עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tov_Tov,

טוב אז כמו שראיתם בנושא אני צריך עזרה לבניית מפרט בשבילי, אני מחפש מחשב חזק למשחקים בעיקר ובין השאר תוכנות ועבודה כללית על המחשב. המחשב צריך לכלול הכל חוץ ממסך, מקלדת, צורב, כונן דיסקטים ורמקולים. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח פלוס מינוס. אני רוצה שהוא יכלול מעבד AMD לפחות 512 ראם ולפחות 80 גיגה וכרטיס מסך חזק מאוד. מי שיכול ולתת לי מפרט טוב, בבקשה הסבר כל חלק וחלק במפרט למה כדאי לי לקחת אותו על חלקים אחרים ועם אפשר להסביר לי קצת על כל הקטע של המפרט למשל למה לקחת את הדגם הזה ולא את השני ... בקיצור הבנתם אותי. תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by alergic,

אני מתכונן למעבדי ה CORE 2 ומתכוון למכור תמחשב שלי אז רציתי לשאול כמה יכולים להציע או כמה לבקש למחשב כזה CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) CPU Alias Prescott-2M Original Clock 3000 MHz Min / Max CPU Multiplier 14x / 15x L2 Cache 2 MB CPU Physical Info Package Type 775 Contact LGA Transistors 169 million Process Technology 7M, 90 nm, Motherboard Properties Motherboard ID 07/12/2005-I945-6A79TG01C-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 MB/s Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR2 SDRAM Bus Width 128-bit DRAM:FSB Ratio 8:6…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. אני הבעלים הגאה של הX40 אולי הכי שמור שיש בארץ, בעל 1 גיגה זכרון אחריות ל3 שנים , טחנת עגינה ומה לא.. אני מחזיק בו שנתיים (נקנה ב12 וחצי אלף) ואני שוקל להחליף אותו למחשב זהה אך בעל מספר תכונות שממש חסרות לי- הראשונה שבהם היא יציאה לטלוויזיה!! ממש חשובה לי (מרגיז מאוד בלי), השנייה היא מחשב שלא צריך טחנת עגינה (מרגיז להיסחב עם זה לפעמים) ואם אפשר אז מחשב שמתחמם פחות!!!!!!!!!! השימוש העיקר של המחשב הוא אינטרנט,צפייה בתמונות ובסרטים וגם ללימודים (היה בעבר יהיה בעתיד) עכשיו לא צריך לא עריכת וידיאו/מוזיקה, לא משחקים ולא כלום!! בשביל זה יש לי את המחשב הביתי!! זה רק מחשב קל!! קטן!! דק!!! בטריה שמחזיקה מינימום 5 שעות (לא חובה המקורית, מוכן לקנות נוספת כמו שעשיתי בX40), לא מתחמם מה…

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  4. האם מישהו יכול לומר לי האם המחשב הזה טוב, הדגם ACER ASPIRE 5572 מה שאני מחפש זה מחשב נייד לא כבד עד 2.4 קילו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=524278 אשמח לתגובות והמלצות. דרך אגב יש לי אפשרות לקנות מחשב IBM T40 סנטרינו 1.5 זיכרון 1 גיגה מחשב שמור במצב חדש ב 3000 שח אבל אני לא חושב שזה כדאי. מה דעתכם ? תודה רבה. רן

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. מחפש מפרט למחשב למשחקים ב6000 בלי מסך ובלי אביזרים (מקלדת עכבר וכו'). עדיפות למחשב שקט (לא מבין ברכיבים שקטים.........) ועדיפות לג'יגה זכרון תודה מראש לכל מי שעוזר!!!!!

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. חב'רה, למי שיש מחשב עם מסך 15.4 רחב יכול למדוד לי את המידות של המסך בסנט' ולתת לי את הגדלים זה די חשוב לי.. אני צריך אורך וגובה של המסך .. תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by tal h,

