ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
אני הרכבתי מפרט כזה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤793 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤409 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1201 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤396 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C4H כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe ¤984 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SGTX260896 מארז ללא ספק HEC 6A19B Black ¤217 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A19B-NPS ספק כח Seasonic SS…
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן משוטט באתר ועכשיו כשהגיע הזמן לקנות מחשב גם נרשמתי בכל מקרה, לנושא... אני רוצה לקנות מחשב שיריץ לי משחקים חדשים וכבדים באיכות טובה או מינימום בינונית וישנים יותר (MMORPG's בעיקר) באיכות הכי טובה שאפשר! אבל שגם יוכל להריץ הרבה תוכנות ברקע ןלראות סרטים באיכות טובה בלי להיות יותר מדי איטי (quad?) התקציב הוא 2500 מינימום אם אפשרות ליותר אבל רק במקרה שזה יעשה הבדל גדול בדרישות. הבנתי שבקרוב יוצאים כל מיני מעבדים וכרטיסי חדש חדשים ואולי כדאי לי לחכות או שלא? אני לא צריך ציוד היקפי למרות שכרגע אין לי מסך טוב בשביל הכרטיסי מסך שיש כיום (סתם LCD 19") ואני מתכנן לקנות איזה 20 או 22 HD, אם למישהו יש המלצה לאחד זול וטוב על הדרך אני אשמח (בלי קשר לתקציב הנ"…
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות מחשב בקורב, ואני צריך קצת עזרה. בעקרון, אני רוצה E8400 box ו 4 GB RAM כרטיס מסך אני כבר קונה HD4870 אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט טוב, בעיקר למשחקים שכולל 4GB RAM ומעבד E8400 www.skypc.co.il תודה על העזרה. ד"א - עוד שאלה קטנה, יש לי חבר שיש לו ת HD4870 וזה ממש כרטיס טוב, שמתי לב גם למכירים וה HD4870 יותר יקר מה 9800GTX+ בהפרש של איזה 400 שקל, 9800GTX+ לא אמור להיות יותר טוב? ם.ם (באתר של SKYPC ה 9800GTX+ עולה בערך 1040)
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים בעיקרון אבל לא על רזולוציות גבוהות אני מסתפק גם ב 1024*768 על MEH HIGH הגדרות :] תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למחשב שיהיה לצורך משחקים עד מקסימום מקסימום 3.5K עם עדיפות לכיוון 3K. אין תכנון של OC והמסך הוא 17" רגיל. חשוב שהמחשב יהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה ולא מכובה אף פעם. . .
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מחשב למשחקים, תכני hd ושימוש יומיומי. תקציב עד 3.5k בלי לעבור. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן oc. דיסק קשיח לפחות 1 TB אין חנות ספציפית שמתוכן לקנות דרכה. רצוי שיהיה שקט אבל לא להגזים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מפרט למשחקים, אין צורך בדיסק קשיח, מחנות אחת בלבד, בלי ציוד היקפי. אני חשבתי על משהו כמו זה Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P 530 DDR II 667 512MB TwinMOS 310 2 620 Point Of View 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 890 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 Spire RockeTeer II 400W Silent (24pin) 220 סה"כ 3750 יש איפשהו דיל טוב של מארז וספק ביחד? איך הכרטיס מסך של POV? אשמח לקבל הצעות נוספות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב יעמוד על 4.5K, חריגות קלות למטה או למעלה לא יפריעו. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, אינטרנט ומוזיקה באופן יום-יומי. אני מעוניין במחשב שיחזיק את המשחקים הכבדים ביותר ויחזיק גם את המשחקים החדשים של השנים הבאות. אין צורך בציוד הקפי, כמו כן את המסך הנוכחי שלי אני לא מעוניין להחליף, מדובר במסך LG 1900. השקט של המפרט חשוב, החדר שלי הוא פחות או יותר המקום הכי חם בבית ולכן חשוב שיהיה קירור טוב ויעיל. לגבי מערכת הפעלה אני מתלבט בין להשאר עם XP שאיתה אני עובד כבר שנים או להתחדש ב-Windows 7 אשמח לעצות בנושא. ככל הנראה אני ארכוש את המחשב מסניף KSP הקרוב למקום מגורי. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בלי מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים, הארד דיסק וכרטיס קול. אני צריך שהמחשב שיריץ משחקים שיוצאים עכשיו כמו ביושוק, ריינבו סיקס וכו' אני גם ממש הייתי רוצה שהוא ינצל כמה שיותר את המסך שלי(samsung 226bw) מתוכנן OC אם אפשר אז מTMS.co.il
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לקבל הצעה למחשב במחיר של 4000 שקל כולל מסך 21 אינץ של סמסונג.. המשחק משמש בעיקר למשחקים..אני יודע שלא יוכל להריץ ברמה הגבוה ביותר..אבל שיריץ סביר. תודה
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ואני צריך קצת עזרה בלבחור מפרט. אני לא צריך מקלדת עכבר וכו'. אני מעדיף מעבדים של אינטל וכרטיסי מסך של רדאון. אשמח לקצת עזרה ורעיונות אפשר לנצל את כל התקציב וגם לחרוג קצת כי אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג (WoT,WoW) אני רוצה מסך מרובע ולא שטוח. (את המסך תכננתי לקנות בנפרד אז אפשר לפרוץ תקציב בשבילו) המחשב מיועד להגדרות בינוניות-גבוהות אין צורך בציוד היקפי (אני כבר אקנה מקלדת ועכבר בנפרד). עדיפות לאיכות על שקט. לא מתכנן OC ומערכת הפעלה אני כבר אחפש לבד. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. את המחשב אני אקנה מחנות בחיפה (אז אני קודם רוצה לדעת איזה חלקים אני צריך ואח"כ לוודא שיש להם) תודה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ואני צריך קצת עזרה בלבחור מפרט. אני לא צריך מקלדת עכבר וכו'. אני מעדיף מעבדים של אינטל וכרטיסי מסך של רדאון. אשמח לקצת עזרה ורעיונות אפשר לנצל את כל התקציב וגם לחרוג קצת כי אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג (WoT,WoW) אני רוצה מסך מרובע ולא שטוח. (את המסך תכננתי לקנות בנפרד אז אפשר לפרוץ תקציב בשבילו) המחשב מיועד להגדרות בינוניות-גבוהות אין צורך בציוד היקפי (אני כבר אקנה מקלדת ועכבר בנפרד). עדיפות לאיכות על שקט. לא מתכנן OC ומערכת הפעלה אני כבר אחפש לבד. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. את המחשב אני אקנה מחנות בחיפה (אז אני קודם רוצה לדעת איזה חלקים אני צריך ואח"כ לוודא שיש להם) תודה
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה אני לא באמת צריך אותו כי קניתי כבר מחשב אבל אני רוצה לראות מה יכולתי להשיג באותו מחיר יותר טוב כי ברור שיכולתי להשיג יותר 6.5K תקציב כולל מסך רמקולים מקלדת ומסך המחשב אמור להיות למשחקים
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
תקציב 6000 צורב רגיל כונן DVD הארד דיסק 80GB לא צריך מסך מקלדת רמקולים עכבר... בקיצור רק מארז ומה שבפנים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ואני צריך את עזרתכם. התקציב הוא 6.5k עם חריגה של 500 שקל מקסימום, ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. אני מבקש שבתקציב יכנס גם מסך 24" טוב (לא חייב להיות מאותה חנות של המחשב, אני יכול לקנות אותו בנפרד) יש לי העדפה למעבד מרובע ליבות כי אני גם מתעסק עם תוכנות שמנצלות את זה, אבל רוב המחשב הוא למשחקים. יש לי גם כמה שאלות: 1. האם עדיף לקנות לוח וספק תומכים CF ולקנות כרטיס יחיד עכשיו ובעתיד לשדרג, או לקנות מעכשיו כבר כרטיס יותר חזק? 2. אני אישית לא יודע לעשות OC למעבד אבל אני מכיר מישהו שיודע, אבל האם זה כדאי והאם זה באמת יתן בוסט רציני לביצועים? תודה רבה מראש לכל העוזרים (:
