עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. במקור תכננתי לקנות מחשב ב4000 ש"ח, עם מעבד E8400, קירור סוס, זכרון 2GB, לוח אם Abit IP35-E, כ"מ HD4850וכו'. אבל לאחר כמה תובנות הבנתי שאני לא רוצה לקנות מחשב ב4000 ש"ח פשוט כי חבל לי. שוטטתי לי בFoxPc ומצאתי מערכות מחשבים מומלצות. הן מאוד מוזלות וממש טובות. http://foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=1&ParentID=0 בתחילה חשבתי לקנות את המערכת הזו רק ב2900 ש"ח!!: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 אבל גיליתי שבעוד 450 ש"ח אני יכול להחליף את הE7200 בE8400 ( ;D) עם AC 7 PRO, לקבל במקום 2GB זכרון 4GB, צורב יותר מהיר, ו.. ו.. זהו.. (;D) את המפרט אפשר למצוא כאן: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 עריכה: ביררתי של איזה חברה הזכרונות: G.Skill אז מה…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by Jiggy,

אהלן, אני סטודנט שנה א'. אני צריך מחשב שיהיה גם נוח כמחשב ראשי בבית וגם כמחשב נייד באוניברסיטה. אני דיי בלבטים בין dell vostro 3360 לבין asus 402ca (יש עליו ביקורות איפשהו?) מה שאני מגדיר כחשוב זה שילוב של מפרט, גודל מסך וניידות. כמו כן משהו אחרון, מישהו קנה פה מחנות נייד נייד? האם מומלץ? אשמח לעזרתכם, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 - 14 עדיף 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). רגיל * משקל רצוי? 1.8 קילו גרם מקסימום - אני ממש רגיש לנושא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל לקטגוריה.. שיחזיק לפחו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by omer2007,

שלום, חבר שלי מחפש מפרט, חשוב לו שתהיה יציאת HDMI ונפח של 300GB מעבר לזה אין דרישות מיוחדות. חשוב להשתדל לרדת כמה שאפשר התקציב, הוא מחפש את המחשב הזול ביותר שעונה על הדרישות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, פייסבוק וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לt…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by DavidBD,

אהלן, החלטתי לקנות מחשב חדש כבר במקום לשדרג (משתלם יותר), תקציב מקסימאלי - 3500 ש"ח. שימוש - משחקים (בעיקר MFSX) חשבתי על זה: Twintech nVidia 9800GTX+ 512MB OC Ver Twin Turbo PCIe, יחידות 1 ¤860 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1556 Abit Fatal1ty F-I90HD Socket 775, יחידות 1 ¤446 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=134 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive, יחידות 1 ¤259 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 Cooler Master Centurion RC-534 + window No Power Supply , יחידות 1 ¤305 http://www.foxpc.co.il/product…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  5. שלום , אני חדש פה. רציתי לקבל עזרה ממכם בקשר למחשב שולחני שאני אקנה בקרוב מ-ksp זה לצורך כללי וקצת למשחקים, לא המשחקים הכבדים שיש היום כמו : ACB, Battlefield וכו'.. המחשב שאני אולי אקנה יהיה כך : מעבד intel Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Amiko,

בוקר טוב לכל חברי הפורום הנפלא הזה אני צריך מחשב בתקציב של 4000 כולל הכל בבקשה . תודה לעוזרים . כמובן שזה מחשב שישמש אך ורק לישומי אינטרנט וישומי מדייה .