יש לי כבר 2 מחשבים כרגע, אני רוצה לקנות אחד חדש. יש לי כבר מחשב חזק, לעבודה שלי- מחשב "על"-משמש לעריכת וידאו בתור פרנסה,מחשב אינטל פנטיום 2.8, לוח ASUS p4c800e delux, כרטיס מסך asus radeon 9600XT עם המון חומרה נוספת,דיסקים קשיחים רבים וכרטיסי עריכה יקרים. (מחשב שעולה בערך 22 אלף שקל). אני רוצה לקנות אחד חדש במקום אחד שיש לי- את זה שאני רוצה להחליף - חלש יחסית, 866 עם 256 זיכרון. מטרות עיקריות- גלישה באינטרנט,סרטים, תוכנות הורדה, ישומים משרדיים, ואולי קצת משחקים. כמובן שאני מנסה להוזיל עלויות אבל גם לא לרדת לשפל המדרגה. אני זקוק ל : לוח אם- חשבתי על ASUS P4P800 כ.מסך- חשבתי על RADEON, אולי 9600 או טיפה פחות טוב. זכרונות- קינגטון נחשב טוב, לפחות 512. הארד דיסק- 60/80 י…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by pergola,

יש מצב אתם עוזרים לי?! השימוש של המחשב הוא בעיקר למשחקים(גיימר) אבל גם רואה פוול סרטים וסדרות ושומע פוול מוזיקה המפרט שיצרתי עם כמה אנשים בפורום אחד זה: רציתי אבל שיהיה לי עוד חוות דעת מאנשים שמבין ועדיין יש לי כמה שאלות התקציב כ12000 שקל 1500# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Cache Dual Core 2100# כרטיס מסך: LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E DDR3 CORE 520HZ MEMORY 1430MHZ 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 800# לוח אם: ASUS P5ND2-SLI LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1700# מסך: LG Flatron F900P 19 2048x1536 69HZ 0.24 1400# רמקולים: MX5021 Altec Lansing 350# עכבר: Logitech G5 250# צורב: LG GSA-4167B D Dual Layer 200# …

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  9. המחשב יהיה בעיקר לשימוש משחקים פוטושופ פלאש אינטרנט וצפייה בסרטים.. כבר החלטתי על המעבד- intel core 2 dou 1.86GHz 2 mb שיעלה לי בסביבות ה219$ והכרטיס מסך geforce 7600 GT 128bit 256mb של palit שיעלה לי 149$ אני צריך עזרה להשלים את המפרט.. בגדר התקציב

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  10. המליצו לי על הפורום הזה אמרו לי משהו טוב אז אני מקווה שתוכלו לעזור. אני צריך מפרט למחשב. בסביבות 7000-8000 ש"ח לגיימינג. יש לי פה דוגמא אם אתם יכולים לשפר להגיד את המחיר לשנות וכו': Asus - P4V800-X לוח אם P4 2.8C 800FSB מעבד 256X2 Dual Channel 400 זיכרון כרטיס מסך ATI9800 256mb DDR 256 bit 80GB דיסק קשיח -- ? CD 52X סידירום Floppy 1.44 לדיסקטים Case - Super ATX 400 WAT מארז) wheel mouse optical 1.1A USB and PS/2 compatible עכבר Microsoft Microsoft multimedia keyboard 1.0A מקלדת screen- ProView 19in…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by ate5502,

בונה מפרט למשחקים. יש כבר זכרונות DDR3 של קינגסטון, 4 ג'יגה, ומסך 22" עם רזולוציה של 1680 על 1050. יכול להיות בעתיד שיחובר למסך עם רזולוציית Full HD. אין צורך בציוד היקפי, לא מתוכנן O.C. וגם לא להוסיף מארז, יש אחד כבר. אם זה מוזיל את העניין מצויין. אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל I5, ועל סדרת הכרטיסים החדשה של ATI. בנוסף, נדרש שטח איכסון גדול (אז לא 320). מה שכן, נא להוסיף מאווררים כראות עינכם. תודה!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  12. שלום לכולם, זהו, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש לשימוש הביתי (גלישה, שיתוף, צפיה בסרטים ,אופיס, עריכת תמונות וכו'), הדברים החשובים הם: - אין צורך בציוד היקפי (מקלדת,עכבר,מסך ....) - שיהיו אפשרויות לשדרוג (למקרה הצורך ......) - צורב DVD - שלא יתחמם יותר מדי - כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה - כרטיס טלוויזיה יש אפשרות לגלישה מהתקציב אבל רק אם זה באמת נחוץ. בנוסף יש לי מספר שאלות: 1. משיטוט בפורום ראיתי שיש העדפה ל AMD, מה בדיוק הסיבות שהוא עדיף מ INTEL ? 2. האם עדיף מחשב "מוכן" או קנייה בחלקים (ושירכיבו לי בחנות) ? 3. האם כדאי להוסיף קירור ? (ליתר ביטחון) תודה ofko

