ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
אני טס להונג קונג ותאילנד ביום חמישי, אני מתכנן לקנות שם מחשב חדש שזה אומר: מעבד, לוח אם, זכרונות וכ.מסך אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט ומעט עבודה עם סרטים הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב, אני מתכנן להוציא בערך 800$+/- שלדעתי אמורים להספיק אשמח להמלצות
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את המחשב אחרי פסח אני רוצה לדעת אם לקנות או לא לקנות למה זה יותר זול וגם יש לי אחריות לשנה על הכל מBUY.COM מהמחסנים שלהם מפרט: (כל הרכיבים כוללים משלוח+מכס) Western Digital Caviar WD1600JB Special Edition - Hard drive - 160 GB - standard - 3.5" - ATA-100 - 7200 rpm - 8 MB $67 280 אני לא צריך יותר מזה אני עכשיו מסתפק ב 120 XG Vortec 600w ATX 12V AC Power Supply $59 252 אין לי כסף לENERMAX LIBERTY OCZ 2GB ( 2 x 1GB ) Vista Upgrade PC2-6400 800Mhz 240-pin DDR2 Memory $168 709 2GB מספיק לכל דבר עכשיו+ 800MHZ לOC בעוד שנה Abit AB9 Desktop Board - Core 2 Duo - Intel P965 - Socket 775 - 8GB DDR2 SDRAM - 800 MHz, 667 MHz, 533 MHz - $12…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤840 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2274 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER, יחידות 1 ¤130 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1603 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15, יחידות 1 ¤440 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2912 SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB, יחידות 1 ¤310 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3070 NEC DVDRW 7200S BLACK/WHITE 20X DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ¤100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1727 GIGABYTE RADEON HD4870 512MB DDR5 PCI-E, יחידות 1 ¤1350 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3…
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
תסתכלו בקובץ המצורף ! אם למישהו יש משהו להוסיף/לגרוע לפני שאני מזמין בבקשה לתת את הדעת ! תודה דין [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אז אני מחר הולך לקנות מחשב חדש מכמה חנויות. מעבד AMD 3800X2 BOX משחה טרמית ARCTIC COOLING MX-1 לוח אם ASUS M2N-E זיכרונות TWINMOS 512X2 MB DDR2 CL5 U-DIMM (מה זה U-DIMM??) דיסק קשיח SAMSUNG 160GB SATA 2 ספק ENERMAX LIBERTY 400W מארז COMPUCASE CI6A19 כרטיס מסך SAPPHIRE 1800XT 256 MB אז הכל מתאים?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחר קונה את המחשב שלי, תקציב 7000 שקל רק קופסא ללא פלופי \צורב, לגיימר זכרון: מתחבר על ה512 שיש לי עכשיו. קבלו את המפרט: Processor: AMD Athlon 64 3800+ - Dual Core 512 Cache 939 PIN - Retail MB: Abit AN8 Ultra Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA Video Card: Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Power Supply: HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 Case: A-TOP Z-Alien PC Gaming Server - Silver System Assembly סה"כ: 7200 שקל. מה אתם אומרים ? מה לשנות ? מה להוסיף? אני קונה את המחשב מזיגזאג, כך שאין שם כל דבר. בתודה מראש