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  7. Started by roey12,

התחלתי בחיפושים אחר מחשב חדש במשך השבועות האחרונים ונכנסתי לבלבלות קשות... חנות אחת אומרת לי שהמפרט של א' חרא מפרט, ומה שהוא מציע יותר טוב מהשני. כמו כן הם מבלבלים במוח שהמעבד של א' ישן ביותר, והלוח אם ממש גרוע, וגם בצד השני אותו דבר. אני רוצה לקבל מפרט שיכלול בתוכו 4 גיגה מהירות ו-500 גיגה נפח הארד דיסק. כמו כן שיהיה כרטיס מסך טוב, והמחשב שיהיה בלי מסך. בנוסף עכבר ומקלדת אלחוטים , וכרטיס טלויזיה.התקציב 3200 +-. אם אפשר לקבל מפרט שישמש למשחקים , סרטים, שירים , פוטושופ בעיקרון. מפרט קולע שאני יבוא לחנות ושיתן לי עליו הצעה, ושלא יבלבל שזה חלש וזה ישן.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  8. שלום אני עוסק בגרפיקה ממוחשבת ואנימטור (תלת ממד,אנימציה) במקצועי ובוחן משחקי מחשב במשרה חלקית ,לאחרונה אני מחפש להחליף את המחשב המיושן שלי במחשב שיכול לעמוד בכובד ,עומס רב מאוד ,מולטיטאקסינג אכזריים ביותר ,פתיחה של תוכנות כבדות בלי טעינה ארוכה (רצוי בתוך 2 עד 4 שניות) ,אני צריך מחפש מחשב שיכול להריץ במהירות בצורה חלקה ביותר משחקים כבדים מאוד מהשורה הראשונה (דוגמא: באטלפילד 1 ,HALO 6 שייצא וGTA V ) ,צריך מערכת סאונד (כרטיס קול) עוצמתית ואיכותית כמה שיותר ומדויקת מאוד ,מחשב שיכול לעבוד בתוכנות (שיש לי) כגון MAYA ,בלנדר ותוכנות שמתאימות לסרטים הדומים ובסדר גודל ל"עולם היורה" (ולייב אקשן) ,אני צריך גם הרבה מאוד נפח איחסון להרבה מאוד משחקים ,כמובן ביצועים חלקים וטהורים כל הזמ…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by the_saint,

אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב SFF קטן וחמוד, עדיף שיהיה מבוסס על אתלון 64 לסוקט 939 הבעיה היא שאין כאלה בארץ אז אני שוקל לקנות אותו בחול השאלה אם יש מישהו שביצע הזמנה בכזה סדר גודל מחול ואם כן איזה חנות מוכנה לשלוח למדינה מוזרה כמו שלנו... חוץ מזה , מי שיש לו רעיון למפרט מוזמן לעזור. אני יודע מה אני צריך אבל לא מכיר את הדגמים הספציפים שמתאימים לי אז כמו שאמרתי, אתלון 64 סוקט 939, כרטיס מסך של נוידיה 6600 GT לפחות חצי גיגה זיכרון (אין לי מושג איזה מהירות או סוג צריך היום) וצריך מסך LCD 17, צורב די וי די וזהו בערך.. ברגע שאני אראה מה הכיון של המחירים אני אוכל להגיד מה התקציב שלי ואם בכלל שווה ללכת על SFF או מחשב רגיל גדול ומגושם תודה לכולם מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by oded900,

זה המחשב: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode= איך הוא בכללי? יש הבדלים משמעותיים בין הT5250/T7100/T2450? בכלל מה ההבדלים בין סדרת ה2XXX/5XXX/7XXX MSI נחשבים טובים בתחום הניידים ? איך הם בהשוואה לLenovo? חוץ מזה טושיבה נחשבים איכותיים בתחום הזה? והאם יש מחשב אחר עד 4K מומלץ...לא לצורך משחקים אלא לתוכנות כבדות בעיקר... תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Athlon64,

זה פחות או יותר התקציב, לוח, מעבד, זכרון וכרטיס מסך, לא צריך שום דבר מעבר לזה. חשוב שיהיה בו בקר IDE סטנדרטי זוגי ולא בודד כמו שנפוץ היום (יש לי שני דיסקים IDE גדולים ואין לי תקציב לוותר עליהם כרגע. עדיפות ל2G זכרון וכ. מסך חזק דיו להריץ משחקים של היום... בלתי אפשרי לחרוג.... חודשיים של חסכון משכורת חייל גם ככה קשה תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by T-Better,

היי לכולם! קוראים לי טל, לא הגבתי פה קרוב לשלוש שנים. מהנושא אפשר להבין שאני מעוניין לקנות מחשב. אין לי ממש תקציב. המפרט הבא הוא שתראו בערך מה אני צריך. אם אין הצעות לשיפור או טעויות במפרט, גם טוב. לא מתוכנן OC. כרגע אני משתמש בנייד איטי בן חמש שנים. אני רוצה מחשב מהיר בעיקר להרצת סרטי HD (אמזון) (בפלזמה שלי) וגלישה באינטרנט. משחקים לעיתים רחוקות, בעיקר אסטרטגיה ישנים ואולי דיאבלו 3 בעתיד. הרצת משחקים לא חשובה כרגע. הרכבתי מחשב אחרי שוטטות קלה ב-Toms Hardware ובאתרי חומרה אחרים. אשמח להערות ושינויים. אני צריך USB3, HDMI והרבה זיכרון RAM, איטיות לא באה בחשבון מבחינתי. באה עליו Windows 7 Pro 64bit. חשוב שיהיה כמה שיותר זול. המחירים הם בדולרים כי אני גר בקליפורניה. ה…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by speed42,

