ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
בחיי יש לי התלבטות קשה! > כבר הייתי סגור על ה DELL - 1520 - לפני שבועיים הייתה בעית הספקה ועכשיו ראיתי בשקם אלקטריק את אייסר ( שהשירות עבר לניופאן) דגם אספאייר 5520G עם מעבד AMD למה יש התלבטות ? כי כרטיס מסך 8400G זיכרון 2G HD 160 ומערכת הפעלה פרימיום גם המחשב ניראה טוב(לטעמי) וגם יש עכשיו במלאי... אני יכול לקנות דרך "חבר" > ואז המחיר יורד ב 600 ש"ח > 5000!!! ש"ח והדל במפרט הזה זה עוד 1500-2000 ש"ח 1 שווה תוספת לדעתכם? 2. AMD Turion 64 X2 TL-56 Trinidad 800 2x512 1800mhz > לאיזה מעבד פנטיום הוא מקביל ? > 64 סיביות ? > לאיזה מעבד AMD שולחני הוא מקביל בערך ( או אינטל) תודה לכל מי שעוזר כאן בתשובות לא ממש מצאתי מידע על המחשב הזה ועל AMD במחשבים ניי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד עם מקלדת מוארת (קריטי לי שהיא תהיה מוארת): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901442 הבעיה היא שיש לו מקלדת באנגלית בלבד (כמו רוב המחשבים). אני יכול להדביק כמובן מדבקות בעברית אבל אז זה לא יהיה מואר. מה עושים בדרך כלל במקרים כאלה? הבנתי שיש אופציה של חריטה על המקלדת אבל זה מבטל את האחריות! בנוסף אני לא יודע אם זה אכן יעזור לכך שהאותיות יהיו מוארות? אודה לעוזר. עדכון: בסוף מתברר שיש לו עברית מובנית. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אוקי אז אתמול קניתי מסך 20 אינץ של חברת benq דגם vl2040 והכל בסדר גמור עם המסך בזמן עבודה רק הבעייה זה כשמדליקים את המסך ואז את המחשב אז אין חיבור כאילו בין המסך למחשב הנייד ומה שקורה זה שהנורה על המסך בצבע כתום ורק כשמגיע השלב שהווינדוס עולה ומגיע המסך של אנא המתן ברוכים הבאים של ווינוז 7 אז מאותה הנקודה הזאת המסך החיצוני מקבל אות מהמחשב הנייד ולפני כן לא אז מדוע זה ככה והאם אפשר להגדיר בביוס במחשב נייד שיצליח לקרוא את המסך כבר מהרגע של ההתחלה אם כן איך החיבור בין המסך מוברג ומחוזק היטב גם בצד של המסך וגם בצד של המחשב הנייד החיבור הוא vga תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב מהעבודה, המחשב לא היה חדש. העניין הוא שאין סאונד, לא דרך המחשב עצמו (רמקולים) ולא בחיבור אוזניות. הכל מוגדר במחשב נכון (עד כמה שאני יודע), ובדקתי במנהל ההתקנים וגם שם לא ראיתי משהו חריג. האם יש דרך לעדכן את הדרייברים? האם ניתן לפתור את הבעייה ללא פירמוט המחשב? (מאיפה אני אמצע את דיסק ההתקנה המקורי של הWINDOWS?!?) בקיצור מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם!, ברשותי מחשב נייד מדגם COMPAQ 2230S של HP .. עלתה בעיה במחשב. כשאני מכבה אותו ומנסה להדליק שוב הוא לא נדלק. בשביל להדליק אותו אני צריך לאפס את הביוס .. כלומר להוציא את הסוללה .. איך אני יכל לתקן את זה ? נ.ב.- בהתחלה זה התחיל עם לפעמים עולה לפעמים לא ..
