עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Mindwild,

היי, קראתי לא מעט בפורום שלכם לאחרונה, והייתי שמח לקבל כמה הצעות למפרט, מכיוון שיש כמה תחומים שאני כבר לא עוקב אחריהם היום. אני מעוניין במחשב שיחזיק לכמה שנים (כמובן עם שינויים ותוספות כשצריך כמו זכרון/HD/כרטיס מסך וכדומה). זאת אומרת שאני רוצה board, מארז ומעבד טובים שיחיזיקו לי לפחות 2-3 שנים, אני מעוניין שיהיה יחסית שקט וקירור טוב גם חשוב לי (שוקל קירור מים אם המחיר סביר). אני מתאר לעצמי שאני יכול לתאר את עצמי כחצי gamer במקרה הטוב ככה שלא צריך כרטיס מסך הכי טוב שיש (אני שוקל את ה ATI 1950xt או משהו תואם של nvidia). לא צריך מסך (משתמש ב SyncMaster 730B), לא צריך ציוד היקפי, לא מתוכנן OC (אין לי סבלנות, זמן או חשק להתעסק עם זה). השימושים של המחשב אם זה יעזור לכם להרכבת …

• 14 תגובות
    • 768 צפיות
  2. אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בכ-2000 ש"ח קוספא בלבד+תוספת של כרטיס טלויזיה. אני גר בתל אביב ואשמח שהמפרט יורכב מחנות אמינה באיזור תל אביב עד ראשון לציון. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל, לנסות לא לחרוג גג 150 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים, קצת תכנות במטלב (סטודנט להנדסת חשמל). המשחק הכי מורכב ששיחקתי הוא angry birds, לכן נראה לי שמספיק כרטיס מסך on board. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בכרטיס טלויזיה, אני רואה טלויזיה במסך של המחשב. 4. האם יש רכיב בו אין צורך…

3. האלן חברה לאחי יש בר מיצבה והבטיחו לו מחשב חדש.. אך המצב הכלכלי בבית לא מי יודע מה! :'( והתקציב המשוער למחשב (לא כולל מסך הוא בערך 3500ש"ח (אולי יהיה אפשר להגיעה ל4000 אבל זה המקסימום!!!) עכשיו,לאחי לא איכפת מOC ,מודינג וכל השטויות.. והא בכלל לא גאון גדול במחשבים, אז המחשב הוא בעצם בשבילו מכונת משחקים!!! אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב אשר יסחוב כל משחק קיים עד היום (אולי לא על BEST PERFOMENCE.. אבל שירוצו חלק!!!) שימו לב המחשב צריך להיות בלי מסך,עבר,מקלדת,רמקולים. -אני חשבתי אולי שאם להתמקד בקטע של המשחקים אז אפשר לחסוך במארז,הארד דיסק (40 GB יספיקו!),לוח אם,מעבד,כרטיס קול שיהיה און-בורד.. (מה דעתכם על כל זה?) -אך היתי רוצה שיהיו לו במפרט כרטיס מסך חזק! מה דעתכם ע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by XNaDaVX,

אני צריך שתרכיבו לי מפרט עד 5500 שקל...!! הוא לצורך מישחקים ותוכנות ואינטרנט... !! תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by lir@n,

שלום כולם !! אני צריך את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט לאח שלי... המפרט יעמוד בתג מחיר של 5000 אלף רצוי שהמחירים ילקחו מPCH אמממ אני צריך הכל כולל הכל.. עכבר , מקלדת ,מסך,פלופי או בקיצור הכל... אמממ בקשות מיוחדות... זה שיכלול קורא DVD וצורב זהו בסה'כ המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט משחקים ופה ושם סרטים... המפרט שאני חשבתי עליו נכון לעכשיו הוא... AXP-2600 Asus-A7N8X Kingston 256Mb 3200 X 2 קירור-וולקנו 6 הארד דיסק-ווסטרן 80 ג'יגה עם 8 מגה באפר ראדון 9200 צורב פלקסטור*48 פלופי ומסך LG F700B אם יש לכם הצעות יותר טובות\שיפורים או תיקונים אשמח לשמוע אותן... בתודה מראש לירן

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרז…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אהלן, אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים - לגיימינג (מחשקים כבדים) התקציב - 3500 ש"ח ציוד היקפי - אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים (מצידי הבסיסים של מיקרוסופט) אוקיי אז כבר יש לי בסיס: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 Kingston 2GB DDR2 800Mhz KVR800D2N6/2G Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 White Oem Gigabyte ATI Radeon HD4850 512Mb DDR3 GV-R485ZL-512H Zalman Model 44022/R485ZL512H סה"כ מחיר של הרשימה שהבאתי: 3037. אז 2 דברים: האם הבסיס שהבאתי טוב? איזה ספק ומארז לצרף? תודה רבה, דניאל

