עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חשבתי על athlon 64 bit ........ דרך אגב אני צריך רק את המחשב עצמו ללא מסך, מקלדת ועכבר ברצוני להשקיע בסביבות 5500-6000 ועוד משהו האם שווה לבנות מערכת מבוססת מעבד כפול ליבה? ומזה בכלל?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  2. המחשב ישמש לעבודות Office בלבד אלא החלקים שאני חושב שאני ישאיר איתי מהמחשב הישן בשביל להרכיב חדש מסך: MAG 15 הרדיסק: Segate 6.4 Giga כרטיס מסך: Diamond 1 mega כונן סידירום: Sanyo X8 עכבר: Microsof PS/2 מה שאני צריך: מעבד, לוח אם, זכרון, מארז, ספק כוח, מקלדת תעזרו לי בבקשה להרכיב אותו בצורה הזולה ביותר תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מתלבט בין מערכת INTEL ל- AMD אין לי מושג כבר מה לקחת.. יש לי הצעה ל-AMD לוח אם- MSI K9NGM2 כרטיס מסך מובנה gforce 6150 מעבד- 3800 dual זכרון - 1GB לא משנה איזה דיסק- 160GB מה אתם אומרים על הלוח הזה לא מצאתי עליו כלום או שאולי בכלל עדיף לקחת מערכת INTEL לוח אם- אין לי מושג איזה לקחת אבל צריך משהו עם כרטיס מסך מובנה ומוכן בשדרוג עתידי מעבד- pentium D 915 זכרון - 1GB לא משנה איזה דיסק- 160GB בבקשה אנשים תעזרו לי לבחור... כבר נשבר לי המוח פשוט תנו לי מפרט וזהו אני לוקח את ההכי טוב שתביאו לי פה ותודה מראש לכל המגיבים- תודה רבה!!!!

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  4. שלום רב לכולם. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לשרת קבצים שבו ישמרו נתונים מתחנות. סה"כ הנפח שלו צריך להיות 2TB. מערכת הפעלה היא win 2003 SS. מדיניות ההגנה היא: הגנה על מערכת ההפעלה עם RAID 1 הגנה על כונן הנתונים עם RAID 5 הגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS הגנה בפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על טייפ גיבוי. כמו שציינתי, אין מגבלת תקציב, משמע שאפשר להתפרע וההצעה הטובה ביותר תתקבל ללא הבחנה בין תקציב לתקציב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהרכבת שרת כזה. בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט. אני בעיקר עובד על המחשב, אבל הייתי רוצה שהוא יתמוך במשחקים בצורה סבירה לפעמים שאני משחק..... כולל DX10. ללא מסך. כמו כן הייתי מעדיף שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר והמארז יהיה בגודל סביר (לא tower) החלטתי לגבי הדברים העיקריים והייתי רוצה עזרה בהרכבת ה"מסביב" (מארז, ספק וכד'). אני לא מתכנן OC. התקציב הוא באיזור ה5000 ש"ח. המפרט יכלול: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1329 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤642 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 2 ג'יגה זיכרון - אם אפשר לייעץ לי של איזה חברה לקחת. כמו כן חשבתי על כרטיס המסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. רכשתי כרטיס מסך מסוג Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1080 ti 11gb. אני מעוניין להרכיב את שאר המחשב (לוח אם, מעבד, ספק, מארז).השימושים יהיו לגיימינג ברזולוצייה 1080X1920 בעיקר. חשוב שהמעבד יהיה יחסית חזק ושלא יגרום לצוואר בקבוק עם כרטיס המסך. אין צורך בהוספת כוננים קשיחים כי אני מתכוון להשתמש באלו שיש לי כבר כרגע. תודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש''ח עם עדיפות לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. חבר'ה אני צריך להרכיב מפרט במקסימום 1500 ש"ח......ואני מבקש לא לחרוג מהתקציב בכלל!! תראו אני יודע שאי אפשר לעשות עם זה הרבה אבל זה מה יש. טוב אז המחשב הזה אמור להיות בעיקר לאינטרנט, שירים ומשחקים(לא מהדור החדש, סתם כמו sims1, warcraft וכאלה....) הדרישות הן: מעבד פנטיום 4 יכול להיות אפילו 1ghz ופחות מזה.... לוח אם מה שתרצו, רק חשוב ואפילו מאוד שיהיה בו יציאת LAN או לרשת אלחוטית(כי אני הולך לעשות רשת ביתית) וכרטיס קול מובנה זיכרון שיריץ sims1 לפחות...(128 אני מעריך...לא?) כונן קשיח: 10gb פחות או יותר(מינימום 5) כרטיס מסך(אני יודע....מה כבר אפשר בתקציב הזה) geforce 3d??חחח או שיש יותר טובים במחיר…

