עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yehmer,

שלום <b style="color: rgb(51, 51, 51); text-align: right;"><br>* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים<br>* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3- 14, מסך מבריק,<br>* רזולוציית המסך? לא חשוב<br>* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת<br>* משקל רצוי? קל משקל<br>* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות ומעלה<br>* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא<br>* Bluetooth? כן<br>* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, אבל לפחות ssd-256 ,hdd-500<br>* כונן אופטי? לא <br>* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא<br>* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות גבוהה שכן<br>* ה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום חברים, אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מחשב נייד שאמור לשמש אותי במשך 4 שנים ללימודי הנדסה אזרחית. הנה הדרישות: * מטרות המחשב? הפעלה מהירה של תוכנות שאצטרך להשתמש בהן בעתיד שקשורות ללימודים , אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 13.3 עדיפות למסך מגע, עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חושב שקריטי לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2KG פלוס מינוס * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מעדיף שיהיו כמה שיותר יציאות למקרה הצורך * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HD…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by irina20,

אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, לימודים,עבודה על שרתים וירטואליים , סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, גלישה באינטרנט, מכונות וירטואליות ו וינדואוס 7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by DL,

אוקיי, אני הולך לקנות מחשב חדש התקציב הוא בערך 9000 שקל, אלה המפרטים שאני מתלבט ביניהם: Abit IC7 Pentium 4 2.8c OCZ Dual Channel Kit 512x2 Platinum Maxtor 120GB S-ATA 8MB buffer Lite on 52x32x52 Black Antec Sonata 380W LG Flatron F700P Hercules radeon 9800SE AIW Creative Inspire 2.1 2500 Logitech MX500 Genious Keyboard Silver&Black Black Floppy Disk 100\10 network card או: Abit IC7 Pentium 4 2.8c OCZ Dual Channel Kit 256x2 Platinum Maxtor 120GB S-ATA 8MB buffer Lite on 52x32x52 Black Antec Sonata 380W LG Flatron F700P ATI Radeon 9800Pro oem Creative Inspire 2.1 2500 Logitech MX500 Genious Keyboard Silver&Black Black Floppy Disk 100\10 network card עכשיו, ההבדל במח…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Cupid Me,

היי חברים צריך את עזרתכם למחשב HTPC שמיועד לסרטי HD בגדול חשבתי על מעבד AMD A6, מארז HTPC, ארבע גיגה זיכרון ודיסק קשיח רגיל בנפח מינימלי שמקובל היום 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Oranl,

היי, זקוק לעזרתכם.. כאמור בכותרת - נדרשת מערכת מחשב למסחר בורסאי כבד ב-3K. העבודה על המחשב תהיה רבה ורציפה, תוך הרצה במקביל של תוכנות שונות למסחר בבורסה ובמט"ח. הדרישות העיקריות שניתן לסמן כרגע הן: אפשרות לחיבור של 4 מסכים בגדלי 24-22 אינץ' (דורש 2 כרטיסי מסך?). כונן SSD גדול (250GB). נפח אחסון גדול בנוסף (3TB). הרכבת המפרט ב-KSP (יירכש באילת). ניתן לחרוג מהתקציב בכ-300-200 שקלים.. אין צורך כרגע בציוד היקפי כלל. כמובן שלא מתוכנן OC. אשמח לשמוע הצעות כי אני לא בטוח איזו מערכת עשויה להתאים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. סתכלו את המחשב מיני הזה Excel ATX 1021 Intel Atom N270 1.6GHZ 1GB DDR2 160GB 2.5 WINDOWS XP HOME כנראה לא בטוח INTEL GMA945 כרטיס מסך אם אני מחבר את המחשב הזה למסך FULL HD ביציאת VGA, אני יוכל לראות בו סרטי FULL HD ? אם לא, יש דרך לסדר את זה? ועוד שאלה קטנה, WLAN זה בעצם WIFI ?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Lahad,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by justblack,

