עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. צריך מפרט שיתאים לי למשחקים , עיצוב גראפי, עריכת וידאו ומוזיקה בקטנה.. יש לי כרטיס טלויזיה שאני צריך לחבר ב-PCI וזהו.. חח אני לא מבין גדול מה שאני חושב שאני רוצה זה: 2GB זיכרון RAM 8MB cash כרטיס מסך לא פכות מ-radeon X1600 מעבד עם 4 ליבות נראה לי שביקשתי יותר ממה שאני יכול חח 3000 ש"ח.. לא כולל צורב רק כונן DVD רגיל צריך גם מקלדת ועכבר וכמובן מארז מ-SKYPC בבקשה

• 15 תגובות
    • 867 צפיות
  2. המחשב שבק חיים, צריך חדש לעבודה ומשחקים, כרגע כותב מהטאבלט אז מקווה שהכל מובן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך 2. מה שימושי המחשב? גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: after effects ו-Photoshop שימוש לצרכי עבודה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח משני. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא.…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. עריכה: שיניתי את הכותרת מ4500 כולל מסך ל- 3000 לא כולל מסך. המסך זה לדיון נפרד. אם אפשר להוריד את המחיר במקומות מסוימים, בלי לפגוע בביצועים יותר מדי, אז עדיף. אז ככה, לא משנה לי AMD/Intel, אני מעדיף גם שיהיו שתי אופציות אם אפשר. לוח אם לא צריך משהו מיוחד, רק שיהיה יציב. אני לא מתכנן OC או חיבור Firewire. רק שיהיה חריץ PCI שאפשר יהיה לחבר את הכרטיס קול שלי. קירור - רק אם הסטוק לא מספיק והוא רועש, אז אני מוכן לקנות קירור רק בשביל השקט. זכרון - 2GB. אולי אפשר להוריד ל1GB? למה בעצם צריך 2GB בימינו? יש משחקים או תוכנות שצריכות כ"כ הרבה זכרון, חוץ מVista שאותה אני לא מתכנן להריץ בשנה הקרובה. כרטיס מסך - אני לא סגור על זה. בתכלס אני לא מתכנן לשחק יותר מדי אבל אני רוצה שתהיה לי א…

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  4. שלום לכולם. אני צריך מפרט לאמי לעבודה משרדית, הסתכלתי במדור המפרטים המומלצים והמפרט מצוין, אך הוא בן חודשיים. אשמח למפרט עדכני יותר אם יש. אין הרבה דרישות, אבל אשמח שיהיו: 1. מארז שקט וטוב, לא מהדקים המעפנים האלו, ויהיה מצוין גם אם יהיו לו יציאות USB למעלה, אבל ממש לא חובה. חשבתי על הCompucase 6A19 שאני מאוד מרוצה ממנו, הוא שקט ונראה בסדר גמור, רק היציאות USB למטה. 2. אני אשמח ליציאת DVI, פשוט כדי שאני אוכל לחבר למסך גם מחשב נייד שיש לו רק VGA זה המפרט מהמדור: אשמח למפרט לפי החנות TMS. תודה רבה, ושבוע טוב.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by jack77,

אני אקנה את המחשב מTMS, אין צורך בציוד הקפי ולא יהיה OC. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש משרדי וגם קצת משחקים.

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  6. שלום אני צריך מפרט לעבודה משרדית(אופיס וקצת אינטרנט) ב-2500 ש"ח. אני מבקש לא לעבור את ה-2500 ש"ח, ואם אפשר אפילו לרדת ממנו ל-2000 ש"ח. החלקים שאני צריך הם: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך - מצידי שהוא יהיה משולב על לוח האם אם זה יוצא יותר זול דיסק קשיח מארז בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  7. שלום רב, אני מחפש מפרט למחשב מעבודה משרדית בעיקר, אך ישמש ככל הנראה גם לעריכת וידאו ביתי ברמה פשוטה, וכן לPHOTOSHOP. התקציב הסופי הוא 5K, כאשר תקציב זה כולל מסך - עדיף 19", אפשר גם 17", וכן מדפסת - עדיף עם סורק משולב. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש, Who_Cares

