ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב LG LE50 אני רוצה להוסיף לו זכרונות, אני לא מוצא מפרט שלו באינטרנט כדי שאוכל לדעת איזו מהירות זכרון מתאים לו. אשמח לתשובה, האם 557 או 667? תודה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
LENOVO LG HP FUJITSU DELL MSI TOSHIBA ?? תודה מראש?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש נייד SL400 או SL500 של לנובו, ואני רוצה חנות שהיא יבואן רישמי - כלומר אחריות 3 שנים בינלאומית. מישהו יודע להמליץ על חנות (לא רק ONLINE) באיזור המרכז. תודה
-
- 5 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב משרדי שמתאים לחלונות 11.
-
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שבעיקרון נועד לצרכים משרדיים (OFFICE, מיילים ואינטרנט). משחקים פשוטים, אם בכלל. מעט מאוד וידאו. לעיתים - עריכת סרטים שאני מצלם במסרטה שלי. המסרטה עובדת עם USB (כנראה 1, שכן היא ישנה - בת כ- 4 שנים) וגם IEEE 1394 FIREWIRE. אני מבקש לדעת אילו לוחות אם של GIGABYTE כוללים יציאה כזאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק לנייד חדש בו אפשר להפעיל המון תוכנות בו זמנית ובמהירות גבוהה (למשל: כמה קבצי וורד, כמה אקסל, עשרות לשוניות כרום, תוכנת ניהול משרד, דרופבוקס ועוד), בלי לחוות תקיעות והאטה. מה לחפש? מעבד i7 או i5? האם יש הבדלים שצריך לשים אליהם לב? זכרון? איזה סוג ונפח הכי מומלץ כיום? מניח ש-ssd.. בתוך ssd יש תתי קטגוריות? אשמח לעוד נתונים טכניים שמומלץ לוודא שקיימים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד מדגם Pavilion dv5164ea, המחשב בין שנתיים. יש לי בעיה עם המסך של המחשב ואני רוצה להיות בטוח שהבעיה היא המסך לפני שאני מזמין חלקים מחו"ל. אז ככה, הבעיה היא ריצודים של המסך בעת הדלקת המחשב ובעת תזוזה של זווית המסך. כאשר אני מדליק את המסך, או שאני משנה את הזווית של המסך, אני מקבל קווים כאלו לרוחב במסך, התנועה במסך מפסיקה וזה מציג לי קווים לרוחב כאלו. יכול להיות שאני רואה תמונה במסך ויש עליה את הקווים, התמונה המקורית לא מתעדכנת אבל עדיין רואים אותה (למשל אם אני מזיז את העכבר לא רואים אותו זז) בנוסף לכל הבעיות האלו, ברגע שהמסך מגיע למצב נורמאלי שלו אני רואה שיש קו ארוך בצד שמאל של המסך שהוא צבוע אדום קבוע (כאילו הפיקסלים שם נשרפו וזה מציג רק צבע …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי. אפשר לומר שבינתים אני "סובל" פה. קניתי לפני 4 חודשים מחשב "חדש". המחשב הזה,הוא זה. המפרט: מעבד סלרון D 2.8GHZ לוח: של Giga Byte ,GA-8S651M-RZ עם צ'יפסט של SIS (עדין מסומן בסימן שאלה. אני יודע שה SIS שלי הוא צ'יפסט זול,אולי לא ההכי טוב,אבל זול. אבל חלק אמרו שהוא צ'יפסט מעולה,צ'יפסט גרוע,או אפילו.. הלוח עצמו דפוק.) זיכרון: 512MB (ואני לא מרגיש שיש לי כל כך הרבה זיכרון,אולי רק 128MB מורגש מכל הסכום הזה) כרטיס מסך: Nvidia Geforce4mx 4000 (כרטיס .. טוב,אני אספר לכם אחר כך את הסיפור שלו) הרד דיסק: 80GB (לא ידועה חברה) הערה: לפני שהצטרפתי לכאן,לא ידעתי כלום במפרטים וחומרה,טוב.. כמעט כלום,עכשיו כן,בזכותכם מעבד סלרון - עשיתי טעות. ראיתי במקומות רבים ניידים ומחשב…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
לפני חודש בערך ביקשתי שיכינו לי מפרט ב6 אלף שקל.. וזה מה שהציעו לי, עכשיו רציתי לדעת אם יש חלקים שיותר משתלמים והאם מחירי חלקים ירדו כי אני מתכוון ביום ראשון להזמין את המחשב... Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 2GB DDRII 667MHz Aeneon or TWINMOS 1140 Sapphire Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 Supertalent CA-601UFK Black 370 Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W 420 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 5915 חשוב שהמחירים יהיו מ KSP
