עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dzold,

מחפש לקנות מחשב טס לברלין עוד שבועיים איזה מפרט מומלץ ומאיזו חנות מומלץ לקנות שם . מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 שח . מה שימושי המחשב ?משחקים און ליין,אופיס ואינטרנט,פייסבוק,סרטים גודל המסך אזור ה 17 אינץ מעבד: מעדיף INTEL I5 או ברמה שלו זיכרון דיסק קשיח לפחות 500GB זיכרון לפחות 4GB 3DDR . האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?צורב אך כן יש צורך בCD . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 . האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך להרכיב את המחשב אך מערכת הפעלה אני יתקין

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by נדב יפת,

אפשר לקבל מפרט למחשב גיימינג עד 4000 שח?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  3. Started by amikamk,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, לשימוש ביתי אך גם לעבודה מהבית. תקציב:2000-3000 ש"ח, מעוניין שיהיה חזק דיו לעבודה עם תוכנת POWER PIVOT 2010.... תודה...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ziv_noah,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by mamanamit,

שלום לכולם מישהו יודע על מקום אמין בעל שירות טוב לקנות מחשב ביתי. חשוב שהחברה תספק רכיבים איכותיים ולא את כל הזבל שנמצא היום בשוק אם יש המלצות אני אודה לכם תודה עמית

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by matonia,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות בשבועות הקרובים מחשב חדש. רציתי לשאול כמה שאלות. תראו את ההצעה שקיבלתי תגידו אם זה שווה: מעבד - 3000 64 AMD זכרון - 512 לוח אם - ABIT MAX 3 כרטיס מסך - ATI 9200 128. אני לא מכיר את הכרטיס הזה. הוא יותר טוב מג'יפורס fx 5002? דיסק קשיח - W.D HDD GIGA 80 סידירום - CDROM 52 צורב סוני - CDR-W 52+32+52 כונן דיסקטים - 144 מארז 3\45 כל זה במחיר של 3870 שקל. אתם יכולים להגיד לי כמה זה צריך לעלות?. דרך אגב אני מעדיף שתתנו לי מפרט של מחשב מקצועי יותר ומה שאתם הייתם לוקחים, כאילו אתם מרכיבים לי מחשב ותגידו לי כמה זה צריך לעלות שאני יגיד לו אני רוצה את זה!. תודה לכולם וערב טוב!

• 15 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by braveheart24,

היי ח'ברה . הקצתי לעצמי 5000 לקניית מחשב חדש ,העניין הוא שאני לא מבין בכלל!! ברכיבים טובים ... ואני לא רוצה לקנות מחשב ושלבסוף יתברר לי שהוא היה עם רכיבים לא טובים,למישהו יש המלצה למפרט מעניין(לוח אם ,זיכרון...)

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by eshak,

שלום מתכוון לקנות מחשב שעיקרו למסמכים ,אינטרנט ומעט משחקים (לא חייב הכי כבדים שיש...) מצאתי באייבורי את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode=1 האם כדאי לבצע שידרוגים מתוך האפשרויות שהם נתנו לי או להשאיר ככה? ואם כן איזה שדרוגים? תודה מראש יובל

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by barmiz,

שלום אני רוצה לקנות מחשב אבל התקציב הוא נמוך בבקשה תביאו לי מחשב טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו טוב עד כמה שאפשר ואני צריך גם מסך בגלל זה זה קצת תקציב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אין לי מס…

10. Started by Purple Haze,

(אני מקווה שהנושא שייך לפורום הזה אם לא,סליחה מראש) אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל בגלל עליית מחיר הדיסקים הקשיחים,אני שוקל אולי לדחות את הקנייה לעוד כמה חודשים. מה דעתכם,לקנות עוד כמה חודשים שהמחיר ירד,או לקנות עכשיו? תודה.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  11. Started by s87,

היי אני סטודנטית ואני מעוניינת לקנות נייד 3K הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים וכו'.... אבל גם פה ושם לקחת אותו לספריה ללמוד, לימודים, מצגות וכאלה. ראיתי את 3 מחשבים: ראשון של לנובו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK29589AG ואז אני יוסיף עוד 150 שקל כדי לשדרג לשנתיים אחריות ו-320 HD או שעדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקחת מחשב של דל הראשון: ווסטרו 1015 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm השני: 1545 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm ופה בדלים אני שוקלת להוסיף מע' הפעלה ווינדוס 7, ושוקלת לשדרג ל- 4 ג'יגה זיכרון תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by yahavRL12,

אני חדש ואני לא כל כך מבין במחשבים אז ראיתי איזה דיל אחד ואני לא מבין בזה אז שואל אותכם כדאי לי לקנות את זה : http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/7498321?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_181&a=2022