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. הבקשות שלי הן: מחשב שיפעיל משחקי אסטרטגיה (age of empires 3) וסימס 2. אם אפשר אז מחשב שיהיה ניתן לשדרג בעתיד. המחשב נועד גם להורדת סרטים (לא לצפייה, רק להוריד) המחשב ייקנה ב-ksp כנראה, אז אם אפשר מפרטים משם... דרך אגב הבנתי שהמעבדים שם מגיעים ללא מאוורר, איזה מאוורר כדאי לקנות? ולא צריך מסך ב-1000 שקל... אנא כיתבו לי האם ניתן להרכיב מחשב בטווח הנ"ל, ואם לא אז אם אפשר מפרטים שקרובים ככל האפשר לתקציב. תודה רבה מראש לכולם!

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  14. דבר ראשון אחרי שאני די הרבה זמן כאן באתר ורק קורא את התגובות והביקורות רציתי להודות לכם והרבה וגם תודה על כל האינפורמציה !!! סוף סוף גם אני קונה מחשב חדש והעיקרו יהיה הפיכת הסרטים מהמצלמה הדיגטלית לערוך אותם ולDVD +יציאות DV למצלמה ווהעיסוקו הנוסף יהיה כרגיל לבית הממוצע - אופיס, קצת משחקים בעיקר לילדים ואינטרנט . קצת הצלכתם לבלבל אותי עם כל התגובות מה עדיף אינטל החדש או AMD הבעיה הכואבת כאן היא התקציב כרגע יש 4000ש"ח אבל - השאלה שנשאלת עקב ירידת המחירים האם לקנות במחיר הזה רק את ה"קופסא" ולהשתמש במסך הישן ובעתיד לקנות מסך LCD או גם לקנות מסך .... תודה מראש קובי

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  15. 1. המחשב הוא לשימוש משרדי, לא למחשקים כלל אבל שלא יהיה כרטיס מסך מובנה בלוח. 2. המחשב צריך להיות שקט, ושלא יתחמם יותר מדי. 3. ללא OC כמובן וללא ציוד היקפי. אני מבקש שתעזרו לי קצת כי ממש אין לי זמן לחקור את הנושא.

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר אפטר אפקט תדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 …

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  17. שלום לכולם חיפשתי מישהו לשאול ואני רואה שכאן יש אנשים שמבינים בחומרה ! אז כך : אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק (משהו כמו שרת) הדרישות של המחשב הוא שהוא יריץ 4-5 Vmwares (ומהר) אני יכתוב בכמה מילים מה חשבתי, ואם אפשר אני רוצה לקבל הצעות מחיר (ואפילו מקומות לקנות) 2 מעבדים 2.8+ (האם Xeon הוא ליבה כפולה ?) בין 2-4 GB של RAM לוח אם שתומך בRAID גם 0 וגם 1 2 הרדיסקים של 120-220 GB כמובן מארז ,רשת ,cdrom וכל מה שבא מסביב ולא נשכח קירור ל"מפלצת" והדרישה האחרונה שזה לא יעלה יותר מ 8 אלף האם אפשר ? ואם כן לפרט תודה מראש Naquada

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 +/- האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם החריגה מצדיקה את ההשקעה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מכונות וירטואליות, משחקים על מסך 22 רחב ברזולוציה 1680X1050 *מיועד למשחקי אסטרטגיה ויריות, מעוניין להריץ על רזולוציה הטבעית של המסך עם ההגדרות גבוהות בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4+5. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן *ספק: ENERMAX LIBERTY 500W *כ.מסך RADEON HD4850 512MB TOXIC של ספייר *צורב+דיסק קשיח של סמסונג SPINPOINT F3 1T 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד…

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  19. היי הסתכלתי על המפרט המומלץ כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ יש בו את הצ'יפסט 780G + כרטיס מסך Radeon HD4850 ממה שהספקתי לקרוא כאן , הכרטיס מסך המובנה על ה - 780G יכול להריץ משחקים בינוניים . השאלה היא למה צריך את ה Radeon HD4850 בנוסף . האם זה כדי להריץ משחקים יותר כבדים ? ואם כן , האם שני הכרטיסים עובדים במשולב באופן אוטומטי או שצריך להגדיר את זה ? crossfire קוראים לזה - נכון ? ואם כן עובדים במשולב , האם אפשר לשים כרטיס מסך אחר מה-Radeon HD4850 ,משהו כמו ה 9600GT , ועדיין השילוב יעבוד ? אני לא מבין גדול . סליחה . תודה .