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שמחברים אותו למסך חיצוני - רואים. (המחשב עובד מצויין) על הצג של הנייד, יש רק אור, ועשלוחצים על Fn+ להאיר/להחשיך את המסך, רואים שהתאורה עובדת. כלומר, זה כנראה לא האינוורטר. האם המסך הלך? אולי הכרטיס מסך? איך אפשר לוודא?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החברה חייבת להיות דל [מחירים מיוחדים ואחריות אישית במיוחד ] המחשב בעיקרון יתנייד אבל בעיקר כדי להיות נייח במקום אחר ולכן גודל של 15 נראה לי יהיה אופטימלי המחשב ישמש עבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים [גם HD] ורצוי שיהיה עם HDMI [לא חובה] וקצת משחקים רצוי ואף חובה הארדיסק של מעל 200 וכמו כן 2-3 ג'יגה ראם וכרטיס מסך נחמד ++ חשבתי על אולי : DELL XPS M1530 2.5GHz יש משהו אחר שיענה לי על הדרישות בדל? ואם לא בדל אז איזה כן יענו לי על הדרישות בתקציב סביר? [5000 אני מעריך]
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי! רכשתי לחבר את המחשב הנ"ל והתקנתי לו אותו, יש לציין שהמחשב הגיע עם מערכת הפעלה מקורית עם כל הדרייברים והתוכנות, מה שאני לא רואה זה כשמנתקים את החשמל בר שמראה את מצב הסוללה מבחינת הזמן שנותר (ואני לא מתכוון למד אחוזים הגרוע המובנה של הווינדוס), האם יש משהו שניתן להתקין כדי שהוא יוכל לקבל אינדיקציה על הזמן שנותר לשימוש? (בדומה לTHINKPADS למינהם). תודה מראש לעוזרים צירפתי לינק לדוגמא כמו בX200 [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב שלי מפרט בצד אני מעוניין באינטל I7 זכרונות 6GB וכמובן לוח שיתאים. אני כן מעוניין בOC קירור למעבד יש לי שזה מוגן 2 ספק וכ"מ גם כן בסדר גמור כך שאני צריך רק את שלושת החלקים הנ"ל עד הסכום שבכותרת תודה מראש, אם תצתרכו עוד פרטים נא להגיב בנושא זה.
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
למה בכל המפרטים המוצעים על ידי הפורום תמיד מופיעים מעבדים של AMD ואף פעם לא של אינטל? האם מעבדי אינטל פשוט יקרים ללא סיבה? האם אין להם ערך מוסף? האם פערי המחיר הינם כאלו שלא כדאי? אשמח לקבל תשובות עניניות ולא אמוציונליות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום שאלתי - מדוע רוב המפרטים המומלצים בפורם זה מבוססים על מעבדי AMD , כאשר נגשים לחנות רוב ההמלצות הן אינטל. אשמח לקבל את התייחסותכם
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אלו חדשות רעות המחירים של מעבדים ושבבים עולים בקצב רצחני https://www.guru3d.com/news-story/intel-predicts-that-chip-shortages-will-end-in-2023.html ואם העולם ילמד את הקורונה המחסור צפוי להסתיים עד 2023 ראו כרטיסי מסך כרטיסי המסך זינקו ב -20% במחיר בחודש שעבר, המגמה נשארת כלפי מעלה כרטיס מסך 3070 במחיר 6200 ש"ח כרטיס מסך Asus GeForce RTX 3070 OC DUAL-RTX3070-O8G אסוס השאלה כמה גיימרים ? חברות מחשבים ? יצרני ציוד לגיימרים ? יצרני משחקים ? ישארו בחיים עד 2023 ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש מפרט לאינטרנט + הורדות שונות בפחות מ2000 שח מחנות שכונתית ללא מסך
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי ממש ישן presario 700 COMPAQ יש לו 2 יציאות USB כמו שאני רואה אין לי כרטיס רשת אלחוטי אז צריך לקנות ולחבר ל USB השאלה מה אני קונה ראיתי מיליון דגמים תאכלס מה שאני יעשה זה ישדר וויפי דרך הנייד שלי למחשב ככה שלא צריך קליטה של קילומטר ראיתי ביד 2 http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=84429add5b7cf91ac618f2f90fa0490332d זה מתחבר ל USB ? זה מספיק לי? ויקלוט וויפי ? מה זה אומר 802.11b WIFI תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי קיבלתי X31 היום, נראה שמותקן הדריבר לוייפיי, אבל משום מה הוא לא מזהה רשתות. הנורית חיווי של האלחוטי לא דולקת, ואנ ילא מוצא שום כפתור שיכול להפעיל את האלחוטי. אשמח לעזרה במציעת הכפתור או פתרון אחר של הבעיה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM R61 ולאחרונה כל חצי שעה האינטרנט האלחוטי מתנתק בו. רק ע"י שינוי המתאם האלחוטי ל"לא זמין" ולאחר מכן שוב לזמין, זה מתחבר והכל תקין. מישהו נתקל בבעיה כזו ? נ.ב חשבתי שיש איזו תוכנה שגורמת לזה וגם אחרי שהמחשב פורמט זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן של אייסר (פנטיום III), והוא עובד מצויין אבל אין לו WIFI יש אפשרות להוסיף לו כרטיס אלחוטי? איך עושים את זה והאם זה משתלם (המחשב מיועד רק לאינטרנט ותו לא) תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד Toshiba Satellite A500-1DN. יש לי את המחשב כארבע שנים בערך. המחשב שלי שמור מאוד, מעולם לא קיבל מכות ואני לעולם לא מתקין שטויות אלא רק דברים נחוצים. בשנה האחרונה קורה דבר מעצבן ומעניין כאחד: פעמיים-שלוש בחודש המחשב פתאום מאבד את החיבור לאינטרנט. בד"כ זה קורה תוך כדי גלישה. מה שמוזר: - אני רואה חיווי בסרגל התחתון שיש קליטה טובה ואפילו כתוב "גישה לאינטרנט" מה שכביכול מעיד על חיבור טוב. אני גם רואה את שם הרשת הביתית אליה אני מחובר. - זה קורה פתאום. ממש ככה. אין חוקיות מסויימת או פעולות שאני עושה לפני שזה קורה. ברגע אחד יש חיבור ובדף הבא שאני מנסה לפתוח, גם אם זה באותו אתר- כבר אין חיבור. מה לא ניסיתי... להתחבר לרשת אחרת ולחזור לרשת הביתית, לאפס/לאבחן את…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של MSI דגם T5750 שמגיע ל70 מעלות במאמץ חלקי . כתוצאה מכך הוא קופא וניתקע איך אפשר לקרר אותו תוכנה של המאווררים שלו או ניקיון כלשהו .. יש בו כ.מ 8400 גם שגם הוא תורם לחום בכ70 מעלות ..