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  8. צריך בבקשה עזרה בהרכבת מפרט אבל רק של מעבד (AMD אטלון או אינטל פנטיום , לא סוגים אחרים) , לוח אם , זיכרון , צורב DVD , מארז וכרטיס מסך. המחשב בעיקר לעבודה משרדית אבל בכל זאת שהכרטיס מסך לא יהיה ממש חלש. ועם TV IN\OUT. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. אורח

הי חברים,שוב אני מגיע לכאן לקבל המלצה על מפרט, רק שהפעם זה לא בשבילי והשימושים טיפה שונים. 1. התקציב הוא 4500 ש"ח לכל היותר 2. המחשב ישמש בעיקר ללימודים,אינטרנט ומולטימדיה (סרטים וסדרות באיכות 1080p) וזה החלק הבעייתי: לכאורה אפשר להרכיב מפרט נהדר לשימוש משרדי בכ-3000 ש"ח; הבעיה היא שלצפייה איכותית בHD יש צורך ב...(וכאן כבר אין לי מושג). 3. מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. מסך 2x" איכותי ובריא (המחשב ישמש כתחנת עבודה, כך שיש צורך במסך שלא יזיק לעיניים בצפייה ממשוכת) 5.כונן HD פנימי 1TB 7200RPM 6. כונן HD חיצוני 1TB (אם ניתן) 7. מעבד i5 לכל הפחות או האלטרנטיבה המקבילה של AMD 8. כמה שיותר RAM שניתן 9. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות 10. חנות באזור חיפה יהיה פלוס, אבל לא מ…

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  10. שלום =],אני סוף סוף קיבלתי את המשכורת שלי ואני רוצה לקנות מחשב חדש אחרי 5 שנים עם המחשב הנוכחי,אני מיתכוון להשתמש במחשב החדש בעיקר למשחקים ולגלישה באינטרנט ואני רוצה מחשב שיוכל להריץ את המשחקים של היום על high ויחזיק לקצת זמן,אני מקווה שבתקציב שיש לי זה אפשרי ואני רוצה שתעזרו לי בהרכבת מפרט. אני יכול לחרוג מהתקציב ב300 ש"ח ואני לא צריך שום ציוד היקפי (רמקולים,מקלדת,מסך) וכל התקציב ילך למחשב עצמו. המסך שלי הוא AOC 22' 210S והרזלוציה המקסימלית שלו היא 1680x1050,האם זה בסדר? זה יריץ משחקים טוב? או שאולי אני צריך לשדרג את המסך? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את כל התקציב =] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אחרי הרבה מחשבה הבנתי שתקציב של 2000שח לא יספיק לי לקניית מחשב מספיק איכותי ויתאים לצרכים שלי. אני צריך מפרט למשחקים בלי OC בלי ציוד הקפי המסך שלי 19'. לפי מה שהבנתי KSP חנות לא מומלצת לקניית מחשב, לכן ראיתי שהרבה כאן ממליצים על IQPC, מה אתם חושבים? עדיפות: מחשב AMD כ.סמך NVIDIA, אני חושב שזה השילוב הכי טוב גם מבחינת כסף (AMD זול) גם מבחינת ביצועים. תקנו אותי אם אני טועה. ראיתי באתר IQPC שכל המעבדים בסוף רשום אצלם BOX למה הכוונה?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  12. אני צריך המלצות על מפרטי מחשב המיועד בעיקר למולטימדיה.... לא ממש למשחקים אבל לצפיה איכותית של וידאו כן... חשוב לי מעבד וזכרון חזקים וכמה שיותר מהירים.... שיהיה מחשב שקט ומאוורר... דיסק קשיח אמין ושיוכל להכיל קבצי מולטימדיה רבים.... לוח אם שתומך במהירויות של זכרון ושל מעבד וFSB כמה שיותר גבוההות.... אם זה צ'יפסט P45 אז מצויין... ושיתמוך גם בחיבורים של Esata ופיירוייר ובכלל כמה שיותר חיבורים.... תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 678 צפיות
  13. אני מעוניין שתרכיבו לי מפרט שיתמוך בHD ובDX10 שיהיה לפחות 2 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך סביר שיסחוב רזולוציות גבוהות ומשחקים נורמלים. המפרט ישומש לצפייה בסרטי HD וסרטים באיכות גבוהה ושימוש בפוטושופ ועוד כל מיני תוכנות עיצוב שונות. לשים דגש על זיכרון רב וכרטיס מסך תומך בכל הפיצ'רים החדשים לא צריך הרבה מקום(160 יספיק). לא חייב כרטיס מסך ב800 שקל כי אני לא הולך להשתמש בו למשחקים אלא להרצה של רזולוציות גבוהות(מסך 24 אינץ) וצפייה בסרטים. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט יש לי כבר מסך,צורב DVD, ושאר הציוד היקפי.(במפרט שיהיה מארז פשוט מאוד בצבע שחור) תודה רבה לעוזרים אני מקווה שאפשרי להרכיב מפרט לפי הדרישות הבאות.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. שלום אני מתעד לקנות מחשב חדש שיכולל מסך 17'' + צורב + כונן 1.44 + HD 80 GIGA אלו הדברים הקטנים. ולגבי הדברים החשובים : א) אני מחפש המלצות ו/או הארות לגבי לוח אם ומעבד - מתלבט בין AMD לINTEL מחיר לעומת תועלת. ב) קראתי את המפרטים המוצעים באתר אך המחשב לא הולך להיות מחשב משרדים וגם לא מחשב משחקים עם גרפיקות מתקדמות ולא הבנתי את "מחשב מסיבות רשת" אך כן חשוב שיהיה אמין ,בוא נאמר מחשב בינוני לטווח ארוך, תודה מראש .

