ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם. אני רוצה לקנות מחשב שיספיק לי לכל מה שאני צריך + משחקים (גם כרייסיס על איכות בינונית...). בניתי מפרט ב-KSP בבערך 600 שקל, תנו תגובות ותגידו אם זה טוב (מפרטים חדשים יתקבלו בברכה): מעבד E6400 ב-1290 ש"ח, זיכרון של Spectek 2GB ב-1000 ש"ח ביחד, כ.מסך GIGABYTE 7900GS 260 MB GDDRIII ב-1190 ש"ח, לוח אם 965GM-S2 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E של GIGABYTE ב-650 ש"ח, דיסק קשיח של Western Digital עם 250GB ב-390 ש"ח, מסך Chi Mei 745A 17" 8MS ב-875 ש"ח, רמקולים Creative SBS 370 - 170 ש"ח, צורב DVD + מקלדת ועכבר - 315 ש"ח, מארז HJA 201 MIDI 500W ב- 220 ש"ח. סה"כ - 6200 ש"ח (יותר מדי, אבל לא מצאתי מה להוריד...). אם אתם שולחים מפרטים, תבחרו בבקשה מעבד לפחות E6400 ודיסק קשיח של …
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה בבניית מפרט. להלן הדרישות: 1. תקציב: 5000 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים. 3. ללא ציוד היקפי. 4. ללא כרטיס קול מקצועי.. 5. העדפה למעבד i7 920 6. לא מבין בנושא הקירור, אם יש צורך אנא המליצו. 7. המחשב צריך להיות שקט 8. מע' הפעלה חוקית. 10. מתוכנן OC בינוני 11. מדובר במחשב עבור משחקי אסטרטגיה, אך כם משחקים כגון CRYSIS. רזולוציית מסך 1680X1050. המפרט צריך להיות בנוי כך, שהדגש יהיה על כרטיס מסך איכותי, מעבד ולוח. שאר הרכיבים : זכרונות, דיסק קשיח וכרטיס מסך שני אשדרג בהמשך (אוסיף). שאלות נוספות: א. בלוחות החדשים (X58), האם ניתן לעבוד עם כרטיס זכרון אחד לדוגמא: OCZ 3P16002GKוOCZ, ורק מאוחר יותר (לאחר שהמחירים ירדו) לקנות עוד 2 ? ב. בנושא SLI או CF, האם חובה שסוגי ה…
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט בשביל חבר שלי עד 11 אלף אני מעוניין למטרת משחקים, ואני צריך גם מסך שינצל את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר (כמו למשל אם אתם מביאים לי כרטיס 8800 וזה ברור שתעשו את זה אז אל תביאו לי מסך 19 אינץ' כי זה לא יפיק את המירב) הוא לא מעוניין באובר קלוק, ואם אפשר אז שיהיה לוח אם שאם בעתיד הוא ירצה הוא יוכל להוסיף עוד כרטיס מסך (SLI) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן!! תעזרו לסחבק... . תקציב מקסימלי 1500 ש"ח לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. לשימוש פשוט למטרת לימודים. אינטרנט,אופיס וסרטים אולי גם פוטושופ 3. אין צורך בציוד היקפי,גם לא בצורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא חשוב 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. חנות מאזור ת"א. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
בעיקר אינטרנט משחקים לא חשוב לי הרד דיסק 80 גיגה חובה DVDRW חובה
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום רב. קיבלתי הצעה למחשב: AMD Athlon™ II Quad Core 635 לוח Gigabyte דגם GA-880GA-UD3H זכרו 2GB DDR3 133MHZ דיסק קשיח 500gb sata DVDRW LG HUNTKEY H-10 1600 ש"ח ואמרו המעבד הזה ברמה של INTEL I3 האם זה נכון? או ללכת על מחשב מבוסס של אינטל?. המחשב לצריכה ביתית :גלישה ,הורדות ,סרטים . אשמח לקבל תשובה או שיפור במפרט. תודה
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לעבודה משרדית פחות או יותר אחותי רוצה את זה בשביל להוריד סרטים ושירים יש לה כבר מסך מקלדת ועכבר ורמקולים אז בלי בבקשה ואם אפשר לא לנסות לנצל את כל הכסף זה 2000 ש"ח עם חריגה אהה ובבקשה תנסו לעבוד עם KSP כי הם ממש קרובים אלינו וזה נוח תודה.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט (או מערכת מוכנה) מחשב עד 2000 שח שישמש גם לגלישה וגם לקצת משחקים וסרטים. יחובר למסך 19". תודה רבה, רון
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני חדש אני צריך מפרט למחשב לאחי הקטן : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב המקסימלי הוא עד 2300 ניתן לחרוג ב500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השימושים העיקריים של המחשב הם…
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
דרישות: מעבד,כרטיס גרפי, לוח אם, זכרון (512MB מינימום), דיסק קשיח (120GB), מקלדת, עכבר ורמקולים,מארז+ספק. המחשב בעיקר לשימושי אופיס וגם להרצת משחקים(אבל מן הסתם לא ברמה הכי גבוהה)
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מקסימום 2500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות,סרטים,מוזיקה,וקצת משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.-אולי להשתדרג למקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי-לא צריך צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דריש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לארגן לי מפרט למחשב במחירק 2600 ש"ח עם כרטיס מסך .. שיהיה הכי הכי טוב שאפר לבנות למשחקים וסרטים.. תודהרבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המחשב צריך להיות חזק למשחקים [במיוחד ל CS אם מישהו מכיר..] המחשב צריך להיות די שקט.. ואין לי העדפה לחברה.. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המחשב הביתי אמור לכלול מסך מקלדת עכר ורמקולים הוא מיועד למשפחה של חבר שלי והשימושים שלהם זה בעיקר עבודה משרדית אינטרנט ומשחקים רצוי שהחנות שאתם מביאים לי את המפרט תיהיה באזור חדרה מחשב הHTPC צריך להיות סופר שקט השימושים שלו הם הקלטה מהטלויזיה למחשב גלישה באינטרנט צפיה בסרטים ורוולוציה גבוהה ואולי גם עבודה משרדית מי יודע
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב, בעיקר לגלישה באינטרנט ואפליקציות קלות לא למשחקים כבדים ולא לתוכנות עריכה כבדות.. מה שחשוב שהוא יעבוד חלק ויהיה איכותי, כלומר שישאר לאורך זמן.. בעיקרון זה בשביל בנדוד שלי בן 17... אולי הוא ישחק משחקים ישנים מלפני שנתיים 3 ככה שלא צריך להגזים יותר מידי.. בעיקר לגלישה באינטרנט.. ICQ מסנג'ר ואופיס.. וכמובן שאם אפשר להוריד בתקציב זה תמיד טוב, ואם צריך לעלות בתקציב גם כן אפשרי..
