 אינץ נחשב דיי גדול לא?). בנוסף המחשב ישמש להרבה סאונד ומוסיקה, סרטים בhd ומשחקים. חשוב שיהיה מקום אכסוו גדול, נגיד טרה וחצי ומעלה ואם נכנס בתקציב, גם כונן ssd לא יזיק. אז התקציב הוא עד 1200 דולר. אני מודה לכם מאוד חברים
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
קונה מחשב ראשון לאמא שסוף סוף השתכנעה שהיא רוצה אחד, אני מניח ש 2,000 שקל מספיקים לשימושים שלה אבל אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע. לא רואה סיבה להזמין אחד מחו"ל אבל שוב, אני לא מכיר את השוק כל כך אז אשמח לשמוע את דעתכם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, סקייפ (מצלמה, מיק' סבירים ומעלה) * גודל המסך? 13"~, אולי 15" אם יכנס בתקציב. * משקל רצוי? ממוצע, אין דגש מיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנ"ל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI ו- USB3. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB נשמע לי סביר, אפשר להתפשר אם צריך. * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אנשים, בחודש הבא בסביבות 16.10 אני בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש חשוב לציין שאני לא מעוניין במחשבי אפל. מאד חשוב לי מחשב נייד חזק שימשוך לי לכמה שיותר שנים, חומרה איכותית קל משקל שיהיה קל התנייד איתו, בעיקר לשימוש יומיומי כמו גלישה ותוכנות אופיס לגבי הגודל רצוי 13 אינץ אבל אם יש משהו מטורף וקל עד 15 מקובל התקציב 1500$ גמיש כלפי מעלה.
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט האם לקנות מחשב נייד באיביי, על פניו זה נראה יותר זול (גם בהנחה שאני מוסיף 15.5% מע"מ כזה מגיע במשלוח). כעיקרון אני צריך את המחשב בעיקר לאופיס ובעיקר לקבצי אקסל כבדים. אני מתכוון כמובן גם להשתמש בו לאינטרנט ולהורדות (אימיול וכו') ולצפייה בסרטים. חשבתי על זיכרון של 1G ומעבד של 1.6 ומעלה. אני מעוניין במחשב של סוני בעיקר בגלל העיצוב (קצת קטנוני, אבל בשביל זה אני פה להתייעץ) ומצאתי משהו לדוגמא. אם אתם חושבים שאני צריך לתת דגש על עוד דברים חשובים לפני שקונים, אז אני אשמח לשמוע. כמו כן, אם לא כדאי סוני אלא משהו אחר, אז תציינו זאת. דבר אחרון, יש לי בבית מחשב שולחני עם מעבד של AMD ואני מרוצה, עד כמה הם פחות טובים בניידים והאם זה באמת משמעותי למשתמש הממוצע. משחקים ו…
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות ספציפית לקניית מחשב נייד בברלין? אם לא, איך אני יכול למצוא חנות מומלצת שם ? (לא אני נוסע, אני רוצה שמישהו יקנה לי) האם בכלל יש הבדלי מחירים משמעותיים בין ישראל לברלין ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שוב שלום המחשבים שאני מוצא שעונים על הדרישות שלי קלים ולא נטבוקים יקרים יחסית בארץ כרגע להביא מארה"ב קצת בעיה מבחינתי אך יש אפשרות שיוכלו להביא לי מחשב מהונג קונג או מאיזור שנזן/גואנג'ו בסין אשמח לקבל המלצות לחנויות פיזיות ואון ליין וכן אם בכלל שווה להביא משם נייד תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מגיע להונג קונג מחר ואני מתכנן לקנות שם מחשב נייד. המחירים שם זולים מבארץ, ואין בעיה אם תביאו קישור למחשב נייד שנמכר בארץ במחיר החורג מ1000$ כי שם הוא כנראה יכנס בתקציב (אלקטרוניקה מאוד זולה שם) שגם ככה גמיש. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, מעט משחקים ושמיעת מוזיקה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13"-15" כדי שיוכל להתנייד באופן נסבל * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים …
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של 800 דולר , חריגה של 50$ גג. הקנייה תתבצע בניו יורק ע"י משפחה. והם יביאו את המחשב לארץ. (אז אני רוצה מחשב מחנות בניו יורק כמובן) המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, גלישה ועבודה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסוג XPS M1530 .בארץ הוא נורא יקר (בסביבות ה 9000 ש"ח) אז בדקתי באתר הרשמי של Dell והמחיר הוא בסביבות 1500$ שזה זול בהרבה. חשבתי לקנות אחד דרך האינטרנט ולשלוח אותו לדוד שלי, והוא ישלח לי את זה דרך UPS. מה אתם אומרים, כדאי? מישהו ניסה פעם לעשות משהו דומה?
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-