עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shogi,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד אני סטודנטית ולכן יש לי כמה דרישות: לא מסך קטן, שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית, מצלמת אינטרנט מובנית וכונן דיסקים (אם כי לא כזה חשוב) השימושים העיקריים שלי הם אופיס, אינטרנט, משחקים וסרטים מצאתי את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 מה דעתכם? תודה מראש שירן

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..214..7.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23790&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בנוסף אשמח להצעות של מחשבים נוספים בטווח של עד 3000 ש"ח מטרות המחשב: א מטרות המחשב? סטודנטית להנדסה, צריך להריץ MATLAB חוץ מזה שימוש בסיסי של אופיס, סרטים וכו'.* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?14-15.6, עדיפות למאט אבל יכולה להתפשר * רזולוציית המסך?). לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ללא דרישה מיוחדת * משקל רצוי? עד 2 ק"ג, אפשר טיפה יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) ללא דרישה מיוחדת * Bluetoot…

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. Started by הילדה*,

אני יכולה לקבל במחיר מציאה ביומיים הקרובים את המחשב: MSI EX600 1.8 מישהו מכיר? איך המחשב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1128 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. Started by ortalm,

איך המחשב HP Pavilion 11-n001ej האם מומלץ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  5. אציין מההתחלה שאינני מבינה בכל הדברים האלו והרכבתי את המפרט לאחר התבוננות וסקירות רבות בפורום. בלי OC. מעבד Intel core 2 due E6300 Box לוח אם Intel DG965RYCK ROGERS CITY זיכרון TWINOMS 1025MB DDR2 667MHz CI5 5300 דיסק קשיח Westren Digital WD3000JS 300GB כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7900GS 256MB PCI-E מארז Thermaltake Soprano Black Dual 120mm fan בבחירת הספק אני צריכה את עזרתם. אין לי ידע בכלל בתחום הזה. בעיקרון המחשב נועד למשחקים קלים וכבדים, אינטרנט עבודות וכאלו. בבחירת הלוח אם נתנו לי עוד אפשרות שאמרו לי שהיא טובה GigaByte GA-965P-DS3 ככה גם בכרטיס המסך GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E אז חבר'ה, מה כדאי לי לעשות?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  6. שלום, אנא חוו דעתכם על מפרט המחשב הבא: המחשב נועד לעבודה מדעית ולגלישה. הצורך שלי שיהיה בעל תגובה מהירה. CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512k 533MHz socket 478 CPU Box. Motherboard: Gigabyte GA-8GE667 pro Intel 845GE (533MHz, VGA, 5.1 Sound, Intel Lan, USB 2.0 Memory: DDR-RAM 512MB Winbond Memory. Hard Disc: WD 40GB 7200rpm 8mb buffer ATA100 HDD Floppy CD-ROM: LG X 52 CD-RW: LG 52 x 24 x 52 bulk CD-WR Monitor: 17'' proview DX-787 digital FLAT. keyboard: microsoft internet keyboard. speakers: Luxeon 480W LS-80 Case: Midi tower ATX for pentium 4 300W VGA card: GForce 64 MB בנוסף לחוות דעת כללית על כל המפרט, רציתי גם לדעת האם הרמקולים יעבדו בצורה סבירה עם כרטיס הקול המובנה…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  7. מתלבטת איזה מחשב כדאיי לי לקנות ללימודים שבהם אזדקק לתוכנות כבדות .. ההתלבטות היא בין מקבוק לדל 2017 בנוסף יש לי את האפשרות לרכוש את המחשב מארה״ב כך שהמחיר יהיה יותר זול מבארץ אם יש לכם הצעה לחברה אחרת טובה של מחשבים אשמח ..