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני חייב לקנות עד מחר מחשב נייד וממש רוצה לסיים את הסיפור הזה. אני רוצה מחשב חזק מהיר שאפשר לסמוך עליו, משהו שישמש אותי לכמה שנים טובות מטרות : לימודים (Office,אינטרנט,סרטים המשחק היחידי אולי אולי FIFA 14 גודל : כ 13-14". רזולוציה : מה שהכי טוב אני לא מבין גדול בזה FHD?. משקל : לא רוצה מחשב כבד וגדול מעדיף משקל נמוך זמן סוללה: 5 שעות אם זה קריטי אז אני אקנה כבר סוללת גיבוי או מטען נייד. יציאות :HDMI יותר מ 2 יציאות USB. הארד דיסק- 500 GB ומעלה מערכת הפעלה : עם. אחריות-עדיף של היבואן תקציב: 3500-5000 הערות נוספות-קליטת WIFI טובה, אפשר גם מסך טאצ' אבל שזה לא ייקח מהמחשב ביצועים ,אני מעדיף לקנות את המחשב מאשדוד(IVORY, KSP ,OFFICE DEPOT ,BUG …
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה מדי, משהו ידידותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כגון MapleStory\League Of Legends ועבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אז כמו שאתם רואים אני חדש כאן ושמעתי רבות על האתר ולבסוף החלטתי להיכנס ולהירשם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש מאד בקרוב!! (מחר). ואני אשמח לשמוע על המלצות ומפרטים שאתם ממליצים עליהם. 1.התקציב המקסימלי הינו 2900 ש"ח. לצערי, לא ניתן לעלות על התקציב הקיים וכן אפשר לחסוך..אך לא חייב. 2.המחשב נועד בעיקר להעברת הזמן במשחקי רשת. א.המחשב יופעל באופן תדיר. כל יום. ב. *המסך לא כלול במפרט. הרזולוציה הנוכחית של המסך הינה 1366X768 *המחשב החדש מיועד למשחקי רשת. בעיקר של חברת המשחקים STEAM. *ההגדרות הגרפיות אליהם אני שואף הינם בינוניות-גבוהות. 3.אין צורך בציוד היקפי. 4.יש לי צורב במחשב. אך אני בכל זאת רוצה שהמחשב החדש יכלול לי צורב חדש. אם יש אפשרות לשני כוננים: אחד של דיסקים…
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אחר מספר לבטים ומחשבות, החלטתי שאני רוצה לקנות לעצמי מחשב שנייד שישרת את מטרותיי הצנועות. מה שאני מייעד לנייד הוא בעיקר כתיבת מסמכים ושימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים.לא אשתמש בו להורדת משחקים כאלו ואחרים וגם לא לסרטים. מכיוון והמחשב מיועד בעיקר לכתיבת מסמכים, אז חייב תוכנות כמו וורד וכל אלו וישיריץ אינטרנט ברמה טובה. אני מכוון למחשב עם מסך של 15 אינץ' מינימום- אם יש הערות על כך, אשמח לשמוע. מקלדת נוחה כמה שאפשר. המליצו לי על רמת זיכרון של 320GB בדיסק הקשיח. בעיקר כי הפערים בין לפחות, הם לא גדולים וכאלו ששווה להתעכב עליהם ולהגביל את השימוש על המחשב לאורך שנים. בקיצור, לא שווה לאורך שנים להגביל את השימוש שלי בו אם יהיה צורך כזה או אחר בגלל חיסכון של כמה מאות שקלים …
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הבא: http://www.directdial.com/VGNNS150DS.html אני קונה אותו מקנדה ב799$ (דולר קנדי, שזה 2476.9ש"ח) המחשב שווה את המחיר? משתלם? אני צריך את המחשב לעבודות, אינטרנט, סרטים וכו', אולי אולי לאזה משחק פה ושם אבל כעיקרון הוא לעבודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מחשב נייד תקציב עד 6500 .. אני צריך אותו גם בשביל משחקים כבדיים ובשביל סרטים וכל מיני דברים שאני רואה ומשחק ועושה בנייד ... וגם עם מהירות גבוהה .... וגם עם איכות הסאונד טובה ....וגם יש פרט קטן שחשוב לציין !היופי שלו שיהיה יפה ... ושלט אלחוטי שיהיה איתו ...