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  8. קשה לי לציין תקציב בגלל שבן דוד רוצה משהו טוב, אבל שיהיה גם משתלם לכן אני מבקש ממכם לבנות מפרט, וגם אם אפשר רק משלושתם החנויות האלה: www.ksp.co.il www.logicpc.co.il www.gamapc.co.il (או כמובן אם יש חנויות אחרות זולות באזור ת"א זה יהיה טוב) אין תקציב מסויים, מה שמשתלם זה מה קונים, אבל אני חושב שבערך 7000 ש"ח זה הגג שגם לא מומלץ להגיע. עניין האחריות חשוב מאוד, ואני מעוניין בהרכבה עצמית, אז כנראה שKSP יורד מהפרק? (אלא אם כן בKSP יצא אותו המחיר לעומת שאר החנויות כולל הרכבה) המחשב מתוכנן לעבודות, משחקים, גלישה באינטרנט, חיבורו למקרן, ובקיצור למשתמשים שהם לא הכי מבינים במחשב, בגלל זה כרטיס מסך עדיף לא לקחת משהו יקר, כי גם ככה לא ממש משנה להם אם הפילטרים מופעלים או לא. OC ממש לא…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by nab,

השימושים הם בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים שיוצאים בלעדי ל PC ולא לקונסולות .. מה שאני צריך זה: לוח אם מעבד כ.מסך זכרונות כלומר ללא ספק כח וללא הארדיסקים תודה רבה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by defrent,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב חדש, לא משהו מטורף לחלוטין אלא משהו טוב שיוכל להריץ משחקים כמו שצריך, כמובן שאני מדבר על משחקים חדשים ולא Need for speed underground וכאלו. אני מעדיף הארד דיסק קטן יותר (אין צורך ב300 ג'יגה, נראה לי שמספיק 120) לטובת השקעת יותר כסף במעבד או בכרטיס מסך טוב יותר (למרות שכנראה אין הרבה הבדל במחיר, אבל את זה אני לא ממש יודע). אני חבר של אבי מנסורי (aviko) והוא אמר לי שפה יעזרו לי בצורה הכי מקצועית לקבל את המחירים הכי זולים, אז אני מקווה שבאמת תוכלו לעזור לי. בעיקרון המחשב אמור להיות עבור משחקים, אני כמעט לא משתמש בשום תוכנה רצינית אז אין צורך בזה, העיקר שיהיו מעבד וכרטיס מסך טובים וכמובן לוח אם טוב, אבל שוב - אתם המקצוענים לא אני ;D תודה מראש, …

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה,משחקים וכו',אבל בעיקר ליצירת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- cubase -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - רזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - קל 7. האם האם …

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. שלום לכולם! אני צריך עזרא בהרכבת מחשב חזק מאוד לצורך עבודה עם גרפיקה, עיצוב והדמיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autokad, Revit, 3ds max ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  13. שלום לכולם, כפי שרשמתי בכותרת, אני רוצה לקנות מחשב אבל אני לא לגמרי סגור מה יהיה המפרט הכי טוב. אשמח אם תעזרו לי תקציב- עדיין לא הגדרתי אותו, בעיקר כי אני לא אוהב להגביל את עצמי ואז אני מתפשר על משהו שאני פחות נהנה ממנו. סיבה נוספת היא שאני סטודנט ואין לי ממש כסף אבל אני אחסוך ובשביל זה צריך לדעת כמה צריך לחסוך מטרות המחשב- כפי שרשמתי, בעיקר משחקים. אני רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ בגרפיקה מקסימלית משחקים חדשים וגם משחקים שייצאו שנה הבאה, ושבאופן כללי יספיק לצרכי הגיימינג שלי לכמה שנים. משחקים ספציפיים- crysis (כן לא שיחקתי בו), Dragon Age Origins, Diablo 3, Starcraft 2. למרות שאני בטוח שכל מחשב שיוכל להריץ את קרייסיס חלק על גרפיקה מלאה יוכל להריץ כל דבר כמו כן אני א…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי מי שהמציא את הפורום הזה צריך לזכות בפרס נובל אני רוצה לקנות מחשב ורק התחלתי לחקור על כל ענייני החומרה ומה אני צריך, ככה שאני לא ממש מבין גדול.. ??? השימושים והדרישות שלי מהמחשב הם: - בעקרון זה מחשב "משרדי", עיקר השימוש זה אינטרנט, אופיס, צריבות והורדות (כולל הרבה הסבות בין פורמטי מוזיקה), והתעסקות עם תוכנות מוסיקה (לא כבדות). הוא צריך לסחוב מהר את כל הנ"ל גם במקביל (הספיק לי מהביצועים של הPENTIUM 4 העגלה שיש לי פה). - חיבור לרשת: אני צריך גם שיהיה כבל רגיל (שתמיד טוב שיש) וגם חיבור אלחוטי, רצוי עם אנטנה מתברגת (כי מחשב המקור של האינטרנט בבית ממוקם מאחורי 2 קירות). - המסך: ''LCD 19''-20. המסך הולך לשמש גם כטלויזיה (HOT וגם DVD) וגם למחשב; כלומר אני צריך כרטיס …

