עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MujinTengu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 25k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות שלא 2. מה שימושי המחשב? משחקים, סטרימינג, צ'אט א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כבדים כמו Assassin Creed Origins, PUBG, Black Desert Online וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב: 1080p / 2k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת + עכבר + מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק אם כן איזה? לא יודע מ…

2. Started by alonz1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש במחיר מקסימלי של 3000 ש''ח המסך צריך להיות 20'+ וכולל כל הציוד ההקפי (רמקולים , מקלדת ועכבר) אין צורך ב OC אין צורך במערכת הפעלה עדיפות לחנות באזור השרון

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  3. שלום אנשים אני חדש פה למעשה התחברתי רק עכשיו בגלל שקראתי כמה תגובות ונישמע שיש פה אנשים שבאמת מבינים במחשבים ברמה של האותיות שרשומות במפרט של החלק (אלה שכמעט אף אחד לא באמת יודע מה הן אומרות) למרות שרציתי לחכות עם הקניה לכשייצא GTA חדש המחשב שלי החליט לערוק ולצאת לפנסיה... לכן אני מחוייב לקנות מחשב חדש (או חלקים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - עם מסך 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?העיקר זה משחקים אבל כמובן גם גלישה באינטרנט עם ריבוי לשוניות ותוכנות ברקע, תכני HD, כמובן YOUTUBE צפייה ישירה הורדות (שימוש רגיל…

4. Started by liores121,

שלום לכולם, אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המירבי?4500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, עד 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדית ואולי תוכנות עריכה בעתיד (לא מחייב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר קל כמובן בהתאם למגבלות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by ThomasB,

מחפש מחשב למטרת משחקים כמו באטלפילד 4 ונח לצפיה בסרטים גדול המסך: גדול יחסית 15 ומעלה, מסך מאט רזולוציה: FHD חיבורים מיוחדים: שום דבר מיוחד, חיבור usb.. זמן סוללה: רצוי שיחזיק הרבה יציאות מיוחדות: HDMI, VGA Bluetooth: כן כונן קשיח: בסביבות ה1tb כונן מהיר תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000(יש נספח ב10) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ללנצל אלה אם זה מבזבז או על פי 10 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים בעתיד הקרוב בשאיפה שיוכל להחזיק יפה גם משחקים שיצאו בעתיד הרחוק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).syncmaster p2250f full hd אם היה צריך לשרג את המסך כדי שאני אוכל להנות מהמחשב אני לא היה הטיפש ש…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Yonathan Nissim,

אני מעוניין לקנות את המחשב גיימינג הראשון שלי אך אני לא יודע כמה כסף שווה להשקיע... כעיקרון אני לא עומד לשחק משחקים מאוד כבדים אך אני אשחק עם החברים שלי בכמה משחקים בבודדים (GTA-5,Minccraft...) בהתחלה חשבתי להשקיע 8000 שקלים אך לאחר שדיברתי עם חברים שלי המליצו לי להשקיע 5000-6000 שקלים במחשב. כמה כסף שווה להשקיע במחשב גיימינג ראשון אם אני משחק בכמה משחקים יחידים עם החברים שלי?

8. Started by Tomerz9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית(אינטרנט ושטויות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Project Cars,Rome Total War 2,Shadow of Mordor,South Park Stick Of Truth, AC,Batman Arkham City -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by akon01,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אך רק אם התמורה באמת שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF, THE WITCER, GTA וכל משחק חדש בעקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  10. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי כרגע מסך אני מתכוון לקנות בנפרד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Oblivion,Crysis,Tom Clancy Etc... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם י…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Debra Doriy,

שלום לחברי הפורום. אני מועניין לקנות מארז מחשב בלי מסך או שאר הדברים. מדובר רק במארז. הייתי רוצה לדעת מה אפשר לקבל ב 3000 שח ולמצות את המחיר,אני יכול להרוג מהתקציב בעוד 300 שח (3300שח מקסימום) האם מישהו יכול להרכיב לי מפרט הכי טוב שיש היום בשוק במחיר של 3000שח. תודה מראש. נ.ב - אני גר באשדוד וכנראה הולך לקנות באייבורי שנמצאת בסיטי. חוץ מKSP או אייבורי איפה עוד מומלץ לרכוש מחשב באשדוד?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  12. היי, רוצה לעבור מלפטופ של עבודה ו-Hearthstone למחשב נייח שיכול להריץ חלק PUBG ומה שיבוא בהמשך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-6K, אם אין ברירה - נחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על PUBG ושימושים יום-יומיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, מסך, אוזניות + מיקרופון 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי עד כמה מרעיש, בגדול חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה, מני…

