ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט למחשב עד 7000 שקל הכולל מסך LCD 19", מקלדת+עכבר,רמקולים. המחשב מיועד להרצת משחקים כבדים. עם מעבדי קונרו יכנסו במחיר הזה אני ישמח :] תודה.
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם , מקרה חירום והמחשב של חבר מת בטרם עת ובלי להודיע R.I.P אני צריך מפרט למחשב שעיקר השימוש בו הוא paintshop ותוכנות עיצוב אחרות (D-Design ועוד). מסך כבר יש , הארד דיסק בעקרון יש אבל קצת ישן לכן אני אשמח לקבל שני מפרטים ,אחד כולל HD ואחד ללא. עדיפות לזכרון 2GB וכל השאר לא חשוב (אפשר לחסוך בקטע של הכ.מסך , אפילו ON BOARD יתפוס לדעתי). הבקשה האחרונה שזה יהיה מפרט מחנות שקיימת באיזור נתניה (כמו גיבור או משהו בסגנון) , רק לא KSP (!!!!). תודה רבה על העזרה חברים , מקווה שתוכלו לענות לי במהרה.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
צריך מחשב עד 1500.המחשב לא צריך להיות הכי חזק.רק צריך שיהיה טוב לאינטרנט וציור עם פד ציור כזה למחשב.רצוי שיהיה צורב ורצוי שיהיה צורב די וי די.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
תקציב המקסימום שלי הוא 3000 שקל ולא יכול לחרוג ממנו יותר מידי אני צריך שהמפרט יתבסס על הריכיבם שיש בKSP בסניף של נתניה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.lol -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב לאחי שישמש אותו בעיקר למוזיקה אבל ממש ברמה מקצועית כי הוא עובד הרבה עם תוכנות של עיבוד מוזיקה וצלילים אז הדגש חייב להיות על כרטיס קול איכותי ביותר ורצוי עם פנל חיצוני. המפרט צריך לכלול: מעבד- של אינטל עדיף ממעבדי הפנרין שאמורים לצאת בימים הקרובים(כפול ליבה או מרובע ליבה). לוח אם- ופה גם אין הרבה פשרות אני רוצה שיהיה לוח או של אסוס או של ג'יגה בייט . זכרונות-לא פחות מ1 ג'יגה בייט עדיפות גבוהה לקורסייר. כרטיס מסך- פחות חשוב של איזה ברה אבל עדיף שיתמוך DX10 ויהיה חמוד בשביל קולנוע ביתי ואולי גם טיפה משחקים. כרטיס קול- כמה שיותר איכותי בשביל מוזיקה עם פנל חיצוני!(מצידי שזאת גם תיהיה ההשקעה הכי גדולה על המחשב הזה). ארדיסק- עדיפות ל320 ג'יגה בייט\160 ג'יגה …
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מפרט למחשב עם מסך ב3000 -3300 ש"ח מיועד למשחקים תודה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב עם מעבד אינטל E6300 שישמש בעיקר לעבודה משרדיתאבל גם למשקים וסרטים בתקציב של עד 3000 ש' ללא מסך... יש לכם הצעות???
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שימוש במחשב: אירגון תיקיות, גלישה באינטרנט כולל מסך ואביזרים נלווים
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב של גרפיקאי מקצועי, לצורך עבודה בתוכנות כגון פריאנד, פוטושופ וקורלדרו. התקציב הוא 9000 ש"ח פלוס מינוס, הוא צריך ליכלול מעבד, זיכרון, לוח אם, 2 דיסקים אחד למערכת ההפעלה והתוכנות ואחד לחומרים, צורב DVD, כרטיס מסך, מארז, ספק ומסך 19" רצוי רחב. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקר עבודה עם photoshop. בנוסף צפייה בסרטים ע"י חיבור למקרן ומשחקים (לא כבדים). התקציב הוא למזומן. אין העדפה בנוגע לחברה,עיצוב,קירור. אין כוונה לבצע OC ואין צורך בתוכנות. יש צורך בהרכבה. כמו כן אשמח לקבל המלצה על מסך למחשב (לא כלול במחיר המחשב כמובן) והסבר על הסוגים השונים. בנוסף הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על המפרט הבא לצרכים הנ"ל מארז Compucase 6C11 ספק כח 450W מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 8MB דיסק קשיח 320GB SATA II 16MB Seagate זיכרונות G.skill 4GB DDRII 1066Mhz כרטיס מסך nVIDIA Geforce 8500GT 512MB תומך HDTV \ DVI צורב LG SATA 20 DVD+ R לוח אם GA-P35C-DS3 Gigabyte תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב עריכה גרפית(סרטים עם זה משנה) עד 3K עם גלישה עד 3.5K חשוב שזה יהיה מחשב עריכה גרפית כמה שיותר חזק+הרבה מקום(500GB מינימום עדיף 1T) ללא אביזרים(אכבר מיקלד מסך וכו'...) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ביקשו ממני לברר על מפרט מחשב לעריכת מוזיקה, התקציב הוא עד 8K ש"ח כולל ציוד היקפי. המחשב ישמש בעיקר לזה. אשמח להמלצות, תודה. 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל 2. מה שימושי המחשב? עריכת מוזיקה, קיובייס ודומיהן 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? כן. כרטיס קול כבר נבחר, אני אעדכן יותר מאוחר עם דגם מדוייק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות לכן, הרכבה לא חובה, אבל עדיף שיהיה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב או נתניה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שמיועד בשביל לגלוש וקצת משחקי קז'ואל, עד 2000 שקל ושכולל מערכת הפעלה הגרסה הכי פשוטה, ובלי מסך וצריך עכבר ומקלדת אלחוטיים, גם הכי פשוטים. אם אפשר בחנות IQPC. נושא זה לא קשור לנושא שפתחתי לפני כמה ימים. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה לכולם מראש, מפרט הכי פשוט וזול רק בשביל אינטרנט מוזיקה וסרטים, לא משהו רציני אבל שיחזיק לי לכמה שנים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מקרן חביב ועכשיו מחשב HTPC פשוט מתבקש. אני מעוניין בתקציב כמה שיותר נמוך אבל שעדיין יוכל להריץ כמה סרטים וקצת מוזיקה בלי להתחיל לגמגם. כיוון שאני n00b גמור במפרטים כאלה אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר עם 5.1 רמקולים, לטלווזיה ולמקרן. דבר כזה אפשרי? תודה מראש אנשים!