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר ב- 2000 שקל בערך שיהיה מעבד 2 ליבות אינטל חזק כמה שניכנס בתקציב, הארד דיסק משהו כמו 250GB יספיק, לוח אם שיהיה מחברה מוכרת עם צ'יפ הכי טוב שאפשר. 2GB זיכרון, מארז + ספק שיחזיקו את המחשב כמו שצריך לא משנה כל כך העיצוב! כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים NFS החדש GTA, FIFA וכו'. (אם ניכנס משהו מסדרת 9xxx) המחשב לא לגיימר אבל עדיין שיריץ משחקים ויעבוד חלק, לא מיועד ל OC. עדיף מסקאי פי סי.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שחשוב שיהיה... מעבד: ?P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? צורב DVD ווינדוס XP מסך שיהיה ב1000 שקל (LCD כמובן) זהו... ושלא יעבוד את 4000 שקל! וכל זה תבנו לי מ-www.ksp.co.il תודה מראש! חשוב לציין שאני לא גיימר ואני רוצה שהמשחקים יעבדו לי חלק! ולא שיהיה משהו יקר הכ. מסך! שוב תודה
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר שלי עד 6000 ש"ח (יכול לחרוג מעט) מבוסס INTEL. עם מסך CRT וכרטיס קול מובנה. בלי רמקולים ובלי צורב. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, המחשב בבית קרס אתמול, הגיע הזמן להתחדש אשמח אם תוכלו לעזור לי עם מפרט השתמשתי בשאלון שבנעוץ כפי שהומלץ תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 אבל עדיף להימנע מלחרוג, אלא אם כן ממש ישתלם לי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, סרטים אינטרנט וכו' אבל גם משחקים כמו פיפא 2012 ואולי גם כמה משחקים חדשים שאני אכיר ברגע שיהיה לי מחשב שיעלה אותם טוב אבל בעיקר פיפא שיעבוד חלק, שאר המשחקים - לא צריך על האיכות המקסימלית, אבל שבכל זאת יעבדו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן ש…
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ב-2000 ש"ח, אפשר חריגה של עד 2200 ש"ח. אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך דיסק קשיח מארז המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד, העיקר שהוא יריץ משחקים ברמה סבירה, לא אכפת לי שהכרטיס יעלה 400 ש"ח...
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך בשביל אח שלי לבנות מפרט. אני יודע שזה תקציב מאוד דל אבל זה מה יש עכשיו ... :-\ השימוש הוא משחקים, שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים מהכסף הזה.. ובבקשה להימנע מחריגות... תודה מראש ומצטער על הטירחה...
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חברה הרבה זמן לא התעסקתי עם מפרטים, אני צריך לתת המלצה לחבר למפרט ב3000 ש"ח למשחקים, האם תוכלו לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט עבור חבר ואני אשמח לעזרה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא כמו שרשמתי בכותרת 3500-4000 ש"ח. ציוד הקפי שצריך שיהיה במפרט: עכבר, מקלדת (עדיף שיהיו יותר נוחים למשחקים) ורמקולים. במסך אין צורך. במבחינת דיסק קשיח 500GB יהיה מספיק. לא מתוכנן OC. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני לא צריך מחשב עם הכרטיס מסך הכי חדש , זה לא הכי קריטי לי אני לא משחק כל כך הרבה משחקים חדשים אבל אני רוצה מחשב חזק מבחינת זיכרון פנימי , לפחות 2 גיגה כדי להריץ כל מה שאני כן עושה כמו שצריך. לא צריך מסך , כרטיס קול נורמלי אבל לא יקר כל כך , כונן קשיח לא גדול מידי כי יש לי כבר 80 שאני יעביר למחשב החדש ומבחינת עכבר\מקלדת אם אפשר להכניס בתקציב משהו חביב למה לא , אבל לא קריטי אה וכמובן צורב DVD. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-