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי פה מהשו שאני מעוניין אני לא יודע עם זה טוב!!! תעזרו לי מי שמבין!!! http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=TZ3EG הוא שעם יש לכם איזה מקום לקנות מחשבים ניידים טובים מאינטרנט תשלחו לי
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
טוב אני צריך אותו בישבל לימודים כדי שאני לא היה צריך מחברת... לא ממש לא מבין בניידם אז אתם חושב שהאחד הזה ב 2000ש"ח כדי לי לקנות? מעבד Intel® Centrino Pentium M 1.5GHz זיכרון 256MB DDR הרחבה עד 2GB מסך 15" XGA 1024x768 דיסק 40GB כרטיס מסך Intel® Extreme Graphics 3D 855GM up to 64MB כונן DVD יציאות לרמקולים ולמיקרופון חיצוני מודם 56K V.92 וכרטיס רשת 10/100 מובנים 3 יציאות USB2.0 יציאת אינפרא אדום IrDa 1.1 סוללת Li-Ion 3800 mAH מחזיקה כ-5.2 שעות בהתאם לשימוש משקל 2.6Kg אחריות עולמית לשנתיים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי כאן באתר את המדריך ודברים שצריך לדעת , רציתי לדעת אולי יש כאן אנשים עם נסיון , המחשב בעיקרון יוצא 2400 דולר , דרך איביי , יש לי שני אפשריות שהמחיר דיי משמעותי בינהם אני לא יודע כמה זה גורם מכריע .. אבל יש משלוח כזה UPS Worldwide Saver שהוא יקר משמעותית כמעט 300 דולר ויש את זה שהוא זול ביותר 90 דולר כן כמו שאמרתי משמעותי ..., מישהו יכל לעשות לי חישוב בערך כמה מעמ אני יצטרך לשלם על 2700 דולר ? , 2700 יצא עם המשלוח של ups יחד זה מסתכם כה 10189.8 שח , שהמחשב יגיע בערך .. כמה מעמ מוסיפים לסכום שכזה . והעם מצדיק לשלם לה ups ? ממה שהספקתי לקרוא כן.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
בגדול הכותרת אומרת הכל אמרו לי שעדיף לעבוד עם מסכים כמה שיותר גדולים ב RATIO של 4:3 . ממה שהבנתי הכי גדול זה 16" בנוסף אמרו לי שcore 2 duo זה המעבד שהכי שווה לקנות. כמובן כמה שיותר RAM ו HD (משהו כמו 3GB+ ו 160GB+) מה שהכי משתלם. אם אתם חושבים שבשביל עריכת תמונות חלק מהדברים לא הכרחיים אנא ציינו זו. אני רוצה את המחשב הכי משתלם למטרה הספציפית הזו. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד טוב אבל לא להוציא הברה מאוד כסף. מצאתי מחשב ASUS 1000H מחודש עם 80GB כונן קשיח ב1000 ש"ח עם חצי שנה אחריות. מצאתי גם מחשב ASUS 1000HA מחודש עם 160GB כונן קשיח ב1100 ש"ח עם חצי שנה אחריות. לסיום מצאתי מחשב Acer travel Mate 4310 יד שנייה עם מעבד AMD Sempron 3500 1.8Ghz, עם 512MB RAM, כונן 80GB, מסך 14.1 אינץ' וכרטיס מסך ATI Radeon Xpress 1100 והכל ב1250 ש"ח אבל ללא אחריות. המערכת הפעלה לא חשובה בשבילי, כי יש לי אחת שרכשתי להתקין בבית, וחשוב לי שהמחשב יהיה נייד אבל שיהיה נוח לעבוד איתו מבחינת המסך. במחשב שארכוש ארצה לגלוש, לכתוב מסמכים ורוב הזמן הוא יהיה בחדרי כדי שאוכל לחבר אותו לטלסקופ שלי. האם מסך 10 אינץ' יספיק לעבודה כזו? (…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש רק HP או DELL או IBM אז בבקשה להציע לי רק מחשבים שלהם אני צריך מחשב ללימודים ונסיעות שאני יוכל לראות בוא גם סרטים (גם בדיוידי וגם בדיויקס) וגם שיהיה אפשר גם לשחק עליו קצת חשוב שיהיה צורב דיוידי,הרד דיסק גלול יחסית (לפחות 60), 512-1024 זיכרון (עדיף DDR2), רשת אלחוטי מובנה, וכרטיס מסך של ATI או NVIDIA (לא האלו של אינטל) (עדיף PCI-E ומינימום 128 זיכרון) אני מחפס שיהיה קרור טוב למחשב וחשוב ביותר זמן סוללה ערוך