עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חבר'ה, אני צריך מפרט עם אפשרות לחיבור של 4 מסכים במקביל (21אינץ') לצפיה בגרפים של הבורסה. כרגע אין תקציב מוגדר מידי, אבל המטרה היא כאמור לא למחשב חזק מידי אלה למשהו איכותי אך לא יקר. כמו כן אני לא יודע מה היא האופציה הכי טובה לחיבור 4 מסכים, חשבתי על 2 כרטיסי מסך בRAID... אבל אני כבר לא מתמצא בכל הדקויות כל כך תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by X-Style,

אני צריך מפרט עם תקציב בסביבות ה3500-4000 שקל (בלי מסך) שיהיה מיועד למשחקים ועבודות גרפיקה וכאלה... אני חשבתי על AMD Athlon 64 3200, Readon 9800 Pro, 1gb ram אבל אם למישהו יש הצעה יותר טוב אז למה לא תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לאחר שהמחשב אשר שימש אותי נאמנה כ7 שנים התחיל לעשות בעיות, החלפת דיסק קשיח כונן דיסקים ופירמוט לא עזרו, החלטתי לקנות מחשב חדש..בדקתי באינטרנט בכל החנויות בראשון (KSP SKYPC) וכו' וכו' ואני בהתלבטות. הגעתי לאתר הזה קראתי וראיתי שפה יש אנשים שמבינים=] אני כעיקרון עוד חודש מתגייס, אז אני רוצה מחשב שיהיה לי בינתיים למשחקים קלים (לא משהו יותר מC&C או COD2/3 וכו') ואחרי שישאר למשפחה. אשמח למפרט למחשב כזה..תודה מראש ירדן-] נ.ב ללא ציוד היקפי, העדפה לINTEL

4. כמו כן אני רוצה חנות עם אחריות טובה וארוכה (לא בדיוק ברור לי מה קורה עם KSP, אם צריך לוהסיף כסף בשביל אחריות מורחבת, וכמה זמן האחריות על הזכרונות). תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kkffiirr,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי/ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קר…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אני צריך עזרה עם בניית מחשב בתקציב 3000 ש"ח ללא מסך שייתן לי מענה למשחקים חדשים, לויסטה וגם שיוכל לעבוד טוב כאשר תוכנות השיתוף הקיימות בשוק יעבדו במקביל לאינטרנט ולא יתקעו את המחשב. רציתי גם לדעת אם עדיף מעבד AMD או האינטל סלרון לשימושים שלי.

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שימושים: אינטרנט, אופיס, הורדות מוזיקה סרטים כולל מסך "22 וציוד הקפי משחקים אם אפשר להכניס בתקציב שיריץ FIFA לדוגמא תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by satlan1,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש, התקציב זה 5500-6000 אני יכול לחרוג ב200-300 שקל. המחשב בעיקרון אמור להיות מחשב ביתי, לתוכנות,משחקים ואינטרנט. אני צריך שהמפרט יכלול את כל הציוד המקיף,(מקלדת רמקולים עכבר). אממ אני צריך שיהיה בו כרטיס רשת, וגם צורב(לא צריך הכי טוב..) עכשיו בקשר למסך, יש לי התלבטות אם לקנות מסך דק או לא. אני שיש הפרש גדול במחיר בין מסך דק למסך רגיל. אתם אומרים שכדאי לקנות מסך דק ופחות להשקיע בשאר המחשב או ההיפך? תודה

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by Rin,

שלום , אשמח לעזרה מהירה ומפרט מהיר ולהזמין כבר השבוע אני צריך מפרט בבקשה ל "מחשב ביתי" ( ללא מסך ) ממוקם בסלון , שיהיה שקט , בעקרון הדברים הכי "כבדים" שהוא הולך להריץ מלבד youtube/facebook זה photoshop וכמה תוכנות שחמט לא כבדות. לא משנה לי החנות , מינימום 8gb ram , ואת שאר הרכיבים אתם מבינים יותר ממני. תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב שמעו אני צריך שתתנו לי מפרט (עדיף מאתרים באינטרנט) על מחשב - אני רוצה שהוא לא יתרכז במשחקים יעני חשוב שיעבדו סבבה והכל אבל לא מחשב שאשכרה בנויי למשחקים לא צריך את הכרטיסי מסך הכי טובים אני צריך אחד טוב ושלא עולה כל כך הרבה........זכרון טוב מעבד טוב..וכל השאר.... טווח- עד 5000 שקל בלי מסך ..... שיכלול גם חלקים כמו עכבר והכל.... מחכה לתגובות... תודה.... :s05:

11. אני צריך מחשב כולל הכול, המטרה העיקרית היא משחקים התקציב הוא 9 אלף אבל אני רוצה שתבנו 2 מפרטים 1. ב-9 אלף 2. ב- 7 אלף שימו עכבר mx518 , מארז יפה עם נאונים וכו' כו'... ואולי תצליחו לדחוף מסך LCD אם הוא יהיה טוב מספיק. אני שוב מזכיר זה חשוב מאוד, הוא יושב לי על הראש כבר כמה זמן. תודה רבה רבה למי שיבנה מפרט

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך מפרט למחשב שיריץ את המשחקים האחרונים שיצאו זאת אומרת: ניד פור ספיד החדש , PES 2009 , NBA 2009 ,FIFA 2009 ...... בעיקרון אני רוצה שיהיה במחשב 2 ג'יגה ראם או יותר.. וכרטיס מסך טוב...זה בעיקר מה שחשוב לי תודה. לא צריך מסך מקלדת וכל הציוד ההיקפי..

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  13. דרישות מינימליות : -מעבד תוצרת אינטל בלבד -הארדיסק 200GB לפחות -כרטיס מסך ברמה - למשחקים -שכונן הדיסקים יהיה צורב דיוידי -מארז לא ממש חשוב, העיקר שיהיה נוח (לדוג' יציאות USB מיק' ורמקול מקדימה) -תוסיפו למפרט סתם רמקולים עכבר מקלדת וכו' (כדי לראות שאין חריגה משמעותית) -שספק הכוח לא יהיה ג'נרי <--- מאוד חשוב -שהמפרט יהיה מKSP (החנות הכי קרובה אלי והכי נוחה לי) -ללא OC המחשב יישמש בעיקר למשחקי מחשב כבדים. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  14. מחשב קופלט כולל מסך וציוד הקפי (מקלדת עכבר רמקולים) בין 3000 3500 מחשב שיחזיק לשנתיים שלוש הבאות..... מחשב למפקד שלי..ואולי גם לילדים הקטנים שלו.....גילאים 10.. עבודה בסיסית תוכנות וכרגיל לא משו מיוחד.... אני לא מעודכן בחומרה בנוגע ללוחות כ.מסך ומעבדים.......מה כרגע עדיף ומשתלם אני גר באיזור הצפון ואני יכול להגיע לחנויות OMC\KSP\FOXPC

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  15. שלום אני מבקש הצעה למפרט למחשב למשרד , קצת אינטרנט והרוב אופיס וכו , זכרון יספיק 256 ללא מסך+מקלדת+רמקולים. יש צורך בכ.מסך בסיסי + TV OUT המחשב צריך להיות מבוסס אינטל לוח האם עדיף שיוכל לתמוך בשידרוג עתידי של המעבד+הזכרון. אני יודע שקשה להרכיב משהו סביר במחיר שכזה ובטח מבוסס אינטל אבל אם תוכלו לנסות את ההצעה האופטימלית

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Blue Eyes,

שלום, בפעם האחרונה שביקשתי מפרט עזרו לי פה מאוד ואני בא לפה פעם נוספת להתייעץ בקשר למפרט לקרובי משפחה שלי. אני צריך הצעות למפרט למחשב בסיסי שישמש בעיקר ל - - תוכנות צ'אט (מסנג'ר, ICQ, סקייפ) - גלישה - הורדת ושמיעת שירים - יישומי Office לא צריך מחשב חזק מידי, אני רוצה משהו פשוט לשנתיים. החלקים שאני צריך : - לוח אם (עדיף כזה עם כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים) - כרטיס מסך - מעבד (עדיף AMD) - צורב - כונן דיסקים - כונן דיסקטים - זכרון 512 - מארז (לא משהו מצועצע) - כונן קשיח (הנפח יקבע לפי המחיר הכולל, אם יצא יקר מידי אז אני ארצה כונן עם נפח קטן יחסית, אם יצא זול אני יקח עם כונן עם נפח גדול יותר) אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by urican,