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
חשוב שהוא יחזיק להרבה זמן (לפחות 5 שנים) אבל בגלל שהוא לא למשחקים, אין צורך בכרטיס מסך ( לוח משולב)
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאינטרנט בעיקר הורדת דברים ומשחקים לא כבדים כמו need for speed או gta חשוב לי מאוד שיהיה מארז שאטל לא צריך שום ציוד הקפי
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
מי שיכול להביא לי הצעה של מחשב טוב מאוד למשחקים סרטים וכו..... מחשב כמו שצריך!
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
טוב בן דודי הקטן ביקש ממני שאני יעזור לו במציאת מחשב בסכום של בין 2500-3500 שקלים שהמטרה שלו היא להחזיק משחקים בצורה הטובה ביותר.. אם נוח לכם אז אני צריך מפרט אחד שהוא עד 2500 שקלים ואחד שהוא עד 3500 שקלים כי אני לא ממש יודע מה התקציב הוא אמר בין 2500 ל3500.
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא במחשבים ו הייתי רוצה את העזרה שלכם.. הסכום שלי הוא עד 4000 שח, לא צריך ציוד הקפי .אם אפשר שיהיה גם פחות מ 4000. צריך מארז ו כל החלקים האחרים.. המחשב צריך להחזיק לתקופה דיי ארוכה של שנתיים - שלוש. הוא צריך להיות שקט כי הוא יהיה דלוק כל הזמן, יום ולילה. המחשב הוא לא למשחקים כבדים . שיריץ משחקים כמו need for speed carbon לא חובה על הגרפיקה הכי גבוהה.אבל שיהיה חלק. המחשב צריך להיות מ KSP. אני ממש צריך את העזרה שלכם ! באמת תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך מפרט למחשב עד 4000 שקל כולל מסך דק לאחותי מה שחשוב לי (לה יותר נכון..) בעקרון שיהיה יציב, מהיר בלי הרבה דברים מסביב.. סומך עליכם.. תודה מראש.. שבוע טוב !
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב התקציב הוא 4.5-5K אפשר לחרוג קצת. בלי ציוד היקפי (עכבד מקלדת מסך וכו...). העיסוקים העיקריים שלי עם המחשב הם עיצוב ובניית אתרים (עובד עם תוכנות כמו photoshop ו dreamwaver). רצוי שיהיה מסוגל להריץ משחקים , אני לא משחק משחקים כבדים אני משחק פיפא וכדומה לא יותר מזה. אני רוצה רמקולים 2.1 עם המחשב! אה ואני רוצה שהמעבד יהיה אינטל לא AMD, וcore 2 dou. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכם חברה. חבר שלי רוצה מחשב חדש, בעיקר למשחקים, ולאינטרנט. אני יודע שהתקציב לא כ"כ גבוהה, אבל זה מה שיש... בכל אופן, שיהיה הכל מכל!!, מסך, כ.מסך, מקלדת, DVD,...הכל...! שיהיה משהו איכותי וטוב, תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 4000-5000 למשחקים עכשו עדיף כמה שיותר קרוב ל 4000 ושיהיה חזק כי ראיתי שיצא Intel Core 2 Duo E6850 3.00GHz 1333MHz 4MB $266 אז אני מעדיף אותו תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניך לקנות מחשב שישמש לסרטים בעיקר עם כרטיס מסך H.D שהיה שקט וחסכוני בחשמל (אני לא מכבה את המחשב) . עדיף מארז שוכב כמו של מחשב קולנע ביתי אין צורך בכרטיס טלויזיה אין לי כבלים גם ככה ... יש לי טלויזיה 37 אינצ' wl 66 של טושיבה ומערכת קולנע ביתי שמחוברת לרסיבר (לא צריך כרטיס קול ) הצעות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-