15. אני צריך שתעשו לי מפרט למשחקים. התקציב: 3000 שקל אם אפשר בלי חריגות של יותר מ200-300 שקל. לא צריך ציוד היקפי.. חשוב לו שיהיה לו ג'יגה זכרון , 160 ג'יגה הארדיסק. תדאגו שגם הספק והכל יהיה מספיק חזק יש לו נסיון עם מחשבים שכל 2 דקות ריסטארט. תודה..

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  16. אהלן אנשים אני חדש כאן ואשמח אם תעזרו לי, שמתי לב שיש כאן ממש אנשים תותחים. אז ככה אני מעוניין לקנות מחשב, התקציב כמו שרשום מעלה 4500-5000 ש"ח. המחשב בעקרון מיועדת לעריכת מוזיקה, אני צריך להישתמש בתוכנות כמו (Cucase, Reason וכו...) תוכנות אלו למי שלא מכיר דיי כבדות ודרוש מחשב עוצמתי כדי שיהיה אפשר לעבוד חלק בלי הפרעות. משחקים אני לא משחק הרבה, ככה שפחות חשוב לי הכרטיס מסך, אבל שיהיה משהו נורמלי שאני יוכל להריץ משחקים כמו FIFA, PES, NFS וכו... משחקים שלא דורשים הרבה מאוד גרפיקה אבל בעתיד משתכללים ואני רוצה שיעלו גם כן בעתיד. חלקים שכבר החלטתי לקחת: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 מחיר 1410 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DS3L מחיר 585 ש"ח WD 320GB …

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  17. הי חברה, אני צריך מפרט מבוסס אינטל למחשב גראפיקה (בעיקר פוטושופ) לא כולל מסך. בסביבות 7000 + - אני חושב שיש לי העדפה ל i7-920 כרגע כשאני עובד אני הרבה פעמים צריך לחקות שהמחשב ייתען פקודות או כשהוא שומר.. אני לא רוצא לחקות יותר אני מבזבז על זה כ 3 שעות כל יום! אז הגיע הזמן להתחדש במחשב שלא עושה צרות! תודה מראש לעוזרים! חזן גיל.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מפרט טוב למחשב שיהיה למשחקים עם דגש על כרטיס מסך של 256MB ו256BIT מעבד וזכרונות טובים כרטיס קול שיהיה 2.1 כי אני רוצה פשוט שיהיו לי רמקולים ובבקשה שלא יעלה יותר מ4000 שקל. תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by staieb,

אז ככה , האמת שהמחשב הוא לאחי..(הוא רוצה מחשב שיחזיק לכמה שנים טוב 3-4) אני מבין והכל אני רק רוצה לשמוע את דעתכם.. שהמחשב יהיה להכל כמו שרשמתי למטה ..ומשחקים הוא אוהב את הwloverine , Batman: Arkham Asylum, NFS ואולי אם אני יכיר לו את Far cry וcrysis אולי הוא יאהב וגם כל המשחקים הפחידים silent hill וכ'... עיקר שירוץ חלק אתם יודעים.יש לי את HD4850 אצלי ואני מאמין שהוא יספיק לו אלא אם אתם חושבים אחרת .. צורב DVD שיהיה לו איכותי וגם מארז איכותי לא מהיקרים ביותר אבל שיהיה איכותי כמו שצריך.. נ.ב רצוי $GB זיכרון.. 1. מה התקציב? 4K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (די כבדים[HD4870 או 50 יספיק לו ), צפיה בסרטים, הורדות, מסיבות רשת, 3. האם אתם צרי…