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  13. Started by jonathanh,

שלום רב, אני מחפש מחשב לסטודנטית שחוזרת ללמוד. התקציב הוא כ 3.5K, אבל אין בעיה לחרוג ממנו אם יש משהו טוב יותר. אשמח גם לדעת היכן אפשר ללכת לראות מחשבים ניידים באזור השרון/מרכז- לא בהכרח לקנות, אך ללכת ולהתרשם. כמו כן, המחשבה היא לקבל מחשב טוב, שאפשר לעבוד עליו בקלות בבית (אם אפשר לדוגמה שהמקלדת תהיה גדולה) ויריץ תוכנות רגילות ואפשר יהיה לצפות בו בסרטים. תודה יונתן דרישות המחשב: מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט- לא קטן מדי * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? * גודל מינימלי …

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  14. Started by שרי הרמבם,

אני צריך לקנות מחשב נייד בשביל פרימייר אפטר אפקט ופוטושופ בשביל עריכת מצגות ותמונות(לא קבוע) איזה תכונות במחשב אצתרך ומה עדיף והאם עדיף מסך 4k(לצפייה בסרטים) והאם יש עדיפות למותג מסויים והאם צרעך סוללה חזקה ושיחזיק לפחות 4 שנים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם. אני לא כל כך מבין בתחום הניידים, ואבי ביקש ממני עזרה בקניית מחשב נייד. הנייד ישמש בעיקר לנסיעות, בדגש על חו"ל. נתתי כאן טווח תקציב גדול, אני מקווה לשמוע כמה אופציות, כמובן שהעדפה היא לחסוך. * מטרות המחשב? - משרדי, בעיקר אופיס ואינטרנט * משקל רצוי? משקל מטרה 2 ק"ג, אפשר למתוח גם עד 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללת 6 תאים, אני מניח 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא ממש. * בלוטות? - לא ממש. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי, 250-320GB. אפשר גם לרדת ל-160, זה לא משהו קריטי. * צורב DVD? - עדיף, במידה ואי הכללת כונן אופטי יכולה להוריד את המשקל/מחיר, אני אשמח לשמוע אופציה כזאת. * האם נדרשת …

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by AdamS,

שלום, לא מזמן הציעו לי כאן מפרט מעולה שרציתי לקנות כבר השבוע. המפרט היה זה: המחירים לא מחנות אחת... Intel Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1700 Gigabyte 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 Spectek DDR II 667 1GB 570 X2 1140 Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 774 Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II 580 NEC ND 3550 DUAL Layer x16 170 Thermaltake VSoprano B1000SWS Silver - Window 450 HEC-400ART 24PIN 400W 250 Akasa ALLINONE 21 FUNCTION PANEL BLACK 296 Firewire Card+Cable 40 Microsoft Wireless Optical Desktop 160 סה"כ: 6140 שלחתי את המפרט הזה לאיזה חנות והיא החזירה לי מפרט אחר לגמרי: תאור המוצר כמות סה"כ מחיר Core 2 Duo 2.4GHz 4MB 1066MHz 1 GI…

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  17. שלום לכולם, אני זקוק למחשב חדש, מיועד למשחקים חזקים ולהורדת סרטים עם תכנים של HD אני זקוק למסך טוב , אך לא קיבלתי עדיין את ההחלטה לאיזה מסך לקנות מצ"ב המפרט, אשמח לחוות דעתכם, מעבד- 1320 ש"ח Intel® Core i7 3 Years LGA 1366 2.66Mhz i7-920 8MB L3 BOX 64Bit 1066MHz לוח אם ASUS P6T DELUXE ¤ 1,430 i7 Nehalem INTEL X58 4.8 GT/s to 6.4 GT/s 6xDDR3 1333/1066/800 PATA*1 8-CH(HD) SATA II*10(RAID 0, 1, 5, 10) N/A 3x PEGx16 2 x 1394a 2xGBE ATX 2x SAS מארז -520 ש"ח AURORA / SUMO 4192 ATX2 N/A 3x12cm Black w/Side Panel Gigabyte Tower ATX Intel&AMD Certification Aluminium כרטיס מסך -764 ש"ח PALIT GeForce 9800GTX+ ¤ 764 2 Years PEGx16 9800GTX+ זיכרון- 324 ש"ח 23752 Kingston DDR 3…

18. במקור תכננתי לקנות מחשב ב4000 ש"ח, עם מעבד E8400, קירור סוס, זכרון 2GB, לוח אם Abit IP35-E, כ"מ HD4850וכו'. אבל לאחר כמה תובנות הבנתי שאני לא רוצה לקנות מחשב ב4000 ש"ח פשוט כי חבל לי. שוטטתי לי בFoxPc ומצאתי מערכות מחשבים מומלצות. הן מאוד מוזלות וממש טובות. http://foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=1&ParentID=0 בתחילה חשבתי לקנות את המערכת הזו רק ב2900 ש"ח!!: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1233 אבל גיליתי שבעוד 450 ש"ח אני יכול להחליף את הE7200 בE8400 ( ;D) עם AC 7 PRO, לקבל במקום 2GB זכרון 4GB, צורב יותר מהיר, ו.. ו.. זהו.. (;D) את המפרט אפשר למצוא כאן: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 עריכה: ביררתי של איזה חברה הזכרונות: G.Skill אז מה…