שלום לכולם, אשמח להצעה למחשב נייד. תקציב - 1800 -2100. מטרות המחשב? תכנות , סביבות פיתוח של ECLIPSE, VISUAL STUDIO, MATLAB, VMWARE , סרטים, אינטרנט , עבודה משרדית. * גודל המסך? 15.6 עדיפות למסך מט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שפחות, לכל היותר 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך , עדיף כמה שיותר אבל מספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDM I * Bluetooth? נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה, אני כנראה אקנה SSD ואעביר אליו . לכן חשוב שיהיה תמיכה ב SATA 3. * כונן אופטי? לא משנה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מער…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by amir321,

שלום, יש לי מחשב כ-6 שנים שעובד מאוד לאט וגם כמה יציאות של ה-USB של לוח-האם לא תקין (דבר שמשבש לי את העבודה) ואני כרגע מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב משמש להעברות נתונים בעיקר מכרטיס זכרון או disk-on-key המכילים סרטים/סדרות המוקלטים מטלויזיה.גלישה באינטרנט,office. משחקים פשוטים, צפייה בטלוויזיה. לאחרונה רכשתי מסך סמסונג 2333HD. תשובות לשאלות: 1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח לא כולל מסך. ניתן לשלם במזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (משחקים קלים), צפיה בטלוויזיה + הכנת קליפים מתמונות ע"י Photo-story-3. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אולי מקלדת,עכבר אלחוטיים . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ל…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by carz12345,

שלום, אני מחפש מחשב לשימוש יומיומי: אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר). צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס וידאו בנוסף), מעבד (I5)+ קירור, ספק כח, SSD 128GB, לא צריך DVD, כרטיס רשת אלחוטי. 1. מה התקציב המירבי? 2000-2500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים (אני לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, מסך קיים של DELL UltraSharp U2312HM. 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nizzan77,

שלום רב, אני צריך לקנות מחשב חדש ללימודים, לומד הנדסה אזרחית (מריץ לפעמים AUTOCAD וREVIT). התקציב הוא 4-4.5K. גודל מסך רצוי 14". חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית קל משקל, בעל סוללה חזקה ויכולת עיבוד מספקת להרצת התוכנות AUTOCAD וREVIT, חשוב לציין שהוא לא מיועד להרצת מודלים בתוכנות אלו כל היום אבל חשוב שתהיה לו יכולת סבירה לעבד במקרה הצורך. בנוסף אשמח שיהיה בתצורת 2in1 ויכלול טאצ'. מעדיף מאוד לא לנובו או אסוס בגלל חוויות שרות מזעזעות. כרגע די ננעלתי על שני דגמים שהם גם די דומים במפרט: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26149&iszap=1 https://ksp.co.il/?uin=53222 השאלה שלי היא מי יתאים יותר לשימושים ויהיה חזק יותר? איך השירות של H…

17. היי, אני מתלבט לגביי רכישת מחשב 2in1 למטרות לימודים - אני צריך שיהיה לו מסך גדול (מעל 12") ,יאפשר צילום מהלוח באיכות טובה ועריכת מסמכים נוחה ומהירה. עיקר השימוש הוא לכתיבה בהרצאות, יישומי office והצגת מצגות (צריך שיהיה חיבור רלוונטי). כדאי שיוכל להריץ גם תוכנות אחרות (סביבות עבודה -visual,clion וכד'). הרעיון הוא לרכוש את הטאבלט יחד עם העט והמקלדת (כנראה בחו"ל), בתקציב של עד 5500 ש"ח. 2 ההתלבטויות העיקריות שלי היו בין מוצרי הsurface לipad ואלו הם היתרונות והחסרונות העיקרים ממה שקראתי בביקורות: surface pro 4\surface pro 6- יתרונות: מאפשרים הרצת windows, מקלדת מעולה ומוארת, אפשרות הרחבת זיכרון. חסרונות: מצלמה באיכות נמוכה 8mp (לא יודע עד כמה אפ…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by d or 8,