שלום לכולם! אני מעונין לרכוש מחשב בסכום של עד 4500 לא כולל מסך רמקולים מקלדת ועכבר. מה שחשוב מבחינתי זה שיהיה לי לוח אם תומך ב SATA2 , PCI-E, DDR2 כולל כרטיס קול מובנה. אני מעוניין לדעת אם בכלל יש עדיפות ל DDR2 על פני DDR ומכאן אם יש כדאיות בהשקעה בזיכרון היקר יותר ובלוח אם שתומך בו. (מעוניין ב 1 G זיכרון). דיסק קשיח בנפח של 160 G וכרטיס מסך בסביבות ה 700 ש"ח מסוג PCI-E רצויים. מחפש כמובן מארז עם ספק כוח טוב. לא יודע איזה מעבד עדיף - AMD או אינטל אבל בכל מקרה מעדיף 64 סיביות. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Gnome,

יש לי מחשב על הפנים לא משהו ואבא שלי לא רוצה לקנות לי אחד חדש כי יש לנו הרבה הוצאות וכל זה אז בנתיים הוא לא מעוניין... :'( :'( אז חשבתי שאולי עוד מעט יהיה לי 1500 ש"ח ואוכל לשדרג את המחשב שלי למשהו שיספיק לי בהחלט. אז כך המחשב שלי כרגע הוא CPU: INTEL PENTUIM III 866 MHZ MOTHER BOARD: asus cuv4x VIDEO CARD: Geforce 2 MX400 32 MB MEMORY: 128 MB SDRAM זה בעיקר הפרטים החשובים... וכמו שאתם רואים אני לא יכול לעשות עם המחשב הזה כמעט כלום :'( :'( אז הייתי רוצה את ההצעות שלכם לשדרוג בסכום שמעל הדבר הכי חשוב זה המעבד אני רוצה שהוא יהיה AMD 2500 + BARTON לפחות (טוב אני מניח שאני לא אוכל יותר מזה עם כזה תקציב... אז אני חושב שכתוצאה מכך אני אצטר להחליף גם לוח אם וכל. אז הייתי רוצה א…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Justlog,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בכולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 נשמע סביר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב משחקי הTriple A, The witcher, Rainbow Six Siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\גבוהו…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ? תמיד DESKTOP יהיה יותר מהיר מ LEPTOP עם הם אותו מפרט פחות או יותר,איך זה עובד עם המחשב הזה לדוגמא : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23%22+Touch-Screen+Series+7+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/3424662.p?id=1218401492145&skuId=3424662&cmp=RMX&ky=2oh0NrwOl4j1qjMx3Oy2gXfVGhMUl0WiJ&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by amiziv,

הי, מבקש עזרה במפרט לעריכת וידאו מעבר לבסיסית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7-9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עם קליפים HD ותמונות 4900X3200 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pinnacle Studio לדורותיו (14, Avid, 17). שימוש די כבד, מספר ערוצים ואפקטים. נראה שגרסה 17 רעבה למשאבים הרבה יותר מקודמותיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. היי יש לי מפרט ששודרג עם השנים. בגדול הוא מכיל I5 2500 8GB RAM DDR3 GTX 970 256SSD מחובר למסך 24 של סמסונג 1080 מסיבות כאלו ואחרות החומרה התחילה להתעייף- כמה הפסקות חשמל גרמו ליציאת HDMI של הGPU להשרף. והיום אני משתמש במתאם DVI בנוסף מסיבה לא ברורה, אחת לכמה זמן לאחר שהמחשב כבוי, אני מנסה להדליק אותו ואין אותו למסך. רק ניתוק של המחשב מהחשמל (פיזית את הכבל) למשך שעה, והחזרתו, גורמים לו לחזור לחיים. כנראה קשור בספק\כרטיס מסך\לוח אם. אין לי זמן ורצון לאתר את הבעיה (ההתעסקות עם הכרטיס מסך לפני שנתיים גזלה לי 3 שבועות מהחיים), וזו הזדמנות להחלפת המערכת. בגדול רוב השימושים הם משרדיים רגילים- הרבה…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי?מבקש שני מפרטים אחד ב-4.5K ואחד ב-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אני מנחש אבל לא לחסוך על ביצועים(אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים על אולטרה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל אולי קצת יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 וBF3 וכל המשחקים החדשים שיצאו בזמן הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 אני מנחש א…