15. Started by Wolfboy,

כעקרון יש לי כמה רכיבים חדשים שממשיכים איתי למחשב החדש: HD WD 80GB ועוד MAXTOR 120GB, וגם צורב DVD NEC וכונן DVD TOSHIBA, אז אני מתכוון להמשיך להשתמש בהם. אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר להורדות, מולטימדיה, עבודה משרדית וגם למשחקים. חשוב לי שיהיה מהיר ושיוכל להתמודד עם הפעלה של המון תוכנות הורדה ואינטרנט שונות בו זמנית, ושגם יאפשר לי לשחק במשחקים חדישים (יש לי היום P4 1.8 שבקושי מריץ משחקים מתקדמים). אני מתלבט מבחינת המעבד, האם ללכת על הP4 3.0 הזול ביותר או ששווה להשקיע עוד כמה מאות בדגמים קצת יותר מהירים? מבחינת לוח האם על מה כדאי ללכת (אני ממש לא מבין בזה לצערי), מבחינת זכרון אני חושב ללכת על 512MB אבל אני לא יודע איזה סוג, והאם שווה להשקיע ב1GB של זכרון? האם כדאי לל…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מחפש מפרט למחשב המיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט ולמולטימדיה. תקציב הוא כ-2K ללא ציוד הקפי. אין צורך בציוד הקפי. מעוניין במעבד אינטל חזק ואמין שמתאים לצרכים הנ"ל, + זכרון RAM שיגרום למחשב לרוץ ולא להתקע גם אם מפעילים מעט ישומים כבדים. לא מתוכנן OC נכון לעכשיו אך בעתיד כנראה שכן. לוח אם כמה שיותר חדיש. כרטיס מסך שיתן תמונה טובה במולטימדיה למסך 22. לא למשחקים. אם צריך קירור לחלק מיוחד אז אפשר לשים. אני מעוניין לקנות ב- SKYPC. אם אפשר לתת כמה קומבינציות שונות למפרטים אשמח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  17. שלום רב, כתבתי פה כבר כמה נושאים, אבל הם כבר לא רלוונטים כי התקציב וכמה פרטים השתנו... אני רוצה שתגידו לי איזה מפרט יותר טוב: מפרט TDG1002 AMD Game PC 6400: * CPU (מעבד): Athlon X2 6400 * Mother Board (לוח-אם): Asus M3A78EMH HDMI * Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 2GB * Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 320GB 16MB * Graphics (כרטיס.מסך): Club3D ATI HD3650 512MB DDR3 * Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW * Case (מארז): Recom Blackdraft ATX * Power Supply (ספק כוח): Recom 450W * OS + Software (מערכת הפעלה ותוכנה): Vista Premium 32bit + Norton NIS2008 * מחיר סופי כולל מע"מ: 2,899 ש"ח שימו לב שהמחשב הזה…

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  18. קיבלתי שתי הצעות למפרטים באזור 4000 ש"ח (המחשב משמש בעיקר למשחקים וקצת לעריכת וידאו ביתי, וכמובן שאני רוצה שהוא יעמוד בלי בעיה במשחקים שעומדים לצאת בעתיד ואם אפשר אז גם בחלונות ויסטה) אפשרות 1 : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 400W Case LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory Leadtek 7600GT TDH PX7600GT PCI-e 256MB bulk Video Card אפשרות 2 : מעבד : INTEL CORE 2 DUO CONRO E6300 מהירות מעבד: 1.83 GHZ מהירות FSB: 1066 MHz לוח אם : ASROCK 775 DUAL-VISTA זיכרון : נפח: 1024MB…

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  19. הי, יש לי Toshiba Satellite L300 ואני רוצה לדעת איזה משחקים הוא יכול להריץ, שידרגתי את הראם ל3GB תנו לי השוואה לכרטיסים למחשבים נייחים של נגיד ATI או NVIDIA...