8. מה אתם הייתם לוקחים מבין הניידים האלו? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16087 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i7.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15904 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2995 מחפשת מחשב שמתאים להכל קצת תכנות אופיס סרטים משחקים וכו

9. היי כבר ביקשתי בעבר מפרט, עבר קצת זמן מאז ובינתיים המחשב שלי הפך לבלתי נסבל אז אשמח למפרט חזק במיוחד (!) שיענה על הצרכים שלי תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11000, חריגה עד 11500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית - , פוטושופ ואילוסטרייטור בעיקר, אפטר אפקט לפעמים, (ללא גיימינג בכלל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

10. Started by no_flex_zone,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5000 אפשר חריגה פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, פיתוח משחקים ביוניטי, וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כן windows `10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by עמית עמית,

היי חברים , צריכה את עזרתכם , לא מבינה גדולה במחשבים אז ככה : מעוניינת לקנות מחשב חדש בשביל להתקין בו תוכנה לצורך עבודה מהבית שלהבנתי היא ישנה ותומכת רק בXP ומצד שני אני רוצה מחשב עם windows 10 כמו שצריך שישרת אותי לעוד דברים חשובים האם יש פתרון לדבר הזה ? המליצו לי .. :)

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by NewJersey,

המטען קיבלתי בקניית המחשב נגנב לי. אני מבולבלת מעט לגבי האפשרויות להחליף אותו: מקורי, אוניברסלי, וואט,כניסות, יצאות... אשמח לדעת איזה יתאים למחשב שלי וגם איפה אפשר לקנות בירושלים. תודה

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. היי, אני מתכננת לקנות מחשב ואין לי מושג בדברים האלו ולכן פניתי לכאן. אני משחקת במשחקים מאוד קלים, חשוב לי שיהיה כרטיס מסך אבל לא יקר מידי תודה רבה מראש 3> 1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך למה לא, אבל מעדיפה מחשב טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאוד, אמא לא מרשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מטרה עיקרית תכנות אפליקציות לאנדרואיד (ECLIPSE), שימוש יום יומי, משחקי מחשב כרגע CS:GO אבל שיהיה אפשר לשחק בו גם דברים אחרים לא בהכרח משחקים וגם אינטרנט והשימושים הרגילים. אבל משחקים לא כבדים…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by adi_r,

ערב טוב! אני צריכה מפרט למחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוזיקה ומשחקים קלים. התקציב: כ- 2000 ¤. העדפות: מעבד Intel Core 2 Duo, דיסק קשיח 250, זיכרון 2 גיגה, שיהיה שקט וללא ציוד היקפי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by tania131,

טוב,אני צריכה שמישהו יבנה לי מפרט , זה להורים שלי, זה ישמש רק לאינטרנט, אופיס וכאלה..לכן עדיף שיהיה פנטיום 4, נכון? צורב:צריך, לא חובה איכותי. כרטיס מסך:לא צריך חזק במיוחד מכיוון שמשחקים לא יותקנו עליו בכלל. מקום: לא צריך הרבה , יספיק 30 ג'גבייט ואפילו פחות. זיכרון:עדיף 512 מגבייט, אבל עם יחרוג מהתקציב , 256 יספיק בהחלט. מסך לא צריך. תקציב : 2000 ש''ח +- הדרישה היחידה שיש למחשב , זה שהוא יהיה מהיר באינטרנט בלי תקיעות, ואפשרות להורדה מהירה בתוכניות שיתוף וכו'.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  16. אני צריכה: 1. מארז קריר ושקט, אשמח מאוד אם זה במקרה יהיה גם מארז שהוא tool less. 2. לוח אם שמתאים למעבד פנטיום D וגם למעבדי COREDUO (אם אפשר אחד שאין לו כרטיס מסך OB) 3. קירור איכותי למעבד (פנטיום D) תודה מראש

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  17. שלום חבר'הה! לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם... בחיפושים אחרי מחשב טוב - שימושים: מעולם לא התנסיתי בגיימינג אבל זה כנראה בגלל שמעולם לא היה לי מחשב מספיק חזק, אז אני רוצה מחשב שאני אוכל לשחק בו בכיף באיכות טובה במשחקים החדשים יחסית, פוטושופ, צפייה בסרטים וכו' מסך יש לי יחסית חדש(כחצי שנה) LG 22'' כך שמן הסתם אני לא צריכה מסך. בהתחלה חשבתי על מפרט באיזור ה2000 שקל אבל לאט לאט זרמתי לכיוון ה3500 וכל עוד אתם אומרים שזה מפרט טוב מאד אני זורמת עם המחיר. לא מתכנת לשדרג בזמן הקרוב. קבלו: (מKSP) מעבדי אינטל Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H67-M LE s1155…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף אם אפשרי ומתאים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עדכניים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה. (לכלול רמקולים טובים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Deus Ex ,Diablo 3, SW:TOR, LA Noir, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920‎ x 1080. המחשב יפעל על Del…

19. תקציב - עד 5000 שימושי המחשב - אקספלורר, מסנג'ר, אופיס ושאר עבודות משרדיות משחקים קלים , צפייה בסרטים והורדות צריכה בלאפטופ כונן DVD צורב כולל הרכבה חשוב שיהיה נוח לשימוש, מהיר עד כמה שניתן ועמיד לטווח הארוך תודה רבה

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  20. שלחתי את ההודעה גם בפורום השני.. אבל נראה לי שפה זה יותר המקום תקציב - עד 5000 שימושי המחשב - אקספלורר, מסנג'ר, אופיס ושאר עבודות משרדיות משחקים קלים , צפייה בסרטים והורדות צריכה בלאפטופ כונן DVD צורב כולל הרכבה חשוב שיהיה נוח לשימוש, מהיר עד כמה שניתן ועמיד לטווח הארוך תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 00:54:03 אה ושכחתי את הדבר הכי חשוב- NETSTICKכמה זה יעלה לי ? והאם זה באמת נותן לי לגלוש מכל מקום ? זה עובד על לווין או WI FI או איך?.. האם יש דרך אחרת חוץ מNETSTICK בשביל לגלוש עם הנייד גם במקומות אחרים ?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. Started by MoranF,

כולל מסך, הרכבה ומשלוח. הצרכים שלי הם גלישה מהירה, כתיבת עבודות, הורדות-סרטים ומוזיקה, פוטושופ באיכות סבירה. חשוב לי גם שהספק והמארז יחזיקו מעמד ויהיו שקטים. אם אפשר להמליץ על רמקולים איכותיים זה יהיה נחמד. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by ela4ever,

שלום אני מעוניינת לקנות מחשב שישמש אותי לתכנות קל, משחקים קלים עם מעט גרפיקה, גלישה באינטרנט, הורדות וחיבור לטלויזיה hd שבסלון. כמו כן עדיף שהמשחב לא יהיה כל כך רועש כדי שלא יפריע ליושנים לידו. המחשב מיועד לסטודנט בגיל 50 לערך ולפעמים לאורחים. התקציב שלי הוא עד 3400 כולל מסך בגודל 20 אינטש ללא ציוד היקפי. בנוסף לכך אני מתלבטת עם בתקציב כזה לא עדיף לי כבר לקנות את המחשב הנייד הזה: hp g62-a20ej notebook pc ולהוסיף לו פשוט מסך בגודל 20' שיתחבר אליו כשאני בבית.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by black_irony,

מחשב כולל הכל (מלבד רמקולים) להריץ משחקים בינוניים ופוטושופ. כל החלקים בשחור (מקלדת מסך ......) ניתן לחרוג מהתקציב קצת. באהבה. מפלצת.

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  24. מחשב לשימושים פשוטים, בעיקר אינטרנט, אולי גם משחקים לא כבדים במיוחד. חשוב שיהיה עם מסך LCD. תודה!

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  25. שלום לכולם! אני צריכה את עזרתכם כדי לבנות לי מחשב חדש. כבר המון זמן שלא נגעתי בכל נושא המחשבים ואני קצת לא מעודכנת, תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב? - 3000K 2. מטרות המחשב? - משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - יש לי מארז די נחמד אז אם לא נכנס מארז בתקציב אפשר לוותר. לא צריכה גם DVD + צורב. יש לי ספק 450 של OCZ האם זה מספיק? ??? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - אם נכנס מארז בתקציב אז חשוב לי העיצוב וגם שיהיה שקט ברמה סבירה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.