עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SalvationTwist,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב )? משחקים משחקים משחקים וסרטים ושטויות שכאלה כמובן בHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 7-8 המחשב הנוכחי נורא מרעיש וזה מפריע בדרך כלל אז יש העדפה למחשב שקט 6. האם…

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  2. אחים שלי אני צריך לקנות מחשב לאחי הקטן המחשב הוא יהיה בעיקר למשחקים אני מעדיף שיהיה מעבד amd וכרטיס מסך כמה שיותר טוב שהמחיר יהיה בין 3000-3500 תודה מראש!!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אוקיי אני רוצה מחשב למשחקים ואני צריך מפרט .. ראיתי את המפרטים באתר ואני רוצה לשלב בין השניים.. (http://hwzone.co.il/specslist/view/4) לגביי המסך.. אני רוצה מסך שטוח 19 אינץ' 8MS התקציב למחשב עומד על 4000 ש"ח +1000 ש"ח למסך.. (ניתן להוסיף כ-200-300 ש"ח תוספת אם אני אצטרך) אני לא סגור על המעבד אני רוצה בטוח את הדברים הבאים: כרטיס מסך 7600 GT זיכרון פנימי 1000 דיסק קשיח 160 ג'יגה צורב DVD כפי שצוין בלינק. (אני לא מעוניין ברמקולים איכותיים של CREATIVE) תודה על התגובות

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  4. צריך מפרט למחשב למשחקים ב6000 שקל

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  5. קודם כל ערב טוב ושנה טובה לכולנו שתהיה! אני רוצה לקנות מחשב חדש ממש בימים הקרובים ואני צריך מפרט... 1. מה התקציב? התקציב הוא בין 4000 ל5000 ש"ח לא למזומן 2. מטרות המחשב? שימושים יומיומיים ומשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו כמו: צריך צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כמעט ולא 10. האם מתוכנן OC? ל…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  7. שלום. אני צריך המלצה למפרט, התקציב הוא 3000, ניתן לחרוג רק אם זה ממש שווה את זה... המחשב ישמש בעיקר למשחקים, סרטי HD, מוזיקה וכו'. לא צריך ציוד היקפי: מסך, רמקולים וכל אלה. חנות מועדפת: KSP. תודה!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  8. שלום, אני מחפש מפרט למחשב בתקציב של 5000 שקל. תפקיד המחשב הוא בעיקר למשחקים אך לא צריך ליהיות מתואם לOC. המחשב צריך ליהיות קומפלט ביחד עם מסך אבל לא חובה מסך LCD ואפילו עדיף CRT ככה שזה כבר הורדה במחיר. גם המארז לא צריך ליהיות יפה במיוחד. אם אפילו תמליצו לי על עוד דברים זה יהיה יותר נחמד תודה, שלומי.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  9. לא כולל מסך,רמקולים,עכבר מקלדת ושאר החמוצים. מעבד של AMD צורב DVD (התלבטות בין NEC ל LG) + כונן DVD לוח אם רצוי של ASUS לפי מה שהבנתי איזה ספק צריך ואם צריך איזה מערכת קירור. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. למשחקים כמו CS1.6, World of Warcraft, Cs:s וכו'. תודה. אני קצת בור בקטע של חומרה, אני לא יודע מה זה OC בכלל אז לא יודע אם צריך או לא מה שכן אני צריך מחשב שיעמוד בעומס משחקי הMMORPG כמו KnightOnline.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  11. אז ככה אני צריך כמו שאמרתי מחשב למשחקים ודברים כללים... עד 4000 ש"ח שמה שבטוח שיכלול הארדיסק 160 ג'יגה... הינה המפרט שאני חשבתי עליו: לפי מה שהבנתי המאווררים של sunbeam רועשים האם זה נכון כי הציעו לי ללכת במקום על hec... מה אתם חושבים? לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 דיסק קשיח: Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 כרטיס מסך: WinFast PX7600 GT TDH Extreme TDV256MB מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box ספק: FSP 450W Global Win PFC FSP450-3GP01 Retail מארז: SunBeam Samurai Silver case לפי מה שהבנתי זה יצא מקסימום 4000+- מה אתם חושבים איך המפרט?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  12. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב שישמש למשחקים והתקציב הוא 5500 ש"ח, אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על משהו טוב.

13. Started by lipact,

צריך מחשב טוב למשחקים עם כרטיס מסך ומעבד טוב.. ללא קונן או צורב DVD, ובערך 160GB בהארד דיסק אני מעדיף כרטיס מסך של 512MB אשמח לשמוע הצעות. תקציב : 2700 כולל הרכבה ובדיקת מאמץ,לא כולל מארז,מסך ועוד רק מחשב ללא מארז תודה. וכמובן ללא מסך..

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  14. אוקי ככה אני מחפש כבר בחודשים האחרונים מחשב למשחיקם , ובשבוע האחרוןם החלטתי להזמין , אני מבקש שמי שיכול שישרכיב לי מפרט למשחקים , ככה , דבר ראשון זה כולל ציוד הקפי , ללא רמקולים . זה אומר מסך LCD 19" עם 8MS לפחות ומקלדת ועכבר רגילים לא אלחוטיים אבל טובים . אני מעדיף מעבד אינטל כפול ליבה , עם נפחים בדיסק ובזיכרון גדולים . כל השאר בחירתכם . אה וזה למחיר התשלום אחד בכרטיס אשראי , ואם מזומן יותר זול אז שיהיה מזומן . תודה לכל מי שעוזר .

