ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
טוב אני קונה מחשב חדש, אני רוצה שהוא יריץ משחקים כבדים לאיזה 3 שנים בגרפיקה בסדר, אח"כ קצת פחות לא משנה לי. אהה והוא לא ל OC, אני לא עושה ולא אעשה שום OC אף פעם. Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 762.45 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2123.77 ] 1 CD-RW / DVD-R…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה מפרט שהרכבתי בתקציב של 5800 + מסך, אם למישהו יש רעיון איפה אפשר לשפר או לשנות בלי לחרוג מהתקציב תודה 1 x Western Digital 80 gb 7200 rpm Serial ATA 8 mb Buffer 1 x Thermaltake VA4000BWS "SViking" Black NO PSU 1 x AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX FSB1600 1 x Gigabyte GV-NX66T128D Geforce FX6600GT 128 mb Retail SLI DDR III 2 x Super Talent DDR PC-3200 / 400MHz / 256MB / Alluminium / CL 2 / D32PA56A2 1 x MAG 786PFS 17" Flat Monitor 1 x Thermaltake 410W 120mm Fan PFC 1 x Gigabyte GA-K8NXP-9 nForce4 Ultra chipset 5,769.65 ¤
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
חבר הביא לי מחשב נייד שלו,בהתחלה הוא עולה רגיל עד שהוא מגיע לטעינה של ה XP באמצע הטעינה יש מסך כחול לרבע שנייה זה עושה ריסטרט. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את זה ? צריך פשוט פירמוט ? או שאולי בעייה בביוס.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך שיהיה מחשב חזק שיחזיק לכמה שנים טובות שיהיה בו כרטיס מסך חמוד ואם אפשר שיהיה גם 80 GB וזהו בעיקר שיהיה מצויד בדברים איכותיים
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני אודה לכם אם תתנו לי תקציב לAMD64 שיתקתק אינטרנט ומשחקים בנוניים ויחזיק הרבה מאוד זמן אבל אני מבקש מארז יפה פלוס ספק עד 800 שח, יש צורך בכונן dvd פלוס צורב DVD וזיכרון ג'יגה, אני יעשה אובקלוק צריך רק 80 ג'יגה. אין צורך במסך, עכבר,רמקולים ומקלדת. יש להמנע מKSP ולהשתעשע עם החלקים.
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני לפני בחירת נייד וחשקה נפשי בדל inspiron 6400 כתוב שם שהמעבד הוא: Intel® CoreTM Duo processor T2250 האם הכוונה למעבד בטכנולוגיה המתקדמת יותר או שזה המעבד בו אינטל "הלחימה" מעבד למעבד נוסף רק כדי לצאת לשוק עם אחד ליבה כפולה? עזרה דחופה בבקשה, תודה, SPC
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
צריך| כתובת אתר טוב של חנות/רשת טובה ואמינה ורצוי זולה למכירת מחשבים ניידים? תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הייתי רוצה את המלצתכם למפרט הבא - *תקציב לא יעלה על 3000 ש"ח במזומן שטרות. *המפרט הוא למחשב משרדי -המחשב אמור לשמש לעבודה עם תוכנות office 2k3 , גלישה באינטרנט ושאר עבודות עם תוכנות משרדיות סטנדריות ; -המערכת הפעלה שתותקן היא windows xp pro באנגלית, גירסה חוקית - המלצתכם לכרטיס קול פשוט - המלצתכם לכרטיס רשת של 100mps -כולל ציוד היקפי (מסך, עכבר , מקלדת , רמקולים) הכי סטנדרטי לא אלחוטי ואובר משוכלל -אין צורך בצורב -עדיפות למחשב שקט אלא אם כן הוא לא "דורס" את התקציב , ידוע לי שהוא יותר יקר ומשופר , לעצתכם הודה, השתדלתי לעמוד ע"פ דרישות הפורום , מקווה שהצליח לי תודה על סבלנותכם LOLA
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב אני לומדת עיצוב פנים ואדריכלות ואני מחפשת מחשב נייד אשר יענה לדרישותיי. התוכנות שאיתם אני משתמשת הם: AUTOCAD,ו- REVIT. אין לי הרבה מושג מה הם דרישות החומרה שצריך בשביל להשתמש בתוכנות אלו,אך יש לי את הלינקים לדרישות החומרה של התוכנות: 1.אוטקאד : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2.רוויט : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 אז אני צריכה מחשב נייד שיענה על דרישות החומרה שלעיל.מעבר לכך חשוב לי שהמסך יהיה בגודל 15 אינץ''. אם זה אפשרי שתהיה בטריה שתוכל לעבוד לאורך זמן מה טוב,אך לא קריטי. התקציב כמה שפחות..אני מעריכה בין 2500-3500 ש"ח.יש לי גם אופציה לקנות את המחשב מארה"ב אז אם זה רלוונטי…
-