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. אני צריך מפרט למחשב שיהיה כמה שיותר זול, אך עם זאת שיהיה 'עדכני' מבחינת הרכיבים, רצוי למשל שלא יהיה מבוסס על לוח ומעבד בסוקט 478 או 754. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודות משרדיות, אם כי אחותי הקטנה משחקת סימס 2. היא הסתדרה בינתיים עם TNT 2 Ultra, אז אין צורך לדפוק פה 7900GTX. המחשב הזה יחליף מחשב מבוסס פנטיום 2 550Mhz, אני לא צריך מסך או כל ציוד היקפי אחר, לא הארד דיסקים ולא כוננים אופטיים. תודה רבה לעוזרים.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 - רק אם השינוי ממש קריטי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס בעיקר כולל אקסס PPT ואקסל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19" של MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחק המרכזי שאני רוצה לשחק בו זה SC2 לכל השאר יש לי XBOX * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא חייב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אבא שלי עורך עיתון, העבודה שלו לא דורשת מחשב חזק, עכשיו הוא על סלרון עם 256RAM וזה ככה ככה בשבילו. הוא רוצה לקנות שתי מחשבים חדשים ואני אומר שלא צריך להוציא על מחשב כזה יותר מ-2500-3000 ש"ח, במיוחד כי קונים שתיים כאלו כי אז זה יוצא 5000-6000 לשתי מחשבים. חובה מסך דק וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. לא חובה כרטיס מסך, אפשר אפילו לשים לוח אם ASUS M2A-VM עם כרטיס מסך 6150 מובנה זה יספיק לו מעל ומעבר. תודה מראש.. =]

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. המחשב הוא לבן אדם שבחיים לא השתמש במחשב, והוא רוצה "to catch up with the enviorment" אני מאד בספק שהוא הולך לשחק במשחקים, כי הבן אדם בן 35 ככה , ואם הוא לא שיחק עד עכשיו אז... אז אפשר לתקוע לו כרטיס מסך LOW END ולהתעמק בדברים אחרים. לגבי מסך, לא נראה לי שצריך LCD...

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  12. צריך מפרט לעבודה בוורד,אקסל ושאר תוכנות אופיס. שמיעת מוסיקה וצפייה בסרטי XVID ומוסיקה. 1. מה התקציב המקסימלי?1200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית בעיקר,אופיס וכו'... משחקים פשוטים ביותר כמו דינר דש וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי?כן, רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ?לא צריך מסך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה כן,מערכת הפעלה לא. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.בא…

13. מחשב לעבודה בגרפיקה: פוטו שופ ,פריהנד,וכו... ברמה מקצועית וכבדה [משרד פירסום וגרפיקה] גלישה באינטרנט צריבה 4+יצאות USB+כרטיס רשת בלי מסך לא מיועד למשחקים אין תקציב צריך מחשב טוב אז התקציב לא מדבר לבנתיים ולעכשיו

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  14. שלום צריך מפרט רציני לעבודה ללא ציוד היקפי מחשב בלבד רצוי מאוד עם כרטיס מסך QUADRO אשמח לקבל הצעות ממי שבאמת מבין ויודע מה התוכנה צריכה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך מפרט לעבודה עם תוכנות לעריכה גרפית כגון- photoshop,solid,illusrrator וכו' וכמו כן לתמיכה במשחקים (פחות קריטי אבל רצוי) . אין צורך בציוד נלווה,מסך וצורב. תודה רבה, אושיק.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  16. צריך מחשב לעבודות משרדיות ממש כזה פשוט.. אמממ תקציב:סביבות 1500.. בכל מקרה תביאו את ההכי מצומצם שלכם והכי משתלם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  17. א. תקציב מקסימלי 2k, אם אפשר לחסוך- סבבה. ב. חריגה של עד 100 שקלים. ג. שימוש- אינטרנט סרטים, ומשחקים לא מרוד כבדים כמו קול אוף דיוטי וקאונטר סטרייק סורס. יחובר לT190P עם 1680x1050 . ולא תמיד אני משחק על הגדרות הכי כבדות אבל בכל מקרה- לנצל מה שאפשר מהתקציב. ד. אין צורך בציוד היקפי. ה. לא מתוכנן oc ו. שקט חשוב.. 7? ז. בעתיד אולי אחבר כרטיס קול כדי להקליט. אין צורך באופק שדרוג מאסיבי לדעתי, אולי קצת. אני יודע להרכיב אבל אין לי סבלנות, עדיף שהם ירכיבו. אין חלקים שאפשר לוותר עליהם ולא צריך אופיס/מערכת הפעלה. אני חולוני אז נראלי עדיף ksp חולון אבל אם על פי הניסיון שלכם עדיף חנות אחרת שיש באיזור, אין בעיה. אם חסר משהו באשכול תגידו לי. תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  18. ציוד הקפי רק רמקולים ומסך 17 לא מעוניין ב OC בזמן הקרוב (אם בכלל).