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  20. הי, אני חדש פה ואני צריך עזרה :] יש לי 2000/2500 ש"ח ואני רוצה להשוות בין שני מחשבים כדי שיהיו פחות או יותר תואמים מסחינת ביצועים (FPS) . המפרט הראשון : CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (512 MB) - חצי עובד (מתחמם יתר על המידה , מאורר עובד /נקי , אבל הייתה איזה הפסקת חשמל אחת שהרסה אותו....) מפרט שני : מעבד /דיסק קשיח / כץמסך מתחממים יחסית הרבה (מעבד על 59 -62 מעלות) CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Nam…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yuba1,

אם מישהו יכול לעזור לי לדעת איזה מפרט מבין ה-2 יותר טוב למשהו שאוהב לשחק ברמה גבוהה ושהמחשב לא יעשה הרבה בעיות... תודה מראש לכל עוזר.. מפרט 1: CPU Intel Pentium4 3.0E GHz Socket 775 Mainboard for Intel Asus P4GD1 Hard disk Western Digital 80 GB / Buffer 8 MB Floppy disk Mitsumi FDD 3,5 inch Memory Digma DDR 512 MB 400 MHz PC3200 2 Units DVD-ROM Toshiba DVD-ROM x16 / x48 Video Card - Radeon Asus Extreme AX600XT/HTVD 128 MB Mouse Microsoft Wireless Optical Desktop Case Compucase 6A21 מפרט 2: מעבדי אינטל?: P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS : P-4P800-E Delux sb8.1,SATA,GBL זכרונות? DDR 400 : 512MB Kingmax BGA X2 כרטיסי מסך?:…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  22. מעבד:conroe E-6600 2050ש"ח לוג'יק פיסי אחריות 3 שנים זכרון: לוח אם: דיסקים קשיחים: WD2500KS 938ש"ח לוג'יק 2 כוננים קשיחים אחריות 3 שנים צורב:NEC ND-4571A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 280ש"ח לוג'יק אחריות שנתיים מארז:GIGABYTE 3D AURORA דגם: GZ-FSCA1-ANS(ANB) מחיר:600ש"ח נועה מחשבים אחריות שנה 1 ספק: Enermax 500W ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 672ש"ח לוג'יק אחריות שלוש שנים כרטיס מסך:Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 1074ש"ח סקיי פיסי קירור למעבד:Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler 250ש"ח נועה מחשבים מקלדת+עכבר+שלט:Logitech S-510 Media Remote 546 ש"ח תמליל אחריות 5 שנים אז לוח הבנתי שכדי לי לחכות ל27 ותנו לי המלצה לזכרונות ויש למישהו מושג אם יש כ…

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  23. שלום לכולם, התחלתי לבנות מפרט מחשב ואני צריך את העזרה שלכם מעבד INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R כרטיס ראם- תגידו לי אם עדיף שני כרטיסים שכל אחד 2 ג'יגה או כרטיס אחד של 4 CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 DHX CL 4-4-4-12 - TWIN2X4096-6400C4DHX אני מקווה שהכרטיס הזה מספיק איכותי בשביל צפייה בHD. אני לא מחפש כרטיס מסך למשחקים אלא רמה גבוהה לצפייה בסרטים HD מן הסתם עם יציאת HDMI SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD3850 1GB GDDR3 - RETAIL הארדיסק WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS צורב DVD- בבקשה תמליצו לי על צורב ממוצע 100-120 שקל ששווה לקנות ספק- אין לי מושג מה לבחור, עדיף כמה שיותר זול שיתאים לחומרה. מ…

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by ZiX,

היי חברים, יש לי מעבד שקניתי בארה"ב 4790K ואני רוצה לבנות מחשב סביבו. חלק מהחלקים הנוכחיים שלי אני אשמר למחשב הבא כי שידרגתי לא מזמן. הנה הפרטים הרלונטיים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - תלוי ברמת הכדאיות. המחשב מיועד לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - התקציב הוא 3 אפשר להגיע ל3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בעתיד - עבודות עיבוד כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תכנות בשפות שונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -FULL HD 24ִ 3…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי אני מתכנן לקנות מחשב בשבוע הבא ואני צריך עזרה בהשלמת המפרט, ליתר דיוק בבחירת צורב, ספק ומארז המחשב מיועד בעיקר למשחקים אני מתכנן לקנות מזיגזג אז אם אפשר בבקשה שהכל יהיה משם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php התקציב הוא 6.5K עם אפשרות לחריגה קטנה, לא כולל מסך וציוד נלווה לא מתוכנן OC המפרט שיש לי עד עכשיו הוא: 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 -2.4 GHz - 8MB cache - 65W - LGA775 1,639.01 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 800 - TwinMos Original 592.79 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3 (P35) - ATX 864.45 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 640MB TDH - PCX - retail 1,997.01 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II …

• 4 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.