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. קיבלתי נייד של לנובו שמוכרז עליו P8600 2.4. כאשר אני בודק האם אכן מדובר בP8600 ב"מאפיינים" של "מחשב שלי" רשום שזה אכן המעבד. כאשר ני נכנס לDEVICE MANAGER מופיע לי T6570 2.1. דבר כזה אני רואה פעם ראשונה. מכיוון שזה נראה מאוד חשוד, החלטתי לבדוק בBIOS. שם מופיע P8600 2.4. בנוסף בדקתי גם עם תוכנת EVEREST גירסה 5 וגירסה 2.2, וגם ב-EVEREST זה מופיע כ- P8600 2.4 וCACHE 3MB כמו שזה אמור להיות עבור P8600. כי עבור T6570 זה 2MB. אולי למישהו יש מושג או רעיון למה זה נראה ככה? ??? ??? ובמה כדאי ביותר להשתמש ע"מ להיות בטוח ב100 אחוזים לגבי המעבד. (אני לא מעוניין לפתוח את הנייד ע"מ לבדוק מה רשום על המעבד, אחרת תבוטל האחריות). חשבתי לבקש זאת ממעבדת IBM רשמית, אבל לא בטוח שהם יסכימו ל…
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כשנתיים קניתי מחשב של אייסר, למחשב היה רק 2 יציאות USB למרות שהמחשב גדול (15 אנצ'). כנראה שהחיבורים היו תקולים ולכן שניהם נשברו לי, לקחתי את המחשב לאחריות ונאמר לי שז עולה 800 שקל לתקן, וויתרתי. עכשיו אין לי עוד חיבורים נוספים במחשב הזה, יש רק חיבור של כרטיס זיכרון של מצלמה, חיבור רשת, וחיבור למסך חיצוני! אני מנסה למצאו דרך עדיין לחבר USB אמרו לי שאפשר לחבר מהחיבור לכרטיס מסך כבל ואליו עוד כבל ואז יהיה לי USB יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי לפטופ חדש, Dell Vostro 3460 מעבד i3. המחשב הגיע עם UBUNTU, איך שקיבלתי אותו התקנתי WIN7 אבל יש בעיה גדולה- אין WIFI ! ברור שניסיתי להדליק עם הכפתור של הWIFI אבל זה לא עוזר- אין תגובה לכלום. ניסיתי להתקין את הגרסה 64 ביט, וגם את ה32 ביט של הווינדוס, זה לא עובד בשניהם. ניסיתי להתקין את הדרייברים מהאתר של דל, עדיין- שום דברף אין WIFI, הוא לא מזהה שום דבר. ראיתי באינטרנט שיש את הבעיה הזו להמון אנשים, ואף אחד לא מצא פיתרון יעיל. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
מחשב נייד ישן של HP פתאום אין אור במסך, המסך מציג את התמונה אך היא חשוכה וכמעט לא רואים מה אפשר לעשות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי את המפרט הבא (כמו שנאמר לי פה) מ RSM אך הם אמרו לי שאין את המעבד שאני רוצה.. יש משהו יותר יקר ויותר טוב .. יקר יותר ב66 שקל? אני משער שזה AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX האם כדאי לי? האם בשבילו אני אצטרך לשנות את המפרט? זה ישנה משהו? יעזור לי בכלל? אשמח אם תענו מהר.. הם מתקשרים בעוד חצי שעה AMD Phenom 2 X3 710 Triple Core AM3 BOX , יחידות 1 ¤622 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=812 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤411 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 2 ¤326 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 Power Color ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ¤541 http:…
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
המחשב שיש לי יש לו קיבולת של4000mAh אני חושב , ותכלס לא יצאתי בחיים עם הנייד בחוץ אני רק יכול לדעת ששעתיים מינוס בחוץ לא יספיקו בכלל . המחשב מחזיק לי שעתיים פחות או יותר (זה ביטוי,אבל האמת בלי יותר) וכל זה בשימוש סביר של גלישה יש לי עוד שאלה , אני חושב שאני יודע שאחריות על המחשב שלי היא של 3 שנים אבל על הסוללה יש לי שנה , האם ככה זה? אם כן יש לי את המחשב 10 חודש , האם עליי לנצל את זה לפני שהאחריות על הסוללה תגמר במידה והיא דפוקה? או שיש עוד X זמן שיתפלו בי אחרי שהאחריות תגמר ,כולל החלפת סוללה לחדשה . ידוע לי שעל מוצר אלקרטוני יש עוד X זמן אחרי סיום מועד האחריות . ד"א הגיוני שמצב חסכון הוא פשוט גורם למחשב לעבוד מעפן? הגלישה באינטרנט פחות טובה פחות מהירה (גלילת הדפדפן מל…