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
למשחקים, מוזיקה, גלישה באינטרנט .. לא עושה OC, צריך הרכבה. צריך שיהיה הכל, בתקציב של עד 5,500 ש''ח. כולל מסך LCD, מקלדת,עכבר, רמקולים... לא צריך צורב.. כל השאר אני משאיר לכם. תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום,אני צריך מחשב שישמש למשחקים כבדים,גלישה,אופיס,שמיעת מוזיקה,עריכת אודיו,עריכת 3D,פוטושופ. חשוב מערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית נ.ב בידיוק 2TB זיכרון. 1.עד 6000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:6500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה. 3.ללא ציוד הקפי 4.לא רלונטי 5. לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.לא מתוכנן OC 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מאיבורי את החלקים בקופסאות המקוריות ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB ומערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית לא AMD רק אינטל I7 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעב…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היי. אני זקוק למפרט עד 3,000 שקל. אין צורך בציוד היקפי כלל, רק מארז. המחשב צריך להיות רב תכליתי עם יכולות גיימינג =). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
1. תקציב 5000~ ש"ח, בעצם זה 6500+ אבל יש גם ציוד היקפי שה כולל מסך, עכבר ומקלדת, שזה מגיע לסכום הזה. בגלל זה חשוב לי שישאר בסביבות 5000 או קצת פחות 2. השימושים יהיו משחקים, גרפיקה. (Photoshop, FLstudio, לא משהו רציני) הרזולוציה שתיהיה למסך שאני יקנה זה ( 1680X1050 (Dell 22" 2209 אני מקווה שהכל יעבוד על high על המשחקים החדשים.. 3. בחרתי כבר ציוד היקפי אז לא צריך 4. כונן דיסקטים אני לא צריך כמובן, עדיין משתמשים בהם? חח 5. משהו כמו 7 על השקט של המחשב 6. אני מעדיף לא לעשות OC, אני גם לא יודע איך אז לא. 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. מעדיף לקנות מ SkyPc 9. אני לא מתכנן שדרוג משמעותי ומקווה שיחזיק לי לכמה שנים טובות כרטיס מסך ומעבד אני מעדיף שיהיה XFX HD 5850 ו Intel i5,…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב קודם כול אני חדש פה עכשיו רציתי לבקש מפרט למחשב לא למשחקים יעני אני משחק קצת ג'י טי איי פיפה וכול זה לא גיימר או משו רציני יש לי 5000 יעני אני צריך רק מחשב בלי שום מסך מקלדת והכול ואני צריך עוד מפרט רק אם מסך דק ויש לי 6500 בבקשה תעזרו לי =] תודה מראש,מריק
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי מסך ובלי כרטיס מסך, משהו בסגנון גיגה ראם לוח אם שיתאים למעבד של AMD וגם מעבד של AMD (משהו חזק עם ה- 64 Bit) - פשוט אני ממש לא מתמצא במעבדים ולוחות אם של AMD. ד"א : Nforce 3 זה ל - AMD נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת.. אני לא צריך מסך
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה לא קריטי אז כמובן שעדיף לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משמעותי אפשר לפזול לכיוון ה-4 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים הם מולטימדיה (תכני HD), גלישה ומדי פעם משחקים קלילים יחסית (מנג'ר LOL וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ על המחשב ויז'ואל סטודיו ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הם בעיקר משחקים קלילים, אני משחק בעיקר בקונס…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שאני רוצה לבנות לא יהיה מחובר לרשת באופן קבוע ואני לא ישחק בו משחקי מחשב מתקדמים אני רוצה שיהיה בו בעיקר איכות מוזיקה ויכולות טובות לתמונות כלומר שיהיה נוח לראות תמונות באיכות גדולה ולעבור אלבומים במהירות התקציב הוא כמה שיותר זול ולא יותר מ2500-3000 כולל מסך ורמקולים לגבי המארז אני מחפש מארז עם יציאות ללפחות 2 USB , אודיו וכרטיסי MMS PRO DUO מקדימה ואם יש לו ידית מה טוב חשוב שיהיה צורב מהיר וחזק וכונן דיסקים טוב כדי שיהיה לי מקסימום איכות סאונד בדיסקים שאני רוצה לשמוע אם יש כונן DVD זול אז סבבה אבל אין טעם להשקיע בזה אם יש פה מישו שמבין ברמקולים אני צריך רמקולים עם גבוהיים טובים ונמוכים ברורים כי אני שומע בעיקר מוזיקה אירית שמאופיינת בגבוהים הממש גבוהים שלה ומוזיקה …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-