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  19. היי לכולם, אני צריך את ייעוצכם בנוגע ל2 מפרטים שאני בונה לחברה של אמא שלי. אני צריך מפרט אחד לעריכה 2D ועריכת סרטים בתקציב של עד 3500. ואני צריך מפרט נוסף שייעודו משחקים לילד בן 18 עד 3500. אין צורך בציוד הקפי בשניהם, רק "קופסא". אני מעדיף שהמפרטים יהיו מKSP כי משם זה יקנה. הנה מפרט שהכנתי לעריכה: אני מתלבט האם יש צורך בכרטיס המסך או לא וגם אא כן אז איזה לקחת... מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 870 1 870 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P8H67-M PRO/CSM B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI 650 1 650 זכרונות‏ DDR3 1333Mhz Price Units Total 1x4GB Mushkin 991770 230 2 460 כרטיסי מסך‏ …

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. שלום רב! אני צריך מפרט לעריכה גרפית עד 3.5K ללא מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  21. שלום רב! אני צריך מפרט לעריכה גרפית עד 3500 ש"ח ללא מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ראיתי תמפרט הזה במפרטים מומלצים אחרי חישוב מחירים בSKYPC יצא בסביבות ה 1700 מה אתם אומרים? ללא ציוד הקפי פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO 140 לוח אם SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI - 3Y Warranty 380 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 420 צורב LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18 180 כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס …

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by eps,

שלום, אני מנסה לבנות מחשב שישמש בעיקר לעריכת וידאו, אני מתלבט בין כמה דברים במחשב: בין הקונרו E6300 או E6400 או E6600, מה כדאי ולמה? מה ההבדלים? כרטיס מסך - איזה ממולץ לצרכי עריכת וידאו ? לוח אם ? מה מומלץ ? מפרט ללא מסך , מקלדת ועכבר. תודה רבה טל

24. אני קונה מעבד זכרונות כרטיס מסך ולוח אם מחו"ל..... אז צריך שייצא עד 9000 שקל (2000$)

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  25. תבנו מערכת שאין בה ארדיסק ...וסידירום..עכבר ומקלדת..ורמקולים.... כי יש לי אותם למטרה של קידוד סרטים עריכת וידאו פוטו שופ ומשחקים ... אז אני צריך מעבד חזק שיוכל לעמוד עם הקידוד סרטים והעומס שיהיה על המחשב.......גם לעבוד עם פוטו שופ ומשחקים...שלא יתחמם מהר...קירור טוב בשבילו ...לא מיועד ל OC כי אני לא יודע לעשות :\ לוח אם מתאים...... זיכרון X2 שינצל תמעבד והלוח כרטיס חזק למשחקים עד 1500 שקל 256BIT וכל החלקים הנוספים מארז ספק קירור.חוטים הרכבה..מסך.....(בחלקים שהם לא חומרה שתשנה את ביצועיי המחשב אל תקחו חלקים יקרים כמו מארז ב 1000 שקל....!) בו נגיד שאני יכול להגיע ל 7 אלף שקל.. התקציב הוא ממוצע .. אל תקחו לי כרטיס מסך של 3000 שקל ..אלה ממוצע של 1500 הבנתם אותי?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.