אני רוצה מחשב בסכום של 5500 שקל מותר חריגה של 500 שקל. אני רוצה מחשב שיצליח לתזחק את המשחקים הבאים בצורה בכי טובה : crysis,crysis warhaed,far cry 2,warhammer age of reckoning,red alert 3 starcraft 2 dow2 אני לא רוצה ציוד היקפי רק את הקופסא אני רוצה שיהיה קירור חזק אני מעידף את הכרטיס החדש של ati ati radeon hd 4870x2 אם אפשר אבל אם יש geforce שאתם חושבים שיותר טוב אין בעיה סך הכל אני רוצה מחשב שיחזיק 5 שנים אז תודה למי שעוזר ועכשיו אני עושה f5 כל רגע אז תענו מהר :silly: :screwy:

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  18. שלום, קודם כל תודה מראש על העזרה אני צריך מפרט למחשב בין 2800-3000 שקל שמיועד בעיקר למשחקים, לא למשחקים הכי כבדים,שיריץ משחקים כמו שצריך ושיהיה מהיר, גם בשעות עומס שפתוחים הרבה חלונות. ללא ציוד היקפי. אני לא ממש מבין במחשבים.. ראיתי כאן מפרט שנתנו אז תנו עליו חוות דעת ואם אפשר תתנו לי מפרט אם יש יותר טובים למחיר הזה.. משולש הליבה של AMD יתן פתרון טוב יותר מאשר ה 6300 ומעט חזק ממנו 1. Tms&Fox AMD X720 HD4850 מעבד AMD AMD Phenom II X3 710 2.60GHZ BOX ¤640 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 זיכרון DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5 Adata/Gskill/Geil ¤275 כרטיס מסך Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe ¤535 דיסק קשיח West…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים MINECRAFT ודומיו אבל נראה לי שעדיף משהו שיחזיק למשחקים חדשים יותר בהגדרות נמוכות.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הי, אני מעוניין למחשב שיריץ לי את GTA 5 החדש שיוצא על 4K ( אם זה אפשרי כי ראיתי שציינו בשלא קיים כיום מעבד שיודע לטפל ב 4K כמו שצריך) . אני מעוניין לקנות גם מסך 4K אם כמובן היה ניתן לעבוד ברזולוציה הזאת מבחינת עיבוד ? מוכן להתגמש לגבי המחיר אם יש משהו שמשפר משמעותי . תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני צריך מפרט למחשב שיריץ לי משחקים חדשים וכבדים וכו... עד 4אלף לא עובר את ה 4 בבקשה רק המחשב עצמו לא כולל מקלדת בלי עכבר בלי מסך מחשב נטו עדיף מ SKYPC אפילו רק משם. תודה :] יום טוב

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by Zipi-2,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 5000 שח פלוס מינוס 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרות הן עבודות משרדיות ומשחקים קלים למרות שרצוי שיעלה גם משחקים כבדים בצורה סבירה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מסך פלזמה 17 אינצ' מקלדת ועכבר (רגילים) ורמקולים (זולים לא צריך משהו מיוחד העיקר שיעבוד צורב דיוידי וכונן דיסקטים רגיל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא …

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  23. שלום לכל העוזרים אני צריך מחשב בשביל ההורים שלי, בעיקר רק בשביל האינטרנט, אבל לא סתם בררה משהו טוב שיפעל כמו שצריך דברים שצריך לדעת: 1. צריך לוח אם AGP כי יש לי X800PRO AGP 2. לא צריך כרטיס מסך 3. צריך גיגה זיכרון 3. צריך מסך LCD 17 משהו טוב! 4. לא צריך מקלדת עכבר רמקולים. 5. אם אפשר שהמפרט יהיה מKSP. שוב פעם תקציב 2500 ובלחץ יכול להגיע ל 3 אלף תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. Started by amirsht,

המחשב לאחותי, לשימוש בעיקר לאינטרנט, עבודה בפוטושופ ומשחקים כמו סימס 3... אין צורך בציוד היקפי ומסך, יש צורך בצורב. אשמח אם תתנו לי מפרט מהחנות בה אנו קונים את המחשבים www.ksp.co.il תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.