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by rafi1212,

מפרט : מעבד : Intel Core i5 3570K@4.2Ghz קירור למעבד : Scythe MUGEN 3 REV B לוח אם : MSI Z77A-G45 מארז : Fractal Design Define R3 ספק : Seasonic S12 620W PSU זכרונות : Kingston 8GB 1600 דיסק קשיח : Seagate 1TB Hard Drive 7200RPM כרטיס מסך : Gigabyte HD7950 Windforce [h=1]מסך מחשב Dell U2312HM ‏23[/h]המחשב נרכש בחברת TMS ועבר אוברקלוק למעבד ע"י החברה עם כל הבדיקות . יש בידיי את כל הקופסאות , והמחשב שמור מאוד . המחשב נקנה לפני שנה ו 8 חודשים . במחשב מותקן כרטיס הקול asus xonar d2x שמשמש אותי נהדר , לרציניים אני מוכן לתת אותו כמתנה .

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצות למפרט עבור חבר. להלן הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 6k – 7k ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 10% מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יכולת להרצת מספר Virtual machines במקביל. בניית Linux/Android בניית פרוייקטים גדולים Developer studio – eclipse – ועוד בדיקות אלגוריתמים – שימוש מסיבי בריבוי threads (OpenCV) גיימינג Full HD ציוד היקפי: עכבר ומקלדת טובים. עבודת גרפיקה גבוהה (כולל עריכה גרפית) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 11 – מאד קריטי שיהיה שקט 6. האם מתוכ…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Dusk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד אם יתאפשר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = י…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מחשב נייד, כאמור, לפי הפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, קצת פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אם ניתן לחסוך ולקבל מחשב ללא ווינדוס - יהיה מעולה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. המפרט שחשבתי הוא: מעבד:C2D E6400 לוח : Gigabyte 965P DS3 זיכרון : CORSAIR 1 GB 677 הארד דיסק : Seagate 250GB 8MB כרטיס מסך : Sapphire ATI Readon 1950PRO 256MB מארז+ספק : Raidmax X-1 כולל ספק של Raidmax 400 בתקן החדש. סה"כ : 5500 מה אתם אומרים? הוא טוב לאוברקלוק?

21. שלום רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש במכשיר הזה כדי להטעין מחשב נייד(asus eee) וטלפון סלולרי ברכב ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7266 פירוט המוצר http://www.advice.co.il/data/files/specifications%20GP100%20he.pdf זה פשוט במקום לקנות 2 מטענים לרכב, אחד לנייד ואחד לטלפון. תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by אוהד הפועל בדם,

מעבדי אינטל P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IS7-V2 (intel 848) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך GIGABYTE RADEON 9600XT TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM LG x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat מחיר 4105 ¤ הצעות לשיפור יתקבלו בברכה אפשר לעלות את התקציב עד 5000 מקסימום תודה

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם, למרות שהניסיון הקודם לקבל המלצה בעניין אחר לא עלה יפה, אני מנסה את מזלי שוב יש ברשותי מארז Compucase HEC 6A19 עם ספק כח של HEC (לא זוכר בדיוק איזה, אך ככל הנראה 300W-350W). אני מעוניין לרכוש לוח אם + מעבד + דיסק קשיח + זכרון + מערכת הפעלה על מנת להרכיב מחשב. תקציב: עד 2,000 ש"ח. שימוש: ביתי/משרדי סטנדרטי (מחשב להורים). אין כוונה לבצע OC וכו'. דרישות נוספות: 1) דיסק קשיח SSD בנפח של כ- 200-256G, לא יודע אם יש חשיבות ל- PCI-E, שכן לא בטוח שמי שישתמש במחשב ישים לב להבדל. אלא אם ההבדל במחיר ממש לא גדול - לשיקולכם. 2) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. 3) אין כוונה נראית לעין להחליף את המחשב, לכן …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by rani109,

שלום כמו שחלק כאן יודע אני מעוניין לרכוש DELL 1525 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1801&CatCode=315 שהו סביב 4000 לעומת זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2001&CatCode=315 אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין זה שעולה עוד 1500 ש"ח ההבדל היחידי שאני רואה הוא כרטיס מסך, השאלה היא האם זה ההפרש ? יש עוד משהו ?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. היי כולם אשמח לעזרתם במציאת מחשב נייד לגרפיקה (PHOTOSHOP ואילסטרטור ) ועבור שימוש בסיסי בתכנות (PYTHON ושאר מיני הירקות) 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט גרפיקה תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים