עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הבנתי שיש כל מיני תוכנות שעוזרות לראות עד כמה הסוללה "נשחקה", וכל מיני תוכנות שעוזרות לשפר את אורך החיים של הסוללות - אפשר לקבל לינקים או הכוונה? אה - ברח לי מהראש, אני כרגע עובד עם המחשב בעיקר במקומות שיש בהם חיבורים לרשת חשמל - האם זה מקלקל את הסוללה אם אני עובד מחובר לחשמל?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  2. צריך מחשב נייד בארץ עד 2000 דולר מסך טוב, שלא יהיה כבד, חלקים יציבים, מחשב מהיר מאוד, הרבה נפח זכרון, לא ממש למשחקים אבל שיהיה כ.מ נורמלי.

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by galosh87,

אני צריך מכם עזרה לפני קנייה מחשב. נתנו לי מפרט מחשב כזה: מעבד: intel core dual e4500 לוח אם : msi v2 זכרון: 2GB DDR-2 667MHZ של ceon דיסק קשיח: 250GB של seagate זה בגדול. איך זה???

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  4. Started by idish10,

קיבלתי לא מזמן מפרט ממכם ב 2400 שקלים המפרט מיועד לגיימינג בינוני זה המפרט שקיבלתי צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 AMD Athlon 2 X3 440 3.0Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 CompuCase 6K31 Black + Hec-400VN, יחידות 1 הרכבת מחשב ובדיקת מאמצים לאחר שדיברתי עם אלכס מrsm הוא אמר לי לעשות שדרוג קטן השאלה שלי אם זה שווה את המחיר ובאמת לשימושים שלי שהם יחסית בסיסים חוץ ממשחקים שהם גם לא כבדים כל כך כמו cs nba2k10 pes2010 COD לגבי שינויים : הייתי מציע שידרוג ל…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. Started by danieleto,

שלום לכולם קניתי לפטופ חדש יחסית פשוט של HP 620 במחסני חשמל ....אז ככה שקניתי אותו אמרו לי שאני מקבל אותו עם מערכת הפעלה הכל טוב פתחתי להנאתי את המחשב והיה כמובן וינדוס 7 אבל שבאתי לחפש את הדיסק של הוינדוס והדריברים לא היה התקשרתי אליהם אמרתי לה במידה ואני רוצה לפרמט את המחשב איך אני בדיוק מתקין את הוינדוס ודריברים ואמרו לה שם בנציגות שהכל דרך אינטנט רק מכניס קוד שכתוב לי במדבקה של היצרן. אז ככה זה יכול להיות הגינוי באמת או שזה סתם קטע מלכולך שלהם ??ועם כן איך אני בדיוק עושה את זה כי לא נראה לי וינדוס שבע מכיל גם את הדריברים של המחשב?!!!!! תודה לכל העוזרים!!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by lisly,

אל תביאו לי תוצאות של חיפוש כי לא מצאתי משו מדוייק למחשב שיש לי יש לי dv6680ej איך אני יכול להתקין במקום הויסטה ווינדוס XP ? תודה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. Started by nickitak,
    • 0 תגובות
    • 406 צפיות
  8. שלום לכולם אני צריך את עזרתכם כי אני לא מבין כל כך גדול אני אדרג דירוג שלי לפי חקירת אינטרנט שאני עשיתי , תאשרו או שתשנו לפי דעתכם. היעוד של הדירוג הזה הוא פשוט למשחקים כי מדובר על כרטיסים גרפיים. 1. GeForce GTX 860M 4 GB עם מסך 15.6" UHD 4K ומעבד i7-4710HQ 2.5GHz 2. AMD R9-270 4GB עם מסך 14" FHD ומעבד i7-4510U 2GHz 3. GeFoece GT 840M 4GB VRAM עם מסך 14" FHD IPS ומעבד i7-4510U 2GHz 4 . GeForce GT 730M 2GB VRAM עם מסך 14" FHD ומעבד i7-4500U 1.8GHz ידוע לי שחווית המשחקים תהיה טובה במחשב הראשון אם זה הכרטיס מסך והמסך עצמו והמעבד החייתי. אך הבקשה שלי היא דירוג "עוצמת" כרטיסי המסך והרישום של המסכים והמעבדים נועד כדי לתת לכם קצת מידע על כלל המערכת. המחשב הוא מחשב לסטודנט , מי…

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by יבגני,

שלום לכולם אני בערך אפס בתחום הרכבת המחשבים ואשמח לעזרתכם.שימוש עיקרי, עיבוד תמונות בפוטושוף ומשחקים. תקציב 10k,ללא מסך וציוד נלווה.הייתי רוצה שהוא יעלה את המשחקים החדישים בפרמטרים מקסימליים ויהיה רלוונטי לפחות לכמה שנים קדימה אם זה אפשרי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  10. שלום. החברה שאני עובד בה החליטה לתת לחלק נכבד מהעובדים במתנה את המעבד Intel Core 2 Quad QX9770 Extreme אני רוצה לבנות סביב המעבד הזה מפרט טוב לשימוש בעיקר ביתי . אינטרנט ואופיס. בלי משחקים כבדים ! המחיר למפרט הוא בסביבות ה2000 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. ראיתי את זה נראה מפרט חלומי http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ עם הפנטים d 805 איך אני מקצץ ודוחף גם מסך CRT נחמד???

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by barda,

יש לי תקציב של 3000 שקל ואני צריך מחשב שיהיה טוב למשחקים (לא כולל מסך). שיהיה fps טוב והכל.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by Hoolifan,

שלום לכולם, לפני כמה שנים נעזרתי בחבר'ה המצויינים פה לרכישת מחשב נייח שמשרת אותי עד היום נאמנה. הפעם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שישמש בעיקר את אמא שלי. אני לא בקיא בתחום הזה אבל בגדול היא צריכה משהו פשוט בעיקר לגלישה באינטרנט וסרטים. * מטרות המחשב? - בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים HD * גודל המסך? רצוי כמה שיותר גדול במסגרת התקציב * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יתן מענה מספק לגלישה וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (יחובר לטלוויזיה מידי פעם) * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם SSD נכנס בתקציב אני אשמח * כונן אופטי? לא חובה * הא…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by wisetp,

אחר צהריים טובים, אני מחפש מפרט טוב לשרת אשר יחזיק אתר עליו. מה אני בעצם צריך שיהיה באתר? הרבה תמונות המון ומידע. אני צריך שהמחשב יצליח להעיף כמויות של גלריות בדקה על מנת שלא ירגישו באיטיות וכמובן שלא יהיו נפילות. אשמח לקבל הצעה למפרט שאחד המומחים פה יוכל לבנות לי שיגיע בין 15 ל18 אלף ש"ח. כמובן מחירי מותגים כגון DELL HP. תודה רבה ! בברכה, מאור.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. שלום ;D שמי גיל, אני חדש פה ואני סטודנט. אני רוצה לקנות מחר מחשב חדש וחשבתי להתייעץ אתכם כאן. יש מבצע על האינספיירון הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a370m.htm והתחרות היא בינו לבין הווסטרו הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-2310m.htm אני מוגבל תקציבית (סטודנט כבר אמרנו ? ) הדרישות שלי ממחשב הן שהוא לא יתחמם יותר מדי, זמן סוללה ארוך וביצועים יחסית טובים (הכוונה היא לא לגיימינג או משהו אל לקצת פוטושופ, סרטים וגלישה). קחו בחשבון שאם אני לוקח את המחשב הראשון אני אבצע שדרוג לזכרון של 4 ג'יגה. מהחנות הבנתי שהמחשב הראשון די ישן ושהמעבד במחשב השני יותר חסכוני בסוללה... מה אתם אומרים ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מסוג fujtsu lifebook דגם s-4510 אתמול הדיסק הקשיח שלו נהרס ואת האמת אין לי שמץ של מושג איזה דיסק קשיח צריך לקנות מאיפה וכמה עולה אני ישמח עם תעזרו לי!!! דרך אגב לא אכפת לי לקנות גם יד שניה במצב טוב תודה...