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי לעשות אינטרנט אלחוטי למחשב נייד מה אני צריך חוץ מכרטיס רשת וראוטר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
האם כיום בכל מחשב נייד חדש שקונים יש קולט וייפיי? גם אם המחשב זול (בין 1000 ל 2000 שח) .. במקומות בהם אי נקודת אינטרנט קרובה..איך אפשר לגלוש באינטרנט..אמרו לי מודם אלחוטי אם אפשר הסבר על זה...
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האם ישנה תקלה באתר/ שדרוג? אני מגיע לעמוד החיפוש אך לא מצליח להציג מפרטים בכלל - לא ע"פ חיפוש ולא את כולם. אשמח לתשובה - תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זה החלקים שיש לי עכשיו , כולם עובדים מה חסר לי בשביל לבנות מארז HTPC שיריץ 720P וישמש הרבה לשמיעת מוזיקה ומעט משחקים FIFA ו MAME בעיקר וברקע יריץ טורנט כמעט קבוע . ASUS M2V-MX AMDX2 4600 NVIDIA 8500 GT SEAGATE 320 HD 2X1GB 800H המארז שיש לי זה משהו גנרי שלא מקרר מי יודע כמה , הלוח מגיע ל 45 מעלות והמעבד לאזור 50 בקיץ בחדר לא ממוזג גם לא תחת עומס גדול . אני חושב לקנות את ה ANTEC2480 ואולי להוסיף כרטיס קול איכותי יותר מה ONBOARD ולקנות יחידת קירור רצינית יותר למעבד , האם הלוח אם הזה נוטה להתחמם ? (מה שיצריך אותי לקנות אחר כי המחשב הזה יעבוד רצוף פחות או יותר) ?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום! מי שיש לו נסיון עם הזמנת מחשבים מסניף אילת (ksp), זקוקה לעזרתכם. אי אפשר לבקש ממישהו שגר באילת לאסוף בשבילי את המחשב הנייד שאני רוצה לקנות ? הם מחמירים בעניין זה? כי רשום שמשלמים אך ורק במקום עם כרטיס אשראי ובעל הכרטיס חייב להיות נוכח ולהזדהות עם תעודת זהות . רק אז יוכל לשלם ולאסוף את המחשב שלו. איך זה בפועל? אין אפשרות לחרוג מהחוק הזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכל באי פורום מפרטי מחשב, חל איסור מוחלט על בעלי אינטרסים אשר עובדים בחברות (חנויות, יבואנים, מפיצים...) אשר עוסקות בייבוא, שיווק, הפצה ומכירה של מחשבים (חלקי מחשב ומחשבים מלאים), ציוד היקפי ושאר ציוד הקשור לשוק המחשבים לבנות ולהמליץ על מפרטים לגולשי הפורום. למעשה, בעלי אינטרסים למניהם צריכים לפנות אליי ולהזדהות מטעם איזו חברה הם מגיעים, על מנת שיוסברו להם הכללים החלים עליהם, ויוסף להם אזכור המציין זאת בפרופיל שלהם באתר. שימו לב כי בעלי אינטרסים אשר לא יעשו זאת, ויעסקו בפרסום סמוי או גלוי, צפויים להיות מורחקים מן הפורום ואם יוחלט אף נצנזר את שם החברה בה הם מועסקים וכל אפשרות למתן לינק אליו. כמו-כן, כל נסיון לעקוף הוראות אלו, בדרכים אלו ואחרות צפוי להסתיים בעונש דו…
-
- 0 תגובות
- 16.3k צפיות
-