עד כמה שאפשר (דגם שיש לו תוספת סוללה שמתלבש מיתחת למחשב) ועדיף שיהיה חיסית דק וקטן (לא משנה לי גודל מסך) וכמובן שיהיה Centrino ועדיף כמה שיותר מהיר ועדיף את הדגם החדש ביותר (נראה לי הדוטן) אני יודע שזה נשמע כאילו אני יודע בדיוק מה אני רוצה א…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב נייד חדש ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות מעבד i5 הטוב ביותר ביותר או i7 הבסיסי ביותר. אני נוטה יותר לכיוון הi7 כי אני חושב שעדיף להשקיע בטכנולוגיה מאשר בגיגה-הרץ כי זה עדיף במחשבה לטווח הרחוק. מצד שני הi5 צורך פחות חשמל, משמע יותר זמן סוללה. מה דעתכם? עוד שאלה, אם אני קונה מחשב נייד של HP בארצות הברית האחריות תקפה גם בארץ? ואם כן אז זה כולל גם שירות איסוף מהבית וכד'?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את המחשב הזה ??? האם הוא טוב תספרו לי עליו אני רוצה לשמוע מה דעתכם www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=TZ3EG
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
יש לי הצעה של מחשב נייד כנראה ב1800 שקל. אני צריך מחשב נייד במיוחד לאינטרנט, הורדות ביטורנט, צריבה בתוכנה Nero-צריבה של משחקי pc ו ps2 לא יותר, והרצת פוטושופ- רק בשביל לשנות גדלים של תמונות, לא יותר מזה. עכשיו יש לי את ההצעה של המחשב הזה: Acer Aspire 3680 זכרון: חצי ג'יגה. אינטל סלרון M 1600 80 ג'יגה דיסק קשיח ווירלס כולל צורב ודיוידי קומבו. *ואני לא מעוניין לחרוג מהתקציב למי שיש עסקה טובה יותר מוזמן לדבר איתי. מה אתם אומרים יעשה לי את ההעבודה ובשביל מחיר כזה שווה המחשב?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודות משרד ואופיס. התקציב הוא בין 4K ל- 5K
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב נייד טוב לעבודה (לא לי לדודה שלי) עכשיו אני שם דגש על הדברים הבאים: 1. 512mb ddr ram אם אפשר בתקציב אז אפילו יותר מה שחשוב שיהיה ניתן להרחבה בעתיד 2. שיהיה קל (פחות משתי קילו וחצי) 3. כרטיס מסך כזה חמוד (לא משהו רציני) כזה x300+- ושיהיה מחברה די רצינית אני לא רוצה איזה משהו שישרף אחרי יומיים... תודה לכל מי שיעזור ויבנה לי מפרט...
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך עזרה עם בחירת מחשב נייד, אני קונה אותו בארה"ב והתקציב הוא עד 1200$ מחפש משהו שהוא לא מכונת משחקים אלא משהו יותר נייד(THIN AND LIGHT) אך שעדיין יהיו לו ביצועים, שאולי אני אוכל אפילו להקרין סרטים בHD כדי להיות יותר ספציפיים- גודל מסך באיזור ה15" משקל עד2.5-3 קילו מהם הדגמים שעונים לתחום הזה של חברות דל, HP,לנובו, טושיבה ומה ההבדל בין החברות? האם יש משהו עסיסי באופק בעולם הניידים ששווה לחכות לו אולי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שנה של תכנות על מחשבים נייחים, נדמה לי שהגיע הזמן להשתדרג ולהפוך לנייד. אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם תכנות ב-visual studio 2005 ועבודה עם קבצים וכו'. מסך איכותי, עדיף צורב דיוידי, תמיכה בוייפי, בלוט'ות, אפשרות לחבר לטלוויזיה ולהזרים אליה תכנים. שלא יהיה כבד מדי (כנראה אני אלך איתו למכללה), שיהיה אמין ונוח, זמן בטרייה סביר. אני רוכש את המחשב ממשיהו שאני עובד איתו ויש לו מחירים טובים אצל לנובו, אז המחשבים שלהם בעדיפות, אבל לא להתקבע עליהם כל עוד המחשב עונה לדרישות שלי, הוא יהיה בסדר. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-