ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב משרדי לצרכים די בסייסים - מיילים(OUTLOOK)/אופיס/גלישה מהירה בלי תקיעות ושיהיה בו הרבה מקום למסמכים. המליצו על המחשב הזה - http://www.wallashops.co.il/נייח-HP-דגם-ELITE-8100-4GB-1TB-i7-WIN-7/pi6NB0D65E1D ואשמח לקבל חוות דעת ממכם. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בעקבות הכתבה שראיתי https://hwzone.co.il/המדריך-להרכבת-המחשב-שיהרוג-את-הקונסול/ אני גר בלוס אנגלס ורוצה להרכיב מחשב שישמש למשחקים וצפיה בסרטים וכו' אפשר לקבל המלצות למארז מעבד לוח אם וכרטיס מסך מתאימים? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD. -לאילו הגדרו…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה אמור להספיק? לא צריך את הדגם המטורף ביותר, רק אחד שיספק חוויה טובה. שימושים - יוטוב, סטרימינג, צפייה בסרטי HD (לעניין 4K, ממש לא באופק).
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי עד 1000 שקל 15.6 אינץ' מה אתם אומרים על הבאים מה ללכת או ממקום אחר כמובן. אשמח לעזרה http://ksp.co.il/?uin=35729&select=.268..271..211. http://ksp.co.il/?uin=33714&select=.268..271..211. http://ksp.co.il/?uin=35730&select=.268..271..211. https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19263 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19181 אני יודע שזה באילת המחיר הזה יש מי שיביא לי אותו
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז אחרי שהבנתי שכדאי להתרחק מאסוס כמו מאש, החלטתי ללכת על אחד מאלה: Dell Vostro 14 5000 5468-72008G25GWGY או Lenovo IdeaPad 510S-14 80UV002AIV בגדול אני צריך לפטופ ללימודים (אין תוכנות כבדות, רק חבילת אופיס וגלישה במספר גבוה של לשוניות) וסרטים, החשש העיקרי שלי זה ה 256GB מפחד שזה לא יספיק... בכל מקרה - מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב בן 6 שנים, לוח GA-Z68P-DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#ov 8GB זיכרון מעבד I2-2600K GEFORCE GTX 570 ספק 750W של TT עד היום הכל עבד לי אחלה, הייתי משחק במשחקים שיצאו תמיד משהו כמו שנתיים שלוש אחורה (אני משחק ברזולוציה של 1920x1200) וגם באיכות גבוהה או כמעט גבוהה דברים עבדו טוב, והגיע היום שזה כבר לא ככה בכמה משחקים, וחשבתי פשוט להחליף כרטיס מסך, למשהו כמו GTX 1060-1070 עוד לא סגור איזה מבין השניים. השאלה האם כל המשחקים יעבדו לי טוב, וכמה העובדה שהמעבד שלי ישן משמעותית (אני רואה שלעומת משהו חדש כמו 6600K הוא חלש ב30 אחוז), הרי לדעתי זה בעיקר הכרטיס מסך מה שעובד.
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים למחשב חזק שיאפשר לי לעבוד עם תוכנות של אדריכלות ושימוש כללי מצאתי את הדגמים האלו נראה לי הכי זול שיש תמורת המפרט רק תעזרו לי לבחור אחד מהם, אם מישהו מכיר משהו יותר זול מזה אשמח לראות תודה רבה! ראשון: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18548 שני: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18300
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שבעיקרון ישמש ללימודים אבל גם לעבודה שוטפת של כל מיני הדברים שחשוב לי שיהיו בו מעבד i5/i7 כרטיס מסך שידע לתמוך בfull hd זיכרון 8 ג'יגה עדיף מסך בגודל 13 או 14 אינץ כונן קשיח אני רוצה שיהיו 2 גם 1 גדול "רגיל" במהירות 7200 וגם אחד בגודל 256 ג'יגה SSD למערכת הפעלה לא משנה לי אם יש או אין CD לא משנה לי איזו חברה מה ההמלצות לכם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אז ככה הציעו לי מחשב נייד בסהכ 6אלף שח ורציתי לדעת עם זה משתלם ואם אפשר למצוא בקצת פחות ויותר משתלם כי אני קצר בתקציב ואשמח לקבל חוות דעת על מה שהביאו לי כי אני לא כל כך מבין במחשבים המחשב נקרא - Lenovo Ideapad Y700 Touch המפרט שלו הוא: מעבד- i5 3.2GHZ זיכרון-16GB DDR3 1600Mhz אחסון פלאש-SSD 275GB מסך מט- המסך הוא בגודל 15 אינץ' אם אני לא טועה כרטיס מסך- Geforce 960Gtx 4GB VRAM אני בעיקרון צריך את המחשב נייד לתוכנות של גרפיקה מאוד חזוקות כמו: photoshop,illustrator,IL desing ועוד.. התוכנות מיועדות לפרנסה אין צורך בציוד הקפי השקט של המחשב דיי חשוב לי לריכוז אז אם אפשר כמה שיותר שקט יותר טוב בסולם ש…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם בקבלת מפרט למחשב נייח לבית עד 4,000 ש"ח למשחקים. כל הפרטים מפורטים מטה. המון תודה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם ניתן - במקור תוכנן תקציב נמוך אף יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + שימוש ביתי לעבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, Starcraft, CS:GO, י…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח לחוות דעת על הנושא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד למשחקים אז אני מניח שאין צורך בהגדרות גרפיות חזקות. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שפחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חחחחח סטודנטית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך אבל לא בהגזמה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות אופיס יוטיוב ותוכנות ציור בקטנה (בעיקר מחשב לסטודנטית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יהיה צורך בעכבר ומקלדת הייתי רוצה טאבלט מחשב או מחשב נייד קטן טאצ' אבל לא תהיה בעיה לקנות אותם בנפרד ולא כחבילה אם יהיה צורך. 4. האם …