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  20. הי אנשים, אני חודש הבא ככל הנראה עובר לשהות בחו"ל לתקופה של לפחות שנה. אני מחפש מחשב נייד עם הפיצ'רים הבאים: -הארד דיסק גדול מאוד (לפחות 160 ג'יגה). -שיהיה לו כרטיס מסך תומך HD (אם יש כאלה בכלל - אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים). -כרטיס רשת אלחוטי ולא אלחוטי. לגבי מחיר: מכיוון שאני רוצה לבדוק מחירים בארץ ובחו"ל זה לא כל כך משנה המחיר. אני כבר אבדוק את המחירים. העזרה היחידה שאני צריך זה לשמוע מכם איזה מחשב טוב אני יכול לקנות לפי הדרישות שלי. תודה רבה ואם שכחתי או השמטתי משהו אשמח לשמוע. שי.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, בלי מסך, יש לי כמה חלקים שאני סגור אליהם אבל לא בטוח אם הם תואמים אחד לשניי: 1)כרטיס מסך : 7900GT 2)מעבד: אינטל CORE 2 DUO E6300 3)הרד-דיסק : 80 ג'יגה (לא משנה איזה רק שיהיה מותג) 4)זיכרון: 1 ג'יגה 5)ספק כוח: 400W של חברה עם שם 6)מארז: של חברה עם שם (אם יש אחד שבא עם ספק כוח טוב, וחוסך לי לקנות בנפרד - עדיף) בדקתי בפנדה כמה פעמים בעצמי אבל אני מעדיף להיות בטוח שכל החלקים תואמים. אשמח לקבל עצות...

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by anilolo,

אני צריך מפרט למחשב עד 2000 שקל ללא כרטיס מסך (יש לי POINT OF VIEW GeForce GT220 1024MB SDDR3 חדש) המחשב ישומש לצפיה בתכני HD ולשחק במשחקים(לא בשימוש תדיר) אין לי צורך בציוד הקיפי, אני צריך מפרט שקט בסביבות בסלום בין 7-8 אני לא ישתמש באוברקלאוק במחשב. אני לא צריך את המערכת הפעלה אני רוצה שירכיבו לי את המחשב בחנות ואני ירכיב את כרטיס המסך בבית. אני יכול לרכוש מחשב רק באיזור ירושלים, מעדיף תשלום במזומן. אין לי תוכניות בעתיד לשדרג את המפרט. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  23. Started by tooly160,

שלום לכולם, הרכבתי מפרט למחשב אשר יעודו משחקים בביצועים טובים מה דעתכם מבחינת ביצועים ואמינות? איזה מסך לדעתכם שווה ונכון לצרף למערכת - בטווח המחירים של 700-800 ש"ח • מעבד INTEL 2500K - • לוח אם GIGABYTE GA-Z68MA-D2H-B3 ] • זיכרון CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL9 "LOW PROFILE" : CML8GX3M2A1600C9B] • כרטיס מסך HIS 6870 "FAN" 1GB GDDR5 (HDMI/2xDVI/2xMini DP) - RETAIL ] • צורב DVD LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ] • מארז ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU • סט מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRED DESKTOP 400 - USB ] • ספק כוח ANTEC 620W HCG-620 ] • קרור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 13 ] • קרור למארז COOLERMASTER 120mm SILENT CASE FAN • דיסק קשיח WD BLACK 1TB SATA3…

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  24. שלום אני צריך ממכם עזרה קטנה לגבי בניית מפרט של מחשב עד 2700 ללא מסך ואני אישית מעדיף AMD אם אפשר...בבקשה... בתודה מראש...

• 45 תגובות
    • 3k צפיות
  25. שלום , אני מעוניין לדעת איזה מפרט יוכל להתאים לבקשה הנ"ל. התקציב שלי נע בין 1000- 2500 ש"ח אבל כמובן שאני אעדיף כמה שיותר (בכל זאת סטודנט) , ולבנתיים אין לי צורך ברכיבים עקפיים (מקלדת,מסך,עכבר וכ'ו ) . אני אשמח עם תוכלו לעזור לי , תודה רבה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.