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  15. טוב כך, אני לא צריך לא מקלדת לא מוסך לא עכבר לא צורב ולא כלום חוץ מהחומרה שבתוך המארז+מארז. אני רוצה מחשב למשחקים. תקציב: 3000 ¤. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  16. Started by magafaim,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1.5-2K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות...בעיקר לאמא תבינו לבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.. יש לי הארד דיסק שאני עוד מעט יעלה את מפרט שלו לראות אם הוא מתאים...בנתיים שיהיהה מפרט עם הארד דיסק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים ל…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. שלום לכולם, לאחר שנתקלתי בקרטועים קלים כאשר אני מנגן וידאו 720p מקודד ב-H.264 עם ביטרייט גבוה, החלטתי שכדאי כבר להחליף את המחשב הקיים. את המחשב החדש בניגוד לפעם, אני לא צריך למשחקים בכלל, לא אכפת לי שלא יפעיל אף משחק שיצא על Low אפילו, בשביל משחקים יש לי Xbox 360. ראיתי את הכתבות על ה 8600/8500 החדשים של nVIDIA והבנתי שהם בדיוק מה שאני צריך. המסך שאני רואה עליו את הסרטים/סדרות הוא Toshiba 37WL58E. כמו כן אני לא צריך שום ציוד הקפי, רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרונות (ואם תמליצו גם על ספק כוח חדש, כרגע יש לי 400W ג'נרי). יש לציין שזה צריך להיות המחשב השולחני שלי ולא מחשב סלוני HTPC. הוא פשוט מחובר לטלויזיה בנוסף. החלקים שאני חשבתי עליהם הם אלו: מעבד - Intel Core 2 Duo E660…

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  18. שלום כולם אני צריך מפרט למחשב לסרטוט גראפי ב3D (לא למשחקים ושטויות) דרישות מומלצות לפי החברה הם: INTEL 3.2 ומעלה 2GB DDR GF FX5700 256MB ומעלה (עדיף 6600 אם הבדל המחיר לא גדול מידי) HD 120GB ומעלה אני לא יודע מה הבדל במחיר בין אינטל 64 לרגיל ובין DDR2 לDDR אבל אם ההבדל לא משמעותי במחיר אז עדיף חומרה יותר מתקדמת המחשב לא הולך לעבור שום OC אז לא צריך חלקים יקרים ומיוחדים ולא צריך מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים..(רק מארז) אני חייב לקנות את המחשב כבר מחר אז תעזרו לי כמה שיותר מהר בבקשה בקשר למחיר אין ממש הגבלה אבל עדיף להיות צנועים ולקנות מה שצריך ובתמורה הטובה ביותר למחיר תודה

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. התקציב הוא עד 4000 4200 ש"ח בערך[br]פורסם בתאריך: 7.09.2007 בשעה 17:56:38 עדיפות ל-QUAD

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום, אני צריך מחשב לאמא שלי, השימושים הם אינטרנט ועבודה באופיס בעיקר התקציב הוא 3000 ש"ח אני צריך מפרט קומפלט שכולל ציוד הקפי ומסך הדרישות היחידות מבחינתי הן: מעבד של אינטל מסך בגודל 22" עדיפות לחנות באיזור ראשון תודה

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  21. רק חשוב שיהיה 320GB.

22. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500-300 עדיף באיזור ה 2500 ולא במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות ומשחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אני רוצה לקנות כטיס מסך ששוה בסביבות ה600 ש"ח למחשב, לקחת אותו למחשב שלי ולתת לאחותי (המחשב הזה יהיה שלה) את ה- GF3 שלי ואני משחק משחקים כבדים, אפשר להגיד... 5.…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  23. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב נייח, ללא מסך וללא ציוד הקפי. חשוב לי מאוד שהמחשב יעמוד ויתמוך טוב בעבודות עיצוב, כגון הצגת תמונות באיכות, עבודה עם פוטושופ\פיקסה וכו'. אני לא בטוח לחלוטיין אם מה שאני צריך באמת זה כרטיס מסך טוב או מעבד.. לכן אני מתייעץ כאן. אני מקווה שתקציב של 2000 שקל יהיה מספיק עבור מה שאני מחפש, ולפי מה שהבנתי זה אמור ליהיות יחסית בסדר, לא? אם ניתן בתקציב הזה להוסיף גם כרטיס קול קצת יותר טוב מהמממוצע שמגיע עם המחשב, זה יהיה עוד יותר נחמד. תודה לכל העוזרים, המשך שבוע נעים, דור.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  24. 1. רציתי לדעת באיזה רכיב הכי כדאי להשקיע בשביל מחשב לצרכים שלי: עיבוד וידאו + פוטושופ 2. צריך מפרט מבוסס קונרו שיעמוד בדרישות. תודה!

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  25. שלום. בבקשה, אם תוכלו לתת לי מפרט למחשב לעסק. 1. מחיר עד 3000 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות כבדות. 3. לא צריך כרטיס מסך - שיהיה כרטיס מסך מובנה בלוח אם - הדגש כאן הוא על ביצועים מהירים ככל שאפשר מבחינת תוכנות ומהירות - התוכנות הם לא גרפיות ולא מצריכות כרטיס מסך רציני, הם יותר של חישובי שכר וכו'. 4. צריך גם הארד דיסק של 1TB ושיהיה ממש מהיר כי זה הצוואר בקבוק של המהירות. 5. צריך מארז איכותי ומאוורר, זה מעצבן אותי שכל החברות מחשבים נותנים לי מארז Midi Tower מהודר ששווה 5 שקל. 6. אין כל כך דגש על שקט אבל שלא יהיה טרקטור. 7. לא מתוכנן אוברקלוק בחיים. 8. צריך עם צורב DVD, מקלדת, עכבר ורמקולים - לא צריך איכותיים מדי - הדגש על המהירות של המחשב ! 9. בלי מסך. תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.