- 27 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE c55-a-1m7 ישמש לצורכי לימודים באוניברסיטה, ובנוסף שימוש בפוטושופ ועריכת תמונות (לא דברים מסובכים ומורכבים מידי, העיקר שהמחשב לא יתקע בכל פעם שאריץ עליו פוטושופ) חיפשתי באינטרנט על המחשב ואין ביקורות וחוות דעת עליו בשום אתר אז זה קצת הלחיץ אותי מישהו מכיר או לחלופין יכול לקרוא את המפרט הטכני (שאני לא מבינה בו כלום) ולחוות את דעתו? http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-c55-a/satellite-c55-a-1m7/ תודה לעוזרים זה חשוב מאוד!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אתכם שאלה, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולקחתי מעבד כזה: Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore (805), הבנתי שיצאו גם מעבדי פנטיום כאלה: Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB ,שנחשבים יותר חדשים כי זה core 2, אבל מה שקורה הוא שהמהירות שלהם היא יותר נמוכה מהמעבד ה1 שלקחתי- שם זה 2.66ghz ובמעבד של ה CORE 2 יש מהירות של 2ghz ואפילו פחות. האם זה משנה לקחת core 2 או dual core ? ואם תוכלו גם להמליץ לי על מעבד בסכום של עד 500 ¤ (המחשב לא יהיה למשחקים, אלא לעריכת וידאו מדי פעם וגלישה באינטרנט) ואיך לוח האם הזה? P5B-VM SE s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA ASUS, הוא כולל כרטיס מסך וקול מובנים. האם הכרטיס מסך שבתוכו יספיק לעריכת וידאו מדי פעם, או שכדאי לרכוש …
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤ 387 לוח אם : ASUS M2A-VM HDMI ¤ 488 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 7300GT SILENT 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - EN7300GT SILENT/HTD/256M - RETAIL ¤ 517 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤ 281 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-112DBK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 239 זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 484 מארז : COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF ¤ 319 הרכבת מחשב : הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤ 79 סה"כ: 2800 ש"ח אני מתכוון להשתמש במחשבים בשביל משחקים ופעולות בסיסיות כמו מוסיקה, גלישה באינטרנט, word וכו... האם זה יתאים? התקצי…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הדרישה היא למחשב 15.6" לסטודנט ממוצע, עדיפות לשמע איכותי קשה קצת למצוא על המחשבים האלה ביקורות אני יודעת שהם ממש חדשים אשמח לשמוע מה אתםיודעים עליהם
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקלים, שיכלול תוכנות בסיסיות אך שיהיה בו הרבה זיכרון. אם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב כזה, אני אשמח... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
התקציב הוא כ-5K עם אפשרות לחריגה השימושים היו גיימינג קל כמו COD\CRYSIS ועבודות אקדמיות בEXCEL בתדירות גבוה. רזולוצית מסך 22" מקסימלית היא 1920X1080 לגבי ציוד היקפי, אשמח להמלצה למקלדת אלחוטית עם תאורה (לא אדומה!) בחושך. אין צורך בספק כח (seasonic 620W) וזכרונות RAM (קיט Kingston HyperX KHX1866C9D3/4GX) או דיסק קשיח. לעומת זאת להבנתי SSD אני צריכה. חשוב שהמחשב יהיה מאוד שקט 3-4\10 במידה ותיהיה השפעה רצינית על מהירות המחשב יש אפשרות לשקול OC. על המחשב כנראה יותקן WIN 8.1 העדפה לחנות במרכז הארץ, חשוב שהמארז יהיה קטן ויותר חשוב שיהיה מאוד מאוד מהיר בתגובה וכמובן USB 3.0 מקדימה. תודה ח'ברה (ואני מוחא על כך שאין סמיילים נשיים בפורום הזה )
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריכה בבקשה המלצה למפרט למחשב לצורכי עריכה גרפית ועימוד בתקציב של עד 4000 ש"ח - כולל מערכת הפעלה (Windows Vista Home Premium). עיקר השימוש הוא לתוכנות: Painter X, QuarkXPress 7 ו-CorelDraw אבל גם לעיבוד תמלילים, יצירת מצגות וגלישה באינטרנט. רצוי מאוד שהמחשב יוכל "לסחוב" גם גרסאות חדשות של התוכנות הללו, או תוכנות מקבילות - במשך כ-4 שנים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה אמין. ראיתי את המחשב הבא במהלך שיטוטי באינטרנט: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495_2496&products_id=17507 יש לזכור שצריך להוסיף למפרט הזה מערכת הפעלה - Windows Vista Home Premium, שעולה בחנות הזאת 615 ש"ח. ועכשיו לשאלות: 1. האם המפרט הזה נראה מתאים לצרכים שלי? 2. האם כדאי להרחי…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המחשב הנייד הראשון שלי בחרתי שלוש אופציות לרכישה, ואשמח לשמוע מכם חוות דעת או הצעה לאופציה נוספת.. מה שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מיועד לניידות, כך שישקול כמה שפחות ושהסוללה תחזיק די זמן בנוסף, והכי חשוב לי, שהמסך יהיה נוח לעבודה באופיס תחת השמש, ככל האפשר. איך אפשר לדעת אילו מסכים עם ציפוי מבריק ואילו- לא?? ההתלבטות כרגע היא בין אלו: הדגם הראשון הוא HP Pavilion dv3660ej NG758EA השני LG E310 M.C2B5E 2.16GHz והשלישי Toshiba Satellite U400-218 אני כבר ממש ממש רוצה לקנות..אודה לתשובתכם