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by Jiggy,

אהלן, אני סטודנט שנה א'. אני צריך מחשב שיהיה גם נוח כמחשב ראשי בבית וגם כמחשב נייד באוניברסיטה. אני דיי בלבטים בין dell vostro 3360 לבין asus 402ca (יש עליו ביקורות איפשהו?) מה שאני מגדיר כחשוב זה שילוב של מפרט, גודל מסך וניידות. כמו כן משהו אחרון, מישהו קנה פה מחנות נייד נייד? האם מומלץ? אשמח לעזרתכם, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 - 14 עדיף 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). רגיל * משקל רצוי? 1.8 קילו גרם מקסימום - אני ממש רגיש לנושא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל לקטגוריה.. שיחזיק לפחו…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by omer2007,

שלום, חבר שלי מחפש מפרט, חשוב לו שתהיה יציאת HDMI ונפח של 300GB מעבר לזה אין דרישות מיוחדות. חשוב להשתדל לרדת כמה שאפשר התקציב, הוא מחפש את המחשב הזול ביותר שעונה על הדרישות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, פייסבוק וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לt…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by DavidBD,

אהלן, החלטתי לקנות מחשב חדש כבר במקום לשדרג (משתלם יותר), תקציב מקסימאלי - 3500 ש"ח. שימוש - משחקים (בעיקר MFSX) חשבתי על זה: Twintech nVidia 9800GTX+ 512MB OC Ver Twin Turbo PCIe, יחידות 1 ¤860 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1556 Abit Fatal1ty F-I90HD Socket 775, יחידות 1 ¤446 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=134 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive, יחידות 1 ¤259 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 Cooler Master Centurion RC-534 + window No Power Supply , יחידות 1 ¤305 http://www.foxpc.co.il/product…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  22. שלום , אני חדש פה. רציתי לקבל עזרה ממכם בקשר למחשב שולחני שאני אקנה בקרוב מ-ksp זה לצורך כללי וקצת למשחקים, לא המשחקים הכבדים שיש היום כמו : ACB, Battlefield וכו'.. המחשב שאני אולי אקנה יהיה כך : מעבד intel Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Amiko,

בוקר טוב לכל חברי הפורום הנפלא הזה אני צריך מחשב בתקציב של 4000 כולל הכל בבקשה . תודה לעוזרים . כמובן שזה מחשב שישמש אך ורק לישומי אינטרנט וישומי מדייה .

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by roey12,

התחלתי בחיפושים אחר מחשב חדש במשך השבועות האחרונים ונכנסתי לבלבלות קשות... חנות אחת אומרת לי שהמפרט של א' חרא מפרט, ומה שהוא מציע יותר טוב מהשני. כמו כן הם מבלבלים במוח שהמעבד של א' ישן ביותר, והלוח אם ממש גרוע, וגם בצד השני אותו דבר. אני רוצה לקבל מפרט שיכלול בתוכו 4 גיגה מהירות ו-500 גיגה נפח הארד דיסק. כמו כן שיהיה כרטיס מסך טוב, והמחשב שיהיה בלי מסך. בנוסף עכבר ומקלדת אלחוטים , וכרטיס טלויזיה.התקציב 3200 +-. אם אפשר לקבל מפרט שישמש למשחקים , סרטים, שירים , פוטושופ בעיקרון. מפרט קולע שאני יבוא לחנות ושיתן לי עליו הצעה, ושלא יבלבל שזה חלש וזה ישן.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  25. שלום אני עוסק בגרפיקה ממוחשבת ואנימטור (תלת ממד,אנימציה) במקצועי ובוחן משחקי מחשב במשרה חלקית ,לאחרונה אני מחפש להחליף את המחשב המיושן שלי במחשב שיכול לעמוד בכובד ,עומס רב מאוד ,מולטיטאקסינג אכזריים ביותר ,פתיחה של תוכנות כבדות בלי טעינה ארוכה (רצוי בתוך 2 עד 4 שניות) ,אני צריך מחפש מחשב שיכול להריץ במהירות בצורה חלקה ביותר משחקים כבדים מאוד מהשורה הראשונה (דוגמא: באטלפילד 1 ,HALO 6 שייצא וGTA V ) ,צריך מערכת סאונד (כרטיס קול) עוצמתית ואיכותית כמה שיותר ומדויקת מאוד ,מחשב שיכול לעבוד בתוכנות (שיש לי) כגון MAYA ,בלנדר ותוכנות שמתאימות לסרטים הדומים ובסדר גודל ל"עולם היורה" (ולייב אקשן) ,אני צריך גם הרבה מאוד נפח איחסון להרבה מאוד משחקים ,כמובן ביצועים חלקים וטהורים כל הזמ…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.