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
הכנסתי את הסטיק של ה-2GB שקניתי, וכמובן (עם המזל שלי) שאין זיהוי ע"י המערכת כלל : לא בביוס, לא ב-CPUZ ולא בשום מקום אחר. פתחתי, הידקתי (חשבתי שאולי לא הכנסתי טוב או משהו כזה) ועדיין כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תמיד אפשר לחשוב שהסטיק תקול אבל ביננו, מה הסיכויים לזה? אז השאלה אם אני צריך ללכת למלא לוטו, או שפיספסתי פה משהו
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת החוטית שהעברתי בבית. שבאתי לחבר את המחשב שמתי לב שאין לו אין החיבור הרגיל לכבל רשת כמו לשאר המחשבים שלי. יש לי מחשב : [h=1]Acer Aspire V5-571[/h]אני מאמין שיש לו כנראה חיבור "חדיש" יותר שמצריך איזה מתאם, אשמח לעזרה בנושא. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי? בכלל לפטופים של Huawei ?
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום, לצערי המחשב שלי התפגר הרבה לפני שמהשחק שבו אני מעוניין לשחק יוצא. המשחק הוא DIABLO 3. חוץ מזה אני כלל לא משחק. איזה מפרט יריץ בצורה אופטמלית משחק זה(עדיין אין דרישות רשמיות למשחק). בהתחשב בעובדה שכרגע אין לי גרוש, אני אוותר על כרטיס מסך, ואקנה אותו כשהמשחק יצא, עוד שנה, שנה וחצי... תודה נ.ב. לגבי הזכרונות, יש לי זכרונות DDR500. האם הם יתאימו, כפתרון זמני, למחשב החדש?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
האם יש כלשהי להוסיף BT פנימי? אם אין אז מתאם BT זה בסדר אני מאמין http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=333902.0
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 950 950 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8HDA5J S-754 sata, gbl 1 570 570 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 490 980 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6800GT 256MB DVI,TV 1 2680 2680 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 470 470 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52 x 32 x 52 (kit) 1 160 160 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver 1 270 270 סה"כ 6120 זה הלוח אם היחיד שיש בהksp מה EPOX ומארז אני יודע מה תגידו לא יחיזק את הכרטיס סמך אז מ…
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד LG E500 S.AP5DE פירמטטי אותו לא מיזמן אבל הבעיה שלא קיבלתי דרייבר לכרטיס מסך נסיתי להוריד את הדרייבר מהאתר של אינבדיה אבל בהתקנה יש הודעה שהחומרה לא מתאימה במנהל ההתקנים הוא כותב לי שיש לי מתאם AVG רגיל למרות שיש לי NVIDIA GeForce Go 8400M מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה 32 ביט למרות שאני שונא את המערכת הזאת!!! ניסיתי גם לדבר אם היבואן והוא לא חוזר אליי בבקשה תעזרו לי להשיג את הדרייבר של הכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בעקבות המלצה בפורום רכשתי את ה- DELL INSPIRON N5110. נכון לכמה שעות שאני עובד עליו הוא מרגיש ועובד נהדר למעט דבר אחד. מסיבה כלשהי החלונות לא נפתחים על מסך מלא, מצורפת תמונה להמחשה. מה שהכי מוזר זה שבהתחלה כשהמחשב נדלק החלונות כן נפתחים לכל גודלם, אבל אחרי כמה דקות הם נראים כבתמונה. תודה על העזרה, ותודה מיוחדת ל-chevy שעזר לבחור את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קניתי מחשב acer aspire 5735z ובתוכו היה מובנה מערכת הפעלה vista פירמטתי את המחשב והתקנתי עליו xp pro sp2 אחרי שהתקנתי את כל הדריברים כולל המתאם תצוגה ועם כל זה עדיין כשאני מעביר את המחשב למצב המתנה או מצב שינה המערכת לא חוזרת לעצמה וצריך לכבות ולהדליק מחדש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי .
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-