ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
בדיון הקודם לא ממש ידעתי מה אני רוצה ולכן בשביל לעשות סדר אני פותח דיון חדש.. אז ככה התקציב הוא 5500 אבל מותר לחרוג קצת.. אני רוצה מסך crt אבל לא סתם חרא אלא מסך crt באיכות טובה שעולה 600-700 שקל לא מתוכנן OC תודה לעוזרים..
-
- 13 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אוקי אני צריך המלצות למפרט בתקציב 6.9K שיכלול גם מסך עכבר ומקלדת.. יש אפשרות להגיע ל7.2K תודה מראש =] עריכה : _________________- מאוד חשוב שהעכבר והמקלדת יהיו אלחותיים. תודה
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש מפרט למשחקים שיעבדו לי משחקים טוב. תקציב עד 2400 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אוקיי לא הייתי פה כמה חודשים.. התקציב כאמור הוא 6000 ש"ח כולל מסך, ציוד היקפי. מה שאני כן רוצה שהמפרט יכלול זה: 250 ג'יגה.. כרטיס מסך חזק. אגב האם יהיו שינוים משמעותיים בחודש הבא לגבי הרכיבים ? אולי עדיף לקנות בחודש הבא? ועוד שאלה אחת... אם אני מזמין באינטרנט אז הכי שווה להזמין מKSP או נועה מחשבים?
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים בתקציב של 2000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. אם התקציב לא מספיק למחשב שיריץ משחקים שיוצאים היום בבקשה תגידו לי מראש ואל תרכיבו מפרט. עדיף כמה שיותר שקט. ואני גר בחדרה אז עדיף מפנדה או מאייבורי תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. מה התקציב? כמו שציינתי בכותרת, 4.5K גג, לא יכול לחרוג 2. מטרות המחשב? למשחקים ואינטרנט, בכלל לא לתוכנות של גראפיקה כמו פוטושופ ו3DMAX, לא ממש ליישומי אופיס, וגם אם כן - רק WORD, בנוסף - רוב הזמן יהיה רק חלון אחד- 3 פתוחים, במקרה של אחד זה יהיה איזהשהוא משחק/חלון אינטרנט, ואולי עוד כמה תיקיות, אין מולטיטסקינג בקיצור. (משחקים כמו: NFSMW, QUAKE4, BF2, DOOM3, FEAR, SPLINTER CELL: CHAOS THEORY) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי כבר הכל... 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש, אבל בצורבים אני מעדיף ללכת על LG 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דר…
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה, אתמול היה לי קצר חשמלי ועכשיו כל פעם שאני מעלה את המחשב ההארד מקצר אותו (נבדק), בנוסף המחשב הוא בן יותר משלוש שנים והגיע הזמן להחליף אותו. אז ככה: התקציב הוא בסביבות 5500-6000 ש"ח, בשביל מה אני צריך אותו? בעיקר משחקים, משחקים כבדים וחדשים. בקשות מיוחדות: א. שהוא יורכב ב- pandas.co.il (לפי מה שהבנתי בנה לך מחשב לא מעודכן שם אז צריך להרכיב חלק חלק ) ב. שהלוח אם יתמוך בטכנולוגיה עתידית, משמע שאם עוד שנה או משו אני רוצה להחליף כרטיס מסך/זכרון/מעבד אני לא אצטרך להחליף את כל הלוח אם. ג. שהמארז יהיה שקט ומאוורר בצורה טובה. (לא בהכרח חייב להיות מדהים ביופיו, לא כזה משנה), בנוסף שרוחב המארז לא יעלה על 21 ס"מ. ד. המפרט צריך להיות בלי מסך, בלי צורב ובלי ציוד חיצוני כגו…
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ה-9600XT [כן, Radeon, הייתם מאמינים?] מריח כמו טוסט והולך להתפגר לי כל רגע, אז החלטתי שהגיע הזמן למחשב חדש ניסיתי להתחיל לבנות משהו, תגידו לי מה דעתכם ומה כדאי להוסיף/לשנות: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤777 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB ¤435 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤716 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤885 כמות:1 http://www.skypc.co.…
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. עדיף כמה שיותר שקט. לא צריך שום תוכנות אבל צריך הרכבה. ואני גר בחדרה אז עדיף חנות מהאזור, אין לי העדפה ספציפית תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים בתקציב של 3000 שקל יש כבר מסך של 26" ולא צריך שום ציוד היקפי. עדיף כמה שיותר שקט. לא צריך שום תוכנות אבל צריך הרכבה. ואני גר בחדרה אז עדיף חנות מהאזור, אין לי העדפה ספציפית תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני עוזר קצת לחבר, הוא צריך מפרט בתקציב של 4000 (הורדתי מזה אל פסק) אז 3600 למחשב משחקים (ללא ציוד היקפי)