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  17. הוא ביקש ממני לשאול בשבילו, בין שני אלה: http://www.getit.co.il/Tender/1443372/12 http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2293649 מה כדאי לי להציע לו? לא מבין בניידים. עריכה: סליחה לא ראיתי את הסאב-פורום, תעבירו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. האם אתם חושבים שהספק שבא עם המארז הזה : ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver יהיה מספיק טוב ולא יעשה בעיות עם המחשב הזה : Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1270 1270 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8HDA5J S-754 sata, gbl 1 570 570 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 490 980 כרטיסי מסך? MSI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1330 1330 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 1 390 390 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 90 90

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  19. אני צריך מפרט מחשב סטנדרטי, לגלישה באינטרנט,צריבות ועבודות משרדיות+מסך,צורב, וציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים) שלא יעלה יותר מ 3000 שקל... מישו יכול בבקשה לבנות בשבילי?

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  20. מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות‏ DDR II 667 1GB Kingston כרטיסי מסך‏ eVGA 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E C-Media CMI 8738 5.1 (PCI) דיסקים קשיחים‏ Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים‏ LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מסך samsung 971P אם למישהו יש מפרט עדיף על זה בבקשה שירשום.....תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. אהלן, אני צריך לבחור מחשב נייד מיני חדש מאופיס דיפו.. ראיתי שיש להם מחשבי מיני של הרבה חברות מוכרות כמו סאמסונג, האייר, אסוס, HP ועוד עם גדלי מסך בסביבות ה-10 אינץ' פלוס מינוס ובסביבות ה-1600-200 ש"ח. לפני שנה קניתי מחשב נייח ונהייתי די מבין בתחום אבל מחשב נייד זה קצת שונה אז אני צריך עזרה: קודם כל זה מחשב נייד לכל דבר נכון? כלומר אפשר להתקין עליו וורד ומשחקים והם יעבדו טוב? או שתהיה לו בעייה להריץ משחקים שרצים בקלות על מחשב רגיל? בקשר לאינטרנט..איך זה עובד במחשבים האלה? באיזה מצבים הם מתחברים לאינטרנט ובאיזה לא? יש דבר כזה שיש להם אינטרנט מובנה ככה שהם תמיד מתחברים? במידה והמחשב אמור לשמש אותי ללימודים כתיבת עבודות בוורד), גלישה באינטרנט וקצת לשחק בו משחקי מחשב מה התכונו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. השימושים שלי הם בעיקר: אינטרנט ומלוטימדיה, מדי פעם סביר להניח שאני ישחק באיזה אסטרטגיה (מהישנים: Starcraft, Red Alert, Generals, Commandos) אבל ממש לא משחקים כבדים או דברים בסגנון מן הסתם. התקציב שלי קצת בעייתי כי אני מתכנן על מחשב נייד לא חדש, יד שנייה... בגדול יש אפשרות גם לחדש אבל סביר להניח שאני יצטרך להתפשר על מחשב פחות ברמה. בכל מקרה התקציב הוא עד -45004000 בן אם הוא חדש ובן אם הוא ישן תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 4200 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. crysis, far cry 2, mw2 ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1920 * 1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב …

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  24. צריך בשביל חבר מפרט זול מאד (סביבות 2000 ש"ח) לעריכת סאונד, לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב, CD, כונן קשיח, כרטיס קול (ייקנה בעתיד.... כנראה חזק). המחשב אמור להריץ תוכנות בסגנון של CueBase, Maven3DPro, ודומיהן. כמו כן, זה צריך להיות גם לשימוש שוטף (כמובן), וגם למשחקים לא כבדים (עוד לא בטוח... עדיף לותר על האופציה הזאת.) תודה... :DJsmile:

• 5 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.