שלום, אני חוזר להיות סטודנט להנדסה ומתעניין מאוד באפשרות של לכתוב על המחשב/הטאבלט במקום לסחוב הרבה מחברות. האם יש מישהו שהתנסה בזה ויכול להמליץ? ספציפית שמתי עין על Microsoft surface pro 3 שהמחיר שלו בטח יירד בקרוב בעקבות היציאה של ה pro 4. החשש שלי הוא שהמסך קטן מדי. אהיה בארה"ב בעוד חודש - אני מעוניין לקנות שם או להזמין באינטרנט ולאסוף שם. במידה ואתם לא ממליצים על מחשב מהסוג הזה, מה הייתם ממליצים? מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? לפחות 12 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר, לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך שניתן לכתוב עליו. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג, עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות, עדיף יותר * האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Roeebaeloha,

היי אני מענונין לקנות מחשב (נייח) של alienware בארץ ולא הצלחתי למצוא איפה מוכרים או אם בכלל... מישהו יודע אם יש חנות או יבואן שמוכר את המחשבים האלה? ואם כן מה המחירים בארץ? תודה יום טוב

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by yoranch,

שלום וברכה. ברצוני לקנות משחב All -In -One הצורך במחשב כזה הוא הצורך בחיסכון במקום- ובסרבול של הכבלים. ראיתי את IMac החדש שאמור להגיע אוטוטו לארץ ואני חושב על לקנות אותו אך האם ישנם אלטרנטיבות זולות וטובות יותר. חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק כ 5 שנים ומעלה. חשוב מאוד שיהיה שקט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד לסכום של 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לתכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shalev142,

שלום! אח שלי רוצה לקנות את המחשב הזה: עכשיו יש לו כמה שאלות: 1) המחשב הזה טוב? ביחס למחיר (עם השדרוג שלמטה מסומן בירוק) 2) כמה זמן המחשב יחזיק? לא בא לו להחליף אותו אחרי שנתיים שלוש.. הוא רוצה שהוא יחזיק לו איזה חמש ארבע שנים. 3) אם יש מחשב במחיר הזה שהוא טוב יותר? (5000 שקל) 4) ואיך המחשבים של DELL? והמחשב יהיה לא למשחקים כבדים (מקסימום FOOTBALL MANAGER) וWORD

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by ab86,

אהלן, אני נוסע עוד שבועיים וחצי לארה"ב ואשמח לקבל המלצה על מחשב טוב בתקציב לא יקר - גג 1000$. חשוב שהוא יהיה חזק (המחשב היחיד שיש לי - רואה עליו סרטים, קצת פיתוח, אולי עריכה, לא משחק בכלל), עדיפות לזמן סוללה ארוך וחובה שתהיה לו אחריות בארץ. חשבתי ללכת על הxps 13 (למרות זמן סוללה קצר), או על הinspiron 14 (אני לא בטוח אם יש לו אחריות בארץ, מישהו יודע?). בנוסף אשמח לדעת איך מבררים את הנושא של האחריות באופן סופי.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי, אני מעוניין לקנות את המחשב dell xps 13 מהאתר של Microsoft בארה"ב. להבנתי הם לא שולחים לארץ אז אאלץ להשתמש בשירותים של אתרים כמו BUY2USA. המחשב עולה 1299$ ויש קופון של 100$ הנחה. בהנחה שהמשלוח לארץ יעלה כ20$ והמיסים על יבוא הם 18%. כמה יעלה לי להביא אותו לארץ? איך אני מעביר את האחריות עליו לארץ? ואיך אני יודע אם הוא מכיע עם התקנה של Windows?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by יונתן123,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב דל חדש בארה"ב, תקציב עד 800$ (לא כולל מערכת הפעלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא לי כסטודנט אך גם כמחשב נייח, ולראות סרטים וכו'. בעיקר חשוב לי שהביצועים שלו יהיו מהירים (כמה שאפשר בתקציב הזה), יציאת HDMI (הבנתי שיש כזו לכל מחשבי dell). גודל מסך בין 13-15.. ומשקל עד 3 קילו. בעיקרון כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים - 1. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=fncws15&model_id=inspiron-n411z&c=us&l=en&s=dhs&cs=19& New Inspirision 15 - Inspiron 5520 מעבד - 3rd Gen Intel® CoreTM i5 processor הארד דיסק - 1TB 5400RPM זיכרון - 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory מחיר - 650$ בעיקר מפריע לי שההארד דיסק איטי.. הגודל והמשקל …

25. Started by psyeli,

אז אחרי שההיתי נעול על מחשב של סמסונג מצאתי את המחשב הזה >>http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12934 החומרה מצויינת והמחיר גם הבעיה היא שHP נחשבת לחברה גרועה לניידים. אמת? שקר? הארות הערות יעזרו לי פה.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.