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני צריך מפרט שיחזיק משחקים כבדים לזמן רב, כלומר, כמה שנים. אין צורך במסך (יש), רמקולים (מערכת סטריאו מחוברת למחשב), עכבר (יש) ומקלדת (יש). אני מוכן להתפשר לכונן קשיח לא גדול במיוחד, אני לא מוריד סרטים ומשחקים אז הוא לא יתמלא מהר. (יש עדיפות ל AMD, אגב). כרטיס מסך הייתי מעדיף מסדרת ה 6800 ויש דגש על ה RAM. אגב, שכחתי להוסיף, אני לא מתעסק באוברקלוקינג. הייתי מנסה להרכיב מפרט בעצמי, אבל אני לא מבין בזה הרבה ואני צריך עה של מבינים. מחיר... ממ.. בתחום ה 8000 ככה, יכול לגלוש קצת למעלה. - תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב -3500 ... אני לא ממש מבין בזה לכן אני צריך את עזרתכם. תודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אחרי שנתיים-שלוש עם המחשב הישן, אני קונה חדש בישן היה OC רציני ביותר עם מעבד NORTHWOOD 1.8 והכל עובד שם בסדר גמור, הוא פשוט ניהיה מיושן מידי בשבילי.. בכל אופן מה שרציתי זה מחשב שיהיה חזק בעיקר למשחקים, עם אופציה לאוברקלוקינג(לא בהפצצה, אבל בכל זאת) כדי שכשהוא יתיישן מעט מוכל לעשות משהו בעיניין חשוב מאוד כ.מסך חזק אין צורך במסך ובהארדיסק בנוגע לזיכרון, להתייחס אליו כאילו זה 512 (למרות שבעצם יהיה לי ג'יגה זיכרון-סיפור ארוך) ו... אם אפשר מארז וספק איכותיים, למרות שלא הכי חשוב לי, אבל ככה בסיבוב אם יהיה משהו זהו פחות או יותר, מקווה שתוכלו לעזור לי כי אחרי שנתיים מחוץ לסצינה, אני כבר לא מכיר שום דגמים חדשים
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רצוי שיהיה כרטיס מסך ממש טוב. לא אכפת לי אם זה amd או אינטל למרות שהמליצו לי לקחת amd כי הם יותר זולים ולא נופלים ברמה. צריך גם המלצה למסך טוב, תודה לעונים!!
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה עם מפרט למחשב נייד, עם ביצועים חזקים, באיזור 5000-6000 ש"ח. המחשב לצרכי מולטימדיה ולכן חשוב שיהיה עם כונן קשיח גדול ומסך חד. מה אתם מציעים?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
לעבודה משרדית בעיקר, אבל לא לשלול צפייה בסרטים מדי פעם שיהיה משהו טוב, שיחזיק קצת זמן. אם אפשר לעזור לי כאן כי באמת שאין לי מושג בתחום הזה.. תודה, אלעד.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
שלום לכולם כמו בכותרת משהו שיפעיל משחקים לא הכי חזקים לא צריך להתפרע עם הכ.מסך שיהיה טוב ללימודים ושיהיה מצלמה ומקרופון מובנה או לפחות שאני אדע כמה זה תוספת תודה מראש יום טוב (:
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום. סבא שלי הרס תמחשב שלו ואני צריך מחשב חדש. מה שאני בעצם צריך זה שיריץ XP כדי שהוא יוכל לכבות עם הכפתור בצורה מסודרת. חוץ מזה כלום, המשחקים שלו עולים גם על 98 אני צריך שהוא יהיה כמה שיותר זול... (בלי ציוד הקפי, ואני לא חושב שהוא יעשה OC...) תודה!
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אחותי צריכה מחשב בשביל הבית שלה וגם בשביל הלימודים.. המחשב יעבוד עם תוכנה כמו פוטושופ אז צריך 512 זיכרון המחשב גם יעבוד עבודה משרדית אקסל וואורד אינטרנט. צריך מסך וצורב.. המחיר 3000שקל לא צריך כרטיס מסך חזק 5200/9200
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש נייד שלא יעשה לו בעיות(HP,Dell החברה לא משחקת תפקיד) בסכום של 3000-4000 למטרות לימודים בעיקר, לא ידוע לי על תוכנות ספציפיות שהוא יריץ(דהיינו כמו MATLAB וכדומה...), הוא גם מבקש שהמחשב הנייד ישמש למעט משחקים, גרפיקה לא משחקת פקטור, אשמח למפרט תודה.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המחשב יהיה לסרטים, אינטרנט ומשחקים. יש לי בעיקרון 5500 ש"ח אבל אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ולכן אני מבקש להציע מפרטים המתייחסים ליחס עלות-תועלת. בעיקרון צריך מחשב טוב בכמה שפחות (OC אפשרי בהחלט ואף רצוי), אין העדפה בין INTEL לAMD, מה שיותר טוב ומשתלם. אני צריך שילוש + כ.מסך + HD + CD + FLOPPY + מארז יפה ומקורר + ספק + קירור איכותי (למעבד ולמארז)+ רמקולים איכותיים (2.1) לא צריך צורב. החלטתי לגבי מסך והוא יהיה ה ViewSonic P90F. בתודה מראש לכל מי שאפילו רק ינסה לעזור, Who_Cares. נ.ב. אני אשמח גם לקבל המלצות על חנויות טובות.
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטי HD 1080p וחיבור המחשב לטלוויזיית 42 אינץ' (בגלל זה נדרש חיבור HDMI לכרטיס מסך) + עבודה משרדית + משחקים כמו BF4 ו call of duty ghosts 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתכנן להעביר צורב LG מהמחשב הישן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לבקש את הצעתכם, למפרט מחשב לאחי, על מנת להגיע לתוצאה השווה ביותר. במחיר 4000 ש"ח כולל מסך 19' . מכיוון שהוא עובד על גרפיקה ומעט תלת מימד חשוב לו שהמעבד יהיה חזק. ללא ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) ולגבי המסך חשוב שהוא יהיה איכותי, לא משנה אם זה דק או לא. ובאמת תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-