13. אני קונה חלקים מארה"ב ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הנ"ל הצעות לייעול/שיפור יתקבלו בברכה: Memory Corsair XMS2 2GB (2x1GB) DDR2 800 (PC2-6400) Dual Channel Memory TWIN2X2048-6400C4, 240-Pin, SLI Certified 119$ Motherboard Gigabyte GA-P35C-DS3R LGA775 169$ Cpu cooler Cooler Master Hyper TX 2 CPU Cooler 25$ Cpu Intel Core 2 Quad Q6600 283$ Case 384 ש"ח Nzxt Apollo Silver Case Fan Thermaltake Combo Cool DIY Series Silent Cat Fan 10$ Part PSU Black Ultra X-Finity 500W Computer Power Supply 40$ PCI_-E Vga eVGA GeForce 8800GTS PCI-E Video Card 640 373$ Dvd Burner Black ASUS LightScribe 18X SATA DVD Burner DRW-1814BLT 40$ Mouse Modware Illuminated Gaming USB Mouse 8$ Speakers…

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by Hazedrill,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד שלוש אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים D: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שם המסך בוא Benq E2200HD גודל המסך הוא 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. Started by bugosdckh,

אני צריך מחשב חזק לגרפיקה. (משחקים כאופציה) כמו שיהיה שקט ומעוצב יפה. אם צריך עוד משהו תשאלו. תודה

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  16. שלום חברים, ראשית, אודה ואתוודה כי איני מבין גדול במחשבים כרובם המוחלט של החברים כאן. אני מבלה יותר מ 14 שעות ביום מול מחשב הן במסגרת עבודתי מהבית והן בזמני החופשי. את המחשב האחרון שלי קניתי לפני 5 שנים, וכיום אני חייב "דם חדש". התקציב המירבי שיש לי (כלומר שאשתי הסכימה לתת לי ) הוא תקציב של 3,000 ש"ח למחשב ועוד 1,000 למסך. העניין, שבגלל כורח המציאות הכלכלית, אני חייב פריסה של 30- 36 תשלומים, דבר שמצמצם את האפשרות קניה למכרזים כ וואלה שופ YNET וכד' :'( פנייתי אליכם זאת, בראש ובראשונה לדעת מהו המפרט הטוב ביותר שה 3,000 ש"ח שלי יכולים לי ו/או אפשרות אחרת, המופיעה באחד המכרזים. בעיקר אני צריך את המחשב לסרטים, משחקים כבדים.. וגלישה. ללא OC אין תוכנות מסוימות שעלולות להכביד. מ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by אלחנן1611,

היי, רוצה המלצה למפרט של מחשב טוב לעבודה תודה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  18. Started by Mor Suet,

היי אני לפני קניית מחשב נייד ללימודים,אני מתחיל תואר בהנדסת תעשייה וניהול. איזה מחשב מומלץ לי? חשבתי על הלנובו 530 i5. האם הוא מומלץ לצרכים של סוג הלימודים הללו. אשמח לשמוע הצעות

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  19. Started by Gamerino,

1. מה התקציב המירבי?6000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?7000 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית אני טבריה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מוקדם או החודש או ב10/9 10. האם יש בקשות מיו…

20. Started by FAKE SMILEZ,

התלבטות גדולה בין רכישת מחשב all in one של lenovo , לבין מחשב נייח מחודש. האם יש פה מישהו שממליץ בכלל לרכוש מחשבים מחודשים?

21. אורח Yuval Ben nun 1234567
    Started by אורח Yuval Ben nun 1234567,

מחפשת מחשב נייד טוב לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט,לשמוע מוזיקה, בית ספר במחיר זה עד 3000 שח אני מחפשת מחשב 2 ב1 שאני לא יצטרך להחליף את המחשב אחרי שנה ולא מתחמם! תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by eyalrainitz,

שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש

23. Started by Sheli Sharon Kats,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 באילת!!!! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה/לימודים/תיכנות מאוד חשוב תוכנות לתכנות אני משתמש בזה המון / פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכונות יחסית כבדות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14.0/15/17 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות + 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין …

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לאינטרנט(מוסיקה,סדרות),תוכנות של java,nootpad,blue j ועוד..,גימינג ממוצע ( רד אלרט, פוטבוול מנג'ר ). תקציב: עד 5000.מחשב אמין אם אפשר,ווינדוס 10. אני מבקש את עזרכתם בכמה דברים: 1. איזה סוג מעבד יספיק לדעתכם?i5,i7 2.אני מתלבט אם נייח(מה אתם אומרים על all in one?_) או נייד .? אשמח להצעות למחשבים . תודה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by yodem,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש משום שהמחשב שלי כבר לא הכי טוב. אני רוצה שהמחשב החדש יתאים לכמה צרכים: אני רוצה לקנות מחשב כי אני רוצה להשתמש ב adobe after effect cs6, להריץ יותר משחקים, להריץ משחקים יותר טוב, אני בדרך כלל עם המון דברים פתוחים וזה מאט לי את המחשב, ועוד דבר נוסף יש לי 32 ביטס ואני חייב 64. הפרטים של המחשב הנוכחי שלי הם: מעבד intel Core i5-2300 CPU 2.8GHz RAM: ארבע (2.99 ניתנים לשימוש) 32x הטווח מחירים שלי זה עד 2000 -2500 אם חייבים אז 3000. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.