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד,בארצות הברית.חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים מהזמן האחרון ומעתיד. גדול מסך 15' אינץ ומעלה.חברות מוכרות כגון HP ASUS dell אחריות בין לאומית תקציב: 1000$ אפשרות חריגה קטנה. תודה רבה נ.ב כרגע יש לי HP dv6-2190us ואני מעוניינת לשדרג... במידה וחסר פרטים אשמח להרחיב בנושא
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת מחשב שיעבוד כמו שצריך עם התוכנות- פוטושופ, אילוסטרייטור, וסוליד וורקס. אני בקושי בקושי מבינה במחשב ובמה צריך להיות ובגלל זה ממש זקוקה לכם. צירפתי את ההמלצות של התוכנות- סוליד וורקס http://www.solidworks.co.il/support_free/free_download/2009/sw-2010req.pdf אדובי (פוטושופ ואילוסטרייטור) http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צריכה המלצה למחשב נייד, אני סטודנטית אם אפשר לא לעבור את 2,500 חשוב מאוד: שהמסך לא יהיה מבריק, שלא יחזיר אור תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד שעונה למיפרט הבא: תקציב: עד 5K, עדיף פחות, אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את ההבדל. שימוש: אינטרנט, אופיס, תיכנות (NET. למשל) , לא משחקים וכו'. מסך: 13.3 ומעלה. חייב להיות מאט. וגם המיסביב לא מבריק. עכבר: רצוי track ball (סטיק כמו של IBM), אבל כנראה שאוכל להתרגל גם לפד מוצלח. מיקלדת: רכה ונוחה תאורה למיקלדת: רצוי מאוד משקל: 1.8-2.5 אבל עדיף כמה שפחות סוללה: 6 תאים דיסק: מספיק 160G , עדיף 7200RPM מעבד: עדיף C2D עם 2Ghz לפחות (הבנתי שה dual core מתחממים מאוד) זיכרון: לפחות 2G עם אפשרות הרחבה ללפחות 4G אחריות: טובה, ארוכה ואמינה מ"ה: לא חייב, שיתאים עתידית ל windows 7 יציאות: רשת רגילה ואלחוטית, BT, רצוי גם מודם פקס לא חייב, אבל יהיה…
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בעיקר דו-מימד (פוטושופ,אילוסטרייטור) אבל אני רוצה כרטיס מסך טוב כי אני כנראה אעבוד קצת גם על אפטר... תקציב עד 4,000 ש"ח אני קונה דרך 'אנסול' אם מישהו מכיר ויכול להליץ לי על משהו ספציפי שיש להם
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני צריכה המלצה למחשב שיהיה למשחקים הכי חדשים עכשיו זה הדברים העיקריים נכון ? אני יכולה להביא נייר רשום עם החומרה הבאה בלבד וכל השאר שהוא יסדר נראה לכם בסדר? AMD ATHLON 512 mb ram Geforce 5 128 mb 120 gb 3ghz איך נראה לכם?? בבקשה תרשמו לי המלצה או תיקון למשהו מה יותר טוב .... מה פחות טוב... בבקשה עזרה... :s05:
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני צריכה לקנות מחשב לתכנות בתקציב של עד אלפיים (ורצוי קרוב ל1500) חשוב לי שהוא יהיה מהיר מאוד, ורצוי גם שקט יחסית, וצריכה להריץ עליו גם מכונות וירטואליות. אני לא צריכה מערכת הפעלה, צורב או ציוד הקפי מצאתי את זה: https://www.ynetshops.co.il/Product/9241/ אבל אני לא בטוחה אם זה כדאי בגלל האיכות של המארז. אני אשמח אם למישהו יש המלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום מחשב שאיטי מדי עבורי והייתי רוצה להחליף אותו. יש לי צורב, ושני כרטיסי זכרון עליו (אחד 250GB והשני 80GB עליו מותקנת מערכת ההפעלה) שהייתי מעוניינת להעביר למחשב החדש שארכוש. הפעילות העיקרית של המחשב היא פיתוח/תכנות ועל כן אני זקוקה למחשב כמה שיותר חזק ומהיר על מנת שאוכל להריץ תוכנות כמו Eclipse/sql server/JDK/Photoshop בו זמנית. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט מחשב שיוכל לתמוך גם בעוד שני כרטיסי הזכרון שיש לי. כמובן שאשמח שהמפרט החדש יכלול עוד זיכרון של לפחות 320GB. האם יש איזה שהם נתונים שעלי לבדוק לגבי הזכרונות הקיימים שלי? (מהירות וכדומה) כדי לוודא שהמפרט החדש יתמוך בהם? אין לי צורך בציוד היקפי ואין לי צורך בתמיכה במשחקי מחשב. רצוי שתה…
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-