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  20. חג שמח לכולם,אני חדש בפורום וניגשתי אליו כי שמעתי שהקהילה פה איכותית ויש עם מי לדבר. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שאני הולך לקנות בקרוב. נתחיל מזה שאני צריך מחשב נייח,אני צריך רק את הקופסא,ללא ציוד היקפי. המחשב למטרת גיימינג כאמור,מחשב בערך ברמה של המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=15890 אחת הסיבות שניגשתי לפורום הזה היא שהבנתי שפה יוכלו לעזור לי להרכיב מחשב בצורה הטובה והיעילה ביותר בלי שיגבו ממני מחיר מופרך או שימכרו לי חלקים שלא מתאימים לחלקים אחרים או חלקים שהם לא איכותיים. לא מתכוון לעשות בו OC,אין צורך ביותר מ1TB דיסק קשיח,לא משחק משחקים כבדים ביותר,רזולוציה 1280x1024. כמו כן במידה ולא ציינתי פה פרט חשוב כלשהו אני אכנס לפורום לבדוק כל שעה ב12 שעות הקרובות ככה שא…

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות מחשב בעלות של כ- 2500 שקלים ללא מסך למשחקים ולגלישה באינטרנט. אבקש שבמחיר יהיה כלול מעבד,זיכרון,לוח אם(הכולל בתוכו גם כרטיס רשת וכרטיס קול),מארז,כונן DVD,צורב,כרטיס מסך, עכבר אופטי,מקלדת רגילה. תודה רבה ! הגעתי למפרט הבא, האם הוא טוב? CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 367.98 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7V8X-X VIA KT400 Motherboard (AGPx8, ATA133, LAN, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 479.65 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 350.88 ] 1 CPU Cooling : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz [ ¤ 37.17 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce 4 MX440SEN1 64MB DDR TV-Out Retail Video Card [ ¤ 303.31 ] 1 Floppy : Teac / Al…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות מחשב בעלות של כ- 3000 שקלים ללא מסך למשחקים ולגלישה באינטרנט. אבקש שבמחיר יהיה כלול מעבד,זיכרון,לוח אם(הכולל בתוכו גם כרטיס רשת וכרטיס קול),כרטיס מסך ,מארז,כונן DVD,צורב. (יש לי הארד דיסק (SATA II) אז אני לא צריך אחד). הגעתי למפרט הבא, האם הוא טוב? מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤410 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם ASUS M2N-E ¤473 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤300 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 512MB PCIe ¤1096 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 צורב LG GSA-H55N X20 DVD ¤1…

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  23. אני רוצה להרכיב מפרט לבן דוד שלי. בדיון הקודם הבנתי שלא כדאי לחכות לכרטיסים החדשים. בן הדוד שלי ואני יצאנו מנקודת הנחה שאנחנו מחכים לכרטיסים החדשים ולכן התקציב שלו היה 5800 ש"ח חשבנו לשמור 800 ש"ח ולחסוך לעתיד עוד כ 1000-2000 ש"ח). התקציב עלה ואני רוצה עזרה בהרכבת המפרט לפי התקציב החדש. נ.ב בדיון הקודם לא כתבתי שהמסך שהוא קנה הוא Dell 2007 WFP. בדיון הקודם בנו מפרט שאני חושב שהוא מעולה,איפה כדאי להשקיע את היתרה? המפרט שהוצעה הוא: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 674 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1 ספקי כוח Ener…

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  24. שלום אני צריך עזרה בהרכבת מפרט, התקציב הוא 7700 ש"ח.. אין סיכוי שאעשה OC, המחשב הוא בעיקר למשחקים, רוב המשחקים שאני משחק הם פיפ"א וכאלה מה שלא מצריך מחשב חזק במיוחד.. אבל אני רוצה גם לשחק במשחקים כמו Flight Simulator X מה שדי משנה את התמונה.. בתקציב כלול המחשב עצמו, מסך LCD שלא יהיו בו מריחות כלל!, מקלדת ועכבר אלחוטיים, ורמקולים פשוטים.. שבוע מבורך. ד"א אני מאשדוד אז IQPC זה מעולה, אבל אם צריך אין בעיה גם לפצל חנויות..

• 14 תגובות
    • 987 צפיות
  25. אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על מפרט לעבודה עם גרפיקה (תוכנות כמו MAYA, 3DS MAX)

• 3 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.