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד ללימודים, אבל חשוב לי שיהיה מסך איכותי (כדי לצפות בסרטים באיכות טובה), ואולי במקסימום להריץ פוטבול מנג'ר.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג רציני, במקסימום פוטבול מנג'ר ואולי אולי פיפא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטבול מנג'ר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג גיגה בייט לפי מפרט אפשר להכיל GA H55M-UD2H תומך DDR3 עד 16G The maximum memory capacity of 16GB Memory description support dual channel DDR3 2200 (OC) / 1800/1600/1333/1066 / 800MHz Memory 1.האם בבחירת זיכרון 2200 MHZ כל אחד מתאים או יש לבחור הגדרה מסוימת 2.אם יהיו חלק 1333 וחלק 2200 האם יש בעיה או רק יסונכרן לפי הנמוך תודה HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 22 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שימושי המחשב לעבודה בלימודים עם התוכנות הבאות: rhino 5 -64bit, autocad, revit, 3ds max, photoshop, iilustrator כולל מערכת הפעלה (רצוי ווינדוס7), אין צורך בציוד היקפי, צריך שיהיה שקט=6, אחריות שלוש שנים בבית הלקוח. מתוכנן לקניה מידית .תקציב מוגבל
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD. -לאילו הגדרו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בתקציב של עד 4K. מעבד i5 עם 8RAM, מסך 15.6'. מבחינת זכרון אני מחפש שילוב של SSD עם כונן קשיח "רגיל" - האם קיימים מחשבים מהסוג הזה, בתקציב הקיים? אם לא, כמה יכול לעלות דבר כזה? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד לצרכים בסיסיים כגון אינטרנט, אופיס, סרטים וכד'. אני לא רוצה מחשב חלש מדי כדי שלא אצטרך להחליף שוב בעוד שנה-שנתיים (היום אני כבר 4.5 שנים עם מחשב אסוס עם מעבד i3 שעבד מצוין אבל התעייף בזמן האחרון). ממה שאני מבין הנתונים החשובים מבחינתי הינם: מסך 15.6 אינץ' מעבד i5 (הבנתי שלא חייב מהדור הכי חדש וגם דור 6 זה יספיק לי). זיכרון RAM 8GB כונן קשיח SSD (זה נתון חובה למשתמש כמוני או שאפשר לוותר? בכמה הוא מייקר?) במידה וישנם נתונים נוספים שלא ציינתי אשמח שתגידו לי מה הם. אני מעוניין במחיר כמה שיותר נמוך..מבדיקה זריזה בזאפ ראיתי שקיימות מספר אפשרויות בנתונים האלה במחירים של 2,100-2,500 (לנובו, אס…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה בקניית מחשב : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנת מאטלב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלב- תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יש צורך במחשב שיעמוד בכך: Hardware accelerated graphi…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם בתכנון מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-7500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג,קידוד וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', ייתכן וגם למסך TV 29 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מיני מחשב התקציב (בהתאם לצורך) הצורך: לחבר לטלויזיה ולראות סרטים ב1080p HD לפי דעתי לא צריך מעבד כבד, צריך רק קצת SSD וקצת RAM4G +250HD תאריך קניה: אין לחץ אבל גם אין סיבה לחכות. =השבוע. חיפשתי משהו באינטרנט ונתקלתי בזה, רציתי לדעת האם אתם ממליצים לפני שאני מזמין: סתכלו את התמונה של המפרט המחיר הוא 800שח לפני מכס. הלינק לקניה שלי למי שהתמונה לא מספיק (או שגם מעוניין להזמין) הקישור לקניה אם מידע כלשהוא חסר תרשמו ואני הוסיף, תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל, אם יש איפה לחסוך אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, לימודים, משחקים בקטנה וצפייה בסרטים(עם חיבור למסך גדול יותר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Lol, Minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 גודל מסך בסביבות…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, חברה שלי מעצבת פנים והיא צריכה מחשב נייד חדש, בעיקר לעבודה על תוכנות Revit (תלת מימד) ו-AutoCad. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לעיצוב פנים - בעיקר Revit (תלת מימד) ו-AutoCad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קבוע ב-Revit, AutoCad ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-